Work Match jobb - lediga jobb

Work Match jobb Work Match jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Work Match. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Work Match. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Spansktalande student för etableringsuppdrag!- Stockholm

 2. Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?- Karlskrona

 3. Tigrinjatalande student- Östersund

 4. Arabisktalande coach- Östersund

 5. Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots- Östersund

 6. Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots- Östersund

 7. Kurmanji talande tolk söks!- Luleå

 8. Informatörer till marknadsföringsprojekt- Luleå

 9. Etableringslots med språkkunskap på arabiska sökes!- Malmö

 10. Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots- Umeå

 11. Student sökes till uppdrag som etableringslots i Göteborg!- Göteborg

 12. Nu söker vi studenter med språkkunskaper!- Trollhättan

 13. Arabisktalande student för etableringslotsuppdrag- Härnösand

 14. Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag!- Trollhättan

 15. Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag!- Växjö

 16. Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag- Norrköping

 17. Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag- Finspång

 18. Rysktalande tolk- Uppsala

 19. Arabisktalande tolk- Uppsala

 20. Somalisktalande tolk- Uppsala

 21. Tolk på Romani- Uppsala

 22. Daritalande tolk- Uppsala

 23. Tolk på Tigrinja- Uppsala

 24. Tolk på Persiska- Uppsala

 25. Tolk på Albanska- Uppsala

 26. Tolk på Sorani- Uppsala

 27. Rekryteringsträff Tolk, olika språk- Uppsala

 28. Extrajobb som reklamutdelare- Sundsvall

 29. Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots- Östersund

 30. Extrajobb som reklamutdelare- Härnösand

 31. Extrajobb som reklamutdelare- Timrå

 32. New in Sweden and looking for a part time job within distribution?- Sundsvall

 33. New in Sweden and looking for a part time job,within distribution?- Härnösand

 34. New in Sweden and looking for a part time job,within distribution?- Timrå

 35. Diskare på deltid- Sundsvall

 36. Kallskänka sökes!- Sundsvall

 37. Kock sökes till lokal restaurangkedja!- Sundsvall

 38. Serveringspersonal sökes!- Sundsvall

 39. Erfaren betongarbetare sökes!- Skövde

 40. Talar du Somaliska? Vi söker en Etableringslots- Trollhättan


Mer beskrivning

Spansktalande student för etableringsuppdrag!
Work Match Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och söker därför medarbetare till oss internt för att arbeta deltid som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer att arbeta på våra kontor i Stockholmsregionen men resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Gruppseminarier - Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Föreläsa och informera - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -är studerande -har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur - har erfarenhet från rekrytering -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på så väl svenska som engelska i tal och skrift - talar spanska - har arbetslivserfarenhet. - har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd - Innehar B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Spansktalande student för etableringsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spansktalande student för etableringsuppdrag!

Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?
Work Match Nu söker vi dig som vill jobba som etableringslots hos oss! Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid och vi vill att du kan jobba ungefär 1 dag i veckan. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är daritalande och studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -har erfarenhet från rekrytering -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. -har lätt för att kommunicera på så väl svenska som engelska i tal och skrift -talar även dari -har arbetslivserfarenhet. -har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd -Innehar B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Daritalande student som vill arbeta som Etableringslots i Karlskrona?

Tigrinjatalande student
Work Match Vill du vara med och påverka människors framtid? Drivs du av att se människor utvecklas? Då är det här en tjänst för dig! Vi på Work Match söker nu en coach som talar tigrinja och svenska. Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning och har kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi har nu tagit nästa steg till att bli framtidens jobbnätverk där vi på uppdrag av Arbetsförmedlingen coachar/lotsar nyanlända personer till jobb eller utbildning i Sverige. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Hålla gruppseminarier - Ha kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: - har kunskap om den svenska arbetsmarknaden - har god kännedom om det svenska samhället - har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på tigrinja och svenska i tal och skrift - har arbetslivserfarenhet - har B-körkort Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tigrinjatalande student jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tigrinjatalande student

Arabisktalande coach
Work Match Vill du vara med och påverka människors framtid? Drivs du av att se människor utvecklas? Då är det här en tjänst för dig! Vi på Work Match söker nu en coach som talar arabiska och svenska. Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning och har kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi har nu tagit nu nästa steg till att bli framtidens jobbnätverk där vi på uppdrag av Arbetsförmedlingen coachar/lotsar nyanlända personer till jobb eller utbildning i Sverige. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Hålla gruppseminarier - Ha kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: - har kunskap om den svenska arbetsmarknaden - har god kännedom om det svenska samhället - har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på så väl arabiska, svenska och engelska i tal och skrift - har arbetslivserfarenhet - har B-körkort Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande coach jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande coach

Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots
Work Match Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Hålla gruppseminarier - Ha kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på så väl arabiska, svenska och engelska i tal och skrift - har arbetslivserfarenhet - har B-körkort Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Östersund
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots

Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots
Work Match Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Hålla gruppseminarier - Ha kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift - har arbetslivserfarenhet Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Östersund
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots

Kurmanji talande tolk söks!
Work Match Vill du vara med och både påverka människors framtid och göra samhällsnytta? Work Match söker nu en tolk som talar Kurmanji på deltid som kan samhället! Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa steg till att bli framtidens jobbnätverk där vi på uppdrag av Arbetsförmedlingen ska lotsa nyanlända personer till jobb eller utbildning i Sverige. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten men resor till andra närliggande orter kan även förekomma. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du att du talar Kurmanji och meriterande om du även talar ett av följande språk: arabiska eller persiska . Då tjänsten är en timanställning är har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du känner en genuin glädje i att hjälpa andra. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Vi söker dig som: -har kunskap om och förståelse inom den svenska arbetsmarknaden och samhället -har arbetslivserfarenhet -har B-körkort Du kommer att tillhöra ett ungt och energifyllt team som backar upp dig. Hos oss tar vi hand om varandra och ser till att ha roligt på jobbet. Vi har högt i tak och jobbar med starkt resultatfokus. Vi skapar jobb varje dag! Tillsättning sker enligt överenskommelse och så snart vi hittat rätt person för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Luleå
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kurmanji talande tolk söks! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurmanji talande tolk söks!

Informatörer till marknadsföringsprojekt
Work Match Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person! Vi kommer att anställa ett team av konsulter för ett informations- och marknadsföringsprojekt som innebär att informera gentemot studenter vid olika universitet och högskolor runt om i Sverige om vikten av att folkbokföra sig vid aktuell studieort. Arbetet innebär bland annat att ge studenter information via telefon samt att färdigställa brevutskick. Arbetet innebär inte någon försäljning. En grupp startar med brevutskick under första veckan av augusti medan den andra gruppen börjar första veckan i september med att informera studenter, projektet pågår in i oktober månad. Du som söker bör kunna arbeta minst två kvällar/vecka, speciellt under augusti och september. Du kommer vara internt anställd av Student Consulting och din arbetsplats kommer vara i Student Consultings lokaler i Aurorum, nära LTU. Då du kommer jobba deltid och arbetstiderna är under kvällar och helger är det här det perfekta jobbet för Dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker Dig som är engagerad, utåtriktad och driven som person. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och är organiserad och noggrann. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stämmer beskrivningen in på dig? Gör din intresseanmälan nedan! Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Luleå
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Informatörer till marknadsföringsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatörer till marknadsföringsprojekt

Etableringslots med språkkunskap på arabiska sökes!
Work Match Nu söker vi dig som är student och vill jobba som etableringslots hos oss i Malmö! Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission; att skapa jobb! Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera studierna med ett utvecklande extrajobb. Du ska vara tillgänglig för att arbeta ca 10-20h per vecka. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidater mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -har erfarenhet från rekrytering -har lätt för att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift -talar ytterligare ett språk, arabiska -har arbetslivserfarenhet. -har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd -Innehar B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning sker efter överenskommelse. Urval och intervjuer kommer börja hållas från aug/sep. Men tveka inte att söka redan idag om du anser att du är rätt för tjänsten. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Malmö
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Etableringslots med språkkunskap på arabiska sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etableringslots med språkkunskap på arabiska sökes!

Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots
Work Match Vill du vara med och både påverka människors framtid och göra samhällsnytta? Work Match söker nu en coach på deltid som har kunskaper i språk, det svenska samhället och människors drivkrafter. Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning och har kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa steg till att bli framtidens jobbnätverk där vi på uppdrag av Arbetsförmedlingen ska lotsa nyanlända personer till jobb eller utbildning i Sverige. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Hålla gruppseminarier - Ha kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift - talar ytterligare ett språk som t.ex. arabiska, tigrinja, somaliska eller persiska - har arbetslivserfarenhet - har B-körkort Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Umeå
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som är student och vill arbeta extra som etableringslots

Student sökes till uppdrag som etableringslots i Göteborg!
Work Match Nu söker vi dig som vill jobba som etableringslots hos oss! Och talar flytande persiska, arabiska eller somaliska. Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, På uppdrag av Arbetsförmedlingen, som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: - har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden - har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur - har erfarenhet från rekrytering - har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på så väl svenska som engelska i tal och skrift - talar något av fölande språk: persiska, somaliska eller arabiska. - har arbetslivserfarenhet. - har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd. - Innehar B-körkort. - Det är ett krav att du kommer studera minst 50% i höst. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes till uppdrag som etableringslots i Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes till uppdrag som etableringslots i Göteborg!

Nu söker vi studenter med språkkunskaper!
Work Match Nu söker vi på Student Consulting i Trollhättan en språkkunnig student som vill arbeta med oss internt på kontoret. Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission; att skapa jobb! Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orMeet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission; att skapa jobb! Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslots. Vi söker dig som talar somaliska, arabiska och/eller persiska (farsi) för att arbeta med etableringslots i vår verksamhet. Som etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidater mot arbetsgivare Din profil Vi söker dig som är studerande och har: -kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -erfarenhet från rekrytering -har lätt för att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift -talar ytterligare ett språk, arabiska -arbetslivserfarenhet. -erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd -B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Urvalet sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Berätta i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi studenter med språkkunskaper! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi studenter med språkkunskaper!

Arabisktalande student för etableringslotsuppdrag
Work Match Söker du ett inspirerande och utvecklande arbete vid sidan av studierna? Är du utåtriktad, organiserad och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi jobbet för dig då vi vill utöka teamet i Härnösand med en etableringslots på deltid! Som Assisterande etableringslots jobbar du med att: -Hålla en tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administrera -Matcha kandidat mot arbetsgivare Tjänsten kan även komma att innefatta: -tolkning och översättning -Planering och genomförande av individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprättning av individuella handlingsplaner Arbetstiderna är förlagda på dagtid och vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan, du har dock stor möjlighet att planera din egen tid. Vi söker dig som studerar mellan 50-100% och har minst ett år kvar av studierna. Du har god kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden samt har lätt för att kommunicera på så väl svenska som arabiska, ytterligare språkkunskaper utöver detta är meriterande. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. B-körkort är starkt meriterande. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Härnösand
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande student för etableringslotsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande student för etableringslotsuppdrag

Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag!
Work Match Just nu söker vi på Work Match i Trollhättan en arabisk- och/eller somalisktalande student som vill arbeta som etableringslots på deltid hos oss internt på kontoret. Som etableringslots arbetar du med att: - planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - upprätta individuella handlingsplaner - hålla gruppseminarier - ha en tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - föreläsa och informera - administrera - matcha kandidater mot arbetsgivare Just nu söker vi dig som är studerande på minst 50 % och som, förutom svenska och engelska, talar arabiska eller somaliska för att arbeta med etableringslots i vår verksamhet. Kravspecifikation För att kunna utföra uppdraget är det viktigt att du har: - nu pågående studier om minst 50 % - talar svenska och engelska samt arabiska eller somaliska - kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden, tillika god kännedom om det svenska samhället och den lokala arbetsmarknaden och infrastrukturen - erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd - B-körkort, då tjänsten innebär bilkörning mellan kontoren Meriterande är också om du har: - erfarenhet och/eller utbildning inom rekrytering - god kännedom om den lokala arbetsmarknaden Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Urvalet sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Berätta i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag!

Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag!
Work Match Just nu söker vi på Work Match i Växjö en arabisk, somalisk eller persisktalande student, som vill arbeta som etableringslots på deltid hos oss internt på kontoret. Som etableringslots arbetar du med att: - planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - upprätta individuella handlingsplaner - hålla gruppseminarier - ha en tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - föreläsa och informera - administrera - matcha kandidater mot arbetsgivare Vi söker dig som är studerande på minst 50 % och vi ser gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och behärskar dessa språk både i tal och skrift. Vidare talar du även ett eller flera av följande språk; arabiska, somaliska eller persiska. Då ditt uppdrag innebär att lotsa nyanlända in till det svenska samhället, så är det viktigt att du har god förståelse och kännedom kring den svenska arbetsmarknaden, infrastrukturen och hur det svenska samhället är uppbyggt. Erfarenhet från integrationsarbete är ett plus. I ditt uppdrag kan det innebära bilkörning mellan kontoret, och vi ser därför gärna att du har B-körkort. Meriterande är också om du har erfarenhet inom rekrytering och/eller goda kontakter på den lokala arbetsmarknaden. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Urvalet sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Berätta i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Växjö
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Språkkunnig student sökes till deltidsuppdrag!

Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag
Work Match Trivs du i en roll där du får möjlighet att stötta, engagera och inspirera samt nå resultat? Är du studerande och talar arabiska? - Då har vi jobbet för dig! Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. I Meet Your Future Group ingår Student Consulting, Professional Consulting och Work Match. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk. Du kommer att bli internt anställd hos oss på Work Match. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor i Norrköping men resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidat mot arbetsgivare Andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på vem som söker tjänsten. Vi söker dig som: -Har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -Har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -Har erfarenhet från rekrytering -Har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande -Har lätt för att kommunicera på svenska, engelska och arabiska i såväl tal som skrift -Har arbetslivserfarenhet -Har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd -Innehar B-körkort Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag

Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag
Work Match Trivs du i en roll där du får möjlighet att stötta, engagera och inspirera samt nå resultat? Är du studerande och talar arabiska? - Då har vi jobbet för dig! Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. I Meet Your Future Group ingår Student Consulting, Professional Consulting och Work Match. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk. Du kommer att bli internt anställd hos oss på Work Match. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Finspång men resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidat mot arbetsgivare Andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på vem som söker tjänsten. Vi söker dig som: -Har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -Har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -Har erfarenhet från rekrytering -Har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande -Har lätt för att kommunicera på svenska, engelska och arabiska i såväl tal som skrift -Har arbetslivserfarenhet -Har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd -Innehar B-körkort Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Finspång
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande student sökes för etableringslotsuppdrag

Rysktalande tolk
Work Match Behärskar du Ryska flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker nu för kunds räkning telefontolk med kunskaper inom Ryska och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden. Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontortid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Ryska i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Rysktalande tolk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rysktalande tolk

Arabisktalande tolk
Work Match Behärskar du Arabiska flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker för kunds räkning telefontolk med kunskap inom Arabiska och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden. Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontortid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Arabiska i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande tolk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande tolk

Somalisktalande tolk
Work Match Behärskar du Somaliska flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker för kunds räkning tolk med kunskap inom Somaliska och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden. Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontorstid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Somaliska i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Somalisktalande tolk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Somalisktalande tolk

Tolk på Romani
Work Match Behärskar du Romani flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker nu för kunds räkning telefontolk med kunskaper inom Romani och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontorstid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Romani i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk på Romani jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk på Romani

Daritalande tolk
Work Match Behärskar du Dari flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker nu för kunds räkning telefontolk med kunskaper inom Dari och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden. Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontortid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Dari i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Daritalande tolk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Daritalande tolk

Tolk på Tigrinja
Work Match Behärskar du Tigrinja flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker för kunds räkning tolk med kunskaper inom Tigrinja och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden. Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontorstid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Tigrinja i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk på Tigrinja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk på Tigrinja

Tolk på Persiska
Work Match Behärskar du Persiska flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som tolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker nu för kunds räkning telefontolk med kunskaper inom Persiska och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden. Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontorstid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Persiska i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk på Persiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk på Persiska

Tolk på Albanska
Work Match Behärskar du Albanska flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker nu kunds räkning telefontolk med kunskaper inom Albanska och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontorstid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Albanska i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk på Albanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk på Albanska

Tolk på Sorani
Work Match Behärskar du Sorani flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som telefontolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Work Match söker nu för kunds räkning telefontolk med kunskaper inom Sorani och Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontorstid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Sorani i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk på Sorani jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk på Sorani

Rekryteringsträff Tolk, olika språk
Behärskar du Arabiska, Somaliska, Dari, Tigrinja, Ryska, Persiska, Sorani, Albanska eller Romani flytande i tal och skrift? Vill du arbeta som tolk? Då kan vi ha jobbet för dig! Välkommen till REKRYTERINGSTRÄFF DEN 12 SEPTEMBER KL. 10.00 på Arbetsförmedlingen i Upplands Väsby, Centralvägen 1. Work Match söker nu för kunds räkning telefontolk med kunskaper inom något/några av ovanstådende språk samt Svenska. Vår kund är ett språkföretag med kontor i hela norden. Tjänsten är en deltidsanställning med start i oktober/ november med placering i Uppsala. Arbetstiderna är främst kontorstid och varierande beroende på efterfrågan hos kund. Du kommer anställas direkt hos kund och kommer att få en introduktionskurs vid start. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! Din profil För att vara aktuell för tjänsten har du flytande kunskaper i Persiska i tal och skrift samt Svenska kunskaper i tal och skrift motsvarande gymnasienivå. Som person är du serviceinriktad, nogrann och har lätt för att fokusera då arbetet sker i öppet kontorslandskap. Tidigare erfarenhet av tolkarbete är meriterande samt passande utbildning men ej krav. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Tolk, olika språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Tolk, olika språk

Extrajobb som reklamutdelare
Work Match Vill du tjäna lite extra pengar samtidigt som du får motion och får erfarenhet från arbetsmarknaden? Vill du dessutom jobba på helgerna? Då har vi det perfekta jobbet till dig! Vi söker personal som vill jobba extra under helgerna med att dela ut reklam till hushåll i området där man bor. Jobbet är fritt och utförs på helgen, när det passar just dig. Detta är en bra möjlighet för dig som inte arbetat tidigare eftersom man får möjlighet att både tjäna lite extra pengar samt få motion och referenser inför framtiden. Du blir anställd direkt av Svensk Direktreklam och du planerar själv när du vill utföra jobbet under lördagen eller söndagen. Arbetstiden varierar beroende på storleken av distriktet du arbetar i men är normalt är 1-3 timmar i veckan. Du får: * All reklam hemkörd till din adress * Du sorterar reklamen hemma * Lön enligt avtal * Ett distrikt i närheten av där du bor * Introduktion och utbildning av erfaren personal * Du får låna utrustning som du behöver, t.ex. cykelvagn. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som reklamutdelare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som reklamutdelare

Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots
Work Match Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Hålla gruppseminarier - Ha kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -har kunskap om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på så väl arabiska, svenska och engelska i tal och skrift - har arbetslivserfarenhet - har B-körkort Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Östersund
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som talar arabiska och vill arbeta extra som etableringslots

Extrajobb som reklamutdelare
Work Match Vill du tjäna lite extra pengar samtidigt som du får motion och får erfarenhet från arbetsmarknaden? Vill du dessutom jobba på helgerna? Då har vi det perfekta jobbet till dig! Vi söker personal som vill jobba extra under helgerna med att dela ut reklam till hushåll i området där man bor. Jobbet är fritt och utförs på helgen, när det passar just dig. Detta är en bra möjlighet för dig som inte arbetat tidigare eftersom man får möjlighet att både tjäna lite extra pengar samt få motion och referenser inför framtiden. Tillträde till tjänsten sker när vi hittat rätt kandidat under september och kommer att pågå enligt behov. Du blir anställd direkt av Svensk Direktreklam och du planerar själv när du vill utföra jobbet under lördagen eller söndagen. Arbetstiden varierar beroende på storleken av distriktet du arbetar i, men är normalt är 1-3 timmar i veckan. Du får: * All reklam hemkörd till din adress * Du sorterar reklamen hemma * Lön enligt avtal * Ett distrikt i närheten av där du bor * Introduktion och utbildning av erfaren personal * Du får låna utrustning som du behöver, t.ex. cykelvagn Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, som även jobbar med Jobbcoachning och Etableringslotsning. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Härnösand
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som reklamutdelare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som reklamutdelare

Extrajobb som reklamutdelare
Work Match Vill du tjäna lite extra pengar samtidigt som du får motion och får erfarenhet från arbetsmarknaden? Vill du dessutom jobba på helgerna? Då har vi det perfekta jobbet till dig! Vi söker personal som vill jobba extra under helgerna med att dela ut reklam till hushåll i området där man bor. Jobbet är fritt och utförs på helgen, när det passar just dig. Detta är en bra möjlighet för dig som inte arbetat tidigare eftersom man får möjlighet att både tjäna lite extra pengar samt få motion och referenser inför framtiden. Tillträde till tjänsten sker när vi hittat rätt kandidat under september och kommer att pågå enligt behov. Du blir anställd direkt av Svensk Direktreklam och du planerar själv när du vill utföra jobbet under lördagen eller söndagen. Arbetstiden varierar beroende på storleken av distriktet du arbetar i, men är normalt är 1-3 timmar i veckan. Du får: * All reklam hemkörd till din adress * Du sorterar reklamen hemma * Lön enligt avtal * Ett distrikt i närheten av där du bor * Introduktion och utbildning av erfaren personal * Du får låna utrustning som du behöver, t.ex. cykelvagn Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, som även jobbar med Jobbcoachning och Etableringslotsning. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Timrå
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som reklamutdelare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som reklamutdelare

New in Sweden and looking for a part time job within distribution?
Work Match Are you interested in references from working in Sweden, getting exercise as well as earning some extra money in the weekend? Then we have the job for you! We are now hiring staff interested in a part time job during the weekends, working with distribution of advertising flyers to private households. You work in the area where you live, and therefore you don't need to travel to and from work or have a car. No earlier skills or Swedish is needed for this job. We find that the right candidate is responsible and willing to do a god job. Introduction to the job as well as, equipment will be provided when you start. You will be hired directly by our client Svensk Direktreklam and will start during September or October and last accordingly to request from the company. You can plan your schedule during Saturday or Sundays and the working hours are depending on the size of district you work in and the amount to be disturbed, normally between 1-3 hours per weekend. As hired you: *Get all the advertising delivered to your home address *Sort and organize the advertising flyers at home *Salary according to agreement *Work in a district where you live *Introduction *Get access to equipment as need, as a trolley We also welcome applicants that are not yet fluent in Swedish. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, som även jobbar med Jobbcoachning och Etableringslotsning. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga New in Sweden and looking for a part time job within distribution? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: New in Sweden and looking for a part time job within distribution?

New in Sweden and looking for a part time job,within distribution?
Work Match Are you interested in references from working in Sweden, getting exercise as well as earning some extra money in the weekend? Then we have the job for you! We are now hiring staff interested in a part time job during the weekends, working with distribution of advertising flyers to private households. You work in the area where you live, and therefore you don't need to travel to and from work or have a car. You can plan your work hours as you prefer during the weekend. No earlier skills or Swedish is needed for this job. We find that the right candidate is responsible and willing to do a god job. Introduction to the job as well as, equipment will be provided when you start. You will be hired directly by our client Svensk Direktreklam and will start during September or October and last accordingly to request from the company. You can plan your schedule during Saturday or Sundays and the working hours are depending on the size of district you work in and the amount to be disturbed, normally between 1-3 hours per weekend. As hired you: *Get all the advertising delivered to your home address *Sort and organize the advertising flyers at home *Salary according to agreement *Work in a district where you live *Introduction *Get access to equipment as need, as a trolley We also welcome applicants that are not yet fluent in Swedish. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, som även jobbar med Jobbcoachning och Etableringslotsning. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Härnösand
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga New in Sweden and looking for a part time job,within distribution? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: New in Sweden and looking for a part time job,within distribution?

New in Sweden and looking for a part time job,within distribution?
Work Match Are you interested in references from working in Sweden, getting exercise as well as earning some extra money in the weekend? Then we have the job for you! We are now hiring staff interested in a part time job during the weekends, working with distribution of advertising flyers to private households. You work in the area where you live, and therefore you don't need to travel to and from work or have a car. You can plan your work hours as you prefer during the weekend. No earlier skills or Swedish is needed for this job. We find that the right candidate is responsible and willing to do a god job. Introduction to the job as well as, equipment will be provided when you start. You will be hired directly by our client Svensk Direktreklam and will start during September or October and last accordingly to request from the company. You can plan your schedule during Saturday or Sundays and the working hours are depending on the size of district you work in and the amount to be disturbed, normally between 1-3 hours per weekend. As hired you: *Get all the advertising delivered to your home address *Sort and organize the advertising flyers at home *Salary according to agreement *Work in a district where you live *Introduction *Get access to equipment as need, as a trolley We also welcome applicants that are not yet fluent in Swedish. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, som även jobbar med Jobbcoachning och Etableringslotsning. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Timrå
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga New in Sweden and looking for a part time job,within distribution? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: New in Sweden and looking for a part time job,within distribution?

Diskare på deltid
Work Match Söker du ett enkelt deltidsjobb? Då har vi tjänsten för dig! I samarbete med en lokal restaurangkedja i Sundsvall söker vi dig som vill ha en heltidstjänst som diskare. Tiderna varierar från dag till kväll mellan kl. 11-23 beroende på skift. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer vara anställd direkt av företaget. Skicka in din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande fram till sista ansökningsdag! Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Huvudsaken är att du tycker om att hugga i! Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Diskare på deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diskare på deltid

Kallskänka sökes!
Work Match Söker du heltidsarbete och vill jobba som kallskänka? Då har vi tjänsten för dig! I samarbete med en lokal restaurangkedja i Sundsvall söker vi dig som vill ha en heltidstjänst som kallskänka. Tiderna varierar från dag till kväll mellan kl. 11-23 beroende på skift. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer vara anställd direkt av företaget. Skicka in din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande fram till sista ansökningsdag! För vår kunds räkning söker vi dig som är serviceinriktad och gillar att jobba i högt tempo. Relevant utbildning eller yrkeserfarenhet är meriterande men inte ett krav. Huvudsaken är att du brinner för att laga mat! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka sökes!

Kock sökes till lokal restaurangkedja!
Work Match Söker du heltidsarbete och är intresserad av att jobba i kök? Då har vi tjänsten för dig! I samarbete med en lokal restaurangkedja i Sundsvall söker vi dig som vill ha en heltidstjänst som kock. Tiderna varierar från dag till kväll mellan kl. 11-23 beroende på skift. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer vara anställd direkt av företaget. Skicka in din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande! För vår kunds räkning söker vi dig som är stresstålig och gillar att jobba i kök. Relevant utbildning eller yrkeserfarenhet är meriterande men inte ett krav. Huvudsaken är att du brinner för att laga mat! Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till lokal restaurangkedja! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till lokal restaurangkedja!

Serveringspersonal sökes!
Work Match Är du serviceminded och gillar att jobba i högt tempo? Då har vi tjänsten för dig! I samarbete med en lokal restaurangkedja i Sundsvall söker vi dig som vill ha en heltidstjänst som servitör/servitris. Tiderna varierar från dag till kväll mellan kl. 11-23 beroende på skift. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer vara anställd direkt av företaget. Skicka in din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande fram till sista ansökningsdag! För vår kunds räkning söker vi dig som är serviceinriktad och gillar att jobba i högt tempo. Relevant utbildning eller yrkeserfarenhet är meriterande men inte ett krav. Huvudsaken är att du tycker om att arbeta med människor! Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal sökes!

Erfaren betongarbetare sökes!
Work Match Söker du heltidsarbete som betongarbetare? Då har vi tjänsten för dig! I samarbete med ett regionalt byggföretag i Skövde söker vi en erfaren och duktig betongarbetare som kan jobba heltid. Företagets kompetensbredd och kontaktnät inom byggbranschen gör att de ofta jobbar som totalentreprenörer. Tiderna är 06:45-16:00. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att vara anställd direkt av företaget. Det är en provanställning med goda möjligheter att gå över i en tillsvidareanställning. För vår kunds räkning söker vi dig som har yrkesbevis och minst 1 års relevant yrkeserfarenhet. Du ska ha ett brett kunnande inom murning, trä och betong. Som person är du driven, noggrann och ambitiös. B-körtkort är ett krav, samt att du är bosatt i Skövde. Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Skövde
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren betongarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren betongarbetare sökes!

Talar du Somaliska? Vi söker en Etableringslots
Work Match Vill du vara med och påverka människors framtid? Drivs du av att se människor utvecklas? Då är det här en tjänst för dig! Vi på Work Match söker nu en etableringslots som talar somaliska och svenska i Trollhättan. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb, vi ser långsiktigt på uppdraget. Som etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Hålla gruppseminarier - Ha en tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Föreläsa och informera - Administrera - Matcha kandidater mot arbetsgivare För att kunna utföra uppdraget är det viktigt att du har: - Nu pågående studier om minst 50 % - Talar svenska och engelska samt somaliska - Kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden, tillika god kännedom om det svenska samhället och den lokala arbetsmarknaden och infrastrukturen - Erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd - B-körkort, då tjänsten innebär bilkörning mellan kontoren Meriterande är också om du har: - Erfarenhet och/eller utbildning inom rekrytering - God kännedom om den lokala arbetsmarknaden Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Urvalet sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Berätta i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Vi som jobbar på Work Match brinner för att skapa jobb! Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.
Företag: Work Match
Ort: Trollhättan
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Talar du Somaliska? Vi söker en Etableringslots jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Talar du Somaliska? Vi söker en Etableringslots


Sök lediga jobb Work Match

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se