YrkesAkademin AB jobb - lediga jobb

YrkesAkademin AB jobb YrkesAkademin AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: YrkesAkademin AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: YrkesAkademin AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Borlänge- Borlänge

 2. Vårdlärare/pedagog Hudiksvall- Hudiksvall

 3. Trafiklärare, Falkenberg- Falkenberg

 4. Trafiklärare, Skara- Skara

 5. Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde- Skövde

 6. Trafiklärare, Norrköping- Norrköping

 7. Ämneslärare Idrott och Historia, Hagströmska- Linköping

 8. Utbildningsledare, Norrköping- Norrköping

 9. Estetlärare, naglar och hår, Hagströmska- Linköping

 10. Estetlärare i Bild och form, Hagströmska- Linköping

 11. Trafiklärare, Karlstad- Karlstad

 12. Trafiklärare, Eskilstuna- Eskilstuna

 13. Trafiklärare, Örebro- Örebro

 14. Utbildare- Stockholm

 15. Utbildare- Malmö

 16. Utbildare- Umeå

 17. Utbildare- Göteborg

 18. Vårdlärare eller pedagog- Hudiksvall

 19. Platschef med säljansvar Yrkesförarutbildning- Falun

 20. Medarbetare till vår Maskinförarutbildning- Sundsvall

 21. Medarbetare till vår Maskinförarutbildning- Örebro

 22. Utbildare- Stockholm

 23. Utbildare- Malmö

 24. Utbildare- Umeå

 25. Utbildare- Göteborg

 26. Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Östersund- Östersund

 27. Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Alvesta- Alvesta

 28. Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna- Eskilstuna

 29. Medarbetare Lager/Terminal och Truck- Helsingborg

 30. Utbildare till Ingenjörsmoduler- Göteborg

 31. Utbildare till Ingenjörsmoduler- Malmö

 32. Vårdlärare- Hudiksvall

 33. Vårdlärare- Falun

 34. Vårdlärare- Falun

 35. Ekonomisk administratör- Sundsvall

 36. Timanställd yrkeslärare Lager/Terminal och Truck- Sundsvall

 37. Truckinstruktör Lager/Terminal och Truck- Sundsvall

 38. Löneadministratör till huvudkontoret- Falun

 39. Personaladministratör till huvudkontoret- Falun

 40. Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna- Eskilstuna


Mer beskrivning

Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Borlänge
Yrkeslärare YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Borlänge. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom vår nya bransch, Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Önskvärt att du har Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10. Meriterande är Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Sex månaders provanställning Heltid 40 tim/veckan Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907, david.tunell@ya.se Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande. Sista ansökningsdag 2013-08-31 Din ansökan skickar du till david.tunell@ya.se och märker den med 2013-08-31 och Borlänge Besök gärna vår hemsida www.ya.se. för mer information om YrkesAkademin.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Borlänge

Vårdlärare/pedagog Hudiksvall
Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag. Vi bedriver arbetsmarknads-/komvux/privat- och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen? För att växa och utvecklas behöver vi dig! Läs mer om YrkesAkademin AB på www.ya.se Tjänsten Vårdlärare/pedagog i Hudiksvall Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vår Vård- och omsorgsutbildning för vuxna! Du har erfarenhet av att undervisa i dina karaktärsämnen och är social omsorgslärare eller omvårdnadslärare. Har du pedagogisk utbildning är det meriterande. I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra kurser i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner samt att planera och dokumentera. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga. En central betydelse är att vara närvarande, för samtliga deltagare i dina kurser. Vilket betyder att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: kvalitet, engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Kvalifikationer/erfarenhet - Behörig vårdlärare, alternativ högskoleexamen 120- 180 hp t ex beteendevetare, social omsorg, socionom. - Erfarenhet av undervisning inom vårdutbildning för vuxna. - Datorvana, utåtriktad med starkt lokalt nätverk och erfarenhet av branschkontakter inom vård och omsorg. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare/pedagog Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare/pedagog Hudiksvall

Trafiklärare, Falkenberg
Vi söker trafiklärare till Sveriges bästa yrkestrafikskola Självklart kan vi bli ännu bättre, därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår yrkesförarutbildning. Vi satsar för att leva upp till branschernas krav och önskemål - och ligger gärna steget före! T ex har vi egen trafiklärarutbildning (YH) och tunglärarutbildning. Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag inom transport och entreprenad. Våra yrkesförarutbildningar finns på 19 orter från Helsingborg upp till Gällivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig och privat sektor. För att växa och utvecklas behöver vi dig! Sök tjänst som trafiklärare vid våra yrkestrafikskola i Falkenberg! Du passar hos oss: - Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. - Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. - Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp. - Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har godkänd Trafiklärarutbildning, enligt transportstyrelsens krav på behörigheterna C, CE, D och DE samt YKB. Om du har lång erfarenhet av att köra lastbil och släp i olika kombinationer är det mycket meriterande. Det är klart meriterande om du även har ADR. Extra meriterande om du har pedagogisk utbildning/erfarenhet samt en administrativ förmåga. Var med och skapa Sveriges bästa utbildning, sök nu! Intervjuer och urval sker fortlöpande. Vill du veta mer om vad vi gör? Läs på www.ya.se
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare, Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare, Falkenberg

Trafiklärare, Skara
Vi söker trafiklärare till Sveriges bästa yrkestrafikskola! Självklart kan vi bli ännu bättre, därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår yrkesförarutbildning. Vi satsar för att leva upp till branschernas krav och önskemål och ligger gärna steget före! T ex har vi egen trafiklärarutbildning (YH) och tunglärarutbildning. Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag inom transport och entreprenad. Våra yrkesförarutbildningar finns på 19 orter från Helsingborg upp till Gällivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig och privat sektor. För att växa och utvecklas behöver vi dig! Sök tjänst som trafiklärare vid vår yrkestrafikskola i Skara! Du passar hos oss: - Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. - Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. - Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp. - Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har godkänd Trafiklärarutbildning, enligt transportstyrelsens krav på behörigheterna C, CE och D. Om du har lång erfarenhet av att köra lastbil och släp i olika kombinationer är det mycket meriterande. Det är klart meriterande om du även har DE, ADR och/eller YKB. Extra meriterande om du har pedagogisk utbildning/erfarenhet samt en administrativ förmåga. Var med och skapa Sveriges bästa utbildning, sök nu!
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Skara
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare, Skara jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare, Skara

Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde
Yrkeslärare YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Skövde. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom vår nya bransch, Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10 liksom Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Sex månaders provanställning Heltid 40 tim/veckan Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907, david.tunell@ya.se Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande. Sista ansökningsdag 2013-08-31 Din ansökan skickar du till david.tunell@ya.se och märker den med 2013-08-31 och Skövde Besök gärna vår hemsida www.ya.se. för mer information om YrkesAkademin.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Skövde

Trafiklärare, Norrköping
Vi söker trafiklärare till Sveriges bästa yrkestrafikskola! Självklart kan vi bli ännu bättre, därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår yrkesförarutbildning. Vi satsar för att leva upp till branschernas krav och önskemål och ligger gärna steget före! T ex har vi egen trafiklärarutbildning (YH) och tunglärarutbildning. Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag inom transport och entreprenad. Våra yrkesförarutbildningar finns på 19 orter från Helsingborg upp till Gällivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig och privat sektor. För att växa och utvecklas behöver vi dig! Sök tjänst som trafiklärare vid vår yrkestrafikskola i Norrköping! Du passar hos oss: - Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. - Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. - Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp. - Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har godkänd Trafiklärarutbildning, enligt transportstyrelsens krav på behörigheterna C, CE och D. Om du har lång erfarenhet av att köra lastbil och släp i olika kombinationer är det mycket meriterande. Det är klart meriterande om du även har DE, ADR och/eller YKB. Extra meriterande om du har pedagogisk utbildning/erfarenhet samt en administrativ förmåga. Var med och skapa Sveriges bästa utbildning, sök nu!
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare, Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare, Norrköping

Ämneslärare Idrott och Historia, Hagströmska
Hagströmska gymnasiet (tidigare YA Frigymnasium) är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3 000 personer. YrkesAkademin har drygt 350 anställda med verksamhet på 45 orter i Sverige. Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping, Falun och i Tierp. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i historia och idrott. KVALIFIKATIONER Du är en behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ANSTÄLLNING Tillträde 7 augusti 2013 tillsvidare. 60% tjänst. Urval och intervjuer sker löpande. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG!
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare Idrott och Historia, Hagströmska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare Idrott och Historia, Hagströmska

Utbildningsledare, Norrköping
Vi söker utbildningsledare till Sveriges bästa yrkestrafikskola! Självklart kan vi bli ännu bättre, därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår yrkesförarutbildning. Vi satsar för att leva upp till branschernas krav och önskemål och ligger gärna steget före! T ex har vi egen trafiklärarutbildning (YH) och tunglärarutbildning. Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag inom transport och entreprenad. Våra yrkesförarutbildningar finns på 19 orter från Helsingborg upp till Gällivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig och privat sektor. För att växa och utvecklas behöver vi dig! Sök tjänst som utbildningsledare i Norrköping. Du passar hos oss: - Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. - Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. - Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp. - Om du har en förmåga att fortlöpande utveckla/utbilda personalen på enheten. - Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. - Om du har erfarenhet av viss utbildningsadministration. Uppdraget kräver att du har godkänd Trafiklärar- och utbildningsledarutbildning, enligt transportstyrelsens krav på behörigheterna C, CE och D. Klart meriterande är om du har erfarenhet av att utbilda som trafiklärare/utbildningsledare. Har du stor erfarenhet av att köra lastbil och släp i olika kombinationer, behörighet gällande t ex DE, ADR och/eller YKB är det mycket meriterande. Var med och skapa Sveriges bästa utbildning, sök nu! Vill du veta mer om vad vi gör? Läs på www.ya.se
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsledare, Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsledare, Norrköping

Estetlärare, naglar och hår, Hagströmska
Hagströmska gymnasiet (tidigare YA Frigymnasium) är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3 000 personer. YrkesAkademin har verksamhet på 45 orter i Sverige. Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping, Falun och i Tierp. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en estetlärare på 40% med inriktning naglar och hår. KVALIFIKATIONER Du är en behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Anställning Tillträde 7 augusti 2013 tillsvidare. 40% tjänst. Urval och intervjuer sker löpande. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 5 augusti. Ansökan via epost: yafri.linkoping@ya.se SÖK NU, BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG!
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Estetlärare, naglar och hår, Hagströmska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Estetlärare, naglar och hår, Hagströmska

Estetlärare i Bild och form, Hagströmska
Hagströmska gymnasiet (tidigare YA Frigymnasium) är en del av YrkesAkademin - ett privatägt utbildningsföretag som årligen utbildar mer än 3 000 personer. YrkesAkademin har verksamhet på 45 orter i Sverige. Hagströmska gymnasiet finns i Uppsala, Linköping, Falun och i Tierp. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en estetlärare på 50% med inriktning bild och form med placering på Hagströmska gymnasiet i Linköping. KVALIFIKATIONER Du är en behörig lärare, gärna med några års erfarenhet som: - vill bidra till hela skolans funktion och utveckling - är engagerad, initiativkraftig och förändringsbenägen - vill arbeta ämnesövergripande tillsammans med andra lärare kring grupper av elever - har förmåga att genom ett aktivt mentorskap medverka till att eleverna genomför sin studieplan och når sina mål - stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ANSTÄLLNING Tillträde 7 augusti 2013 tillsvidare. 50% tjänst. Urval och intervjuer sker löpande. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 5 augusti. Ansökan via epost: yafri.linkoping@ya.se SÖK NU, BLI EN DEL AV VÅR FRAMGÅNG!
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Estetlärare i Bild och form, Hagströmska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Estetlärare i Bild och form, Hagströmska

Trafiklärare, Karlstad
Vi söker trafiklärare till Sveriges bästa yrkestrafikskola Självklart kan vi bli ännu bättre, därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår yrkesförarutbildning. Vi satsar för att leva upp till branschernas krav och önskemål ? och ligger gärna steget före! T ex har vi egen trafiklärarutbildning (YH) och tunglärarutbildning. Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag inom transport och entreprenad. Våra yrkesförarutbildningar finns på 19 orter från Helsingborg upp till Gällivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig och privat sektor. För att växa och utvecklas behöver vi dig! Sök tjänst som trafiklärare vid vår yrkestrafikskola i Karlstad! Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp såväl praktiskt som teoretiskt och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har godkänd Trafiklärarutbildning, enligt transportstyrelsens krav på i första hand behörighet D, meriterande om du även har behörigheterna C och CE. Det är klart meriterande om du även har DE, ADR och/eller YKB. Mycket meriterande är lång erfarenhet av bussföraryrket. Intervjuer och urval sker fortlöpande. Var med och skapa Sveriges bästa utbildning, sök nu! Läs gärna mer om oss på www.ya.se
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare, Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare, Karlstad

Trafiklärare, Eskilstuna
Vi söker trafiklärare till Sveriges bästa yrkestrafikskola! Självklart kan vi bli ännu bättre, därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår yrkesförarutbildning. Vi satsar för att leva upp till branschernas krav och önskemål och ligger gärna steget före! T ex har vi egen trafiklärarutbildning (YH) och tunglärarutbildning. Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag inom transport och entreprenad. Våra yrkesförarutbildningar finns på 19 orter från Helsingborg upp till Gällivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig och privat sektor. För att växa och utvecklas behöver vi dig! Sök tjänst som trafiklärare vid vår yrkestrafikskola i Eskilstuna! Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. att du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har godkänd Trafiklärarutbildning, enligt Transportstyrelsens krav på behörigheterna C, CE, D, DE. Meriterande är om du har utbildningsbehörighet även på YKB, ADR och Truck samt erfarenhet av både praktiskt och teoretiskt arbete. Intervjuer och urval sker fortlöpande. Tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Var med och skapa Sveriges bästa utbildning, sök nu! Läs gärna mer om oss på www.ya.se
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare, Eskilstuna

Trafiklärare, Örebro
Vi söker trafiklärare till Sveriges bästa yrkestrafikskola! Självklart kan vi bli ännu bättre, därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår yrkesförarutbildning. Vi satsar för att leva upp till branschernas krav och önskemål och ligger gärna steget före! T ex har vi egen trafiklärarutbildning (YH) och tunglärarutbildning. Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag inom transport och entreprenad. Våra yrkesförarutbildningar finns på 19 orter från Helsingborg upp till Gällivare. Våra uppdragsgivare kommer både från offentlig och privat sektor. För att växa och utvecklas behöver vi dig! Sök tjänst som trafiklärare vid vår yrkestrafikskola i Örebro! Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. att du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har godkänd Trafiklärarutbildning, enligt Transportstyrelsens krav på behörigheterna C, CE, D, DE. Meriterande är om du har utbildningsbehörighet även på YKB, ADR och Truck samt erfarenhet av både praktiskt och teoretiskt arbete. Intervjuer och urval sker fortlöpande. Tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Var med och skapa Sveriges bästa utbildning, sök nu! Läs gärna mer om oss på www.ya.se
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare, Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare, Örebro

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler. Anledningen är att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Stockholm, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Anledningen är att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Placering i Malmö, kan eventuellt ändras till Lund.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Malmö, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Anledningen är att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Umeå, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Anledningen är att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Göteborg, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Vårdlärare eller pedagog
Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat- och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen? För att växa och utvecklas behöver vi dig! Läs mer om YrkesAkademin på vår hemsida www.ya.se Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vår Vård- och omsorgsutbildning för vuxna. Du har erfarenhet av att undervisa i dina karaktärsämnen och är social omsorgslärare eller omvårdnadslärare. Har du pedagogisk utbildning är det meriterande. I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra kurser i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner samt att planera och dokumentera. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga. En central betydelse är att vara närvarande, för samtliga deltagare i dina kurser. Vilket betyder att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: kvalitet, engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Kvalifikationer/erfarenhet Behörig social omsorgslärare/vårdlärare Van användare av datorn i arbetet Utåtriktad med starkt lokalt nätverk och erfarenhet av arbetsgivarkontakter Språkkompetens är meriterande Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare eller pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare eller pedagog

Platschef med säljansvar Yrkesförarutbildning
YrkesAkademin är ett privatägt utbildningsföretag, det näst största företaget i Sverige inom vuxenutbildning. Våra två största områden är utbildningar med inriktning mot transport och industriteknik. Vårt utbildningsprogram utvecklas och anpassas hela tiden efter branschens behov och vi genomför kontinuerligt personalutbildning, samt validering/certifiering för olika företag. Alla våra utbildningar genomförs med goda kontakter i branschen, vilket betyder att vi alltid är uppdaterade med de behov som marknaden efterfrågar. ÄR DU DEN SOM ANTAR UTMANINGEN att skapa den bästa utbildningen inom vår yrkesförarutbildning och samtidigt berätta det för alla andra? Vi vill ha dig med erfarenhet, egna idéer och fokus på resultat. Befattningen Den som är platsansvarig är YrkesAkademins ansikte utåt och företagets representant på arbetsplatsen. Ditt jobb blir även att vårda, skapa och bygga upp samarbete med kunder i regionen. Du ansvarar för den dagliga verksamheten samt ser till att utbildningen blir individanpassad. Du har även det ekonomiska ansvaret för enheten. Du rapporterar direkt till områdeschefen och arbetar dagligen i samråd med utbildningsledaren. Du deltar vid kursråd och har direktkontakt med Arbetsförmedlingens handläggare, Transportstyrelsen, Trafikverket, m.fl. Kvalifikationer/Egenskaper För att passa för den här tjänsten är det viktigt: Att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Att du är en god relationsbyggare med känsla för affärer och har en stor egen drivkraft i att skapa resultat Att du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö med tidvis högt tempo. Att du har lätt för att prata med och inför grupp. Att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Att du har erfarenhet av personalledning samt planeringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från transport- och/eller utbildningsbranschen. Är du utbildad trafiklärare ses det som ett plus, dock inget krav. Du kommer att vara stationerad vid vår utbildning i Falun, därifrån kommer du att bearbeta såväl nya som befintliga kunder. B-körkort är ett krav då tjänsten innefattar dagliga resor. Urval och intervjuer sker fortlöpande.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Falun
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef med säljansvar Yrkesförarutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef med säljansvar Yrkesförarutbildning

Medarbetare till vår Maskinförarutbildning
YrkesAkademin AB söker medarbetare till våra maskinförarutbildningar på följande orter: Örebro och Sundsvall. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen inom vår maskinförarutbildning? Du passar hos oss om: Du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du vill utbilda både teoretiskt och praktiskt. Du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver: Yrkesbevis på minst 2 maskiner, t.ex. grävmaskin och hjullastare Det är viktigt att du som söker har bred bakgrund inom maskinföraryrket. Mycket meriterande med pedagogisk utbildning. Meriterande är även erfarenhet av APV samt ADR. Intervjuer och urval sker fortlöpande.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till vår Maskinförarutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till vår Maskinförarutbildning

Medarbetare till vår Maskinförarutbildning
YrkesAkademin AB söker medarbetare till våra maskinförarutbildningar på följande orter: Örebro och Sundsvall. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen inom vår maskinförarutbildning? Du passar hos oss om: Du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du vill utbilda både teoretiskt och praktiskt. Du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver: Yrkesbevis på minst 2 maskiner, t.ex. grävmaskin och hjullastare Det är viktigt att du som söker har bred bakgrund inom maskinföraryrket. Mycket meriterande med pedagogisk utbildning. Meriterande är även erfarenhet av APV samt ADR. Intervjuer och urval sker fortlöpande.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till vår Maskinförarutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till vår Maskinförarutbildning

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Uppdraget handlar om att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Stockholm, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Uppdraget handlar om att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Placering i Malmö, kan eventuellt ändras till Lund.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Malmö, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Uppdraget handlar om att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Vi har en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Umeå
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Umeå, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Utbildare
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Uppdraget handlar om att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare jobb, Utbildare Göteborg, Utbildare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare

Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Östersund
YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Östersund. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är att du har Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10, Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Heltid 40 tim/veckan Vi tillämpar sex månaders provanställning. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907 Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2013-12-11 Din ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med 2013-12-11 och ort. Besök gärna vår hemsida www.ya.se för mer information om företaget.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Östersund
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Östersund

Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Alvesta
YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Alvesta. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är att du har Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10, Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Heltid 40 tim/veckan Vi tillämpar sex månaders provanställning. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907 Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2013-11-11 Din ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med 2013-11-11 och ort. Besök gärna vår hemsida www.ya.se för mer information om företaget.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Alvesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Alvesta

Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna
YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Eskilstuna. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är att du har Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10, Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Heltid 40 tim/veckan Vi tillämpar sex månaders provanställning. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907 Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2013-11-11 Din ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med 2013-11-11 och ort. Besök gärna vår hemsida www.ya.se för mer information om företaget.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna

Medarbetare Lager/Terminal och Truck
YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Helsingborg. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är att du har Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10, Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Heltid 40 tim/veckan Vi tillämpar sex månaders provanställning. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907 Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2013-11-18. Din ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med 2013-11-18 och ort. Besök gärna vår hemsida www.ya.se för mer information om företaget.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck

Utbildare till Ingenjörsmoduler
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Ingenjörsmoduler? Är du den som vi söker? Uppdraget handlar om att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare till Ingenjörsmoduler jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare till Ingenjörsmoduler

Utbildare till Ingenjörsmoduler
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige, inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi har fått nya uppdrag i form av Ingenjörsmoduler på fyra orter. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Ingenjörsmoduler? Är du den som vi söker? Uppdraget handlar om att det råder brist på ingenjörer och tekniker inom bygg- och anläggning och fastighetsbranschen, liksom brist på kontrollansvariga vid bygg-, rivnings- och markåtgärder. Det är en arbetsmarknadsutbildning för att kunna möta upp behovet så att personer med utbildning och/eller erfarenhet från branschområdet erhåller den kompletteringsutbildning som behövs för att kunna ta anställning som; platschef, produktionsledare, kalkylerare, kontrollansvarig, fastighetstekniker eller fastighetsförvaltare. Du passar hos oss: Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har erfarenhet och ingående kännedom om de nu aktuella yrkesområdena, och om de efterfrågade utbildningsmodulerna. Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet, samt pedagogisk förmåga att delge kursdeltagarna denna kunskap. Meriterande är erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas samt goda branschkontakter. Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare till Ingenjörsmoduler jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare till Ingenjörsmoduler

Vårdlärare
Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat- och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen? För att växa och utvecklas behöver vi dig! Läs mer om YrkesAkademin på vår hemsida www.ya.se Vi söker behörig vårdlärare till Arbetsmarknadsutbildning Vård- och omsorg för vuxna i Hudiksvall. Tjänsten Vi söker nu dig som är behörig vårdlärare, hos oss i vår Vård- och omsorgsutbildning för vuxna. Vi söker dig som har dokumenterat mycket goda kunskaper om vård- och omsorgsbranschen och dess förutsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra kurser i enlighet med de anvisningar som finns inom gällande utbildningsplan samt att planera och dokumentera. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Du deltar vid kursråd och har direktkontakt med Arbetsförmedlingens handläggare, Försäkringskassan, Landsting, kommuner, företag m fl. Då vi bedriver individanpassad utbildning är det väldigt viktigt att du har god empatisk och social förmåga. Kvalifikationer/erfarenhet Behörig social omsorgslärare/vårdlärare med minst 2 års erfarenhet av undervisning inom vårdutbildning för vuxna. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: kvalitet, engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Datavana i arbetet krävs då all dokumentation sker databaserade system. Du bör vara utåtriktad med stort nätverk inom vård- och omsorg samt ha erfarenhet av myndighets-/arbetsgivarkontakter. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund. Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-12-19 Önskvärt tillträde 20140107, annars efter överenskommelse. Observera att din ansökan måste innehålla CV, personligt brev och referenser för att du ska vara behörig att söka tjänsten. Din kompletta ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med Vårdlärare och Hudiksvall. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare jobb, Vårdlärare Hudiksvall, Vårdlärare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare

Vårdlärare
Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat- och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen? För att växa och utvecklas behöver vi dig! Läs mer om YrkesAkademin på vår hemsida www.ya.se Vi söker behörig vårdlärare till Arbetsmarknadsutbildning Vård- och omsorg för vuxna i Falun. Tjänsten Vi söker nu dig som är behörig vårdlärare, hos oss i vår Vård- och omsorgsutbildning för vuxna. Vi söker dig som har dokumenterat mycket goda kunskaper om vård- och omsorgsbranschen och dess förutsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra kurser i enlighet med de anvisningar som finns inom gällande utbildningsplan samt att planera och dokumentera. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Du deltar vid kursråd och har direktkontakt med Arbetsförmedlingens handläggare, Försäkringskassan, Landsting, kommuner, företag m fl. Då vi bedriver individanpassad utbildning är det väldigt viktigt att du har god empatisk och social förmåga. Kvalifikationer/erfarenhet Behörig social omsorgslärare/vårdlärare med minst 2 års erfarenhet av undervisning inom vårdutbildning för vuxna. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: kvalitet, engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Datavana i arbetet krävs då all dokumentation sker databaserade system. Du bör vara utåtriktad med stort nätverk inom vård- och omsorg samt ha erfarenhet av myndighets-/arbetsgivarkontakter. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund. Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-12-19 Önskvärt tillträde 20140107, annars efter överenskommelse. Observera att din ansökan måste innehålla CV, personligt brev och referenser för att du ska vara behörig att söka tjänsten. Din kompletta ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med Vårdlärare och Falun. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Falun
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare jobb, Vårdlärare Falun, Vårdlärare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare

Vårdlärare
Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat- och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen? För att växa och utvecklas behöver vi dig! Läs mer om YrkesAkademin på vår hemsida www.ya.se Vi söker nu en pedagog till Arbetsmarknadsutbildning Vård- och omsorg för vuxna i Falun. Tjänsten Vi söker nu dig med pedagogisk kompetens som vill arbeta hos oss i vår Vård- och omsorgsutbildning för vuxna. Vi söker dig som har dokumenterat mycket goda kunskaper om vård- och omsorgsbranschen och dess förutsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra kurser i enlighet med de anvisningar som finns inom gällande utbildningsplan samt att planera och dokumentera. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Du deltar vid kursråd och har direktkontakt med Arbetsförmedlingens handläggare, Försäkringskassan, Landsting, kommuner, företag m fl. Då vi bedriver individanpassad utbildning är det väldigt viktigt att du har god empatisk och social förmåga. Kvalifikationer/erfarenhet Du har erfarenhet av att undervisa i dina karaktärsämnen och är social omsorgslärare eller omvårdnadslärare. Har du pedagogisk utbildning är det meriterande. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: kvalitet, engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Datavana i arbetet krävs då all dokumentation sker databaserade system. Du bör vara utåtriktad med stort nätverk inom vård- och omsorg samt ha erfarenhet av myndighets-/arbetsgivarkontakter. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund. Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-12-19 Önskvärt tillträde 20140107, annars efter överenskommelse. Observera att din ansökan måste innehålla CV, personligt brev och referenser för att du ska vara behörig att söka tjänsten. Din kompletta ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med Pedagog och Falun. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Falun
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare jobb, Vårdlärare Falun, Vårdlärare YrkesAkademin AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare

Ekonomisk administratör
Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vi vill ha dig med erfarenhet, egna idéer och fokus på resultat. Läs mer om YrkesAkademin på vår hemsida www.ya.se Uppgifter I tjänsten ingår administration åt ledningen för YrkesAkademins utbildningar i Sundsvall. Det innebär att skriva och hantera protokoll och rapporter, delta i samordning av verksamhet mellan regionerna och införande av förändringar och nya administrativa rutiner. Det innebär också att delta i arbetet med intern information och kommunikation samt att vara delaktig i uppföljning av ekonomiska rapporter och analys, nyckeltal och riktlinjer. Som administratör på utbildningarna i Sundsvall ansvarar du för att koordinera, rapportera och administrera arbetet kring de elever som studerar vid utbildningarna. Arbetsuppgifterna är inregistrering, kontakt med handläggare på AF, kallelser till utbildningar, boka och rapportera olika ärenden till Trafikverket och Transportstyrelsen, i detta arbete ställs krav på hög integritet och förmåga att hantera känslig och sekretessbelagd information. Du kommer att tala mycket i telefon och besvara många frågor. En spindel i nätet helt enkelt. Utbildning Du ska ha en gymnasieekonomisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som motsvarar det. Vi söker dig som har god erfarenhet av att administrera och koordinera utbildningar och kurser. Du är van att arbeta i olika webbaserade ärendehanterings- och administrativa system förstå och sammanställa ekonomiska rapporter samt har en god datavana. Rollen ställer krav på bra samarbets- och koordinationsförmåga men också att kunna arbeta självständigt och fatta nödvändiga snabba beslut. Vana att arbeta med information och dokument enligt riktlinjer för sekretess och förmåga att hantera uppgiften med stor integritet. Du som söker har relevant erfarenhet från liknande tjänst. Önskvärda kvalifikationer Som person är du strukturerad, stresstålig och noggrann med god kommunikativ förmåga. Extra meriterande är erfarenhet av arbete med utbildningar eller inom transportbranschen. Då vi bedriver individanpassad utbildning är det väldigt viktigt att du har god empatisk och social förmåga. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Anställningsvillkor Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Vi vill gärna att du kan börja din anställning så fort som möjligt. Skicka komplett ansökan med CV, löneanspråk och ett personligt brev till: jobb@ya.se. Urvalsprocessen kommer att ske löpande. Frågor Frågor besvaras av Platschef Lennart Larsson 023-58 416 eller Regionchef Morgan Rönnqvist 023-58470 jobb@ya.se Ansökan Vi tar endast emot ansökningar och frågor via: jobb@ya.se Sista ansökningsdag 2014-02-09 Ange referensnummer: Ekonomisk administratör Vi tar emot ansökan via epost: jobb@ya.se
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomisk administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomisk administratör

Timanställd yrkeslärare Lager/Terminal och Truck
YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Sundsvall. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är att du har Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10, Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Allmän visstidsanställning. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Arbetstid Timanställning Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2014-02-18. Din ansökan med fullständigt CV och personligt brev skickar du till jobb@ya.se och märker den med 2014-02-18 och ort. Observera att vi tar endast emot fullständiga ansökningar. Besök gärna vår hemsida www.ya.se för mer information om företaget..
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställd yrkeslärare Lager/Terminal och Truck jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställd yrkeslärare Lager/Terminal och Truck

Truckinstruktör Lager/Terminal och Truck
YrkesAkademin AB söker instruktör till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Sundsvall. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom vår bransch, Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Du ska vara TYA-godkänd truckinstruktörs enligt TLP10. Meriterande är instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Vi tillämpar sex månaders provanställning. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Arbetstid/Varaktighet Heltid 40 tim/vecka Lön Lön enligt överenskommelse. Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Din ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du till jobb@ya.se och märker den med 2014-02-18 och Sundvall. Observera att vi tar endast emot fullständiga ansökningar. Besök gärna vår hemsida www.ya.se för mer information om företaget.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Truckinstruktör Lager/Terminal och Truck jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckinstruktör Lager/Terminal och Truck

Löneadministratör till huvudkontoret
Yrkesakademin AB med dotterbolag bedriver arbetsmarknads-/komvux-/privat-/ företags-/yrkeshögskole- och gymnasieutbildningar från Malmö till Korpilombolo. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren inom respektive område. Vi befinner oss sedan några år i en stark tillväxtsfas och behöver förstärka vår personalenhet med att anställa en personaladministratör med placering vid vårt huvudkontor i Falun. Arbetsuppgifter Du passar hos om du har stor erfarenhet av att arbeta med: - både lön- och tidsredovisning - utläggsredovisning och hantering av övriga ersättningar - försäkringar/ pension och skatt - systemadministration - att tyda kollektivavtal - att upprätta personalrelaterad statistik Önskvärda kvalifikationer Vi söker dig med utbildning samt flera års erfarenhet inom löneområdet Du är van att arbeta med officepaket och personalsystem. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och därför behöver du ha en god kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntlig. Du behöver dessutom ha en god förmåga att strukturera/organisera och är noggrann i ditt arbete samt har ett öppet sinnelag för utveckling och förändring. Extra meriterande är erfarenhet av lönesystemet Kontek, tidssystemet FLEX och ferietjänst lön. Mycket viktigt att du är engagerad i ämnet och tycker att lönefrågor och det regelverk som styr löneområdet är intressant. Extra meriterande är god kännedom om socialförsäkring/försäkring/pensionsystem. Anställningsvillkor Anställningen omfattar heltid och är en allmän visstidsanställning på föräldraledighetsvikariat under 1 år. Då du i din roll arbetar med människor och har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret. Ansökan Sista ansökningsdag 2014-03-02. Urvalsprocessen kommer ske löpande. Vi vill gärna att du kan börja din anställning under april 2014. Ange referensnummer: Löneadministratör, Falun Vi tar endast emot fullständiga ansökningar innehållande personligt brev och CV via epost: jobb@ya.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Falun
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör till huvudkontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör till huvudkontoret

Personaladministratör till huvudkontoret
Yrkesakademin AB med dotterbolag bedriver arbetsmarknads-/komvux-/privat-/ företags-/yrkeshögskole- och gymnasieutbildningar från Malmö till Korpilombolo. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren inom respektive område. Vi befinner oss sedan några år i en stark tillväxtsfas och behöver förstärka vår personalenhet med att anställa en personaladministratör med placering vid vårt huvudkontor i Falun. Arbetsuppgifter Rekrytering, anställning, avslut, personalhandbok, personaldokument, policys, lönerevision, medarbetarundersökningar och hälsokontroller samt löpande arbetet inom personaladministration. Önskvärda kvalifikationer Vi söker dig med flera års erfarenhet på området med en relevant högskoleutbildning eller med motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta med officepaket och personalsystem. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och därför behöver du ha en god kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntlig. Du behöver dessutom ha en god förmåga att strukturera/organisera och är noggrann i ditt arbete samt har ett öppet sinnelag för utveckling och förändring. Mycket viktigt att du är engagerad i ämnet och tycker att personalfrågor och det regelverk som styr personalområdet är intressant. Extra meriterande är god kännedom om socialförsäkring/försäkring/pensionsystem och arbetsrätt/arbetsmiljö. Anställningsvillkor Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Det kan förekomma en del resande i tjänsten varför körkort är ett måste. Tillträde snarast. Då du i din roll arbetar med människor och har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret. Vi vill gärna att du kan börja din anställning så fort som möjligt. Frågor Frågor besvaras av Personalchef Marita Runquist 023-585 17 jobb@ya.se Ansökan Sista ansökningsdag 2014-03-02. Urvalsprocessen kommer ske löpande. Ange referensnummer: Personaladministratör, Falun Vi tar endast emot fullständiga ansökningar innehållande personlig brev och CV via epost: jobb@ya.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Falun
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personaladministratör till huvudkontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personaladministratör till huvudkontoret

Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna
YrkesAkademin AB söker yrkeslärare till vår Lager/Terminal och Truck utbildning i Eskilstuna. Yrkesakademin AB bedriver arbetsmarknads/komvux/privat och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen någonsin inom Lager/Terminal och Truck? Befattningen innebär att du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla når det satta utbildningsmålet. Den innebär även att du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann samt följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Uppdraget kräver att du har några års erfarenhet från Lager/Terminal och Truckbranschen. Meriterande är att du har Truckinstruktörsutbildning enligt TLP10, Instruktörsutbildning för heta arbeten, skylift, ADR:1:3 samt travers. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska. Körkort B körkort fordras, då en del resande i tjänsten kan förekomma. Anställningsformer Tillsvidareanställning Heltid 40 tim/veckan Vi tillämpar sex månaders provanställning. Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag vill vi att du lämnar utdrag ur brottsregistret i samband med din ansökan. Kontaktpersoner David Tunell, 023-58907 Ansökan Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2014-03-06. Din ansökan skickar du till jobb@ya.se och märker den med 2014-03-06 och ort. Besök gärna vår hemsida www.ya.se för mer information om företaget.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare Lager/Terminal och Truck, Eskilstuna


Sök lediga jobb YrkesAkademin AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se