Welin & Co AB jobb - lediga jobb

Welin & Co AB jobb Welin & Co AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Welin & Co AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Welin & Co AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Administrativ assistent- Österåker

 2. Kvalificerad Ordermottagare / administratör- Österåker

 3. Säljare / DC- Ospecificerad arbetsort

 4. Produkt - Support - Utbildning- Österåker

 5. Säljare/distriktsansvarig- Ospecificerad arbetsort

 6. Säljare / Distriktsansvarig- Ospecificerad arbetsort

 7. Säljare- Österåker

 8. ORDERMOTTAGARE / ADMINISTRATÖR- Österåker

 9. Miljöansvarig- Österåker

 10. Montör, metallprodukter- Österåker

 11. Ekonomiassistent- Österåker


Mer beskrivning

Administrativ assistent
Welin & Co är ett företag med spetskompetens inom ytbehandling av trä. Vi representerar marknadsledande produkter som Osmo Hårdvaxolja, Timberex Träoljor, Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut och Welin Klickstav. I vår produktportfölj ingår också utbildning. Våra kunder är Färgfackhandeln - Byggfackhandel - Golventreprenörer - Grossister - Städgrossister - Storförbrukare och Industri. En av våra medarbetare är delvis tjänstledig och vi söker därför en vikarierande medarbetare till vårt kontor i Åkersberga. Tjänsten är deltid måndag till fredag 13.00 - 16.30 Arbetsuppgifter: Du kommer att fungera som ett administrativt stöd och arbeta brett med det som behövs på ett litet kontor samt med enklare ekonomiadministration. I arbetsuppgifterna igår att svar i telefon, registrering i vårt affärssystem Mamut samt även ansvara för diverse inköp. Du är även behjälplig med diverse andra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Dina kvalifikationer: - Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom administration - Goda IT-kunskaper - Kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska Dina personliga egenskaper: Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är noggrann och strukturerad men samtidigt flexibel och självgående i ditt arbete. Tjänsten kommer att tillsättas omgående och urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Kvalificerad Ordermottagare / administratör
Welin & Co är ett företag med spetskompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande produkter som Osmo Hårdvaxolja, Timberex Träoljor, Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut samt Welin Klickstav. I vår produktportfölj ingår också utbildning. Våra kunder är Färgfackhandeln, Byggfackhandel, Golventreprenörer, Grossister, Städgrossister, Storförbrukare och Industri. Vi är idag 11 anställda och söker nu en ordermottagare/administratör till vårt kontor i Åkersberga. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en miljö där det gäller att ha många bollar i luften och hålla högt tempo. Arbetsuppgifterna kommer innefatta ordermottagning och service till våra kunder om företagets produkter. Vidare innebär tjänsten utveckling av rutiner i affärssystemet, fakturering, rapportering av statistik samt övrig administration inom kontoret. Utbildning Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning. Du måste även ha mycket goda datakunskaper samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet som ordermottagare/administratör. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, noggrann och ansvarstagande med ett utpräglat serviceintresse. Du är van vid att hålla ett professionellt förhållningssätt gentemot kunder. Du tycker om administrativt arbete, såväl rutinarbete som nya oväntade utmaningar. Det är viktigt att du har förmågan att kunna överblicka arbetet och samtidigt har känsla för detaljer. Du är bra på att kommunicera samt är beslutsam, energisk och initiativrik, och även har förmågan att ta initiativ om förbättringar inom företaget. Vi kommer löpande att kalla till intervju och senaste ansökningsdag är 21 mars.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad Ordermottagare / administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad Ordermottagare / administratör

Säljare / DC
Welin & Co AB är ett företag med specialkompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande produktera Timberex och OSMO samt har även egna produktlinjer som Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut och Welin Klickstav. Våra kunder är färg och byggfackhandeln, grossister och tillverkningsindustri. Vi söker nu en säljare, man eller kvinna, som vill vara med och utvecklas vidare tillsammans med oss. Vi söker en person med eget säljansvar för Region Dalarna, Gästrikland, Norra Uppland och Södra Norrland och gärna då som har en bostadsort i mellan Sverige. Som Säljare blir du ansvarig för att bygga upp långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Du säljer in vårt produktsortiment och produktnyheter, utbildar våra kunder samt följer upp kampanjer mot uppsatta mål. Du utvecklar affärerna på distriktets kunder, introducerar och följer upp centralt överenskomna aktiviteter. Givetvis ingår administration och rapportering i uppdraget. Vi söker dig som har flera års dokumenterad säljerfarenhet. Du är målinriktad, har ett glatt humör och en hög servicekänsla. Har du erfarenhet av branschen så är det en fördel, men det viktigaste är att Du vill se resultat, gillar att arbeta självständigt men också kan fungera som en viktig kugge i vårt team. Du kommer att arbeta med ditt hem som bas men du befinner dig mesta tiden ute hos våra kunder vilket också innebär övernattningar. Märk din ansökan Säljare/DC Vi kommer löpande att kalla till intervju och senaste ansökningsdag är 30 april.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare / DC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare / DC

Produkt - Support - Utbildning
Welin & Co AB är ett företag med specialkompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande produktera Timberex och OSMO samt har även egna produktlinjer som Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut och Welin Klickstav. Våra kunder är färg och byggfackhandeln, grossister och tillverkningsindustri. Vi söker nu en ny medarbetare som kommer att ansvara för: Produktsortiment Teknisk kundsupport Kundutbildningar Tillverkning av prov- och marknadsmaterial Erfarenhet och kvalifikationer Mångårig, dokumenterad erfarenhet inom ovanstående områden. Du lägger ner stor omsorg i ditt arbete, är noggrann, trivs med kundkontakter, har eget driv och är van att arbeta mot deadlines. Som person är du positiv, engagerad och har god samarbetsförmåga. Vi kommer löpande att kalla till intervju och senaste ansökningsdag är 9 maj.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Produkt - Support - Utbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produkt - Support - Utbildning

Säljare/distriktsansvarig
Welin & Co AB är ett företag med specialkompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande varumärken som Timberex och OSMO samt har även egna produktlinjer som Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut. Våra kunder är färg och byggfackhandeln, grossister och tillverkningsindustri. Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker därför en säljare, man eller kvinna, som vill vara med och utvecklas vidare tillsammans med oss. Vi söker en person med eget säljansvar för Region Göteborg, Jönköping, Västra Götaland och Södra Östergötland. Som Säljare blir du ansvarig för att bygga upp långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Du säljer in vårt produkt sortiment och produktnyheter, utbildar våra kunder samt följer upp kampanjer mot uppsatta mål. Du utvecklar affärerna på distriktets kunder, introducerar och följer upp centralt överenskomna aktiviteter. Givetvis ingår administration och rapportering i uppdraget. Vi söker dig som har flera års dokumenterad säljerfarenhet. Du är målinriktad, har ett glatt humör och en hög servicekänsla. Har du erfarenhet av branschen så är det en fördel, och viktigt är att Du vill se resultat samt att du gillar att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med ditt hem som bas men du befinner dig mesta tiden ute hos våra kunder vilket också innebär övernattningar. Ansökningshandlingar med sedvanlig personalia, meritförteckning och referenser skall vara oss tillhanda senast den 30 november 2014 och sänds via e-post personal@welinoco.com märkt: Ansökan SÄLJARE .
Företag: Welin & Co AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/distriktsansvarig jobb, Säljare/distriktsansvarig Ospecificerad arbetsort, Säljare/distriktsansvarig Welin & Co AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/distriktsansvarig

Säljare / Distriktsansvarig
Welin & Co AB är ett företag med specialkompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande varumärken som Timberex, OSMO och OrganoWood samt har även egna produktlinjer som Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut. Våra kunder är färg och byggfackhandeln, grossister och tillverkningsindustri. Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker därför en säljare, man eller kvinna, som vill vara med och utvecklas vidare tillsammans med oss. Vi söker en person med eget säljansvar för Region Göteborg, Jönköping, Västra Götaland och Södra Östergötland. Som Säljare blir du ansvarig för att bygga upp långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Du säljer in vårt produkt sortiment och produktnyheter, utbildar våra kunder samt följer upp kampanjer mot uppsatta mål. Du utvecklar affärerna på distriktets kunder, introducerar och följer upp centralt överenskomna aktiviteter. Givetvis ingår administration och rapportering i uppdraget. Vi söker dig som har flera års dokumenterad säljerfarenhet. Du är målinriktad, har ett glatt humör och en hög servicekänsla. Har du erfarenhet av branschen så är det en fördel, och viktigt är att Du vill se resultat samt att du gillar att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med ditt hem som bas men du befinner dig mesta tiden ute hos våra kunder vilket också innebär övernattningar. Vi ser gärna att din bostadsort är i Göteborg med omnejd.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare / Distriktsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare / Distriktsansvarig

Säljare
Welin & Co AB är ett företag med specialkompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande varumärken som Timberex, OSMO och OrganoWood samt har även egna produktlinjer som Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut. Våra kunder är färg och byggfackhandeln, grossister och tillverkningsindustri. Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker därför en säljare, man eller kvinna, som vill vara med och utvecklas vidare tillsammans med oss. Vi söker en person med eget säljansvar till våra butikskunder i Stockholm och på Gotland. Som Säljare blir du ansvarig för att bygga upp långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Du säljer in vårt produkt sortiment och produktnyheter, utbildar våra kunder samt följer upp kampanjer mot uppsatta mål. Du utvecklar affärerna på distriktets kunder, introducerar och följer upp centralt överenskomna aktiviteter. Givetvis ingår administration och rapportering i uppdraget. Vi söker dig som har flera års dokumenterad säljerfarenhet. Du är målinriktad, har ett glatt humör och en hög servicekänsla. Har du erfarenhet av branschen så är det en fördel, och viktigt är att Du vill se resultat samt att du gillar att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med ditt hem som bas men du befinner dig mesta tiden ute hos våra kunder vilket också innebär enstaka övernattningar. Vi ser gärna att din bostadsort är i Stockholm. Frågor besvaras av Kicki Johansson på telefon 08-544 10 445. Ansökningshandlingar med sedvanlig personalia, meritförteckning och referenser skall vara oss tillhanda senast den 30 november 2015 och sänds via e-post personal@welinoco.com märkt: Ansökan SÄLJARE .
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Österåker, Säljare Welin & Co AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

ORDERMOTTAGARE / ADMINISTRATÖR
ORDERMOTTAGARE / ADMINISTRATÖR TIDSBEGRÄNSAD ANSTÄLLNING 2016-05-01 - 2017-02-28 Welin & Co är ett företag med spetskompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande produkter som Osmo Hårdvaxolja, Timberex Träoljor, Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut samt OrganoWood. I vår produktportfölj ingår också utbildning. Våra kunder är Färgfackhandeln - Byggfackhandel - Golventreprenörer - Grossister - Städgrossister - Storförbrukare och Industri. Vi är idag 14 anställda och söker nu en ordermottagare/administratör med tidsbegränsad anställning tom 2017-02-28 till vårt kontor i Åkersberga. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en miljö där det gäller att ha många bollar i luften och hålla högt tempo. Arbetsuppgifterna kommer innefatta ordermottagning och service till våra kunder om företagets produkter. Vi kommer under 2016 att byta affärssystem och du kommer också att vara delaktig i detta projekt. Utbildning Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning. Du måste även ha mycket goda datakunskaper samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Har du även goda kunskaper i finska är det en merit. Erfarenhet Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet som ordermottagare/administratör. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, noggrann och ansvarstagande med ett utpräglat serviceintresse. Du är van vid att hålla ett professionellt förhållningssätt gentemot kunder. Du tycker om administrativt arbete, såväl rutinarbete som nya oväntade utmaningar. Det är viktigt att du har förmågan att kunna överblicka arbetet och samtidigt har känsla för detaljer. Du är bra på att kommunicera samt är beslutsam, energisk och initiativrik, och även har förmågan att ta initiativ om förbättringar inom företaget. Vi kommer löpande att hålla intervjuer och senaste ansökningsdag är 30 april.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga ORDERMOTTAGARE / ADMINISTRATÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ORDERMOTTAGARE / ADMINISTRATÖR

Miljöansvarig
Welin & Co är ett företag med spetskompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande produkter som Osmo Hårdvaxolja, Timberex Träoljor, Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut samt OrganoWood. I vår produktportfölj ingår också utbildning. Våra kunder är Färgfackhandeln - Byggfackhandel - Golventreprenörer - Grossister - Städgrossister - Storförbrukare och Industri. Vår medarbetare som idag arbetar med miljö ska vara tjänstledig i höst för fortsatta studier och vi söker därför nu en vikarie på två år på deltid ca 75 %. Som miljöhandläggare medverkar du i bolagets utveckling och uppföljning av miljöarbete för hållbar utveckling. Du arbetar som miljöstöd till verksamheten, med fokus på upphandlingar och uppföljningar som genomförs av bolaget. En viktig del blir att ansvara för omvärldsbevakning, säkerställa relevant miljölaglista och delta i utvecklandet och förvaltandet av miljö och verksamhetsledningssystem. I rollen ingår även att delta i interna och externa möten avseende miljöområdet och hålla föredrag inom företaget. Du kommer även att ansvara för inhämtning av information om regler kring transport av farligt gods. I dina arbetsuppgifter ingår registrering av företagets produkter i Basta, Miljövarubedömningen samt Sunda Hus. Du kommer rapportera försäljningsstatistik till Kemikalieinspektionen samt branschorganisation. Du kommer även att ha mycket kontakt med våra leverantörer i Tyskland och Belgien som förser dig med relevanta underlag. KVALIFIKATIONER Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad, van att arbeta självständigt och som kan ta egna initiativ. Som person förväntas du vara driven, analytisk och lösningsfokuserad. Vi söker dig som: - har en akademisk utbildning inom miljö/teknikområdet, - är en god organisatör med kompetens, erfarenhet och intresse för miljöfrågor - har förmåga att kunna inspirera och skapa delaktighet - har analytisk förmåga - kan kommunicera effektivt och lyhört i tal och skrift, både på svenska och engelska Vi kommer löpande att hålla intervjuer och senaste ansökningsdag är 31 maj.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöansvarig jobb, Miljöansvarig Österåker, Miljöansvarig Welin & Co AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöansvarig

Montör, metallprodukter
Arbetsuppgifter: Montering av etiketter på varuprover samt borra hål i proverna och montera dessa på en kedja Utbildning/Erfarenhet/kunskaper: Inga kunskaper men nogranhet erfodras
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Montör, metallprodukter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör, metallprodukter

Ekonomiassistent
EKONOMIASSISTENT TIDSBEGRÄNSAD ANSTÄLLNING 2017-02-01 – 2017-08-31. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna kommer innefatta registrering av leverantörsfakturor och kundinbetalningar. I arbetsuppgifterna ingår också registervård, ordermottagning vid behov, samt övriga administrativa uppgifter som finns på ett litet kontor. Vi kommer löpande att hålla intervjuer och senaste ansökningsdag är 15 februari 2017. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt några års erfarenhet som ekonomiassistent Vi tror att du har en bra förståelse och kunskap inom ekonomi. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, noggrann och ansvarstagande. Du tycker om administrativt arbete, såväl rutinarbete som nya oväntade utmaningar. Det är viktigt att du har förmågan att kunna överblicka arbetet och samtidigt har känsla för detaljer. Du är bra på att kommunicera samt är beslutsam, energisk och initiativrik, och även har förmågan att ta initiativ om förbättringar inom företaget. Welin & Co är ett företag med spetskompetens inom ytbehandling av trä i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande produkter som Osmo Hårdvaxolja, Timberex Träoljor, Welin Gammeldags Träsåpa & Trälut samt OrganoWood. I vår produktportfölj ingår också utbildning. Våra kunder är Färgfackhandeln – Byggfackhandel – Golventreprenörer – Grossister – Städgrossister – Storförbrukare och Industri. Vi är idag 14 anställda och söker nu en ekonomiassistent med tidsbegränsad anställning tom 2017-08-31 till vårt kontor i Åkersberga.
Företag: Welin & Co AB
Ort: Österåker
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Österåker, Ekonomiassistent Welin & Co AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent


Sök lediga jobb Welin & Co AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se