Waxholms Ångfartygs AB jobb - lediga jobb

Waxholms Ångfartygs AB jobb Waxholms Ångfartygs AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Waxholms Ångfartygs AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Waxholms Ångfartygs AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kvalitetscontroller- Stockholm

  2. Terminalvärd i Stavsnäs- Stockholm

  3. Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm- Stockholm

  4. Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm- Stockholm

  5. Terminalvärd i Stavsnäs- Stockholm


Mer beskrivning

Kvalitetscontroller
Waxholmsbolaget ägs av Stockholms läns landsting och är beställare av den kollektiva sjötrafiken i Stockholms skärgård och hamn. Bolaget ska utforma sjötrafiken för en levande skärgård året runt. Waxholmsbolaget upphandlar den operativa driften av fartyg, terminalverksamhet och övriga servicefunktioner på marknaden. Effektiva och pålitliga person- och godstransporter definieras av Waxholmsbolaget, som beställare, genom kvalitets-, miljö- och turstandard. Som kvalitetscontroller på Waxholmsbolaget kommer ditt huvudfokus vara att arbeta med kvalitetsövergripande frågor, där du ansvarar för fortsatt utveckling och efterlevnad av kvalitet, säkerhet och tillgänglighet av Waxholmsbolagets ingångna avtal med leverantörer. Du kommer även att ansvara för att processer och rutiner av kvalitetsarbetet utvecklas och förvaltas. Vi tror att du är väl bevandrad i analys- och utvärderingsarbete, och följer upp mot de mål som är uppsatta. Du är självständig men trivs samtidigt i sociala sammanhang och samarbeten samt att samverka, såväl internt som externt. Att arbeta i en liten organisation där ditt bidrag till verksamheten är viktigt är något du motiveras av. Vi tror även att du trivs i en roll där du arbetar med fokus på såväl det strategiska perspektivet som det operativa. Du har en högskoleutbildning och fem till tio års erfarenhet av arbete i en liknande befattning eller som ekonom med kvalitets- och verksamhetsfrågor. Vi tror även att du har erfarenhet från att arbeta med ISM och ISO ledningssystem. Har du även en bakgrund eller starkt intresse för sjöfart eller marin verksamhet är det en merit. Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via http://www.mercuriurval.se/www.mercuriurval.se (ref. nr. SE-06926) senast 1 september. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Melissa Söderberg, tel 08 506 450 26 (from vecka 30) eller Caroline Kock Vesterberg, tel. 08 506 450 21 (tom vecka 29) på Mercuri Urval. Controller, kvalitet, kvalitetskontroll, processer, rutiner, analysarbete, utvärdering, kvalitetsledning Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Waxholms Ångfartygs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetscontroller jobb, Kvalitetscontroller Stockholm, Kvalitetscontroller Waxholms Ångfartygs AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetscontroller

Terminalvärd i Stavsnäs
Arbetet innebär information till våra resenärer om fartygens avgångs- och ankomsttider, priser, utflyktsmål och sevärdheter i Stockholms skärgård. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning av våra olika färdbevis samt kort och biljetter till SL som kan medföra redovisningsansvar för betydande belopp. I arbetet ingår även radiokommunikation med fartygen, rapportering på data samt tidningshantering till öar. Vi söker Dig som har erfarenhet av service- och kassaarbete samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Då arbetet ofta bedrivs under tidspress ställer det krav på flexibilitet och stresstålighet. Anställningsperiod: 15.5 - 10.8 alt 17.8 med tjänstgöring 75%. Arbetstiden är schemalagd, vilket innebär att en period om 7 arbetsdagar följs av 7 dagars ledighet. Du skall vara tillgänglig för introduktion under ett antal dagar under våren. Lön: kr 17 083:-/månad vid anställning 75% (2013 års nivå). Semesterersättning tillkommer. Kontaktperson Irène Pettersson, 070-725 18 33 (mån - tor 0900-1130). Din ansökan sänds till Waxholms Ångfartygs AB, Box 7422, 103 91 Stockholm. Obs. att vi ej tar emot ansökan via e-post.
Företag: Waxholms Ångfartygs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalvärd i Stavsnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalvärd i Stavsnäs

Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm
Arbetet innebär information till våra resenärer om fartygens avgångs- och ankomsttider, priser, utflyktsmål och sevärdheter i Stockholms skärgård. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning av våra olika färdbevis samt kort som kan medföra redovisningsansvar för betydande belopp. I arbetet ingår även radiokommunikation med fartygen, rapportering på data samt tidningshantering till öar. Vi söker Dig som har erfarenhet av service- och kassaarbete samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Då arbetet ofta bedrivs under tidspress ställer det krav på flexibilitet och stresstålighet. Anställningsperiod: I Stockholm 19.5 - 18.8 med tjänstgöring 83% och i Vaxholm 9.6 - 18.8 med tjänstgöring 83 %. Arbetstiden är schemalagd, vilket innebär att en period om 7 arbetsdagar följs av 7 dagar ledighet. Du skall vara tillgänglig för introduktion under ett antal dagar under våren. Lön: Kr 16 350:-/månad vid anställning 83% (2013 års nivå). Semesterersättning tillkommer. Kontaktperson Irène Pettersson, 070-725 18 33 mån-tor 0900-1130 Din ansökan med CV och Dnr 14-038 insändes till Waxholms Ångfartygs AB, Box 7422, 103 91 Stockholm. Vi tar ej emot ansökan via e-post.
Företag: Waxholms Ångfartygs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm

Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm
Arbetet innebär information till våra resenärer om fartygens avgångs- och ankomsttider, priser, utflyktsmål och sevärdheter i Stockholms skärgård. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning av våra färdbevis som kan medföra redovisningsansvar för betydande belopp. Dessutom ingår radiokommunikation med fartygen, rapportering på data samt tidningshantering till öar. Vi söker Dig som har erfarenhet av service- och kassaarbete samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Då arbetet ofta bedrivs under tidspress ställer det krav på flexibilitet och stresstålighet. Anställningsperiod: 15.6 - 16.8 med tjänstgöring 83% Arbetstiden är schemalagd, vilket innebär att en period om 7 arbetsdagar följs av 7 dagar ledighet. Du skall vara tillgänglig för introduktion under ett antal dagar under våren. Lön: Kr 16 710:-/månad vid anställning 83% (2014 års nivå). Semesterersättning tillkommer. Kontaktperson Irène Pettersson, 070-725 18 33 mån-tor 0900-1200. Din ansökan med CV sändes till Waxholmsbolaget, Box 7422, 103 91 Stockholm. Vi tar ej emot ansökan via e-post.
Företag: Waxholms Ångfartygs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalbiträde i Stockholm och Vaxholm

Terminalvärd i Stavsnäs
Arbetet innebär information till våra resenärer om fartygens avgångs- och ankomsttider, priser, utflyktsmål och sevärdheter i Stockholms skärgård. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning av våra färdbevis samt färdbevis till SL som kan medföra redovisningsansvar för betydande belopp. Dessutom ingår radiokommunikation med fartygen, rapportering på data samt tidningshantering till öar. Vi söker Dig som har erfarenhet av service- och kassaarbete samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Då arbetet ofta bedrivs under tidspress ställer det krav på flexibilitet och stresstålighet. Anställningsperiod: 18.5 - 9.8 alt 16.8 med tjänstgöring 75%. Arbetstiden är schemalagd, vilket innebär att en period om 7 arbetsdagar följs av 7 dagars ledighet. Du skall vara tillgänglig för introduktion under ett antal dagar under våren. Lön: kr 17 459:-/månad vid anställning 75% (2014 års nivå). Semesterersättning tillkommer. Kontaktperson Irène Pettersson, 070-725 18 33 (mån - tor 0900-1200). Din ansökan med CV sänds till Waxholmsbolaget, Irene Pettersson,Box 7422, 103 91 Stockholm. (Betyg/intyg uppvisas vid intervju.) Obs. att vi ej tar emot ansökan via e-post.
Företag: Waxholms Ångfartygs AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalvärd i Stavsnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalvärd i Stavsnäs


Sök lediga jobb Waxholms Ångfartygs AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se