Xtra Sverige AB jobb - lediga jobb

Xtra Sverige AB jobb Xtra Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Xtra Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Xtra Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden- Stockholm

 2. Operationssjuksköterska, Stockholm- Stockholm

 3. Sjuksköterska till vårdcentral- Stockholm

 4. Geriatriker till Palliativt team- Mora

 5. Läkare till Gävle- Gävle

 6. Sjuksköterska till sjukvårdsrådgivningen.- Bollnäs

 7. Läkare till Gävle sjukhus- Gävle

 8. Patolog till Gävle- Gävle

 9. Psykiatriker till Sörmland- Eskilstuna

 10. Specialist i Invärtesmedicin eller Geriatrik till Katrineholm- Katrineholm

 11. Psykiatriker till Psykosteam i Katrineholm- Katrineholm

 12. Psykiatriker till Öppenvårdsmottagning i Flen- Flen

 13. Radiolog till Umeå- Umeå

 14. Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral- Umeå

 15. Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral- Västerås

 16. Ögonspecialist till kirurgisk verksamhet i Västerås- Västerås

 17. Sjuksköterska till kirurgklinik.- Västerås

 18. Barnläkare till Skövde- Skövde

 19. Barnläkare till Barnklinik i Borås- Borås

 20. Barnläkare/Barnneurolog till Östergötland- Linköping

 21. Allmänspecialist till privat vårdcentral- Hultsfred

 22. Allmänspecialister till vårdcentraler i Karlstad- Karlstad

 23. Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn- Kristinehamn

 24. Allmänspecialist till Dorotea sjukstuga- Dorotea

 25. Allmänspecialister till hälsocentraler i Skellefteå- Skellefteå

 26. Allmänspecialist till vårdcentral i Alingsås- Alingsås

 27. Psykolog till BUP- Stockholm

 28. Anestesiolog till Dalarna- Mora

 29. Endokrinolog till Dalarna- Mora

 30. Geriatriker till Palliativt team- Mora

 31. Internmedicinare till Dalarna- Mora

 32. Kardiolog till Dalarna- Mora

 33. Nefrolog till Dalarna- Mora

 34. Neurolog till Dalarna- Mora

 35. Urolog till Dalarna- Ludvika

 36. Ögonläkare till Dalarna- Ludvika

 37. ÖNH läkare till Dalarna- Mora

 38. Anestesi- och intensivvårdsläkare till Operationsavdelning- Hudiksvall

 39. Barn- och ungdomsneurolog till Gävle- Gävle

 40. Barn- och Ungdomspsykiatriker till Gävle- Gävle


Mer beskrivning

Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden
Xtra Sverige AB Om oss Xtra Cares kunder har ett extra stort behov av oss under sommarmånaderna och vi behöver fler duktiga sjuksköterskor & specialistsjuksköterskor. Därför erbjuder vi dig som är med och räddar vården under sommarmånaderna att följa med på en lyxig upplevelsehelg under hösten. Detta är en uppskattad tradition sedan flera år tillbaka. Du kvalificerar dig till en inbjudan när du arbetar som sjuksköterska för Xtra Care 120 timmar eller mer under veckorna 27 till 33 Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Vi söker sjuksköterska till barnortopeden som tillhör en av våra kunder ii Stockholm. Behov finns från omgående. Heltid dag,kväll och det är önskvärt med kontinuitet. Adekvat introduktion sker innan/i samband med uppdragets start. På avdelningen tar man emot barn upp till 18 års ålder, som har akuta eller icke-akuta ortopediska tillstånd. De akuta tillstånden är ex. frakturer och andra skador som drabbar rörelseapparaten, d.v.s. skelett, leder och muskler. Bakteriella infektioner i skelett och leder är andra diagnoser som kan vara aktuella. Man behandlar också icke-akuta tillstånd, framför allt de felställningar och rörelsehandikapp som drabbar barn med neuromuskulära tillstånd som cerebral pares, ryggmärgsbråck och olika muskelsjukdomar. Andra diagnosgrupper är osteogenesis imperfecta och de tillstånd som drabbar nyfödda, i övrigt friska barn, som klumpfot och höftledsinstabilitet. Ditt arbete innebär sedvanligt avdelningsarbete för sjuksköterska, pre- och postoperativ omvårdnad. Vårdtiderna är korta, från 1-5 dagar. Din profil Sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet, alt barnsjuksköterska. Erfarenhet av barnsjukvård är meriterande men ej ett krav. Gärna med erfarenhet av journalsystemet take care. Det är viktigt att du känner dig trygg och säker i din yrkesroll. Vi ser att du är flexibel och har en god sammarbetsförmåga. Vi anställer fortlöpande, så tveka inte att höra av dig till oss!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska alt Barnsjuksköterska till Barnortopeden

Operationssjuksköterska, Stockholm
Xtra Sverige AB Om oss Xtra personal är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Vi är auktoriserade och erbjuder bemanning av framförallt Läkare och Sjuksköterskor till privata aktörer, kommuner och Landsting. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Koncernen ägs av holländska Centric. Våra affärsområden är IT, Informationsförvaltning, Ekonomi, Administration och Care. Xtra personal erbjuder goda arbetsvillkor och en spännande variation av uppdrag över hela vårt vackra land på sjukhus, kommuner eller privata kliniker - allt vad hjärtat begär! Långa eller korta uppdrag, dygnets alla timmar, Xtra personal Care är tillgänliga dygnet runt årets alla dagar. Tack vare våra ambitiösa, fokuserade och glada medarbetare har vi ett gott renommé och ser en stadig ökning av antalet uppdrag - därför söker vi dig som vill jobba med oss på vårat team! Om företaget Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu operationssjuksköterska med minst två års erfarenhet för längre uppdrag i Stockholm. Uppdragsstart i början av september. Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operation. Kontakta oss för mer information! Vi står för boende och resor vid behov. Din profil Operationssjuksköterska. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssjuksköterska, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssjuksköterska, Stockholm

Sjuksköterska till vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss Xtra personal är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Vi är auktoriserade och erbjuder bemanning av framförallt Läkare och Sjuksköterskor till privata aktörer, kommuner och Landsting. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Koncernen ägs av holländska Centric. Våra affärsområden är IT, Informationsförvaltning, Ekonomi, Administration och Care. Xtra personal erbjuder goda arbetsvillkor och en spännande variation av uppdrag över hela vårt vackra land på sjukhus, kommuner eller privata kliniker - allt vad hjärtat begär! Långa eller korta uppdrag, dygnets alla timmar, Xtra personal Care är tillgänliga dygnet runt årets alla dagar. Tack vare våra ambitiösa, fokuserade och glada medarbetare har vi ett gott renommé och ser en stadig ökning av antalet uppdrag - därför söker vi dig som vill jobba med oss på vårat team! Om företaget Tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare ser vi en stadig ökning av uppdrag för dig som är leg.sjuksköterska runt om i landet. Du som är med och räddar vården under de mest populära semesterveckorna är värd något xtra. När du arbetar för Xtra Care heltid i tre veckor eller mer under veckorna 27 till och med 33, är du välkommen att följa med på en spännande upplevelsehelg. Detta har de senaste åren varit ett populärt tillfälle att träffa kollegor som jobbar för Xtra Care och din kontaktperson på Xtra Care. När hösten är som vackrast åker vi iväg och lyxar till det. Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till vårdcentral i Stockholm Vecka 26-32. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på mottagning med en del administrationsarbete ingår. Vi står för boende och resor vid behov. Din profil Leg Sjuksköterska. Två års yrkeserfarenhet. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vårdcentral

Geriatriker till Palliativt team
Xtra Sverige AB Om oss VI söker för kunds räkning specialistläkare i Geriatrik för arbete i Mora/Orsas palliativa team. Pendling mellan orterna, ca. 1mil. Uppdraget är i sommar v. 26-31 . Arbetstid 8tim/dag Välkommen med ansökan även vid enstaka veckor Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Kontakta Marie Öhrstedt för med detaljerad information.. Din profil Geriatriker
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Geriatriker till Palliativt team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Geriatriker till Palliativt team

Läkare till Gävle
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kundsräkning läkare som vill arbeta som primärjour på medicinakut Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Primärjour på medicinakutmottagning. Kontakta Marie Öhrstedt för mer information. Din profil Legitimerad läkare med minst ett års erfarenhet från internmedicinsk verksamhet.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Läkare till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkare till Gävle

Sjuksköterska till sjukvårdsrådgivningen.
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta med sjukvårdsrådgivning. Känner du dig trygg i din yrkesroll och har blandad erfarenhet, då söker vi dig! Vi står för boende och resor om detta är aktuellt! Xtra Cares kunder har ett extra stort behov av oss under sommarmånaderna och vi behöver fler duktiga sjuksköterskor & specialistsjuksköterskor. Därför erbjuder vi dig som är med och räddar vården under sommarmånaderna att följa med på en lyxig upplevelsehelg under hösten. Detta är en uppskattad tradition sedan flera år tillbaka. Du kvalificerar dig till en inbjudan när du arbetar som sjuksköterska för Xtra Care 120 timmar eller mer under veckorna 27 till 33. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Vi söker en sjuksköterska till sjukvårdsrådgivning i Bollnäs. Tillträde, snarast. Arbetstider: Öppet dygnet runt, nattjänst kan förekomma vid enstaka tillfällen. I övrigt arbetar man mellan 07:00-22:00. Xtra Care erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med bl.a. föreläsningar, repetition i HLR, afterwork, sommarbonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som för anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Din profil Sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Krav:Vana att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter, vana från telefonrådgivning. Vana från arbete i 1177. Gärna kännedom om Gävleborgs län och Uppsala län som samverkar . Det är viktigt att du känner dig trygg och säker i din yrkesroll. Vi ser att du är flexibel och har en god sammarbetsförmåga. Vi anställer fortlöpande, så tveka inte att höra av dig till oss!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till sjukvårdsrådgivningen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till sjukvårdsrådgivningen.

Läkare till Gävle sjukhus
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kundsräkning legitimerad läkare som vill arbeta på akutmottagningen Medicinkliniken Gävle sjukhus. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på Sportlifes träningskort En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för läkare på akutmottagning. Kontakta Marie Öhrstedt för mer information. Din profil Legitimerad läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Läkare till Gävle sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkare till Gävle sjukhus

Patolog till Gävle
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en läkare med specialistkompetens i Klinisk Patologi som vill arbeta på enhet i Gävle, Klinisk Patologi och Cytologi. Uppdraget avser v.13 - 35, 1dag/v. Välkommen att höra av dig om du kan alla eller några av veckorna. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Diagnostik av cellprover, en dag i veckan analys av cytologi och neuropatologi. Din profil Leg. läkare med spec. komp. Klinisk Patologi.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Patolog till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Patolog till Gävle

Psykiatriker till Sörmland
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en psykiatriker till en slutenvårdsavdelning i Sömland Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Arbete på en slutenvårdsavdelning med 12 vårdplatser, 2 PIVA platser finns. PÅ avdelningen vårdas framförallt personer med beroende- och missbruksproblem men även andra psykiatriska sjukdomstillstånd vårdas där. Underläkare finns. Din profil Specialist i psykiatri. Goda kunskaper i svenska språket, lägst C1 nivå.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatriker till Sörmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatriker till Sörmland

Specialist i Invärtesmedicin eller Geriatrik till Katrineholm
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning bakjourskompetent specialist i Invärtesmedicin eller Geriatriker till Medicinklinik i Katrineholm. Uppdraget gäller maj t.o.m. augusti. Troligtvis även till hösten. Välkommen med din ansökan även för delar av uppdraget. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Kontakta gärna Marie Öhrstedt för med detaljerad information 0730-415811 Din profil Leg läkare med specialistkompetens invärtesmedicin eller geriatrik.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i Invärtesmedicin eller Geriatrik till Katrineholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i Invärtesmedicin eller Geriatrik till Katrineholm

Psykiatriker till Psykosteam i Katrineholm
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en psykiatriker till Psykosteam i Katrineholm, v.23 - 52. I uppdraget ingår också vissa dagbakjourer. 40 % Tjänstgöring fördelat på två dagar per vecka, flexibelt vilka dagar. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Kontakta Marie Öhrstedt för mer detaljerad information. Din profil Leg. läkare med specialistkompetens i Psykiatri.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatriker till Psykosteam i Katrineholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatriker till Psykosteam i Katrineholm

Psykiatriker till Öppenvårdsmottagning i Flen
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en psykiatriker till Öppenvårdsmottagning i Flen. Uppdraget är på deltid, ca.80% . Vecka 25, 26, 27, 28 samt 31 - 52 Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Kontakta Marie Öhrstedt för mer detaljerad information. Din profil Leg. läkare med specialistkompetens i Psykiatri.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Flen
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatriker till Öppenvårdsmottagning i Flen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatriker till Öppenvårdsmottagning i Flen

Radiolog till Umeå
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en radiolog till Umeå Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt radiologiskt arbete med konventionell tadiologi och datortompgrafi inom det allmänradiologiska området. Jourtjänstgöringen innefattar inte interventionell radiologi. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Radiologi. Vår uppdragsgivare önskar goda kunskaper i svenska språket i såväl, tal som skrift.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Radiolog till Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Radiolog till Umeå

Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu Distrikssköterska alternativt Sjuksköterska för tjänstgöring på vårdcentral. Uppdraget är under sommaren med möjlighet till förlägning. Sysselsättningsgraden kan diskuteras och därför är även du som kan jobba deltid och timmar intressant. Behov finns från omgående. Boende och resor ordnas vid behov! Du som är med och räddar vården under de mest populära semesterveckorna är värd något xtra. När du arbetar för Xtra Care, 123 timmar eller mer under veckorna 27 till och med 33, är du välkommen att följa med på en spännande upplevelsehelg. Detta har de senaste åren varit ett populärt tillfälle att träffa kollegor som jobbar för Xtra Care och din kontaktperson på Xtra Care. När hösten är som vackrast åker vi iväg och lyxar till det. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på Vårdcentral. Din profil Leg Sjuksköterska. Två års yrkeserfarenhet. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral

Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu Distrikssköterska alternativt Sjuksköterska för tjänstgöring på vårdcentral. Behov från vecka v33 - v46 med möjlighet till förlängning. Dagtid, 100% tjänstgöringsgrad. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort Sportlife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktsjuksköterska på Vårdcentral. För mer information kontakta Mathias Johansson - 0709348840 Din profil Disktriktsjuksköterska alt. leg Sjuksköterska. Två års yrkeserfarenhet. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsjuksköterska / Sjuksköterska till Vårdcentral

Ögonspecialist till kirurgisk verksamhet i Västerås
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en ögonläkare till Västerås. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Kataraktoperationer inkl postoperativa kontroller. Uppdraget är på 50%, ojämna veckor under hösten. Kontinuitet i upprdaget är önskvärt. Din profil Leg läkare med specialistkompetens inom oftamologi. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är önskvärt.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonspecialist till kirurgisk verksamhet i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonspecialist till kirurgisk verksamhet i Västerås

Sjuksköterska till kirurgklinik.
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker sjuksköterska till kirurgavdelning. Vill du ha nya utmaningar och ny arbetsmiljö då har du hittat rätt. Vi står för boende och resor om detta är aktuellt! Xtra Cares kunder har ett extra stort behov av oss under sommarmånaderna och vi behöver fler duktiga sjuksköterskor & specialistsjuksköterskor. Därför erbjuder vi dig som är med och räddar vården under sommarmånaderna att följa med på en lyxig upplevelsehelg under hösten. Detta är en uppskattad tradition sedan flera år tillbaka. Du kvalificerar dig till en inbjudan när du arbetar som sjuksköterska för Xtra Care 120 timmar eller mer under veckorna 27 till 33.Vid behov ordnar vi med resa och boende. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Sjuksköterskor och Läkare till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, repetition i HLR ,afterwork , sommar bonus och julfest. Auktorisation: Att vara ett auktoriserat företag är en kvalitetssäkring och en garanti för såväl företagets kunder som anställda. Auktorisationen intygar att företaget följer lagar och regler, betalar skatter och avgifter, följer och håller sig ajour med gällande lagar och regler i branschen och på arbetsmarknaden. Du som anställd kan alltså känna dig trygg med bla att du är försäkrad under arbetstid och vi betalar in pensioner mm. Dina arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning. Vi söker dig som är sjuksköterska till kirurgavdelning i Västmanland. Behov finns från snarast. Önskvärt med kontinuitet. Störst behov finns dag/kväll, men även nätter. Adekvat introduktion sker innan/i samband med uppdragets start. Din profil Leg. sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Erfarenhet av kirurgavdelning är meriterande men ej ett krav. Gärna med erfarenhet av journalsystemet cosmic. Det är viktigt att du känner dig trygg och säker i din yrkesroll. Vi ser att du är flexibel och har en god sammarbetsförmåga. Vi anställer fortlöpande, så tveka inte att höra av dig till oss!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till kirurgklinik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till kirurgklinik.

Barnläkare till Skövde
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning Barnläkare om vill arbeta på Skövde sjukhus, Barn-och Ungdomskliniken. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Kontakta gärna Marie Öhrstedt för med detaljerad information 0730-415811 Din profil Legitimerad läkare med specialistkompetens barn- och ungdomsmedicin.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Skövde
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Barnläkare till Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnläkare till Skövde

Barnläkare till Barnklinik i Borås
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en barnläkare som vill arbeta några veckor i sommar på Barnklinik i Borås. Uppdraget avser v. 24, 26, 30, 31, 32, 34 och 35. Hör gärna av dig även vid enstaka veckor. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Kontakta gärna Marie Öhrstedt för med detaljerad information 0730-415811 Din profil Leg. läkare med spec. komp. Barn- och Ungdomsmedicin.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Barnläkare till Barnklinik i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnläkare till Barnklinik i Borås

Barnläkare/Barnneurolog till Östergötland
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kundsräkning en specialist i barnneurologi/habilitering till en barnklinik i Östergötland Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Läkare för arbete på universitetsklinik. Din profil Läkare med specialsitkompetens i barnneurologi eller habilitering
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnläkare/Barnneurolog till Östergötland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnläkare/Barnneurolog till Östergötland

Allmänspecialist till privat vårdcentral
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning allmänspecialist för arbete på privat enhet i norra delen av Kalmar län Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Hultsfred
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till privat vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till privat vårdcentral

Allmänspecialister till vårdcentraler i Karlstad
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu specialister i allmänmedicin som vill arbeta på vårdcentraler i Karlstad. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialister till vårdcentraler i Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialister till vårdcentraler i Karlstad

Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu dig som är specialist inom allmänmedicin och vill arbeta på vårdcentral i Kristinehamn. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn

Allmänspecialist till Dorotea sjukstuga
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning allmänspecialist som vill arbeta på Dorotea sjukstuga. Jourer finns att tillgå. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriksläkare på vårdcentral. Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Dorotea
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till Dorotea sjukstuga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till Dorotea sjukstuga

Allmänspecialister till hälsocentraler i Skellefteå
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu specialister inom allmänmedicin för korta och långa uppdrag i Skellefteå med omnejd. Jourer kan ingå. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriksläkare. Journalsystem: BMS systemcross Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialister till hälsocentraler i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialister till hälsocentraler i Skellefteå

Allmänspecialist till vårdcentral i Alingsås
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu dig som är specialist inom allmänmedicin till arbete på vårdcentral i Alingsås. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Journalsystem: Profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Alingsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Alingsås

Psykolog till BUP
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en psykolog som är intresserad av att arbeta med utredningsarbete inom BUP verksamhet. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för psykolog på BUP mottagning. Uppdraget kan komma att förläggas på annan ort än Stockholm. Din profil Leg Psykolog, önskvärt med erfarenhet av utredningsarbete. Då kunden önskar tillsätta detta uppdrag snarast kommer intervjuer ske löpande. Kontakta Marie Öhrstedt för mer information.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till BUP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till BUP

Anestesiolog till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu en anestesiolog till ett palliativt team i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för anestesiolog i palliativ verksamhet. Vi söker såväl dig som kan tänka dig enstaka veckor som dig som vill arbeta i längre perioder Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Anestesi- och intensivvård alt ST läkare med relevant erfarenhet.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Anestesiolog till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anestesiolog till Dalarna

Endokrinolog till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning endokrinolog för arbete i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på avdelning/mottagning. Vardagsjourer och helgbakjourer ingår i uppdraget. Kontakta gärna Marie Öhrstedt för med detaljerad information. Din profil Specialist i internmedicin. Ser gärna att du har erfarenhet av endokrinologi/diabetologi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Endokrinolog till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Endokrinolog till Dalarna

Geriatriker till Palliativt team
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu geriatriker för arbete i palliativt team i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Geriatrik alt ST läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Geriatriker till Palliativt team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Geriatriker till Palliativt team

Internmedicinare till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning internmedicinare för arbete i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för internmedicinare. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Internmedicin alt ST läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Internmedicinare till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Internmedicinare till Dalarna

Kardiolog till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en kardiolog till Dalarna Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för kardiolog Önskvärt att du ska kunna arbeta i journalsystemet Take Care samt Melior och kunna Care Talk. Din profil Leg Läkare med speckompetens Kardiologi. Då vår uppdragsgivare önskar en snabb handläggning av detta uppdarg ser vi gärna att du hör av dig snarast om du är intresserad och vill veta mer.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kardiolog till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kardiolog till Dalarna

Nefrolog till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning nefrolog för arbete på mottagning i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga för nefrolog på dialys/njurmottagning. Bakjourer ingår, för specialist i internmedicin kan även helgjourer erbjudas. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Njurmedicin med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Nefrolog till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nefrolog till Dalarna

Neurolog till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu neurolog för arbete i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för neurolog. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Neurologi alt ST läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Neurolog till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Neurolog till Dalarna

Urolog till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kundsräkning en urolog för arbete på mottagning i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för urolog. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Urologi eller ST läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Urolog till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Urolog till Dalarna

Ögonläkare till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning ögonläkare för arbete på flera orter i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett personaluthyrning och rekryteringsbolag som kan erbjuda dig spännande uppdrag. Vi är auktoriserade och erbjuder framförallt personaluthyrning av Specialistläkare, Läkare och Sjuksköterskor till offentliga och privata vårdgivare i Sverige och Norge. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig lön Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige. Bra rabatt på träningskort på SATS och Sportslife En egen kontaktperson på företaget Personalträffar med föreläsningar, afterwork och julfest. Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för ögonläkare på mottagning. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Ögonläkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonläkare till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonläkare till Dalarna

ÖNH läkare till Dalarna
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kundsräkning en Öron, näsa, hals läkare för arbete på mottagning i Dalarna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Öron, näsa, hals. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga ÖNH läkare till Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÖNH läkare till Dalarna

Anestesi- och intensivvårdsläkare till Operationsavdelning
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning anestesiolog för arbete på operationsavdelning i Hudiksvall. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Anestesi- och intensivvård med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Anestesi- och intensivvårdsläkare till Operationsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anestesi- och intensivvårdsläkare till Operationsavdelning

Barn- och ungdomsneurolog till Gävle
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning barn- och ungdomsneurolog för arbete i Gävle. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som neurolog. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialist i Barn - och ungdomsneurologi med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Barn- och ungdomsneurolog till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn- och ungdomsneurolog till Gävle

Barn- och Ungdomspsykiatriker till Gävle
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en barn- och ungdomspsykiatriker för arbete på BUP Gävle. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för psykiatriker. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Psykiatriker alt. ST läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Barn- och Ungdomspsykiatriker till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn- och Ungdomspsykiatriker till Gävle


Sök lediga jobb Xtra Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se