Vingåker jobb - lediga jobb

Vingåker jobb Vingåker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vingåker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vingåker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

  2. Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR- Stockholm

  3. Fritidsledare- Sigtuna

  4. Redovisningsansvarig till innovativt IT-företag- Stockholm

  5. En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg- Huddinge

  6. Väsby skola söker en elevassistent- Upplands Väsby

  7. Är du student och vill arbeta på butikssupport?- Stockholm

  8. Mätningsingenjör/kartingenjör- Huddinge

  9. Plattsättare i Stockholm sökes!- Stockholm

  10. Fastighetsskötare- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Katarina Södra skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Katarina Södra skola är belägen på Södermalm alldeles vid Nytorget. Skolans verksamhet utgår från barnets behov under hela dagen - Hela barnet hela dagen. Skolan har ca 560 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6 1 plats(er). Ev. möjlighet till tillsvidareanställning Vi söker dig som vill arbeta i förskoleklass eller åk 1. Samverkan skola/fritids ingår i ditt arbete. Vi söker dig som vill vara med och bidra i utvecklingsarbetet. Du ska tillsammans med dina kollegor planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Du ska medverka vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Viktigt i arbetet är att kunna leda en elevgrupp i olika aktiviteter både lek, utevistelse, skapande och sociala sammanhang. Du är positiv och har lätt för att arbeta med dina kollegor. Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du kan arbeta självständigt och har ett stort driv. Löneform: Månadslön. semestertjänst Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Margareta Scherman,08-508 42 400 Hossein Tajik, Biträdande rektor, 0850842431, 0761242431, hossein.tajik@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Katarina Södra skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker redovisningskonsulter. Vår kund gör verksamheter mer effektiva och ingår i en koncern som levererar programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Ekonomiavdelningen består idag av 20 personer och de växer. I gruppen fokuserar de huvudsakligen på internationella företag som har etablerat sig i Norden. Arbetsuppgifter: I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta både på kontoret i Upplands Väsby och ute hos dina kunder. Du ansvarar tillsammans med en grupp för ett antal kunder och sköter hela redovisningsbiten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löpande bokföring, skattedeklarationer, avstämningar, bokslutsarbete, deklarationer, kundfaktureringar och månatliga rapporteringar. Till en början är tjänsten på 50 % men omfattningen kan bli större på sikt. Profil: -Teoretisk ekonomisk bakgrund (krav) -Minst 4 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på redovisnings- eller revisionsbyrå (krav) -Erfarenhet av arbete med internationella företag -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska. Har du dessutom kunskaper i tyska är det ett plus! Personliga egenskaper: Som person ser vi att du som söker tjänsten som redovisningskonsult är självständig, orädd och serviceminded. Du är en riktig ”doer” och arbetar effektivt med ett kritiskt öga. Vidare ser vi att du har en god analytisk förmåga och att du är flexibel och prestigelös. Övrig information: Start: Augusti Plats: Upplands Väsby Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: redovisning, bokföring, konsult Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR

Fritidsledare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Kultur- och fritidsförvaltningen omfattar fritidsenheten med sim- och sporthallar, kultur- och ungdomsenheten, biblioteken och Sigtuna museum. Inom verksamheten arbetar ca 60 medarbetare. Uppdragsgivare är kultur- och fritidsnämnden. Du kommer att tillhöra kultur- och ungdomsenheten - avdelning fritidsdgård kvällsverksamhet med arbetsplats på kommunens fritidsgårdar. Din närmsta chef blir fritidsgårdschef Frida Karlsson. Kultur och Ungdom är en av fyra enheter i kultur- och fritidsförvaltningen i Sigtuna kommun. Enheten bedriver bl a verksamheterna; fritidsgård - kvällsverksamhet, allmänkultur, Kulturumteatern, Forum och fritidsgård - LSS-omsorg. ARBETSUPPGIFTER Fritidsgårdarna är "öppna platser" där du arbetar med ungdomar med olika erfarenheter och kulturell bakgrund. Du ska ge dem möjlighet att mötas och utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Målgruppen är ungdomar i åldrarna 10 till 19 år. Grundtanken är att fritidsgårdarna ska vara fyllda av aktiviteter - med såväl kultur som idrott/fritidsinnehåll. Vi arbetar med ungdomarnas egna drivkrafter och idéer för att sedan förverkliga detta tillsammans. Vi har genomfört en omorganisation på fritidsgårdsverksamheten där vi bl a moderniserar verksamheten, inför tjänstebeskrivningar och inför en reell arbetsmetod: Av, Med och För ungdomar. Vi försöker nå nya besöksgrupper för att skapa mer ungdomsarrangemang som i sig genererar mer besökare, mer aktiviteter och en bättre fritid för ungdomar. Du kommer att ingå i arbetsgruppen fritidsgård kvällsverksamhet. Som fritidsledare är du ambulerande och arbetar på samtliga gårdar i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidsledare: - Med barn och ungdomsperspektiv. - Som är bra på att möta och se människor i alla åldrar med olika etniska bakgrunder. - Som är självgående, flexibel, samarbetsvillig, ambitiös och lösningsinriktad. - Som är intresserad och insatt i ungdomskultur och dess olika yttringar. - Som har ett giltigt B-körkort Vi förväntar oss även att du: - Har tidigare erfarenhet från arbete på Fritidsgård. - Har ett brinnande intresse för barn och ungdomar och dess olika kontexter. - Är trygg i din vuxenroll vilket visar sig i att du kan möta besökarna på ett tydligt, respektfullt och föredömligt sätt. Vi välkomnar fördjupad kompetens som berikar verksamheten så som inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, dans, teater, musik, pedagogik odyl.
Företag: Sigtuna kommun, Kultur- och ungdomsenheten
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Sigtuna, Fritidsledare Sigtuna kommun, Kultur- och ungdomsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Redovisningsansvarig till innovativt IT-företag
Poolia Ekonomi Presentation Vår kund är ett entreprenörsdrivet mjukvaruföretag som erbjuder bredbandslösningar till hem och kontor. Företaget vars kontor är beläget i Kista har svenska rötter men har en internationell prägel då de är verksamma på den globala marknaden. På kontoret arbetar idag 27 personer med många olika nationaliteter. Då deras redovisningsansvariga snart ska gå på föräldraledighet söker de en ersättare på 90% från mitten av september och ett år framåt. Det här är ett uppdrag för dig som är en självgående redovisningsansvarig och som trivs på ett mindre kontor där alla gör det lilla extra för att teamet och verksamheten ska gå bra. Låter det intressant? Läs vidare nedan! Arbetsuppgifter I din roll som redovisningsansvarig kommer du att vara ensam ansvarig för allt från reskontra till bokslut. Men du kommer i ditt arbete att ha ett nära samarbete med CFO samt löpande kontakt med säljorganisationen, orderavdelningen och supply. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av: - kund- och leverantörsreskontra - löpande bokföring - kontoavstämning - reseräkningar samt bokföring av löner - moms och skattedeklaration - lageravstämning - intrastatrapportering - avskrivningar och periodiseringar - månads- och årsbokslut samt årsredovisning och inkomstdeklaration. Utbildning/erfarenhet För rollen som redovisningsansvarig söker vi dig med ekonomisk utbildning och minst tre års kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete. Du har genom din erfarenhet fått goda kunskaper om redovisningsprinciper och regler och en förmåga att tillämpa dessa i praktiken. Då kunden är ett internationellt företag förväntar vi oss att du har kunskap om bokföring av valutor och intrastatrapportering. Du bör även ha goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift, och känna dig bekväm med att tala engelska på daglig basis. Du har goda systemkunskaper och gärna även ett visst systemintresse. Har du tidigare arbetat i Jeeves är det meriterande men inte ett krav för tjänsten. Däremot förutsätter vi att du har goda kunskaper i MS Office, främst Excel. Vår kund beskriver sin arbetsplats som öppen och vänlig och lägger stor vikt vid att du med din positiva attityd kan bidra till ett trevligt arbetsklimat. Du bör trivas i mindre bolag där laganda och kommunikation är ledord. I ditt arbete är du noggrann och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Som ensam ansvarig för redovisningen bör du vara en problemlösare som vågar ifrågasätta och ta beslut. Låter det som rätt tjänst för dig? Sök redan idag då vi intervjuar löpande för tjänsten. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig till innovativt IT-företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig till innovativt IT-företag

En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. VO Stockholm Syd består av anstalterna Asptuna, anstalten Beateberg och häktet Huddinge. Anstalten Beateberg har 50 platser och ligger i Trångsund, söder om Stockholm. Vi söker nu en produktionsledare som ska ansvara för intagnas sysselsättning vid anstalten. Du kommer att ingå i en grupp om två produktionsledare på anstalten som samverkar med övriga produktionsledare inom verksamhetsområdet Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Anstaltens produktionslokal består av snickeri- och monteringsavdelning. I snickeriet tillverkas möbler, inredningssnickerier och andra typer av produkter i större eller mindre serier. Produktionsledarna ansvarar för att handleda de intagna i arbetsmomenten, lönesättning, kundkontakter, fakturahantering, lagerhållning, kvalitetssäkra utförda arbeten, medverka till att säkerheten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande maskiner och arbetsutförande efterlevs. Vidare ska produktionsledaren samverka med anstalten och myndighetens övriga anställda som är involverade i de intagnas behandling. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med kunder, planering, kvalitetskontroll, fakturering och timregistrering. Vidare har produktionsledarna ett arbetsmiljöansvar för intagna i arbetsdriften. Produktionsledarna ska i samverkan med produktionssamordnaren aktivt arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra sysselsättningen vid anstalten i enlighet med Kriminalvårdens kvalitetsmanual Q-arb. KVALIFIKATIONER Grundläggande krav är utbildning mot snickeri, gymnasiekompetens alternativt motsvarande yrkesskola. Du ska vidare ha human människosyn, vara psykiskt stabil, kunna visa empati, social kompetens, och kunna samarbeta samt vara flexibel och stresstålig. Du har en yrkesbakgrund med praktisk erfarenhet av industriell verksamhet inom snickeri. En förutsättning för att klara arbetsuppgifterna är att du är utbildad hantverkare med inriktning mot snickeri. Detta för att kunna hantera anstaltens maskinpark och handleda de intagna för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö. Erfarenhet av kriminalvårdsarbete är meriterande. Utöver grundläggande krav skall du vara resultatorienterad och ha goda vitsord om att kunna leverera beställningar i tid för att uppnå ekonomiska incitament. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring. Goda IT-kunskaper är ett krav. Erfarenhet av Q-arb och/eller genomförd produktionsledarutbildning inom kriminalvården är meriterande. Det är viktigt att du har ett gott affärssinne då en del av arbetet består i att odla kontakter externt och internt. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig på ett bra sätt i tal och skrift och att du kan representera Kriminalvården utåt. Körkort är ett krav
Företag: Kriminalvården, VO Stockholm Syd
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En produktionsledare/maskinsnickare anstalten Beateberg

Väsby skola söker en elevassistent
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Vi på Väsby skola söker en elevassistent. Skolan är organiserad i arbetslag kring eleverna i profilerna Allmän, Musik och Science och har inskriven skolbarnsomsorg för elever upp till 12 år. Under denna hösttermin har vi bland annat satsat ännu mer på IKT-pedagogik genom att börja införa 1:1 (en dator per elev). Vi söker dig som tillsammans med personal, elever och vårdnadshavare vill vara med och utveckla vår skola. Vi är en kommunal 4-9-skola med ca 450 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Läs om oss och vår skola på www.upplandsvasby.se/vasbyskola Arbetsuppgifter Vi söker en elevassistent som vill vara ett extra stöd till någon/ några av våra elever i åk 4 och 5, såväl i klassrummet som under rasterna. Vi söker dig som är flexibel och initiativrik och har förmågan att arbeta utifrån elevernas intressen och behov. Du är självständig, har drivkraft och är positiv. Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att bygga nätverk. Du har stort intresse för barn och ungdomar. Du har förmåga att engagera och entusiasmera. Kvalifikationer • Du ska ha erfarenhet av liknande arbete. • Du är van att kommunicera och leda större och mindre grupper. • Du är strukturerad, kan samarbeta och har lätt för att skapa positiva relationer. • Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta med elever inom autismspektrat och/ eller med ADHD är meriterande. • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetstid/varaktighet Deltid 80 % Varaktighet 19 augusti 2013 t o m 20 december 2013 Möjlighet till ev förlängning Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Christine Akalla, rektor 08-590 978 02 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-08-04 OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Väsby skola söker en elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väsby skola söker en elevassistent

Är du student och vill arbeta på butikssupport?
Professional Consulting Är du i början av dina studier och vill ha ett roligt extrajobb inom butikssupport? Är du en serviceinriktad problemlösare som tycker om att föra en dialog via telefon? Då kan vi ha ett jobb för dig. Professional Consulting söker för kunds räkning en medarbetare till vår kunds butikssupport. Vår kund med kontor i Solna är en stor kedja inom dagligvaruhandeln som hanterar inköp och logistik för dagligvaror. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med att bevaka och besvara telefonsamtal från vår kunds butiker gällande pris, sortiment, kampanj, leverans och varuförsörjning. I tjänsten ingår även att registrera och följa upp alla butiksärenden samt att ansvara för reklamationshantering mellan butik och terminal. Din uppgift är att hantera inkommande ärenden med ett kund- och servicefokuserat bemötande. Uppdraget kommer att starta så snart vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiden är kontorstider 8-17 måndag till fredag. Du ska kunna arbeta 2 pass/vecka Vi söker dig som: * har god datavana * är i början av dina studier på eftergymnasial nivå och studerar minst 50 % * är stresstålig och bra på att bemöta kundsynpunkter * har ett självgående arbetssätt * strävar efter att förbättra de processer du arbetar med. Då du dagligen kommer bemöta såväl nationella som internationella samtal är det ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att du har en god känsla för service och det är meriterande om du tidigare har jobbat inom kundtjänst eller dagligvaruhandel. Vi ser gärna att du har ett flexibelt schema och kan arbeta vid behov. Passar den här tjänsten för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag med en motivering till varför du är rätt kandidat. Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Är du student och vill arbeta på butikssupport? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du student och vill arbeta på butikssupport?

Mätningsingenjör/kartingenjör
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Enhetsbeskrivning Lantmäteriavdelningen är en av Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens 8 avdelningar. Avdelningen tillhandahåller alla typer av lantmäteritjänster inom kommunen, såsom inom geografisk information, kart- och mätningstekniska uppdrag och fastighetsbildning. Vi är för närvarande 22 medarbetare varav 9 är verksamma i avdelningens mät- och kartgrupp. Mät- och kartgruppen utför alla slags mätningar inom kommunen, både externt och internt. Huvuddelen av mätningarna görs för husutstakning, lägeskontroll, nybyggnadskartor, grundkartor och samlingskartor samt för att underhålla baskartan. Gruppen producerar flera kartprodukter, ajourhåller register och utför en del uppgifter i samband med lantmäteriförrättningar. Gruppen använder modern utrustning och programvara. Avdelningen står inför stora förändringar både personellt på grund av pensionsavgångar men också tekniskt då vi avser byta ut vår miljö för lagring och kartframställnig. Om arbetet Som mätnings- och kartingenjör arbetar du metodiskt med såväl för- och efterarbete på kontoret som i mätning ute i fält. Du får arbeta både enskilt och tillsammans med mer erfarna mätnings- och kartingenjörer för att utveckla dig i din roll. Vi arbetar för en process där den som mäter även producerar slutprodukten. Din profil Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av sjävständig mätning, men vi är även intresserade av dig som nyligen avslutat eller är på väg att avsluta din utbildning inom mätnings- och kartteknik. Du tycker både om att jobba med mätning ute och kartproduktion inne. Dina personliga egenskaper är viktiga. Som person är du självgående, kvalitetsmedveten, strukturerad och intresserad av att arbeta med verksamhetsutveckling. Du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att finna lösningar när du ställs inför problem. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Du har körkort. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mätningsingenjör/kartingenjör jobb, Mätningsingenjör/kartingenjör Huddinge, Mätningsingenjör/kartingenjör Huddinge kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mätningsingenjör/kartingenjör

Plattsättare i Stockholm sökes!
SBP Sverige är ett av Stor Stockholms mest snabbväxande bemanningsföretag inom administration, logistik, transport och detaljhandel. Vi har en låg personalomsättning och trivselnivån är hög. Hos oss på SBP är det Du som konsult som är viktig, det är Du som gör att vi fortsätter få högsta betyg ute hos våra kunder. Sedan starten 2007 har vi på SBP alltid jobbat för att vi ska vara det självklara alternativet när man vill ha det personliga och” lilla extra.” Nu söker vi för kunds räkning 5 st självgående plattsättare med minst 2 års erfarenhet för bl a köks och badrumsrenoveringar.  Du ska ha godkänd behörighet för våtrum.  För att trivas i gruppen krävs det att du är hjälpsam, flexibel och service inriktad, hålla tider, samt  har vana att arbeta mot tidsplan.  Då vi är måna om våra kunder och beställare kommer vi att kräva ett utdrag ur brottsregistret.  Vi ser gärna att du är rökfri och pratar och förstår svenska.  Du ska bo i Stockholmsområdet.  B-körkort är ett krav  Tillgång till egen bil är meriterande men ej ett krav  Tillträde omgående  Heltid, 40 tim/vecka  Fast lön enligt överenskommelse
Företag: SBP Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Plattsättare i Stockholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plattsättare i Stockholm sökes!

Fastighetsskötare
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker fastighetsskötare för ett driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Ansvarsområden: • Leverera överenskommen kvalitét och genomförande gentemot kund. • Genomföra uppdrag och ansvara för leverans i uppdraget utifrån satta ramar och överenskommelser. • Verka för en aktiv kunddialog • Utföra arbetsorder inom utsatt tid och alltid återrapportera till anmälaren av FU underhåll. • Arbetsorderhantering och tidrapportering utförs enligt gällande instruktioner. • Tillämpa Sodexos rutiner avseende samtliga inköp • Aktivt medverka till att driva miljöarbetet i enlighet med Sodexos miljöpolicy och alltid aktivt verka för en minskad miljöbelastning. • Rapportering i uppdragets handdatorerUtbildning Gymnasial yrkesutbildning eller motsvarande. God kunskap i Svenska Yrkeserfarenhet Erfarenhet från liknande uppdrag Egenskaper • Lyhörd • Initiativrik • SocialHar du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.com Ansökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare jobb, Fastighetsskötare Stockholm, Fastighetsskötare Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare


Sök lediga jobb Vingåker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se