Vingåker jobb - lediga jobb

Vingåker jobb Vingåker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vingåker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vingåker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Utesäljare till Vingåker- Vingåker

 2. Blivande Gruppchef/Säljare Vingåker- Vingåker

 3. Kock/Kokerska- Vingåker

 4. Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker- Vingåker

 5. Sävstaskolans fritidshem i Vingåker söker pedagog- Vingåker

 6. Personlig assistent i Vingåker - 70%- Katrineholm

 7. Socionom 100 %, tills vidare- Vingåker

 8. Socionom till öppenvårdsteam 100 %, tills vidare- Vingåker

 9. Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet- Vingåker

 10. Lärare på Resursskolan ALVA i Vingåkers kommun 20 %- Vingåker

 11. Speciallärare eller specialpedagog till Vidåkerskolan- Vingåker

 12. Lärare till förberedelseklass på Vidåkerskolan- Vingåker

 13. Lärare i spanska till Vidåkersskolan, kommunens årskurs 7-9 skola- Vingåker

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.- Vingåker

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.- Vingåker

 16. Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till Handikappomsorgen, 100 %- Vingåker

 17. Vingåkers nya butiksdemonstratör sökes!- Vingåker

 18. Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker- Vingåker

 19. Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet- Vingåker

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.- Vingåker

 21. Vägledare till mottagande av ensamkommande barn och ungdomar- Vingåker

 22. Badhuspersonal/simlärare- Vingåker

 23. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.- Vingåker

 24. Homepartysäljare - Vingåker- Vingåker

 25. Personlig assistent till 17 årig kille-Vingåker.- Vingåker

 26. Vitvarutekniker i Vingåker- Vingåker

 27. Enhetschef för personlig assistans- Vingåker

 28. Vikarierande Sjukgymnast 100 %- Vingåker

 29. Enhetschef för sjuksköterskor, distriktsköterskor, mfl.- Vingåker

 30. Socialsekreterare, vikariat, 100 %- Vingåker

 31. Socialsekreterare, tillsvidare, 100 %- Vingåker

 32. Perrsonliga assistenter sökes till man i Vingåker- Vingåker

 33. Skolsköterska- Vingåker

 34. Vägledare/boendepersonal- Vingåker

 35. Socialsekreterare- Vingåker

 36. Kvinnlig assistent i Vingåker- Vingåker

 37. Skolsköterska 60%- Vingåker

 38. Lärare/ledare på Introduktionsprogrammet i Vingåkers kommun- Vingåker

 39. Livsmedelsinspektör/Miljöinspektör- Vingåker

 40. Arbetshandledare inom daglig verksamhet- Vingåker


Mer beskrivning

Utesäljare till Vingåker
Säljare för uppsökande verksamhet i Vingåker kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Global Air Evolution AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.pro-aqua.de Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 30 juli KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare till Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare till Vingåker

Blivande Gruppchef/Säljare Vingåker
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Vingåker Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Vingåker

Kock/Kokerska
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är kock och vill jobba i Kostorganisationen i Vingåker, med placering i huvudsak på centralköket Humlegården. Köket tillagar och distribuerar ca 1800 portioner dagligen. Här tillagas mat till äldreomsorg, skolungdomar och barn i barnomsorg. I huset finns också en restaurang/matsal för externa och interna gäster. Köket har många utskick och mycket specialkoster. Vår ambition är att laga så mycket mat som möjligt från grunden och strävar hela tiden efter att utvecklas. Centralköket ansvarar också för produktion av kylda matlådor till hemmaboende i Vingåker och Katrineholm och ansvarar för distribution av varor till kommunens övriga enheter. Du kommer att ingå i en grupp av kökschef, samordnare, kockar och ekonomibiträden, men ska även kunna arbeta som ensam kock på helger. Arbetstiderna är normalt 7.00-16.00. I tjänsten ingår, utöver matlagning, egenkontroll, att registrera antal ätande, delta i arbetsmiljöarbete och övriga möten, svara i telefon, ta emot och packa upp varor, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du ansvarar för god ordning av förråd, maskiner och utensilier. KVALIFIKATIONER 3-årig gymnasial utbildning till kock/kokerska eller utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Gärna arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Goda teoretiska och praktiska kunskaper om specialkoster. Datavana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper som krävs utöver kockkompetens i storkök; är servicekänsla, samarbetsförmåga, flexibilitet, ansvarstagande. Du ska kunna egna initiativ och gilla att hugga i där det behövs.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Vingåker, Kock/Kokerska Vingåkers kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Sävstaskolan söker musiklärare. Kan bli föremål för utökning. Allt under förutsättning att erforderliga beslut fattas. KVALIFIKATIONER Erforderlig lärarutbildning.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker

Sävstaskolans fritidshem i Vingåker söker pedagog
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga fritidspedagogs arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk utbildning med inriktning fritidshem.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sävstaskolans fritidshem i Vingåker söker pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sävstaskolans fritidshem i Vingåker söker pedagog

Personlig assistent i Vingåker - 70%
"17 årig kille med Jouberts syndrom söker en erfaren och mogen personlig assistent - ca 70%." VIVIDA Assistans AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vivida grundades 2004 och i dag är vi närmare 1000 medarbetare. Vi arbetar för att vara Sveriges ledande assistansbolag. Verksamheten genomsyras av våra kärnvärden omtanke, ansvar, kompetens och förtroende. Hos Vivida får du stöd och uppbackning i ditt arbete. Vi hjälper dig att växa i din yrkesroll genom våra utbildningar och våra medarbetare har goda anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se. Beskrivning av pojken och tjänsten Vi söker nu en personlig assistent till en kille på 17 år med Jouberts syndrom och autistiska drag som har ett stort omvårdnadsbehov. Pojken är även gravt synskadad. Detta innebär bland annat att han behöver hjälp med mat, hygien, omvårdnad, aktivering och stimulering. Du kommer att arbeta i pojkens hem. Vem söker vi? Du som söker är en kvinna som är initiativrik och har en lust och vilja att göra ett bra jobb med denna kille. Du ska tycka om att hitta på roliga och stimulerande aktiviteter och vara en positiv och driven person. Vi önskar vidare att du är rökfri, trygg och tålmodig person. Du behöver ha en personlig mognad och ett stort engagemang. Det är också viktigt att du kan samarbeta med både killens familj och andra personer som på ett eller annat sätt är del i hans liv och finns med i hans vardag. Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent med barn eller ungdomar och har vana av att arbeta i någon annans hem, men det viktigaste är förstås din personlighet. Körkort krävs. Vad vi erbjuder Vi kan erbjuda dig ett mycket viktigt och uppskattat arbete i ett tillväxtföretag som satsar mycket på att du som assistent ska må bra hos oss. Detta innebär bland annat att du får möjlighet till kompetensutveckling, friskvård och olika personalvårdande insatser. Arbetstid/Tjänstgöringsgrad Tjänsten är på deltid (ca 70 %) och är förlagd under både vardagar och helg, både dag och kväll. Tillträde och ansökan Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande. Märk ansökan med referens: "PA-HGU-Vingåker". Om du ansöker via e-post skriv då referensen i ämnesraden. Sista ansökningsdag 2013-07-19. Tillträde enligt överenskommelse. Utdrag ur belastningsregistret På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag för du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Registerutdrag/ Register utdraget du ska använda heter; LSS ? utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Information Ansökan till tjänsten skickar du via mail till: jobb@vivida.se
Företag: VIVIDA ASSISTANS AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Vingåker - 70% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Vingåker - 70%

Socionom 100 %, tills vidare
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun har under de senaste åren utvecklat resursskolan ALVA som är en samverka mellan skolan och socialtjänsten. Resursskolan är till för elever med behov av individuella sociala och pedagogiska insatser. Resursskolan arbetar från ett uttalat salutogent perspektiv. KVALIFIKATIONER Vi söker nu Dig som är socionom eller har liknande utbildning som vill arbeta tillsammans med pedagoger och elevhandledare på resursskolan ALVA med dess elever. I arbetet ingår även arbetsuppgifter att aktivt stödja elevernas föräldrar. Du kommer också att arbeta med allmänt förebyggande insatser som föräldrautbildningar, värderingsövningar etc. Du kommer ingå i socialtjänstens öppenvårdsteam och en viktig del är att till 25 % arbeta med familjer på uppdrag av utredande socialsekreterare på Ifo. Vi tror att Du är socionom med erfarenhet av att arbeta i team tillsammans med andra yrkesgrupper som pedagoger. Kunskap i familjeterapi och olika evidensbaserade metoder riktade mot ungdomar, familj och/eller missbruk är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behöver ha körkort och kunna arbeta viss oregelbunden arbetstid.
Företag: Socialförvaltningen, Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom 100 %, tills vidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom 100 %, tills vidare

Socionom till öppenvårdsteam 100 %, tills vidare
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två medarbetare till socialtjänstens öppenvårds team. Vi söker dig som är socionom eller har liknande utbildning som vill arbeta för barn och unga och deras familjer i Vingåkers kommun. Vi söker även dig som har erfarenhet av behandling och förebyggande verksamhet bland missbrukare. Teamet är knutet till de socialsekreterare som utreder barn och unga samt de som arbetar mot missbrukare. Arbetet i öppenvårdsteamet går ut på förebyggande socialt arbete samt stödjande socialt arbete på individ och gruppnivå. Det förebyggande arbetet bland barn och deras familjer innebär arbete direkt i familjer men också gruppverksamheter såsom föräldragrupper, barn och ungdomsgrupper. Det innebär även samverkan med andra instanser inom kommunen och utanför. Viss del av uppsökande arbete i offentliga miljöer ingår. I tjänsten ingår att tillsammans med en kollega ha 0.25 tjänst som är förlagd till vår gemensamma familjecentral i Vingåker. Meriterande är att Du har erfarenhet av att arbeta med behandlande arbete, kunskap i familjeterapi och olika metoder riktade mot ungdomar, familj såsom FFT, PPI ART, Komet, nätverksledarutbildning. KVALIFIKATIONER Arbetet med missbrukare innebär i huvudsak individuella kontakter och i viss mån gruppverksamhet. Uppsökande arbete förekommer. Meriterande är att Du har tidigare erfarenhet av missbruksvård och kunskap och erfarenhet av evidensbaserade arbetsmetoder som MI, och återfallsprevention och ART. För tjänsten behövs god förmåga till samarbete. Teamet arbetar för närvarande med förändring och utveckling av det sociala arbetet i öppenvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behöver ha körkort och ska kunna arbeta viss oregelbunden arbetstid
Företag: Socialförvaltningen, Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom till öppenvårdsteam 100 %, tills vidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom till öppenvårdsteam 100 %, tills vidare

Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vingåker kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet

Lärare på Resursskolan ALVA i Vingåkers kommun 20 %
Vingåkers kommun i Sörmland har ca 9000 innevånare. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåkers kommun har den lilla kommunens alla fördelar när det gäller närhet i kontakter och beslutsgångar. Kommunen önskar nu vidareutveckla sin service till barn och ungdomar som befinner sig i ett utökat behov av anpassning från omgivningen för att erhålla en optimal skolgång på sina villkor. Är du den person som vi söker? Vill du anta utmaningen att vara med och bygga vidare på vår Resursskola ALVA i Vingåker? ARBETSUPPGIFTER Vår resursskola för elever av sociala och pedagogiska insatser är en viktig del i vårt arbete med att alla elever skall få möjlighet att uppnå målen för utbildningen. Resursskolan arbetar utifrån ett salutogent och holistiskt perspektiv. Alla elever ska känna sig behövda. Kommunala myndigheter har ett gemensamt ansvar att erbjuda barn och föräldrar trygga och positiva villkor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig lärare med vederbörlig grundutbildning samt med specialkompetens inom framförallt social- och koncentrationsproblematik. Du måste ha kunskap/erfarenhet om att arbeta i nära samarbete med föräldrar. Du tycker om att arbeta i team med andra yrkesgrupper. Samarbetet för elevens bästa sker med socialsekreterare, fritidspersonal, elevhandledare och elevvårdsteam. Vi lägger stor vikt vid tydlighet, förmåga att skapa bra relationer och flexibilitet. Samt kunskap om alternativ och anpassad didaktik för största möjliga måluppfyllelse. Du behöver ha körkort och vid eventuella behov kunna arbeta oregelbunden arbetstid. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet. Lärarkompetens med komplement inom specialområdet.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på Resursskolan ALVA i Vingåkers kommun 20 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på Resursskolan ALVA i Vingåkers kommun 20 %

Speciallärare eller specialpedagog till Vidåkerskolan
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vidåkersskolan, Vingåkers kommuns högstadieskola söker en speciallärare eller specialpedagog. KVALIFIKATIONER Du har speciallärar- eller specialpedagogexamen med behörighet att undervisa i grundskolans årskurser 4-9. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga, är noggrann, flexibel och initiativrik. Viktigt är att du har lätt att skapa en god kontakt med elever och att du är trygg i din profession.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare eller specialpedagog till Vidåkerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare eller specialpedagog till Vidåkerskolan

Lärare till förberedelseklass på Vidåkerskolan
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vidåkersskolan, Vingåkers kommuns högstadieskola söker en lärare för undervisning av nyanlända elever i förberedelseklass. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har stadie- och ämnesbehörighet för årskurs 7-9 i SvA och matematik, men även andra ämneskombinationer kan vara lämpliga. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga, är noggrann, flexibel och initiativrik. Viktigt är att du har lätt att skapa en god kontakt med elever och att du är trygg i din profession.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseklass på Vidåkerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseklass på Vidåkerskolan

Lärare i spanska till Vidåkersskolan, kommunens årskurs 7-9 skola
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån läroplanen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för att: - skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar elevernas utveckling, inflytande och lärande - förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - utveckla en god relation till eleverna och deras föräldrar - stödja och inspirera eleverna till att nå uppsatta mål. KVALIFIKATIONER Vi söker en medarbetare som förutom rätt lärarbehörighet också har lätt att samarbeta med andra och att ta egna initiativ. Som medarbetare är det en förutsättning att du har det goda bemötande och förhållningssätt som ger möjlighet för eleverna att utvecklas på bästa sätt efter sina egna förutsättningar. Vi söker en medarbetare som tillsammans med elever och vuxna har förmåga och vilja att utveckla verksamheten. Om behörig sökande saknas inför höstterminens start är vi även intresserade av dig som är lärarstuderande med ämnesbehörighet i spanska för undervisning denna termin.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska till Vidåkersskolan, kommunens årskurs 7-9 skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska till Vidåkersskolan, kommunens årskurs 7-9 skola

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vingåkers kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Uppsala. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vingåkers kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till Handikappomsorgen, 100 %
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun satsar och utvecklar stödet och omsorgen till personer med funktionsnedsättning och söker en psykiatrisjuksköterska till handikappomsorgen. Du kommer att vara områdesansvarig sjuksköterska för 3 gruppboenden enligt LSS och 2 gruppboenden enligt SoL. Arbetsuppgifterna omfattar egna insatser såväl som rådgivning, handledning och delegering. Därutöver ingår i tjänsten att du representerar Vingåkers kommun i frågor med andra aktörer rörande psykiatrin och aktivt verkar för att personalen hålls uppdaterad om utveckling i området. Du kommer att ha ett nära samarbete med cheferna i handikappomsorgen. Du kommer att vara organiserad under äldreomsorgschefen och ingå i kommunens sjuksköterskegrupp. KVALIFIKATIONER • Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med psykiatrisk vidareutbildning. • Helst bör du ha erfarenhet från både somatik och psykiatri. • Vi efterfrågar förmåga att handleda omsorgspersonal samt att skapa engagemang och delaktighet hos medarbetarna. • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper såsom nytänkande, samarbetsförmåga och ansvarskänsla värdesätts. • Goda datakunskaper. • Körkort är ett krav.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till Handikappomsorgen, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska till Handikappomsorgen, 100 %

Vingåkers nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att ?Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till?? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat och kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta och visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror som butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: - Matlagning - Försäljning - Exponering - Scenvana - Butiksdemonstrationer - Någon form av livsmedelsarbete Vanligaste arbetsdagarna är torsdag, fredag och/eller lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: ost@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Vingåker". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vingåkers nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vingåkers nya butiksdemonstratör sökes!

Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Sävstaskolan söker musiklärare. Kan bli föremål för utökning. Allt under förutsättning att erforderliga beslut fattas. KVALIFIKATIONER Erforderlig lärarutbildning.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare 50 %, till Sävstaskolan, Vingåker

Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vingåker kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vingåker med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vingåkers kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.

Vägledare till mottagande av ensamkommande barn och ungdomar
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Socialnämnden startade i början av 2011 ett mottagande av ensamkommande barn och ungdomar i åldern 15 år och uppåt. Arbetet innebär att vara en vuxenstöd i ungdomarnas vardag. Du ska på ett professionellt sätt ge stöd och omvårdnad, bygga nätverk kring ungdomarna och stärka deras resurser så att de får ett fungerande studie- och arbetsliv och en aktiv fritid. Till arbetsuppgifterna hör också praktisk skötsel av boendet. Du ska vara delaktig i verksamhetens utveckling och förvaltningens gemensamma förbättringsarbete. Vägledarens uppgift är att stödja de ungas utveckling och samarbeta med skola,föreningsliv, näringsliv och andra samarbetspartners för att på ett bra sätt introducera och slussa ut ungdomarna i samhället. KVALIFIKATIONER Vi strävar efter en arbetsgrupp med bred sammansättning i kön, ålder, utbildning, intressen och kulturell kompetens. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med adekvat inriktning t.ex. social eller pedagogisk utbildning. Du ska ha förmåga att vårda och bygga goda relationer, kommunicera och samarbeta med andra. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfodras. Du ska ha erfarenhet av arbete med ungdomar och ungdomars utveckling. Tidigare arbete i mångkulturell miljö och erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Du har god samarbetsförmåga, är inkännande och kreativ. Du tar initiativ och ansvar.
Företag: Socialförvaltningen, Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vägledare till mottagande av ensamkommande barn och ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vägledare till mottagande av ensamkommande barn och ungdomar

Badhuspersonal/simlärare
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. Vingåkersbadet är ett kommunägt handicap-anpassat familjebad. Vi bedriver babysim, plask och lek och simskolor för barn och vuxna. Vattengymnastik i samarbete med förening. Generösa öppet tider för allmänhetsbad och motionssim. Ett mindre ACTIC gym finns. ARBETSUPPGIFTER I ditt arbete på Vingåkersbadet ingår att möta våra kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du ska leda några av våra aktiviteter såsom simskola, plask och lek och babysim. Badbevakning, kassa/caféuppgifter, vattenprovtagning och lokalvård ingår i alla våra tjänster. KVALIFIKATIONER Vi ser att du behöver någon av följande utbildningar: Simlärare, Babysiminstruktör, Hjärt- och lungräddning och ABC. Erfarenhet av att jobba med kunder i allmänhet och barn/ungdomar i synnerhet. God servicekänsla. Erfarenhet av arbete i badhus är meriterande.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Badhuspersonal/simlärare jobb, Badhuspersonal/simlärare Vingåker, Badhuspersonal/simlärare Vingåkers kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badhuspersonal/simlärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vingåkers kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vingåker.

Homepartysäljare - Vingåker
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Vingåker

Personlig assistent till 17 årig kille-Vingåker.
1 plats 17 årig kille med Jouberts syndrom söker en erfaren och mogen personlig assistent - ca 70%. VIVIDA Assistans AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vivida grundades 2004 och i dag är vi närmare 1000 medarbetare. Vi arbetar för att vara Sveriges ledande assistansbolag. Verksamheten genomsyras av våra kärnvärden omtanke, ansvar, kompetens och förtroende. Hos Vivida får du stöd och uppbackning i ditt arbete. Vi hjälper dig att växa i din yrkesroll genom våra utbildningar och våra medarbetare har goda anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se. Beskrivning av pojken och tjänsten Vi söker nu en personlig assistent till en kille på 17 år med Jouberts syndrom och autistiska drag som har ett stort omvårdnadsbehov. Pojken är även gravt synskadad. Detta innebär bland annat att han behöver hjälp med mat, hygien, omvårdnad, aktivering och stimulering. Du kommer att arbeta i pojkens hem. Vem söker vi? Du som söker är en kvinna som är initiativrik och har en lust och vilja att göra ett bra jobb med denna kille. Du ska tycka om att hitta på roliga och stimulerande aktiviteter och vara en positiv och driven person. Vi önskar vidare att du är rökfri, trygg och tålmodig person. Du behöver ha en personlig mognad och ett stort engagemang. Det är också viktigt att du kan samarbeta med både killens familj och andra personer som på ett eller annat sätt är del i hans liv och finns med i hans vardag. Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent med barn eller ungdomar och har vana av att arbeta i någon annans hem, men det viktigaste är förstås din personlighet. Körkort krävs. Vad vi erbjuder Vi kan erbjuda dig ett mycket viktigt och uppskattat arbete i ett tillväxtföretag som satsar mycket på att du som assistent ska må bra hos oss. Detta innebär bland annat att du får möjlighet till kompetensutveckling, friskvård och olika personalvårdande insatser. Arbetstid/Tjänstgöringsgrad Tjänsten är på deltid (ca 70 %) och är förlagd under både vardagar och helg, både dag och kväll. Lön Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tillträde och ansökan Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande. Märk ansökan med referens: "PA-HGU-Vingåker". Om du ansöker via e-post skriv då referensen i ämnesraden. Sista ansökningsdag 2013-10-09. Tillträde enligt överenskommelse. Utdrag ur belastningsregistret Vivida är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Registerutdrag/ Registerutdraget du ska använda heter; LSS ? utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Ansökan till tjänsten skickar du via mail till: jobb@vivida.se
Företag: VIVIDA ASSISTANS AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 17 årig kille-Vingåker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 17 årig kille-Vingåker.

Vitvarutekniker i Vingåker
Oppunda El AB är ett av de större elföretagen verksamt inom Mälardalen. Bolaget är lokaliserat i Katrineholm och Vingåker, där vi även har en Elkedjan-butik. Bolaget har 56 anställda och ingår i Oppunda Invest-företagen. Vi söker en ansvarsfull och driven Servicetekniker med placering i Vingåker. Som vitvarutekniker förutsätts du kunna ta självständigt ansvar för planering, utförande, materialbeställningar och avslut i form av faktureringsunderlag. Du kommer att reparera vitvaror till största del på plats hos våra kunder, vissa reparationer görs även på vår verkstad i Vingåker. Våra kunder är fastighetsägare, kommun och privatpersoner. Arbetet sker ofta i nära sammarbete med vår butiks och elinstallationsverksamhet. Vår kravprofil är att du är positiv, serviceinriktad, har B-körkort och flerårig erfarenhet från liknande arbete. Upplysningar om tjänsten lämnas av Johan Samuelsson och Mattias Eriksson. Mer information om företaget och Oppunda Invest-företagen finns på www.oppunda.se Huvudkontor: Oppunda El AB, Videvägen 4, 641 49 KATRINEHOLM tfn 0150-48 91 00.
Företag: Oppunda El AB, Filial
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vitvarutekniker i Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vitvarutekniker i Vingåker

Enhetschef för personlig assistans
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Handikappomsorgen har uppdraget att erbjuda människor med funktionsnedsättning stöd och service i deras livssituation. Vi står under ständig utveckling för att möta upp de behov som finns. Uppdraget som enhetschef innebär att ansvara för personal, budget, arbetsmiljöfrågor och verksamhetsutveckling. Denna tjänst ansvarar för barnkorttis och personlig assistansuppdrag. Enhetschefen kommer att vara direkt underställd handikappomsorgschefen. KVALIFIKATIONER Sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Tidigare erfarenhet av ledarskap och kompetens inom LSS-verksamheter är meriterande. Till denna befattning söker vi Dig som har förmåga och erfarenhet av att engagera och skapa delaktighet bland medarbetarna för att nå goda kvalitetsresultat för brukaren samt skapa ett positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för personlig assistans

Vikarierande Sjukgymnast 100 %
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Utreda, bedöma och utföra behandlingar och träningsprogram för äldre och funktionshindrade inom kommunens särskilda boendeformer. I arbetet ingår även handledning, utbildning, delegering och ordination till vårdpersonal. Viss hjälpmedelsutprovning ingår också. Du är en del av arbetsteamet tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska, undersköterska och närmaste chef. KVALIFIKATIONER Leg. Sjukgymnast. Vi söker dig som har erfarenhet och är intresserad av ovanstående arbetsuppgifter samt har ett självständigt och flexibelt arbetssätt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, yrkeskunnande och kreativitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och gott bemötande som präglas av respekt och värdighet. Datakunskap och B-körkort erfordras.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Sjukgymnast 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Sjukgymnast 100 %

Enhetschef för sjuksköterskor, distriktsköterskor, mfl.
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Enhetschefen kommer att vara direkt underställd äldreomsorgschefen. Uppdraget innebär att ansvara för personal, ekonomi, dokumentation, arbetsmiljöfrågor och verksamhetsutveckling. Du kommer att ansvara för kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. I tjänsten ingår även ansvar för tekniska hjälpmedel. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha högskoleutbildning, och bör ha erfarenhet som sjuksköterska, sjukgymnast eller arbetsterapeut. Du bör ha goda kunskaper i aktuell lagstiftning, t.ex. Hälso- och Sjukvårdslagen och Socialtjänstlagen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker bör • ha dokumenterad erfarenhet av ledarskap inom äldreomsorgen • ha ett tydligt fokus på brukare/boende i ett helhetsperspektiv • ha förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat • ha intresse för utvecklingsarbete/kvalitetsarbete i samverkan med personalgrupper • ha förmåga och intresse att hantera ekonomi och verksamhet i ett helhetsperspektiv • ha god samarbetsförmåga samt vara flexibel • ha god IT-vana • kunna arbeta utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget Körkort är ett krav.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för sjuksköterskor, distriktsköterskor, mfl. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för sjuksköterskor, distriktsköterskor, mfl.

Socialsekreterare, vikariat, 100 %
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ersättare för utredande socialsekreterare i barn- och familjeteamet som ska vara föräldraledig. Individ och familjeomsorgen består av IFO-chef, 1:e socialsekreterare, reception samt team inom ekonomi, barn- och familj, vuxen/missbruk och äldre och handikappomsorg. Totalt arbetar för närvarande 23 personer hos oss. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med gott kamratskap, handledning och en positiv attityd till utvecklingsarbete. I arbetsuppgifterna ingår utredningar och uppföljning av beslutade insatser med omprövning och överväganden, enligt SoL och LVU. Utredningarna sker enligt BBIC modellen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med socionomutbildning eller likvärdig utbildning. Meriterande är att vara väl förtrogen med handläggning inom socialtjänsten och gärna inom barn och familj och/eller familjerätt. Vi söker dig som är öppen för att utvecklas tillsammans med övriga kollegor samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du behöver vara initiativrik, utåtriktad, ansvarsfull, flexibel och ha lätt för att samarbeta med andra professioner. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha goda kunskaper i gällande lagstiftning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Körkort är ett krav.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, vikariat, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, vikariat, 100 %

Socialsekreterare, tillsvidare, 100 %
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ersättare för utredande socialsekreterare i barn- och familjeteamet som ska vara föräldraledig. Individ och familjeomsorgen består av IFO-chef, 1:e socialsekreterare, reception samt team inom ekonomi, barn- och familj, vuxen/missbruk och äldre och handikappomsorg. Totalt arbetar för närvarande 23 personer hos oss. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med gott kamratskap, handledning och en positiv attityd till utvecklingsarbete. I arbetsuppgifterna ingår utredningar och uppföljning av beslutade insatser med omprövning och överväganden, enligt SoL och LVU. Utredningarna sker enligt BBIC modellen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med socionomutbildning eller likvärdig utbildning. Meriterande är att vara väl förtrogen med handläggning inom socialtjänsten och gärna inom barn och familj och/eller familjerätt. Vi söker dig som är öppen för att utvecklas tillsammans med övriga kollegor samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du behöver vara initiativrik, utåtriktad, ansvarsfull, flexibel och ha lätt för att samarbeta med andra professioner. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha goda kunskaper i gällande lagstiftning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Körkort är ett krav.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, tillsvidare, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, tillsvidare, 100 %

Perrsonliga assistenter sökes till man i Vingåker
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Stockholm, Sundbyberg för tillfället men kommer inom kort flytta till Vingåker och därför söker jag nu flera nya assistenter. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. ??Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygiensituationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17 eller 9-19 på helger. Ob-ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Två tjänster på ca 32h per vecka vardera (80%). Samt flera timvikarier som kan arbeta vid behov. Timlön. Möjlighet till friskvårdsbidrag. Anställningsform: Visstid så länge uppdraget varar eller timanställning, uppge i din ansökan vad du är intresserad ut av.?Tillträde: snarast. Välkommen med din ansökan. Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Perrsonliga assistenter sökes till man i Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Perrsonliga assistenter sökes till man i Vingåker

Skolsköterska
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Inom skolhälsan i kommunen finns tre skolsköterskor, två kuratorer, speciallärare/special-pedagoger samt tillgång till skolläkare och skolpsykolog. I kommunen finns fyra skolor för årskurs F-6 och en skola för årskurs 7-9. Vi har även avtal med friskolor i den egna och närliggande kommuner. Kommunen tar emot asylsökande. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en skolsköterska, såsom hälsokontroller, förebyggande hälsovård, elevsamtal och enklare sjukvårdande insatser. Vi vill särskilt betona det förebyggande arbetet. Du samarbetar med övrig skolpersonal, föräldrar, socialtjänst, BUP m fl. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska och bör ha påbyggnad till distriktssköterska, barnsjuk-sköterska, skolsköterska eller motsvarande. Det är en merit om du har erfarenhet av arbete som skolsköterska och om du har arbetat med dataprogrammet Profdoc. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är noggrann, flexibel och initiativrik. Viktigt är också att du har lätt att skapa en god kontakt med barn och att du är trygg i den profession. Vi förutsätter att du har ett salutogent synsätt. B-körkort erfordras.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Vingåker, Skolsköterska Vingåkers kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Vägledare/boendepersonal
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER SVERIGES BÄSTA MOTTAGANDE AV ENSAMKOMMANDE BARN Vingåkers kommun öppnar en ny enhet i det som är/ska bli Sveriges bästa mottagande av ensamkommande barn. Vi söker därför, under förutsättning av erforderliga beslut, 9 st boendepersonal/vägledare. Du ska på ett professionellt sätt ge stöd och omvårdnad, bygga nätverk kring ungdomarna och stärka deras resurser så att de får ett fungerande studie- och arbetsliv och en aktiv fritid. Vi arbetar utifrån konsekvenspedagogik. Schemalagd arbetstid där en relativt stor del är förlagd till kvällar och helger då ungdomarna inte går i skolan. Nattpass ingår. KVALIFIKATIONER Vi tror på en blandad arbetsgrupp vad gäller kön, ålder kulturell kompetens och erfarenheter. Du har eftergymnasial utbildning, främst med social eller pedagogisk inriktning och har körkort.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vägledare/boendepersonal jobb, Vägledare/boendepersonal Vingåker, Vägledare/boendepersonal Vingåkers kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vägledare/boendepersonal

Socialsekreterare
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun öppnar en ny enhet i det som är/ska bli Sveriges bästa mottagande av ensamkommande barn. Vi söker därför, under förutsättning av erforderliga beslut, en socialsekreterare. KVALIFIKATIONER Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete i mångkulturell miljö och erfarenhet från liknande verksamhet eller från arbete med ungdomar och deras utveckling är meriterande. Tillsammans med 2 kollegor ansvarar du för myndighetsutövningen, t.ex. barnskyddsutredningar och uppföljningar. Du har socionomexamen, god förmåga att utrycka dig i både tal och skrift och är väl förtrogen med socialtjänstens rutiner för dokumentation. Körkort fordras.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Vingåker, Socialsekreterare Vingåkers kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Kvinnlig assistent i Vingåker
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Jag är en 58 årig kvinna som pga MS är i behov av personlig assistans.   Jag behöver hjälp med de flesta dagliga sysslorna - som matlagning, städning, trädgårdsarbete mm.   Min man och jag bor enskilt och lantligt (9km från Vingåkers centrum) i ett äldre hus med hygglig standard.      Det är givetvist meriterande om du har erfarenhet av likvärdigt arbete sedan tidigare.   Det viktigaste är att du är lugn, lyhörd och kan ta egna initiativ.   För att kunna ta dig till och från arbetet bör du ha tillgång till bil.   Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lön enligt kollektivavtal. Individuell lönesättning tillämpas. Vi ser fram emot en skriftlig ansökan genom ett CV och personligt brev.  Arbetstid mellan 10.30 - 15.30
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Vingåker
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent i Vingåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent i Vingåker

Skolsköterska 60%
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Inom skolhälsan i kommunen finns tre skolsköterskor, två kuratorer, speciallärare/special-pedagoger samt tillgång till skolläkare och skolpsykolog. I kommunen finns fyra skolor för årskurs F-6 och en skola för årskurs 7-9. Kommunen tar emot asylsökande. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för en skolsköterska, såsom hälsokontroller, förebyggande hälsovård, elevsamtal och enklare sjukvårdande insatser. Vi vill särskilt betona det förebyggande arbetet. Du samarbetar med övrig skolpersonal, föräldrar, socialtjänst, BUP m fl. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska och bör ha påbyggnad till distriktssköterska, barnsjuk-sköterska, skolsköterska eller motsvarande. Det är en merit om du har erfarenhet av arbete som skolsköterska och om du har arbetat med dataprogrammet Profdoc. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är noggrann, flexibel och initiativrik. Viktigt är också att du har lätt att skapa en god kontakt med barn och att du är trygg i den profession. Vi förutsätter att du har ett salutogent synsätt. B-körkort erfordras.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska 60%

Lärare/ledare på Introduktionsprogrammet i Vingåkers kommun
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Vingåkers kommun har den lilla kommunens alla fördelar när det gäller närhet i kontakter och beslutsgångar. Introduktionsprogrammets mål är att genom tydlighet, omtanke och individuell anpassning få våra elever att uppnå sina mål/yrkesdrömmar. Är du den person som vi söker? Vill du anta utmaningen att hjälpa våra ungdomar att uppnå gymnasiebehörighet? Vårt Introduktionsprogram är för de elever som ännu inte uppnått de nationella målen och som ibland kan behöva extra stöd både kunskapsmässigt och socialt. Vårt IP arbetar utifrån ett salutogent och holistiskt perspektiv. Alla våra elever ska känna att vi har positiva förväntningar på deras resultat och förmåga. KVALIFIKATIONER Vi söker dig lärare med vederbörlig grundutbildning gärna med inriktning SO och svenska samt med specialpedagogisk kompetens. Du har kunskap/erfarenhet om att arbeta i nära samarbete med föräldrar. Du tycker om att arbeta i team och med andra yrkesgrupper. Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper i form av tydlighet, förmåga att skapa bra relationer och flexibilitet. Samt kunskap om alternativ och anpassad didaktik för största möjliga måluppfyllelse. Krav på arbetslivserfarenhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/ledare på Introduktionsprogrammet i Vingåkers kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/ledare på Introduktionsprogrammet i Vingåkers kommun

Livsmedelsinspektör/Miljöinspektör
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER I arbetet som livsmedelsinspektör kommer du arbeta med kontroll enligt livsmedelslagstiftningen. Beroende på sökandes kvalifikationer kan arbete med tillsyn av enskilda avlopp också bli aktuellt. I tjänsten kan även ingå att arbeta med andra arbetsuppgifter inom miljö- och hälsoskyddets hela område. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har högskoleutbildning inom livsmedelsområdet och livsmedelslagstiftningen. Vi ser gärna att du även har högskoleutbildning inom miljö-/ och hälsoskyddstillsyn. Vi är en liten organisation med fyra miljöinspektörer som önskar en person som är initiativrik, flexibel och har god lagkänsla. Som person är du utåtriktad, ser möjligheter före problem och har god servicekänsla. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Krav på arbetslivserfarenhet: Tidigare erfarenhet av arbete med tillsyn är meriterande men inget krav.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Livsmedelsinspektör/Miljöinspektör jobb, Livsmedelsinspektör/Miljöinspektör Vingåker, Livsmedelsinspektör/Miljöinspektör Vingåkers kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Livsmedelsinspektör/Miljöinspektör

Arbetshandledare inom daglig verksamhet
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att handleda en grupp personer med olika funktionsnedsättningar i deras aktiviteter inom daglig verksamhet. Din uppgift blir att utifrån den enskilde brukarens behov och förutsättningar handleda brukaren mot så stor självständighet som möjligt i arbetsuppgifterna. Du skall ge struktur och motivation till att få vardagen att fungera, vara kontaktperson och medverka till att genomförandeplaner upprättas Du förväntas vara behjälplig i andra dagliga verksamheters arbetsgrupper vid behov. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som både har en teoretisk utbildning och praktisk erfarenhet av att arbeta med personer som har ett psykiskt funktionshinder. Vi ser gärna att du har med dig kunskaper inom ämnesområdet som ESL och MI. Du skall även vara kreativ, pedagogisk och ha ett möjlighetstänkande. God datavana och om du kan hantera olika snickerimaskiner är ett plus. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och kommer att prioritera detta vid tillsättningen
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare inom daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare inom daglig verksamhet


Sök lediga jobb Vingåker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se