Webservices jobb - lediga jobb

Webservices jobb Webservices jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Webservices. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Webservices. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Innesäljare/samordnare- Huddinge

  2. kockar och servispersonal- Lidingö

  3. Storemanager- Lidingö

  4. VVS-montörer sökes för servicearbeten- Stockholm

  5. Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska- Norrtälje

  6. Ekonomiansvarig- Stockholm

  7. Läkarsekreterare- Stockholm

  8. Pizzabagare- Stockholm

  9. Mediasäljare till het inredningstidning- Stockholm

  10. Prenumerationsförsäljning deltid- Stockholm


Mer beskrivning

Innesäljare/samordnare
Verksamhetsbeskrivning Vi importerar hund & kattmat och distribuerar detta till alla Zoobutiker runt om i Sverige. Arbetsuppgifter Vi står inför en ny stor utmaning i företaget och söker nu en ny medarbetare som kan samordna och sköta kontakten med vår nya leverantör på Balkan. Utbildning/Erfarenhet Personen måste vara språkkunnig (flytande) i Serbiska alt Kroatiska och engelska (flytande). Samt stor vana med transport import försäljning från denna region.
Företag: Rydberg & Rydberg Co AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare/samordnare jobb, Innesäljare/samordnare Huddinge, Innesäljare/samordnare Rydberg & Rydberg Co AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare/samordnare

kockar och servispersonal
kockar och servispersonal Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu kockar och servispersonal till Långängens Gård. Brinner du för att vara med att skapa dynamik och känsla och sätta gästen i fokus så vill vi gärna träffa dig. Beskrivning av kvalifikationer: Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen. Du vet vad som krävs för att gästernas förväntningar ska överträffas och arbetar bra i team. Du vet dessutom vad som krävs mentalt i en stundtals stressigt miljö och samtidigt hålla skenet uppe. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter i restaurangen. Vår önskan är att du kommer arbeta med oss under många år framöver och vara en del i den framtida expansionen. Vi erbjuder från vår sida en dynamisk arbetsplats där vi har roligt och gillar att arbeta tillsammans. Vi är måna om att skapa verktyg för att du ska trivas och ha en trygg anställning. Lönen kommer att sättas utifrån tidigare erfarenhet och ditt anspråk. GLL RESTAURANTS driver och utvecklar restaurang-, catering- och eventkoncept i egna varumärken och åt externa kunder. Idag består gruppen av Restaurang Bryggan, Långängens Gård och Grill Bruno. Vi expanderar med fler restauranger och söker därför löpande sköna kollegor som vill utvecklas med oss. Vi tror att våra medarbetare är den viktigaste orsaken till framgång och vi sätter därför stor prestige i att ge vår personal bra verktyg och konkurrenskraftiga villkor. Vi hoppas att anställda stannar hos oss länge och därför finns alltid chansen till utmaningar och nya tjänster inom gruppen. Vi vill dessutom ha roligt under tiden!
Företag: Långängens Gård AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga kockar och servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kockar och servispersonal

Storemanager
Storemanager Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu storemanagers till Långängens Gård. Brinner du för att vara med att skapa dynamik och känsla, gillar att ha det yttersta ansvaret och en gedigen helhetssyn över beställningar, schemaläggning och personalledning, så kan du få vara med på den här spännande resan och vässa ditt cv rejält. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig med några års erfarenhet från en bra krog. Du känner att du vill ha helhetsansvar och bygga ditt eget varumärke. Du vet vad som krävs för att gästernas förväntningar ska överträffas, och hur man motiverar medarbetarna. Du vet dessutom vad som krävs mentalt i en stundtals stressigt miljö och samtidigt hålla skenet uppe. I dina arbetsuppgifter ingår ett helhetsansvar för restaurangen utifrån gällande lagar, såväl som ordning och reda på papper. Du har en dröm om att skapa dig själv ett namn i branschen och få utveckla dig själv. Du vet dessutom vad som krävs för att komma dit. Vår önskan är att du kommer arbeta med oss under många år framöver och vara en del i den framtida expansionen. Vi erbjuder från vår sida en dynamisk arbetsplats där vi har roligt och gillar att arbeta tillsammans. Vi är måna om att skapa verktyg för att du ska trivas och ha en trygg anställning. Lönen kommer att sättas utifrån tidigare erfarenhet och ditt anspråk. GLL RESTAURANTS driver och utvecklar restaurang-, catering- och eventkoncept i egna varumärken och åt externa kunder. Idag består gruppen av Restaurang Bryggan, Långängens Gård och Grill Bruno. Vi expanderar med fler restauranger och söker därför löpande sköna kollegor som vill utvecklas med oss. Vi tror att våra medarbetare är den viktigaste orsaken till framgång och vi sätter därför stor prestige i att ge vår personal bra verktyg och konkurrenskraftiga villkor. Vi hoppas att anställda stannar hos oss länge och därför finns alltid chansen till utmaningar och nya tjänster inom gruppen. Vi vill dessutom ha roligt under tiden!
Företag: Långängens Gård AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Storemanager jobb, Storemanager Lidingö, Storemanager Långängens Gård AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Storemanager

VVS-montörer sökes för servicearbeten
Johanneshovs Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med entreprenader och servicearbeten. Vi har AAA-rating. Företaget har bland annat ramavtal med HSB och Stockholmshem. Arbeten sker i hela StorStockholm. Vi har nya, fullt utrustade servicebilar. Arbetsuppgifter: Vi söker rörmokare för servicearbeten som kan arbeta såväl självständigt och i team. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda lärlingsplats. Utbildning/Erfarenhet: OBS!!!!! Vi söker rörmokare med VVS-certifikat eller som har mångårig vana som VVS-montör. Företaget bekostar diverse utbildning som till exempel Säker Vatten. OBS! Vi vill inte ha kandidater från bemanningsföretag. OBS!
Företag: Johanneshovs Rör AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-montörer sökes för servicearbeten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-montörer sökes för servicearbeten

Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska
Vi söker en legitimerad sjuksköterska som gärna är vidareutbildad till DSK. Du har goda kunskaper och lång erfarenhet av att jobba inom hemsjukvård. Minst två års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav. Som person bör du vara initiativrik och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Företag: Roslagens Hemtjänst
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska

Ekonomiansvarig
Vi söker en Ekonomi ansvarig/Ekonomi assistent . TEC Finance fortsätter sin kraftiga expansion, TEC Finance är idag ett av Sveriges snabbaste, privatägda, växande finansbolag inom finansiering av IT och Kommunikations utrustning. Bolaget har sitt säte i Linköping och Kista. TEC Finance erbjuder direkt eller via koncernens bolag tjänster för hela livscykel hanteringen gällande IT-utrustning. Inom koncernen hand har man allt från finansiering av ny utrustning, logistik, installation, återanvändning och återvinning av utrangerad IT-utrustning. Bolagen inom koncernen har en kraftig tillväxt med stark fokusering på kvalitet, service, säkerhet och miljö. Nu har vi en ledig tjänst till dotterbolagen, Eurovironment AB och TECH Service AB, inom kort kommer troligen flera bolag finnas på listan. Tjänsten kommer vara placerad och utgå ifrån vårt kontor i Kista. Arbetsuppgifter; . Löpande kontering av inkomna fakturor . Löpande Bokföring . Betalningar . Fakturering . Kravhantering . Momsredovisning . Löner . Redovisning arbetsgivaravgifter samt källskatter . Avstämningar . Månadsrapporter med avstämningar . Bokslutsarbete med allt vad det innebär . Kontakt med revisorer vid revision . Framtagande av årsredovisningar . Delaktighet i att effektivisera rutiner och processer . Administrera våra ISO certifieringar Erfarenhet; Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och kommer antingen från en bokföringsbyrå eller från ett mindre företag med liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har ordning och reda samt är noggrann i ditt arbete. Du kommer att vara anställd i något av TEC Finance dotter- eller intressebolag men arbeta med samtliga bolag. Arbetet kan omfatta ett antal resdagar per år till något utav våra lokalkontor (som i dagsläget är i Linköping eller Enköping).
Företag: TEC Finance Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig jobb, Ekonomiansvarig Stockholm, Ekonomiansvarig TEC Finance Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig

Läkarsekreterare
Kort beskrivning av företaget: Globen Ögonklinik i Skärholmen är en privat klinik som bedriver ögonsjukvård med polikliniska operationer, öppenvårds- och skelningsmottagning. Vi tar emot ca 16 000 besök per år via vårdavtal med Stockholms Läns Landsting Titel: Läkarsekreterare Beskrivning av arbetsuppgifter: Glad, snabb och noggrann? Gillar du läkarsekreteraryrket och vill ha omväxlande uppgifter? Hos oss får du jobba i ett mer än 10 personer starkt team med läkare, ortoptister och sköterskor. Du har huvudansvar för journalskrivning, men jobbar även med tidsbokning och i receptionen. Vi jobbar med digital diktering. Beskrivning av kvalifikationer: Du som söker skall ha utbildning som läkarsekreterare. Erfarenhet av yrket är meriterande.
Företag: Globen Ögonklinik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare jobb, Läkarsekreterare Stockholm, Läkarsekreterare Globen Ögonklinik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare

Pizzabagare
Pizzabagare till Chili Pizza, Johanneshov Du bör ha erfarenhet och tala god svenska Har du rätt till Nystartsjobb är det en fördel Svar via mail
Företag: Nabaz Jalizada
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Stockholm, Pizzabagare Nabaz Jalizada
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

Mediasäljare till het inredningstidning
Hej! Vi söker Dig som vill jobba som mediasäljare på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör. Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor. Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. I tjänsten ingår: -Nykundsförsäljning - Stärka relationerna med befintliga kunder - Merförsäljning till befintliga kunder - Sätta gemensamma mål tillsammans med kunden och systematiskt jobba för att uppnå dem - Du ska inspirera och lyfta fram idéer och deltaga i utvecklingen av detta media. Vi på Conventus erbjuder dig: · En stimulerande arbetsplats vid Stureplan i Stockholm med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet. · Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern. · Möjlighet att arbeta med mållön och själv påverka lönen genom dina försäljningsresultat Tidigare försäljningserfarenhet, i synnerhet från mediabranschen, är meriterande, men inget krav. . Conventus Media House AB Box 56007 102 17 Stockholm Tel. 08 506 24 400 www.inredningsnyheter.se Skicka din ansökan snarast till daniel@conventus.se eller antonia@conventus.se Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor jämte ett stort antal nyhetssajter på webben.. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar och sajter som kanske har den högsta andelen egenproducerat redaktionellt material bland all fackpress i Sverige.
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare till het inredningstidning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare till het inredningstidning

Prenumerationsförsäljning deltid
Säljjobb del Arbetet innefattar försäljning av förlagets samtliga publikationer och för rätt person finns det väldigt goda förtjänstmöjligheter. Lönerna räknas på fast lön + provision. Conventus Media House AB söker nu duktiga innesäljare för deltids-/halvtids-/ heltidstjänst. Conventus ger ut branschtidningar inom design, inredning, bygg, energi, infrastruktur och industri. Vi är specialiserade på försäljning av prenumerationer till våra tidningar och söker att fortsätta höja våra upplagor. Du arbetar ifrån vårt kontor på Stureplan och vi har fokus på att det ska vara en trygg och utmanande arbetsplats att jobba i! Idag är prenumerationsavdelningen en grupp på 6 personer i olika åldrar och med olika erfarenheter. Du kommer att få ta hand om och sälja till både befintliga och nya kunder. Förlaget befinner sig just nu i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till vidareutveckling inom verksamheten. För att lyckas som säljare krävs att du är tävlingsinriktad, driven och uthållig. Vi söker 2 st som antingen kan arbeta halv eller deltid. Om Conventus Media House: Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988. Idag publicerar Conventuskoncernen med fem dotterbolag ett tiotal högkvalitativa, prenumererade branschtidningar med bilagor. En stark redaktion och nyhetsförmedling skapar tidningar som kanske har den högsta andelen eget material bland all fackpress i Sverige. www.conventusmedia.se Du som söker tjänsten: ? Har en trevlig telefonröst och ett bra språk. ? Är flexibel och samarbetsvillig. ? Har förmåga att bygga relationer och har hög social kompetens! Erfarenhet från innesälj värderas mycket högt. Arbetstid/Varaktighet del, halv Lön Fast lön + provision Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: antonia@conventus.se
Företag: Conventus Marketing AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Prenumerationsförsäljning deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prenumerationsförsäljning deltid


Sök lediga jobb Webservices

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se