Websource Solution Stockholm AB jobb - lediga jobb

Websource Solution Stockholm AB jobb Websource Solution Stockholm AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Websource Solution Stockholm AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Websource Solution Stockholm AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN- Stockholm

 2. UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN- Malmö

 3. UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN- Göteborg

 4. UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN- Malmö

 5. REKRYTERINGSTRÄFF SÄLJARE NY SMART APP- Malmö

 6. UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN- Malmö

 7. UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN- Stockholm

 8. INNESÄLJARE- Stockholm

 9. Säljare sökes/Q-stamp- Stockholm

 10. Processutvecklare, IT- Stockholm

 11. Säljare sökes/Q-stamp- Stockholm

 12. Säljare sökes/Q-stamp- Stockholm


Mer beskrivning

UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN
I sommar lanserar Websource mobilappen QStamp - Bonuskort i mobilen, därav söker vi drivna säljare med fokus på Storstockholmsområdet. Websource Solution är ett nystartat företag med inrikting inom mobila verktyg/appar. Vi har för närvarande två distrikt i Sverige - Stockholm och Gotland. QStamp: - QStamp är ett digitalt verktyg som baseras på de vanliga bonuskorten som finns ute i handeln idag. - Kunderna behöver inte vara oroliga för att de glömt eller tappat bort kortet, nu finns det alltid med i mobilen! - QStamps lösning ger både kunden och företagaren ett säkert, lätt och överskådligt verktyg att jobba med, fyllt med nyttiga funktioner. - Företag som tecknar sig för tjänsten får sina egna unika QR-system som enkelt skapar stämplar i deras kunders mobiler. UTESÄLJARE! Som säljare för Websource blir du ansvarig till att öka försäljningen för Qstamp och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt, vilket i princip innebär Stockholm/Mälardalen och norrut. Du utgår ifrån hemmet och ingår i ett team med andra säljare som jobbar med dropin-besök på butiker etc i förutbestämda områden inom Stockholm för att sedan lämna rapporter till försäljningschefen. Din huvudsakliga uppgift är sälja in och marknadsföra QStamp i ditt distrikt. Din profil: Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa relationer och nätverk. Du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. Du kan organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholm. Du ska ha mycket goda kunskaper i Svenska. Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig att jobba med en ny intressant produkt i en utmanande och positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig provisionslön. Har du frågor är du välkommen att maila till jobb@qstamp.se Välkommen med din ansökan i pdf-form!
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN

UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN
I sommar lanserar Websource mobilappen QStamp - Bonuskort i mobilen, därav söker vi drivna säljare med fokus på Storstockholmsområdet. Websource Solution är ett nystartat företag med inrikting inom mobila verktyg/appar. Vi har för närvarande distrikt i Sverige - Stockholm och Gotland, Malmö och Göteborg. QStamp: - QStamp är ett digitalt verktyg som baseras på de vanliga bonuskorten som finns ute i handeln idag. - Kunderna behöver inte vara oroliga för att de glömt eller tappat bort kortet, nu finns det alltid med i mobilen! - QStamps lösning ger både kunden och företagaren ett säkert, lätt och överskådligt verktyg att jobba med, fyllt med nyttiga funktioner. - Företag som tecknar sig för tjänsten får sina egna unika QR-system som enkelt skapar stämplar i deras kunders mobiler. UTESÄLJARE! Som säljare för Websource blir du ansvarig till att öka försäljningen för Qstamp och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt, vilket i princip innebär Malmö med omnejd. Du utgår ifrån hemmet och ingår i ett team med andra säljare som jobbar med dropin-besök på butiker etc i förutbestämda områden inom Malmö för att sedan lämna rapporter till försäljningschefen. Din huvudsakliga uppgift är sälja in och marknadsföra QStamp i ditt distrikt. Din profil: Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa relationer och nätverk. Du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. Du kan organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Vi ser gärna att du är bosatt i Malmö. Du ska ha mycket goda kunskaper i Svenska. Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig att jobba med en ny intressant produkt i en utmanande och positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig provisionslön. Har du frågor är du välkommen att maila till jobb@qstamp.se Välkommen med din ansökan i pdf-form!
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN

UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN
I sommar lanserar Websource mobilappen QStamp - Bonuskort i mobilen, därav söker vi drivna säljare med fokus på Göteborg. Vi har tidigare sålt även på Storstockholmsområdet. Websource Solution är ett nystartat företag med inrikting inom mobila verktyg/appar. Vi har för närvarande distrikt i Sverige - Stockholm och Gotland, Malmö och Göteborg. QStamp: - QStamp är ett digitalt verktyg som baseras på de vanliga bonuskorten som finns ute i handeln idag. - Kunderna behöver inte vara oroliga för att de glömt eller tappat bort kortet, nu finns det alltid med i mobilen! - QStamps lösning ger både kunden och företagaren ett säkert, lätt och överskådligt verktyg att jobba med, fyllt med nyttiga funktioner. - Företag som tecknar sig för tjänsten får sina egna unika QR-system som enkelt skapar stämplar i deras kunders mobiler. UTESÄLJARE! Som säljare för Websource blir du ansvarig till att öka försäljningen för Qstamp och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt, vilket i princip innebär Göteborg med omnejd. Du utgår ifrån hemmet och ingår i ett team med andra säljare som jobbar med dropin-besök på butiker etc i förutbestämda områden inom Göteborg för att sedan lämna rapporter till försäljningschefen. Din huvudsakliga uppgift är sälja in och marknadsföra QStamp i ditt distrikt. Din profil: Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa relationer och nätverk. Du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. Du kan organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Vi ser gärna att du är bosatt i Göteborg. Du ska ha mycket goda kunskaper i Svenska. Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig att jobba med en ny intressant produkt i en utmanande och positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig provisionslön. Har du frågor är du välkommen att maila till jobb@qstamp.se Välkommen med din ansökan i pdf-form!
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN

UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN
VÄLKOMMEN PÅ REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN; TUNNELGATAN 3. Tisdag 30 juli kl 10, rum 1 i gatuplan. Vi inleder med en kort information och därefter genomför vi korta intervjuer. Ta med ditt CV - du kan behöva vänta en stund innan din intervju. Hitta hit: Ta T-banan till Hötorget, välj uppgång Tunnelgatan/Olof Plames Gata. I sommar lanserar Websource mobilappen QStamp - Bonuskort i mobilen, därav söker vi drivna säljare med fokus på Storstockholmsområdet. Websource Solution är ett nystartat företag med inrikting inom mobila verktyg/appar. Vi har för närvarande distrikt i Sverige - Stockholm och Gotland, Malmö och Göteborg. QStamp: - QStamp är ett digitalt verktyg som baseras på de vanliga bonuskorten som finns ute i handeln idag. - Kunderna behöver inte vara oroliga för att de glömt eller tappat bort kortet, nu finns det alltid med i mobilen! - QStamps lösning ger både kunden och företagaren ett säkert, lätt och överskådligt verktyg att jobba med, fyllt med nyttiga funktioner. - Företag som tecknar sig för tjänsten får sina egna unika QR-system som enkelt skapar stämplar i deras kunders mobiler. UTESÄLJARE! Som säljare för Websource blir du ansvarig till att öka försäljningen för Qstamp och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt, vilket i princip innebär Malmö med omnejd. Du utgår ifrån hemmet och ingår i ett team med andra säljare som jobbar med dropin-besök på butiker etc i förutbestämda områden inom Malmö för att sedan lämna rapporter till försäljningschefen. Din huvudsakliga uppgift är sälja in och marknadsföra QStamp i ditt distrikt. Din profil: Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa relationer och nätverk. Du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. Du kan organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Du ska ha mycket goda kunskaper i Svenska. Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig att jobba med en ny intressant produkt i en utmanande och positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig provisionslön.
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN

REKRYTERINGSTRÄFF SÄLJARE NY SMART APP
VÄLKOMMEN PÅ REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN; TUNNELGATAN 3. Tisdag 6 augusti kl 10, rum 1 i gatuplan. Vi inleder med en kort information och därefter genomför vi korta intervjuer. Ta med ditt CV - du kan behöva vänta en stund innan din intervju. Hitta hit: Ta T-banan till Hötorget, välj uppgång Tunnelgatan/Olof Plames Gata. I sommar lanserar Websource mobilappen QStamp - Bonuskort i mobilen, därav söker vi drivna säljare med fokus på Storstockholmsområdet. Websource Solution är ett nystartat företag med inrikting inom mobila verktyg/appar. Vi har för närvarande distrikt i Sverige - Stockholm och Gotland, Malmö och Göteborg. QStamp: - QStamp är ett digitalt verktyg som baseras på de vanliga bonuskorten som finns ute i handeln idag. - Kunderna behöver inte vara oroliga för att de glömt eller tappat bort kortet, nu finns det alltid med i mobilen! - QStamps lösning ger både kunden och företagaren ett säkert, lätt och överskådligt verktyg att jobba med, fyllt med nyttiga funktioner. - Företag som tecknar sig för tjänsten får sina egna unika QR-system som enkelt skapar stämplar i deras kunders mobiler. UTESÄLJARE! Som säljare för Websource blir du ansvarig till att öka försäljningen för Qstamp och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt. Du utgår ifrån hemmet och ingår i ett team med andra säljare som jobbar med dropin-besök på butiker etc i förutbestämda områden inom Malmö för att sedan lämna rapporter till försäljningschefen. Din huvudsakliga uppgift är sälja in och marknadsföra QStamp i ditt distrikt. Din profil: Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa relationer och nätverk. Du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. Du kan organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Du ska ha mycket goda kunskaper i Svenska. Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig att jobba med en ny intressant produkt i en utmanande och positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig provisionslön.
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF SÄLJARE NY SMART APP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF SÄLJARE NY SMART APP

UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN
I sommar lanserar Websource mobilappen QStamp - Bonuskort i mobilen, därav söker vi drivna säljare med fokus på Storstockholmsområdet. Websource Solution är ett nystartat företag med inrikting inom mobila verktyg/appar. Vi har för närvarande distrikt i Sverige - Stockholm och Gotland, Malmö och Göteborg. QStamp: - QStamp är ett digitalt verktyg som baseras på de vanliga bonuskorten som finns ute i handeln idag. - Kunderna behöver inte vara oroliga för att de glömt eller tappat bort kortet, nu finns det alltid med i mobilen! - QStamps lösning ger både kunden och företagaren ett säkert, lätt och överskådligt verktyg att jobba med, fyllt med nyttiga funktioner. - Företag som tecknar sig för tjänsten får sina egna unika QR-system som enkelt skapar stämplar i deras kunders mobiler. UTESÄLJARE! Som säljare för Websource blir du ansvarig till att öka försäljningen för Qstamp och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt, vilket i princip innebär Stockholm med omnejd. Du utgår ifrån hemmet och ingår i ett team med andra säljare som jobbar med dropin-besök på butiker etc i förutbestämda områden inom Stockholm för att sedan lämna rapporter till försäljningschefen. Din huvudsakliga uppgift är sälja in och marknadsföra QStamp i ditt distrikt. Din profil: Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa relationer och nätverk. Du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. Du kan organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholm. Du ska ha mycket goda kunskaper i Svenska. Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig att jobba med en ny intressant produkt i en utmanande och positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig provisionslön. Har du frågor är du välkommen att maila till jobb@qstamp.se Välkommen med din ansökan i pdf-form!
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN

UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN
I sommar lanserar Websource mobilappen QStamp - Bonuskort i mobilen, därav söker vi drivna säljare med fokus på Storstockholmsområdet. Websource Solution är ett nystartat företag med inrikting inom mobila verktyg/appar. Vi har för närvarande distrikt i Sverige - Stockholm och Gotland, Malmö och Göteborg. QStamp: - QStamp är ett digitalt verktyg som baseras på de vanliga bonuskorten som finns ute i handeln idag. - Kunderna behöver inte vara oroliga för att de glömt eller tappat bort kortet, nu finns det alltid med i mobilen! - QStamps lösning ger både kunden och företagaren ett säkert, lätt och överskådligt verktyg att jobba med, fyllt med nyttiga funktioner. - Företag som tecknar sig för tjänsten får sina egna unika QR-system som enkelt skapar stämplar i deras kunders mobiler. UTESÄLJARE! Som säljare för Websource blir du ansvarig till att öka försäljningen för Qstamp och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt, vilket i princip innebär Stockholm med omnejd. Du utgår ifrån hemmet och ingår i ett team med andra säljare som jobbar med dropin-besök på butiker etc i förutbestämda områden inom Stockholm för att sedan lämna rapporter till försäljningschefen. Din huvudsakliga uppgift är sälja in och marknadsföra QStamp i ditt distrikt. Din profil: Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa relationer och nätverk. Du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. Du kan organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar. Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholm. Du ska ha mycket goda kunskaper i Svenska. Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig att jobba med en ny intressant produkt i en utmanande och positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig provisionslön. Har du frågor är du välkommen att maila till jobb@qstamp.se Välkommen med din ansökan i pdf-form!
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE SÖKES TILL NY APP FÖR DETALJHANDELN

INNESÄLJARE
Företaget ska bedriva verksamhet inom It, web-utveckling, app-utveckling, försäljning av webprogrammering & app'program/tjänster. Vi söker: Innesäljare Beskrivning av arbetsuppgifter: Ringa kunder och boka möten med Qstamp och sälja bonuskort till mobilen. Beskrivning av kvalifikationer: Kunna prata svenska då arbetet innehåller mycket kundkontakter. I
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga INNESÄLJARE jobb, INNESÄLJARE Stockholm, INNESÄLJARE Websource Solution Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INNESÄLJARE

Säljare sökes/Q-stamp
Vi söker dig som är utåtriktad och framåt och vill sälja våran applikation Q-stamp. Ladda gärna ner appen och titta. Om detta är något för dig så hör av dig till oss per mejl.
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes/Q-stamp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes/Q-stamp

Processutvecklare, IT
It-tekniker, apputvecklare Söker dig som kan programmera och vill vidare utveckla vår applikation till en Native App från en Webbaserad app.
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Processutvecklare, IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processutvecklare, IT

Säljare sökes/Q-stamp
Vi söker medarbetare till Malmö, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi söker dig som är utåtriktad och framåt och vill sälja våran applikation Q-stamp. Ladda gärna ner appen och titta. Om detta är något för dig så hör av dig till oss per mejl.
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes/Q-stamp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes/Q-stamp

Säljare sökes/Q-stamp
Vi söker medarbetare till Malmö, Göteborg, Västerås och Uppsala. Vi söker dig som är utåtriktad och framåt och vill jobba med vår applikation Q-stamp. Ladda gärna ner appen och titta. Om detta är något för dig så hör av dig till oss per mejl.
Företag: Websource Solution Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes/Q-stamp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes/Q-stamp


Sök lediga jobb Websource Solution Stockholm AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se