Yrkesgymnasiet Sollentuna jobb - lediga jobb

Yrkesgymnasiet Sollentuna jobb Yrkesgymnasiet Sollentuna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Yrkesgymnasiet Sollentuna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Yrkesgymnasiet Sollentuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnasielärare hi/re/sh 50%- Sollentuna

 2. Lärare sv/eng, 20%- Sollentuna

 3. Vårdlärare 60%- Sollentuna

 4. Handelslärare till Yrkesgymnasiet Sollentuna- Sollentuna

 5. Hotell- och turismlärare 100%- Sollentuna

 6. Gymnasilärare Re/Hi/Sh/Nk- Sollentuna

 7. Skoladministratör 80%- Sollentuna

 8. Lärare hotell- och turismprogrammet- Sollentuna

 9. Vårdlärare- Sollentuna

 10. Ellärare- Sollentuna

 11. Bygglärare- Sollentuna

 12. Ellärare- Sollentuna

 13. Ellärare- Sollentuna

 14. Bygglärare- Sollentuna

 15. APL-Lots- Sollentuna

 16. Studie- och yrkesvägledare- Sollentuna

 17. Specialpedagog/speciallärare- Sollentuna

 18. Skolsköterska- Sollentuna

 19. Skolsköterska- Sollentuna

 20. Specialpedagog/speciallärare- Sollentuna

 21. Handelslärare (Föräldravik april 2015-juni 2016)- Sollentuna

 22. Lärare sv/eng 40%- Sollentuna

 23. Ellärare- Sollentuna

 24. Skoladministratör- Sollentuna

 25. Frisörlärare- Sollentuna

 26. Vårdlärare på Lärlingsprogram- Sollentuna

 27. Lärare sv/eng 20-40%- Sollentuna

 28. Målarlärare 20%- Sollentuna

 29. Studie- och yrkesvägledare- Sollentuna

 30. Gymnasielärarare Sv/En- Sollentuna

 31. Gymnasielärarare Sv/En, 30 %- Sollentuna

 32. Engelsklärare- Sollentuna

 33. Specialpedagog/Speciallärare- Sollentuna

 34. Engelsklärare- Sollentuna

 35. Vårdlärare på lärlingsprogram- Sollentuna

 36. Lärare Sv/Eng- Sollentuna

 37. Gymnasielärare svenska- Sollentuna

 38. Rektor till Yrkesgymnasiet Sollentuna- Sollentuna

 39. Gymnasielärare Matematik/idrott- Sollentuna

 40. Gymnasielärare i engelska- Sollentuna


Mer beskrivning

Gymnasielärare hi/re/sh 50%
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en lärare till ämnena historia, samhällskunskap och religion. Vi söker i första hand dig som är behörig gymnasielärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Tjänsten innebär att Du kommer att vara i vår skola på torsdagar och fredagar. Detta är ett måste eftersom eleverna är ute på sina lärlingsplatser de andra dagarna.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare hi/re/sh 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare hi/re/sh 50%

Lärare sv/eng, 20%
ThorenGruppen AB är ett företag med rötterna i Norrland som sedan 1999 främst verkat inom kompetensutveckling och utbildning. I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a Thoren Business School, Thoren Innovation School och Yrkesgymnasiet. ThorenGruppen AB har ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer, kraft att omvandla idéerna till handling emedan passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi ytterligare en sådan medarbetare. Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet vilket innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50% av sin studietid. Eleverna matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogörs på detta företag. Vi söker nu en gymnasielärare i svenska och engelska på 20%. Helst vill vi att du undervisar hos oss på torsdagar men detta kan diskuteras. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. I tjänsten ingår det att infärga engelska och svenska mot programmen eleverna studerar.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/eng, 20% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/eng, 20%

Vårdlärare 60%
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp Vårdprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och att dokumentera elevens framsteg. Vi söker nu en lärare till Vårdprogrammet. Vi söker i första hand dig som är behörig yrkeslärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har själv arbetat som sjuksköterska eller drivit eget företag och du har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har ett kontaktnät i branschen.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare 60%

Handelslärare till Yrkesgymnasiet Sollentuna
Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Yrkesgymnasiet rätt arbetsplats för dig. Vi söker dig som brinner för undervisning och yrkesliv samt har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor social kompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker nu en handelslärare till Handels- och administrationsprogrammet. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig lärare inom handelsämnena.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Handelslärare till Yrkesgymnasiet Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handelslärare till Yrkesgymnasiet Sollentuna

Hotell- och turismlärare 100%
Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Yrkesgymnasiet rätt arbetsplats för dig. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna i att undervisa i små grupper samt få vara med och vidareutveckla Hotell- och turismprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor socialkompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker nu en behörig Hotell- och turismlärare. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig lärare, i annat fall hjälper vi till med behörighetsgivande vidareutbildning. Vi hoppas på att du kan börja arbeta hos oss 20140108.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hotell- och turismlärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotell- och turismlärare 100%

Gymnasilärare Re/Hi/Sh/Nk
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu gymnasielärare i kurser inom: Samhällskunskap Religion Historia Naturkunskap Vi söker i första hand dig som är behörig gymnasielärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasilärare Re/Hi/Sh/Nk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasilärare Re/Hi/Sh/Nk

Skoladministratör 80%
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Nu söker vi en engagerad, initiativrik, lösningsinriktad, positiv och strukturerad skoladministratör som trivs att vara i centrum och tycker om att jobba med ungdomar. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du tycker att det är intressant att träffa olika typer av individer och att du trivs med en flexibel arbetssituation. Självklart har du en positiv elevsyn och ett genuint intresse av arbete med ungdomar. Som person är du kreativ och lösningsfokuserad och har en god förmåga att föra strukturerade och motiverande samtal med eleverna. Önskvärda kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper: Vetskap om hur man på ett bra sätt kommunicerar med och informerar människor via telefon, dator och direkta möten då det är du som är spindeln i nätet och arbetar direkt mot rektor, lärare, övrig personal, samt föräldrar. Goda kunskaper i MS Office. Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en skoladministratör såsom elevregistrering, betygshantering, extern och intern information, sjukanmälan, felanmälan, beställningar, CSN-rapportering, uppdatering/ registrering i olika databaser, fakturahantering, schemaläggning mm. God svenska i tal och skrift. Baskunskaper i engelska. God samarbetsförmåga, noggrann, ordningsam, strukturerad, självgående, kreativ och sist men inte minst ett vänligt och förtroendeingivande bemötande. Tjänsten skall tillsättas 20140210
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör 80%

Lärare hotell- och turismprogrammet
Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Yrkesgymnasiet rätt arbetsplats för dig. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna i att undervisa i små grupper samt få vara med och vidareutveckla Hotell- och turismprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor socialkompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker nu en behörig Hotell- och turismlärare. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig lärare, i annat fall hjälper vi till med behörighetsgivande vidareutbildning. Vi önskar att du börjar arbeta omgående.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare hotell- och turismprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare hotell- och turismprogrammet

Vårdlärare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp Handelsprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och att dokumentera elevens framsteg. Vi söker nu en lärare till Vårdprogrammet. Vi söker i första hand dig som är behörig yrkeslärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har själv arbetat inom vården eller drivit eget företag och du har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät i branschen. Vårdprogrammet har hos oss har cirka 11 elever.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare jobb, Vårdlärare Sollentuna, Vårdlärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare

Ellärare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp Elprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och att dokumentera elevens framsteg. Vi söker nu en lärare till Elprogrammet för undervisning till hösten. Vi söker i första hand dig som är behörig yrkeslärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har själv arbetat som elektriker eller drivit eget företag och du har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät i branschen.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Sollentuna, Ellärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Bygglärare
Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Yrkesgymnasiet rätt arbetsplats för dig. Vi söker dig som brinner för undervisning och yrkesliv samt har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor social kompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker nu en bygglärare. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig lärare inom byggämnena.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglärare jobb, Bygglärare Sollentuna, Bygglärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglärare

Ellärare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp Elprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och att dokumentera elevens framsteg. Vi söker nu en lärare till Elprogrammet för undervisning till hösten. Vi söker i första hand dig som är behörig yrkeslärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har själv arbetat som elektriker eller drivit eget företag och du har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät i branschen.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Sollentuna, Ellärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Ellärare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp Elprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och att dokumentera elevens framsteg. Vi söker nu en lärare till Elprogrammet för undervisning till hösten. Vi söker i första hand dig som är behörig yrkeslärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har själv arbetat som elektriker eller drivit eget företag och du har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät i branschen.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Sollentuna, Ellärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Bygglärare
Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Yrkesgymnasiet rätt arbetsplats för dig. Vi söker dig som brinner för undervisning och yrkesliv samt har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor social kompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker nu en bygglärare. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig lärare inom byggämnena.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglärare jobb, Bygglärare Sollentuna, Bygglärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglärare

APL-Lots
Vi behöver förstärka vårt yrkeslärarlag på El programmet. En ny tjänst i projektform kommer att tillsättas inför skolstart hösten 2014. I ett första skede kommer det vara en försöksverksamhet tom juni 2015 men tjänsten kan efter utvärdering bli varaktig. Syftet med tjänsten är att säkerställa att elever på sin APL når sina uppsatta kunskapsmål, att eleven får rätt handledning, att eleven fungerar och trivs på sin APL-plats (APL - arbetsplatsförlagt lärande). Arbetet innebär också att ge extra stöd till elever med olika funktionsnedsättningar så att deras praktik fungerar på bästa sätt. APL-LOTSEN KOMMER ATT ARBETA MED: - Introducera elever på nya APL-platser - Vara ett stöd och coacha elever vid möten ute på APL-platser - Vara ett stöd för handledare och bistå handledare i kunskaper att vara god handledare - Vara en länk mellan företag och lärare vad gäller kunskapsmål och säkerställa att elev är på en för eleven lämplig APL-plats - Utveckla befintliga företagskontakter och arbeta för långtgående goda relationer. VI SÖKER DIG SOM HAR: - Förmåga att arbeta mål- och resultatinriktat - Förmåga att coacha och stödja elever - God samarbetsförmåga - Förmåga att arbetat självständigt och strukturerat - God relationsskapande förmåga - Du ska vara lösningsorienterad och ha förmåga att samverka/medla mellan elev och företag - Du är målfokuserad, driven och engagerad samt gillar konstant utveckling. Arbetet kräver att du trivs med ett högt tempo. KRAV Ett års högskolestudier Fem års arbetslivserfarenhet Behärska det svenska språket väl Körkort MERITERANDE Erfarenhet från stödjande/coachande arbete Erfarenhet av arbete med arbetsgivarkontakter Erfarenhet från pedagogiskt arbete Anställningen är en projektanställning t o m 10 juni 2015 med eventuell möjlighet till fortsatt anställning om försöksverksamheten faller väl ut. Anställningen är heltid. Tillträde 18 augusti. Placering Yrkesgymnasiet i Sollentuna
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga APL-Lots jobb, APL-Lots Sollentuna, APL-Lots Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: APL-Lots

Studie- och yrkesvägledare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Nu söker vi en engagerad, initiativrik, lösningsinriktad, positiv och strukturerad Studie- och yrkesvägledare som trivs att vara i centrum och tycker om att jobba med ungdomar. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du tycker att det är intressant att träffa olika typer av individer och att du trivs med en flexibel arbetssituation. Självklart har du en positiv elevsyn och ett genuint intresse av arbete med ungdomar. Som person är du kreativ och lösningsfokuserad och har en god förmåga att föra strukturerade och motiverande samtal med eleverna. Arbetet innebär bl.a. att du ingår i elevvårdsteamet och arbetar i nära samarbete med rektor och specialpedagog. I tjänsten ingår också att ansvara för kartläggning av elevernas studiebakgrund och att ha enskilda vägledningssamtal samt information i större grupper med fokus på framtida studie- och yrkesmöjligheter. Önskvärda kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper: Vetskap om hur man på ett bra sätt kommunicerar med och informerar människor via telefon, dator och direkta möten då det är du som är spindeln i nätet och arbetar direkt mot rektor, lärare, övrig personal, samt föräldrar. Goda kunskaper i MS Office. Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en skoladministratör såsom elevregistrering, betygshantering, extern och intern information, sjukanmälan, felanmälan, beställningar, CSN-rapportering, uppdatering/ registrering i olika databaser, fakturahantering, schemaläggning mm. God svenska i tal och skrift. Baskunskaper i engelska. God samarbetsförmåga, noggrann, ordningsam, strukturerad, självgående, kreativ och sist men inte minst ett vänligt och förtroendeingivande bemötande. Du är väl insatt i gällande styrdokument Krav: Studie- och yrkesvägledarexamen eller annan jämförbar utbildning, samt tidigare erfarenhet av arbete med vägledning.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Specialpedagog/speciallärare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Du skall vara utbildad specialpedagog/speciallärare med grundutbildning som grundskollärare. Du kommer att arbeta förebyggande och aktivt stödja utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behovet hos alla elever. Du kommer också att ge handledning och konsultation till våra pedagoger samt arbeta med elevgrupper och enskilda elever utifrån upprättad planering. Du skall även genomföra kartläggningar, analyser och utredningar vilka du följer upp, utvärderar och dokumenterar. Du hanterar kontakter med personal, vårdnadshavare och elever när det gäller elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och vi ser därför gärna att du trivs i ledande roller där du har ett samordningsansvar. Vi söker dig med god förmåga att skapa professionella goda och förtroendefulla relationer och som kan arbeta självständigt och själv lyfta och ta ställning i olika frågor. Du ser potentialen som varje elev har inom sig och du har förmågan att locka fram det bästa ur människor. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tillämpar ferietjänst.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Sollentuna, Specialpedagog/speciallärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Skolsköterska
1 plats. I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker nu en skolsköterska vars uppdrag är att utveckla våra gymnasieskolor i Sollentuna och Huddinge. Yrkesgymnasiet eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att alltid leverera bästa kvalité till eleverna står i fokus. Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg och som känner ett stort engagemang för ungdomar och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta i ett elevvårdsteam med ett gemensamt mål och med fokus på eleverna och vårt koncept. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att utföra skolhälsovården enligt gällande råd och anvisningar. Du kommer att tillsammans med skolledningen svara för organisationen av det hälsovårdande arbetet i skolorna. Du måste ha en sjuksköterskeutbildning eller liknande för att vara behörig sökande.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sollentuna, Skolsköterska Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker nu en skolsköterska vars uppdrag är att utveckla vår gymnasieskola i Sollentuna. Yrkesgymnasiet eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att alltid leverera bästa kvalité till eleverna står i fokus. Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg och som känner ett stort engagemang för ungdomar och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta i ett elevvårdsteam med ett gemensamt mål och med fokus på eleverna och vårt koncept. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att utföra skolhälsovården enligt gällande råd och anvisningar. Du kommer att tillsammans med skolledningen svara för organisationen av det hälsovårdande arbetet i skolan. Du måste ha en sjuksköterskeutbildning eller liknande för att vara behörig sökande.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sollentuna, Skolsköterska Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Specialpedagog/speciallärare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Du skall vara utbildad specialpedagog/speciallärare med grundutbildning som grundskollärare. Du kommer att arbeta förebyggande och aktivt stödja utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behovet hos alla elever. Du kommer också att ge handledning och konsultation till våra pedagoger samt arbeta med elevgrupper och enskilda elever utifrån upprättad planering. Du skall även genomföra kartläggningar, analyser och utredningar vilka du följer upp, utvärderar och dokumenterar. Du hanterar kontakter med personal, vårdnadshavare och elever när det gäller elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och vi ser därför gärna att du trivs i ledande roller där du har ett samordningsansvar. Vi söker dig med god förmåga att skapa professionella goda och förtroendefulla relationer och som kan arbeta självständigt och själv lyfta och ta ställning i olika frågor. Du ser potentialen som varje elev har inom sig och du har förmågan att locka fram det bästa ur människor. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tillämpar ferietjänst.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare jobb, Specialpedagog/speciallärare Sollentuna, Specialpedagog/speciallärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare

Handelslärare (Föräldravik april 2015-juni 2016)
Handelslärare till Yrkesgymnasiet Sollentuna; Yrkesgymnasiet Sollentuna; Sollentuna; 131124 1 plats. Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Yrkesgymnasiet rätt arbetsplats för dig. Vi söker dig som brinner för undervisning och yrkesliv samt har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor social kompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker nu en handelslärare till Handels- och administrationsprogrammet. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig lärare inom handelsämnena.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Handelslärare (Föräldravik april 2015-juni 2016) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handelslärare (Föräldravik april 2015-juni 2016)

Lärare sv/eng 40%
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i en liten skola samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet i engelska och svenska. Undervisningen kommer att ligga på måndag och tisdag eller tisdag och onsdag. Detta kan diskuteras. Tillträde i augusti 2016.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/eng 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/eng 40%

Ellärare
Vi behöver förstärka vårt yrkeslärarlag på El- programmet och söker nu en lärare för undervisning i elämnen med tillträde omgående. Vi söker dig som med stort engagemang vill arbeta med ungdomar och dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samt har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan och vara mentor för sina elever. En annan viktig del i arbetet är att säkerställa, genom regelbundna besök, att eleverna når sina kunskapsmål, att eleven får rätt handledning, att eleven fungerar och trivs på sin APL-plats (APL - arbetsplatsförlagt lärande). Detta kräver att du har en social kompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och tillsammans med andra planera och genomföra den pedagogiska verksamheten. Du kan omsätta kunskapen så att eleverna lär och utvecklas. Du behöver en god relationsskapande förmåga och förmåga att coacha och stödja elever. Du har god förmåga att samarbeta och ett utvecklande förhållningssätt i samverkan med ledning och arbetskamrater. Vi söker dig som är behörig El- lärare till vårt elprogram. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig El- lärare, i annat fall hjälper vi till med behörighetsgivande vidareutbildning.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Sollentuna, Ellärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Skoladministratör
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Nu söker vi en engagerad, initiativrik, lösningsinriktad, positiv och strukturerad skoladministratör som trivs att vara i centrum och tycker om att jobba med ungdomar. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du tycker att det är intressant att träffa olika typer av individer och att du trivs med en flexibel arbetssituation. Självklart har du en positiv elevsyn och ett genuint intresse av arbete med ungdomar. Som person är du kreativ och lösningsfokuserad och har en god förmåga att föra strukturerade och motiverande samtal med eleverna. Önskvärda kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper: Vetskap om hur man på ett bra sätt kommunicerar med och informerar människor via telefon, dator och direkta möten då det är du som är spindeln i nätet och arbetar direkt mot rektor, lärare, övrig personal, samt föräldrar. Goda kunskaper i MS Office. Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en skoladministratör såsom elevregistrering, betygshantering, extern och intern information, sjukanmälan, felanmälan, beställningar, CSN-rapportering, uppdatering/ registrering i olika databaser, fakturahantering, schemaläggning mm. God svenska i tal och skrift. Baskunskaper i engelska. God samarbetsförmåga, noggrann, ordningsam, strukturerad, självgående, kreativ och sist men inte minst ett vänligt och förtroendeingivande bemötande. Tjänsten skall tillsättas omgående. Tjänsten omfattar 80% idag, men det kan diskuteras.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Sollentuna, Skoladministratör Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Frisörlärare
Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna i att undervisa i små grupper samt få vara med och vidareutveckla Frisörprogrammet ? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor socialkompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker dig som är behörig Frisörlärare till Frisörprogrammet. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. Bra branschkontakter är även det meriterande. I första hand söker vi dig som är behörig frisörlärare, i annat fall hjälper vi till med behörighetsgivande vidareutbildning. Tjänsten skall tillsättas till höstterminen men introduktion kan ske i juni innan sommarlovet.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Frisörlärare jobb, Frisörlärare Sollentuna, Frisörlärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisörlärare

Vårdlärare på Lärlingsprogram
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp Vårdprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och att dokumentera elevens framsteg. Vi söker nu en lärare till Vårdprogrammet. Vi söker i första hand dig som är behörig yrkeslärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har själv arbetat inom vården eller drivit eget företag och du har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät i branschen. Vårdprogrammet har hos oss har cirka 20 elever.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare på Lärlingsprogram jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare på Lärlingsprogram

Lärare sv/eng 20-40%
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i en liten skola samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet i engelska och svenska alternativt lärarstudent. Undervisningen kommer att ligga på måndag och tisdag. Tillträde i augusti 2016 eller enligt ök.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/eng 20-40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/eng 20-40%

Målarlärare 20%
Vi söker dig som brinner för undervisning och yrkesliv. Vi söker medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i det du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och dokumentera elevens framsteg. Detta medför att du bör besitta en stor social kompetens samt att du ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv. Vi söker nu en målarlärare. Tidigare erfarenhet av undervisning är en merit. I första hand söker vi dig som är behörig lärare inom målarämnena. Vi ser helst att du kan arbeta torsdagar eller fredagar.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Målarlärare 20% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målarlärare 20%

Studie- och yrkesvägledare
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Nu söker vi en engagerad, initiativrik, lösningsinriktad, positiv och strukturerad Studie- och yrkesvägledare som trivs att vara i centrum och tycker om att jobba med ungdomar. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du tycker att det är intressant att träffa olika typer av individer och att du trivs med en flexibel arbetssituation. Självklart har du en positiv elevsyn och ett genuint intresse av arbete med ungdomar. Som person är du kreativ och lösningsfokuserad och har en god förmåga att föra strukturerade och motiverande samtal med eleverna. Arbetet innebär bl.a. att du ingår i elevvårdsteamet och arbetar i nära samarbete med rektor och specialpedagog. I tjänsten ingår också att ansvara för kartläggning av elevernas studiebakgrund och att ha enskilda vägledningssamtal samt information i större grupper med fokus på framtida studie- och yrkesmöjligheter. Önskvärda kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper: Vetskap om hur man på ett bra sätt kommunicerar med och informerar människor via telefon, dator och direkta möten då det är du som är spindeln i nätet och arbetar direkt mot rektor, lärare, övrig personal, samt föräldrar. God svenska i tal och skrift. Baskunskaper i engelska. God samarbetsförmåga, noggrann, ordningsam, strukturerad, självgående, kreativ och sist men inte minst ett vänligt och förtroendeingivande bemötande. Du är väl insatt i gällande styrdokument Krav: Studie- och yrkesvägledarexamen eller annan jämförbar utbildning, samt tidigare erfarenhet av arbete med vägledning.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Gymnasielärarare Sv/En
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i en liten skola samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet i engelska och svenska. Omgående tillträde.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärarare Sv/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärarare Sv/En

Gymnasielärarare Sv/En, 30 %
I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i en liten skola samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet i engelska och svenska. Arbetstid: måndag och onsdag em. Omgående tillträde.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärarare Sv/En, 30 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärarare Sv/En, 30 %

Engelsklärare
Gymnasielärarare Engelska 40 %; Yrkesgymnasiet Sollentuna; Sollentuna 1 plats. I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i en liten skola samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en legitimerad lärare -eller under utbildning - med/snart med behörighet i engelska. Arbetstid: måndag och tisdag eftermiddagar. Tillträde 10 januari.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsklärare jobb, Engelsklärare Sollentuna, Engelsklärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsklärare

Specialpedagog/Speciallärare
Specialpedagog/speciallärare; Yrkesgymnasiet Sollentuna; Sollentuna 1 plats. I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Du skall vara utbildad specialpedagog/speciallärare med grundutbildning som grundskollärare eller utbildad lärare med specialpedagogisk kompetens. Du kommer att arbeta förebyggande och aktivt stödja utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behovet hos alla elever. Du kommer också att ge handledning och konsultation till våra pedagoger samt arbeta med elevgrupper och enskilda elever utifrån upprättad planering. Du skall även genomföra kartläggningar, analyser och utredningar vilka du följer upp, utvärderar och dokumenterar. Du hanterar kontakter med personal, vårdnadshavare och elever när det gäller elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och vi ser därför gärna att du trivs i ledande roller där du har ett samordningsansvar. Vi söker dig med god förmåga att skapa professionella goda och förtroendefulla relationer och som kan arbeta självständigt och själv lyfta och ta ställning i olika frågor. Du ser potentialen som varje elev har inom sig och du har förmågan att locka fram det bästa ur människor. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tillämpar ferietjänst. Tillträde omgående.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Sollentuna, Specialpedagog/Speciallärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Engelsklärare
Gymnasielärarare Engelska 20 %; Yrkesgymnasiet Sollentuna; Sollentuna 1 plats. I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i en liten skola samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en legitimerad lärare -eller under utbildning - med/snart med behörighet i engelska. Arbetstid: måndag och tisdag cirka 12 - 16. Tillträde omgående.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsklärare jobb, Engelsklärare Sollentuna, Engelsklärare Yrkesgymnasiet Sollentuna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsklärare

Vårdlärare på lärlingsprogram
1 plats. I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i små grupper samt att få vara med och bygga upp Vårdprogrammet? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Läraren har en viktig funktion, dels i form av att undervisa i sina ämnen på skolan, men även att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser och att dokumentera elevens framsteg. Vi söker nu en lärare till Vårdprogrammet. Vi söker i första hand dig som är behörig yrkeslärare och som har tidigare erfarenhet av undervisning. Du har själv arbetat inom vården eller drivit eget företag och du har en god kommunikativ förmåga. Det är även meriterande om du har ett stort kontaktnät i branschen. Vårdprogrammet har hos oss har cirka 20 elever.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare på lärlingsprogram jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare på lärlingsprogram

Lärare Sv/Eng
1 plats. I ThorenGruppens verksamhet ingår bl a ThorenBusiness School och Yrkesgymnasiet. På ThorenGruppen AB har vi ett motto: mod, kraft och passion. Mod att våga ta fram och satsa på nya idéer. Kraft att omvandla idéerna till handling. Passion och hjärta präglar arbetet, vår inställning och allt vi gör. Våra anställda är därför modiga, kraftfulla och passionerade individer som coachar och stöttar varandra och nu behöver vi en till sådan medarbetare. Vi söker dig som brinner för undervisning, yrkesliv och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Ser du möjligheterna att undervisa i en liten skola samt att få vara med och bygga upp skolan? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en medarbetare som har en nyfiken natur samtidigt som du har en professionell inställning i allt du gör. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att arbeta i team. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Yrkesgymnasiets pedagogik bygger på lärlingskonceptet som innebär att eleverna är ute på sina lärlingsplatser ungefär 50 % av sin studietid. Yrkesgymnasiets elever matchas mot ett lärlingsföretag och stora delar av yrkeskunskaperna tillgodogör sig eleven på sitt lärlingsföretag. Vi söker nu en legitimerad lärare med behörighet i engelska och svenska.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/Eng

Gymnasielärare svenska
Undervisa i svenska 1, 2 och 3. Du bör vara förtrogen med de nationella styrdokumenten och inser vikten av att dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Att vara en inspirationskälla och delta i utvecklingen av ämnesintegration och samplanering även gällande övriga gymnasiegemensamma ämnen blir en del av din vardag. Sedvanliga lärararbetsuppgifter som arbete i lärlag och systematiskt kvalitetsarbete ingår också. Gymnasielärarexamen i svenska önskvärd - eller i slutet av din utbildning. God samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper vi värderar högt. Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad, har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har nära till skratt. Yrkesgymnasiet Sollentuna ingår i Thorengruppen AB som utbildar morgondagens yrkesmän/kvinnor. Vi erbjuder programmen; el, bygg, måleri, fordon, vård- och omsorg, frisör, handels och hotell. På skolan går idag 200 elever. Yrkesgymnasiet är rätt val för ungdomar som vill lära sig ett yrke från grunden i en studieform där eleverna arbetar mycket praktiskt. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på olika arbetsplatser, vilket motsvarar minst 270 dagar på tre år. Det är fantastiskt för företagen att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplatser utifrån deras kultur och arbetssätt.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska

Rektor till Yrkesgymnasiet Sollentuna
Yrkesgymnasiet finns i flera städer runt om i Sverige och är gymnasiet där du lär dig ett praktiskt yrke i verkligheten. Vi är övertygade om att ett praktiskt yrke lär man sig bäst på en riktig arbetsplats tillsammans med en erfaren handledare. Därför är minst halva utbildningstiden förlagd på ett företag. Vi utbildar framtidens byggnadsarbetare, frisörer, svetsare, säljare, hotellreceptionister, elektriker m fl. Yrkesgymnasiet finns idag på 12 olika orter i Sverige spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett innovativt yrkeskoncept som är uppskattat. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor och expanderar hela tiden. Yrkesgymnasiet är rätt val för ungdomar som vill lära sig ett yrke från grunden i en studieform där man jobbar mycket praktiskt (lärlingsutbildning). Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser, vilket motsvarar minst 270 dagar. Vi kan redan nu tydligt se att våra tankar kring en arbetsplatsförlagd yrkesutbildning har gett resultat. T ex har 9 av 10 studenter på Yrkesgymnasiet ett arbete direkt efter studenten. Det är också för företagen en fantastisk chans att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplats utifrån deras kultur och arbetssätt. Brinner du för skolutveckling, kanske speciellt yrkesutbildningar, och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig och kreativ ledare? Då kanske du är personen vi söker. Vi söker en stark och dynamisk ledare till vår skola i Sollentuna, som likt oss drivs av en vilja att skapa Sveriges bästa yrkesgymnasium. Vi söker någon som antar utmaningen att bygga vidare, leda och utveckla ett innovativt yrkesgymnasium i Sollentuna. I rollen som rektor har du ett helhetsansvar som innefattar: Ansvar för att på ett professionellt sätt leda arbetet med att bygga vidare och utveckla en gymnasieskola med ett unikt koncept. Ansvar för budget och ekonomiskt resultat. Ansvar för att skolans kvalitetsmål uppfylls. Ansvar för att kraven i de rådande styrdokumenten uppfylls. Ansvar för att leda och utveckla skolans pedagogiska arbete i enlighet med skolans koncept. Ansvar för personalfrågor. Ansvar för att målen vad beträffar elevnöjdhet uppfylls. Ansvar för elevvårdsarbetet och föräldrakontakten. Kvalifikationer för tjänsten: - Lämplig högskoleutbildning. Gärna rektorsutbildning. - Erfarenhet av att vara skolledare/ledare. - Gärna erfarenhet från fristående skolor. - Gärna erfarenhet från att jobba med yrkesutbildningar på gymnasienivå. - Erfarenhet av ledningsarbete eller entreprenörskap inom det privata näringslivet är meriterande. - Erfarenhet av budgetansvar. - Erfarenhet av att arbeta med kundnöjdhet i fokus. Lämpliga egenskaper: - Du är en dynamisk och kreativ ledare som har förmågan att entusiasmera dina medarbetare till ett gott resultat. - Du är en driven och modig entreprenör, innovativ och utvecklingsinriktad. - Du är van att arbeta målstyrt och nå resultat. - Du är kvalitetsmedveten, med ständig fokus på förbättringsområden. - Du brinner för de pedagogiska frågorna. - Du delar företagets pedagogiska grundsyn. Har du fler frågor om tjänsten eller vill veta mer om vår skola, vår pedagogik och upplägg se www.yrkesgymnasiet.se eller kontakta tatjana.miletic@yrkesgymnasiet.se
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Yrkesgymnasiet Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Yrkesgymnasiet Sollentuna

Gymnasielärare Matematik/idrott
Undervisa i matematik 1a och 2a samt idrott. Du bör vara förtrogen med de nationella styrdokumenten och inser vikten av att dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Att vara en inspirationskälla och delta i utvecklingen av ämnesintegration och samplanering även gällande övriga gymnasiegemensamma ämnen blir en del av din vardag. Sedvanliga lärararbetsuppgifter som arbete i lärlag och systematiskt kvalitetsarbete ingår också. Gymnasielärarexamen i matematik och idrott. God samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper vi värderar högt. Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad, har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har nära till skratt. Yrkesgymnasiet Sollentuna ingår i Thorengruppen AB som utbildar morgondagens yrkesmän/kvinnor. Vi erbjuder programmen; el, bygg, måleri, fordon, vård- och omsorg, frisör, handels och hotell. På skolan idag går 200 elever. Yrkesgymnasiet är rätt val för ungdomar som vill lära sig ett yrke från grunden i en studieform där eleverna arbetar mycket praktiskt. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på olika arbetsplatser, vilket motsvarar minst 270 dagar på tre år. Det är fantastiskt för företagen att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplatser utifrån deras kultur och arbetssätt.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Matematik/idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Matematik/idrott

Gymnasielärare i engelska
Undervisa i engelska 5 och engelska 6. Du bör vara förtrogen med de nationella styrdokumenten och inser vikten av att dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Att vara en inspirationskälla och delta i utvecklingen av ämnesintegration och samplanering även gällande övriga gymnasiegemensamma ämnen blir en del av din vardag. Sedvanliga läraruppgifter som arbete i lärlag och systematiskt kvalitetsarbete ingår också. Gymnasielärarexamen i engelska. God samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper vi värderar högt. Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad, har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har nära till skratt. Yrkesgymnasiet Sollentuna ingår i Thorengruppen AB som utbildar morgondagens yrkesmän/kvinnor. Vi erbjuder programmen; el, bygg, måleri, fordon, vård - och omsorg, frisör, handels och hotell. På skolan går idag 200 elever. Yrkesgymnasiet är rätt val för ungdomar som vill lära sig ett yrke från grunden i en studieform där eleverna arbetar mycket praktiskt. Eleverna gör mer är halva sin skoltid ute på olika arbetsplatser, vilket motsvarar minst 270 dagar på tre år. Det är fantastiskt för företagen att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplatser utifrån deras kultur och arbetssätt.
Företag: Yrkesgymnasiet Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i engelska


Sök lediga jobb Yrkesgymnasiet Sollentuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se