Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan jobb - lediga jobb

Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan jobb Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan- Sandviken


Mer beskrivning

Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som lärare i idrott och hälsa på Björksätraskolan i Sandviken i klasserna 1-6. Du kommer att tillhöra stammens arbetslag (åk 4-6) men även jobba med rotens arbetslag (åk 1-3). Förutom att undervisa i idrott och hälsa i åk 1-6 ska du hjälpa till vid utvecklingssamtal, vara med och planera friluftsdagar och delta vid extra insatser i ämnet idrott och hälsa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i idrott/hälsa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan


Sök lediga jobb Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se