Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm jobb

Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm jobb Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm- Danderyd


Mer beskrivning

Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm
Olivia Omsorg erbjuder omsorg i olika boendeformer inom LSS och HVB. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet i en utvecklande miljö där den enskilde är i fokus. Det uppfylls genom personalens inställning till sitt uppdrag, deras kunskap, bemötande och pedagogiska förmåga men framförallt förmågan att ge omsorg med känsla. Vi söker medarbetare till vår gruppbostad Eddavägen som ligger i Djursholm. På Eddavägens gruppbostad bor det 5 personer mellan 50-70 år med fysiska, och psykiska funktionsnedsättningar . Behov av stöd och omsorgsinsatser finns dygnet runt. Arbetet styrs av personens behov, önskemål och förutsättningar att klara av dagliga aktiviteter. De som jobbar på Eddavägen drivs av att hitta nya utvecklingsmål för alla individer oavsett ålder. Mycket fokus läggs på att hitta strategier och arbetssätt där den boende själv känner att denna har makt över sin vardag och bestämmer själv kring hur denne vill leva sitt liv. På Olivia Omsorg arbetar vi utifrån värdeorden: Närhet, Kompetens, Hjärta och Utveckling I arbetet på gruppbostaden kommer du att: * ge stöd och service i den dagliga livsföringen utifrån varje enskilde boendes behov * ansvara för att individuella genomförandeplaner upprättas, genomförs, utvärderas och dokumenteras * skriva och tydliggöra metoder och arbetssätt * samverka med ledning, övriga medarbetare, daglig verksamhet, hälso och sjukvård, gode män, anhöriga samt andra för personen viktiga kontakter Vi erbjuder dig: * ett stimulerande och självständigt arbete individuellt såväl som i grupp * möjlighet att påverka och utveckla * fortbildning, handledning Kvalifikationer: Utbildning inom vård och omsorg, psykiatri, socialt- eller pedagogiskt arbete samt tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar är ett krav. Erfarenhet av dokumentation, att arbeta målinriktad med metoder är meriterande. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt besitta goda datorkunskaper. Du ska vara flexibelt och tydlig i ditt bemötande och förhållningssätt och du ska ha lätt för att samarbeta. Du ska vara lojal, lösningsfokuserat och ha en förmåga att se möjligheter istället för hinder. Tjänstgöringsgrad: Deltid, ca 75 - 80% Arbetstid: Dag/kväll/helg på rullande schema  Tillträde:  Omgående eller enligt överenskomelse.  Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns Friskvård erbjuds Vi behandlar alla ansökningar löpande och ber er respektera att vi endast tar emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg.
Företag: Olivia Omsorg AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm


Sök lediga jobb Vi söker en vårdare till Eddavägensgruppbostad i Djursholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se