Vi söker en resurslärare_pedagogisk assistent till Lillmons RO jobb

Vi söker en resurslärare_pedagogisk assistent till Lillmons RO jobb Vi söker en resurslärare_pedagogisk assistent till Lillmons RO jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vi söker en resurslärare_pedagogisk assistent till Lillmons RO. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vi söker en resurslärare_pedagogisk assistent till Lillmons RO. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vi söker en resurslärare/pedagogisk assistent till Lillmons RO- Malung Sälen


Mer beskrivning

Vi söker en resurslärare/pedagogisk assistent till Lillmons RO
I Malung- Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana.. I Malung- Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. Malung-Sälens kommun i Västerdalarna är en av landets till ytan största kommuner. Längst i norr ligger Sälenfjällen, som är Sveriges sydligaste fjällområde och Skandinaviens största vintersportområde. Förutom upplevelseindustrin och en snabbt växande turism har kommunen ett rikt och differentierat näringsliv. Kommunen är välförsedd med god samhällelig service med så väl god barnomsorg som skola och prisbelönt äldreomsorg. ARBETSUPPGIFTER Lillmons RO består av Malungsfors skola med ca 70 elever samt Lillmons skola med ca 150 elever, båda enheterna är F-5 skolor med fritidshem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter gäller enskild elev i sin klass. Du får handledning i ditt arbete av specialpedagog från Elevhälsan. Du arbetar enligt schema som följer elevernas skoldag, under skolans lov- och planeringsdagar förläggs din arbetstid på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har behörig högskoleutbildning som 1-7 lärare. Tidigare erfarenhet av arbete med i elever i behov av särskilt stöd ses som meriterande.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en resurslärare/pedagogisk assistent till Lillmons RO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en resurslärare/pedagogisk assistent till Lillmons RO


Sök lediga jobb Vi söker en resurslärare_pedagogisk assistent till Lillmons RO

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se