Vik Socialsekreterare jobb - lediga jobb

Vik Socialsekreterare jobb Vik Socialsekreterare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vik Socialsekreterare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vik Socialsekreterare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik Socialsekreterare till utredningsenhet 13-20- Södertälje

 2. Vik Socialsekreterare- Smedjebacken

 3. Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen- Skövde

 4. Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom- Upplands Väsby

 5. Vik Socialsekreterare- Mörbylånga

 6. Vik Socialsekreterare- Smedjebacken

 7. Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen- Ånge

 8. Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen- Varberg

 9. Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens vuxenavdelning- Skövde

 10. Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen- Ånge

 11. Vik Socialsekreterare till Familjerätten- Leksand

 12. Vik socialsekreterare, socialtjänstens barn och ungdomsgrupp- Bjuv

 13. Vik Socialsekreterare till beroendemottagningen- Österåker

 14. Vik Socialsekreterare- Åmål

 15. Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom- Upplands Väsby

 16. Vik socialsekreterare, heltid, refnr 89/13- Säffle

 17. Vik Socialsekreterare- Hofors

 18. Vik Socialsekreterare- Gällivare

 19. Vik Socialsekreterare- Smedjebacken

 20. Vik socialsekreterare- Lindesberg

 21. vik Socialsekreterare 100 %- Lindesberg

 22. 1,0 Vik Socialsekreterare tom 2014-12-31, Familjestöd, Ref 24/13- Karlskrona

 23. Vik socialsekreterare Vuxenenheten- Stockholm

 24. Vik Socialsekreterare- Eda

 25. Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen- Varberg

 26. Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration- Älvsbyn

 27. Sommarvik Socialsekreterare Försörjningsstöd- Umeå

 28. SoF Norr söker vik socialsekreterare till Kirsebergsgruppen- Malmö

 29. Vik socialsekreterare till barn och ungdomsgrupp- Sala

 30. Vik Socialsekreterare 0,75- Vännäs

 31. Vik Socialsekreterare 1,0- Vännäs

 32. Vik Socialsekreterare- Luleå

 33. Socialförvaltningen i Åstorp söker vik socialsekreterare inom området famil- Åstorp

 34. Vik socialsekreterare- Övertorneå

 35. Vik socialsekreterare till enheten för ekonomiskt bistånd- Mölndal

 36. Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens ungdomsavdelning- Skövde

 37. Vik Socialsekreterare- Eda

 38. Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration- Älvsbyn

 39. Vik Socialsekreterare- Avesta

 40. Vik socialsekreterare till enheten för ensamkommande barn- Mölndal


Mer beskrivning

Vik Socialsekreterare till utredningsenhet 13-20
Utredningsenheten 13-20 består av 3 gruppchefer och 19 socialsekreterare, samt en insatskoordinator. Enheten är uppdelad i Insatshandläggare och Utredarhandläggare. Vikariatet gäller en handläggartjänst i Insatsgruppen. Kontaktpersoner under semsterperioden; Helene charpentier tfn 08-52303773, Anders Lindh tfn 08-52306217 (Vecka 28), George Lundmark tfn 08-52306329 (Vecka 29-30) ARBETSUPPGIFTER Myndighetsutövning är en stor del av arbetet. Ditt arbete kommar att vara att utreda enligt SoL och LVU, samt verkställa och följa upp beslutade insatser. Alla utredningar görs enligt BBIC (Barns behov i centrum). I samverkan med öppenvården ska vi utveckla nya metoder för bra och rätt insatser i ett tidigt skede, men också för att kunna erbjuda öppenvård på hemmaplan efter sluten vård. Barn och Ungdom ska arbeta utifrån evidens och best practice. Professionalitet, bred samverkan och nyskapande är ledord för enhetens utveckling. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen samt minst ett års yrkeserfarenhet av socialt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfodras för tjänsten. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Ungdomsenheten 13-20 år
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare till utredningsenhet 13-20 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare till utredningsenhet 13-20

Vik Socialsekreterare
Smedjebacken är en liten trevlig kommun i södra Dalarna, med ett strategiskt bra läge mitt emellan Västerås och Borlänge. Smedjebacken har en bra kombination av trivsamt småstadsliv och storslagen natur där vi är ändstation för Strömsholms kanal. Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning på bred front i vårt samhällsbyggande. Vi är nu en kommun i ekonomisk balans efter några tuffa år, vilket gör att vi med tillförsikt ser mot framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vik socialsekreterare till barn- och familjegruppen. Individ- och familjeomsorgen tillhör Familje- och utbildningsförvaltningen, där även förskola, grundskola och elevhälsa ingår. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare fyra handläggare i barn- och familjegruppen. Dessutom ingår en familjehemssekreterare, en familjerättssekreterare och en intensivstödjare i arbetsgruppen, som leds av en 1:e socialsekreterare. Inom barn- och familjegruppen bedrivs utredningsarbete och uppföljning av insatser med barn och unga och deras familjer enligt SoL och LVU samt arbete med ensamkommande flyktingbarn. Vi använder BBIC i vårt arbete. Du kommer att få utbildning i BBIC. Vi är en liten arbetsplats med bra sammanhållning. Vi samverkar med Högskolan Dalarna för att kompetensutveckla vår verksamhet och personal. Du har möjlighet till en timmes friskvård i veckan. En dag i månaden kan vi arbeta hemifrån. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning eller likvärdig utbildning. Körkort krävs Erfarenhet av utredningsarbete med barn- och ungdomar är önskvärt. Du ska ha lätt för att samarbeta, såväl inom vår egen organisation som med externa aktörer.
Företag: Smedjebackens kommun, Familje- och utbildningsförvaltningen
Ort: Smedjebacken
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen
Socialförvaltningens verksamhetsdrivande avdelningar är organiserade i en socialpsykiatrisk avdelning, en barn- och familjeavdelning, en ungdomsavdelning samt en vuxenavdelning. Ungdomsavdelningen arbetar med handläggning och insatser till ungdomar i åldern 13-20 år samt deras familjer. Förvaltningen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede. Extern och intern samverkan, översyn av metoder och arbetssätt, och kvalitetsfrågor står i fokus. Skövde kommuns socialförvaltning har i samverkan med grannkommuner bl.a. social jour. ARBETSUPPGIFTER Ungdomsavdelningen arbetar med ungdomar i åldern 13-20 år. Målsättningen för verksamheten är att: Öka socialt utsatta barn och ungas möjlighet att få en gynnsam utveckling. Avdelningen har fokus på att hitta lösningar och resurser i ungdomars egna nätverk. På avdelningen finns en handläggargrupp, förebyggande insatser samt ett ungdomsboende. Ungdomsavdelningen söker en vikarierande socialsekreterare till resursgruppen. I resursgruppen finns tre olika huvuduppdrag: arbete med unga lagöverträdare, öppenvård för ungdomar med risk- och missbruk samt familjebehandling för att stärka relationer. I uppdraget ingår såväl öppenvård som viss myndighetsutövning. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleexamen som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Erfarenhet av arbete inom socialtjänst är önskvärd. Vi vill att du har lätt för att samarbeta samt uttrycka dig väl i både tal och skrift. Körkort
Företag: Skövde kommun, Socialförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare, ungdomsavdelningens resursgrupp, Socialförvaltningen

Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Arbetsplatsbeskrivning I Utredningsenheten barn och ungdom arbetar femton socialsekreterare/utredning, två socialsekreterare/mottagning, en kontaktsekreterare samt fem familjehemssekreterare. Arbetet fördelas i barn respektive ungdom och familjehems grupp. Uppdraget är att ge stöd och skydd åt barn och ungdomar och deras familjer. Vi arbetar nära familjebehandlare och nätverk med målsättningen "vård på hemmaplan" i så stor omfattning som möjligt. Vår strävan är att stärka föräldrars egen kraft och kompetens och söker efter lösningar och förändringar i samklang med det naturliga nätverket. Vårt arbete vilar på en salutogen och systemteoretisk grund. Vi möter familjer i deras egen miljö eller i våra centrala lokaler belägna i Väsby shoppingcenter. Arbetsuppgifter Arbetet som socialsekreterare i Utredningsenheten barn och ungdom innebär utredningsarbete samt uppföljningsansvar för beslutade insatser gällande barn och ungdomar 0-20 år. Vi strävar efter intensiva, sammanhållna utredningar i enlighet med BBIC där barnet/ungdomen är i fokus. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare som alla drivs av ett stort engagemang i "att göra skillnad" för familjer som befinner sig i en utsatt situation. Arbetet är flexibelt och rörligt med stor del av egen styrning och planering. Du kommer att medverka till fortsatt metod- och kvalitetsutveckling av vårt arbete. Vi erbjuder kontinuerlig handledning och flexibel arbetstid med individuella lösningar.   Kvalifikationer Socionom med erfarenhet av utredningsarbete med barn och ungdomar samt erfarenhet av BBIC Arbetstid/varaktighet Heltid/vikariat t o m 2014-08-31 Tillträde enligt överenskommelse. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Kontaktperson Inger Westlund, enhetschef, tel 08-590 972 06 Marie-Anne Karlsson, enhetschef, tel 08-590 976 41 Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-23 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom

Vik Socialsekreterare
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med drygt 14 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen består av en försörjningsenhet med tre socialsekreterare som arbetar med budget- och skuldrådgivning, en barn- och familjeenhet med sex socialsekreterare, en vuxenenhet med två socialsekreterare samt en öppenvård med två familjebehandlare och två assistenter. Vi arbetar i dokumentationssystemet Procapita. Vi söker en socialsekreterare med inriktning mot barn och familj.Inom individ och familjeomsorgens barn- och familjegrupp kommer du att ansvara för utredningar och uppföljningar. I övrigt ingår sedvanligt arbete inom barn- och familjegruppen. Vi arbetar utifrån BBIC. Inom individ- och familjeomsorgen är vi en erfaren och engagerad arbetsgrupp som söker en likasinnad arbetskamrat. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga, är stabil, flexibel, strukturerad och med en tro på enskilda personers resurser.För tjänsten på barn- och familjeenheten är det meriterande med kunskap i BBIC och tidigare arbete med myndighetsutövning. Vi ser gärna manliga sökanden, för att få en jämnare könsfördelning. Körkort erfordras.
Företag: Mörbylånga Kommun*
Ort: Mörbylånga
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik Socialsekreterare
Smedjebacken är en liten trevlig kommun i södra Dalarna, med ett strategiskt bra läge mitt emellan Västerås och Borlänge. Smedjebacken har en bra kombination av trivsamt småstadsliv och storslagen natur där vi är ändstation för Strömsholms kanal. Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning på bred front i vårt samhällsbyggande. Vi är nu en kommun i ekonomisk balans efter några tuffa år, vilket gör att vi med tillförsikt ser mot framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vik socialsekreterare till barn- och familjegruppen. Individ- och familjeomsorgen tillhör Familje- och utbildningsförvaltningen, där även förskola, grundskola och elevhälsa ingår. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare fyra handläggare i barn- och familjegruppen. Dessutom ingår en familjehemssekreterare, en familjerättssekreterare och en intensivstödjare i arbetsgruppen, som leds av en 1:e socialsekreterare. Inom barn- och familjegruppen bedrivs utredningsarbete och uppföljning av insatser med barn och unga och deras familjer enligt SoL och LVU samt arbete med ensamkommande flyktingbarn. Vi använder BBIC i vårt arbete. Du kommer att få utbildning i BBIC. Vi är en liten arbetsplats med bra sammanhållning. Vi samverkar med Högskolan Dalarna för att kompetensutveckla vår verksamhet och personal. Du har möjlighet till en timmes friskvård i veckan. En dag i månaden kan vi arbeta hemifrån. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning eller likvärdig utbildning. Körkort krävs Erfarenhet av utredningsarbete med barn- och ungdomar är önskvärt. Du ska ha lätt för att samarbeta, såväl inom vår egen organisation som med externa aktörer.
Företag: Smedjebackens kommun, Familje- och utbildningsförvaltningen
Ort: Smedjebacken
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen
Ånge kommun ligger mitt i Sverige, mitt emellan fjäll och hav. Här bor ca 10 000 invånare med närhet till Ljungandalens storslagna natur och med goda möjligheter till aktiv fritid. Närhet är ett ord som sammanfattar livet i Ånge, närhet till service och arbete, till barnens skola, fritidsaktiviteter med mera. Med goda kommunikationer finns många möjligheter att ta del av stadens utbud i Sundvall och Östersund. Till fjällen i Vemdalen kommer du på drygt en timme. Läs mer om Ånge kommun på vår hemsida www.ange.se Socialnämndens verksamhetsområden omfattar; myndighetsutövning, omsorg om äldre- och funktionshindrade samt individ- och familjeomsorg.Dina arbetsuppgifter Som socialsekreterare blir du ansvarig handläggare för utredningsarbete (SoL och LVU) och verkställighet för ensamkommande flyktingbarn/ungdomar. Kvalifikationer Socionomexamen. Du skall vara flexibel, ge ett bra bemötande och ha ett förhållningssätt präglat av god etik och moral. Du är kreativ och målmedveten, har god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete inom kommunal socialtjänst samt datastödet Procapita och BBIC är meriterande. Personliga egenskaper Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om tjänsten Körkort erfordras. Välkommen med Din ansökan! Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.ange.se under Lediga tjänster senast 2013-09-11 Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.ange.se under Lediga tjänster. Ånge kommun verkar för en drogfri arbetsplats och genomför därför alltid drogtest vid nyanställning. Ånge kommun vill öka jämställdheten på arbetsplatserna varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.
Företag: Ånge kommun
Ort: Ånge
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen

Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 58 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. ARBETSUPPGIFTER Handläggning av försörjningsstöd. Arbetet innebär att arbeta med handläggning av ekonomiskt bistånd och allt som är kopplat till detta i form av utredning, motivationsarbete, sysselsättningsfrågor och samarbete med andra myndigheter. Vi arbetar i datasystemet Procapita. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försörjningsstöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, i vilken god samarbetsförmåga och förmåga till struktur i arbetet är viktiga inslag. Dessutom vill vi att du ska tycka att det är roligt att arbeta med försörjningsstöd. Körkort är ett krav.
Företag: Varbergs kommun, Uppdragsavdelningen
Ort: Varberg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen

Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens vuxenavdelning
Förvaltningens verksamhetsdrivande avdelningar är organiserade i en socialpsykiatrisk avdelning, en barn- och familjeavdelning, en ungdomsavdelning samt en vuxenavdelning. Förvaltningen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede. Extern och intern samverkan, översyn av metoder och arbetssätt, ökad volym inom verksamheten och kvalitetsfrågor står i fokus. Skövde socialförvaltning har i samverkan med grannkommuner social jour och beredskap utanför kontorstid. Vuxenavdelningen är uppdelad i tre enheter, missbruksenheten, integrationsenheten och för-sörjningsstödsenheten. Som socialsekreterare kommer du att ingå i försörjningsstödsenheten. Enheten utgörs av 16 socialsekreterare som handlägger ansökningar om försörjningsstöd, varav två är samordnande socialsekreterare. Tre budget- och konsumentrådgivare samt verksamheten Catch up, som vänder sig till unga vuxna 18-29 år. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är placerad på försörjningsstödsenheten. Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen handläggning av försörjningsstöd. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Erfarenhet av handläggning av försörjningsstöd ses som positivt.
Företag: Skövde kommun, Socialförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens vuxenavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens vuxenavdelning

Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen
Ånge kommun ligger mitt i Sverige, mitt emellan fjäll och hav. Här bor ca 10 000 invånare med närhet till Ljungandalens storslagna natur och med goda möjligheter till aktiv fritid. Närhet är ett ord som sammanfattar livet i Ånge, närhet till service och arbete, till barnens skola, fritidsaktiviteter med mera. Med goda kommunikationer finns många möjligheter att ta del av stadens utbud i Sundvall och Östersund. Till fjällen i Vemdalen kommer du på drygt en timme. Läs mer om Ånge kommun på vår hemsida www.ange.se Socialnämndens verksamhetsområden omfattar; myndighetsutövning, omsorg om äldre- och funktionshindrade samt individ- och familjeomsorg.Dina arbetsuppgifter Som socialsekreterare blir du ansvarig handläggare för utredningsarbete (SoL och LVU) och verkställighet för ensamkommande flyktingbarn/ungdomar. Kvalifikationer Socionomexamen. Du skall vara flexibel, ge ett bra bemötande och ha ett förhållningssätt präglat av god etik och moral. Du är kreativ och målmedveten, har god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete inom kommunal socialtjänst samt datastödet Procapita och BBIC är meriterande. Personliga egenskaper Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om tjänsten Körkort erfordras. Välkommen med Din ansökan! Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.ange.se under Lediga tjänster senast 2013-09-11 Mer information och fackliga representanter hittar du på http://www.ange.se under Lediga tjänster. Inför rekryteringsarbetet har Ånge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Ånge kommun verkar för en drogfri arbetsplats och genomför därför alltid drogtest vid nyanställning. Ånge kommun vill öka jämställdheten på arbetsplatserna varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.
Företag: Ånge kommun
Ort: Ånge
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till Individ- och Familjeomsrogen

Vik Socialsekreterare till Familjerätten
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Inom sektorn Lärande och stöd finns avdelningen Familj och stöd, som omfattar individ- och familjeomsorg (IFO) för barn, ungdomar och vuxna, integration, AME, elevhälsan, ungdomsmottagningen, ungdomsverksamhet, familjerådgivning, familjeteam, öppen förskola och HVB för ensamkommande flyktingbarn. Verksamheterna fördelas på enheterna 'Arbete och integration' och 'Barn, ungdom och familj'. I arbetet med familjerätt kommer du att utföra utredningar avseende faderskap, vårdnad/boende/umgänge, adoption samt kontaktpersoner och kontaktfamiljer, Arbetsuppgifterna kring trygg och säker vård handlar om att rekrytera, utreda, utbilda och handleda familjehem. Det innebär bl.a. hembesök, intervjuer samt ge stöd till familjehemmen i deras uppdrag. Du har ett nära samarbete med övriga handläggare inom barn och familj. Socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt tidigare erfarenhet av arbete med handläggning och dokumentation. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god självkännedom och förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du har ett gott omdöme. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare till Familjerätten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare till Familjerätten

Vik socialsekreterare, socialtjänstens barn och ungdomsgrupp
Vi gör en resa från en industrikommun till en attraktiv Söderåskommun med fokus på boende, miljö och näringsliv. Vi är drygt 1 000 medarbetare i Bjuvs kommun och arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Vår senaste medarbetarundersökning visar att våra medarbetare är mer nöjda än genomsnittet för alla kommunanställda i Sverige! Hos oss får du vara med och påverka! Bjuvs kommun är centralt belägen i nordvästra Skåne. Vi har goda kommunikationer med tåg och bussar och närhet till E4 och E6. ARBETSUPPGIFTER Utredning och uppföljning av insatser enligt Socialtjänslagen och LVU avseende i första hand ungdomar men också barn. Vi arbetar enligt BBIC. Barnperspektiv, rättssäkerhet, gott bemötande och delaktighet för barn/unga och deras familjer är ledord inom verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete och gärna uppföljning också. Du behöver en god kunskap om lagstiftningen och kunna uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet innebär samarbete externt och internt och du behöver vara flexibel, engagerad och stresstålig. Utbildning i BBIC och kunskap om Procapita är meriterande.
Företag: Bjuvs kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Bjuv
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare, socialtjänstens barn och ungdomsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare, socialtjänstens barn och ungdomsgrupp

Vik Socialsekreterare till beroendemottagningen
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. Österåker är finskt förvaltningsområde och välkomnar därför särskilt dig som kan finska. För mer information www.osteraker.se. Arbetsbeskrivning Vuxenstödsenheten ska bidra till att kommuninvånarna erbjuds ett gott stöd från socialförvaltningen. Vi söker vikarierande socialsekreterare till beroendemottagningen. Arbetet som myndighetsutövande socialsekreterare innebär att utreda individens behov och i samråd med den enskilde och den interna öppenvården utforma behandlingsinsatser på hemmaplan. När behovet inte kan tillgodoses i kommunen erbjuds den enskilde behandlingsinsatser på institution. Personliga egenskaper och erfarenhet har stor betydelse då du representerar myndigheten samtidigt som du i nära samverkan med kollegor och klient bedriver ett förändringsarbete.   Kvalifikationer Socionom med erfarenhet av arbete med missbruk, gärna i mångkulturell miljö. B-körkort erfordras då vår kommun även innefattar landsbygd.   Anställningens omfattning Anställningsform: vikariat tom 2014-12 med möjlighet till förlängning. Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast   Ansökan Ansök senast 2013-11-04
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare till beroendemottagningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare till beroendemottagningen

Vik Socialsekreterare
Åmåls kommun Vård- och omsorgsförvaltningen söker Vik Socialsekreterare till IFO-enheten Åmål är Dalslands enda stad och är en kommun med cirka 12 500 invånare. Kommunen ligger natrurskönt i norra Dalsland och har en väl utbyggd service- och näringsstruktur samt goda kommunikationer. Vänern med sin vackra skärgård sätter sin prägel på kommunen. Anställningsvillkor Tidsbegränsad anställning (vikariat) 100 % till och med 2014-05-31 med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen kan eventuellt komma att förlängas. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att utreda enligt BBIC, besluta och följa upp insatser enligt SoL och LVU. Det ingår även uppsökande verksamhet och att vara delaktig i kommunens öppenvård. Arbetsuppgifterna avser barn- och familjeärenden. Kvalifikatioenr Vi söker dig som är socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från området är önskvärt. B-körkort är ett krav. Som person är du engagerad, kreativ och arbetar systemteoretiskt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Lön Månadslön, individuell lönesättning. Ange löneanspråk vid ansökan. Information lämnas av AVdelningschef Berith Sletten, tel. 0532 - 171 22 Fackliga representanter SSR Irene Karlsson, tel. 0532 - 171 37 Vision Marita Burman Linder, tel. 0532 - 173 52 Ansökan Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV som ska vara inkommen senast den 17 november 2013 till vard.omsorg@amal.se. Vänligen märk ansökan med "Vik socialsekreterare, dnr VON 2013/130". Betyg, intyg med mera som styrker ditt CV inlämnas efter anmodan. Rekryteringsansvariga har tagit ställning till i vilka medier annonsen ska införas och vi undanber oss kontakter med övriga annonseringskonsulter.
Företag: Åmåls kommun, vård- och omsorgsförvaltningen
Ort: Åmål
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Arbetsplatsbeskrivning I Utredningsenheten barn och ungdom arbetar femton socialsekreterare/utredning, två socialsekreterare/mottagning, en kontaktsekreterare samt sex familjehemssekreterare. Arbetet fördelas i barn respektive ungdom och familjehems grupp. Uppdraget är att ge stöd och skydd åt barn och ungdomar och deras familjer. Vi arbetar nära familjebehandlare och nätverk med målsättningen "vård på hemmaplan" i så stor omfattning som möjligt. Vår strävan är att stärka föräldrars egen kraft och kompetens och söker efter lösningar och förändringar i samklang med det naturliga nätverket. Vårt arbete vilar på en salutogen och systemteoretisk grund. Vi möter familjer i deras egen miljö eller i våra centrala lokaler belägna i Väsby shoppingcenter. Arbetsuppgifter Arbetet som socialsekreterare i Utredningsenheten barn och ungdom innebär utredningsarbete samt uppföljningsansvar för beslutade insatser gällande barn och ungdomar 0-20 år. Vi strävar efter intensiva, sammanhållna utredningar i enlighet med BBIC där barnet/ungdomen är i fokus. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare som alla drivs av ett stort engagemang i "att göra skillnad" för familjer som befinner sig i en utsatt situation. Arbetet är flexibelt och rörligt med stor del av egen styrning och planering. Du kommer att medverka till fortsatt metod- och kvalitetsutveckling av vårt arbete. Vi erbjuder kontinuerlig handledning och flexibel arbetstid med individuella lösningar.   Kvalifikationer Socionom med erfarenhet av utredningsarbete med barn och ungdomar samt erfarenhet av BBIC. Arbetstid/varaktighet Heltid/vikariat t o m 2014-08-31, med ev möjlighet till förlängning. Heltid/vikariat t o m 2014-12-31, med ev möjlighet till förlängning. Tillträde 2014-01-02 eller enligt överenskommelse. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Kontaktperson Marie-Anne Karlsson, enhetschef, tel 08-590 976 41 Eva Kristiansson, bitr enhetschef, tel 08-590 972 12 Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-11-15 Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till utredningsenheten barn och ungdom

Vik socialsekreterare, heltid, refnr 89/13
med placering f n vid barn- och familjegrupp. Som socialsekreterare arbetar du med handläggning av alla förekommande ärenden enligt SoL och LvU gällande målgruppen barn och ungdomar 0-20 år och deras familjer. I arbetsuppgifterna ingår även familjerättsliga ärenden. Kvalifikationer: Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som bedöms vara likvärdig, samt erfarenhet från arbetsområdet. Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Säffle Kommun
Ort: Säffle
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare, heltid, refnr 89/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare, heltid, refnr 89/13

Vik Socialsekreterare
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Individ- och familjeomsorgen söker Socialsekreterare 100% till Vuxenenheten ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ekonomiskt bistånd. Utredningsarbete enligt SoL och LVM för att bedöma vuxnas behov av insatser. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt gärna erfarenhet av arbete med missbruk och ekonomiskt bistånd. Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och engagerad. Du ska ha lätt för att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik Socialsekreterare
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning 2 av tjänsterna är placerad i barn- och familjgruppen med handläggning av barn- ungdoms- och familjeärenden. I gruppen är arbetet fördelat med förhandsbedömare, utredare, familjehemssekreterare och familjestödjare. En av tjänsterna är placerad i vuxengruppen med handläggning av socialt stöd och missbruk. I gruppen är arbetet fördelat med handläggare och behandlingsassistenter. Arbetsuppgifter Arbetet består av att utreda, besluta, planera och följa upp insatser enligt SoL, LVU och LVM. Vi arbetar strukturerat med balanserade styrkort och försöker ständigt utveckla vår verksamhet. Kvalifikationer Socionomexamen. Du bör ha erfarenhet av utredningsarbete och vara väl förtrogen med gällande lagstiftning. B-körkort erfordras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och färdigheterna att arbeta med olika arbetsuppgifter. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetstid/Varaktighet Vikariat 100% under ordinarie handläggarens tjänstledighet tom juli 2014 med eventuell förlängning. Tillträde: Snarast Övrigt Biståndsenheten erbjuder extern metodhandledning i BBIC och extern psykosocialhandledning. Vi har även verksamhetsnära individuell handledning. Vi använder oss av individuella kompetensplan och erbjuder fortlöpande kompetenshöjning i form av utbildningar, studiecirklar och MI- grupp. Enheten har aktivt arbetat med arbetsmiljöfrågor och har en välfungerande lokal samverkansgrupp, hälsoinspiratörer och trivselkommitté. Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Körkort klass -B---.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik Socialsekreterare
Smedjebacken är en liten trevlig kommun i södra Dalarna, med ett strategiskt bra läge mitt emellan Västerås och Borlänge. Smedjebacken har en bra kombination av trivsamt småstadsliv och storslagen natur där vi är ändstation för Strömsholms kanal. Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning på bred front i vårt samhällsbyggande. Vi är nu en kommun i ekonomisk balans efter några tuffa år, vilket gör att vi med tillförsikt ser mot framtiden. ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen tillhör Familje- och utbildningsförvaltningen, där även förskola, grundskola och elevhälsa ingår. Vi söker vikarierande socialsekreterare till vuxengruppen. Du kommer att handlägga ekonomiskt bistånd. Du ska vara öppen för att hjälpa människor för att hitta alternativ till en varaktig försörjning. Du ska ha lätt för att samarbeta, såväl inom vår egen organisation som med externa aktörer. Gruppen leds av avdelningschef. Vi är en liten arbetsplats med bra sammanhållning. Vi samverkar med Högskolan Dalarna för att kompetensutveckla vår verksamhet och personal. Du har möjlighet till en timmes friskvård i veckan. En dag i månaden kan vi arbeta hemifrån. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning eller likvärdig utbildning.
Företag: Smedjebackens kommun, Familje- och utbildningsförvaltningen
Ort: Smedjebacken
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik socialsekreterare
Lindesberg är pärlan invid Lindesjön. En oas för vissa. Ett ännu outforskat område för andra. Oavsett vad Lindesberg betyder för dig har vi mycket att erbjuda. I stadskärnan så väl som utanför. Vår styrka är vår storlek. Vi är Kloten i norr och Fellingsbro i söder, samt allt däremellan. Vikarierande socialsekreterare 75% försörjningsstödsenheten Socialförvaltningen i Lindesberg söker vikarierande socialsekreterare till Vuxen och försörjningsstödsenheten för handläggning av ekonomiskt bistånd Vi söker dig som har socionomexamen och erfarenhet av att arbeta med försörjningsstöd. Du ska tycka om att möta människor då arbetet innebär många personliga kontakter. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som socialsekreterare inom försörjningsstöd omfattas i huvudsak av utredning och handläggning av ekonomiskt bistånd. Det huvudsakliga uppdraget är att arbeta mot självförsörjning. Arbetet innebär ett nära samarbete med kommunens arbetsmarknadsenhet, arbetsförmedlingen och försäkringskassan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av att handlägga försörjningsstöd. Det är meriterande om du har erfarenhet av att samarbeta med andra myndigheter. Det är också meriterande om du är väl förtrogen med dokumentations- och utbetalningsprogrammet i VIVA. Du tänker på socialtjänsten i ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra verksamheten. För att trivas hos oss är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande. Du ska ha lätt för att samarbeta, men kan även prioritera och arbeta självständigt. Vi erbjuder dig positiva och kunniga arbetskamrater. Varaktighet Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med tillträde 2014-01-01 Lön Månadslön Ansökan Sista ansökningsdag 2013-11-25. Ansökningar tas endast emot via HR-supporten. Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Elisabeth Hellström 0581 812 14, 070-5637317, socialsekreterare Johanna Stunz 0581-811 21 och Ann Heinemann SSR tel 0581-815 61 Körkort klass -B---.
Företag: Lindesbergs kommun
Ort: Lindesberg
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare

vik Socialsekreterare 100 %
Lindesberg är pärlan invid Lindesjön. En oas för vissa. Ett ännu outforskat område för andra. Oavsett vad Lindesberg betyder för dig har vi mycket att erbjuda. I stadskärnan så väl som utanför. Vår styrka är vår storlek. Vi är Kloten i norr och Fellingsbro i söder, samt allt däremellan. Socialsekreterare Familjeenheten, vikariat 100% Socialförvaltningen i Lindesberg söker erfaren socialsekreterare till familjeenheten. Avdelningen Individ och Familj består av familjeenheten och försörjningsstödsenheten. Arbetsuppgifter Arbetet som socialsekreterare inom familjeenheten, barn och ungdomsgruppen omfattas i huvudsak av utredning av barns behov av stöd enligt socialtjänstlagen. I arbetsuppgifterna ingår samordning och vardagligt ärendestöd till socialsekreterare och medhandläggare samt eget utredningsarbete. Våra nyckelord är barnperspektiv, dialog och samordning. Kvalifikationer Du har socionomexamen och erfarenhet av arbete inom individ och familjeomsorg, du ska ha erfarenhet från arbete med social barnavård. Du är strukturerad och stabil med god självinsikt. Du har ett öppet och förtroendeskapande förhållningssätt. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga men även förmåga till självständigt arbete. Du har lätt för att kommunicera då arbetet innebär många kontakter och framgångsfaktorn är förmågan att hitta smidiga lösningar i samverkan. Du ska även ha en förmåga att stödja kolleger Eftersom vi använder oss av utredningsmetoden BBIC, barns behov i centrum är det meriterande om du har utbildning i BBIC. För att trivas hos oss är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och har nära till skratt. Vi erbjuder dig positiva och kunniga arbetskamrater. För tjänsten krävs B-körkort. Varaktighet Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 2014-01-01 ? 2014-09-30. Lön Månadslön Upplysningar Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef Sara Jansson 0581-812 17 Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0581-810 00 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2013-11-22. Vi tar enbart emot ansökningar via extern webb-plats (HR-supporten) Körkort klass -B---.
Företag: Lindesbergs kommun
Ort: Lindesberg
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga vik Socialsekreterare 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Socialsekreterare 100 %

1,0 Vik Socialsekreterare tom 2014-12-31, Familjestöd, Ref 24/13
Familj och ungdomssektionen är en av två sektioner inom Socialförvaltningen. Sektionen består av fem olika grupper, förutom Familjestöd hör, Utredningsgruppen, Familjehemsgruppen, Familjerätten och Fältgruppen till sektionen. Som medarbetare på Familjestöd ingår du i en engagerad arbetsgrupp med bred kompetens och stor variation i arbetsuppgifter. Familjestöd erbjuder öppenvårdsinsatser till barn, ungdomar och deras familjer utifrån beviljade insatser. Vi arbetar med förändringsarbete i form av, barn-, föräldra- och familjesamtal, samt olika former av förändringsstödjande insatser i familjens hem. I arbetsgruppen ingår även ett IHF team (intensiv hemmabaserad familjebehandling). Vi gör BBIC utredningar på ansökningar. Utreder och tillsätter kontaktfamiljer och kontaktpersoner. På Familjestöd bedrivs också gruppverksamhet för barn och föräldrar. Utsikt- Våld i nära relationer, är en del av verksamheten. Utsikt erbjuder stöd, behandling och krishantering till barn, våldsutsatta och våldsutövare där det förekommit våld i nära relationer. Familjestöd erbjuder även rådgivning inom ramen för service och bemannar vardagar sektionens jourtelefon dit medborgarna kan vända sig för att rådgöra i sociala frågor som rör barn och familj. Kvalifikationer Du ska ha socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i form av Steg1 Familjeterapi, Marte meo eller liknande utbildning som passar i arbete med målgruppen. Vidare är det önskvärt att du har tidigare erfarenhet av psykosocialt förändringsarbete och är van vid att arbeta i samverkan med andra professioner och i team. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Körkort B körkort fodras. Tillträde/varaktighet Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat tom 2014-12-31. Lön Individuell lönesättning tillämpas. Kontaktpersoner Christina Olsson, 1:e Socialsekreterare, Telefon 0455-303293 Christine Held, Sektionschef, Telefon 0455-304270 Fackliga kontaktpersoner Roger Glans, Vision, Telefon 0455-304377  Daniela Bezner, SSR, Telefon 0455-304311 Ansökan Välkommen med ansökan, meritförteckning och löneanspråk, märkt vik Socialsekreterare 24/13. Sista ansökningsdag 2013-12-12. ANSÖKAN KAN ENDAST SKE VIA LÄNKEN NEDAN.
Företag: Karlskrona kommun
Ort: Karlskrona
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga 1,0 Vik Socialsekreterare tom 2014-12-31, Familjestöd, Ref 24/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1,0 Vik Socialsekreterare tom 2014-12-31, Familjestöd, Ref 24/13

Vik socialsekreterare Vuxenenheten
Stockholms Stad Bromma SDF Verksamhetsområde Socialtjänst och fritid Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bromma är en av Stockholms fjorton stadsdelsnämnder. Här bor ca 72 000 invånare, vilket motsvarar en medelstor svensk kommun. Arbetsplatsen är belägen i Alvik med närheten till t-bana, bussar samt tvärbana. Bromma stadsdelsnämnd är organiserad enligt beställar- och utförarmodell. Verksamhetsområde Socialtjänst och fritid består av flera enheter där bl a Vuxenenheten ingår. Vuxenenheten är en beställarenhet och är indelad i två grupper – vuxengruppen och socialpsykiatrin. Vuxengruppen arbetar med personer från 18 år och uppåt som har missbruks- och beroendeproblematik, hemlöshet, kriminalitet, våld i nära relationer och eventuellt andra allvarliga sociala problem. Socialpsykiatrin arbetar med personer mellan 18 och 65 år med psykiska funktionsnedsättningar. Enheten består av en enhetschef, en gruppchef och 14 medarbetare. Från och med 1 januari 2014 kommer även Arbete och försörjning ingå i Vuxenenheten. 1 plats(er). Vikariat Vuxenenheten arbetar med myndighetsutövning, dvs utredningar av anmälningar och ansökningar, matchning av insatser samt uppföljning av dessa. Dokumentation är en viktig del av vårt arbete. Vi söker nu en socialsekreterare till vuxengruppen som ska arbeta med myndighetsutövning. Primärt består arbetsuppgifterna av kvalificerade utredningar enligt SoL och LVM, planering av insatser samt uppföljning av dessa. Du ska ha socionomexamen eller motsvarande högskoleutbildning. Du ska ha god samarbetsförmåga med interna och externa samverkansparter. Vana från Stockholms stads sociala system, ASI utredningsmetod samt MI samtalsteknik är meriterande liksom erfarenhet av myndighetsutövning och kunskap om missbruk och beroende. Som person är du flexibel, strukturerad, serviceinriktad och har ett respektfullt bemötande mot brukare, kollegor och anhöriga. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibel arbetstid och friskvårdstimme Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Provanställning kan komma att tillämpas För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Christina Almelund,08-508 06 204 Tatjana Annas, Gruppchef, 08-508 06 203, tatjana.annas@stockholm.se Anna-Maja Hellberg, SACO, 08-508 06 624 (facklig) Kamilla Lantz, VISION, 08-508 40 645 Tillträde: 2014-01-07. Tillträde snarast
Företag: Stockholms stad; Verksamhetsområde Socialtjänst och fritid
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare Vuxenenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare Vuxenenheten

Vik Socialsekreterare
Vård och stöd verksamheten söker en vikarierande socialsekreterare till avdelningen för Individ- och familjeomsorg. Socialkontoret finns i Charlottenberg. ARBETSUPPGIFTER I Eda kommun är socialsekreterarna uppdelade i en barn och ungdomsenhet samt en vuxenenhet. Som socialsekreterare tjänstgör du efter behovet inom Individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde. Du arbetar med utredningsarbete/myndighetsutövning enligt SoL, LVU och LVM. Utredningsmodellen BBIC används. Tjänsten är ett vikariat under medarbetares föräldraledighet. Inriktningen på arbetet är mot socialpsykiatri och missbruk. KVALIFIKATIONER I Eda kommun arbetar vi aktivt med samverkan och med förebyggande arbete. Vi arbetar utifrån den lilla kommunens möjligheter och förutsättningar. Vi förväntar oss av dig att du är positiv, kreativ och fokuserar på möjligheter. Du bör samtidigt kunna arbeta självständigt och vara initiativfull. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsgrupp och vi ska göra vårt bästa för att du ska finna dig tillrätta hos oss. Utbildningskrav är socionomexamen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är tidigare erfarenhet inom yrket och utredningar inom BBIC. Körkort och bil erfordras.
Företag: Eda kommun, Vård och stöd
Ort: Eda
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. ARBETSUPPGIFTER Handläggning av försörjningsstöd. Vi erbjuder dig vikariat 100 % under perioden 140201 t o m 141231. Arbetet innebär att arbeta med handläggning av ekonomiskt bistånd och allt som är kopplat till detta i form av utredning, motivationsarbete, sysselsättningsfrågor och samarbete med andra myndigheter. Vi arbetar i datasystemet Procapita. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försörjningsstöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, i vilken god samarbetsförmåga och förmåga till struktur i arbetet är viktiga inslag. Dessutom vill vi att du ska tycka att det är roligt att arbeta med försörjningsstöd. Körkort är ett krav.
Företag: Varbergs kommun, Uppdragsavdelningen
Ort: Varberg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till Uppdragsavdelningen

Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbete och Integration består av sex verksamheter inom socialtjänsten i Älvsbyns kommun. Till dessa hör flyktingmottagningen, försörjningsstöd, missbruksstöd, arbetsmarknadsenheten, vardagsstöd och aktivitetshuset. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med handläggning av ekonomiskt bistånd samt vara involverad i samordningen av flyktingmottagandet. Du kommer att vara en del av en grupp om 3 stycken socialsekreterare. Du kommer att ha kontinuerliga kontakter med skola, barnomsorg, Arbetsförmedling, Försäkringskassa, bostadsbolag och andra viktiga aktörer. Du får kontinuerlig handledning och jobbar tätt tillsammans med de övriga socialsekreterarna. Kvalifikationer Du har socionomexamen. Meriterande om du har jobbat med dokumentationssystemet Viva och/eller har erfarenhet av myndighetsutövning/handläggning, företrädesvis inom ekonomiskt bistånd. Du ska ha ett gott bemötande, vara serviceinriktad och duktig på administrativa arbetsuppgifter vilket innebär datavana samt god förmåga att uttrycka dig skriftligt. Vi erbjuder dig ett vikariat på 100 % med tillträde snarast. Vikariatets längd 1 ? 10 månader, beroende på ordinarie befattningshavares ev förlängning av sin ledighet. Då tillträde önskas snarast så kommer det hållas löpande intervjuer och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2014-01-12 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration

Sommarvik Socialsekreterare Försörjningsstöd
TVV:2014:3 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 000 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en stad i ständig utveckling och är Europas kulturhuvudstad 2014. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Individ- och familjeomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Vi söker nu ett antal semestervikarier till försörjningsstödsenheten i Umeå kommun. Anställningsform Vikariat, 100%, vid ordinarie medarbetares semesterledighet under perioden juni-augusti 2014. Arbetsuppgifter Som socialsekreterare inom försörjningsstöd utreder och beslutar man om ekonomiskt bistånd samt ger information och råd till allmänhet och enskilda i frågor rörande rätt till försörjningsstöd och annat bistånd. Kvalifikationer Socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet från myndighetsutövning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Tillträdesdag 2014-06-09 Välkommen med din ansökan. Umeå kommun arbetar med E-rekrytering. Vi vill därför att du gör din ansökan på Umeå kommuns hemsida http://www.umea.se/jobb Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvik Socialsekreterare Försörjningsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvik Socialsekreterare Försörjningsstöd

SoF Norr söker vik socialsekreterare till Kirsebergsgruppen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Kirsebergsgruppen är stadsområde Norrs öppenvård och är organiserad under avdelningen för individ- och familjeomsorg. Ansvarig är enhetschef på enheten Familjehemsvård och öppenvård. Kirsebergsgruppen består idag av fyra medarbetare: två tillsvidareanställda socialpedagoger samt två tillsvidareanställda socialsekreterare. På öppenvården i Kirsebergsgruppen arbetar man med ärenden från enheten Barn och Familj, men också med öppet ansökningsförfarande för medborgarna i stadsområdet. En av Kirsebergsgruppen socialsekreterare skall vara föräldraledig from mars månad och tjänsten behöver därmed tillsättas med vikariat. ARBETSUPPGIFTER Kirsebergsgruppen arbetar med stöd och behandling till familjer med barn och ungdomar i ålder 0-18 år. Vi arbetar bland annat med lösningsfokuserade samtal, Marte Meo och rePULSE. I arbetet ingår också observationer av familjer i deras egna hem utifrån frågeställningar från enheten Barn och Familj. Som socialsekreterare i Kirsebergsgruppen, SoF Norr, Malmö stad kommer du vara en del i en erfaren och positiv arbetsgrupp. Arbetet inom Kirsebergsgruppen är till viss del förlagd på obekväm arbetstid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen. Du som söker skall ha en lång erfarenhet från både myndighets- och behandlingsarbete med barn/ungdomar och deras familjer. Du skall vara van att arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga då arbetet innebär att samverka med andra aktörer, både externt och internt. Du är kreativ, flexibel och har ett stort engagemang i arbetet rörande barn och ungdomar samt ett genuint intresse för sociala samhällsfrågor. Du skall ha god kännedom om gällande lagar och riktlinjer samt kunna arbeta med BBIC. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då en del av arbetet består av dokumentation. Du ska vara van vid att arbeta och dokumentera i Procapita. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad, SoFN avd Individ- o familjeomsorg
Ort: Malmö
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga SoF Norr söker vik socialsekreterare till Kirsebergsgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SoF Norr söker vik socialsekreterare till Kirsebergsgruppen

Vik socialsekreterare till barn och ungdomsgrupp
Sala är en trivsam småstad med en väl bevarad charm och en tillväxtkommun med ett bra geografiskt läge. Sala är en engagerad bygd vilket bl. a syns i ett rikt föreningsliv. I kommunen bor ca 21 500 innevånare och Sala kommun har ca 2000 anställda. Vård- och omsorgsförvaltningen i sin helhet har ca 700 tillsvidareanställda och omfattar omsorg om äldre, omsorg om funktionshindrade, individ- och familjeomsorg. En av våra socialsekreterare ska vara föräldraledig, därför söker vi en socialsekreterare med ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar och deras familjer. ARBETSUPPGIFTER Som socialsekreterare i Barn och ungdomsgruppen kommer du utifrån BBIC och Signs of safety att arbeta med att utreda och följa upp insatser enligt SoL och LVU med inriktning på barn och ungdomar 0 - 21 år, deras familjer och nätverk. Du kommer att ha ett nära samarbete med socialsekreterarna i ekonomigruppen, vuxengruppen och familjehemsgruppen samt med personal inom öppenvården. Eftersom skrivande är en stor del av arbetet är det ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och att du är noggrann vad gäller dokumentation och handläggning. Vi använder ProCapita som handläggnings- och dokumentationssystem. Verksamheten bedriver ett ständigt utvecklingsarbete som bygger på allas delaktighet, ansvarstagande och personliga engagemang. Handläggarna har stort ansvar för sitt eget arbete och fattar enligt delegationsordningen sina beslut i samråd med kollegor, konsulent och enhetschef. På socialkontoret i Sala är vi måna om att människorna ska känna sig välkomna och att socialsekreterarna ska vara lättillgängliga, därför har vi valt att jobba med dörren öppen och utan reception. Vi söker Dig som genom Din empatiska förmåga och engagemang kan vara med och utveckla det sociala arbetet med barn och ungdomar och dess nätverk. Vi förutsätter att du med Dina personliga egenskaper bidrar till ett gott arbetsklimat. Hos oss får du bland annat externhandledning, kompetensutveckling och friskvård. Vi söker en person med: - Humor - Prestigelöshet - Flexibilitet - Personlig mognad Kvalifikationer: Du har socionom- eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt har erfarenhet av arbete i Barn och ungdomsgrupp. För tjänsten erfordras körkort. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du arbeta på en unik arbetsplats och har dessa kvalifikationer är du mycket välkommen med din ansökan! Arbetsgivare kommer att kräva utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister innan anställning. Vi har gjort vårt urval av rekryteringsforum och vill inte bli kontaktade av rekryterings- och bemanningsföretag. Information om tjänsten finns på Sala kommuns hemsida www.sala.se samt http://platsbanken.arbetsformedlingen.se
Företag: Sala Kommun, Vård och omsorgsförvaltningen
Ort: Sala
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till barn och ungdomsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till barn och ungdomsgrupp

Vik Socialsekreterare 0,75
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vännäs kommun samarbetar med HR-supporten och Proffice i rekrytering och platsannonsering enligt upphandlat avtal. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Individ- och familjeomsorgen i Vännäs består av tre olika verksamheter. Socialsekreterargruppen, Behandlingsteamet och Familjecenter. Socialsekreterargruppen är funktionsindelad i en vuxengrupp och en barngrupp. Vuxengruppen arbetar bland annat med vuxna som har missbrukproblem eller annan problematik samt försörjningsstöd. Barngruppen arbetar med barn och familj, ungdomar, familjerätt samt ensamkommande flyktingbarn. Vi söker en socialsekreterare till vuxengruppen för vikariat på 75 % med eventuell möjlighet till heltidstjänstgöring. Vi vill att du har Socionomexamen och erfarenhet av socialt arbete. Erfarenhet av myndighetsutövning och handläggning av försörjningsstöd är meriterande. Du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som i grupp samt ta stort ansvar för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde: 1 maj eller enligt överenskommelse. Varaktighet till och med oktober 2014 med möjlighet till förlängning. Körkort klass -B---.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare 0,75 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare 0,75

Vik Socialsekreterare 1,0
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vännäs kommun samarbetar med HR-supporten och Proffice i rekrytering och platsannonsering enligt upphandlat avtal. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Individ- och familjeomsorgen i Vännäs består av tre olika verksamheter. Socialsekreterargruppen, Behandlingsteamet och Familjecenter. Socialsekreterargruppen är funktionsindelad i en vuxengrupp och en barngrupp. Vuxengruppen arbetar bland annat med vuxna som har missbrukproblem eller annan problematik samt försörjningsstöd. Barngruppen arbetar med barn och familj, ungdomar, familjerätt samt ensamkommande flyktingbarn. Vi söker en socialsekreterare för vikariat med placering i barngruppen. Vi vill att du har Socionomexamen och erfarenhet av socialt arbete. Erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande. Du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som i grupp samt ta stort ansvar för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde: 1 maj eller enligt överenskommelse. Varaktighet till och med februari 2015 med möjlighet till förlängning. Körkort klass -B---.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare 1,0 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare 1,0

Vik Socialsekreterare
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi är 75 000 Luleåbor och växer. Socialförvaltningen har kunden i centrum och utgår ifrån Socialnämndens vision ”Meningsfullt liv i Luleå”. Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Individ och familj, Hälso- sjukvård och Social omsorg, Stöd och omsorg samt Vård och omsorgsboende. Verksamhet Individ och familj, Försörjningssektionen, söker vikarierande socialsekreterare. ARBETSUPPGIFTER Försörjningssektionen arbetar företrädesvis med människor som har ekonomiska svårigheter. Vår målsättning är att i nära samarbete med den enskilde stödja och hitta goda och hållbara lösningar för individen. Det gör vi genom att ta tillvara på den enskildes egna resurser samt ett aktivt utåtriktat samarbete med andra myndigheter. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen. Erfarenhet av socialt utredningsarbete och/eller arbete med försörjningsstöd ser vi som meriterande. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer med såväl den enskilde som myndigheter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.
Företag: Luleå kommun, Socialförvaltningen
Ort: Luleå
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Socialförvaltningen i Åstorp söker vik socialsekreterare inom området famil
Åstorps kommun - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer. Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer. Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i. Under de senaste åren har vi i hela kommunen arbetat mycket med kommunens organisationskultur, vilket utmynnat i ett värdegrundsdokument som ska genomsyra alla verksamheter. Huvudrubrikerna för både ledare och medarbetare är ”Tydlighet”, ”Mod”, ”Lyhördhet”, ”Engagemang” och ”Kvalitet”. I Åstorps kommun har vi tobaksfri arbetstid. Förvaltningen arbetar efter visionen ”Ge varje dag ett innehåll” och utifrån värdegrunden ”Varje individ ska mötas med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan”. Dessa ledord ska genomsyra vår verksamhet gentemot såväl medborgare som personal. Vår ordinarie familjerättssekreterare är föräldraledig och vi söker nu en vikarie. Familjerätten ingår i området Barn och familj och vi erbjuder ett utmanande och omväxlande arbete i en grupp med goda och öppna kollegor. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att på uppdrag av tingsrätten utreda vårdnad, boende- och umgängesfrågor jml föräldrabalken samt att utreda och fastställa faderskap. Även adoptionsutredningar och, i viss mån, samarbetssamtal ingår i tjänsten. Vi anpassar vår verksamhet för att möta nya krav från lagstiftning, föreskrifter och aktuell forskning inom området vilket ställer krav på flexibilitet i arbetet. Kommunen arbetar med BBIC:s alla delar i såväl utredning som verkställighet. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer. För tjänsten krävs socionomexamen. Meriterande är erfarenhet av arbete inom området familjerätt, utredning inom området barn/unga, kunskap i BBIC och erfarenhet av barnsamtal. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar förmågan att se och möta individer och grupper utifrån den värdegrund som gäller i förvaltningen. Viktigt för tjänsten är att du kan arbeta självständigt, ett genuint engagemang för målgruppen, god samarbetsförmåga, flexibilitet och omvärldskunskap. Körkort krävs för tjänsten.
Företag: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Ort: Åstorp
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialförvaltningen i Åstorp söker vik socialsekreterare inom området famil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialförvaltningen i Åstorp söker vik socialsekreterare inom området famil

Vik socialsekreterare
Vi söker vik socialsekreterare till individ- och familjeomsorgen, under semesterperioden juni - september. Kvalifikationer: Socionomutbildning el likvärdig högskoleutbildning. Välkommen med din ansökan till Övertorneå kommun, socialförvaltningen, 957 85 Övertorneå senast 2014-02-25. Du kan även maila till ansökan till carina.vikevainen@overtornea.se
Företag: Övertorneå kommun
Ort: Övertorneå
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare

Vik socialsekreterare till enheten för ekonomiskt bistånd
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se Social och arbetsmarknadsförvaltningen handlägger delar av socialtjänstens verksamheter och är organiserad i en avdelning för vuxna och en avdelning för familjearbete. Vår målbild för medarbetarskap är ”Vi skapar välfärd för Mölndalsborna”, ”Vi vet när vi gör ett bra jobb” och ”Vi omprövar och utvecklas”. Vi söker en vikarierande socialsekreterare till enheten för ekonomiskt bistånd. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en engagerad socialsekreterare som vill arbeta med försörjningsstöd. Du ska självständigt kunna bedriva utrednings- och uppföljningsarbete inom enheten. Du handlägger ärenden utifrån SoL. Du skall utreda den sökandes biståndsbehov efter inkommen ansökan. En viktig del i arbetet är samarbete med andra aktörer utifrån uppdraget. Stort fokus läggs vid struktur, helhetssyn och samarbete med de andra enheterna inom verksamheten samt med externa aktörer. Enheten har extern handledning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av myndighetsutövning samt är väl förtrogen med gällande lagstiftning. Vi ser att gärna att du har ett särskilt intresse för försörjningsstödsfrågor och har en förmåga att sätta in dessa i en helhet. Du är flexibel, ansvarstagande och nyfiken på att pröva nya vägar. Du är professionell och trygg i din yrkesroll och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbete med kollegor samt andra interna och externa samarbetspartners. Du tänker på socialtjänsten utifrån ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra verksamheten. Vi söker den rätta personen för uppdraget och kommer att fästa stor vikt vid att personalgruppen blir allsidigt sammansatt utifrån formell kompetens, jämn könsfördelning och etnisk bakgrund.
Företag: Mölndals stad, Social- och arbetsmarknadsförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till enheten för ekonomiskt bistånd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till enheten för ekonomiskt bistånd

Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens ungdomsavdelning
Socialförvaltningens verksamhetsdrivande avdelningar är organiserade i en socialpsykiatrisk avdelning, en barn- och familjeavdelning, en ungdomsavdelning samt en vuxenavdelning. Ungdomsavdelningen arbetar med handläggning och insatser till ungdomar i åldern 13-20 år samt deras familjer. Förvaltningen befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede. Extern och intern samverkan, översyn av metoder och arbetssätt, och kvalitetsfrågor står i fokus. Skövde kommuns socialförvaltning har i samverkan med grannkommuner bl.a. social jour. ARBETSUPPGIFTER Ungdomsavdelningen arbetar med ungdomar i åldern 13-20 år. Målsättningen för verksamheten är att: Öka socialt utsatta barn och ungas möjlighet att få en gynnsam utveckling. Avdelningen har fokus på att hitta lösningar och resurser i ungdomars egna nätverk. På avdelningen finns en resursgrupp, förebyg-gande insatser samt ett ungdomsboende. Ungdomsavdelningen söker en vikarierande socialsekreterare till handläggargruppen. Vi söker dig som är intresserad av att i samverkan med andra utreda och följa upp insatser för ungdomar. En del i arbetsuppgifterna är att arbeta med familjehemsvård. I arbetet ingår handläggning enligt Socialtjänstlagen och LVU. Vi arbetar enligt BBIC. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Erfarenhet av arbete inom socialtjänst är önskvärd. Vi vill att du har lätt för att samarbeta samt uttrycka dig väl i både tal och skrift. Körkort
Företag: Skövde kommun, Socialförvaltningen
Ort: Skövde
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens ungdomsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare, socialförvaltningens ungdomsavdelning

Vik Socialsekreterare
Vård och stöd verksamheten leds övergripande av en verksamhetschef. Socialsekreterare hör organisatoriskt till avdelningschefen för Individ- och familjeomsorgen/Myndighetsenheten. ARBETSUPPGIFTER I Eda kommun är socialsekreterarna uppdelade i en barn och ungdomsenhet samt en vuxenenhet. Som socialsekreterare tjänstgör du efter behovet inom Individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde. Du arbetar med utredningsarbete/myndighetsutövning enligt SoL, LVU och LVM. Utredningsmodellen BBIC används. Tjänsten är ett vikariat som består av arbete på Familjecentralen 50 % och Öppenvårdsteamet 50 %. Arbetet på den nyöppnade Familjecentralen i Charlottenberg är inriktat på målgruppen små barn och deras familjer. Arbetet i Öppenvårdsteamet är främst inriktat på uppsökande och stödjande arbete bland ungdomar och deras familjer. KVALIFIKATIONER I Eda kommun arbetar vi aktivt med samverkan och med förebyggande arbete. Vi arbetar utifrån den lilla kommunens möjligheter och förutsättningar. Vi förväntar oss av dig att du är positiv, kreativ och fokuserar på möjligheter. Du bör samtidigt kunna arbeta självständigt och vara initiativfull. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsgrupp och vi ska göra vårt bästa för att du ska finna dig tillrätta hos oss. Utbildningskrav är socionomexamen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är tidigare erfarenhet inom yrket och utredningar inom BBIC. Körkort och bil erfordras.
Företag: Eda kommun, Vård och stöd
Ort: Eda
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbete och Integration består av fem verksamheter inom socialtjänsten i Älvsbyns kommun. Till dessa hör flyktingmottagningen, försörjningsstöd, missbruksstöd, arbetsmarknadsenheten och vardagsstöd. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med handläggning av ekonomiskt bistånd där du är en del av en grupp om 3 stycken socialsekreterare. Du kommer att ha kontinuerliga kontakter med skola, barnomsorg, Arbetsförmedling, Försäkringskassa, bostadsbolag och andra viktiga aktörer. Du får kontinuerlig handledning och jobbar tätt tillsammans med de övriga socialsekreterarna. Kvalifikationer Du har socionomexamen. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd. Meriterande om du har jobbat med dokumentationssystemet Viva och/eller har erfarenhet av annan typ av myndighetsutövning/handläggning. Du ska ha ett gott bemötande, vara serviceinriktad och duktig på administrativa arbetsuppgifter vilket innebär datavana samt god förmåga att uttrycka dig skriftligt. Vi erbjuder dig ett vikariat till 2014-10-01 på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2014-02-16 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration

Vik Socialsekreterare
Avesta 2020 – Något fantastiskt kommer att hända. Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans! ARBETSUPPGIFTER Vår socialsekreterare går på tjänstledighet under ett år och vi söker därför en vikarierande socialsekreterare för handläggning av barn och ungdomar enligt SoL och LVU. Vikariatet gäller från 2014-07-01 till och med 2015-06-30 med möjlighet till förlängning. Tjänsten ledighetsförklaras under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Barn, ungdoms- och vuxenenheten ansvarar för utredande, uppföljande och rådgivande verksamhet för barn ungdomar, vuxna, föräldrar och familjer. Inom verksamheten finns socialsekreterare, 1:e socialsekreterare/ mottagningssekreterare, familjehemssekreterare, familjerättssekreterare samt enhetschef. Arbetsuppgifterna består av handläggning enligt SoL och LVU kring den sociala barn och ungdomsvården. Vi arbetar utifrån BBIC systemet. Vår grundsyn är att arbeta med individens egna resurser och vi har ett systemteoretiskt förhållningssätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete såväl internt som externt. Vi förväntar oss att du håller dig ajour med vad som händer inom socialtjänstens område. Du erbjuds arbete på en enhet i ständig positiv utveckling för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett gott kvalitativt arbetet för dem som söker hjälp. Inom enheten har vi intern och extern handleding. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Erfarenhet av arbete inom den sociala barn och ungdomsvården är meriterande. Vi ställer stora krav på förmågan att samarbeta/samverka med interna och externa parter. Körkort B är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida.
Företag: Socialtjänsten, Avesta kommun
Ort: Avesta
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare

Vik socialsekreterare till enheten för ensamkommande barn
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se Social- och arbetsmarknadsförvaltningen handlägger delar av socialtjänstens verksamheter och är organiserad i verksamhetsområden utifrån barn och unga, familjerätt, ekonomiskt bistånd, vuxen samt arbetsmarknads- och integrationsfrågor. Till detta kommer även en administrativ stab. Social- och arbetsmarknadsförvaltningens enhet för ensamkommande barn söker Vik socialsekreterare ARBETSUPPGIFTER Mölndals stad är en av nio ankomstkommuner för ensamkommande barn i Sverige. Det innebär att vi som kommun har ett ansvar för de barnen som söker asyl utan sin vårdnadshavare. Ansvaret innefattar bl.a placering på transitboende i väntan på flytt till anvisningskommun, samt uppföljning och löpande handläggning av de barn som blir kvar i vår kommun. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, samt erfarenhet av BBIC. Tidigare erfarenhet inom området ensamkommande barn och ungdomar är önskvärt. Personlig lämplighet erfordras. Körkort är ett krav.
Företag: Mölndals stad, Social- och arbetsmarknadsförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik socialsekreterare till enheten för ensamkommande barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik socialsekreterare till enheten för ensamkommande barn


Sök lediga jobb Vik Socialsekreterare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se