Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef jobb - lediga jobb

Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef jobb Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef- Stockholm

  2. Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef- Stockholm


Mer beskrivning

Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef
2Complete AB Om företaget Win Win Ekonomi är en expansiv byrå med ambitiösa framtidsplaner. Vi arbetar strukturerat och proaktivt för att förverkliga dessa. Genom vår ständiga tillväxt är vi en föränderlig organisation, där man som anställd har möjlighet att utveckla både sig själv och organisationen som helhet. Personalen ses som central för bolagets framgång, och värderas mycket högt. Vi arbetar därför hårt med att ge alla medarbetare goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. Vårt kontor är beläget i trevliga, nyrenoverade lokaler i ett k-märkt stenhus från 1920-talet, nära Globens tunnelbanestation. För att kunna ta nästa steg i utvecklingen rekryterar nu Win Win en kontorschef. Dina arbetsuppgifter I din roll som kontorschef kommer du att operativt leda ett tiotal redovisningskonsulter och ansvara för runt 150 kundföretag. Du rapporterar direkt till bolagets VD. Du ansvarar för processen när nya kunder tillkommer och för att tillsammans med kund och konsult komma fram till den bästa lösningen. Du planerar, fördelar arbetet och du stödjer de anställda i redovisningsfrågor såväl som interna rutiner och processer. I rollen som kontorschef ansvarar du även för utvecklings- och lönesamtal, bemanning och rekrytering. Företagets kunder är både små och medelstora företag. Din profil Du har en bred erfarenhet av ekonomi, med inriktning mot redovisning. Har du konsulterfarenhet från redovisningsbranchen ser vi det som mycket meriterande. Vi vill att du har minst två års erfarenhet av att arbeta som chef/ledare. Som person är du flexibel och kan prioritera och fördela arbetet på bästa sätt. Det är naturligt för dig att skapa goda relationer, vara engagerad och ha ett stort intresse för att leda personal. Du besitter goda kunskaper i att bygga team-känsla samt att motivera och hitta vägar för din personal att utvecklas. Du har en god förståelse för den dagliga verksamheten vilket gör att du kan förverkliga företagets strategier och fatta genomtänkta beslut som håller på såväl lång som kort sikt. Du har förtroende för din personal och kan vägleda dem till en självständighet genom en bra arbetsstruktur. Du talar och skriver svenska flytande och känner dig trygg i att i vissa sammanhang arbeta även på engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du den vi söker? skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: 2Complete AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef

Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef
Om företaget Win Win Ekonomi är en expansiv byrå med ambitiösa framtidsplaner. Vi arbetar strukturerat och proaktivt för att förverkliga dessa. Genom vår ständiga tillväxt är vi en föränderlig organisation, där man som anställd har möjlighet att utveckla både sig själv och organisationen som helhet. Personalen ses som central för bolagets framgång, och värderas mycket högt. Vi arbetar därför hårt med att ge alla medarbetare goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. Vårt kontor är beläget i trevliga, nyrenoverade lokaler i ett k-märkt stenhus från 1920-talet, nära Globens tunnelbanestation. För att kunna ta nästa steg i utvecklingen rekryterar nu Win Win en kontorschef. Dina arbetsuppgifter I din roll som kontorschef kommer du att operativt leda ett tiotal redovisningskonsulter och ansvara för runt 150 kundföretag. Du rapporterar direkt till bolagets VD. Du ansvarar för processen när nya kunder tillkommer och för att tillsammans med kund och konsult komma fram till den bästa lösningen. Du planerar, fördelar arbetet och du stödjer de anställda i redovisningsfrågor såväl som interna rutiner och processer. I rollen som kontorschef ansvarar du även för utvecklings- och lönesamtal, bemanning och rekrytering. Företagets kunder är både små och medelstora företag. Din profil Du har en bred erfarenhet av ekonomi, med inriktning mot redovisning. Har du konsulterfarenhet från redovisningsbranchen ser vi det som mycket meriterande. Vi vill att du har minst två års erfarenhet av att arbeta som chef/ledare. Som person är du flexibel och kan prioritera och fördela arbetet på bästa sätt. Det är naturligt för dig att skapa goda relationer, vara engagerad och ha ett stort intresse för att leda personal. Du besitter goda kunskaper i att bygga team-känsla samt att motivera och hitta vägar för din personal att utvecklas. Du har en god förståelse för den dagliga verksamheten vilket gör att du kan förverkliga företagets strategier och fatta genomtänkta beslut som håller på såväl lång som kort sikt. Du har förtroende för din personal och kan vägleda dem till en självständighet genom en bra arbetsstruktur. Du talar och skriver svenska flytande och känner dig trygg i att i vissa sammanhang arbeta även på engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du den vi söker? skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: 2 Complete
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef


Sök lediga jobb Win Win Ekonomi rekryterar en kontorschef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se