Lediga jobb Vilhelmina - Söka jobb i Vilhelmina

Lediga jobb Vilhelmina Sök lediga jobb Vilhelmina


Hittade inga lediga jobb på sökning: Vilhelmina. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.- Vilhelmina

 2. Personlig assistent- Vilhelmina

 3. Personlig assistent- Vilhelmina

 4. Gymnasielärare- Vilhelmina

 5. Fritidspedagog- Vilhelmina

 6. Områdeschef- Vilhelmina

 7. Områdeschef- Vilhelmina

 8. Förskollärare- Vilhelmina

 9. Förvaltningsekonom- Vilhelmina

 10. Sjuksköterska- Vilhelmina

 11. Sjuksköterska- Vilhelmina

 12. Sjuksköterska- Vilhelmina

 13. Sjuksköterska- Vilhelmina

 14. Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska- Vilhelmina

 15. Gymnasielärare- Vilhelmina

 16. Säljare Region Vilhelmina- Vilhelmina

 17. Specialpedagog- Vilhelmina

 18. Kökschef- Vilhelmina

 19. Allmänspecialist till Vilhelmina sjukstuga- Vilhelmina

 20. Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina- Vilhelmina

 21. Distriktsveterinär Vilhelmina- Vilhelmina

 22. Förskollärare- Vilhelmina

 23. Läkarsekreterare, Vilhelmina- Vilhelmina

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.- Vilhelmina

 25. Lärare förberedelseklass- Vilhelmina

 26. Lärare år 2- Vilhelmina

 27. Blivande Säljare i Vilhelmina- Vilhelmina

 28. Sportringen Vilhelmina söker butikschef!- Vilhelmina

 29. Distriktssköterska/ssk till Vilhelmina vecka 34- Vilhelmina

 30. Speciallärare/Specialpedagog- Vilhelmina

 31. Behandlingsassistent- Vilhelmina

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.- Vilhelmina

 33. Fritidsledare- Vilhelmina

 34. Distriksläkare till Vilhelmina sjukstuga- Vilhelmina

 35. Områdeschef- Vilhelmina

 36. Områdeschef- Vilhelmina

 37. Cafébiträde/kallskänka/kassapersonal- Vilhelmina

 38. Förskollärare- Vilhelmina

 39. Arbetsterapeut- Vilhelmina

 40. Verksamhetschef- Vilhelmina


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vilhelmina kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.

Personlig assistent
Vilhelmina kommun söker nu en personlig assistent. Tjänsten är en tv-tjänst med tillträde 1 september. Sysselsättningsgraden är 0,50 tjänst Schema med kombinerad dag och sovande natt. Dina arbetsuppgifter Du ska på ett positivt sätt uppmuntra och engagera den funktionshindrade i sin vardag. Arbetet innebär stöd och hjälp med dagliga hushållssysslor, hygien, aktiviteter m.m. Den funktionshindrade är en ung man. Regelbundna APT-träffar med ansvarig områdeschef. Din profil Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och erfarenhet från liknande arbete. Har du erfarenhet av utvecklingstörning, epilepsi och nutrition är det meriterade. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att personkemin mellan dig och klienten stämmer. För mer information om tjänsten vänd dig till områdeschef Jenny Almroth, telefon 0940-142 54. Telefontid: 08.00-09.30 Välkommen med din ansökan senast den 130810 innehållande referensnummer, personligt brev, meritförteckning samt referenser. Skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller via e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Provanställning kan komma att tillämpas.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Vilhelmina kommun söker nu en personlig assistent. Tjänsten är ett vikariat under perioden 26 augusti tom 11 februari, med tillträde under augusti. Sysselsättningsgraden är 75-100% Schema med kombinerad dag och sovande natt. Dina arbetsuppgifter Du ska på ett positivt sätt uppmuntra och engagera den funktionshindrade i sin vardag. Arbetet innebär stöd och hjälp med dagliga hushållssysslor, hygien, aktiviteter m.m. Den funktionshindrade är en ung man. Regelbundna APT-träffar med ansvarig områdeschef. Din profil Det är önskvärt att du har omvårdnadsutbildning och erfarenhet från liknande arbete. Har du erfarenhet av epilepsi och allergier är det meriterade. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att personkemin mellan dig och klienten stämmer. För mer information om tjänsten vänd dig till områdeschef Jenny Almroth, telefon 0940-142 54. Telefontid: 08.00-09.30 Välkommen med din ansökan senast den 130804 innehållande referensnummer, personligt brev, meritförteckning samt referenser. Skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller via e-post: jobbansokan@vilhelmina.se.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Gymnasielärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare i matematik till Malgomajskolan. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under läsåret 2013-14 med tillträde 2013-08-19. Sysselsättningsgraden är 100 % Om du är intresserad av att arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor och fantastiska elever är detta din chans! Läs mer på www.malgomajskolan.se. Din profil Vi söker dig som har lärarexamen och är behörig att undervisa i matematik/fysik på gymnasiet och grundskolan. Du gillar att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Det är en fördel om du har erfarenhet av att undervisa nyanlända och ensamkommande flyktingbarn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till biträdande rektor Helena Renman, 070-51 55 626 Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Vilhelmina, Gymnasielärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

Fritidspedagog
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker en fritidspedagog till fritidsverksamheten i Vilhelmina tätort, under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 22 augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 75 %. Din profil För ovanstående tjänst bör du ha utbildning och erfarenhet av arbete i fritidshemsverksamhet. Vidare bör du ha en bra och positiv inställning till arbete med elever och ha ett bra förhållningssätt till föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 25 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Vilhelmina, Fritidspedagog Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef till Socialförvaltningen. Tjänsten är en tillsvidare anställning, med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef till Socialförvaltningen. Tjänsten är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse till och med 31 december 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Förskollärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en förskollärare till en förskoleavdelning på Strandvägen 8. Tjänsten är ett vikariat med tillträde 12 augusti 2013 eller efter överenskommelse tom 30 april 2014. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att, tillsammans i arbetslaget bedriva verksamhet för barn 1-3 år vid ny förskoleavdelning i Vilhelmina tätort, samt att i inledningsskedet iordningställa förskolans lokaler mm. Verksamheten ska utgå från förskolans läroplan, Lpfö-98 med inriktning för barn i ålder 1-3 år. Som förskollärare har du ansvar för att planera, genomföra och utforma innehållet i den pedagogiska verksamheten. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi förskollärarutbildning, eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du som söker bör har erfarenhet av att arbeta med barn, vara väl förtrogen med Lpfö-98, ha en positiv inställning till arbete med barn och ett bra förhållningssätt till arbete i arbetslag. För samtliga arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till Verksamhetschef Ewa Kämpe, telefon 0940-140 79. Välkommen med din ansökan senast 26 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vilhelmina, Förskollärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förvaltningsekonom
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se eller www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en förvaltningsekonom. Tjänsten är ett vikariat på ca 1,5 år med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100 %. Vi söker förvaltningsekonom med placering på ekonomienheten som är centralt placerad under kommunstyrelsen. Samtliga ekonomer är organisatoriskt knutna till ekonomienheten, men arbetar med inriktning mot en av kommunens förvaltningar, kommunstyrelsen, utbildningsförvaltningen samt socialförvaltningen. Ekonomienheten svarar för kommunens ekonomiska administration, samordnar den löpande redovisningen och den pågående e-handelsutvecklingen samt finansieringsfrågor. Enheten har i sin centrala roll under kommunstyrelsen en övergripande och konsultativ roll i budget-, finans- och redovisningsfrågor samt rådgivning i dessa frågor. Enheten svarar även för kommunens trafikplanering, handlägger ärenden avseende färdtjänst, samt har det övergripande ansvaret i upphandlingsfrågor. Enheten består av ekonomichef, förvaltningsekonomer, assistenter. Dina arbetsuppgifter Arbetet som förvaltningsekonom omfattar både operativa och strategiska arbetsuppgifter. Arbetsdagen kan innehålla allt från budget och prognoser, ekonomiska utredningar, upprättande av delårs- och årsbokslut, ekonomisk styrning och uppföljning till kontoavstämningar och projektredovisningar samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Eftersom ekonomienheten är samordnad under kommunstyrelsen ingår även kommunövergripande arbetsuppgifter inom ekonomi . Du kommer att arbeta konsultativt och stödjande mot verksamhets- och linjecheferna inom utbildningsnämndens förvaltning, bistå dem i olika processer såsom budget, prognoser och övriga ekonomiska frågor. I arbetsuppgifterna ingår även att genomföra för genomgång/kommunikation om resultat och övriga ekonomiska frågor i nämnd, ledningsgrupp och i verksamheterna. Din profil Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå. Du har god analytisk förmåga, kan se helheter, är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Vi tror även att du har lätt för att använda olika IT-stöd i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du i ditt arbete kommer att ha många kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, positiv, lyhörd och har en utpräglad servicekänsla. Du har förmågan att skapa förtroende, har lätt för att samarbeta och har god pedagogisk förmåga. Självständighet och flexibilitet är även goda egenskaper som du har. Vi eftersträvar även mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskap och personlighet berikar kommunen. Välkommen med din ansökan senast 17 juli innehållande referensnummer, personligt brev, meritförteckning samt referenser. Skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller via e-post: jobbansokan@vilhelmina.se
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningsekonom jobb, Förvaltningsekonom Vilhelmina, Förvaltningsekonom Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningsekonom

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en nattsjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 november 2013. Sysselsättningsgrad: 64 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en sjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 18 augusti 2013. Sysselsättningsgrad: 100 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en sjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är ett vikariat under sex månader med tillträde 1 september 2013. Sysselsättningsgrad: 100 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en sjuksköterska till Medicinska enheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 november 2013. Sysselsättningsgrad: 60 %. Medicinsk enhet ansvarar för hälso- och sjukvården på de särskilda boendena i Vilhelmina kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Sjukstugan i Vilhelmina och samverkar med Äldre- och Handikappomsorgen i det dagliga arbetet. Vi tillämpar tvättstugeschema och flexavtal. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska är dina uppgifter främst den specifika omvårdnaden på Vilhelmina kommuns särskilda boenden. Du kommer att arbeta efter Socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål för sjuksköterskor. Din profil För ovanstående tjänst kräver vi att du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas av Gunilla Westergren, 0940-140 97 eller Monica Ekbäck, 0940-143 04. Välkommen med din ansökan senast 28 juli innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Vilhelmina, Sjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.sodralappland.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en distriktssköterska/geriatriksjuksköterska till medicinsk enhet under förutsättning av erforderliga beslut. Din placering kommer att vara inom hemsjukvård och inom kommunens särskilda boenden. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2013-08-19 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad: 100 %. Dina arbetsuppgifter Du arbetar i öppen hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård/särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga professioner. Du arbetar dagtid, beredskapstjänstgöring kan förekomma. Din profil Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssjuksköterska/ geriatriksjuksköterska. För samtliga arbeten gäller att du bör ha ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande med datorvana. Körkort är ett krav. För mer information om tjänsten kontakta Gunilla Westergren, 0940-140 97, arbetsledare, Ann-Kristin Persson, 0940-140 13, MAS eller Monica Ekbäck, 0940-143 04, sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast 28 juli, innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska jobb, Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska Vilhelmina, Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Geriatriksjuksköterska

Gymnasielärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker en lärare i svenska som andraspråk till Malgomajskolan. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde 2013-08-19. Sysselsättningsgraden är 100 % Din profil Vi söker dig som har lärarexamen och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk på gymnasiet. Du gillar att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan senast 4 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Vilhelmina, Gymnasielärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

Säljare Region Vilhelmina
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Vilhelmina . Kontaktperson är Petrus Isaksson, Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en bra provision med en viss garanti, samt en fast del samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Vilhelmina

Specialpedagog
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en specialpedagog till Hembergsskolan. Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde 2013-08-19. Sysselsättningsgrad: 100 %. Semestertjänst. Dina arbetsuppgifter I ditt arbete ingår att tillsammans med skolans lärare arbeta med att stödja elever i behov av särskilt stöd. Här kommer du att ha en nyckelroll. Du kommer att arbeta operativt med elever, både enskilt, i grupp och i klassrummet, samt är delaktig i skolans elevhälsoteam, stöttar och är behjälplig när åtgärdsprogram och pedagogiska beskrivningar skall skrivas. Arbetsuppgifterna består även i att handleda och utbilda personal, samt kan det ingå specialundervisning i åk 6-9. Din profil Vi söker en person med specialpedagogisk examen och grundskollärarexamen med inriktning svenska och engelska för grundskolans senare del. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med komplexa specialpedagogiska frågeställningar. Som person tycker du om att arbeta strukturerat och självständigt. Du ska ur ett inkluderande perspektiv kunna handleda och vägleda personal så att bemötande och förhållningssätt ger elever möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Du ska kunna driva specialpedagogiska frågor och ha tilltro till din professions möjligheter att bidra till förändringsarbete för en ökad måluppfyllelse. På Hembergsskolan kommer du att samarbeta med klass- och ämneslärare för en ökad måluppfyllelse för alla elever. För mer information om tjänsten kontakta Ewa Burstedt, 070- 245 29 50 eller Sara Sjölund Bång, 0940-141 93. Välkommen med din ansökan senast 1 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Vilhelmina, Specialpedagog Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Kökschef
Hotell Wilhelmina söker en ambitiös och erfaren Kökschef, som känner sig mogen för det ansvaret. Du ansvarar för planering, inköp, ledning och drift av köksverksamheten. Du skall skapa våra menyer och ansvara för kvalitetskontrollen. Varierande tempo då vi serverar såväl barmat, alà carte samt lunch och konferens mat. Du skall operativt planera och utveckla verksamheten samt vara delaktig i rekryteringen. Du erbjuds bra arbetstider, schema med goda möjligheter till veckopendling. Hotellet är en konferens och turistanläggning i västerbotten. Ligger vackert och naturskönt beläget längs med E45:an, köket blev färdigställt nov 2011.
Företag: HOTELL VILHELMINA
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef jobb, Kökschef Vilhelmina, Kökschef HOTELL VILHELMINA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef

Allmänspecialist till Vilhelmina sjukstuga
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning allmänspecialist som vill arbeta på Vilhelmina Sjukstuga. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för distriksläkare Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till Vilhelmina sjukstuga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till Vilhelmina sjukstuga

Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. För en av våra kunders räkning i Vilhelmina söker vi två personlig assistenter som efter inskolning har möjlighet till anställning. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och nätter med viss  jourtjänstgöring, vardagar och helger. Ena tjänsten är deltid och den andra är ungefär heltid. Som assistent är det av största vikt att du är lyhörd och flexibel samt har förmåga att sätta kundens behov i centrum. Du jobbar som kundens armar och ben då kunden behöver hjälp med allt i sin dagliga tillvaro.   Du är en del av ett team som jobbar i tajt samarbete med både varandra och kunden. Du bör därför vara en person som gillar att jobba i nära samverkan med andra.   Arbetet sker till största delen i kundens hem varför respekt för kunden och dennes privatliv är mycket viktigt.   Kunden har hund så du bör ej vara allergisk.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter sökes i Vilhelmina

Distriktsveterinär Vilhelmina
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vilhelmina som ligger i Västerbottens inland har en modernt utrustad smådjursmottagning där det nu arbetar 2 veterinärer och 1 veterinärassistent. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet då det är gott om hundar och andra sällskapsdjur i området, en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna i Vilhelmina ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Lycksele och Arvidsjaur där flera veterinärer delar på beredskapen. Ett samarbete med distriktsveterinärerna i Vännäs som ingår i samma praktikområde finns också. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Gå gärna in på kommunens webbplats(www.vilhelmina.se) KVALIFIKATIONER Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den största delen av praktiken. Erfarenhet från arbete med smådjur är en merit. Det är även en fördel om du har grundläggande kunskaper hos djurslaget häst och nöt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du måste också vara serviceinriktad, ha en god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Vilhelmina

Förskollärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en förskollärare till förskoleklass/fritids Malgovik skola under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 13-14 med tillträde augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 75 %. Din profil För ovanstående tjänst bör du ha utbildning och erfarenhet av arbete i förskoleklass och fritidshemsverksamhet. Vidare bör du ha en bra och positiv inställning till arbete med elever och ha ett bra förhållningssätt till föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Jan-Erik Karlsson, 070-218 27 37. Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vilhelmina, Förskollärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Läkarsekreterare, Vilhelmina
Från och med den 1 juni 2012 är Åsele, Dorotea och Vilhelmina sjukstugor ett gemensamt verksamhetsområde - med en gemensam ledningsgrupp. Vid Vilhelmina sjukstuga bedrivs glesbygdssjukvård. Det finns läkarmottagning, paramedicinskverksamhet, distriktssköterskemottagning, röntgen och avdelning med åtta vårdplatser. Det finns filialmottagningar med distriktssköterskor i Dikanäs och Saxnäs. Sjukstugan bedriver dygnet runt verksamhet och har drygt 50 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som läkarsekreterare. Medicinsk dokumentation och bokning/kallelse av patienter samt receptionsarbete.Vissa arbetsuppgifter omfattar hela verksamhetsområdet KVALIFIKATIONER Läkarsekreterare/vårdadministratörsutbildning. Vana från arbete med SYSteam Cross eller annat datajournalsystem. Stor vikt läggs på personliga egenskaper som engagemang för arbetet, samarbetsförmåga och flexibilitet.
Företag: Västerbottens läns landsting, Vilhelmina sjukstuga
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare, Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare, Vilhelmina

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vilhelmina kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.

Lärare förberedelseklass
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare till förberedelseklass Volgsjö skola under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under läsåret 2013-14 med tillträde i augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare förberedelseklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare förberedelseklass

Lärare år 2
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en lärare till år 2 Volgsjö skola under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2013-14 med tillträde i augusti 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 12 augusti innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 2

Blivande Säljare i Vilhelmina
Blivande Säljare; Lux Svenska AB; Vilhelmina Lux Svenska AB startade sin verksamhet 1901 i Sverige och grundade Electrolux under tidigt 1900-tal. Idag finns lux i 35 länder och har ca 18000 anställda runt om i världen. Lux Business School är den säljskola som våra säljare går igenom under sitt första år på Lux, vår utbildning är en av världens bästa inom försäljning och många av Sveriges näringslivstoppar har börjat sin karriär på Lux. Lux arbetar med 4 produktlinjer. Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Körkort erfordras Tillgång till egen bil erfordras Lux är i ett expansivt skede och därför letar vi efter nya medarbetare som har viljan och målmedvetenheten att bli Sveriges nya toppsäljare. Tidigare erfarenheter inom försäljning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Sista ansökningsdag: 2013-09-04
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljare i Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljare i Vilhelmina

Sportringen Vilhelmina söker butikschef!
Verksamhetsbeskrivning Sportringen är en kedja med ett 50-tal butiker som finns representerade på orter från Lappland till Skåne. Vår ambition är att täcka det totala för alla kvalitets- och prismedvetna personer. Urvalet i våra butiker täcker upp allt ifrån sport, konfektion, friluftsliv samt jakt och fiske. Arbetsuppgifter Som butikschef på Sportringen kommer du att ha det direkta ansvaret för försäljning och personal i butiken. Du förväntas skapa en god laganda och genom ditt engagemang inspirera övriga butiksmedarbetare till att tillsammans driva försäljningen framåt. Du kommer att arbeta i den dagliga driften tillsammans med övriga medarbetare och blir givetvis en viktig förebild. Du gillar sport, friluftsliv och människor och älskar att vara i butik och sälja. Utbildning/Erfarenhet Som person söker vi dig som är en glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter och gillar att ta dig an utmaningar. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vidare är du strukturerad, kan sätta tydliga mål, skapa förutsättningarna för att nå dem. Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden Tidigare erfarenhet av att ha jobbat med försäljning är ett krav och vi ser att du har god produktkunskap och ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Då vi nu utökar vårt sortiment i butiken med jakt och fiske genom att också vara en Jaktiabutik vill vi att du som söker även har god kännedom kring detta produktområde. Meriterande med erfarenhet av att sälja och montera skidor. Körkort är ett krav och vi lägger vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sportringen/Sportstugan i Vilhelmina AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sportringen Vilhelmina söker butikschef! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sportringen Vilhelmina söker butikschef!

Distriktssköterska/ssk till Vilhelmina vecka 34
Exocare AB söker en distriktssjuksköterska för uppdrag på Vilhelmina sjukstuga. Du allmän-ssk med erfarenhet av distriktsarbete kan också vara aktuell. Uppdraget gäller vecka 34. Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i några år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Du bör ha vana från öppen- och slutenvård och gärna akutsjukvård. Uppdraget är innebär sedvanliga uppgifter inom distrikts- och mottagningsarbete. Vi kan erbjuda mycket goda lönevillkor tack vare att vi har mycket små administrativa kostnader. För Dig som inte bor i Vilhelminatrakten ordnar vi med resa och boende. Skicka din ansökan med CV, referenser och personligt brev till info@exocare.se. Exocare AB är en bemannings- och vårdagentur med säte i Umeå. Exocare fokuserar på att tillhandahålla kompetent personal till vården. Oavsett om behovet uppstår omedelbart eller om det behövs bemanningslösningar för en längre period - vi har resurserna, kompetensen och engagemanget. Vi tror på korta beslutsvägar, snabba lösningar och engagerade medarbetare.
Företag: EXOCARE AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/ssk till Vilhelmina vecka 34 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/ssk till Vilhelmina vecka 34

Speciallärare/Specialpedagog
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en speciallärare/specialpedagog till grundskolan Fskl - år 6 under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsten är en allmän visstidsanställning under läsåret 2013-14 med tillträde snarast. Sysselsättningsgraden är 100 %. Din profil Vi söker dig som är behörig lärare. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten vänd dig till rektor Ingrid Karlsson, 0940-141 68. Välkommen med din ansökan senast 3 september innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Vilhelmina, Speciallärare/Specialpedagog Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Behandlingsassistent
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu behandlingsassistenter till HVB boende för ensamkommande flyktingbarn under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse. Ref nr: 13-97-7 68,5% - Natt Ref nr: 13-98-7 73 % - Dag/Kväll Dina arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att genom ett gott omhändertagande och respektfullt bemötande vägleda och stödja ungdomarna i deras vardag, under och efter asylprocessen. Ungdomarna får skolgång genom kommunen och övrig fritid ska fyllas med ett meningsfullt innehåll. Utgångspunkten är att i alla beslut och beteenden ta vara på den enskilde individens egna resurser och därigenom stödja dennes utveckling och förberedelse för integration och ett självständigt liv i det svenska samhället. Din profil Du som söker är socionom, fritidspedagog, fritidsledare eller har annan jämförbar utbildning. Du ska ha ett genuint intresse av att vilja arbeta med ungdomar och ha en god förmåga att bemöta och skapa fungerande relationer med de människor som du möter i det dagliga arbetet. Erfarenhet av arbete med flyktingar eller med flyktingfrågor liksom språk- kulturkompetens är meriterande. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i team och gärna på HVB-hem. Vi utgår ifrån att Du som söker är utåtriktad, positiv, har förmågan att samarbeta och arbeta utifrån tydligt givna ramar samt att du gillar att ta ansvar för det du gör. Läsa av och hantera känslor är ett måste. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan senast 4 september innehållande personligt brev, meritförteckning, referensnummer samt referenser. Ansökan skickas till Vilhelmina kommun, 912 81 Vilhelmina eller till e-post: jobbansokan@vilhelmina.se. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Vilhelmina, Behandlingsassistent Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vilhelmina kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vilhelmina.

Fritidsledare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariatet är fram till 14/6 2014, eller tills ordinarie befattningsinnehavarare inträder i tjänst. Sysselsättningsgraden är 50 %. Fritidsgården har en bred och differentierad verksamhet för ungdomar. I fritidsgårdens verksamhet deltar för närvarande ungdomar med en betydligt större åldersmässig och könsmässig spridning än tidigare. Personalen arbetar aktivt för att finna former för demokratins tillämpning på fritidsgården så att ungdomarna har möjlighet att vara delaktiga i beslut om verksamhetens utformning. Dina arbetsuppgifter Arbetet som fritidsledare innebär att erbjuda barnen och ungdomarna möjligheter till en aktiv fritid. Din roll blir att uppmuntra engagemang från besökarna och hjälpa dem att genomföra aktiviteter av olika slag. Du kommer att arbeta kvällar och helger. Din profil Vi ser gärna att du är fritidsledare, fritidspedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du måste vara lyhörd och intresserad av att arbeta med människor. För de barn och ungdomar du träffar är du en viktig kontakt med vuxenvärlden. Vi tror att du som person är utåtriktad, initiativtagande och ödmjuk. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Staaf 0940-142 39 eller Kenneth Hellberg, 0940-141 42. Välkommen med din ansökan senast den 12 september. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Vilhelmina, Fritidsledare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Distriksläkare till Vilhelmina sjukstuga
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning distriksläkare som vill arbeta på Vilhelmina Sjukstuga. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för distriksläkare Din profil Specialist i allmänmedicin eller annan specialité Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Distriksläkare till Vilhelmina sjukstuga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriksläkare till Vilhelmina sjukstuga

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef inom äldreomsorgen till Socialförvaltningen. Tjänsten är en tillsvidare anställning, med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast den 15 september. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Områdeschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en områdeschef inom äldreomsorgen till Socialförvaltningen. Tjänsten är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse till och med 31 december 2013. Sysselsättningsgraden är 100 %. Dina arbetsuppgifter Som områdeschef ansvarar du för verksamhetens innehåll och kvalitet. Du ansvarar också för personalrekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, ekonomi, budget och dokumentation enligt fastställda rutiner inom gällande lagstiftningar i vård och omsorg. Din profil Önskvärd utbildning är socionomutbildning, eller sociala omsorgslinjen tre år på högskolenivå. Stor vikt läggs vid kompetens och personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetsledarskap är meriterande. För mer information om tjänsten vänd dig till socialchef Roland Bång, 0940-140 23. Välkommen med din ansökan senast den 15 september. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef jobb, Områdeschef Vilhelmina, Områdeschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef

Cafébiträde/kallskänka/kassapersonal
Vilhelmina Bageri driver café med konditori/bageri. Vi säljer fikabröd, bakelser och lättare luncher. Även pubkvällar och en del catering. Vi har öppet 7 dagar i veckan. Arbetsuppgifter Ta hand om kunder. Kassahantering, beredning av sallad/smörgåsar/lättare luncher/smörgåstårta/matplankor. Beställa varor samt städ, diskplockning och i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Vi söker dig som: - har dokumenterad erfarenhet från liknande verksamhet - har förmåga att hantera flera situationer samtidigt - har förmåga att arbeta effektivt i en stressig miljö - är servicemedveten och nogrann - har kassavana - kan arbeta självständigt - kan hoppa in med kort varsel - har hög arbetsmoral och är flexibel - har kunskap inom HACCP - har förmåga att agera med en "kunden kommer först" attityd och leverera en god service som uppfyller eller överträffar kundens förväntningar.
Företag: Vilhelmina Bageri AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde/kallskänka/kassapersonal jobb, Cafébiträde/kallskänka/kassapersonal Vilhelmina, Cafébiträde/kallskänka/kassapersonal Vilhelmina Bageri AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde/kallskänka/kassapersonal

Förskollärare
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vi söker nu en förskollärare till förskoleklass/fritids Malgovik skola. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 13-14 med tillträde oktober 2013. Sysselsättningsgraden är 75 %. Din profil För ovanstående tjänst bör du ha utbildning och erfarenhet av arbete i förskoleklass och fritidshemsverksamhet. Vidare bör du ha en bra och positiv inställning till arbete med elever och ha ett bra förhållningssätt till föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vilhelmina, Förskollärare Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Arbetsterapeut
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en arbetsterapeut till medicinsk enhet. Din placering kommer att vara inom hemsjukvård och inom kommunens särskilda boenden. Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgraden är 50%. Dina arbetsuppgifter Utföra yrkesspecifika insatser som tillvaratar, upprätthåller och förbättrar funktion och resurser hos äldre och personer med funktionsnedsättning inom kommunala hälso- och sjukvården på särskilt boende samt inom hemsjukvård. Du har ansvar för att göra bedömningar och förskrivningar inom rehabilitering samt att handleda och utveckla medarbetare i vardagsrehabiliterande arbetssätt. Du ansvarar även för hjälpmedel i särskilt boende/ordinärt boende. Din profil Legitimation för arbetsterapeut. För arbetet som arbetsterapeut gäller att du bör ha ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande med datorvana. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Vilhelmina, Arbetsterapeut Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Verksamhetschef
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker nu en verksamhetschef för individ- och familjeomsorgen. Verksamhetschefens ansvar omfattar för närvarande socialkontoret med socialsekreterare, familjepedagog, fältassistent och budget- och skuldrådgivare, handläggarenheten samt Solsidan, en verksamhet för personer med psykosocial ohälsa. Som verksamhetschef är du vidare ansvarig för det s.k. Trapphusboendet, vilken är en ny boendestödjande verksamhet under uppbyggnad i Vilhelmina kommun. Dina arbetsuppgifter Som IFO-chef har du ett helhetsansvar för de ovan nämnda verksamheterna, detta innefattar ett samlat verksamhets-, budget- och personalansvar. Du ansvarar också för kvalitetssäkring och utveckling av verksamheterna. I uppdraget ingår uppföljning, analys och långsiktig planering även av de frågor som hanteras gemensamt i förvaltningen. Du är underställd socialchefen och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp. Du bistår socialnämnden genom att föredra urvalsärenden och du företräder dina verksamheter gentemot myndigheter. Din profil Vi söker dig som gillar utmaningar och har chefserfarenhet. Du ska vara flexibel, ha en hög social kompetens och vara lyhörd i samarbetet med andra. Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig är ett grundkrav. För samtliga våra arbeten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Tillträde sker efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgraden är 100 %. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef jobb, Verksamhetschef Vilhelmina, Verksamhetschef Vilhelmina kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef


Sök lediga jobb Vilhelmina

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se