Westin Buss Stockholm AB jobb - lediga jobb

Westin Buss Stockholm AB jobb Westin Buss Stockholm AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Westin Buss Stockholm AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Westin Buss Stockholm AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bussförare Sommar- Stockholm

 2. Vi söker Bussförare till Y-Buss- Nordanstig

 3. Busschaufför beställningstrafik- Stockholm

 4. Bussörare för specialuppdrag sökes, ca 30 st- Stockholm

 5. Bussförare semestervikarie till Gnarp- Nordanstig

 6. Vi söker Bussförare till Y-Buss- Nordanstig

 7. Vi söker Bussförare till Y-Buss- Nordanstig

 8. Vi söker bussförare till sommaren- Stockholm

 9. Vi söker några fler bussförare till sommaren- Stockholm

 10. Bussförare Ersättningstrafik- Stockholm

 11. Vi söker bussförare till sommaren- Stockholm

 12. Bussförare från hela Sverige- Stockholm

 13. Välkommen till rekryteringsträff för Westin buss- Stockholm

 14. Nu söker vi Sveriges bästa turistbusschaufförer- Stockholm

 15. Extraförare Y-Buss- Nordanstig

 16. Busschaufför heltid Y-Buss- Nordanstig

 17. Bussförare- Stockholm

 18. BUSSFÖRARE- Stockholm

 19. Bussförare till Westinbuss Stockholm AB- Stockholm

 20. BUSSFÖRARE- Stockholm


Mer beskrivning

Bussförare Sommar
Westin Buss söker förare till sommarens beställningskörning. Du ska ha god servicekänsla, förmåga att köra buss på ett sådant sätt att kunden upplever resan behaglig. Vidare bör du vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål. Du ska ha mycket god lokalkännedom i Stockholm samt behärska det svenska språket bra i tal och skrift. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av busskörning och då helst från beställningskörning, men även linjekörning och taxi är meriterande. Vi söker omgående busschaufförer för körningar i sommar. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att höra av dig på kontorstid till Bengan 070- 447 80 88 eller maila nyttjobb@westinbuss.se
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförare Sommar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförare Sommar

Vi söker Bussförare till Y-Buss
En av våra största kunder Y-Buss bedriver expressbusstrafik längs norrlandskusten och vi söker nu fyra förare på heltid för körning mellan Gnarp - Stockholm och Gnarp - Umeå. I tjänsten ingår natt - och helgtjänstgöring. Stationeringsort är Gnarp. Du som söker ska ha god erfarenhet från busskörning och expressbusstrafik. Som person vill vi att du är serviceinriktad och har en stark vilja att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt att du är flexibel för att tillmötesgå kundens behov. Vi vill att du talar god svenska och har ett representativt uppträdande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Bengan 070 447 80 88 eller maila nyttjobb@westinbuss.se
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Bussförare till Y-Buss jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Bussförare till Y-Buss

Busschaufför beställningstrafik
Vill du köra Buss i beställningstrafik Vi söker förare i världsklass Westin Buss har mycket lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i Stockholm och övriga landet. Vi jobbar med ett stort antal kunder, inte minst turister som besöker Sverige och Stockholm. Service, omtanke och kvalité är det enskilt viktigaste orsakerna till att vi får fler och fler kunder hela tiden som vill åka med oss. Nu söker vi dig som iförd Westin uniform vill framföra våra fina kvalitetsbussar på ett mjukt och behagligt sätt. Du ska ha god servicekänsla och du bör vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål. Du ska ha mycket god lokalkännedom i Storstockholm samt behärskar det svenska språket bra i tal och skrift och göra dig förstådd på engelska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av busskörning och då helst från beställningskörning, men även linjekörning och taxi är meriterande. Vi söker busschaufförer för helgjobb och sommarvikarier.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Busschaufför beställningstrafik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Busschaufför beställningstrafik

Bussörare för specialuppdrag sökes, ca 30 st
Westin Buss har mycket lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i Stockholm och övriga landet. Vi jobbar med ett stort antal kunder, inte minst turister som besöker Sverige och Stockholm. Service, omtanke och kvalité är det enskilt viktigaste orsakerna till att vi får fler och fler kunder hela tiden som vill åka med oss. Nu söker vi dig som iförd Westin Buss uniform (Som vi tillhandahåller) vill köra linjetrafik under en begränsad tid i sommar. Vi behöver dig som kan köra buss på heltid under perioden 10 till 28 juli 2014. Du måste kunna köra hela den perioden förutom de dagar du behöver ha laglig veckovila. Arbetet söker Du på en rekryteringsträff hos Westin Buss onsdagen den 11/6 kl 10.00. Rekryteringsträffen inleds med ett informations möte och avslutas med provkörning för dig som går vidare i rekryteringen. Det är därför viktigt att du är där redan från början och att du har avsatt hela dagen för detta. Vi söker även dig som vill komma till Stockholm för ett kortare men roligt uppdrag. och för dig som bor mer än 5 mil från Stockholm, ordnar vi fri bostad under uppdraget. Oavsett om du har anställning och vill ta ett extra uppdrag eller om du söker nytt arbete, så är du varm välkommen att söka detta uppdrag. Tveka inte att komma till oss den 11/6 kl 10.00.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bussörare för specialuppdrag sökes, ca 30 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussörare för specialuppdrag sökes, ca 30 st

Bussförare semestervikarie till Gnarp
Westin Buss söker semestervikarie till Y-Buss körning. Vi söker en busschaufför för körning mellan Stockholm och Gnarp. En av våra största kunder Y-Buss bedriver expressbusstrafik längs norrlandskusten och vi söker nu en semestervikarie för körning mellan Stockholm och Gnarp med start och stopp i Gnarp. (viss övernattning i Stockholm kan förekomma) Du som söker ska ha god erfarenhet från busskörning och expressbusstrafik. Som person vill vi att du är serviceinriktad och har en stark vilja att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt att du är flexibel för att tillmötesgå kundens behov. Vi vill att du talar god svenska och har ett representativt sätt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Bengan 070 447 80 88 eller maila nyttjobb@westinbuss.se
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförare semestervikarie till Gnarp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförare semestervikarie till Gnarp

Vi söker Bussförare till Y-Buss
En av våra största kunder Y-Buss bedriver expressbusstrafik längs norrlandskusten och vi söker nu en bussförare på heltid för natt körning mellan Gnarp - Umeå. I tjänsten ingår även helgtjänstgöring. Vi söker dig som har god erfarenhet från busskörning och expressbusstrafik. Som person vill vi att du är serviceinriktad och har en stark vilja att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt att du är flexibel för att tillmötesgå kundens behov. Vi vill att du talar god svenska och har ett representativt sätt.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Bussförare till Y-Buss jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Bussförare till Y-Buss

Vi söker Bussförare till Y-Buss
En av våra största kunder Y-Buss bedriver expressbusstrafik längs norrlandskusten och vi söker nu en bussförare på heltid för natt körning mellan Gnarp - Umeå. I tjänsten ingår även helgtjänstgöring. Vi söker dig som har god erfarenhet från busskörning och expressbusstrafik. Som person vill vi att du är serviceinriktad och har en stark vilja att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt att du är flexibel för att tillmötesgå kundens behov. Vi vill att du talar och skriver mycket god svenska och gör dig förstådd på engelska. Du ska ha ett representativt sätt och bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Bussförare till Y-Buss jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Bussförare till Y-Buss

Vi söker bussförare till sommaren
Westin Buss har mycket lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i Stockholm och övriga landet. Vi jobbar med ett stort antal kunder, inte minst turister som besöker Sverige och Stockholm. Service, omtanke och kvalité är det enskilt viktigaste orsakerna till att vi får fler och fler kunder hela tiden som vill åka med oss. Nu söker vi dig som iförd Westin uniform vill framföra våra fina kvalitetsbussar på ett mjukt och behagligt sätt. Du ska ha god servicekänsla och du bör vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål. Du ska ha mycket god lokalkännedom i Stor Stockholm samt behärskar det svenska språket bra i tal och skrift och göra dig förstådd på engelska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av busskörning och då helst från beställningstrafik, men även linjekörning och taxi är meriterande. Vi söker busschaufförer för helgjobb och sommarvikarier med möjlighet till förlängning. Förare med fullgjord YKB premieras.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker bussförare till sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker bussförare till sommaren

Vi söker några fler bussförare till sommaren
Westin Buss har mycket lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i Stockholm och övriga landet. Vi jobbar med ett stort antal kunder, inte minst turister som besöker Sverige och Stockholm. Service, omtanke och kvalité är det enskilt viktigaste orsakerna till att vi får fler och fler kunder hela tiden som vill åka med oss. Nu söker vi dig som iförd Westin uniform vill framföra våra fina kvalitetsbussar på ett mjukt och behagligt sätt. Du ska ha god servicekänsla och du bör vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål. Du ska ha mycket god lokalkännedom i Stor Stockholm samt behärskar det svenska språket bra i tal och skrift och göra dig förstådd på engelska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av busskörning och då helst från beställningstrafik, men även linjekörning och taxi är meriterande. Vi har fått många nya förare till sommaren men det är många som vill åka med oss och vi söker några fler förare till sommaren. Vi söker förare för helgjobb och sommarvikarier med möjlighet till förlängning.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker några fler bussförare till sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker några fler bussförare till sommaren

Bussförare Ersättningstrafik
Westin Buss har mycket lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i Stockholm och övriga landet. Vi jobbar med ett stort antal kunder, inte minst turister som besöker Sverige och Stockholm. Service, omtanke och kvalité är det enskilt viktigaste orsakerna till att vi får fler och fler kunder hela tiden som vill åka med oss. Nu söker vi dig som vill köra ersättningstrafik under sex veckor i sommar. Vi söker dig som kan köra hela perioden 22 juni till 6 aug 2015 och som har ett trevligt sätt, talar god svenska och kan framföra en buss på ett lugnt och mjukt sätt. Jobbet är heltid under angiven period, Goda lönevillkor och bonus till den som kör hela perioden. Jobbet sker under stora delar av dygnet och du får räkna med både kvälls och morgonkörningar. Bussarna parkeras och hämtas i Lindvreten under ersättningsperioden.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförare Ersättningstrafik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförare Ersättningstrafik

Vi söker bussförare till sommaren
Westin Buss har mycket lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i Stockholm och övriga landet. Vi jobbar med ett stort antal kunder, inte minst turister som besöker Sverige och Stockholm. Service, omtanke och kvalité är det enskilt viktigaste orsakerna till att vi får fler och fler kunder hela tiden som vill åka med oss. Nu söker vi dig som iförd Westin uniform vill framföra våra fina kvalitetsbussar på ett mjukt och behagligt sätt. Du ska ha god servicekänsla och du bör vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål. Du ska ha mycket god lokalkännedom i Stor Stockholm samt behärskar det svenska språket bra i tal och skrift och göra dig förstådd på engelska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av busskörning och då helst från beställningstrafik, men även linjekörning och taxi är meriterande. Vi söker förare i sommar som kan köra heltid. Även extra eller helger med möjlighet till förlängning. Förare med fullgjord YKB premieras.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker bussförare till sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker bussförare till sommaren

Bussförare från hela Sverige
Vi söker nu förare från hela Sverige som vill komma till Stockholm och köra turister i sommar. Du som vill framföra våra fina turistbussar på ett mjukt och behagligt sätt och har god servicekänsla. Du är välkommen att köra beställning hos oss i sommar.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförare från hela Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförare från hela Sverige

Välkommen till rekryteringsträff för Westin buss
Vill du köra buss i beställningstrafik ? Westin Buss har mycket lång erfarenhet av att köra beställningstrafik i Stockholm och övriga landet. Vi jobbar med ett stort antal kunder, inte minst turister som besöker Sverige och Stockholm. Service, omtanke och kvalité är det enskilt viktigaste orsakerna till att vi får fler och fler kunder hela tiden som vill åka med oss. Nu söker vi dig som iförd Westin uniform vill framföra våra fina kvalitetsbussar på ett mjukt och behagligt sätt. Du ska ha god servicekänsla och du bör vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål. Du ska ha mycket god lokalkännedom i Storstockholm samt behärskar det svenska språket bra i tal och skrift och göra dig förstådd på engelska. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av busskörning och då helst från beställningstrafik, men även linjekörning och taxi är meriterande. Vi söker busschaufförer för helgjobb och sommarvikarier med möjlighet till förlängning. Förare med fullgjord YKB premieras. Kvalifikationer D-körkort och gilltigt YKB. Svenska tal och skrift, engelska i tal. Som person är du serviceinriktad, en viktig del av din arbetsdag är mötet med passagerarna och medtrafikanterna.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Välkommen till rekryteringsträff för Westin buss jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Välkommen till rekryteringsträff för Westin buss

Nu söker vi Sveriges bästa turistbusschaufförer
Nu söker vi dig som iförd Westin uniform vill framföra våra fina kvalitetsbussar på ett mjukt och behagligt sätt. Du ska ha god servicekänsla och du bör vara flexibel och anpassningsbar efter kundens önskemål. Du ska ha mycket god lokalkännedom i Storstockholm samt behärskar det svenska språket bra i tal och skrift och göra dig förstådd på engelska. Vi vill att du har flera års erfarenhet av beställningstrafik med buss. Vi söker nu busschaufförer som kan jobba extra eller köra heltid i sommar, men med möjlighet till att köra även i vinter. För dig som är bussförare i andra delar av landet så är du välkommen att kontakta oss för information om möjligheten att arbeta i Stockholm, vi kan ordna övernattning under en begränsat tid.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi Sveriges bästa turistbusschaufförer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi Sveriges bästa turistbusschaufförer

Extraförare Y-Buss
Westin Buss söker extra förare till Y-Buss körning. Vi söker en eller flera busschaufförer för körning mellan Gnarp- Stockholm och Gnarp-Örnsköldsvik. En av våra största kunder Y-Buss bedriver expressbusstrafik längs norrlandskusten och vi söker nu en extrachaufför för körning mellan Stockholm och Gnarp och Gnarp-Örnsköldsvik. med start och stopp i Gnarp. (viss övernattning i Stockholm kan förekomma) Du som söker ska ha god erfarenhet från busskörning och expressbusstrafik. Som person vill vi att du är serviceinriktad och har en stark vilja att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt att du är flexibel för att tillmötesgå kundens behov. Vi vill att du talar god svenska och har ett representativt sätt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lars-Inge Petersson 070 447 80 17 eller maila nyttjobb@westinbuss.se
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extraförare Y-Buss jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extraförare Y-Buss

Busschaufför heltid Y-Buss
Westin Buss söker heltidsförare till Y-Buss körning. Vi söker en busschaufför heltid för körning mellan Gnarp- Stockholm och Gnarp-Örnsköldsvik. En av våra största kunder Y-Buss bedriver expressbusstrafik längs norrlandskusten och vi söker nu en extrachaufför för körning mellan Stockholm och Gnarp och Gnarp-Örnsköldsvik. med start och stopp i Gnarp. (viss övernattning i Stockholm kan förekomma) Du som söker ska ha god erfarenhet från busskörning och expressbusstrafik. Som person vill vi att du är serviceinriktad och har en stark vilja att göra våra kunder nöjda. Det är också viktigt att du är flexibel för att tillmötesgå kundens behov. Vi vill att du talar god svenska och har ett representativt sätt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lars-Inge Petersson 070 447 80 17 eller maila nyttjobb@westinbuss.se
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Nordanstig
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Busschaufför heltid Y-Buss jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Busschaufför heltid Y-Buss

Bussförare
Extra förare till Y-buss med placering Gnarp. Linjetrafik Stockholm - Umeå. Krav: god Svenska + Engelska, busskörkort plus YKB. Vi söker dig som har god serviceanda. Ett bra handlag med folk är också ett plus. Viss datakunskap är också bra. Arbetsplatsen är placerad i Gnarp Västerbottenslän
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförare jobb, Bussförare Stockholm, Bussförare Westin Buss Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförare

BUSSFÖRARE
Köra buss i turist trafik mellan olika adresser främst inom Stor Stockholm. Vissa resor inom Sverige förekommer. Turistbussförare sökes. 100% tjänst över sommaren. Kvalifikationer Körkort buss och giltig YKB. Goda kunskaper i Svenska språket och förståelse Engelska. God lokalkännedom i Stor Stockholm. Då vi kör skolskjutsar krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Ansökan skickas till nyttjobb@westinbuss.se Välkommen med en ansökan Westinbuss är ett företag som sysslar med beställningstrafik
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga BUSSFÖRARE jobb, BUSSFÖRARE Stockholm, BUSSFÖRARE Westin Buss Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BUSSFÖRARE

Bussförare till Westinbuss Stockholm AB
Vi har förmånen att köra kunder under stora delar av dygnets timmar så att vara bussförare hos oss innebär ett omväxlande arbete. Westin Buss är ett premium bolag som kör kunder överallt men främst i Sverige. Huvudelen av trafiken är beställningstrafik. Bussparken är ny inför säsongen 2018, vi använder huvudsakligen MAN bussar. Tycker du om att jobba med service och har som mål att kunderna alltid ska bli nöjd då passar du bra hos oss. Så är du på jakt efter nya utmaningar är detta något för dig. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer - D-körkort - YKB buss - Svenska i tal ock skrift - Engelska förståelse - Några års erfarenhet som bussförare är meriterande, men inget krav - Lokalkännedom i Storstockholm Westin Buss Stockholm AB är beläget i Pripps gamla bryggeri i Ulvsunda Bromma. Bussbolaget har ca 35 st bussar. Idagsläget är det ungefär 100 st förare anställda. Dessa förare kör allt i från heltid till ett par timmar per månad. Ombytesrum med dusch finns, samt även lunchrum. Goda möjligheter att åka kommunalt finns.
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförare till Westinbuss Stockholm AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförare till Westinbuss Stockholm AB

BUSSFÖRARE
Extra förare till Y-buss linjen. Y-buss linjen är uppdelad i två delar, den första delen är Stockholm-Gnarp och den andra delen Gnarp-Umeå. Behovet är extraförare till dessa linjer. Körningen är linjekörning enligt tidtabell. OBS Jobben är i SUNDSVALL/GNARP området. Stationeringsort GNARP. Vi söker en ansvarsfull förare helst med ett par årserfarenhet. Vana från linjetrafik önskvärd. Körkort klass D, YKB kort buss och förarkort krävs. Arbetsplatsen är Sundsvall / Gnarp. Företagets ledning finns i Stockholm/Bromma
Företag: Westin Buss Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga BUSSFÖRARE jobb, BUSSFÖRARE Stockholm, BUSSFÖRARE Westin Buss Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BUSSFÖRARE


Sök lediga jobb Westin Buss Stockholm AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se