WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG jobb - lediga jobb

WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG jobb WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Läxhjälpare sökes till Stockholm!- Stockholm

 2. Barnpassare sökes omgående!- Stockholm

 3. Djurpassare sökes omgående!- Stockholm

 4. Äldreassistenter sökes omgående!- Stockholm

 5. Läxhjälpare till uppdrag i Stockholm- Stockholm

 6. Läxhjälpare i språk&SO sökes!- Stockholm

 7. Läxhjälpare i spanska sökes omgående!- Stockholm

 8. Läxhjälpare i matematik & NO/SO sökes omgående!- Stockholm

 9. Läxhjälpare i matematik sökes omgående!- Stockholm

 10. Lärarvikarie sökes för uppdrag i Sollentuna!- Stockholm

 11. Lärarvikarie för uppdrag i Stockholm!- Stockholm

 12. Logopedstudent till läxhjälpsuppdrag!- Stockholm

 13. Läxhjälpare för uppdrag i Stockholm!- Stockholm

 14. Läxhjälpare i kemi och matte!- Stockholm

 15. Läxhjälpare i matematik och samhälle!- Stockholm


Mer beskrivning

Läxhjälpare sökes till Stockholm!
WorkBoost services är en del av WorkBoost Consulting som erbjuder hushållsnära tjänster så som läxhjälp, barnpassning, äldreassistans samt djurpassning till privatpersoner. Vi söker drivna läxhjälpare med mycket goda ämnes- och pedagogikkunskaper som vill arbeta ute hos privatkunder i Stockolms län. Arbetet lämpar sig utmärkt att ha som extrajobb vid sidan av ex. studier. De ämnen som för tillfället främst är aktuella är matematik, svenska, engelska samt övriga naturvetenskapliga ämnen. Alla ämneskunskaper kan dock bli aktuella och därför välkomna! Tillträde sker snarast och omfattningen är deltid/extra. Man arbetar ute hos privatpersoner, för de mesta i hemmet! Du kommer att arbeta med privatundervisning hos privatkunder, vilket ställer stora krav på flexibilitet, ansvarstagande samt självständighet. Ansökan skickas via mail till ansokan@workboostservices.se Bifoga ditt CV, personliga brev samt kopior av betyg och studieintyg från såväl gymnasiet som ev. högskoleutbildning etc.
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare sökes till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare sökes till Stockholm!

Barnpassare sökes omgående!
WorkBoost Consulting är ett rekrytering- och bemanningsföretag som arbetar med personaluthyrning mot företag och privatpersoner. Vi gör även humanitära insatser genom att skänka bort 5% av våra vinster till välgörenhet. WorkBoost services är en del av WorkBoost Consulting som erbjuder hushållsnära tjänster så som läxhjälp, barnpassning, äldreassistans, städning samt djurpassning till privatpersoner. Just nu söker vi personer som vill ingå i vår personalpool och arbeta vid behov. Arbetet lämpar sig utmärkt för den som är ute efter ett extrajobb vid sidan av ex. studier. Vi söker ansvarsfulla barnpassare för uppdrag i Stockholm. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn men viktigast är dina personliga egenskaper som social förmåga samt prestigelöshet. Vidare ser vi att du har gott omdöme och sprider positiv energi. Meriterande är ex. HLR-utbildning eller barn- och fritidsprogrammet från gymnasiet. Ansökan skickas via mail till ansokan@workboostservices.se. Bifoga ditt CV, personliga brev samt kopior av betyg och studieintyg från såväl gymnasiet som ev. högskoleutbildning etc.
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassare sökes omgående!

Djurpassare sökes omgående!
WorkBoost Consulting är ett rekrytering- och bemanningsföretag som arbetar med personaluthyrning mot företag och privatpersoner. Vi gör även humanitära insatser genom att skänka bort 5% av våra vinster till välgörenhet. WorkBoost services är en del av WorkBoost Consulting som erbjuder hushållsnära tjänster så som läxhjälp, barnpassning, äldreassistans, städning samt djurpassning till privatpersoner. Vi söker ansvarsfulla personer som vill arbeta med djurpassning. Arbetet kan ex. innebära hundpromenader och liknande. Vi ser gärna att du själv är/varit djurägare. Vidare krävs att du kan arbeta självständigt, ta stort eget ansvar och vara flexibel. Ansökan skickas via mail till ansokan@workboostservices.se. Bifoga ditt CV, personliga brev samt kopior av betyg och studieintyg från såväl gymnasiet som ev. högskoleutbildning etc.
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Djurpassare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurpassare sökes omgående!

Äldreassistenter sökes omgående!
WorkBoost Consulting är ett rekrytering- och bemanningsföretag som arbetar med personaluthyrning mot företag och privatpersoner. Vi gör även humanitära insatser genom att skänka bort 5% av våra vinster till välgörenhet. WorkBoost services är en del av WorkBoost Consulting som erbjuder hushållsnära tjänster så som läxhjälp, barnpassning, äldreassistans, städning samt djurpassning till privatpersoner. Äldreassistenter sökes omgående. Vi ser att du är lugn, tålmodig, ansvarstagande och prestigelös. Meriterande är arbeten som bland annat personlig assistent eller jobb inom äldrevården. Vidare ser vi att du är serviceminded och socialt kompetent. Har du ex. HLR utbildning är detta naturligtvis meriterande. Ansökan skickas via mail till ansokan@workboostservices.se. Bifoga ditt CV, personliga brev samt kopior av betyg och studieintyg från såväl gymnasiet som högskoleutbildning etc.
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Äldreassistenter sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Äldreassistenter sökes omgående!

Läxhjälpare till uppdrag i Stockholm
WorkBoost Services är en del av WorkBoost Consulting. WorkBoost Services erbjuder hushållsnära tjänster så som läxhjälp och barn- och djurpassning till privatpersoner. WorkBoost Services söker en driven och pedagogisk läxhjälpare till ett uppdrag i Stockholm. Uppdraget börjar omgående! Du ska ha starka kunskaper i framförallt svenska och samhällsorienterande ämnen samt en pedagogisk förmåga att kunna förmedla kunskaper samt vägleda eleven i sina studier. Vid intresse maila oss på ansokan@workboostservices.se
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare till uppdrag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare till uppdrag i Stockholm

Läxhjälpare i språk&SO sökes!
Läxhjälpare sökes till ett uppdrag i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar främst läxhjälp i samhällsorienterade ämnen, men även ex. svenska kan bli aktuellt - ämnena är på gymnasienivå. Du ska kunna arbeta ett pass i veckan om ca. 1,5-2 timmar. Vidare ska du vara lugn och ansvarstagande samt ha goda ämneskunskaper och pedagogisk förmåga att förmedla dessa, samt vägleda eleven i sina studier. Ansökan skickas till: ansokan@workboostservices.se
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i språk&SO sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i språk&SO sökes!

Läxhjälpare i spanska sökes omgående!
Läxhjälpare i spanska sökes omgående för ett uppdrag i Täby. Du ska kunna tala spanska flytande och gärna ha det som modersmål. Undervisningen kommer att vara på gymnasie-och grundskolenivå. Uppdraget börjar omgående och kommer att löpa med ca. en gång i veckan. Vidare är det ett stort plus om du utöver spanska, har goda kunskaper i ämnen som kemi, fysik och biologi! Ansökan tas emot via mail!
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i spanska sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i spanska sökes omgående!

Läxhjälpare i matematik & NO/SO sökes omgående!
Läxhjälpare i matematik, NO (kemi, biologi, fysik) och SO sökes omgående för ett uppdrag i Täby. Uppdraget börjar omgående (med start nästa vecka). Undervisningen kommer att vara på grundskole-och gymnasienivå och beräknas vara ca. en gång i veckan. Du förutsätts ha goda ämneskunskaper (särskilt i matematik) samt god förmåga att förmedla dem till eleverna. Ansökan tas emot via mail!
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i matematik & NO/SO sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i matematik & NO/SO sökes omgående!

Läxhjälpare i matematik sökes omgående!
WorkBoost Services söker en läxhjälpare för ett uppdrag i matematik. Som läxhjälpare ska du ha goda kunskaper i de ämnena du undervisar i samt känna dig bekväm i att ge privatundervisning till barn och ungdomar. För det här uppdraget ska du ha goda kunskaper i matematik. Meriterande är om du dessutom har kunskaper i NO-ämnen så som biologi, kemi och fysik. Som person ska du vara engagerad, social och pedagogisk. Arbetet är ett extraarbete som lämpar sig utmärkt att kombinera med exempelvis studier. Uppdragen är förlagda i Stockholm med omnejd. Ansökan tas emot via mail och skickas till: ansokan@workboostservices.se
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i matematik sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i matematik sökes omgående!

Lärarvikarie sökes för uppdrag i Sollentuna!
WorkBoost Consulting söker nu en lärarvikarie för uppdrag på en skola i Sollentuna till vårterminen -14. Vi ser helst att du som söker studerar till lärare eller har annan relevant högskoleutbildning (eller pågående sådan) inom ämnena matematik, fysik, kemi eller biologi. Det är viktigt att du som person har god social kompetens, bra ämneskunskaper samt känner dig bekväm i rollen med att undervisa skolklasser. Uppdraget börjar direkt efter nyår och kommer innebära att man ersätter ordinarie lärare vid exempelvis sjukdom och liknande. Du förväntas kunna arbeta 2-3 dagar i veckan! Ansökan tas emot via e-post (ansokan@workboostservices.se) och ska innehålla CV, betygsutdrag, studieintyg etc. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.workboostservices.se
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie sökes för uppdrag i Sollentuna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie sökes för uppdrag i Sollentuna!

Lärarvikarie för uppdrag i Stockholm!
WorkBoost Consulting är ett rekrytering- och bemanningsföretag som arbetar med personaluthyrning mot företag och privatpersoner Just nu söker vi en lärarvikarie till en kund i Stockholm. Uppdraget innebär att du kommer att ersätta ordinarie lärare och undervisningen kommer i huvudsak att vara i matematik på gymnasienivå. Tjänstens omfattning är extra/deltid och lämpar sig utmärkt för dig som exempelvis studerar på universitet/högskola. Du ska ha goda kunskaper i matematik (kunskaper i exempelvis fysik och kemi är meriterande). Rent allmänt är det bra om du har god social kompetens och tycker att det är roligt att arbeta med människor. Ansökan tas emot via e-post och ska innehålla: CV samt betygsutdrag, studieintyg etc. Lön: 130kr/h Skicka din ansökan till:ansokan@workboostservices.se (rekryteringen sker löpande så ansök gärna direkt om du är intresserad)
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie för uppdrag i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie för uppdrag i Stockholm!

Logopedstudent till läxhjälpsuppdrag!
WorkBoost Services söker en logopedstudent till ett läxhjälpsuppdrag i Stockholm. Eleven som behöver hjälp är fem år gammal och behöver hjälp med språkträning. Uppdraget innefattar två läxhjälpstillfällen i veckan, löpande. Du som söker ska antingen vara logoped eller studera till logoped samt i övrigt ha en god social kompetens och pedagogisk förmåga. Ansökan tas emot via e-post (ansokan@workboostservices.se), bifoga CV, personligt brev samt studieintyg. Besök oss gärna på vår hemsida för att läsa mer om oss: www.workboostservices.se
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Logopedstudent till läxhjälpsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logopedstudent till läxhjälpsuppdrag!

Läxhjälpare för uppdrag i Stockholm!
WorkBoost Services söker nu en engagerad läxhjälpare för ett uppdrag i Stockholm. Uppdraget är på gymnasienivå och eleven vill ha hjälp i ämnen så som matematik, biologi, kemi och fysik. Det kan även finnas behov av hjälp i samhällskunskap etc. Du som söker ska ha god social kompetens samt tycka det är roligt att arbeta med ungdomar. Vidare ska du behärska ämnena ifråga samt känna dig bekväm med att undervisa i dom. Tjänsten lämpar sig utmärkt för dig som exempelvis för tillfället studerar på universitet/högskola eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Ansökan tas emot via e-post (ansokan@workboostservices.se) och ska innehålla CV, personligt brev samt ev. studieintyg.
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare för uppdrag i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare för uppdrag i Stockholm!

Läxhjälpare i kemi och matte!
WorkBoost Services söker just nu en läxhjälpare med goda kunskaper i kemi och matematik. Ämnena är på gymnasienivå och omfattar kurserna kemi 2 och matematik 4. Uppdraget är förlagt i Stockholm. Som läxhjälpare ska du ha goda ämneskunskaper och ha god social kompetens. Tjänsten börjar omgående och är i form av ett extraarbete. Således lämpar den sig utmärkt för dig som exempelvis studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Besök gärna vår hemsida: www.workboostservices.se Ansökan tas emot via mail: ansokan@workboostservices.se
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i kemi och matte! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i kemi och matte!

Läxhjälpare i matematik och samhälle!
WorkBoost services söker nu en läxhjälpare i matematik och samhällskunskap för ett uppdrag i Stockholm! Uppdraget startar omgående och innebär undervisning på gymnasienivå. Som läxhjälpare arbetar ute hos privatpersoner med undervisning i hemmet. Du som söker ska ha god social kompetens samt bra kunskaper i ämnena matematik och samhällskunskap. Arbetet är ett extraarbete vilket med fördel kan kombineras med exempelvis studier eller liknande. Välkommen med din ansökan till: ansokan@workboostservices.se Besök gärna vår hemsida: www.workboostservices.se
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i matematik och samhälle! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i matematik och samhälle!


Sök lediga jobb WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se