XHTML jobb - lediga jobb

XHTML jobb XHTML jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: XHTML. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: XHTML. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Innesäljare – Stockholm & Malmö- Stockholm

  2. Infrastrukturspecialist till vår konsultkår- Stockholm

  3. Leveransansvarig projektledare till e-handel (vikariat ca 1 år)- Stockholm

  4. Sjuksköterska, Järfälla- Järfälla

  5. Vill du arbeta med utveckling inom print- och säkerhetslösningar?- Stockholm

  6. SverigesEnergi söker säljare som vill arbeta inhouse- Stockholm

  7. Analytiker till boutique investment bank- Stockholm

  8. Stationschef till AVIS Sveavägen och Akalla i Stockholm- Stockholm

  9. Turnerande säljare för Telia- Stockholm

  10. Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens- Stockholm


Mer beskrivning

Innesäljare – Stockholm & Malmö
Omron Corperation, med huvudkontor i Kyoto, grundades i Japan 1933 och har idag 35 000 anställda i 40 länder.  Omrons innovativa filosofi och fokus på kvalitet har gjort Omron till ett världsledande företag inom industriell automation. I Europa finns Omron i huvudsak representerat genom tre affärsområden; Industriell Automation, Sensing, Safety and Components och Health Care. Omrons europeiska huvudkontor finns i Hoofddorp, nära Amsterdam. För mer information se www.omron.se eller www.omron.com I vår fortsatta expansion på den svenska marknaden behöver vi nu förstärka vår försäljningsorganisation med två innesäljare med placeringen antingen i Stockholm eller i Malmö. I samarbete med Mercuri Urval söker Omron en innesäljare till affärsområdet Industrial Automation samt en innesäljare till affärsområdet Sensing, Safety & Components.   Som innesäljare ingår du i vårt svenska säljteam och din huvuduppgift blir att med telefonen som arbetsredskap bearbeta nya potentiella kunder, men även att driva och utveckla försäljningen mot existerande kunder. Du identifierar affärsmöjligheter, genomför behovsanalyser, utarbetar lösningsförslag och deltar i förhandlingar gällande såväl enskilda projekt som det löpande samarbetet.   Vi söker dig som har dokumenterad säljerfarenhet och som drivs av att nå resultat. Din inställning till försäljning är seriös och vi värdesätter en positiv och möjlighetssökande attityd. För att lyckas tror vi du har någon form av teknisk utbildning som kombineras med en förmåga att snabbt kunna analysera och lösa kundens behov. Erfarenhet och kunskap inom automation och eltekniska produkter är starkt meriterande. Då våra kunder främst utgörs av maskinbyggare inom industrin värdesätter vi erfarenhet av försäljning mot denna kundgrupp. Vi förväntar oss utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska och förutsätter att du har datorvana och har arbetat med CRM-system.   Omron erbjuder ett utmanande och intressant arbete i ett säljteam som karaktäriseras av god gemenskap och en vilja att skapa framgång tillsammans. Du kommer till oss i ett viktigt skede i företagets fortsatta expansion. Som vår innesäljare får du en möjlighet att vara med om att forma utvecklingen i ett företag inom en framgångsrik och internationell koncern med kund och kvalitet i fokus. För en person med stort driv och en stark vilja att lyckas med uppsatta mål, finns goda möjligheter till personliga utvecklingsmöjligheter som bara en större internationell koncern kan erbjuda.   Välkommen med ansökan snarast, personligt brev och CV, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-06906). Frågor besvaras av Hanna Diamantoudis på telefon Dir/Mobil 040-669 75 87. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Omron Electronics AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare – Stockholm & Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare – Stockholm & Malmö

Infrastrukturspecialist till vår konsultkår
Lexicon IT-konsult Jobbeskrivning Lexicon IT-konsults kultur präglas av entreprenörskap och levererar spetskompetens på bred front. Vi hjälper våra kunder och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra spetskompetens och engagerade konsulter. Vi är idag verksamma i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen och har för närvarande cirka 200 konsulter som arbetar i våra projekt. Vi växer och är lönsamma vilket även bekräftas av att vi är AAA-ratade av Soliditet. Vi erbjuder våra tjänster till medelstora/mindre stora företag i Norden. Under 2013 fortsätter resan genom att bygga slagkraftiga affärsområden med hjälp utav branschens bästa specialister, där vårt erbjudande till kunden är: - Webb & Mobil - Cloud & Infrastruktur - Utveckling & Förvaltning - Drift & Support - Test & QA Vårt erbjudande till dig är att du blir en viktig del i vår organisation och att du tillsammans med oss kommer att utvecklas både i din yrkesroll och som person. Du, liksom vi, vill vara i framkant av den tekniska utvecklingen vilket sker genom spännande uppdrag, mentorskap och utbildning! Utbildning/erfarenhet Vi önskar följande erfarenhet/ er: - Hantera komplexa lösningar bestående av server, storage, virtualisering, lagringsnätverk (SAN, NAS), backup - Kan genomföra analyser, workshops inom något/ några av ovanstående områden. - Gärna högskoleutbildning inom teknik eller IT eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. - Du är serviceorienterad, lyhörd, flexibel och gillar att ha kontakt med människor samt lösa problem. Krav på arbetssökande Du har lätt för att ta kontakt med kunder och bidrar i säljarbetet (sälja in dig själv och hjälpa kollegor) Som person har du arbetat minst 4 år med liknande arbetsuppgifter, har lätt att sätta dig in i nya miljöer och rutiner samt att möta nya människor. Du arbetar självständigt. Som IT-konsult bör du även vara ansvarstagande, noggrann samt ha förmågan att prioritera rätt. Du behöver prata och skriva flytande svenska och engelska. Meriterande är om du har körkort och tillgång till bil. Vem söker vi? Du är en social person som tycker om att arbeta med människor i små och större grupper. Du är pedagogiskt lagd och har lätt för att hantera stressade personer i nöd. Rollen som IT-konsult kräver ett eget driv och fokus då arbetsbelastningen periodvis varierar. Du är dessutom stresstålig, engagerad och noggrann i dina arbetsuppgifter. Vi på Lexicon IT-konsult och våra kunder värdesätter att du som medarbetare brinner för ditt arbete och vill vara med och dela med dig av och sprida dina kunskaper vidare. I gengäld erbjuder vi dig ett omväxlande jobb där vi satsar på dig och din utveckling! Låter det intressant? Gör din ansökan redan idag! Övrig information Har du frågor är du välkommen att kontakta Kenneth Rud, Konsultchef på 076-312 70 78. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt!
Företag: Lexicon IT-konsult
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Infrastrukturspecialist till vår konsultkår jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Infrastrukturspecialist till vår konsultkår

Leveransansvarig projektledare till e-handel (vikariat ca 1 år)
Wise IT AB Vi söker dig som vill arbeta med projektledning i ett framgångsrikt e-handelföretag med kunder som Tradera eBay, Media Markt, Macoteket och Däckia. I arbetet ingår att arbeta tillsammans med utvecklare och kundansvariga för att planera det dagliga arbetet. Har du erfarenhet av e-handel liknande verksamhet är detta arbetet för dig. Arbetsbeskrivning I rollen ingår att arbeta med att projektleda nya kunduppdrag, att ge kundsupport samt att ge support internt. Du ska arbeta med flera parallella projektaktiviteter och det ingår hantering av tilläggsbeställningar och felrapportering från befintliga kunder. I denna process agerar man kravställare och bär även totalansvaret för interna nyutvecklingsprojekt. Du ska hantera kravspecifikationer, offerter, lösningsförslag samt tidsuppskattningar, bryta ner projekt i olika arbetsmoment och fördela dessa till utvecklare, följa upp arbetet samt funktionstesta leverans samt hålla kontakt med kund samt andra externa parter i projektet och fakturera. Utbildning/Erfarenhet Avgörande för denna roll är att kunna prioritera mellan flera parallella aktiviteter och projekt. Du ska därför kunna hantera många olika arbetsuppgifter och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar. Dina erfarenheter: - Erfarenhet av e-handel eller motsvarande. - God vana att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. - Någon sorts eftergymnasial utbildning. Om kunden Bakom enferno står en grupp mycket erfarna personer som framgångsrikt skapat förutsättningar för storskalig e-handel på den svenska marknaden. Idag är enferno en snabbfotad organisation med en grupp hängivna specialister inom e-handel. I denna rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Lilian Westin. Varmt välkommen med din ansökan! Ansök via "Sök jobbet" omgående då vi rekryterar löpande.
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Leveransansvarig projektledare till e-handel (vikariat ca 1 år) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leveransansvarig projektledare till e-handel (vikariat ca 1 år)

Sjuksköterska, Järfälla
Arbetsplatsen Attendo Flottiljens äldreboende är beläget vid Barkarby Handelsplats i Järfälla. Det nybyggda boendet har varit i bruk drygt ett år. Här finns plats för 40 brukare varav 20 demensplatser och 20 omvårdnadsplatser samt en växelvårdsavdelning 10 patienter. Flottiljen är ett modernt äldreboende med ljusa och vackra lokaler. Det finns även en SPA-avdelning med pool och gym samt en restaurang som serverar dagens lunch och levererar mat till avdelningarna. Flottiljen är ett äldreboende med engagerade och kompetenta medarbetare. På varje demensavdelning arbetar en Silviasyster. En av våra sjuksköterskor slutar och därför söker vi nu en engagerad och erfaren sjuksköterska. Du ska vara säker och trygg i sin yrkesroll och gilla att arbeta i team. Tjänsten är 74,89%. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Du kommer att ha omvårdnadsansvar för 10 brukare på en demensavdelning och för vissa patienter på växelvårdsavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom bedömningar av hälsotillstånd, inskrivning, dokumentation, delta i vårt kvalitetsarbete, att samverka med kommunen, handledning av personal och studenter och upprättande av HSL-rutiner,. Schemalagd arbetstid Vi dokumenterar i ProCapita, Senior Alert och Palliativa registret. Kvalifikationer Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet, gärna med vidareutbildning vård av äldre. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat, inneha en hög serviceanda och behärska svenska i tal och skrift. Vi vill att du är med och utvecklar vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Attendo AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Järfälla

Vill du arbeta med utveckling inom print- och säkerhetslösningar?
Framtiden AB Vill du utvecklas i en roll som utvecklare mot print- och säkerhetslösningar? Tycker du att det är kul att ansvara för egna projekt och kunder? Hos vår kund erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter! Ansök idag! Dina arbetsuppgifter Hos vår kund kommer du att arbeta med att utveckla och ta fram lösningar till nya och befintliga kunder. Kunderna finns inom de flesta branscher och du kommer till stor del arbeta med att kundanpassa system. I rollen som utvecklare är du också med vid implementation av företagets mjukvara i kundernas system. Till en början kommer du att få gå med en mer senior kollega för att komma in i rollen till dess att du är mer självgående och kan ansvara för egna projekt. Underen inledande period kommer du att arbeta i olika projekt för att få förståelse för vår kunds verksamhet och projekten du arbetar i är i varierande storlek och längd. Om företaget Vår kund erbjuder ett komplett sortiment av produkter för att skapa optimala utskrifts- och säkerhetslösningar, verktyg och applikationer för att hantera utdata eller print. Exempel på produkter kan vara programvaror och lösningar för att integrera fysiska eller elektroniska system i verksamheten eller system som gör ostrukturerade dokument sökbara på ett strukturerat sätt. Hos vår kund arbetar idag 10 personer med olika bakgrund. Din profil - Relevant utbildning inom IT - Du har goda kunskaper inom VB Script - Goda kunskaper inom SQL -Goda kunskaper i svenska Personliga egenskaper: Som person är du social, flexibel, nyfiken, har ett tekniskt intresse och vill alltid lära dig mer. Du trivs i att arbeta mot kund och att arbeta med frihet under ansvar. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start i augusti Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ort: Vaxholm
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta med utveckling inom print- och säkerhetslösningar? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta med utveckling inom print- och säkerhetslösningar?

SverigesEnergi söker säljare som vill arbeta inhouse
Dreamwork Kort om tjänsten Dreamwork söker nu drivna och resultatorienterade säljare som vill arbeta inhouse på SverigesEnergi. Du kommer att få möjlighet att marknadsföra spännande produkter i ett bolag som lägger lika stort värde på resultat som välmående personal. Som telefonförsäljare kommer du att ha en viktig roll och vara bolagets nyckel till fortsatt framgång. Vill du lära dig om samt utvecklas inom försäljning eller har du tidigare arbetat med exempelvis telefonförsäljning och eller inom kundtjänst kan det vara just dig vi söker. Tidigare erfarenheter är meriterande men ej ett krav då SverigesEnergi erbjuder introduktion, säljutbildning och löpande coachning. Mer om tjänsten Som telefonförsäljare arbetar du tillsammans med kollegor att bygga upp en ny och resultatrik säljavdelning. Med telefonen som verktyg och med strukturella säljprocesser som bakgrund marknadsför du spännande produkter. Din roll som säljare kommer att vara en viktig nyckel som gör att bolaget ger dig ett stort fokus och utrymme till att utvecklas inom försäljning. Om du är driven, engagerad och resultatorienterad tror vi att du kan bli väldigt framgångsrik som medarbetare och därmed nå utveckling i din yrkesroll. SverigesEnergi lägger stort värde på att man ska ha roligt på sin arbetsplats och kommer lägga mycket resurser på att du känner dig trygg i din roll som säljare och att du trivs på jobbet. Du kommer i samarbete med andra säljare arbeta mot tydligt utsatta mål och i tjänsten ingår en grundlig introduktion och löpande säljutbildning och coachning. Detta för att du ska få en bra plattform för att nå personlig utveckling i din säljarroll. Tjänsterna ska vara tillsatta i början av augusti då gemensam utbildning och introduktion kommer att ske. Tjänsten fortlöper tillsvidare. Lön: Fast lön + provision Din profil För att trivas i din roll som säljare tror vi att du är: - Driven - Engagerad - Resultatorienterad - Flexibel - Prestigelös - Socialt kompetent Vidare tror vi att du brinner för kundvård och merförsäljning. För att klara av arbetet krävs det att du talar och skriver svenska flytande. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. Utöver ovanstående tror vi att du är en lättsam person med mycket humor som ser möjligheter i utmaningar och brinner för marknadsföring och försäljning. Ansökan Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa eller maila Annika Sjöberg på 08-446 47 09 alternativt annika.sjoberg@dreamwork.com Om Dreamwork Sedan 2006 bygger vi ett nytt och annorlunda bemanningsföretag, som just nu är det snabbast växande i Sverige. Dreamwork har idag ca 300 anställda varav 50 internt. Vi har över 800 personer i våra omställningsprogram och finns på tolv platser i Sverige och har en CV-databas med över 500 000 kandidater. Våra garantier är marknadens bästa och vi har en målsättning att vara branschens trevligaste arbetsgivare. Dreamwork erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.
Företag: Annika Sjöberg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga SverigesEnergi söker säljare som vill arbeta inhouse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigesEnergi söker säljare som vill arbeta inhouse

Analytiker till boutique investment bank
sifferverket   Vi söker för vår kund, en boutique investment bank, en junior analytiker till Stockholmskontoret. Företaget arbetar inom M&A, Corporate Finance och genomför även egna Private Equity investeringar. Man är ledande inom Media, Internet och Teknologi. Din profil Du har förmodligen arbetat som analytiker något år inom Corporate Finance eller M&A alt. Internship en längre tid på en liknande avdelning . Du har akademisk bakgrund, civilekonom och/eller civilingenjör.  Du har en god teknisk kompetens och har en mycket god analytisk samt kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.  Du är prestigelös och flexibel som person. Du bör ha ett stort intresse för media, internet och teknologi branscherna. Du skriver och talar obehindrat på engelska och svenska. Övrigt Tjänsten är en rekrytering hos kund och ska tillsättas snarast. Kontoret är beläget i centrala Stockholm. Intervjuer sker löpande, så om du tycker att din profil passar in på tjänsten så tveka inte utan ansök nedan.   Om du vill veta mer kontakta Josephine Ivstam rekryteringskonsult                                                        mejl: josephine.ivstam@sifferverket.se tfn 070 7440981
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Analytiker till boutique investment bank jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytiker till boutique investment bank

Stationschef till AVIS Sveavägen och Akalla i Stockholm
Som chef för våra biluthyrningsstationer på Sveavägen och Akalla har du ansvar för stationernas resultat, utveckling och bemanning. Din arbetsplats blir huvudsakligen på Sveavägen men du har även ansvar för vår station i Akalla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som stationschef: • Du ska säkerställa att stationerna drivs med hög kvalitet och mot uppsatta mål  • Du ser till att budget följs och du är kostnadsmedveten • Du ska arbeta aktivt mot ökad försäljning och ökat resultat • Du deltar i det dagliga stationsarbetet och säkerställer att stationerna drivs på ett optimalt och effektivt sätt, både vad gäller bemanning, bilplanering och kundfokus. •  Du har personalansvar för cirka 7 medarbetare och du har ansvar för att genomföra regelbundna personalmöten och medarbetarsamtal. • Du ansvarar för det administrativa arbetet och våra interna processerna på stationerna  • Du är en god och synlig representant för Avis på marknaden och mot samarbetspartners, leverantörer etc.  Kravprofil: Vi söker dig som är drivande och resultatinriktad i ditt arbete. Du är tydlig i ditt ledarskap och du är en god kommunikatör. Du motiverar och har förmågan att skapa effektiva team. Du är säljorienterad och drivs av starkt kundfokus men samtidigt ska det vara struktur i det dagliga arbetet. Du har en god organisationsförmåga och ser helheten i verksamheten. En av våra värderingar är; We try harder och det ska också ligga dig varmt om hjärtat. För tjänsten är det en förutsättning att du har: • Gymnasieutbildning och gärna eftergymnasial utbildning med ekonomiskt innehåll • Goda språkkunskaper i främst svenska och engelska • Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet i arbetsledande befattning med personalansvar, gärna inom servicenäringen • Försäljningserfarenhet med goda resultat • Ekonomiskt intresse och analytisk förmåga • Körkort, minst behörighet B Låter detta intressant? Skicka då din ansökan senast 24 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. För ytterligare information kontakta:


 Helena Larson, M: 070-753 33 10, helena@pointpeople.se 
 Tina Tropp Jerresand, M: 0707-75 85 68, tina@pointpeople.se
Företag: Pointpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Stationschef till AVIS Sveavägen och Akalla i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stationschef till AVIS Sveavägen och Akalla i Stockholm

Turnerande säljare för Telia
Vendator brinner för försäljning och vi drivs av utveckling av framgångsrik försäljning, vilket vi gjort i teori och praktik sedan 1988. Vi tillför säljkraft till våra kunder genom våra affärsområden: Callcenter Bemanning, Rekrytering & Field Marketing Affärskonsult Våra kunder är företag, organisationer och offentlig sektor som vill vara de bästa i sin bransch. Vendator är medlemmar i Kontakta (f.d. Sveriges CallcenterFörening) och har tillstånd av Finansinspektionen (FI) att bedriva försäkringsförmedling. Vi är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Unionen. Idag finns vi med verksamheter i Stockholm (Alviks Strand) och Hofors. Vi är noterade på Aktietorget. Vill du följa med oss på ett äventyr genom Sverige? Arbetsbeskrivning:Som turnerande säljare för vår uppdragsgivare Telia är du en ambassadör för hela företaget. Du skapar nya kunder genom att hitta kundens behov och ser till att de får möjlighet till en stabilare "triple-play-lösning". Viktigt för dig är att genom ditt sätt att sälja skapa kunder som är nöjda när du lämnar dem. Vi jobbar i säljperioder om tio dagar där arbetstiden är förlagd till eftermiddagar till kvällar, 7h/dag. Uppdragen genomförs i team där både din egen prestation och teamets framgång firas! Detta är ett turnérande team, vilket betyder att vi arbetar i olika städer. D.v.s. du får en fantastisk chans att uppleva Sverige. Är du som oss? För att trivas hos oss tror vi att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, har du inte det kompenserar du detta med din vinnarinstinkt och positiva läggning. Du har nära till skratt och bidrar alltid till att vi har kul på jobbet. Du har framförallt viljan att lyckas och drivs av att tjäna pengar! Vi tror även att du * Är öppen, positiv, orädd och nyfiken på andra människor * Bidrar till att vi har kul på jobbet samtidigt som vi överträffar våra mål * Är intresserad av kundkontakt och alltid sätter kunden i fokus * Brinner för försäljning och service * Har minst 1 års arbetslivserfarenhet * Har glimten i ögat och en talang för att argumentera Körkort för personbil är meriterande. Om detta stämmer på dig så är du helt rätt person hos oss! Vi erbjuder dig: * Goda möjligheter att utvecklas vidare i ett snabbt växande företag som satsar på kvalité * Att i ditt uppdrag få lära dig hur du uppnår bestående säljframgång * Fast lön plus provision utan tak  * En härlig teamkänsla Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacqueline Hamilton på 070.255 00 36. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Företag: VENDATOR AB Field marketing
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Turnerande säljare för Telia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Turnerande säljare för Telia

Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens
Wise IT AB Vi på Netsurvey är i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team med en produktionsansvarig projektledare. Vill du arbeta i ett företag där man värdesätter humor, prestigelöshet och positiv energi? Netsurvey erbjuder dig möjligheten att utvecklas och få arbeta med nya spännande arbetsuppgifter. Vi verkar i en intressant bransch där vi kommer våra kunder nära och får en strategisk insikt i deras verksamhet. Arbetsbeskrivning Som produktionsansvarig hos Netsurvey kommer du att ha ett ansvar för tekniken i de kundprojekt du deltar i, där du tillsammans med kollegor tar fram skräddarsydda tekniska lösningar för kunden. Du kommer att ha en viktig roll i hela projektet: från planering, genomförande, rapportanalys - till det förbättringsarbete som följer efter en kund- och medarbetarundersökning. Arbetet innebär vidare att programmera, ta fram webbaserade enkäter och rapporter som skapar underlag för analyser som sedan presenteras för kund. Utbildning/Erfarenhet Din bakgrund: - Högskoleutbildning inom relevant område eller ett par års erfarenhet från IT-branschen - Goda kunskaper inom SQL, HTML, XML - Goda kunskaper i svenska och engelska Kanske är du relativt nyutexaminerad från en högskoleutbildning eller så har du ett par års arbetslivserfarenhet inom IT, men saknar utbildning. Har du vidare en spetskompetens inom t.ex. webb, teknisk projektledning, programmering etc. ser vi det som meriterande för tjänsten. Som person tror vi att du gillar problemlösning, är noggrann och har ett analytisk och logisk tänkande. Du ska också trivas i kontakten med kund och motiveras av att hitta tekniska lösningar. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta både självständigt och i team. Om kunden Netsurvey är idag ledande på att genomföra medarbetarundersökningar och att koppla resultatet mot olika nyckeltal för att förbättra deras kunders arbetsklimat och lönsamhet. Netsurvey utvecklar metoder och analysmodeller utifrån den data de samlar in och tillhandahåller rapporter och olika webbaserade verktyg som kunden arbetar med. De arbetar idag med många av Sveriges största internationella företag. Hos Netsurvey möter du 30 engagerade kollegor som har kul på jobbet och finns i attraktiva lokaler i Stockholm city. Netsurvey ägs av Wise Group AB, som är noterat på OMX First North Premier. Om oss I denna rekrytering samarbetar Netsurvey med Wise IT. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lilian Westin på 073-521 65 16.
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programmeringskunnig projektledare med SQL-kompetens


Sök lediga jobb XHTML

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se