WAVE EXECUTIVE AB jobb - lediga jobb

WAVE EXECUTIVE AB jobb WAVE EXECUTIVE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: WAVE EXECUTIVE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: WAVE EXECUTIVE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium- Stockholm

  2. Lärare till ny särgrundskola och särgymnasium- Stockholm

  3. Assistenter till ny särgrundskola/särgymnasium- Stockholm


Mer beskrivning

Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium
Rektor/lärare till ny särgrundskola och särgymnasium sökes! Redmarvel AB öppnar fr.o.m. höstterminen 2013 VB Skolan (särgrundskola, inriktning träningsskolan) och VB Gymnasiet (individuella programmet). Vi söker nu en rektor kombinerad lärare som vill vara med och bygga upp de nya verksamheterna för barn och ungdomar med autism och utvecklingstörning. På uppdrag av VB Skolan och VB Gymnasiet söker Wave Executive en rektor/lärare som drivs av att se unga människor lyckas. Skolorna har vid skolstart sex elever, tre av eleverna går i särgrundskolan och tre i särgymnasiet; individuella programmet. Metodiken som skolan grundar sin verksamhet på benämns Verbal Behaviour/ABA (TBA-Tillämpad Beteende Analys). Det är avgörande att eleverna får känna och regelbundet uppleva att de lyckas i skolan! Vi söker dig som vill vara med och bygga en skola från grunden och som vill jobba i en miljö där du själv är med och påverkar vardagen och barnens utveckling med en väl beprövad metodik, med engagemang och kreativitet. Du har rektorsbehörighet och behörighet för att undervisa på grundskola- och/eller gymnasienivå och ser gärna att du har erfarenhet från särskoleverksamhet. Som person är du flexibel, kreativ, ambitiös och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i grupp, är en pedagogisk ledare och har en stark drift att se unga människor lyckas. Vi erbjuder dig som rektor/lärare möjlighet att bygga upp specialkompetens inom Verbal Behaviour. Du får jobba i en miljö med högt i tak med alla möjligheter att påverka verksamheten och styra din egen dag för att eleverna ska uppnå sina mål. Skolan finns inom promenadavstånd från Bredängs centrum. Välkommen med din ansökan inkl. CV till apply@waveexecutive.se . Urval sker löpande så sök jobbet direkt om du är intresserad! Vid frågor ring Marina Bonn på Wave Executive tfn 070-999 02 06.
Företag: WAVE EXECUTIVE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor/lärare till ny särgrundskola/särgymnasium

Lärare till ny särgrundskola och särgymnasium
Redmarvel AB öppnar fr.o.m. höstterminen 2013 VB Skolan (särgrundskola, inriktning träningsskolan) och VB Gymnasiet (individuella programmet). Vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp de nya verksamheterna för barn och ungdomar med autism och utvecklingsstörning. På uppdrag av VB Skolan och VB Gymnasiet söker Wave Executive lärare som drivs av att se unga människor lyckas. Skolorna har vid skolstart sex elever, tre av eleverna går i särgrundskolan och tre i särgymnasiet; individuella programmet. Metodiken som skolan grundar all sin verksamhet på benämns Verbal Behaviour/ABA (TBA - Tillämpad Beteende Analys). Det är avgörande att eleverna får känna och regelbundet uppleva att de lyckas i skolan! Vi söker dig som vill jobba i en miljö där du själv är med och påverkar vardagen och elevernas utveckling med en väl beprövad metodik, med engagemang och kreativitet. Du har behörighet för att undervisa på grundskole- och/eller gymnasienivå och ser gärna att du har erfarenhet från särskoleverksamhet. Som person är du flexibel, kreativ, ambitiös och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i grupp och har en stark drift att se unga människor lyckas. Vi erbjuder dig som lärare möjlighet att bygga upp specialkompetens inom Verbal Behaviour. Du får jobba i en miljö med högt i tak och vara med och bygga upp verksamheter från grunden med alla möjligheter att påverka verksamheten och styra din egen dag för att eleverna ska uppnå sina mål. Skolan finns inom promenadavstånd från Bredängs centrum. Välkommen med din ansökan inkl. CV till apply@waveexecutive.se . Urval sker löpande så sök jobbet direkt om du är intresserad! Vid frågor ring Marina Bonn på Wave Executive tfn. 070-999 02 06.
Företag: WAVE EXECUTIVE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till ny särgrundskola och särgymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till ny särgrundskola och särgymnasium

Assistenter till ny särgrundskola/särgymnasium
Assistenter till ny särgrundskola och särgymnasium sökes! Redmarvel AB öppnar fr.o.m. höstterminen 2013 VB Skolan (särgrundskola, inriktning träningsskolan) och VB Gymnasiet (individuella programmet). Vi söker dig som vill vara med och bygga upp de nya verksamheterna för barn och ungdomar med autism och utvecklingsstörning. På uppdrag av VB Skolan och VB Gymnasiet söker Wave Executive två assistenter som drivs av att se unga människor lyckas. Skolorna har vid skolstart sex elever, tre av eleverna går i särgrundskolan och tre i särgymnasiet; individuella programmet. Metodiken som skolan grundar all sin verksamhet på benämns Verbal Behaviour/ABA (TBA - Tillämpad Beteende Analys). Det är avgörande att eleverna får känna och regelbundet uppleva att de lyckas i skolan! Vi söker dig som vill jobba i en miljö där du själv är med och påverkar vardagen och elevernas utveckling med en väl beprövad metodik, med engagemang och kreativitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från särskoleverksamhet. Som person är du flexibel, kreativ, ambitiös och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i grupp och har en stark drift att se unga människor lyckas. Skolan finns inom promenadavstånd från Bredängs centrum. Välkommen med din ansökan inkl. CV till apply@waveexecutive.se . Urval sker löpande så sök jobbet direkt om du är intresserad! Vid frågor ring Marina Bonn på Wave Executive tfn. 070-999 02 06.
Företag: WAVE EXECUTIVE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter till ny särgrundskola/särgymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter till ny särgrundskola/särgymnasium


Sök lediga jobb WAVE EXECUTIVE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se