Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb

Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?- Stockholm

  2. Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?- Göteborg

  3. Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?- Karlstad


Mer beskrivning

Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?
Framtiden AB Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE Dina arbetsuppgifter Nu är det dags att hitta nya kollegor för att lägga grunden för fortsatt tillväxt. Med titeln Kundansvarig är du Framtidens ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom olika branschområden. • Att sälja rekrytering kräver en affärsmässig känsla, förmåga att fånga kundens behov och att fatta snabba beslut samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. • Som kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt. • Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. Genom resultatet av din försäljning, och tillsammans med våra personalansvariga, skapar du arbeten till Unga Talanger samtidigt som du påverkar dina möjligheter att tjäna mycket pengar. Läs gärna mer om hur en dag som kundansvarig ser ut hos oss http://www.framtiden.com/om-framtiden/jobba-hos-oss/en-kundansvarigs-vardag. Om företaget Framtiden AB är ett framgångsrikt företag som strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering Idag finns vi på sju orter i Sverige. Vi hyr ut och rekryterar Unga Talanger. Vår konkurrenskraft bottnar i att vi är bäst på att hitta Unga Talanger till våra kunder. Framtiden kan i år titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. År 2012 blev vi utnämnda till Sveriges 5:e snabbast växande företag. Vår tillväxt de senaste åren vittnar om att vi gör många saker rätt. Tillsammans når vi nya mål varje dag, vecka, månad och år. Branschen backade medan vi gick framåt. Omsättningen har de senaste fem åren gått från 10 till 100 miljoner, 10 gånger så mycket. Glädje, Enkelhet, Kör! Med de orden i bakhuvudet går våra medarbetare till jobbet varje dag. Orden genomsyrar hela vår verksamhet och är grunden i allt vi gör. Läs gärna mer på www.framtiden.com Din profil Vi satsar på dig! För oss är glädje, gemenskap och resultat viktigt. Vi börjar varje dag med en frukost där vi bygger på den redan härliga gemenskapen som finns inom företaget. Vi vill trivas med varandra och ha kul. Vi förväntar oss stort engagemang och ett stort driv, om du är den personen kommer vi göra dig till en fantastisk säljare. Vill du bli en av Sveriges bästa säljare så har vi verktygen för att göra dig till det! Krav: • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift. • Körkort B Start: januari Omfattning: heltid Placering: Göteborg Lön: månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Som Framtidare får man ta del av ett flertal förmåner varav några är bonussystem, flextid, förmånligt friskvårdsbidrag och flera konvent per år där hela företaget samlas. Vi kan även erbjuda dig vidareutveckling av din kompetens genom exempelvis externa utbildningar.
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?

Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?
Framtiden AB Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE Dina arbetsuppgifter Nu är det dags att hitta nya kollegor för att lägga grunden för fortsatt tillväxt. Med titeln Kundansvarig är du Framtidens ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom olika branschområden. • Att sälja rekrytering kräver en affärsmässig känsla, förmåga att fånga kundens behov och att fatta snabba beslut samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. • Som kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt. • Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. Genom resultatet av din försäljning, och tillsammans med våra personalansvariga, skapar du arbeten till Unga Talanger samtidigt som du påverkar dina möjligheter att tjäna mycket pengar. Läs gärna mer om hur en dag som kundansvarig ser ut hos oss http://www.framtiden.com/om-framtiden/jobba-hos-oss/en-kundansvarigs-vardag. Om företaget Framtiden AB är ett framgångsrikt företag som strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Idag finns vi på sju orter i Sverige. Vi hyr ut och rekryterar Unga Talanger till både. Vår konkurrenskraft bottnar i att vi är bäst på att hitta Unga Talanger till våra kunder. Framtiden kan i år titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. År 2012 blev vi utnämnda till Sveriges 5:e snabbast växande företag. Vår tillväxt de senaste åren vittnar om att vi gör många saker rätt. Tillsammans når vi nya mål varje dag, vecka, månad och år. Branschen backade medan vi gick framåt. Omsättningen har de senaste fem åren gått från 10 till 100 miljoner, 10 gånger så mycket. Glädje, Enkelhet, Kör! Med de orden i bakhuvudet går våra medarbetare till jobbet varje dag. Orden genomsyrar hela vår verksamhet och är grunden i allt vi gör. Läs gärna mer på www.framtiden.com Din profil Vi satsar på dig! För oss är glädje, gemenskap och mål viktigt. Vi börjar varje dag med en frukost där vi bygger på den redan härliga gemenskapen som finns inom företaget. Vi vill trivas med varandra och ha kul. Vi förväntar oss stort engagemang och ett stort driv, om du är den personen kommer vi göra dig till en fantastisk säljare. Vill du bli en av Sveriges bästa säljare så har vi verktygen för att göra dig till det! Krav: • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift. • Körkort B Start: januari Omfattning: heltid Placering: Göteborg Lön: månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Som Framtidare får man ta del av ett flertal förmåner varav några är bonussystem, flextid, förmånligt friskvårdsbidrag och flera konvent per år där hela företaget samlas. Vi kan även erbjuda dig vidareutveckling av din kompetens genom exempelvis externa utbildningar.
Företag: Framtiden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?

Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?
Framtiden AB Se Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=BzZN5RhOgiE Dina arbetsuppgifter Nu är det dags att hitta nya kollegor för att lägga grunden för fortsatt tillväxt. Med titeln Kundansvarig är du Framtidens ansikte utåt när du säljer våra personaluthyrnings- och rekryteringstjänster till små och stora företag inom olika branschområden. • Att sälja rekrytering kräver en affärsmässig känsla, förmåga att fånga kundens behov och att fatta snabba beslut samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. • Som kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt. • Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och försäljningsresultat. Genom resultatet av din försäljning, och tillsammans med våra personalansvariga, skapar du arbeten till Unga Talanger samtidigt som du påverkar dina möjligheter att tjäna mycket pengar. Läs gärna mer om hur en dag som kundansvarig ser ut hos oss http://www.framtiden.com/om-framtiden/jobba-hos-oss/en-kundansvarigs-vardag. Om företaget Framtiden AB är ett framgångsrikt företag som strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Idag finns vi på sju orter i Sverige. Vi hyr ut och rekryterar Unga Talanger till både. Vår konkurrenskraft bottnar i att vi är bäst på att hitta Unga Talanger till våra kunder. Framtiden kan i år titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. År 2012 blev vi utnämnda till Sveriges 5:e snabbast växande företag. Vår tillväxt de senaste åren vittnar om att vi gör många saker rätt. Tillsammans når vi nya mål varje dag, vecka, månad och år. Branschen backade medan vi gick framåt. Omsättningen har de senaste fem åren gått från 10 till 100 miljoner, 10 gånger så mycket. Glädje, Enkelhet, Kör! Med de orden i bakhuvudet går våra medarbetare till jobbet varje dag. Orden genomsyrar hela vår verksamhet och är grunden i allt vi gör. Läs gärna mer på www.framtiden.com Din profil Vi satsar på dig! För oss är glädje, gemenskap och mål viktigt. Vi börjar varje dag med en frukost där vi bygger på den redan härliga gemenskapen som finns inom företaget. Vi vill trivas med varandra och ha kul. Vi förväntar oss stort engagemang och ett stort driv, om du är den personen kommer vi göra dig till en fantastisk säljare. Vill du bli en av Sveriges bästa säljare så har vi verktygen för att göra dig till det! Krav: • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift. • Körkort B Start: januari Omfattning: heltid Placering: Karlstad Lön: månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel Som Framtidare får man ta del av ett flertal förmåner varav några är bonussystem, flextid, förmånligt friskvårdsbidrag och flera konvent per år där hela företaget samlas. Vi kan även erbjuda dig vidareutveckling av din kompetens genom exempelvis externa utbildningar.
Företag: Framtiden AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?


Sök lediga jobb Vill du jobba på Sveriges snabbast växande bemanningsföretag?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se