Vilhelmina kommun jobb - lediga jobb

Vilhelmina kommun jobb Vilhelmina kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vilhelmina kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vilhelmina kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent- Vilhelmina

 2. Personlig assistent- Vilhelmina

 3. Gymnasielärare- Vilhelmina

 4. Fritidspedagog- Vilhelmina

 5. Områdeschef- Vilhelmina

 6. Områdeschef- Vilhelmina

 7. Förskollärare- Vilhelmina

 8. Förvaltningsekonom- Vilhelmina

 9. Sjuksköterska- Vilhelmina

 10. Sjuksköterska- Vilhelmina

 11. Sjuksköterska- Vilhelmina

 12. Sjuksköterska- Vilhelmina

 13. Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska- Vilhelmina

 14. Gymnasielärare- Vilhelmina

 15. Specialpedagog- Vilhelmina

 16. Förskollärare- Vilhelmina

 17. Lärare förberedelseklass- Vilhelmina

 18. Lärare år 2- Vilhelmina

 19. Speciallärare/Specialpedagog- Vilhelmina

 20. Behandlingsassistent- Vilhelmina

 21. Fritidsledare- Vilhelmina

 22. Områdeschef- Vilhelmina

 23. Områdeschef- Vilhelmina

 24. Förskollärare- Vilhelmina

 25. Arbetsterapeut- Vilhelmina

 26. Verksamhetschef- Vilhelmina

 27. VA-maskinist- Vilhelmina

 28. Undersköterska- Vilhelmina

 29. Immigrationshandläggare- Vilhelmina

 30. Förskollärare- Vilhelmina

 31. Lärare- Vilhelmina

 32. Lärare- Vilhelmina

 33. Idrottslärare/Resurslärare- Vilhelmina

 34. Speciallärare/Specialpedagog- Vilhelmina

 35. Arbetsterapeut- Vilhelmina

 36. Elevassistent- Vilhelmina

 37. Gymnasielärare- Vilhelmina

 38. VD/Fastighetschef/ Vilhelmina kommun- Bjurholm

 39. Lärare, Ma NO- Vilhelmina

 40. Lärare Ma/No- Vilhelmina


Mer beskrivning

Personlig assistent
Vilhelmina kommun söker nu en personlig assistent. Tjänsten är en tv-tjänst med tillträde 1 september. Sysselsättningsgraden är 0,50 tjänst Schema med kombinerad dag och sovande natt. Dina arbetsuppgifter Du ska på ett positivt sätt uppmuntra och engagera den funktionshindrade i sin vardag. Arbetet innebär stöd och hjälp med dagliga hushållssysslor, hygien, aktiviteter m.m. Den funktionshindrade är en ung man. Regelbundna APT-träffar med ansvarig områdeschef. Din profil Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och erfarenhet från liknande arbete. Har du erfarenhet av utvecklingstörning, epilepsi och nutrition är det meriterade. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att personkemin mellan dig och klienten stämmer. För mer information om tjänsten vänd dig till områdeschef Jenny Almroth, telefon 0940-142 54. Telefontid: 08.00-09.30 Välkommen med din ansökan senast den 130810 innehållande referensnummer, personligt brev, meritförteckning samt referenser. Skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller via e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Provanställning kan komma att tillämpas.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Vilhelmina kommun söker nu en personlig assistent. Tjänsten är ett vikariat under perioden 26 augusti tom 11 februari, med tillträde under augusti. Sysselsättningsgraden är 75-100% Schema med kombinerad dag och sovande natt. Dina arbetsuppgifter Du ska på ett positivt sätt uppmuntra och engagera den funktionshindrade i sin vardag. Arbetet innebär stöd och hjälp med dagliga hushållssysslor, hygien, aktiviteter m.m. Den funktionshindrade är en ung man. Regelbundna APT-träffar med ansvarig områdeschef. Din profil Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och erfarenhet från liknande arbete. Har du erfarenhet av epilepsi och allergier är det meriterade. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att personkemin mellan dig och klienten stämmer. För mer information om tjänsten vänd dig till områdeschef Jenny Almroth, telefon 0940-142 54. Telefontid: 08.00-09.30 Välkommen med din ansökan senast den 130804 innehållande referensnummer, personligt brev, meritförteckning samt referenser. Skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller via e-post: jobbansokan@vilhelmina.se.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Gymnasielärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare i matematik till Malgomajskolan. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under läsåret 2013-14 med tillträde 2013-08-19. Sysselsättningsgraden är 100 % Om du är intresserad av att arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor och fantastiska elever är detta din chans! Läs mer på www.malgomajskolan.se. Din profil Vi söker dig som har lärarexamen och är behörig att undervisa i matematik/fysik på gymnasiet och grundskolan. Du gillar att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Det är en fördel om du har erfarenhet av att undervisa nyanlända och ensamkommande flyktingbarn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till biträdande rektor Helena Renman, 070-51 55 626 Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Vilhelmina, Gymnasielärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

Fritidspedagog
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker en fritidspedagog till fritidsverksamheten i Vilhelmina tätort, under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 22 augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 75 %. Din profil För ovanstående tjänst bör du ha utbildning och erfarenhet av arbete i fritidshemsverksamhet. Vidare bör du ha en bra och positiv inställning till arbete med elever och ha ett bra förhållningssätt till föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 25 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Vilhelmina, Fritidspedagog Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef till Socialförvaltningen. Tjänsten är en tillsvidare anställning, med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef till Socialförvaltningen. Tjänsten är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse till och med 31 december 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Förskollärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en förskollärare till en förskoleavdelning på Strandvägen 8. Tjänsten är ett vikariat med tillträde 12 augusti 2013 eller efter överenskommelse tom 30 april 2014. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att, tillsammans i arbetslaget bedriva verksamhet för barn 1-3 år vid ny förskoleavdelning i Vilhelmina tätort, samt att i inledningsskedet iordningställa förskolans lokaler mm. Verksamheten ska utgå från förskolans läroplan, Lpfö-98 med inriktning för barn i ålder 1-3 år. Som förskollärare har du ansvar för att planera, genomföra och utforma innehållet i den pedagogiska verksamheten. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi förskollärarutbildning, eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du som söker bör har erfarenhet av att arbeta med barn, vara väl förtrogen med Lpfö-98, ha en positiv inställning till arbete med barn och ett bra förhållningssätt till arbete i arbetslag. För samtliga arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till Verksamhetschef Ewa Kämpe, telefon 0940-140 79. Välkommen med din ansökan senast 26 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vilhelmina, Förskollärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förvaltningsekonom
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se eller www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en förvaltningsekonom. Tjänsten är ett vikariat på ca 1,5 år med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100 %. Vi söker förvaltningsekonom med placering på ekonomienheten som är centralt placerad under kommunstyrelsen. Samtliga ekonomer är organisatoriskt knutna till ekonomienheten, men arbetar med inriktning mot en av kommunens förvaltningar, kommunstyrelsen, utbildningsförvaltningen samt socialförvaltningen. Ekonomienheten svarar för kommunens ekonomiska administration, samordnar den löpande redovisningen och den pågående e-handelsutvecklingen samt finansieringsfrågor. Enheten har i sin centrala roll under kommunstyrelsen en övergripande och konsultativ roll i budget-, finans- och redovisningsfrågor samt rådgivning i dessa frågor. Enheten svarar även för kommunens trafikplanering, handlägger ärenden avseende färdtjänst, samt har det övergripande ansvaret i upphandlingsfrågor. Enheten består av ekonomichef, förvaltningsekonomer, assistenter. Dina arbetsuppgifter Arbetet som förvaltningsekonom omfattar både operativa och strategiska arbetsuppgifter. Arbetsdagen kan innehålla allt från budget och prognoser, ekonomiska utredningar, upprättande av delårs- och årsbokslut, ekonomisk styrning och uppföljning till kontoavstämningar och projektredovisningar samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom ekonomienheten är samordnad under kommunstyrelsen ingår även kommunövergripande arbetsuppgifter inom ekonomi . Du kommer att arbeta konsultativt och stödjande mot verksamhets- och linjecheferna inom utbildningsnämndens förvaltning, bistå dem i olika processer såsom budget, prognoser och övriga ekonomiska frågor. I arbetsuppgifterna ingår även att genomföra för genomgång/kommunikation om resultat och övriga ekonomiska frågor i nämnd, ledningsgrupp och i verksamheterna. Din profil Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå. Du har god analytisk förmåga, kan se helheter, är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Vi tror även att du har lätt för att använda olika IT-stöd i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du i ditt arbete kommer att ha många kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, positiv, lyhörd och har en utpräglad servicekänsla. Du har förmågan att skapa förtroende, har lätt för att samarbeta och har god pedagogisk förmåga. Självständighet och flexibilitet är även goda egenskaper som du har. Vi eftersträvar även mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskap och personlighet berikar kommunen. Välkommen med din ansökan senast 17 juli innehållande referensnummer, personligt brev, meritförteckning samt referenser. Skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller via e-post: jobbansokan@vilhelmina.se
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningsekonom jobb, Förvaltningsekonom Vilhelmina, Förvaltningsekonom Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningsekonom

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en nattsjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 november 2013. Sysselsättningsgrad: 64 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en sjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 18 augusti 2013. Sysselsättningsgrad: 100 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en sjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är ett vikariat under sex månader med tillträde 1 september 2013. Sysselsättningsgrad: 100 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en sjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 november 2013. Sysselsättningsgrad: 60 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en distriktssköterska/geriatriksjuksköterska till medicinsk enhet under förutsättning av erforderliga beslut. Din placering kommer att vara inom hemsjukvård och inom kommunens särskilda boenden. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2013-08-19 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad: 100 %. Dina arbetsuppgifter Du arbetar i öppen hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård/särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga professioner. Du arbetar dagtid, beredskapstjänstgöring kan förekomma. Din profil Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssjuksköterska/ geriatriksjuksköterska. För samtliga arbeten gäller att du bör ha ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande med datorvana. Körkort är ett krav. För mer information om tjänsten kontakta Gunilla Westergren, 0940-140 97, arbetsledare, Ann-Kristin Persson, 0940-140 13, MAS eller Monica Ekbäck, 0940-143 04, sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast 28 juli, innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska jobb, Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska Vilhelmina, Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska

Gymnasielärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker en lärare i svenska som andraspråk till Malgomajskolan. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde 2013-08-19. Sysselsättningsgraden är 100 % Din profil Vi söker dig som har lärarexamen och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasiet. Du gillar att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan senast 4 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Vilhelmina, Gymnasielärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

Specialpedagog
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en specialpedagog till Hembergsskolan. Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde 2013-08-19. Sysselsättningsgrad: 100 %. Semestertjänst. Dina arbetsuppgifter I ditt arbete ingår att tillsammans med skolans lärare arbeta med att stödja elever i behov av särskilt stöd. Här kommer du att ha en nyckelroll. Du kommer att arbeta operativt med elever, både enskilt, i grupp och i klassrummet, samt är delaktig i skolans elevhälsoteam, stöttar och är behjälplig när åtgärdsprogram och pedagogiska beskrivningar skall skrivas. Arbetsuppgifterna består även i att handleda och utbilda personal, samt kan det ingå specialundervisning i åk 6-9. Din profil Vi söker en person med specialpedagogisk examen och grundskollärarexamen med inriktning svenska och engelska för grundskolans senare del. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med komplexa specialpedagogiska frågeställningar. Som person tycker du om att arbeta strukturerat och självständigt. Du ska ur ett inkluderande perspektiv kunna handleda och vägleda personal så att bemötande och förhållningssätt ger elever möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Du ska kunna driva specialpedagogiska frågor och ha tilltro till din professions möjligheter att bidra till förändringsarbete för en ökad måluppfyllelse. På Hembergsskolan kommer du att samarbeta med klass- och ämneslärare för en ökad måluppfyllelse för alla elever. För mer information om tjänsten kontakta Ewa Burstedt, 070- 245 29 50 eller Sara Sjölund Bång, 0940-141 93. Välkommen med din ansökan senast 1 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Vilhelmina, Specialpedagog Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Förskollärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en förskollärare till förskoleklass/fritids Malgovik skola under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 13-14 med tillträde augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 75 %. Din profil För ovanstående tjänst bör du ha utbildning och erfarenhet av arbete i förskoleklass och fritidshemsverksamhet. Vidare bör du ha en bra och positiv inställning till arbete med elever och ha ett bra förhållningssätt till föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Jan-Erik Karlsson, 070-218 27 37. Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vilhelmina, Förskollärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare förberedelseklass
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare till förberedelseklass Volgsjö skola under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under läsåret 2013-14 med tillträde i augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare förberedelseklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare förberedelseklass

Lärare år 2
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare till år 2 Volgsjö skola under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2013-14 med tillträde i augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 2

Speciallärare/Specialpedagog
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en speciallärare/specialpedagog till grundskolan Fskl - år 6 under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under läsåret 2013-14 med tillträde snarast. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 3 september innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Vilhelmina, Speciallärare/Specialpedagog Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Behandlingsassistent
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu behandlingsassistenter till HVB boende för ensamkommande flyktingbarn under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse. Ref nr: 13-97-7 68,5% - Natt Ref nr: 13-98-7 73 % - Dag/Kväll Dina arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att genom ett gott omhändertagande och respektfullt bemötande vägleda och stödja ungdomarna i deras vardag, under och efter asylprocessen. Ungdomarna får skolgång genom kommunen och övrig fritid ska fyllas med ett meningsfullt innehåll. Utgångspunkten är att i alla beslut och beteenden ta vara på den enskilde individens egna resurser och därigenom stödja dennes utveckling och förberedelse för integration och ett självständigt liv i det svenska samhället. Din profil Du som söker är socionom, fritidspedagog, fritidsledare eller har annan jämförbar utbildning. Du ska ha ett genuint intresse av att vilja arbeta med ungdomar och ha en god förmåga att bemöta och skapa fungerande relationer med de människor som du möter i det dagliga arbetet. Erfarenhet av arbete med flyktingar eller med flyktingfrågor liksom språk- kulturkompetens är meriterande. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i team och gärna på HVB-hem. Vi utgår ifrån att Du som söker är utåtriktad, positiv, har förmågan att samarbeta och arbeta utifrån tydligt givna ramar samt att du gillar att ta ansvar för det du gör. Läsa av och hantera känslor är ett måste. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan senast 4 september innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Vilhelmina, Behandlingsassistent Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Fritidsledare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariatet är fram till 14/6 2014, eller tills ordinarie befattningsinnehavarare inträder i tjänst. Sysselsättningsgraden är 50 %. Fritidsgården har en bred och differentierad verksamhet för ungdomar. I fritidsgårdens verksamhet deltar för närvarande ungdomar med en betydligt större åldersmässig och könsmässig spridning än tidigare. Personalen arbetar aktivt för att finna former för demokratins tillämpning på fritidsgården så att ungdomarna har möjlighet att vara delaktiga i beslut om verksamhetens utformning. Dina arbetsuppgifter Arbetet som fritidsledare innebär att erbjuda barnen och ungdomarna möjligheter till en aktiv fritid. Din roll blir att uppmuntra engagemang från besökarna och hjälpa dem att genomföra aktiviteter av olika slag. Du kommer att arbeta kvällar och helger. Din profil Vi ser gärna att du är fritidsledare, fritidspedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du måste vara lyhörd och intresserad av att arbeta med människor. För de barn och ungdomar du träffar är du en viktig kontakt med vuxenvärlden. Vi tror att du som person är utåtriktad, initiativtagande och ödmjuk. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Staaf 0940-142 39 eller Kenneth Hellberg, 0940-141 42. Välkommen med din ansökan senast den 12 september. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Vilhelmina, Fritidsledare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef inom äldreomsorgen till Socialförvaltningen. Tjänsten är en tillsvidare anställning, med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast den 15 september. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef inom äldreomsorgen till Socialförvaltningen. Tjänsten är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse till och med 31 december 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast den 15 september. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Förskollärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vi söker nu en förskollärare till förskoleklass/fritids Malgovik skola. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 13-14 med tillträde oktober 2013. Sysselsättningsgraden är 75 %. Din profil För ovanstående tjänst bör du ha utbildning och erfarenhet av arbete i förskoleklass och fritidshemsverksamhet. Vidare bör du ha en bra och positiv inställning till arbete med elever och ha ett bra förhållningssätt till föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vilhelmina, Förskollärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Arbetsterapeut
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en arbetsterapeut till medicinsk enhet. Din placering kommer att vara inom hemsjukvård och inom kommunens särskilda boenden. Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgraden är 50%. Dina arbetsuppgifter Utföra yrkesspecifika insatser som tillvaratar, upprätthåller och förbättrar funktion och resurser hos äldre och personer med funktionsnedsättning inom kommunala hälso- och sjukvården på särskilt boende samt inom hemsjukvård. Du har ansvar för att göra bedömningar och förskrivningar inom rehabilitering samt att handleda och utveckla medarbetare i vardagsrehabiliterande arbetssätt. Du ansvarar även för hjälpmedel i särskilt boende/ordinärt boende. Din profil Legitimation för arbetsterapeut. För arbetet som arbetsterapeut gäller att du bör ha ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande med datorvana. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Vilhelmina, Arbetsterapeut Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Verksamhetschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en verksamhetschef för individ- och familjeomsorgen. Verksamhetschefens ansvar omfattar för närvarande socialkontoret med socialsekreterare, familjepedagog, fältassistent och budget- och skuldrådgivare, handläggarenheten samt Solsidan, en verksamhet för personer med psykosocial ohälsa. Som verksamhetschef är du vidare ansvarig för det s.k. Trapphusboendet, vilken är en ny boendestödjande verksamhet under uppbyggnad i Vilhelmina kommun. Dina arbetsuppgifter Som IFO-chef har du ett helhetsansvar för de ovan nämnda verksamheterna, detta innefattar ett samlat verksamhets-, budget- och personalansvar. Du ansvarar också för kvalitetssäkring och utveckling av verksamheterna. I uppdraget ingår uppföljning, analys och långsiktig planering även av de frågor som hanteras gemensamt i förvaltningen. Du är underställd socialchefen och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp. Du bistår socialnämnden genom att föredra urvalsärenden och du företräder dina verksamheter gentemot myndigheter. Din profil Vi söker dig som gillar utmaningar och har chefserfarenhet. Du ska vara flexibel, ha en hög social kompetens och vara lyhörd i samarbetet med andra. Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig är ett grundkrav. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Tillträde sker efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgraden är 100 %. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef jobb, Verksamhetschef Vilhelmina, Verksamhetschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef

VA-maskinist
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde 1 november. Sysselsättningsgraden är 100%. Helg och beredskapstjänst ingår i arbetet Dina arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår drift och underhåll av kommunens vatten och avloppsanläggningar. Din profil Vi söker dig som är tekniskt intresserad, utåtriktad, har ordningssinne och som tycker om att arbeta självständigt. God kännedom inom el, kemi, process och mekanik är meriterande. Du har goda datorkunskaper och erfarenheter av övervakningssystem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga VA-maskinist jobb, VA-maskinist Vilhelmina, VA-maskinist Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VA-maskinist

Undersköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker undersköterska till Strandbacka. Tjänsten är ett vikariat under perioden 131021-140531 Sysselsättningsgrad: 75 %. För ovanstående tjänst kräver vi undersköterskeutbildning. En förutsättning är att du har ett genuint intresse och gärna erfarenhet av arbete med äldre människor med demens. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt på samarbetsförmåga, empati, flexibilitet och personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden då merparten av våra undersköterskor är kvinnor. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Vilhelmina, Undersköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Immigrationshandläggare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en immigrationshandläggare under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgraden är 100% Dina arbetsuppgifter Du ska inom ramen för gällande avtal samt det regelverk som omfattar nyanlända i samråd med chefen för flyktingverksamheten planera och administrera Vilhelmina kommuns flyktingmottagning. I arbetsuppgifterna ingår att ordna bostäder, samordna SFI och samhällsorientering för de nyanlända, samt handlägga introduktionsersättning för de som inte omfattas av den nya reformen och att på olika sätt i övrigt stödja familjer och enskilda för att nå en lyckad integration i samhället. I tjänsten ingår också samverkan med externa samarbetspartners som arbetsförmedling, bostadsföretag, föreningsliv, andra kommuner m fl. Tjänsten kan också komma att omfatta beslutsfattande gällande individuella ansökningar inom ramen för Socialtjänstlagen Din profil Vi söker dig som har socionomexamen, eller lämplig utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi ser gärna att du är administrativt kunnig och har erfarenhet från arbete med flyktingar, gärna ur ett barnperspektiv, samt att du har erfarenhet av myndighetsutövning. Kunskap i integrationsfrågor och föreningsliv är också meriterande. Du är en god kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs för jobbet. Behärskar du även Tigrinja, somaliska eller Dari så är det ett extra plus. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där samarbetsförmåga, flexibilitet, stresstålighet och respektfull människosyn är utmärkande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Ansökan görs via extern rekryteringssajt: http://hrsupporten.se/vilhelmina. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Arbetsgivare Vilhelmina kommun 91281 VILHELMINA Tel: 0940-140 00 E-post: vilhelmina.kommun@vilhelmina.se Mer information på http://www.vilhelmina.se Körkort klass -B---.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Immigrationshandläggare jobb, Immigrationshandläggare Vilhelmina, Immigrationshandläggare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Immigrationshandläggare

Förskollärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker förskollärare till förskoleklass Volgsjö skola. Tjänsterna är vikariat under vt-14 med tillträde 7 januari 2014. För en av tjänsterna finns möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil För ovanstående tjänst bör du ha utbildning och erfarenhet av arbete förskoleklass. Vidare bör du ha en bra och positiv inställning till arbete med elever och ha ett bra förhållningssätt till föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vilhelmina, Förskollärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker klasslärare år 2 till Volgsjö skola Tjänsten är ett vikariat med tillträde 7 januari 2014. Gäller perioden vt 2014, ev längre. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Kontaktpersoner Nils Fredriksson, 0940-141 77, rektor Fackliga kontaktpersoner Fredrik Byström, 0940-141 76, Lärarförbundet Linda Karlsson, 0940-142 33, LR Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-11-28 Ange referensnummer: 13-109-6 Vi tar emot ansökan via: http://hrsupporten.se/vilhelmina Arbetsgivare Vilhelmina kommun 91281 VILHELMINA Tel: 0940-140 00 E-post: vilhelmina.kommun@vilhelmina.se Mer information på http://www.vilhelmina.se
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Vilhelmina, Lärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Lärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker klasslärare år 2 till Volgsjö skola Tjänsten är ett vikariat med tillträde 7 januari 2014. Gäller perioden vt 2014, ev längre. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Vilhelmina, Lärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Idrottslärare/Resurslärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en idrottslärare/resurslärare till Malgoviks skola. Tjänsten är ett vikariat med tillträde 7 januari 2014. För perioden vårterminen 2014. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Utöver undervisning i idrott ska du, som resurslärare, tillsammans med ordinarie lärare och handledare: - delta i det pedagogiska arbetet, stödja, hjälpa, uppmuntra och vid behov delta i konferenser och föräldramöten. - ha nödvändiga kontakter med skolledning, handledare och vårdnadshavare. - kunna hantera oförberedda situationer. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare/Resurslärare jobb, Idrottslärare/Resurslärare Vilhelmina, Idrottslärare/Resurslärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare/Resurslärare

Speciallärare/Specialpedagog
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en speciallärare/specialpedagog till grundskolan Fskl ? år 6 Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2014 med möjlighet till förlängning. Tillträde 7 januari 2014. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Vilhelmina, Speciallärare/Specialpedagog Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Arbetsterapeut
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu under förutsättning av erforderliga beslut en arbetsterapeut till medicinsk enhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 131110 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad är 100 % Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. I delar av tjänsten ingår även viss tid som arbetsterapeut inom hemsjukvården. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina. Vi arbetar inom äldre- och handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Schema helgfri vecka med flextidsavtal. Dina arbetsuppgifter Utföra yrkesspecifika insatser som tillvaratar, upprätthåller och förbättrar funktion och resurser hos äldre och personer med funktionsnedsättning inom kommunala hälso- och sjukvården på särskilt boende samt föreskriva hjälpmedel, bedöma, m.m en del av tjänsten inom hemsjukvården. Du har ansvar för att göra bedömningar och förskrivningar inom rehabilitering samt att handleda och utveckla medarbetare i vardagsrehabiliterande arbetssätt. Din profil Legitimation för arbetsterapeut. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober innehållande referensnummer, personligt brev, meritförteckning samt referenser. Ansökan skickas in via http://hrsupporten.se/vilhelmina Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Vilhelmina, Arbetsterapeut Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Elevassistent
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker en elevassistent till Volgsjö skola. Tjänsten är ett vikariat under perioden 131201 - 140613. Sysselsättningsgrad 75 %. Dina arbetsuppgifter Att fungera som ett stöd för elev i år 4 i klassrum och på raster. Din profil Vi söker dig som har intresse, kunskap och gärna erfarenhet av arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd. Tidigare erfarenhet som elevassistent är meriterande. Vi söker dig som är tålmodig, lyhörd och har god empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan senast 14 november innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas vi http://hrsupporten.se/vilhelmina Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Vilhelmina, Elevassistent Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Gymnasielärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker en lärare i svenska som andraspråk till Malgomajskolan. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde 2014-01-07. Provanställning kan komma att tillämpas, 6 månader. Sysselsättningsgraden är 100 % Din profil Vi söker dig som har lärarexamen och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasieskolan och på grundskolan. Du gillar att arbeta i arbetslag och har alltid dina elevers bästa för ögonen. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Vilhelmina, Gymnasielärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

VD/Fastighetschef/ Vilhelmina kommun
Under förutsättning av erforderliga beslut söker härmed Vilhelmina Bostäder AB, VIBO, VD/Fastighetschef. VIBO är ett helägt kommunalt bolag som äger och förvaltar ca 700 lägenheter och ett fyrtiotal lokaler. Under förutsättning av erforderliga beslut kommer också VIBO att förvalta Vilhelmina kommuns fastigheter under 2014. Som VD har Du det direkta ansvaret för verksamheten under bolagets styrelse. Du är den sammanhållande länken och svarar för bolagets verksamhet. Som person har Du goda ledaregenskaper med god samarbetsförmåga. Tydlig, engagerande och motiverande som skapar ett positivt arbetsklimat med tillit och delaktighet. Du är utåtriktad och ser utvecklingsmöjligheter i många sammanhang. Som person förväntar vi oss att Du är/kan/har: - Förankra förvaltarskapet i utbildning och erfarenheter från byggnads-/fastighetsbranschen - Ekonomiskt kunnig och med känsla för förvaltarskapet - En god marknadsförare - En god förhandlare - Dokumenterad erfarenhet från tidigare ledande befattning - Fastighetsförvaltning - Upphandlingsfrågor Upplysningar om tjänsten lämnas av styrelseordförande K G Abramsson eller av kommunchef Karl-Johan Ottosson. Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev, meritförteckning samt referenser. Din ansökan skickas till Vilhelmina Bostäder AB, Volgsjövägen 48, 912 32 Vilhelmina eller via e-post, karljohan.ottosson@vilhelmina.se
Företag: Vilhelmina bostäder AB
Ort: Bjurholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga VD/Fastighetschef/ Vilhelmina kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD/Fastighetschef/ Vilhelmina kommun

Lärare, Ma NO
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare i Ma, NO till Hembergsskolan (år 7-9). Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2014 med tillträde 2014-01-07. Sysselsättningsgrad 100 %. Din profil Vi söker behörig lärare till grundskolans senare år. Som person bör du ha förmåga att samarbeta med elever, personal och föräldrar. Du bör vara flexibel i det enskilda arbetet och i arbetslagets gemensamma arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Ma NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Ma NO

Lärare Ma/No
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare i Ma, NO till Hembergsskolan (år 7-9). Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2014 med tillträde 2014-03-10, med eventuell förlängning under läsåret 14/15. Sysselsättningsgrad 100 %. Din profil Vi söker behörig lärare till grundskolans senare år. Som person bör du ha förmåga att samarbeta med elever, personal och föräldrar. Du bör vara flexibel i det enskilda arbetet och i arbetslagets gemensamma arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No


Sök lediga jobb Vilhelmina kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se