Vik gymnasielärare i svenska jobb - lediga jobb

Vik gymnasielärare i svenska jobb Vik gymnasielärare i svenska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vik gymnasielärare i svenska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vik gymnasielärare i svenska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vik gymnasielärare i svenska- Stockholm

  2. Vik gymnasielärare i svenska som andra språk- Stockholm

  3. Timvik Gymnasielärare i svenska och engelska- Hörby

  4. Vik gymnasielärare i svenska- Stockholm

  5. Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska Ref 35/2015- Fagersta

  6. Vik gymnasielärare i svenska- Stockholm

  7. Vik gymnasielärare i svenska och engelska- Stockholm

  8. Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska- Fagersta

  9. VIK Gymnasielärare i svenska/tyska- Vimmerby


Mer beskrivning

Vik gymnasielärare i svenska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, Nsa, ES, SA-media samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker gymnasielärare till vikariat i svenska. Du kommer att ingå i ett arbetslag ämnesgrupperna svenska samt tillhöra en av skolans tre skolenheter. Mentorskap ingår. . Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i svenska förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i svenska. Erfarenhet av arbete som lärare inom den nya gymnasieskolan krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten omfattar 45% av heltid För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Göran Nilsson,08-50832503 Darko Krsek, Rektor, 08-50832504, 076-1232504, darko.krsek@stockholm.se Anna Ceder, Rektor, 08-50832506, 076-1232506 Lina Jawhar, Lärarförbundet, 08-50832511 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i svenska

Vik gymnasielärare i svenska som andra språk
En annons från Stockholms stad. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, NA, NASA, ES, SA-media samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. 1 plats(er).Är du en person som tycker om att arbeta med nyanlända ungdomar, har lätt för att samarbeta och har ett engagemang i lärande? Kärrtorps gymnasium söker gymnasielärare till en visstidsanställning i svenska som andra språk. Vi söker dig som kan undervisa i grundskoleämnet och gymnasieämnet svenska som andra språk. Meriterande är om du även kan undervisa i engelska på grundskolenivå. Du kommer att ingå i ett arbetslag,samt tillhöra en av skolans tre skolenheter. Mentorskap för 18 elever ingår i tjänsten. Lärarutbildning, lärarlegitimation och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är ett krav. Du ska ha en god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tätt med övrig personal. I din undervisning kan du komma i kontakt med elever med särskilda inlärningssvårigheter och hantera elever med social eller psykosocial problematik. Vi värdesätter erfarenhet av och kompetens i specialpedagogik. Det är viktigt att du har en positiv elevsyn. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten är på 85% av heltid kan eventuellt bli på 95% För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Anna Ceder,08-50832506 Conny Marstad, Lärare, 08-50832511, conny.marstad@stockholm.se (facklig) Erfarenhet krävs
Företag: Stockholms Stad:Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i svenska som andra språk

Timvik Gymnasielärare i svenska och engelska
Hörby Yrkesgymnasium är en fristående gymnasieskola i Hörby kommun. Skolan erbjuder inriktningen Anläggningsförare inom Bygg- och Anläggningsprogrammet. På Fordons- och Transportprogrammet erbjuds inriktningarna Transport, Personbil samt Karosseri och Lackering. Under nästa år kommer en av våra lärare gå en distansutbildning på högskolan och vi kommer då att vara i behov av en timvikarie i engelska 5 och 6 samt svenska 1, 2 och 3. Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska. Det är viktigt att du är lyhörd för elevernas behov, lösningsfokuserad och flexibel. Välkommen med din ansökan via mail till rektor Maria Troedsson maria.troedsson@hyg.se Varaktighet 2015-01-08 -- Timvikarie lön enligt ök Sista ansökningsdag: 2014-12-19, rekrytering sker löpande/tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.
Företag: HÖRBY YRKESGYMNASIUM AB
Ort: Hörby
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvik Gymnasielärare i svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvik Gymnasielärare i svenska och engelska

Vik gymnasielärare i svenska
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Kärrtorps gymnasium hittar du söder om söder. Vi ligger nära stora grönområden men har också nära till storstadens brus. Det är lätt att ta sig till skolan med allmänna kommunikationer, buss såväl som T-bana. Våra elever kommer idag från hela Storstockholm. ARBETSUPPGIFTER Kärrtorps gymnasium söker gymnasielärare till vikariat i svenska. Du kommer att ingå i ett arbetslag ämnesgrupperna svenska och moderna språk samt tillhöra en av skolans två skolenheter. Mentorskap kan ingå. . KVALIFIKATIONER Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i svenska förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i svenska. Erfarenhet av arbete som lärare inom den nya gymnasieskolan krävs.
Företag: Stockholms stad, Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i svenska

Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska Ref 35/2015
Norra Västmanlands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som består av Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner. Vårt uppdrag är att erbjuda utbildning i åldrarna 16 - 64 år genom gymnasieskola och vuxenutbildning. Vi har även en väl organiserad verksamhet för nyanlända. Vår skola har ett mycket gott arbetsklimat och en liten personalomsättning. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam samt ett bibliotek som starkt bidrar till den pedagogiska utvecklingen.Här har du möjlighet till att genomföra dina pedagogiska idéer tillsammans med kollegorna. Vi arbetar i arbetslag, både inom ämnen och i program. Vi samarbetar med orternas näringsliv som ger oss en mer modern undervisning. Detta har lett till att vi har fått ny teknisk utrustning i våra lokaler. Eleverna har goda möjligheter att få ett bra lärande på arbetsplatserna oavsett utbildningsform. Ett av våra många UF-företag vann SM i rikstävlingen. NVU expanderar nu inom alla verkasamheter och vi behöver fler medarbetare. Förbundet har 10 gymnasieprogram och ca 650 ungdomselever. Utbildningen sker i trivsamma lokaler på Brinellskolan i Fagersta. Institutionerna är anpassade för såväl nya undervisningsformer som traditionella arbetsätt. Skolan ligger väl framme in It-området och det finns gott om datorer för både undervisning förberedelsearbete. I vårt utvecklingsområde ingår en bärbar dator till varje elev. Vi söker dig som har gymnasielärarexamen. Goda datakunskaper. Undervisning på gymnasieskolans nationella program. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2015/2016. Med tillträde snarast. Ferietjänst. Bifoga personligt brev och CV. Betygskopior , referenser, tjänstgöringsintyg etc lämnas vid en eventuell intervju. Vid eventuell anställning skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med annonsen.
Företag: NVU
Ort: Fagersta
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska Ref 35/2015 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska Ref 35/2015

Vik gymnasielärare i svenska
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Kärrtorps gymnasium hittar du söder om söder. Vi ligger nära stora grönområden men har också nära till storstadens brus. Det är lätt att ta sig till skolan med allmänna kommunikationer, buss såväl som T-bana. Våra elever kommer idag från hela Storstockholm. ARBETSUPPGIFTER Är du en person som tycker om att arbeta ungdomar? Kärrtorps gymnasium söker en behörig lärare i svenska för vikariat under vårterminen. Du kommer att arbeta i arbetslaget på Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Beteendevetenskap och Media, men en del av undervisningen ligger även på Ekonomiprogrammet. Mentorskap kan ingå i tjänsten. . KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med behörighet i Svenska för gymnasiet. Vi ser gärna att du har behörighet i fler ämnen, och goda kunskaper i att arbeta med digitala verktyg. En god samarbetsförmåga, ett starkt engagemang och positiv elevsyn är en förutsättning för arbetet. Vi värdesätter erfarenhet av, och kompetens i specialpedagogik. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i svenska
Företag: Stockholms stad, Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i svenska

Vik gymnasielärare i svenska och engelska
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Kärrtorps gymnasium hittar du söder om söder. Vi ligger nära stora grönområden men har också nära till storstadens brus. Det är lätt att ta sig till skolan med allmänna kommunikationer, buss såväl som T-bana. Våra elever kommer idag från hela Storstockholm. ARBETSUPPGIFTER Är du en person som tycker om att arbeta ungdomar? Kärrtorps gymnasium söker en behörig lärare i svenska och engelska för vikariat under vårterminen. Du kommer att arbeta i arbetslaget på Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Beteendevetenskap och Media, men en del av undervisningen ligger även på Ekonomiprogrammet. Mentorskap ingår i tjänsten. . KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med behörighet i svenska och engelska för gymnasiet. Vi ser gärna att du har behörighet i fler ämnen, och goda kunskaper i att arbeta med digitala verktyg. En god samarbetsförmåga, ett starkt engagemang och positiv elevsyn är en förutsättning för arbetet. Vi värdesätter erfarenhet av, och kompetens i specialpedagogik.
Företag: Stockholms stad, Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i svenska och engelska

Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska
Norra Västmanlands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som består av Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner. Vårt uppdrag är att erbjuda utbildning i åldrarna 16 - 64 år genom gymnasieskola och vuxenutbildning. Vi har även en väl organiserad verksamhet för nyanlända. Vår skola har ett mycket gott arbetsklimat och en liten personalomsättning. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam samt ett bibliotek som starkt bidrar till den pedagogiska utvecklingen.Här har du möjlighet till att genomföra dina pedagogiska idéer tillsammans med kollegorna. Vi arbetar i arbetslag, både inom ämnen och i program. Vi samarbetar med orternas näringsliv som ger oss en mer modern undervisning. Detta har lett till att vi har fått ny teknisk utrustning i våra lokaler. Eleverna har goda möjligheter att få ett bra lärande på arbetsplatserna oavsett utbildningsform. Ett av våra många UF-företag vann SM i rikstävlingen. NVU expanderar nu inom alla verkasamheter och vi behöver fler medarbetare. Förbundet har 11 gymnasieprogram och ca 650 ungdomselever. Vi har även många ungdomar på vårt språkintroduktionsprogram Utbildningen sker i trivsamma lokaler på Brinellskolan i Fagersta. Institutionerna är anpassade för såväl nya undervisningsformer som traditionella arbetsätt. Skolan ligger väl framme i IT-området och det finns gott om datorer för både undervisning och förberedelsearbete. Vi söker dig som har gymnasielärarexamen och lärarlegitimation. Undervisning kan komma att ske inom våra olika verksamheter. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2016/2017. Ferietjänst. Bifoga personligt brev och CV. Betygskopior, referenser, tjänstgöringsintyg etc lämnas vid en eventuell intervju. Intervjuer kommer att pågå kontinuerligt under ansökningstiden. Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med annonsen.
Företag: NVU
Ort: Fagersta
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i Svenska/Engelska

VIK Gymnasielärare i svenska/tyska
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker nu en vikarierande lärare i svenska och tyska till Vimmerby gymnasium. Ditt nya jobb Vimmerby gymnasium erbjuder åtta nationella program med god kvalitet, både studie- och yrkesförberedande, och du undervisar eleverna i svenska och historia. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att elever, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga. Vi arbetar aktivt med skolutveckling i ett projekt där all personal deltar. Syftet med vårt projekt är att all personal ska utveckla sin kompetens genom kollegialt lärande i samarbete med universitet. Det innebär att vi läser 2,5 högskolepoäng per termin inom det pedagogiska och ämnesdidaktiska området. Profil • Du har gymnasielärarexamen i svenska och tyska. • Du är väl insatt i skolans läroplan. Vi söker dig som är engagerad och kunnig i dina ämnen. Du är en skicklig pedagog och en god ledare som har ett äkta intresse för eleverna och deras utveckling. Du är trygg i klassrummet och kan entusiasmera och inspirera. Som person är du också samarbetsvillig och strukturerad. Du tycker om utmaningar och vill arbeta i ett arbetslag med drivna och professionella lärare. Tillsammans med arbetslaget utvecklar du verksamheten för att så många elever som möjligt skall nå sina mål. Du arbetar formativt och vill individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har god datorvana och använder IKT i ditt pedagogiska arbete. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Anställningens omfattning Anställningsform: Vikariat läsåret 2017/2018 Sysselsättningsgrad: 100 % Tillträde: 2017-08-14 Ansökan Sista ansökningsdatum: 2017-05-19 Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Vimmerby kommun som arbetsgivare Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Barn- och utbildningsförvaltningen Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och få feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se Övrigt Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För information om Vimmerby gymnasium besök vår hemsida: www.vimmerbygymnasium.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Vimmerby Kommun
Ort: Vimmerby
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga VIK Gymnasielärare i svenska/tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VIK Gymnasielärare i svenska/tyska


Sök lediga jobb Vik gymnasielärare i svenska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se