Vi söker en operationssjuksköterska jobb - lediga jobb

Vi söker en operationssjuksköterska jobb Vi söker en operationssjuksköterska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vi söker en operationssjuksköterska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vi söker en operationssjuksköterska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker en operationssjuksköterska- Stockholm

 2. Vi söker en operationssjuksköterska- Stockholm

 3. Vi söker en operationssjuksköterska- Stockholm

 4. Vi söker en operationssjuksköterska- Stockholm

 5. Vi söker en operationssjuksköterska som vill arbeta natt!- Göteborg

 6. Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!- Göteborg

 7. Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!- Göteborg

 8. Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!- Göteborg

 9. Vi söker en operationssjuksköterska med 50 % sektionsledaruppdrag- Göteborg

 10. Vi söker en Operationssjuksköterska- Stockholm

 11. Vi söker en Operationssjuksköterska- Stockholm


Mer beskrivning

Vi söker en operationssjuksköterska
VO-Handkirurgi Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är enda specialistklinik inom Stockholms läns landsting och har även utomlänsansvar för Sörmland och Gotland. Kliniken har nästan 70 medarbetare, varav 16 specialistläkare. Vi har två egna operationsavdelningar där vi har totalt 5 operationssalar. Verksamheten omfattar all typ av handkirurgi för barn och vuxna (några exempel på högspecialiserad handkirurgi är rekonstruktioner efter svåra handskador inkl nerv- och senskador, plexusskador samt operation av barn med missbildningar eller cerebral pares.) Som regionklinik har vi även ett stort undervisningsansvar och bedriver forskning inom flera områden. Kliniken är inne i en dynamisk utvecklingsperiod med ett brett förankrat förbättringsarbete i verksamheten och fokus på att stärka profilen som högspecialiserad klinik. Vi har ett högt arbetstempo, men god sammanhållning bland medarbetarna. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete på Handkirurgens Operationsavdelning som är i en spännande utvecklingsfas. Kvalifikationer: Vi söker dig som är operationssjuksköterska. Du har några års erfarenhet av operationssjukvård. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Nu är det sommar och semesterperioder. Har du frågor om tjänsten så kontakta oss i början av augusti då vi är åter i tjänst. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operationssjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operationssjuksköterska

Vi söker en operationssjuksköterska
VO-Handkirurgi Sjukvård Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är enda specialistklinik inom Stockholms läns landsting och har även utomlänsansvar för Sörmland och Gotland. Kliniken har nästan 70 medarbetare, varav 16 specialistläkare. Vi har två egna operationsavdelningar där vi har totalt 5 operationssalar. Verksamheten omfattar all typ av handkirurgi för barn och vuxna (några exempel på högspecialiserad handkirurgi är rekonstruktioner efter svåra handskador inkl nerv- och senskador, plexusskador samt operation av barn med missbildningar eller cerebral pares.) Som regionklinik har vi även ett stort undervisningsansvar och bedriver forskning inom flera områden. Kliniken är inne i en dynamisk utvecklingsperiod med ett brett förankrat förbättringsarbete i verksamheten och fokus på att stärka profilen som högspecialiserad klinik. Vi har ett högt arbetstempo, men god sammanhållning bland medarbetarna. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete på Handkirurgens Operationsavdelning. Kvalifikationer: Vi söker dig som är operationssjuksköterska. Du har några års erfarenhet av operationssjukvård. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi söker dig som är operationssjuksköterska. Du har några års erfarenhet av operationssjukvård. Som person är du positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operationssjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operationssjuksköterska

Vi söker en operationssjuksköterska
VO-Handkirurgi, Handoperation 2 Sjukvård Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är enda specialistklinik inom Stockholms läns landsting och har även utomlänsansvar för Sörmland och Gotland. Kliniken har nästan 90 medarbetare, varav 16 specialistläkare. Vi har två egna operationsavdelningar där vi har totalt 5 operationssalar. Verksamheten omfattar all typ av handkirurgi för barn och vuxna (några exempel på högspecialiserad handkirurgi är rekonstruktioner efter svåra handskador inkl nerv- och senskador, plexusskador samt operation av barn med missbildningar eller cerebral pares.) Som regionklinik har vi även ett stort undervisningsansvar och bedriver forskning inom flera områden. Kliniken är inne i en dynamisk utvecklingsperiod med ett brett förankrat förbättringsarbete i verksamheten och fokus på att stärka profilen som högspecialiserad klinik. Vi har ett högt arbetstempo, men god sammanhållning bland medarbetarna. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete på Handkirurgens Operationsavdelning som är inne i en spännande utvecklingsfas. Dagkirugi, pre- och post operativ vård finns på samma avdelning (2 op salar). Kvalifikationer: Vi söker dig som är operationssjuksköterska. Du har några års erfarenhet av operationssjukvård. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi söker dig som är operationssjuksköterska. Du har några års erfarenhet av operationssjukvård. Som person är du positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operationssjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operationssjuksköterska

Vi söker en operationssjuksköterska
VO-Handkirurgi, Handoperation Sjukvård Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är enda specialistklinik inom Stockholms läns landsting och har även utomlänsansvar för Sörmland och Gotland. Kliniken har nästan 90 medarbetare, varav 16 specialistläkare. Vi har två egna operationsavdelningar där vi har totalt 5 operationssalar. Verksamheten omfattar all typ av handkirurgi för barn och vuxna (några exempel på högspecialiserad handkirurgi är rekonstruktioner efter svåra handskador inkl nerv- och senskador, plexusskador samt operation av barn med missbildningar eller cerebral pares.) Som regionklinik har vi även ett stort undervisningsansvar och bedriver forskning inom flera områden. Kliniken är inne i en dynamisk utvecklingsperiod med ett brett förankrat förbättringsarbete i verksamheten och fokus på att stärka profilen som högspecialiserad klinik. Vi har ett högt arbetstempo, men god sammanhållning bland medarbetarna. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete på Handkirurgens Operationsavdelning som är inne i en spännande utvecklingsfas. Dagkirugi, pre- och post operativ vård finns på samma avdelning (2 op salar). Kvalifikationer: Vi söker dig som är operationssjuksköterska. Du har några års erfarenhet av operationssjukvård. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operationssjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operationssjuksköterska

Vi söker en operationssjuksköterska som vill arbeta natt!
Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning. Om oss På vårdenheten bedrivs operationssjukvård relaterad till gynekologisk och obstetrisk kirurgi. Enheten ansvarar för sin egen sterilverksamhet. Om tjänsten Arbetet innebär att du ska bedriva operationssjukvård samt instrumentering och arbete i enhetens sterilverksamhet. Hos oss bedrivs forskning och utvecklingsarbete och det finns möjlighet till olika utbildningar inom området. Vem söker vi? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. För tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård och/eller operationssjukvård. Varmt välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Östra, Operation 2
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operationssjuksköterska som vill arbeta natt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operationssjuksköterska som vill arbeta natt!

Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om verksamheten Är du nyfiken på thoraxkirurgi? Då är du välkommen till oss! På Operation 3 Sahlgrenska sjukhuset bedrivs högspecialiserad och högteknologisk vård inom thoraxkirurgi, elektiv kärlkirurgi och anestesi. Avdelningen består av sex operationssalar med följande fördelning; fyra salar för hjärtkirurgi, en sal för kärlkirurgi och en sal för lungkirurgi. Vi bedriver rikssjukvård för hjärt- och lungtransplantationer och vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH-kirurgi) och är dessutom delaktiga i arbetet på Kardiologiska laboratoriet på Bild- och Interventions Centrum (BoIC). Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta på en dynamisk och kreativ arbetsplats som ständigt jobbar med förbättringsarbeten för ökad kvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder en arbetsplats med gott kamratskap och mycket arbetsglädje. Om tjänsten Som operationssjuksköterska hos oss är du en nyckelperson i operationsteamet. Operationsavdelningen präglas av teamarbete med ibland tvära kast. Vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner. Du kommer att få en individuellt anpassad bredvidgång. Vi har individuella scheman anpassade till verksamhetens behov. Vi erbjuder ett spännande arbete med kompetensutveckling och gott kamratskap. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet. Om dig Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta i ett omväxlande tempo. Du har social kompetens och är såklart även intresserad av akutsjukvård och nyfiken på thoraxkirurgi. Du bidrar också efter bästa förmåga till en positiv arbetsmiljö. Du vill tillsammans med oss vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Känner du igen dig i beskrivningen? I så fall ser vi dig gärna som sökande till oss. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte, utan varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Thorax, Operation 3
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!

Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om verksamheten På Operation 3 Sahlgrenska sjukhuset bedrivs högspecialiserad och högteknologisk vård inom thoraxkirurgi, elektiv kärlkirurgi och anestesi. Avdelningen består av sex operationssalar med följande fördelning; fyra salar för hjärtkirurgi, en sal för kärlkirurgi och en sal för lungkirurgi. Vi bedriver rikssjukvård för hjärt- och lungtransplantationer och vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH-kirurgi) och är dessutom delaktiga i arbetet på Kardiologiska laboratoriet på Bild- och Interventions Centrum (BoIC). Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta på en dynamisk och kreativ arbetsplats som ständigt jobbar med förbättringsarbeten för ökad kvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder en arbetsplats med gott kamratskap och mycket arbetsglädje. Om tjänsten Som operationssjuksköterska hos oss är du en nyckelperson i operationsteamet. Operationsavdelningen präglas av teamarbete med ibland tvära kast. Vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner. Du kommer att få en individuellt anpassad bredvidgång. Vi har individuella scheman anpassade till verksamhetens behov. Vi erbjuder ett spännande arbete med kompetensutveckling och gott kamratskap. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet. Om dig Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta i ett omväxlande tempo. Du har social kompetens och är såklart även intresserad av akutsjukvård och nyfiken på thoraxkirurgi. Du bidrar också efter bästa förmåga till en positiv arbetsmiljö. Du vill tillsammans med oss vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Känner du igen dig i beskrivningen? I så fall ser vi dig gärna som sökande till oss. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Thorax, Operation 3
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!

Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om verksamheten På Operation 3 Sahlgrenska sjukhuset bedrivs högspecialiserad och högteknologisk vård inom thoraxkirurgi, elektiv kärlkirurgi och anestesi. Avdelningen består av sex operationssalar med följande fördelning; fyra salar för hjärtkirurgi, en sal för kärlkirurgi och en sal för lungkirurgi. Vi bedriver rikssjukvård för hjärt- och lungtransplantationer och vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH-kirurgi) och är dessutom delaktiga i arbetet på Kardiologiska laboratoriet på Bild- och Interventions Centrum (BoIC). Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta på en dynamisk och kreativ arbetsplats som ständigt jobbar med förbättringsarbeten för ökad kvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder en arbetsplats med gott kamratskap och mycket arbetsglädje. Om tjänsten Som operationssjuksköterska hos oss är du en nyckelperson i operationsteamet. Operationsavdelningen präglas av teamarbete med ibland tvära kast. Vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner. Du kommer att få en individuellt anpassad bredvidgång. Vi har individuella scheman anpassade till verksamhetens behov. Vi erbjuder ett spännande arbete med kompetensutveckling och gott kamratskap. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet. Om dig Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta i ett omväxlande tempo. Du har social kompetens och är såklart även intresserad av akutsjukvård och nyfiken på thoraxkirurgi. Du bidrar också efter bästa förmåga till en positiv arbetsmiljö. Du vill tillsammans med oss vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Känner du igen dig i beskrivningen? I så fall ser vi dig gärna som sökande till oss. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Thorax, Operation 3
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken på thoraxkirurgi? Vi söker en operationssjuksköterska!

Vi söker en operationssjuksköterska med 50 % sektionsledaruppdrag
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Vill du arbeta i en arbetsledande position, inom en intressant specialitet och tycker det verkar inspirerande med patienter i alla åldrar? Då har du hittat rätt! Vi på Operation 6 (Hand- och plastikoperation) opererar patienter med missbildningar, tumörer, skador, degenerativa förändringar och kroppsform som ger funktionella besvär. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. Vi opererar både vuxna och barn i alla åldrar. Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till rikssjukvård. Vi kan erbjuda dig både intern och extern utbildning. Som operationssjuksköterska kommer du även att ha möjlighet att vara med och utveckla ett eget ansvarsområde. Om arbetet Hos oss kommer du att ha en tillsvidareanställning som operationssjuksköterska i grunden som kombineras med ett uppdrag på 50 % som sektionsledare, inom både hand- och plastikkirurgi. Som sektionsledare arbetar du för ett gott arbetsklimat med en hög trivsel likaväl som med patientsäkerhet och en hög vårdkvalitet i enlighet med Sahlgrenska Universitetssjukhusets mål. Du ansvarar för arbetsledningen av det löpande arbetet på avdelningen i samarbete med vårdenhetschefen. Du arbetsleder på sektionen med ansvar för drift och fördelning av personal utifrån produktionsbehov. Du ska säkerställa att utförandet av arbete sker med hög kvalitet och i linje med föreskrifter och riktlinjer. Du ska vara delaktig i att skapa en god och diskrimineringsfri arbetsmiljö samt arbeta för att sektionens lång- och kortsiktiga mål uppnås. Om dig Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning är meriterande. Vi ser att du som söker är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Vi ser även att du är flexibel, självständig, ansvarstagande och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du har en positiv syn på variationer i arbetsdagen. Tillsammans med dina kollegor vill du skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 6
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operationssjuksköterska med 50 % sektionsledaruppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operationssjuksköterska med 50 % sektionsledaruppdrag

Vi söker en Operationssjuksköterska
Om CityAkuten i Praktikertjänst AB CityAkuten i Praktikertjänst AB har sedan början av 80-talet bedrivit vård i olika former. I dag finns CityAkuten i Stockholm med 3 opererande enheter, Ortopedicenter, ÖNH-Center och Rekonstruktiv plastikkirurgi. Vi har specialistmottagningar med Invärtesmedicin, Reumatologi, Astma och Allergi, Vaccination- och Resemedicin, Rehab och Sport. I Upplands Väsby bedriver vi NärAkut Löwenströmska. CityAkuten är ett helägt dotterbolag i Praktikertjänst och arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Om CityAkuten Plastik Rekonstruktiv plastikkirurgi är en enhet med mottagning, administration och operationsavdelning. Vi behandlar patienter på uppdrag av Stockholms läns landsting. Ingrepp som olika typer av hudtumörer och bröstreduktioner genomförs. Verksamheten är förlagd till dagtid måndag - fredag. I teamet arbetar idag två plastiksjuksköterskor och fem plastikkirurger. Vi vill nu förstärka med dig som är operationssjuksköterska. Arbetsuppgifter I ditt kliniska uppdrag ingår sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Alla sjuksköterskor på CityAkuten har även utökade ansvarsområden inom vårdhygien, uppföljning och kvalitet. Övrig information Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Kvalifikationer Operationssjuksköterska gärna med flerårig erfarenhet. Vana av dagkirurgiska patientflöden och erfarenhet av rekonstruktiv plastikkirurgi är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper Vår personal har en stor lojalitet med kliniken och dess mål och arbetssätt. Vi ser att du som sökande deltar i detta samt kommer med en positiv anda, arbetsglädje och samarbetsvilja. Noggrannhet, initiativförmåga och hög ansvarskänsla ser vi som självklart.
Företag: CityAkuten Plastik
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Operationssjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Operationssjuksköterska

Vi söker en Operationssjuksköterska
Om CityAkuten i Praktikertjänst AB CityAkuten ligger centralt mitt i City i attraktiva lokaler vid Hötorget. Vi har 3 opererande enheter, Ortopedicenter, ÖNH-Center och Rekonstruktiv plastikkirurgi. Vi har specialistmottagningar med Invärtesmedicin, Reumatologi, Astma och Allergi, Vaccination- och Resemedicin och Rehab och Sport. I Upplands Väsby bedriver vi NärAkut Löwenströmska. CityAkuten är ett helägt dotterbolag i Praktikertjänst och arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Vi är certifierade enl. ISO 9001 och ISO 14001 Om Ortopedicenter Cityakuten Ortopedicenter är en enhet med mottagning, administration och operationsavdelning. Vi behandlar patienter med ortopediska åkommor inom subspecialiteterna axel, knä, fot och hand samt inom rekonstruktiv plastikkirurgi, hudtumörer och bröstreduktioner. På operation arbetar vi i team på fyra operationssalar. Verksamheten är förlagd till dagtid måndag - fredag. I teamet arbetar vi med patienten i fokus och en strävan mot en kvalitativ upplevelse för patienten. Arbetsuppgifter I ditt kliniska uppdrag ingår sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Övrig information Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Kvalifikationer Operationssjuksköterska med mångårig erfarenhet. Vana av dagkirurgiska patientflöden och erfarenhet av ortopedisk kirurgi är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper Vår fantastiska personal har en stor lojalitet med kliniken och dess mål och arbetssätt. Vi ser att du som sökande deltar i detta samt kommer med en positiv anda, arbetsglädje och samarbetsvilja. Noggrannhet, initiativförmåga och hög ansvarskänsla ser vi som självklart.
Företag: Ortopedicenter Cityakuten
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Operationssjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Operationssjuksköterska


Sök lediga jobb Vi söker en operationssjuksköterska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se