Vi söker snickare jobb - lediga jobb

Vi söker snickare jobb Vi söker snickare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vi söker snickare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vi söker snickare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker snickare- Jönköping

 2. Vi söker Snickare,Målare,Murare, Allt inom bygg.- Göteborg

 3. Vi söker snickare för kommande uppdrag- Karlstad

 4. Vi söker Snickare/Snickarlärling- Boden

 5. snickare som vill byta jobb? Vi söker snickare till välbetalt storbygge!- Stockholm

 6. Vi söker snickare till Borås- Borås

 7. Vi söker snickare till Stavanger- Göteborg

 8. Vi söker snickare till Stavanger- Stockholm

 9. Vi söker snickare till Stavanger- Kristinehamn

 10. Vi söker snickare till Stavanger- Karlstad

 11. Vi söker snickare till Stavanger- Arvika

 12. Vi söker snickare till Stavanger- Skövde

 13. Vi söker snickare till Stavanger- Borås

 14. Vi söker snickare till Stavanger- Alingsås

 15. Vi söker snickare till Stavanger- Trollhättan

 16. Vi söker snickare till Stavanger- Örebro

 17. Vi söker snickare.- Karlskrona

 18. Vi söker snickare.- Jönköping

 19. Vi söker snickare.- Helsingborg

 20. Vi söker snickare.- Lund

 21. Vi söker snickare.- Göteborg

 22. Vi söker snickare för olika projekt- Stockholm

 23. Vi söker snickare för olika projekt i nästa år- Stockholm

 24. Vi söker snickare för service och underhållsarbete.- Helsingborg

 25. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 26. Vi söker Snickare- Stockholm

 27. Vi söker Snickare- Halmstad

 28. Vi söker Snickare- Malmö

 29. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 30. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 31. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 32. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 33. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 34. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 35. Vi söker snickare för flertal projekt- Stockholm

 36. Vi söker snickare för gipsmontage undertak- Sölvesborg

 37. Vi söker snickare för gipsmontage undertak- Kalmar

 38. Vi söker snickare för gipsmontage undertak- Malmö

 39. Vi söker snickare för gipsmontage undertak- Eskilstuna

 40. Vi söker snickare för gipsmontage undertak- Strömstad


Mer beskrivning

Vi söker snickare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker snickare med yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet. Arbetsuppgifterna kan variera därför letar vi efter dig med bred kompetens. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av nybyggnation, gipsning, regling, formsättning och ritningsläsning. Som person behöver du gilla att arbeta noggrannt, du ska vara anpassningsbar till din arbetsplats och ha ett stort tålamod. Du är van att arbeta självständigt som i grupp och du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och direktiv. Vi ser även att du som söker är social och kan ta ansvar för de uppgifter som ska utföras med ambitionen att göra ett bra jobb. Är du den snickaren vi söker? Tveka inte, intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan i dag! Personliga egenskaper B- körkort Punktlig Flexibel
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare

Vi söker Snickare,Målare,Murare, Allt inom bygg.
Vi är ett företag som driver pensionärsbemanning.nu i östra Göteborg Vi expanderar och söker fler senior hantverkare allt inom byggnation (snickare ) , målare , murare och trädgårdsarbeten.
Företag: NPG BYGG AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Snickare,Målare,Murare, Allt inom bygg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Snickare,Målare,Murare, Allt inom bygg.

Vi söker snickare för kommande uppdrag
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu utbildade snickare med några års erfarenhet för uppdrag hos våra kunder i Karlstad- och Säffleområdet. Vem är du? Vi söker dig med tidigare erfarenhet från snickaryrket, från nybyggnationer, renoveringar eller byggproduktion. Vana från ritningsläsning är ett plus. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta då du kommer ingå i ett arbetslag. Du är noggrann och ambitiös. Körkort och bil är ett krav. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker ovannämnda tjänster genom ansökningslänken nedan. Då urval sker löpande ser vi gärna din ansökan så fort som möjligt, tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. För mer information är du välkommen att kontakta Therese Alneman, 054-221882. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik Huvudkontor
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för kommande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för kommande uppdrag

Vi söker Snickare/Snickarlärling
Vi är en gedigen byggfirma med flera års erfarenhet som alltid strävar efter att kunden ska bli 100% nöjd. Med vår kompetens ser vi till att varenda jobb vi utför blir utav bästa kvalité samt prisklass. Nu söker vi byggnadsnickare som kan arbeta både med utomhus- samt inredningssnickeri, Du kan även vara lärling men bör ha erfarnhet av snickariarbete.
Företag: Bergströms Bygg och Betong
Ort: Boden
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Snickare/Snickarlärling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Snickare/Snickarlärling

snickare som vill byta jobb? Vi söker snickare till välbetalt storbygge!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker till vår byggavdelning efter trevliga och arbetsvilliga Snickare i Stockholmsområdet. Du som söker bör ha ca 5 års erfarenhet som snickare samt yrkesbevis. Våra kunder är inriktade åt både nybyggnation, ombyggnation och mindre servicejobb och kommer att ha många projekt i Stockholmsområdet framöver. Du bör kunna prata och skriva på svenska. Vi ser gärna att du är en flexibel, ansvarstagande och utåtriktad person. Det finns också goda möjligheter att prova olika uppdrag och knyta värdefulla kontakter i branschen. Meriterande är om du har gått kurser för Heta arbeten, Säkra lyft samt innehar Sax-bomlift certifiering. Låter det som något för dig? Skriv ett sms till 076-548 63 59 med "snickare"samt ditt namn och nummer så ringer vi upp dig för en intervju.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga snickare som vill byta jobb? Vi söker snickare till välbetalt storbygge! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: snickare som vill byta jobb? Vi söker snickare till välbetalt storbygge!

Vi söker snickare till Borås
Prizta Rekrytering och Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal inom områdena Bygg, El, FM, Processindustri och Fastighet. Då vi fått ett flertal förfrågningar från olika kunder söker vi nu efter Snickare till dessa uppdrag. Din profil För kundsräkning söker vi nu två snickare med minst två års erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att du besitter en gymnasial utbildning inom bygg-teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Som person är du självgående, ordningsam och har ögat för det lilla extra. Du ska ha datorvana och minst B-körkort. Uppdraget är förlagt till Borås med start den 1 april.   Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.   Har du frågor? Kontakta Anders Engelin: 0736-52 66 88
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Borås
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Borås

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Arvika
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare till Stavanger
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu tre snickare för kunds räkning till Stavanger. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera dörrar och dörrkarman till hotell. Personliga egenskaper Vi söker personer som har ett yrkesbevis, eller som tidigare jobbat som snickare. Det är viktigt att du är noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Aktuella kandidater kommer att flygas till Stavanger för möte med kund och Uniflex den 8 juni, det är därför viktigt att du är tillgänglig det datum. Uppstart sker vecka 26 Är du rätt person för tjänsten? Tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Skicka din ansökan till jobbstavanger@uniflex.no
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare till Stavanger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare till Stavanger

Vi söker snickare.
Vi söker duktiga Snickare som vill ut på arbetsmarknaden. Vi söker löpande nya Snickare till våra projekt. Vi söker dig som: -Har erfarenhet som snickare sedan tidigare -Har goda referenser från byggbranschen -Är noggrann & följer tider. Körkort är inget krav men det är ett plus. Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Du är välkommen att skicka in din ansökan till Oscar@flexmontage.se Ange Referens: snickare
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare.

Vi söker snickare.
Vi söker duktiga Snickare som vill ut på arbetsmarknaden. Vi söker löpande nya Snickare till våra projekt. Vi söker dig som: -Har erfarenhet som snickare sedan tidigare -Har goda referenser från byggbranschen -Är noggrann & följer tider. Körkort är inget krav men det är ett plus. Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Du är välkommen att skicka in din ansökan till Oscar@flexmontage.se Ange Referens: snickare
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare.

Vi söker snickare.
Vi söker duktiga Snickare som vill ut på arbetsmarknaden. Vi söker löpande nya Snickare till våra projekt. Vi söker dig som: -Har erfarenhet som snickare sedan tidigare -Har goda referenser från byggbranschen -Är noggrann & följer tider. Körkort är inget krav men det är ett plus. Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Du är välkommen att skicka in din ansökan till Oscar@flexmontage.se Ange Referens: snickare
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare.

Vi söker snickare.
Vi söker duktiga Snickare som vill ut på arbetsmarknaden. Vi söker löpande nya Snickare till våra projekt. Vi söker dig som: -Har erfarenhet som snickare sedan tidigare -Har goda referenser från byggbranschen -Är noggrann & följer tider. Körkort är inget krav men det är ett plus. Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Du är välkommen att skicka in din ansökan till Oscar@flexmontage.se Ange Referens: snickare i Skåne.
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Lund
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare.

Vi söker snickare.
Vi söker duktiga Snickare som vill ut på arbetsmarknaden. Vi söker löpande nya Snickare till våra projekt. Vi söker dig som: -Har erfarenhet som snickare sedan tidigare -Har goda referenser från byggbranschen -Är noggrann & följer tider. Körkort är inget krav men det är ett plus. Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Du är välkommen att skicka in din ansökan till Oscar@flexmontage.se Ange Referens: snickare
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare.

Vi söker snickare för olika projekt
Jobbeskrivning Nu söker vi snickare för flertal projekt runtom i Stockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation, anpassningar och ROT. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skirft Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan redan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för olika projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för olika projekt

Vi söker snickare för olika projekt i nästa år
Jobbeskrivning Nu söker vi snickare för flertal projekt runtom i Stockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation, anpassningar och ROT. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skirft Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan redan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för olika projekt i nästa år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för olika projekt i nästa år

Vi söker snickare för service och underhållsarbete.
Kundföretaget Vår kund finns på flera ställen i Sverige och har verksamhet inom bygg och anläggningsbranschen. För denna tjänst ska arbetet utföras i Helsingbirg med omnejd. Arbetsbeskrivning Som snickare hyrs du ut till vår kund. I arbetsuppgifterna ingår underhåll, reperation samt enklare nyproduktion och service i ex olika offentliga miljöer. Mestadels utförs allt arbete utomhus. Arbetet är förlagt till dagtid måndag till fredag. Anställning är på heltid minst 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning alternativt med anställning hos vår kund på sikt. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Din profil Du ska ha relevant utbildning eller några års erfarenhet av att ha jobbat som snickare. Inget krav på yrkesbevis om du har referenser som kan visa din erfarenhet som snickare. Gärna då med liknande arbetsuppgifter som denna tjänsten innehåller. Du ska ha förmåga att jobbal självständigt. Du måste vara kreativ på att kunna hitta bra lösningar för att kunna utföra ditt arbete på bästa effektiva sätt utan att tumma på kvalitén. Ett stort driv och engagemang är viktiga egenskaper för denna tjänst. B körkort är ett krav. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 17 januari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för service och underhållsarbete. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för service och underhållsarbete.

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skirft Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker Snickare
Flex Montage & Smide AB söker snickare. Vi söker betongare till ett utav våra projekt i Stockholm!. Vi söker dig som: -Har yrkesbevis -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann. -Är noggrann & följer tider. -Ritningsläsning. Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex heta arbeten, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Snickare

Vi söker Snickare
Flex Montage & Smide AB söker snickare. Vi söker betongare till ett utav våra projekt i Halmstad!. Vi söker dig som: -Har yrkesbevis -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann. -Är noggrann & följer tider. -Ritningsläsning. Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex heta arbeten, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Snickare

Vi söker Snickare
Flex Montage & Smide AB söker snickare. Vi söker snickare till ett utav våra projekt i Skåne!. Vi söker dig som: -Har yrkesbevis -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann. -Är noggrann & följer tider. -Ritningsläsning. Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex heta arbeten, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Snickare

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skirft Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skrift. Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skrift. Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skrift. Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skrift. Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skrift. Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker snickare för flertal projekt
Jobbeskrivning Vi förbereder oss för flertal projekt inom främst bostadsidan och behöver då duktiga snickare. Projekten är runtom i Storstockholm. Du som snickare har lång erfarenhet inom ett brett byggområde samt innehar yrkesbevis för träarbetare. Uppdragen varierar av bland annat allt från storbyggen, ombyggnation och anpassningar. Du har din anställning hos Uniflex. Start: Under mars-april. Personliga egenskaper Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Mycket god förmåga i svenskt tal & skrift. Mycket meriterande med Yrkesbevis Meriterande med Kökort-B Välkommen med din ansökan! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för flertal projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för flertal projekt

Vi söker snickare för gipsmontage undertak
Flex Montage & Smide AB för gipsmontage undertak . Vi söker nya snickare tiill ett utav vårt projekt i Sölvesborg!. Vi söker dig som: -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann & följer tider. -Kunskap inom gipsmontage undertak Det du ska kunna är att montera gipsskivor och sätta profiler i/vid infästning yttervägg och tak. De gipsskivor som ska sättas är vanliga skivor, dimension 2400x600x13 Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för gipsmontage undertak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för gipsmontage undertak

Vi söker snickare för gipsmontage undertak
Flex Montage & Smide AB för gipsmontage undertak . Vi söker nya snickare tiill ett utav vårt projekt i Kalmar!. Vi söker dig som: -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann. -Är noggrann & följer tider. -Kunskap inom gipsmontage undertak Det du ska kunna är att montera gipsskivor och sätta profiler i/vid infästning yttervägg och tak. De gipsskivor som ska sättas är vanliga skivor, dimension 2400x600x13 Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för gipsmontage undertak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för gipsmontage undertak

Vi söker snickare för gipsmontage undertak
Flex Montage & Smide AB för gipsmontage undertak . Vi söker nya snickare tiill ett utav vårt projekt i Malmö!. Vi söker dig som: -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann & följer tider. -Kunskap inom gipsmontage undertak Det du ska kunna är att montera gipsskivor och sätta profiler i/vid infästning yttervägg och tak. De gipsskivor som ska sättas är vanliga skivor, dimension 2400x600x13 Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för gipsmontage undertak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för gipsmontage undertak

Vi söker snickare för gipsmontage undertak
Flex Montage & Smide AB för gipsmontage undertak . Vi söker nya snickare tiill ett utav vårt projekt i Eskilstuna. Vi söker dig som: -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann & följer tider. -Kunskap inom gipsmontage undertak Det du ska kunna är att montera gipsskivor och sätta profiler i/vid infästning yttervägg och tak. De gipsskivor som ska sättas är vanliga skivor, dimension 2400x600x13 Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för gipsmontage undertak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för gipsmontage undertak

Vi söker snickare för gipsmontage undertak
Flex Montage & Smide AB för gipsmontage undertak . Vi söker nya snickare tiill ett utav vårt projekt i Strömstad!. Vi söker dig som: -Har tidigare yrkeserfarenhet inom bygg. -Är noggrann & följer tider. -Kunskap inom gipsmontage undertak Det du ska kunna är att montera gipsskivor och sätta profiler i/vid infästning yttervägg och tak. De gipsskivor som ska sättas är vanliga skivor, dimension 2400x600x13 Vi tar enbart i mot ansökan via mejl!. & i din ansökan till oss ser vi helst att du skickar med följande: -Yrkesbevis -Licenser t.ex, liftkort m.m -Kontakt uppgifter -Referenser Vi ser gärna att du som söker talar kommunikativ svenska. Körkort är ett plus men inget krav. www.flexmontage.se
Företag: Flex Montage & Smide AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker snickare för gipsmontage undertak jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker snickare för gipsmontage undertak


Sök lediga jobb Vi söker snickare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se