Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport jobb - lediga jobb

Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport jobb Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport- Sandviken


Mer beskrivning

Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa på fordonsprogrammet, inriktning transport, främst åk 3 i kurserna godstrafik, godstransporter - specialisering och lastbilsmonterad kran. Viss undervisning i åk 1 förekommer. Som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna (och ha kontakt med vårdnadshavare för elever under 18 år) Du ska aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Du skall motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig yrkeslärare med CE-körkort. Du ska undervisa på ett inspirerande sätt och engagera dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person vill vi att du är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du ska vara lyhörd och ha en hög ansvarskänsla. Yrkeslivserfarenhet utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport


Sök lediga jobb Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se