Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem lediga jobb

Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem jobb Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem- Malung Sälen

  2. Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem- Malung Sälen

  3. Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem- Malung Sälen


Mer beskrivning

Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung-Sälen har ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Lillmons fritidshem ligger i centrala Malung och består av två avdelningar som samverkar med varandra för att ge eleverna en meningsfull fritidshemsverksamhet. På fritidshemmet finns ca 75-80 elever, med Dig blir ni fyra pedagoger som arbetar tillsammans. Tillsammans har ni ansvar för planering/genomförande/utvärdering/dokumentation av verksamheten på fritidshemmet. Du kommer arbeta på ett rullande schema med övervägande eftermiddagstider. Du kommer också vara delaktig i ett samarbete med en klasslärare där Du har eget ansvara för den klassens "fritidstid" när eleverna arbetar i halvklass, då har Du ansvar för planering/ genomförande/ utvärdering /dokumentation av arbetet i halvklass. KVALIFIKATIONER Du ska ha behörig högskoleutbildning som fritidspeagog för elever i åldern 6-12 år. Erfarenhet från att ha arbetat i en fritidshemsverksamhet i samverkan med skolan är en merit.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem

Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem
I Malung- Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana.. I Malung- Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. Malung-Sälens kommun i Västerdalarna är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv. Kommunen är välförsedd med god samhällelig service med så väl god barnomsorg som skola och prisbelönt äldreomsorg. ARBETSUPPGIFTER Lillmons fritidshem ligger i centrala Malung och består av två avdelningar som samverkar med varandra för att ge eleverna en meningsfull fritidshemsverksamhet. På fritidshemmet finns ca 70 elever, med Dig blir ni fyra pedagoger som arbetar tillsammans. Tillsammans har ni ansvar för planering/genomförande/utvärdering/dokumentation av verksamheten på fritidshemmet. Du kommer arbeta på ett rullande schema med övervägande eftermiddagstider. KVALIFIKATIONER Du ska ha behörig högskoleutbildning som fritidspedagog för elever i åldern 6-12 år. Erfarenhet från att ha arbetat i en fritidshemsverksamhet som samverkar med skola är en merit.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem

Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem
I Malung- Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana.. I Malung- Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. Malung-Sälens kommun i Västerdalarna är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv. Kommunen är välförsedd med god samhällelig service med så väl god barnomsorg som skola och prisbelönt äldreomsorg. ARBETSUPPGIFTER Lillmons fritidshem ligger i centrala Malung och består av två avdelningar som samverkar med varandra för att ge eleverna en meningsfull fritidshemsverksamhet. På fritidshemmet finns ca 75-80 elever, med Dig blir ni fyra pedagoger som arbetar tillsammans. Tillsammans har ni ansvar för planering/genomförande/utvärdering/dokumentation av verksamheten på fritidshemmet. Du kommer arbeta på ett rullande schema med övervägande eftermiddagstider. Du kommer också vara delaktig i ett samarbete med en klasslärare där Du har eget ansvara för den klassens "fritidstid" när eleverna arbetar i halvklass, då har Du ansvar för planering/ genomförande/ utvärdering /dokumentation av arbetet i halvklass. KVALIFIKATIONER Du ska ha behörig högskoleutbildning som fritidspeagog för elever i åldern 6-12 år eller likvärdig utbildningsbakgrund. Erfarenhet från att ha arbetat i en fritidshemsverksamhet i samverkan med skolan är en merit. ÖVRIGT Malung-Sälens kommun har i denna rekrytering gjort sitt medieval och frånsäger sig kontakt med mediesäljare/rekryteringsföretag. tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga politiska beslut fattas.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem


Sök lediga jobb Vi söker en fritidspedagog till Lillmons fritidshem

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se