Vik undersköterska natt jobb - lediga jobb

Vik undersköterska natt jobb Vik undersköterska natt jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vik undersköterska natt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vik undersköterska natt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vik undersköterska natt- Nykvarn

  2. Vik undersköterska natt till Trädgårdsgatan 19-21- Falköping

  3. Vik Undersköterska Natt 75% till Almgården- Älmhult

  4. Vik undersköterska natt, Linköping, Attendo Ekhults vårdboende- Linköping


Mer beskrivning

Vik undersköterska natt
(ref.nr 146660/2013) Arbetsuppgifter: Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende som har 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsavdelningar och 3 demensavdelningar. Alla boende har egen uteplats.   Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre själv ska få bestämma så mycket som möjligt. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, glädje och gemenskap varje dag. Nattpersonalen inom äldreomsorgen i Nykvarns kommun arbetar både på Lugnets äldreboende och åker vissa nätter ut till brukare i hemtjänsten tillsammans med nattpatrullen. Vi arbetar mycket med bemötande, förhållningssätt och kvalitetsarbete. Kvalifikationer: Undersköterskeutbildning och B-körkort, likaså att du har erfarenhet av att arbeta med äldre. Ett genuint människointresse och god samarbetsförmåga är en förutsättning liksom att du sätter den äldres behov i centrum. Du ska vilja arbeta utifrån de nationella riktlinjerna gällande demens och även vara bekväm med vår lokala värdighetsgaranti. Läs gärna om värdighetsgarantin på vår hemsida: www.nykvarn.se Anställningen: Vikariat 4 månader 1/9 – 31/12 2013 För mer information ring: Gruppchef Anna Hjerm, tfn 08-555 011 59  Fackliga företrädare: Kommunal; ring växeln, 08-555 010 00 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik undersköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik undersköterska natt

Vik undersköterska natt till Trädgårdsgatan 19-21
Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden. Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarierande undersköterska natt till Trädgårdsgatan 19-21 som ligger central beläget i Falköping. Fn har Trädgårdsgatan 19 A,B och 21 A 24 platser för demensboende. Trädgårdsgatan 21 B har 8 platser för äldre personer som är beviljade LSS-boende. Arbetsplatsen är under omarbetning vad gäller inriktning. Sedvanlig vård- och omvårdnadsarbete med vissa sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. _____________________ Falköpings kommun erbjuder anställda inom äldreboenden en möjlighet till heltid dvs fn 36,33 tim/v för nattpersonal. Du väljet ssgr vartannat år. På den här tjänsten så ligger schemat fn på 70%, kan ändras då schematurerna är under omläggning, vill du arbeta mer så kan resterande tid läggas på samma eller annan arbetsplats inom området allt efter behov. Du anställs på heltid och tjänsten omfattas av det lokala kollektivavtalet "Schema med timbank". Ange vilken sysselsättningsgrad du önskar KVALIFIKATIONER Omvårdnadsutbildning. Det är önskvärt, men ej ett krav på att du har körkort. ÖVRIGT Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Företag: Falköpings kommun, Socialförvaltningen
Ort: Falköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vik undersköterska natt till Trädgårdsgatan 19-21 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik undersköterska natt till Trädgårdsgatan 19-21

Vik Undersköterska Natt 75% till Almgården
Vi som arbetar inom kommunen finns där människor finns. Vi gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi bidrar till människors livskvalitet. Varje dag. Därför tycker vi att vi har Sveriges viktigaste jobb. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö, att det byggs hus, att det finns ett rikt kultur- och fritidsliv och att människor får en god och trygg omsorg på äldre dar. Och mycket mer. Som anställd på Älmhults kommun kommer du att vara med och göra skillnad. Det finns många intressanta och utvecklande jobb hos oss. Som arbetsgivare har vi högt satta mål för vår arbetsmiljö. Vi vill ha medarbetare som trivs och utvecklas själva och som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. Älmhults kommun befinner sig i ett intressant utvecklingsskede och har dessutom en befolkning som växer, vilket förutsätter medarbetare som är positivt inställda till förändringsarbete. I Älmhult kan du kombinera den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär och ett globalt näringsliv. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta. Med goda kommunikationer är det också lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla verksamheten inom äldreomsorgen i Älmhults kommun? Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk kommun. Äldreomsorgen i Älmhults kommun erbjuder en arbetssituation där kompetens, egna initiativ och egen utveckling uppmuntras. Socialförvaltningen i Älmhults kommun erbjuder en arbetssituation där kompetens, egna initiativ och egen utveckling uppmuntras. Vi söker nu undersköterska för nattjänstgöring på Almgården i centrala Älmhult. På Almgården är vårt mål är att bistå den enskilde med de insatser hon eller han behöver för att klara sitt vardagliga liv på bästa sätt. Dessa insatser utförs utifrån individens behov och med hänsyn till integritet och självbestämmande. I vår målsättning ingår att vi tillsammans med anhöriga/närstående ska stödja våra boende så att den egna förmågan utvecklas eller bibehålls, hjälp till självhjälp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - är utbildad undersköterska, - har erfarenhet sedan tidigare från vård och omsorg, - är intresserad av att arbeta med äldre- och funktionshindrade människor, - arbetar utifrån den enskildes behov och önskemål, - har god initiativförmåga, - tycker om att arbeta strukturerat, - har lätt för att samarbeta, - klarar av att hantera stressiga situationer, - har förmåga att samarbeta och samverka med olika personalgrupper - har god förmåga i svenska språket både i tal och i skrift, - tycker om att utveckla och föra verksamheten framåt. ÖVRIGT Älmhults kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. Vi ser gärna att du ansöker digitalt för att säkerställa rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!
Företag: Älmhults kommun, Socialförvaltningen
Ort: Älmhult
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Undersköterska Natt 75% till Almgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Undersköterska Natt 75% till Almgården

Vik undersköterska natt, Linköping, Attendo Ekhults vårdboende
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Vi söker en engagerad medarbetare med erfarenhet av äldreomsorg. Arbetsplatsen Ekhults Vårdboende ligger i närheten av Ljung, 3 km utanför Ljungsbro i en naturskön miljö som inbjuder till promenader och utevistelse för våra boende. Verksamheten omfattar korttids- och växelvård 17 platser samt två demensavdelningar med totalt 20 platser. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor inom äldreomsorgen, exempelvis personlig omvårdnad, tvätt, städ samt hälso- och sjukvårdsuppgifter. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenheter från liknande verksamhet inom äldreomsorg. Körkort är ett krav för att vara aktuell för anställning hos oss. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt ha tydligt brukarfokus. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Du ska kunna uttrycka tid väl i svenska i åde tal och skrift, samt ha datorkunskap. Meriterande är om du har goda kunskaper i sociala dokumentation samt erfarenhet av kvalitetsarbete, Vi lägger stor vikt vid bemötande, flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Anställningsvillkor Varaktighet: Vikariat till och med 2016-12-31 med eventuell förlängning. Arbetstiderna är förlagda till nätter kl. 21.00-07.00, enligt uppgjort schema. Sysselsättningsgrad: 64.22% Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansökan senast 2016-08-21. Intervjuer och anställning kommer att ske löpande, så skicka din ansökan snarast! Arbetsgivare Attendo Sverige AB
Företag: Attendo
Ort: Linköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik undersköterska natt, Linköping, Attendo Ekhults vårdboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik undersköterska natt, Linköping, Attendo Ekhults vårdboende


Sök lediga jobb Vik undersköterska natt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se