Lediga jobb Ystad - Söka jobb i Ystad

Lediga jobb Ystad Sök lediga jobb Ystad


Hittade inga lediga jobb på sökning: Ystad. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Skolsköterska gymnasium Ystad- Ystad

 2. Pedagogisk personal- Ystad

 3. Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Ystad- Ystad

 4. Läkare till Ystad- Ystad

 5. Säljare på deltid till Kjell & Company Ystad- Ystad

 6. Assisterande idrottsledare Ystad HT 13- Ystad

 7. Behandlingsassistent/Socialpedagog- Ystad

 8. Receptionist/assistent- Ystad

 9. Ekonom, vikariat- Ystad

 10. Ekonom- Ystad

 11. Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad- Malmö

 12. Sjukgymnaster till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad- Malmö

 13. Behandlingsassistent/Socialpedagog- Ystad

 14. Processingenjör vattenverk- Ystad

 15. Vikarierande Butikschef Dressmann Ystad- Ystad

 16. Säljare/Rådgivare Ystad- Ystad

 17. Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad- Ystad

 18. Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad- Ystad

 19. Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad- Ystad

 20. Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad- Ystad

 21. Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad- Ystad

 22. Sjuksköterskor till VO Medicin, avd 4, 5, 6,och 7 i Ystad- Ystad

 23. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.- Ystad

 24. Sjukgymnast till avdelning 4 i Ystad- Ystad

 25. Personlig assistent- Ystad

 26. Man i Ystad söker assistenter- Ystad

 27. Lärare i förskola/Förskollärare- Ystad

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.- Ystad

 29. Legitimerade djursjukskötare- Ystad

 30. Butiksmedarbetare Ystad- Ystad

 31. Servis Hotell Continental i Ystad- Ystad

 32. Fritidsledare- Ystad

 33. Ystad söker lärare i trä- och metallslöjd- Ystad

 34. Sjuksköterska, vikariat, till Palliativ vård och ASiH i Ystad- Ystad

 35. Gy lärare Sv / En- Ystad

 36. Underläkare inom Obstetrik och gynekologi till Lasarettet i Ystad- Ystad

 37. Övrig tandteknisk personal- Ystad

 38. Tandtekniker- Ystad

 39. Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen i Ystad- Ystad

 40. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.- Ystad


Mer beskrivning

Skolsköterska gymnasium Ystad
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 5-10 % (2-4 timmar per vecka) på ett mindre gymnasium i Ystad. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Ystad

Pedagogisk personal
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Resursenheten är bemanningsenhet för Kultur o Utbildning i Ystads kommun. Vi tillsätter allt vikariebehov från förskola till och med årskurs nio. Din arbetsplats är hela kommunen. Arbetet i resursenheten är mycket omväxlande och du kommer att se många olika verksamheter, träffa duktiga pedagoger och se många goda pedagogiska exempel. ARBETSUPPGIFTER Ett antal vikariat från en termin till ett läsår inom Kultur o Utbildning. En del av vikariaten kan förlängas och övergå till tillsvidareanställningar. Ange i din ansökan vilken/vilka av tjänsten/tjänsterna du är intresserad av. - Lärare årskurs 4 Svarteskolan - Lärare 7-9 ma/no/tk Västervångskolan - Lärare Särskolan - Lärare i trä- och metallslöjd - Resursperson till liten undervisningsgrupp - Fritidspedagog 85 % Köpingebro skola - Lärare i svenska som andraspråk - Visstid/Timavlönad i resursenheten Tjänsterna utgår från resursenheten, som är bemanningsenhet för Kultur o Utbildning. KVALIFIKATIONER För lärarvikariat krävs examen och rätt behörighet. För övriga vikariat är det meriterande om du har en pedagogisk examen. Bred kompetens och erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Arbetet kräver att du är positiv, flexibel och bra på att möta människor. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ort: Ystad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagogisk personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagogisk personal

Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Ystad
Vi söker nu en farmaceut till vårt apotek här i Ystad. Vi har ett fräscht och trevligt apotek som ligger centralt på gågatan. Vi är 9 anställda och våra öppettider är måndag-fredag 9-18 samt lördag 10-14. Vi har bra kommunikationer med Malmö via Pågatågen, som avgår varje halvtimme, och E65:an. Medstop, apotekskedjan med den tydliga visionen om vara kundens självklara val på marknaden. Vi driver apoteken med kompetent personal där tillgänglighet, tryggt och trovärdigt samt handlingskraft är kärnvärden. Vi tror på en hög grad av delaktighet och ett decentraliserat arbetssätt, lösningarna finns oftast där problemen uppstår. En viktig del av vår kultur är glädje och engagemang hos våra anställda. Vi värnar om våra medarbetares kompetensutveckling. Vi har vår verksamhet i regionerna Öst, Väst och Syd, där våra 67 apotek återfinns. Utöver förmåner som ticket rikskort och friskvårdsersättning kan vi också erbjuda medverkan i vårt talangprogram för dig som vi ser som en blivande ledare. Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg utanför Stockholm. From juni 2013 är vi en del av Oriola-KD koncernen. Huvudarbetsuppgifter Dina uppgifter kommer att vara omväxlande och Du kommer att arbeta med både recept, egenvård, rådgivning och försäljning. Vi söker Dig som trivs med att möta människor både utanför och innanför disken, som vill ge det lilla extra för kunden. Vi vill att Du ska bidra aktivt, tillsammans med oss andra, till att apoteket Svanen blir det självklara valet för kunderna här i Ystad. Utifrån din kompetens och egna önskemål kan särskilda ansvarsområden bli aktuella. Kvalifikationer Du är legitimerad farmaceut. Det är viktigt att du kan jobba självständigt och vågar fatta egna beslut och tycker det är roligt att möta våra kunder. Personliga egenskaper Naturligtvis ska Du ha stort kundfokus! Glädje och engagemang är också viktigt på vårt apotek, därför bör du vara engagerad, målinriktad och positiv som person. Att kunna jobba självständigt och flexibelt för att kunna göra det bästa för kunden. Du ska vara en duktig försäljare som vill driva apoteket framåt. Att kommunicera med kunder och medarbetare är självklart för att vi ska vara ett konkurrenskraftigt, effektivt och trevligt apotek där både kunder och medarbetare trivs. Varaktighet och omfattning Anställningen är en tillsvidare anställning med heltidstjänstgöring, 40 t/v, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor besvaras av apotekschef Gunvor Wivast 010-705 95 21 eller av driftschef Margareta Bjarle 08-120457. Fackliga företrädare är Birgitta Berntsson för Sveriges Farmaceuter 070-0829962 och för Farmaciförbundet Annika Hedman-Green 040-101562 Samtal från rekryteringsföretag undanbedes. Ansökan Skicka din ansökan via e-post till gunvor.wivast@medstop.se senast 2013-08-31. Utvärdering av kandidater kommer att ske löpande. Välkommen med Din ansökan!
Företag: MEDSTOP AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Medstop Apotek Svanen i Ystad

Läkare till Ystad
Novakliniken är en väl etablerad vårdgivare sedan 20 år och ackrediterad av Region Skåne i samband med Hälsovalet. I dagsläget har vi enheter i Tomelilla, Gärsnäs, Borrby, Köpingebro, Ystad, Sjöbo, Veberöd samt i Rydsgård. Vi har ackreditering för Vårdenhet, BVC, MVC, KBT och MMS Är Du specialist i allmänmedicin, ev inom internmedicin eller geriatrik* och van vid att arbeta inom primärvården? Vill du vara med och förverkliga vår vision om en ny primärvård? Där det finns Närakut - som tar hand om akuta, obokade patienter (kl. 10- 19). Som närakutläkare förväntar vi oss att du tar hand om 20- 25 besök per dag, arbetar 4 dagar per vecka med ersättning för 5. Äldrecentral* - som tar hand om våra patienter 75+, där det även ingår läkemedelsgenomgångar, VOPS, hembesök mm. Nu söker vi två läkare till Ystad.
Företag: NOVA KLINIKENS LÄKARGRUPP AKTIEBOLAG
Ort: Ystad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Läkare till Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkare till Ystad

Säljare på deltid till Kjell & Company Ystad
STRONGDeltidsäljare till vår butik i Ystad/STRONG - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 10 och 15 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas omgående. - Vi behöver din ansökan senast 24 juli. - I ämnesraden märker du din ansökan med Ystad/Deltid. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Ystad

Assisterande idrottsledare Ystad HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Ystad inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.ystad@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Ystad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Ystad HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Ystad HT 13

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Utslussen ingår som en del i verksamheten Ensamkommande barn i Ystads kommun. I samma verksamhet ingår ett boende för 8 pojkar mellan 15-18 år, som ligger i Löderup. Utslussen har sitt kontor inne i centrala Ystad, och utslusslägenheterna ligger runt om i staden. Boendet och utslussen leds av en gemensam föreståndare. Verksamheten ingår i Enheten för nyanlända. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett team som jobbar med utsluss av ensamkommande barn/ungdomar. Vi söker dig som har förmågan att arbeta individuellt och samtidigt ingå i ett arbetslag där kommunikationen bygger på tydlighet och ömsesidig respekt. I arbetsuppgifterna ingår att ha daglig kontakt med ungdomar och samhällets aktörer kring dem, såsom god man, skola, socialförvaltning, sjukvård, hjälporganisationer, Migrationsverket m.fl. I det dagliga arbetet ingår kontinuerlig dokumentation i vårt journalsystem ISOX, enligt BBIC. Du har ansvar för att genomförandeplaner görs regelbundet tillsammans med socialsekreterare och aktuell ungdom. KVALIFIKATIONER Du är utbildad socionom, socialpedagog, specialpedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av den individuella kontakten med barn/ungdomar, och med nätverksbyggande. Du bör ha god kännedom om socialtjänstlagen. Du är lösningsfokuserad, samt har en god analytisk förmåga. B-körkort är ett krav
Företag: Ystads kommun, Social Omsorg
Ort: Ystad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent/Socialpedagog jobb, Behandlingsassistent/Socialpedagog Ystad, Behandlingsassistent/Socialpedagog Ystads kommun, Social Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent/Socialpedagog

Receptionist/assistent
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Plan o Bygg är en del av Samhällsbyggnad i Ystads kommun. Ystad befinner sig i ett intressant utvecklingsskede och Plan o Bygg har en viktig roll i denna utveckling. Avdelningen ansvarar bland annat för bygglov och planering och handlägger ca 650 bygglov per år. Avdelningen består av 16 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som receptionist/assistent och vara ett välkomnande ansikte i Plan o Byggs frontdesk! Tjänsten innebär att möta medborgare i expeditionen, svara i telefon, boka besök samt ansvara för Plan o Byggs fysiska och digitala arkiv, ta emot förfrågningar/beställningar ur ritningsarkivet, ansvara för scanning och arkivering av ritningar samt assistera handläggare. KVALIFIKATIONER Du är engagerad och tycker om att finna lösningar, hjälpa medborgare och ge god service både internt och externt. Plan o Bygg arbetar med myndighetsutövning och det är därför också viktigt att du är noggrann och ordningsam samt har förståelse för vad myndighetsutövning innebär. Du får gärna ha grundläggande kunskaper inom t.ex. juridik, men detta är inte ett krav. Det är viktigt att du har god datorkunskap och intresse för datasystem, då tjänsten innebär ansvar för det digitala arkivet. Du ingår i expeditionen på Plan o Bygg och arbetar i nära gemenskap med kollegor. Du ska ha en relevant gymnasieutbildning, gärna med administrativ inriktning samt goda kunskaper i svenska språket. Du ska även ha god datorvana, t.ex. Officepaketet, och vara duktig på att uttrycka dig enkelt och korrekt i tal och skrift. Du är noggrann i ditt arbete och har ett utåtriktat och serviceinriktat förhållningssätt. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Ystad
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/assistent jobb, Receptionist/assistent Ystad, Receptionist/assistent Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/assistent

Ekonom, vikariat
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Ystads kommuns ekonomiavdelning sköter ekonomiadministrationen för kommunens förvaltningar och nämnder. I avdelningens uppdrag ingår också att jobba med de kommunala bolagens ekonomi samt att bistå kommunalförbunden med ekonomikompetens. Ekonomiavdelningen består av flera enheter där Budget- och analysenhetens ansvarsområden rör budget och ekonomisk uppföljning för förvaltningar och nämnder. Enheten består av nio medarbetare. En av enhetens medarbetare kommer att vara föräldraledig i minst tolv månader och vi söker nu hennes ersättare. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är att fungera som stöd till verksamhetsansvariga i frågor som gäller budgetarbete, löpande uppföljning, prognoser, delårsrapport och årsredovisning. Du sammanställer prognoser och analyserar resultatutvecklingen, medverkar vid bokslut och kvalitetssäkrar nyckeltal. Du är placerad vid Budget- och analysenheten och kommer i huvudsak arbeta med förvaltningen för Kultur o Utbildning. KVALIFIKATIONER Du har ekonomexamen från högskola eller universitet, gärna med inriktning mot ekonomistyrning eller motsvarande. Tjänsten kräver att du har förmåga att arbeta självständigt. Du är initiativrik och drivande samt har en god samarbetsförmåga. Du tillämpar ett mål- och resultatinriktat arbetssätt. Eftersom tjänsten innebär kontakter med såväl chefer som politiker på olika nivåer förutsätter vi att du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet är meriterande men inget krav.
Företag: Ystads kommun, Ledning o Utveckling
Ort: Ystad
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom, vikariat

Ekonom
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Ystads kommuns ekonomiavdelning sköter ekonomiadministrationen för kommunens förvaltningar och nämnder. I avdelningens uppdrag ingår också att jobba med de kommunala bolagens ekonomi samt att bistå kommunalförbunden med ekonomikompetens. Ekonomiavdelningen består av flera enheter där Budget- och analysenhetens ansvarsområden rör budget och ekonomisk uppföljning för förvaltningar och nämnder. Enheten består av nio medarbetare. En av enhetens medarbetare kommer att gå i pension och vi söker nu hennes ersättare. ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är att fungera som stöd till verksamhetsansvariga i frågor som gäller budgetarbete, löpande uppföljning, prognoser, delårsrapport och årsredovisning. Du sammanställer prognoser och analyserar resultatutvecklingen, medverkar vid bokslut och kvalitetssäkrar nyckeltal. Du är placerad vid Budget- och analysenheten och kommer i huvudsak arbeta med förvaltningen Ledning o Utveckling som är Kommunstyrelsens förvaltning. KVALIFIKATIONER Du har ekonomexamen från högskola eller universitet, gärna med inriktning mot ekonomistyrning eller IT. Tjänsten kräver att du har förmåga att arbeta självständigt. Du är initiativrik och drivande samt har en god samarbetsförmåga. Du tillämpar ett mål- och resultatinriktat arbetssätt. Eftersom tjänsten innebär kontakter med såväl chefer som politiker på olika nivåer förutsätter vi att du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet är meriterande men inget krav.
Företag: Ystads kommun, Ledning o Utveckling
Ort: Ystad
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Ystad, Ekonom Ystads kommun, Ledning o Utveckling
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Den 1 januari 2013 gick den specialiserade palliativa vården inom SUS över till primärvårdsförvaltningen med övrig specialiserad vård inom regionen. Omorganisationen innebär stora möjligheter med en medicinsk professur och gemensamt arbete för utveckling av den specialiserade palliativa vården i Region Skåne. Verksamheten i Lund består av 7-9 slutenvårdsplatser och 50 vårdplatser i hemmet (ASIH). Verksamheten i Malmö består av 29 slutenvårdsplatser fördelat på två vårdavdelningar samt 50 vårdplatser i hemmet (ASIH). Verksamheten i Trelleborg består av 6-8 slutenvårdsplatser och 15 ASIH platser. Verksamheten i Ystad består av 8 slutenvårdsplatser och 15 ASIH vårdplatser. I september/oktober utökar Lund till 14-16 slutenvårdplatser, Malmö till 65 ASIH vårdplatser och Ystad till 20 ASIH vårdplatser vilket lett till ett behov av att utöka antalet arbetsterapeuter. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du blir en del av våra växande tvärprofessionella team. Du kommer att arbeta framförallt i slutenvården men även i patientens hem. Höstens utökning är två tjänster; en i Lund och en i Malmö och Ystad. Att arbeta inom Palliativ vård och ASIH innebär att arbeta förebyggande, ge individuell vård och att medverka till att trygghet skapas i svåra livssituationer. Vi ger symtomlindring och stöd till patienter i livets slutskede, alla åldrar och diagnoser förekommer. Stöd till närstående under vårdtiden har en central roll i det dagliga arbetet. Arbetsterapeutens arbetsuppgifter och ansvarsområden i palliativ vård innebär dels traditionella arbetsterapeutuppgifter men framförallt fokusering på att möjliggöra aktiviteter som är meningsskapande och livskvalitetsförhöjande. Aktiviteterna kan ske individuellt eller i grupp. Målet är ofta kortsiktigt med fokus på här och nu upplevelser. Arbetsterapeuten fungerar också som resurs för övrig personal samt närstående i att förmedla ett palliativt rehabiliterande synsätt. KVALIFIKATIONER Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. För att arbeta hos oss måste du vara legitimerad arbetsterapeut. Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete med svårt sjuka patienter. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande samt utbildning i samtalskonst, medicinsk yoga eller taktil massage. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala samt giltigt körkort är ett krav för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeuter till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad

Sjukgymnaster till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Den 1 januari 2013 gick den specialiserade palliativa vården inom SUS över till primärvårdsförvaltningen med övrig specialiserad vård inom regionen. Omorganisationen innebär stora möjligheter med en medicinsk professur och gemensamt arbete för utveckling av den specialiserade palliativa vården i Region Skåne. Verksamheten i Lund består av 7-9 slutenvårdsplatser och 50 vårdplatser i hemmet (ASIH). Verksamheten i Malmö består av 29 slutenvårdsplatser fördelat på två vårdavdelningar samt 50 vårdplatser i hemmet (ASIH). Verksamheten i Trelleborg består av 6-8 slutenvårdsplatser och 15 ASIH platser. Verksamheten i Ystad består av 8 slutenvårdsplatser och 15 ASIH vårdplatser. I september/oktober utökar Lund till 14-16 slutenvårdplatser, Malmö till 65 ASIH vårdplatser och Ystad till 20 ASIH vårdplatser vilket lett till ett behov av att utöka antalet arbetsterapeuter. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du blir en del av våra växande tvärprofessionella team. Du kommer att arbeta både i slutenvården och i patientens hem. Höstens utökning är två tjänster; en i Lund och en i Malmö och Ystad. Att arbeta inom Palliativ vård och ASIH innebär att arbeta förebyggande, ge individuell vård och att medverka till att trygghet skapas i svåra livssituationer. Vi ger symtomlindring och stöd till patienter i livets slutskede, alla åldrar och diagnoser förekommer. Stöd till närstående under vårdtiden har en central roll i det dagliga arbetet. Sjukgymnastens arbetsuppgifter och ansvarsområden i palliativ vård innebär dels traditionella sjukgymnastuppgifter men framförallt fokusering på att möjliggöra aktiviteter som är meningsskapande och livskvalitetsförhöjande. Målet är ofta kortsiktigt med fokus på här och nu upplevelser. Sjukgymnasten fungerar också som resurs för övrig personal samt närstående i att förmedla ett palliativt rehabiliterande synsätt. KVALIFIKATIONER Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. För att arbeta hos oss måste du vara legitimerad sjukgymnast. Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete med svårt sjuka patienter. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala samt giltigt körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnaster till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnaster till Palliativ vård och ASIH i Lund eller Malmö och Ystad

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Arbetsplatsen är ett gruppboende för ensamkommande barn/ungdomar, och beläget 2 mil öster om Ystad i en by som heter Löderup. Boendet har plats för 8 pojkar i åldrarna 15-18 år. På boendet finns både asylsökande och ungdomar som fått uppehållstillstånd. ARBETSUPPGIFTER Du ska som anställd handledare fungera som ett vuxenstöd och en god förebild för ungdomarna på boendet. Ge dem stöd och hjälp i skolarbetet och uppmuntra ungdomarna till en meningsfull fritid. Samverka med gode män/särskild förordnad vårdnadshavare, skola, socialtjänst, Migrationsverket, föreningsliv och övriga samhället. ADL-träning och individuella samtal med ungdomarna. Dokumentation i ISOX journalsystem. Dessutom ingår städning, matlagning och övriga sysslor som förekommer på ett HVB-hem, KVALIFIKATIONER Du är socionom, behandlingsassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av arbete med ungdomar på HVB-hem eller annan institution erfordras. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du bör vara van att hantera kriser och konflikter, vara lösningsfokuserad och gränssättande, ha god självkännedom och lätt för att samarbeta. Erfarenhet av arbete med ensamkommande barn/ungdomar är meriterande.
Företag: Ystads kommun, Social Omsorg
Ort: Ystad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent/Socialpedagog jobb, Behandlingsassistent/Socialpedagog Ystad, Behandlingsassistent/Socialpedagog Ystads kommun, Social Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent/Socialpedagog

Processingenjör vattenverk
Ystad är kommunen som förutom möjlighet till natursköna upplevelser, levande historia och livskvalitet även erbjuder ett rikt näringsliv, utvecklade kommunikationer och stark tillväxt i en dynamisk region. I Ystad bor ca. 28 000 invånare, varav 18 000 i tätorten. Kvalitet, bemötande, samverkan och helhetssyn genomsyrar Ystads kommuns verksamhet i allt arbete. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. VA-enheten är en del av förvaltningen Samhällsbyggnad i Ystads kommun. Vi ansvarar för att producera och leverera friskt och gott dricksvatten till invånarna i Ystads kommun, ta hand om och rena avloppsvattnet samt sköta drift, underhåll och nyanläggning av rörnätet. Ystad befinner sig i ett intressant utvecklingsskede med flera stora utmaningar, bland annat att säkerställa kommande nya utsläppskrav för Sjöhög reningsverk och att färdigställa om- och tillbyggnaden av Nedraby vattenverk. Vi söker nu en processingenjör som tillsammans med driftteknikerna ska vara drivande i arbetet med att starta upp och trimma in det nya vattenverket. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna spänner över områden som processteknik, styr- och reglerteknik, databashantering och försöksplanering. Du kommer att ansvara för uppföljningen av vattenkvaliteten genom provtagning, bedömning och analys av provresultaten. Utifrån driftuppföljningen planerar och genomför du förändringar av driften tillsammans med driftteknikerna. Du följer även upp och utvecklar verksamhetens egenkontrollprogram. Att vara processingenjör på ett vattenverk innebär också att du tar initiativ till och driver projekt för att utveckla och effektivisera driftprocesserna. Ökade krav från omvärlden, ändrad lagstiftning och verksamhetens starka kvalitets- och miljöfokus kräver planering och framförhållning. Du kommer att ha täta kontakter med myndigheter, konsulter, entreprenörer och externa laboratorier. KVALIFIKATIONER Du har civil-/högskoleutbildning mot kemi, VA-teknik/VA-processer eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet från kommunal eller industriell VA-verksamhet där du arbetat med process- och utvecklingsfrågor på liknande anläggningar. Som person är du noggrann, systematisk och självgående i ditt arbetssätt. Goda IT-kunskaper, B-körkort samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav.
Företag: Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Ystad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör vattenverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör vattenverk

Vikarierande Butikschef Dressmann Ystad
Dressmann är en av Nordens största klädkedjor inom herrkläder med närmare 380 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 2500 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av textilkoncernen Varner-Gruppen som består av 12 butikskedjor med mer än 10000 anställda fördelat på 8 länder och över 1300 butiker. Huvudkontoret är beläget i Billingstad utanför Oslo. På Dressmann älskar vi glada människor! Vi tror starkt på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva bra service, kvalitet och ett bra urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter de rätta personerna och vi ger oss inte fören vi hittar folk som... * Har nära till ett skratt * Buder på sig själv, ger energi och sprider glädje * Har det kul på arbetet * Är glada människor och vill andra väl * Har humor och är prestigelös * Är flexibla och smidiga * Är lösningsorienterade och har en ”no problem” inställning * Ställer krav och är intresserade och allerta * Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarvilja” * Gillar kläder och mode Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare… Butikschef hos Dressmann Som ledare hos oss är du den som motiverar mest! Du är en ”JA-människa” som ger andra positiv energi och bidrar till en kultur som bygger på glädje, engagemang och lite kreativ galenskap. Du ställer krav först på dig själv, men också på andra. Du gillar att sälja, har fokus på omsättning och arbetar mot att skapa en butiksmiljö som har fokus på omsättning. Du arbetar ständigt mot att skapa resultat . Dina starkaste egenskaper är att se lösningar, ta ansvar, motivera och inspirera dina medarbetare. Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt. Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.
Företag: Dressmann
Ort: Ystad
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Butikschef Dressmann Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Butikschef Dressmann Ystad

Säljare/Rådgivare Ystad
2 platser. Du börjar din anställning som rådgivare och har sedan möjlighet att utvecklas inom företaget. Du kommer att arbetare som försäljare/rådgivare där du genom butik eller hembesök presenterar företagsprodukter som städmaskin, städprodukter och även städtjänster för dina kunder i Ystad områden. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som: -Är social, glad, positiv och målinriktad -Förmåga att kunna ta egna initiativ. -Ett plus om du har erfarenhet inom försäljning eller rådgivning. -Ett plus om du kan flera språk. Tjänsten är tillsvidare anställning Provanställning 6 månader Lönen basera på garantilön plus provision Tjänsten är tillgänglig omedelbart.
Företag: LevaRent AB
Ort: Ystad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Rådgivare Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Rådgivare Ystad

Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad
Falck Ambulans AB söker specialistsjuksköterskor för tillsvidare anställning i Ystad. Falck Ambulans AB bedriver ambulansverksamhet i Skåne på uppdrag av Region Skåne. I Skåne har Falck Ambulans kontinuerligt utfört ambulansuppdrag sedan 1993. Vårt mål är en mångfasetterad arbetsplats, därav söker vi sjuksköterskor med specialistutbildning, inom ambulans, akut/olycksfall, IVA, narkos, barn eller distrikt. Arbetet innebär arbete på ambulans, men även utbildning av kollegor samt utveckling av dig som individ och verksamheten. Lyft och arbete i fysiskt krävande miljöer, är en del av arbetet, varvid du skall ha god fysisk kapacitet. I arbetet får vi möta människor i alla livets skeden. Det ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi jobbar i lag om 6-8 personer i nära samarbete. detta gör att läger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, men även förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Falck Ambulans Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad

Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad
Falck Ambulans AB söker specialistsjuksköterskor för tillsvidare anställning i Ystad. Falck Ambulans AB bedriver ambulansverksamhet i Skåne på uppdrag av Region Skåne. I Skåne har Falck Ambulans kontinuerligt utfört ambulansuppdrag sedan 1993. Vårt mål är en mångfasetterad arbetsplats, därav söker vi sjuksköterskor med specialistutbildning, inom ambulans, akut/olycksfall, IVA, narkos, barn eller distrikt. Arbetet innebär arbete på ambulans, men även utbildning av kollegor samt utveckling av dig som individ och verksamheten. Lyft och arbete i fysiskt krävande miljöer, är en del av arbetet, varvid du skall ha god fysisk kapacitet. I arbetet får vi möta människor i alla livets skeden. Det ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi jobbar i lag om 6-8 personer i nära samarbete. detta gör att läger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, men även förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Falck Ambulans Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad

Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad
Falck Ambulans AB söker specialistsjuksköterskor för tillsvidare anställning i Ystad. Falck Ambulans AB bedriver ambulansverksamhet i Skåne på uppdrag av Region Skåne. I Skåne har Falck Ambulans kontinuerligt utfört ambulansuppdrag sedan 1993. Vårt mål är en mångfasetterad arbetsplats, därav söker vi sjuksköterskor med specialistutbildning, inom ambulans, akut/olycksfall, IVA, narkos, barn eller distrikt. Arbetet innebär arbete på ambulans, men även utbildning av kollegor samt utveckling av dig som individ och verksamheten. Lyft och arbete i fysiskt krävande miljöer, är en del av arbetet, varvid du skall ha god fysisk kapacitet. I arbetet får vi möta människor i alla livets skeden. Det ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi jobbar i lag om 6-8 personer i nära samarbete. detta gör att läger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, men även förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Falck Ambulans Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad

Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad
Falck Ambulans AB söker specialistsjuksköterskor för tillsvidare anställning i Ystad. Falck Ambulans AB bedriver ambulansverksamhet i Skåne på uppdrag av Region Skåne. I Skåne har Falck Ambulans kontinuerligt utfört ambulansuppdrag sedan 1993. Vårt mål är en mångfasetterad arbetsplats, därav söker vi sjuksköterskor med specialistutbildning, inom ambulans, akut/olycksfall, IVA, narkos, barn eller distrikt. Arbetet innebär arbete på ambulans, men även utbildning av kollegor samt utveckling av dig som individ och verksamheten. Lyft och arbete i fysiskt krävande miljöer, är en del av arbetet, varvid du skall ha god fysisk kapacitet. I arbetet får vi möta människor i alla livets skeden. Det ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi jobbar i lag om 6-8 personer i nära samarbete. detta gör att läger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, men även förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Falck Ambulans Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad

Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad
Falck Ambulans AB söker specialistsjuksköterskor för tillsvidare anställning i Ystad. Falck Ambulans AB bedriver ambulansverksamhet i Skåne på uppdrag av Region Skåne. I Skåne har Falck Ambulans kontinuerligt utfört ambulansuppdrag sedan 1993. Vårt mål är en mångfasetterad arbetsplats, därav söker vi sjuksköterskor med specialistutbildning, inom ambulans, akut/olycksfall, IVA, narkos, barn eller distrikt. Arbetet innebär arbete på ambulans, men även utbildning av kollegor samt utveckling av dig som individ och verksamheten. Lyft och arbete i fysiskt krävande miljöer, är en del av arbetet, varvid du skall ha god fysisk kapacitet. I arbetet får vi möta människor i alla livets skeden. Det ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Vi jobbar i lag om 6-8 personer i nära samarbete. detta gör att läger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, men även förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Falck Ambulans Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterskor till ambulansen i Ystad

Sjuksköterskor till VO Medicin, avd 4, 5, 6,och 7 i Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Verksamhetsområde Medicin i Ystad kommer under hösten 2013 att ombilda 4 nya enheter; - Avdelning 4; Hjärtintensivavdelning och Njure: 10 vårdplatser Hjärtintensivavdelning, 10 vårdplatser Hjärta samt 10 vårdplatser Njure och Diabetes - Avdelning 5; Geriatrik 10 vårdplatser och Internmedicin 10 vårdplatser - Avdelning 6; Lunga 15 vårdplatser och Infektion 5 vårdplatser - Avdelning 7; Stroke 15 vårdplatser och Neurologi 5 vårdplatser Vi söker även sjuksköterskor till öppenvården, dialys och mottagning. Vårdenheterna arbetar i nära samarbete mellan öppen- och slutenvård i tvärprofessionella team. Möjlighet finns att bredda din kompetens genom växelvis tjänstgöring mellan enheterna och inom både öppen- och slutenvård. Vi lägger stor vikt på kompetensutveckling och vi har som vision att kännetecknas av lyhördhet för patienternas behov, nytänkande och ett välkomnande förhållningssätt. Vi strävar efter att i vardagen sätta patienterna först, respektera människan och att ständigt bli lite bättre. Lasarettet i Ystad - här föds framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter inom respektive arbetsområde och avdelning. Vänligen ansök snarast då vi arbetar med löpande urval. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkrav i svenska motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Om du har erfarenhet från aktuella verksamhetsområden eller specialistutbildning inom respektive specialitet är det meriterande. Även kunskaper i Melior ses som meriterande. Som person har du en god samarbetsförmåga, är stresstålig och initiativrik samt har ett tydligt engagemang för ditt yrke och verksamhetens pågående förbättringsområden. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Företag: Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till VO Medicin, avd 4, 5, 6,och 7 i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till VO Medicin, avd 4, 5, 6,och 7 i Ystad

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Ystads kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.

Sjukgymnast till avdelning 4 i Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med ett brett utbud av specialiserad planerad vård och en akutverksamhet dygnet runt. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Vi arbetar strategiskt för att förbättra våra rutiner och system, enligt principerna om ISO och Lean. ARBETSUPPGIFTER Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att ha din placering på avdelning 4 som är en lung- och infektionsavdelning. Du kommer även att ha kontakt och samarbete med andra enheter. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen in med din ansökan snarast. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som är legitimerad sjukgymnast och som har språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Som person är du positiv och är flexibel och har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. Vi vill också att du ska ha en god utvecklad samarbetsförmåga och ska kunna arbeta med olika yrkeskategorier. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast till avdelning 4 i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast till avdelning 4 i Ystad

Personlig assistent
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal personliga assistenter med intresse, kunskap och engagemang för att arbeta med en vuxen funktionsnedsatt kvinna. Tjänsterna är schemalagda och förlagda till dag/kväll eller vaken natt. Som personlig assistent arbetar du med att ge stöd till brukaren i vardagen. Arbetet består också av motivationsarbete med syfte att brukaren ska uppnå ökad självständighet och ökat inflytande över sin vardag. Du använder dig av tydliggörande pedagogik och deltar aktivt i brukarens fritid t.ex. ridning, cykling och fotboll. KVALIFIKATIONER Din grundutbildning är omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du har läst på högskola, t.ex. pedagogik, är socialpedagog eller har annan utbildning som är likvärdig. Som medarbetare är du flexibel, ansvarstagande och lyhörd. Det är viktigt att du har god självinsikt och en positiv människosyn. Erfarenhet av arbete med personer med autism, tydliggörande pedagogik, psykiatri och individinriktat arbete är ett krav. Du delar våra grundläggande värderingar att brukaren alltid ska få ett gott bemötande och har respekt för den enskildes integritet. Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.
Företag: Ystads kommun, Social Omsorg
Ort: Ystad
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Man i Ystad söker assistenter
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Det gäller arbete hos vår kund som är en man i 60-årsåldern och bosatt i Ystad. Han är rullstolsburen och har nedsatt syn. Han är välutbildad och vill gärna informera sig om såväl politik, ekonomi som kultur via tidningar och data och vill gärna diskutera dagens händelser med dig lika väl som att han behöver hjälp med att skriva in saker på datan. Då han har diabetes behöver han få hjälp med insulin. Det gäller att hjälpa mannen i hans hemmiljö och arbetsuppgifterna är alla vanligt förekommande uppgifter i hem och trädgård. Du ska klara förflyttningar utan lift. Mannen är armstark och väger inte mycket. Han är bra på att ge information och instruktioner och räknar med att du följer upp lika bra. Du ska kunna ge fysisk träning. Du ska följa med till eventuella aktiviteter som kan dyka upp. Det gäller såväl arbetsledar- som assistenttjänst. Förutom lön ges bidrag till friskvård. Vi söker dig som är engagerad, pigg, alert och rökfri! Du ska ha lätt för att lära och att vara noggrann och ansvarsfull är en självklarhet för dig. Välkommen med din ansökan!
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Man i Ystad söker assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Man i Ystad söker assistenter

Lärare i förskola/Förskollärare
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. ARBETSUPPGIFTER Nattugglan är en förskola/fritidshem som har dygnetruntverksamhet, med barn i åldrarna 1-12 år. Som förskollärare på Nattugglan är du ansvarig för den pedagogiska verksamheten. En arbetsuppgift av betydelse för vår förskola är att ha kunskap och förmåga att fånga barnets läroprocess och utveckla verksamheten genom pedagogisk dokumentation. Den vi söker bör därför ha goda kunskaper om och erfarenhet av arbete med pedagogisk dokumentation. Förskolan har barnets inflytande i fokus. Reflektion tillsammans med barnen och utvärdering i arbetslag styr verksamhetens utveckling. I arbetsuppgifterna ingår även att blogga, fotografera, lägga över bilder till dator/visningsskärm för att dokumentera den dagliga verksamheten samt att planera, genomföra och följa upp utvecklingssamtal som genomförs för varje barn. Under våren 2013 har förskolan börjat arbeta med Ipads, lärplattor, i den pedagogiska verksamheten. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten ska ha pedagogisk högskoleutbildning - förskollärarutbildning. Du är väl insatt i Lpfö 98 och har goda kunskaper om den reviderade upplagan. Du ska ha grundläggande kompetens inom IT och media samt kunna använda denna aktivt i den pedagogiska vardagen, i undervisning och tillsammans med barnen i deras lärande. I verksamheten möter du många barn och deras föräldrar. I arbetslaget ingår åtta pedagoger. God samarbetsförmåga och flexibilitet är därför av vikt. Vi ser också att du ser lösningar och utmaningar istället för hinder. Gärna erfarenhet av arbete i förskolan, men inget krav.
Företag: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ort: Ystad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ystads kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.

Legitimerade djursjukskötare
På Smådjurskliniken Ystad arbetar 2 veterinär och 4 djursjukskötare tillsammans i nya fräscha lokaler belägna i utkanten av Ystad. Totalt tar vi emot cirka 5 000 patienter varje år. Vi söker nu legitimerade djursjukskötare som vill ha nya utmaningar och utvecklas i sin yrkesroll. Personliga egenskaper och en positiv attityd är viktiga. Arbete under helg och kväll kan förekomma. För mer information om tjänsterna kontakta klinikföreståndare Gunilla Thorelli, 0411-56 22 60 eller via mail gunilla.thorelli@djursjukhus.info. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande men vill att du skickar in din ansökan senast 30 september 2013 till gunilla.thorelli@djursjukhus.info. Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Smådjurskliniken Ystad! Smådjurskliniken Ystad ingår i Evidensia Djursjukvård. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge och Finland. Gruppen omsätter över 900 miljoner kronor och behandlar varje år mer än 530 000 patienter, varav mer än 490 000 smådjur och ca 40 000 hästar.
Företag: SMÅDJURSKLINIKEN YSTAD
Ort: Ystad
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerade djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerade djursjukskötare

Butiksmedarbetare Ystad
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 150 butiker runt om i Sverige. Våra kunder ska bara betala för det som de får med sig hem. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu butiksmedarbetare på deltid till vår butik i Ystad Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är ett vikariat på 15 timmar per vecka, med tillträde 1 oktober 2013 till och med 1 oktober 2014. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dag, kväll- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi följer kollektivavtalet när det gäller lönenivåer, övertidsersättning och andra förmåner, såsom bonusprogram. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen på vår hemsida. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 9 augusti 2013. Rekryteringen sker med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Ystad
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Ystad

Servis Hotell Continental i Ystad
Hotell Continental i Ystad söker efter en person som vill arbeta med hotellets frukostbuffé, med förmiddagskaffe till våra konferensgrupper samt lunch- och middagsservering! Hotell Continental har 52 nyrenoverade hotellrum, 2 fullt utrustade konferensrum, en charmig restaurang med bar. Hotellets gäster är konferensgäster, affärsresenärer samt turister och weekendresenärer. Vi letar efter Dig som har tidigare serveringserfarenhet och som vill ha ett omväxlande och självständigt arbete i Hotell Continentals vackra matsal. Arbetet består av fyra delar: 1. Frukostarbete som innebär att man sköter hotellets frukostbuffé, dukar av bord, håller snyggt i matsalen samt att man diskar. 2. Servering av förmiddagskaffe till våra konferensgäster. Man dukar upp inför förmiddagskaffet, serverar våra gäster och sedan återställer matsalen och diskar. 3. Lunchservering. Man förbereder inför lunchen, dukar upp matsalen mm. Lunchen serveras på tallrik. Efter avslutad lunch återställer man matsalen, förbereder för eftermiddagskaffe samt diskar lunchdisken. 4. Middagsservering. Man jobbar med uppdukning av matsal, servering av konferensmåltider och a la carte. Ibland sköter man baren varför en viss erfarenhet från bar är en fördel. Vi söker efter en flexibel person som är noggrann, som tycker om att arbeta med människor, som tycker om att ge service och som är stresstålig. Det är ett arbete där det är lika viktigt att kunna samarbeta med andra som att kunna arbeta självständigt. Arbetstiderna är varierade oftast förlagda måndag-fredag. Du bör bo i eller nära Ystad. Om Du tycker detta låter intressant, skicka ett mail med en kort beskrivning av Dig själv info@hotelcontinental-ystad.se
Företag: HOTELL CONTINENTAL
Ort: Ystad
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Servis Hotell Continental i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis Hotell Continental i Ystad

Fritidsledare
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. Den Öppna Fritidsverksamheten med Ungdomens Hus och Mötesplatser för unga i Svarte, Löderup och Köpingebro har som uppdrag att bidra till att de unga i kommunen har en meningsfull och aktiv fritid. Förutom en stor och bred verksamhet i fantastiska lokaler har vi en skatepark som nyligen utökats med en betongpark. Vi har öppet året om och möter de unga i Ystad genom olika verksamheter och ativiteter främst under deras fritid men delvis även under skoltid. Personalgruppen består utav fritidsledare, kulturhandledare och socialpedagog/socionom. ARBETSUPPGIFTER Som anställd i Den öppna Fritidsverksamheten är du till för de unga i Ystad. Du ska driva och leda utvecklingsfrågor med fokus på barn och unga inom fritidsområdet. Du ingår i ett team där vi tillsammans analyserar, planerar och samordnar arbetet för utveckling av barn- och ungas fritid. Du har ett stort ansvar för den öppna verksamheten för barn i åldern 10-19 år. Du ska driva egna projekt och aktiviteter med leken och musiken som ett pedagogiskt verktyg. Du ska jobba nära de barn som finns i verksamheten men ska även fånga upp de ungas önskemål och behov i hela kommunen. Du initierar, planerar och genomför prova på tillfällen, gruppverksamhet, fritidsaktiviteter. Du har förmågan att möta ungdomar på ett lösningsfokuserat sätt. Genom lek, spel, övningar eller en fritidskurs inom musik bidra du till att de unga i Ystad får en värdefull fritid. KVALIFIKATIONER Din pedagogiska inriktning är musik och studio där du har en dokumenterad kunskap och erfarenhet. Du är utbildad fritidsledare eller har annan utbildning som vi bedömer likvärd. Vi söker dig som är serviceinriktad, ordningssam och strukturerad. Du har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt utan att tappa fokus på detaljer. Du måste ha en hög grad av självständighet då det förutsätts att du kan planera ditt arbete själv. Du är trygg i dig själv, har hög social kompetens och är beredd att utmana dig själv inom nya områden. Vi förutsätter att du har en god språklig förmåga och kan uttrycka dig både verbalt och i text. Du har en goda datorkunskaper i Officepaketet. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för denna arbetsroll. Arbetet kräver att du har körkort. Våra verksamheter är tobaksfria och vi förutsätter därför att du är tobaksfri under arbetstid Tidigare arbete med ungdomar i en öppen verksamhet är ett krav.
Företag: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ort: Ystad
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Ystad, Fritidsledare Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Ystad söker lärare i trä- och metallslöjd
Ystad är staden som präglas av en medeltida stadskärna, som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns också en miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och charmerande fiskelägen samt en sällsynt kvalitet i form av livsrum, utveckling och framtidstro. I Ystads kommun vill vi att alla medarbetare ska få förutsättningar till en god hälsa. Vi erbjuder dig en rökfri arbetsplats och möjlighet att träna hos någon av de 11 friskvårdsaktörer som vi har avtal med. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning på 2 skolor i Ystad (Ängaskolan F-6, Norreportsskolan 7-9). KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - är behörig lärare i trä- och metallslöjd - är tydlig i ditt ledarskap - har lätt för att hålla en god och tydlig struktur i arbetet med barnen - har lätt för att skapa goda relationer både med elever,föräldrar och medarbetare - är positiv och ser utmaningar som något berikande - gärna har erfarenhet och kompetens av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ort: Ystad
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ystad söker lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ystad söker lärare i trä- och metallslöjd

Sjuksköterska, vikariat, till Palliativ vård och ASiH i Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Verksamheten består av en slutenvårdsavdelning med 8 vårdplatser och ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) med 20 platser. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och kurator. Det pågår även rekrytering av egen rehabpersonal. Vi samarbetar med primärvård och hemsjukvård kring palliativa patienter med en symtomgivande, avancerad och vårdkrävande sjukdom. Det kan vara patienter med cancersjukdom, avancerad hjärtsvikt, KOL eller neurologisk sjukdom. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska erbjuder vi dig en spännande och omväxlande vardag med en rad olika arbetsuppgifter. Du kommer arbeta både inom slutenvården och ASIH. Ditt arbete är både självständigt och i team kring patienten. Arbetstiderna är enligt 5 veckors schema med dag-, kväll- och nattjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Språkkunskaper i svenska motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande verksamhet. Har du specialistutbildning i onkologi/palliativ vård eller som distriktssköterska är det meriterande. Kunskaper i journalsystemet Melior och HR-fönster är önskvärt. Som person är du stabil och trygg i din yrkesroll. Det är viktigt att du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du fungerar väl i team. Vidare tror vi att du är initiativrik och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Ystad
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, vikariat, till Palliativ vård och ASiH i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, vikariat, till Palliativ vård och ASiH i Ystad

Gy lärare Sv / En
Östersjögymnasiet i Ystad är en del av friskolegruppen Karl-Oskar Utbildning AB som driver förskola, grundskola och gymnasieskola på 12 orter i Södra Sverige. Varje dag utbildar vi ca 3 500 barn och ungdomar i Småland, Västergötland, Halland och Skåne. Östersjögymnasiet i Ystad har idag ca 250 elever fördelade på 10 program. Vi har både yrkes- och högskoleförberedande utbildningar. Skolan är belägen på Regememtsområdet med ca 10 minuters gångväg från centralstationen. Östersjögymnasiet kännetecknas av en värme och en öppenhet mellan personal och elever som inte är en slump. Vi jobbar aktivt med att alla på skolan ska utvecklas kunskapsmässig. Vårt pedagogiska synsätt går ut på att vi tillsammans, utöver de rena ämneskunskaperna, tränar upp de egenskaper och förmågor som man senare har nytta av i det verkliga livet, t.ex. initiativkraft, samarbetsförmåga, ansvarstagande, problemlösningsfokus och sunt förnuft. Våra elever nämner ofta våra fina lokaler och den goda maten som orsaker till att de trivs. Det är roligt och dessutom en viktig byggsten för att eleverna ska lyckas med sina studier men vi vet ändå att det största värdet ligger i vår engagerade personal som lägger ner mycket kraft i att möta, se och hjälpa varje elev till att lyckas så bra som möjligt efter sin unika individs förutsättningar. Vi söker en behörig gymnasielärare i engelska och svenska. Sv 1,2,3 En 5,6 samt Information och kommunikation I tjänsten ingår mentorskap för en elevgrupp samt handledning i gymnasiearbete. Tjänstens omfattning är 100 % med möjlighet till tv anställning. Provanställning tillämpas.
Företag: Östersjögymnasiet i Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gy lärare Sv / En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gy lärare Sv / En

Underläkare inom Obstetrik och gynekologi till Lasarettet i Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa, vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med ett brett utbud av specialiserad planerad vård och en akutverksamhet dygnet runt. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Vi arbetar strategiskt för att förbättra våra rutiner och system, enligt principerna om ISO och Lean. Lasarettet i Ystad jobbar med patienten i centrum, respekt för individen och med ständiga förbättringar. Du förväntas vara aktiv i vårt ständiga förbättringsarbete. Genom att uppträda med ett positivt, glatt och optimistiskt förhållningssätt blir du en tillgång för oss och bidrar till en bra arbetsmiljö. Flexibilitet och solidaritet med kolleger och arbetsgivare värderas också högt. Kvinnoklinik med cirka 1200 förlossningar per år. Gynekologisk öppenvårdsmottagning med cirka 6000 läkarbesök. Vårdavdelning delas med barnmedicin och öronkliniken. Cirka 1500 operationer inom benign kirurgi. 3-4 ST-läkare på kliniken. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en vikarie för vår ST-läkare som går på föräldraledighet. Du kommer arbeta under ST-liknande förhållanden med handledare. Engagemang i utvecklingsarbete och utbildning är en naturlig del av uppdraget. Deltagande i jourverksamheten ingår i anställningen. Vi använder Obstetrix, Melior och Orbit som IT stöd. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt har språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala för språkkunskaper. Det är meriterande att du har erfarenhet av arbete inom förlossning och gynekologi. Du bör ha intresse för mångsidig arbete på en mindre klinik. Samarbetsvilja och flexibilitet samt intresse till utveckling av verksamheten är önskvärt. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Underläkare inom Obstetrik och gynekologi till Lasarettet i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underläkare inom Obstetrik och gynekologi till Lasarettet i Ystad

Övrig tandteknisk personal
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om TL Ystad TL Ystad PTJ har tillverkat tandteknik sedan 1950. Idag är vi 20 medarbetare som arbetar med modern teknik i centrala Ystad. Är du plikttrogen, ambitiös och en bra medarbetare så kommer du att trivas hos oss. Arbetsuppgifter Modellframställning, inslagningar, inbäddningar, bud, lättare kontorsuppgifter. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet inom modellframställning meriteras. Personliga egenskaper Du skall vara intresserad av ditt yrke. Nyskapande, ambitiös och ta initiativ. Tjänsten innefattar flera olika arbetsmoment och du bör därför ha en stor bredd av allt från modellframställning, bud, maskinansvar etc. Då du jobbar i direkt närhet till våra avdelningar ska du vara flexibel och kunna anpassa dig efter olika behov.
Företag: TL Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Övrig tandteknisk personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Övrig tandteknisk personal

Tandtekniker
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om TL Ystad TL Ystad PTJ har tillverkat tandteknik med hög kvalitet sedan 1950. Idag är vi 20 medarbetare som jobbar i centrala Ystad. Arbetsuppgifter Du ska tillverka KBF konstruktioner med mycket god funktion och estetik. Från ind. Skedar, bitningar och tanduppsättningar. Plastningar och färdigställande av hela konstruktioner. Singelimplantat samt delimplantat ingår i uppgiften. Tillverkning av förlagor, beställningar av komponenter etc. Lasersvetsning ingår i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer Rutinerad och erfaren tandtekniker är ett krav. Social, noggrann och serviceinriktad är av stor vikt. Personliga egenskaper Social och serviceinriktad. Intresserad av yrket med en vilja att utvecklas ytterligare. Glad och kundorienterad.
Företag: TL Ystad
Ort: Ystad
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tandtekniker jobb, Tandtekniker Ystad, Tandtekniker TL Ystad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandtekniker

Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen i Ystad
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Primärvård? Primärvården Skåne är en konkurrensdriven verksamhet som är marknadsledande i Skåne. Genom att sätta patienten i fokus och agera i enlighet med våra värdeord kvalitet, omtanke och handlingskraft är vår vision att vara Sveriges bästa Primärvård. Våra verksamhetsmål utgår från fyra perspektiv – patient, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Vi har idag runt 200 arbetsplatser och 3500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig! Vårdcentralen i Ystad är väl utbyggd med bl. a. hög rehab- och psykosocial kompetens och är ackrediterad inom såväl kognitiv beteendeterapi som multimodalt smärtteam. Den medicinska kompetensen är hög, vi har dubbelspecialist inom internmedicin och geriatrik. Vill du vara med på vår spännande resa framåt? Vår vårdcentral växer och vi behöver dig! ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation. Då du är specialist här kommer du att handleda kolleger på utbildningsnivå utöver den vanliga mottagningen på vårdcentralen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med planerade och akuta läkarbesök samt även hembesök då detta är aktuellt. Om du som person är utvecklingsinriktad och drivande kan dina utvecklingsmöjligheter bli oändliga! KVALIFIKATIONER Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Har du erfarenhet av svenskt primärvård är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser det som viktigt att du har en god samarbetsförmåga.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Ystad
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen i Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialist i allmänmedicin till Vårdcentralen i Ystad

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Ystads kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Ystad
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ystad.


Sök lediga jobb Ystad

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se