Vik. elevassistent jobb - lediga jobb

Vik. elevassistent jobb Vik. elevassistent jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vik. elevassistent. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vik. elevassistent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik. elevassistent- Haninge

 2. Vik. elevassistent Regnbågen, SPC- Falköping

 3. Vik. Elevassistent 100 % till Myranskolan- Gällivare

 4. Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan, Filbornaskolan- Helsingborg

 5. Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan - Filbornaskolan- Helsingborg

 6. Vik. elevassistent till Alftaskolan- Ovanåker

 7. Vik. Elevassistent- Bjurholm

 8. Vik. Elevassistent- Bjurholm

 9. Vik. Elevassistent- Bjurholm

 10. Vik. elevassistent grundsärskolan- Stockholm

 11. Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan- Berg

 12. Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan- Berg


Mer beskrivning

Vik. elevassistent
Välkommen till Svartbäcksskolans rektorsområde i kanten av urskogen. Rektorsområdet består utav en grundskola och en grundsärskola, tillsammans är vi ca 500 elever och ca 100 medarbetare. Skolan har Natur- och friluftsprofil och en fantastisk utomhusmiljö intill Tyresta nationalpark som ger oanade möjligheter till naturstudier och utomhuspedagogik. Tyresta skola är en del av Svartbäckens grundsärskola. Vi arbetar efter grundsärskolans LGR11, inriktning ämnesområden ibland även med inriktning grundsärskolans ämnen. Skolan är inrymd i en annexbyggnad. Lokalerna är anpassade för elever med olika slags funktionshinder. Vi bedriver heldagsskola d v s både skola och fritidshemsverksamhet. Våra 3 klasser består av ca 5 elever i varje klass i åldrarna 7-12 år. Du arbetar i ett arbetslag där klassläraren är pedagogiskt ansvarig för undervisningen, därefter tar fritidshemsverksamheten över som kompletterar skolans pedagogik och där en fritidspedagog har det övergripande ansvaret. Vi söker nu en engagerad elevassistent. Kvalifikationer: - Elevassistentutbildning/Grundkurs och påbyggnadskurs: Barn och ungdomar med särskilda behov (PKSB) eller barnskötare med erfarenhet grundsärskola, inriktning träningsskola. - Erfarenhet av sondmatning och medicinering vid epileptiska kramper - Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och teckenkommunikation - Arbetslivserfarenhet inom grundsärskolan eller som resursperson i förskolan - Lyhördhet och se till elevers bästa - God samarbetsförmåga Vi erbjuder: - En kreativ miljö ute och inne (sinnesupplevelserum) - Närhet till naturen - Erfarna kollegor - IT-teknik som SMART- boards - Friskvårdskuponger Som vår nya kollega är du delaktig i den fortsatta utvecklingen av vår skola och Haninge kommuns vision ?Sveriges bästa skola?. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund ROTH = respekt, omtanke, tillit och hälsa. ROTH tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, där vi värnar om respekt, omtanke och tillit gentemot varandra och där hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra elever och medarbetare. Löneanspråk: Efter överenskommelse, ange löneanspråk i din ansökan Fackliga företrädare: Nås via Haninge kommuns växel 08-606 70 00 Rekrytering påbörjas i augusti, välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Referensnummer: - Sista ansökningsdag: 2013-08-07 Kontaktperson: Efter den 8 augusti kan ni kontakta Eva Björkqvist, bitr. rektor, 08-606 71 42, eva.bjorkqvist@haninge.se. Tillträdesdag: 13-08-12 Anställningsform: tidsbegränsad 130812-131231, heltid Sök detta jobb
Företag: Haninge kommun, Svartbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. elevassistent

Vik. elevassistent Regnbågen, SPC
Regnbågen är en del av särskolan inriktning träningsskola i Falköpings kommun för år 1-9. Eleverna har både skola och fritidshem i verksamheten. Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden. Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden. ARBETSUPPGIFTER Regnbågen Att vara elevassistent i skolan och på fritidshemmet för elever i särskola, inriktning träningsskola. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning och även en vana att arbeta med elever med funktionsnedsättningar. Kan du teckenspråk är detta ett plus. Personliga egenskaper: Initiativtagande, Självständighet, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten ÖVRIGT Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1). Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Falköpings kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Falköping
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. elevassistent Regnbågen, SPC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. elevassistent Regnbågen, SPC

Vik. Elevassistent 100 % till Myranskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig F-9 skola. Arbetslagen fördelas mellan 1-4 och 5-9 med en bra Planlösning som möjliggör arbete enligt Lgr 11 intentioner. Arbetsuppgifter Undervisning som Elevassistent 100%. Vid frågor kontakta rektorn Kvalifikationer Behörig Resursperson, Elevassistent Arbetstid/Varaktighet 100% Vikariat from 2016-01-11?2016-06-10 Upplysningar Ingegerd Strandelin, rektor Tfn 0970-818 041, Mob 070-627 88 18 Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Elevassistent 100 % till Myranskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Elevassistent 100 % till Myranskolan

Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan, Filbornaskolan
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Filbornaskolan är en skola med sex nationella program (EK, SA, NA, BF, HA och IN), alla fem introduktionsprogrammen och en gymnasiesärskola. Vi har totalt ca. 700 elever. Skolans profil är idrott och ca. hälften av alla elever har någon sorts idrottsinriktning. Vi har riksgymnasium i golf och tio andra idrotter som nationell idrottsutbildning. Gymnasiesärskolan har ca. 75 elever fördelade på tre nationella yrkesprogram och det individuella programmet. Känslan på skolan kännetecknas av ett gott relationsklimat mellan elever och personal. Vi är en elevorienterad och lösningsfokuserad skola. "Helt enkelt en bra skola!" ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som elevassistent på gymnasiesärskolans individuella program. Du kommer huvudsakligen att arbeta med en utåtagerande elev. För eleven ansvarar en mentor som du kommer att ha nära samarbete med. Du kommer också att samarbeta med andra elevassistenter. På Filborna Gymnasiesärskola arbetar cirka femton elevassistenter. Du kommer alltså att ha många arbetskamrater och vi förväntar oss att alla är flexibla och hjälper varandra. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av motsvarande arbete. Elevassistentutbildning eller liknande är en merit. Utbildning om funktionsnedsättning är önskvärt. För tjänsten krävs en fysiskt och psykiskt stark person. Dessutom behöver du behärska både svenska och arabiska. Som person är du positiv, flexibel och har ett stort tålamod. Du är naturligtvis bra på att skapa relationer med människorna omkring dig. Du kommer bra överens med personer på alla nivåer inom verksamheten. Du är bra på att hantera konflikter. Du använder humor för att förstärka relationerna med andra. Du står för och upprätthåller etik och värderingar som rimmar med skolans värdegrund. Du gillar att arbeta med människor passar bra in i gruppen och kan bidra till att skapa laganda. Du visar respekt för andra människors åsikter och bidrag. Du bidrar till att skapa god stämning på skolan. ÖVRIGT Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. #LI-SFF
Företag: Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde Gymnasiet
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan, Filbornaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan, Filbornaskolan

Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan - Filbornaskolan
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Filbornaskolan är en arbetsplats som kännetecknas av en elevorienterad- och lösningsfokuserad verksamhet med en tydlig pedagogisk idé. Sammanhållningen på skolan är omtalad, både mellan elever och personal samt i personalgruppen. Filbornaskolan är Helsingborgs största idrottsgymnasium, som präglar skolan på ett positivt sätt. Vi har sex nationella program, alla introduktionsprogram samt en gymnasiesärskola. Gymnasiesärskolan har fyra nationella program och individuellt program, med sammanlagt ca. 75 elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer huvudsakligen att arbeta på gymnasiesärskolans nationella program. Tjänsten innebär att du kommer stötta eleverna i nära samarbete med både lärare och övriga elevassistenter. På arbetsplatsen är vi flexibla och hjälps åt för att bedriva verksamheten på bästa sätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom t ex Barn- och Fritid eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du även har utbildning som elevassistent/personlig assistent från folkhögskolan eller motsvarande. Har du utbildning och/eller kunskap om olika funktionsnedsättningar är det självklart en merit. Likaså att ha arbetat på särskola, och helst en gymnasiesärskola. Du är flexibel och lösningsfokuserad. Du är lugn och bra på att skapa goda relationer med elever och medarbetare. Du är bra på att hantera konflikter samt använder humor för att förstärka relationerna med andra. Du gillar att arbeta med människor och visar intresse och förståelse för andra och andras olikheter. Du passar väl in i gruppen och bidrar till att skapa laganda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. #LI-SFF
Företag: Helsingborgs stad, SKOL- OCH FRITIDSFÖRVALTNINGEN
Ort: Helsingborg
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan - Filbornaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Elevassistent på Gymnasiesärskolan - Filbornaskolan

Vik. elevassistent till Alftaskolan
Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro. Till Alftaskolan söker vi en vikarierande elevassistent. Anställningsform och omfattning: Vikariat, 80 % Tid: 2017-08-14 - 2018-06-18 Kvalifikationer: Utbildning i AKK (Alternativ och kompletterande kommunikation), teckenspråk, Blizz samt utbildning/erfarenhet av arbete med personer med rörelsehinder och utvecklingsstörning. Upplysningar: Rektor Jörgen Edström, tfn 073-275 19 22 Välkommen med din ansökan senast 21 maj.
Företag: Ovanåkers kommun
Ort: Ovanåker
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. elevassistent till Alftaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. elevassistent till Alftaskolan

Vik. Elevassistent
Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och till Botniabanan. Den kommunala administrationen präglas av närhet mellan medborgare, politiker och tjänstemän. Samverkan sker med kommunerna i Umeåregionen. Kommunen har ett gott näringslivsklimat för såväl små företag som högteknologisk industri. Castorskolan är en F-9 skola med ca 280 elever och ligger i centrala Bjurholm, med närhet till skog och älv. Vi söker nu en elevassistent till en elev i de senare skolåren Arbetsuppgifter: Stödja eleven i det sociala samspelet under raster, vara en god förebild för eleven, vägleda och fungera som stöd. Du ska hålla en god och kontinuerlig kommunikation med elevens lärare och vårdnadshavare. Kvalifikationer: Du är tydlig och strukturerad i ditt arbete och tycker om att samarbeta för att nå gemensamt uppsatta mål. Du äger förmågan att se barnen utifrån ett helhetsperspektiv och har ett positivt förhållningssätt gentemot både elever, föräldrar och kollegor. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, stresstålighet och flexibilitet. Eftersom arbetet ibland kan vara påfrestande där oförutsedda situationer kan uppstå måste du vara stresstålig och innovativ. Du ska ha god framförhållning samt ett moget och tryggt förhållningssätt. Kunskap om och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med behov av särskilt stöd är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då bemötande är viktigt i arbetet med elever i behov av särskilt stöd. I Bjurholms kommun finns behov av att förstärka brandförsvaret. Vi ser det därför som önskvärt om du även kan arbeta som deltidsbrandman inom Räddningstjänsten, med beredskap var tredje vecka. Sysselsättningsgrad/tillträde: 75,43% vikariat under ordinarie befattningshavares föräldraledighet läsåret 17/18. Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Elevassistent

Vik. Elevassistent
Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och till Botniabanan. Den kommunala administrationen präglas av närhet mellan medborgare, politiker och tjänstemän. Samverkan sker med kommunerna i Umeåregionen. Kommunen har ett gott näringslivsklimat för såväl små företag som högteknologisk industri. Castorskolan är en F-9 skola med ca 280 elever och ligger i centrala Bjurholm, med närhet till skog och älv. Vi söker nu en elevassistent till en elev i de senare skolåren Arbetsuppgifter: Stödja eleven i det sociala samspelet under raster, vara en god förebild för eleven, vägleda och fungera som stöd. Du ska hålla en god och kontinuerlig kommunikation med elevens lärare och vårdnadshavare. Kvalifikationer: Du är tydlig och strukturerad i ditt arbete och tycker om att samarbeta för att nå gemensamt uppsatta mål. Du äger förmågan att se barnen utifrån ett helhetsperspektiv och har ett positivt förhållningssätt gentemot både elever, föräldrar och kollegor. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, stresstålighet och flexibilitet. Eftersom arbetet ibland kan vara påfrestande där oförutsedda situationer kan uppstå måste du vara stresstålig och innovativ. Du ska ha god framförhållning samt ett moget och tryggt förhållningssätt. Kunskap om och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med behov av särskilt stöd är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då bemötande är viktigt i arbetet med elever i behov av särskilt stöd. I Bjurholms kommun finns behov av att förstärka brandförsvaret. Vi ser det därför som önskvärt om du även kan arbeta som deltidsbrandman inom Räddningstjänsten, med beredskap var tredje vecka. Sysselsättningsgrad/tillträde: 75,43% vikariat under ordinarie befattningshavares föräldraledighet läsåret 17/18. Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Elevassistent

Vik. Elevassistent
Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och till Botniabanan. Den kommunala administrationen präglas av närhet mellan medborgare, politiker och tjänstemän. Samverkan sker med kommunerna i Umeåregionen. Kommunen har ett gott näringslivsklimat för såväl små företag som högteknologisk industri. Castorskolan är en F-9 skola med ca 280 elever och ligger i centrala Bjurholm, med närhet till skog och älv. Vi söker nu en elevassistent till en elev i de senare skolåren Arbetsuppgifter: Stödja eleven i det sociala samspelet under raster, vara en god förebild för eleven, vägleda och fungera som stöd. Du ska hålla en god och kontinuerlig kommunikation med elevens lärare och vårdnadshavare. Kvalifikationer: Du är tydlig och strukturerad i ditt arbete och tycker om att samarbeta för att nå gemensamt uppsatta mål. Du äger förmågan att se barnen utifrån ett helhetsperspektiv och har ett positivt förhållningssätt gentemot både elever, föräldrar och kollegor. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, stresstålighet och flexibilitet. Eftersom arbetet ibland kan vara påfrestande där oförutsedda situationer kan uppstå måste du vara stresstålig och innovativ. Du ska ha god framförhållning samt ett moget och tryggt förhållningssätt. Kunskap om och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med behov av särskilt stöd är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då bemötande är viktigt i arbetet med elever i behov av särskilt stöd. I Bjurholms kommun finns behov av att förstärka brandförsvaret. Vi ser det därför som önskvärt om du även kan arbeta som deltidsbrandman inom Räddningstjänsten, med beredskap var tredje vecka. Sysselsättningsgrad/tillträde: 75,43% vikariat under ordinarie befattningshavares föräldraledighet läsåret 17/18.Om erforderliga beslut fattas. Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bjurholms kommun
Ort: Bjurholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Elevassistent

Vik. elevassistent grundsärskolan
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Gullingeskolan är en dynamisk skola som präglas av höga förväntningar på elever och personal. Vi är en F-6 skola med ca 300 elever och omfattas dessutom grundsärskola med 18 elever samt fritidshem. Vi ligger centralt beläget i Tensta nära kommunikationer. På promenadavstånd finns skogar och ängar med bland annat Järvafältet, Eggeby gård, Spånga by, Spånga IP och Tensta simhall som vi använder i vår undervisning. Vi satsar särskilt på språkutveckling, matematik, hälsa och värdegrundsfrågor. I grundsärskolan arbetar vi med en tydlig struktur och använder bilder och tecken som stöd utifrån varje elevs behov. Vi har tillgång till Active board, datorer samt iPads i undervisningen. Vi arbetar med NTA (Naturvetenskap och teknik för alla). Våra ljusa och trevliga lokaler är anpassade efter elevernas behov och i vårt eget kök kan vi baka och äta vårt mellanmål. Arbetsbeskrivning Vi på Gullingeskolan söker efter en ny kollega till vårt välfungerande arbetslag i grundsärskolan. Tjänsten är i första hand ett vikariat t.o.m. den 31/10 med eventuell förlängning. I det dagliga arbetet bistår du lärare med undervisningen och hjälper elever att nå sina förväntade mål. På eftermiddagen bedriver du tillsammans med andra assistenter fritidsverksamhet för våra elever. Kvalifikationer Vana av att arbeta med barn. God samarbetsförmåga. Övrigt Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. elevassistent grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. elevassistent grundsärskolan

Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan
Välkommen till Bergs kommun. Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Välkommen till vår verksamhet: ett litet, nytänkande gymnasium i Bergs kommun. Vår skola ligger i framkant gällande undervisningsmetoder, flexibla kurslösningar och individualiserade arbetsscheman för våra elever. Vi låter elevernas målsättning vara utgångspunkt i det gemensamma arbetet framåt! Arbetsuppgifter I verksamheten ingår gymnasieskola med sex nationella program, gymnasiesärskola, samt Nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) inom skidskytte, alpin utförsåkning och längdskidor. Vi har också ett väl utarbetat internationaliseringsarbete, med bland annat Indien och Kina som samarbetsländer. Som pedagogisk personal i vår verksamhet ansvarar du för att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar alla elever till lust och lära. I rollen som elevassistent fungerar du som ett socialt och pedagogiskt stöd till en eller ett par elever. Stödet du ger är individanpassat och sker i nära samarbete med lärare och annan personal på skolan. Vi ser värdet i mångfald och strävar efter att ha så heterogena arbetsgrupper som möjligt. Kvalifikationer Vi söker dig som har elevassistentutbildning, eller annan utbildning vi finner likvärdig inom pedagogiskt och socialt arbete. Tidigare erfarenhet från arbete inom pedagogisk verksamhet är meriterande, gärna med inriktning mot gymnasiesärskolan. Kunskap om gymnasiesärskolans läroplan och styrdokument är också meriterande. Personliga egenskaper Som pedagog hos oss behöver du vara flexibel, ha ett brinnande intresse för undervisning och sätta eleverna i fokus. Du skall dessutom se ditt omgivande samhälle som en tillgång i ditt arbete och gärna låta näringsliv och omvärlden vara del av ditt klassrum. Det är viktigt att du trivs med såväl självständigt arbete som tillsammans med dina kollegor på skolan. Du gillar att arbeta formativt och målmedvetet, där kommunikation och tydlighet är viktiga pelare i din undervisning. Du har positiv attityd samt är kreativ och har lätt för att skapa struktur i din arbetsvardag. Tillträde snarast. Anställningsform: Visstid (heltid), vikariat, t.o.m. 31 dec. Vi lägger stor vikt, utifrån ovan nämnda kompetenser, vid din personliga lämplighet. Urval kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Fjällgymnasiet!
Företag: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Berg
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan

Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan
Välkommen till Bergs kommun. Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Välkommen till vår verksamhet: ett litet, nytänkande gymnasium i Bergs kommun. Vår skola ligger i framkant gällande undervisningsmetoder, flexibla kurslösningar och individualiserade arbetsscheman för våra elever. Vi låter elevernas målsättning vara utgångspunkt i det gemensamma arbetet framåt! Arbetsuppgifter I verksamheten ingår gymnasieskola med sex nationella program, gymnasiesärskola, samt Nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) inom skidskytte, alpin utförsåkning och längdskidor. Vi har också ett väl utarbetat internationaliseringsarbete, med bland annat Indien och Kina som samarbetsländer. Som pedagogisk personal i vår verksamhet ansvarar du för att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar alla elever till lust och lära. I rollen som elevassistent fungerar du som ett socialt och pedagogiskt stöd till en eller ett par elever. Stödet du ger är individanpassat och sker i nära samarbete med lärare och annan personal på skolan. Vi ser värdet i mångfald och strävar efter att ha så heterogena arbetsgrupper som möjligt. Kvalifikationer Vi söker dig som har elevassistentutbildning, eller annan utbildning vi finner likvärdig inom pedagogiskt och socialt arbete. Tidigare erfarenhet från arbete inom pedagogisk verksamhet är meriterande, gärna med inriktning mot gymnasiesärskolan. Kunskap om gymnasiesärskolans läroplan och styrdokument är också meriterande. Personliga egenskaper Som pedagog hos oss behöver du vara flexibel, ha ett brinnande intresse för undervisning och sätta eleverna i fokus. Du skall dessutom se ditt omgivande samhälle som en tillgång i ditt arbete och gärna låta näringsliv och omvärlden vara del av ditt klassrum. Det är viktigt att du trivs med såväl självständigt arbete som tillsammans med dina kollegor på skolan. Du gillar att arbeta formativt och målmedvetet, där kommunikation och tydlighet är viktiga pelare i din undervisning. Du har positiv attityd samt är kreativ och har lätt för att skapa struktur i din arbetsvardag. Tillträde snarast. Anställningsform: Visstid (heltid), vikariat, t.o.m. 31 dec. Vi lägger stor vikt, utifrån ovan nämnda kompetenser, vid din personliga lämplighet. Urval kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Fjällgymnasiet!
Företag: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Berg
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fjällgymnasiet söker vik. elevassistent till gymnasiesärskolan


Sök lediga jobb Vik. elevassistent

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se