i3tex AB jobb - lediga jobb

i3tex AB jobb i3tex AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: i3tex AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: i3tex AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. SW/HW-konstruktörer- Stockholm

 2. Erfarna mekanikkonstruktörer- Stockholm

 3. Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?- Stockholm

 4. Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?- Malmö

 5. Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?- Göteborg

 6. Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt!- Göteborg

 7. Motorintresserade sökes!- Göteborg

 8. Vill du arbeta som Projektingenjör?- Göteborg

 9. Utvecklare inom kraftelektronik- Göteborg

 10. Interaktionsdesigner till spännande uppdrag!- Göteborg

 11. Fordonsutvecklare inom elektroniska system!- Göteborg

 12. Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare- Göteborg

 13. Mekanikkonstruktör- Linköping

 14. Teknikinformatörer- Linköping

 15. Beräkningsingenjörer- Linköping

 16. Mjukvarukonstruktör - inbyggda system- Linköping

 17. Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare- Göteborg

 18. Catia V5 konstruktör till spännande projekt.- Göteborg

 19. Catia V5 konstruktör till spännande projekt.- Trollhättan

 20. Erfarna mekanikkonstruktörer- Stockholm

 21. SW/HW-konstruktörer- Stockholm

 22. Produktionstekniker sökes!- Malmö

 23. Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt!- Göteborg

 24. Motorintresserade sökes!- Göteborg

 25. Erfaren Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare- Göteborg

 26. Erfarna mekanikkonstruktörer- Stockholm

 27. SW/HW-konstruktörer- Stockholm

 28. Passionerad mjukvaruarkitekt redo för teknikledarrollen sökes!- Göteborg

 29. Erfaren system/funktionsutvecklare sökes!- Göteborg

 30. Mjukvaruutvecklare & testingenjörer- Göteborg

 31. Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive- Göteborg

 32. Elektronikkonstruktörer sökes!- Göteborg

 33. Mekanikkonstruktör- Göteborg

 34. Mekanikkonstruktör- Trollhättan

 35. Catia V5 konstruktörer- Linköping

 36. Catia V5 konstruktörer- Norrköping

 37. Vill du utveckla nya APPar?- Göteborg

 38. Motorintresserade sökes!- Göteborg

 39. Mjukvaruutvecklare & testingenjörer- Göteborg

 40. Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive- Göteborg


Mer beskrivning

SW/HW-konstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi befinner oss i en expansiv fas och flyttar till nya fräscha lokaler i Kungens Kurva. Vi har många intressanta uppdrag på gång för kunder inom flera branscher. Därför behöver vi nu fler duktiga, motiverade och rutinerade medarbetare med erfarenhet av elektronik- och mjukvarukonstruktion. Du är civil- eller högskoleutbildad inom elektronik och/eller data och har minst tre års arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Följande arbetsområden kan vara aktuella i ditt uppdrag : • Programmering, inbyggda system • Hårdvarukonstruktion, inbyggda system • Konstruktionsbeskrivningar • Layoutarbete • Test/Verifieringsarbete Uppdragen innebär programmering och/eller framtagning av kretskort för alla typer av tillämpningar exempelvis: delar i radiobasstationer, handhållna mätinstrument, GPS-mottagare, modern fordonselektronik, motorstyrningselektronik, signalbehandlingskort, mobiltelefoner, industrielektronik etc. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! Telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.   Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga SW/HW-konstruktörer jobb, SW/HW-konstruktörer Stockholm, SW/HW-konstruktörer i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW/HW-konstruktörer

Erfarna mekanikkonstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi befinner oss i en expansiv fas och flyttar till nya fräscha lokaler i Kungens Kurva. Vi har många intressanta uppdrag på gång för kunder inom flera branscher. Därför behöver vi nu fler duktiga, motiverade och rutinerade medarbetare med erfarenhet av mekanikkonstruktion. Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med minst tre års erfarenhet av mekanisk konstruktion i Catia V5, ProEngineer eller annat 3:D-verktyg. Du får gärna även ha erfarenhet från fordon och/eller verkstadsindustrin. Dessutom bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! Telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna mekanikkonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna mekanikkonstruktörer

Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker fler medarbetare som gillar medicinteknik! Vi är intresserade av dig som är ingenjör och har arbetat några år med utveckling av medicintekniska produkter, antingen som utvecklare/designer eller i en stödjande roll inom Quality/Regulatory Affairs. Du har en bakgrund inom elektronik, mjukvara, maskin och/eller kvalitet. Typiska applikationer som vi utvecklar kan vara avancerade mätinstrument, medicinsk elektronik eller formsprutade detaljer som används för diagnosticering, behandling eller som hjälpmedel. Aktiviteter som du driver eller agerar som stöd inom, kan vara; • kravinsamling • konceptframtagning • riskhantering • konstruktion/design • dokumentation • verifiering och validering • dokumentation • produktcertifiering. Du har god kännedom om de generella kraven och standarderna inom medicinteknik och kan applicera dem i utvecklingsarbetet. Du måste behärska engelska både muntligt och skriftligt. Uppdragen genomförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?

Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker fler medarbetare som gillar medicinteknik! Vi är intresserade av dig som är ingenjör och har arbetat några år med utveckling av medicintekniska produkter, antingen som utvecklare/designer eller i en stödjande roll inom Quality/Regulatory Affairs. Du har en bakgrund inom elektronik, mjukvara, maskin och/eller kvalitet. Typiska applikationer som vi utvecklar kan vara avancerade mätinstrument, medicinsk elektronik eller formsprutade detaljer som används för diagnosticering, behandling eller som hjälpmedel. Aktiviteter som du driver eller agerar som stöd inom, kan vara; • kravinsamling • konceptframtagning • riskhantering • konstruktion/design • dokumentation • verifiering och validering • dokumentation • produktcertifiering. Du har god kännedom om de generella kraven och standarderna inom medicinteknik och kan applicera dem i utvecklingsarbetet. Du måste behärska engelska både muntligt och skriftligt. Uppdragen genomförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?

Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker fler medarbetare som gillar medicinteknik! Vi är intresserade av dig som är ingenjör och har arbetat några år med utveckling av medicintekniska produkter, antingen som utvecklare/designer eller i en stödjande roll inom Quality/Regulatory Affairs. Du har en bakgrund inom elektronik, mjukvara, maskin och/eller kvalitet. Typiska applikationer som vi utvecklar kan vara avancerade mätinstrument, medicinsk elektronik eller formsprutade detaljer som används för diagnosticering, behandling eller som hjälpmedel. Aktiviteter som du driver eller agerar som stöd inom, kan vara; • kravinsamling • konceptframtagning • riskhantering • konstruktion/design • dokumentation • verifiering och validering • dokumentation • produktcertifiering. Du har god kännedom om de generella kraven och standarderna inom medicinteknik och kan applicera dem i utvecklingsarbetet. Du måste behärska engelska både muntligt och skriftligt. Uppdragen genomförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med och utveckla medicintekniska produkter?

Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mjukvara för olika uppdrag för våra kunder. Du är civilingenjör inom data/it/elektronik och har du några års erfarenhet av mjukvaruutveckling så är det självklart meriterande. Du behärskar språk och verktyg/os såsom t.ex. C/C++, Java, C#, .NET, Python, UML, Clearcase och Linux. Du gillar problemlösning och tar gärna initiativ och föreslår relevanta löningar för kunderna. Uppdragen utförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt!

Motorintresserade sökes!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!i3tex är utvald som en strategisk partner till våra västsvenska fordonstillverkare och vår kompetens efterfrågas i fler planerade motorprojekt.Därför behöver vi anställa fler motorintresserade ingenjörer för uppdrag inom följande områden;. • Modellbaserad funktionsutveckling/reglering samt simulering inom motor eller transmission • Diagnos • Provning samt optimering och kalibrering av motor Du har god förståelse av basmotor och/eller efterbehandling, diesel såväl som bensin. Meriterande är om du är förtrogen med verktyg som Inca, ATI Vision samt Matlab/Simulink/TargetLink. Erfarenhet av arbete med HIL-riggar är också meriterande. Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Motorintresserade sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorintresserade sökes!

Vill du arbeta som Projektingenjör?
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker nu dig med teknikintresse och några års arbetserfarenhet från projektledning eller uppdragsledning inom produktutveckling. I rollen som projektingenjör ingår det att kunna leda sitt jobb mot uppsatta mål samt genomföra uppföljning av tid, teknik och kostnader. Uppdragen är både för fordonstillverkare och/eller deras systemleverantörer Du som söker är utbildad ingenjör eller har annan likvärdig arbetslivserfarenhet, gärna ifrån fordonsindustrin. Förutom din arbetslivserfarenhet ser vi gärna att ditt ledarintresse har gjort att du har med dig projektledarkurser i bagaget. Meriterande är om du har erfarenhet från interiör, IP, stolar och säten. Som person är du positiv, drivande och strukturerad och tycker om att anta nya utmaningar. Du tycker om att arbeta med teknik, människor och att uppnå uppsatt mål. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som Projektingenjör? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som Projektingenjör?

Utvecklare inom kraftelektronik
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi har många spännande uppdrag och projekt där vi behöver hjälp med olika former av utveckling inom kraftelektronik. Därför söker vi dig som vill arbeta som systemkonstruktör, utvecklingsingenjör eller provningsingenjör inom kraftelektronik för bl.a. våra kunder inom fordonsindustrin. Du har erfarenhet och kunskap om följande områden; • DC/DC-utveckling • Batteriteknik (LI-Ion) • Elmaskiner (Generatorer och motorer) Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Uppdragen genomförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare inom kraftelektronik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare inom kraftelektronik

Interaktionsdesigner till spännande uppdrag!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker fler medarbetare till vårt kontor i Göteborg med några års erfarenhet av interaktionsdesign för produktutvecklingsuppdrag inom bla. fordons- och telekombranschen. Du har en högskoleutbildning med inriktning mot interaktionsdesign,människa-maskin interaktion och/eller kognitionsvetenskap Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom området. Har du programmeringserfarenhet är detta ett stort plus. Arbetet innebär att utveckla användargränssnitt från koncept på helhet till specifikation av detaljer med fokus på slutanvändarens intryck av och förmåga att förstå och använda systemet. Uppdragen genomförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Interaktionsdesigner till spännande uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Interaktionsdesigner till spännande uppdrag!

Fordonsutvecklare inom elektroniska system!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi har flera intressanta och spännande utvecklingsuppdrag som ska starta till hösten och därför söker vi nu dig som vill jobba som systemkonstruktör, utvecklingsingenjör eller provare av elektroniska system. Inom följande områden behöver vi förstärkning av vår HW/SW-kunskap; • Fordonskommunikation (CAN, MOST och FlexRay) • Aktiva och passiva säkerhetssystem • Diagnos • Infotainment • Simuleringar m.h.a. Matlab och Simulink • Test och verifiering m.h.a. CANoe/CANalyzer, Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Även erfarenhet av Inbyggda system från andra branscher än fordonsindustrin är intressant. Uppdragen genomförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsutvecklare inom elektroniska system! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsutvecklare inom elektroniska system!

Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mjukvaruutveckling för olika uppdrag för våra kunder. Vi söker dig som.... • är en SW-utvecklare med kunskap inom C/C++. • vill arbeta med systemkonstruktion, utveckling eller provning inom elektroniska system • även har kunskaper inom CAN, MOST eller FlexRay, Matlab/Simulink eller Rhapsody, Test och verifiering m.h.a. Canoe/Canalyzer Din utbildningsbakgrund är en examen som högskole- eller civilingenjör inom data/it/elektronik och du har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Uppdragen kommer att genomföras främst i Göteborg men andra orter kan också förekomma. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Södertälje och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare

Mekanikkonstruktör
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex! • Vill du vara med och utveckla framtidens produkter? • Är du högskoleingenjör eller civilingenjör? • Har du erfarenhet av konstruktion i Catia V5, ProEngineer, NX eller liknande? • Vill du jobba i ett företag som hela tiden utvecklas? • Har du en bred social kompetens och gillar att jobba tillsammans med andra? Har du svarat ja på dessa fem frågor så är du välkommen att skicka in Din ansökan till oss. Vi välkomnar även ansökningar från Dig som är nyutexaminerad mekanikkonstruktör. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Linköping, Mekanikkonstruktör i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Teknikinformatörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker erfarna teknikinformatörer med språkkänsla och som är vana att skriva instruktioner och användarmanualer. Du bör ha goda kunskaper inom SGML, Epic eller motsvarande XML-editor. Du behärskar även FrameMaker, Illustrator och har arbetat i CMS system. Meriterande är att du har kunskap om STE och layoutprogram. Vi förutsätter att du har en teknisk högskoleutbildning, gärna i kombination med språk. Det är också ett plus om du har erfarenhet av flygbranschen. Som person är du drivande och flexibel och van att hantera stora mängder information i ett högt tempo. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikinformatörer jobb, Teknikinformatörer Linköping, Teknikinformatörer i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikinformatörer

Beräkningsingenjörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi befinner oss nu i en expansiv fas och vi behöver duktiga, rutinerade och motiverade medarbetare för uppdrag inom beräkning. Du har en bakgrund som civilingenjör med några års arbetslivserfarenhet inom hållfasthetsberäkningar. Har du dessutom arbetat inom fordons- och/eller flygindustrin är det meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom FEM-analys och erfarenhet av ett eller flera av beräkningsverktygen Nastran, LS-Dyna, ABAQUS, eller Ansys. Även du som är nyutexaminerad civilingenjör kan vara mycket intressant för oss. Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse.Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Beräkningsingenjörer jobb, Beräkningsingenjörer Linköping, Beräkningsingenjörer i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beräkningsingenjörer

Mjukvarukonstruktör - inbyggda system
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Till kontoret i Linköping behöver vi fler drivna medarbetare för våra kunder inom branscherna industri, telekom, medicinteknik och försvar. Till samtliga områden söker vi därför nu, nya medarbetare med civil- eller högskoleutbildning med någon eller några av av följande kompetenser: • Hårdvarunära programmering på en eller flera plattformar • Operativsystem för inbyggda system • C/C++ • Grafikhantering • BSP-utveckling (drivrutiner) • Kommunikationsprotokoll • UML och objektorienterad utveckling • Software configuration management med t.ex. Eclips och/eller Clearcase • RUP (Rational Unified Process Java) Uppdragen innebär att för våra kunder ta fram framtidens nya och avancerade system, t.ex. manöverpaneler med grafiska gränssnitt, mätdatainsamlingssytem med höga realtidskrav eller mobila positioneringssystem. Vi söker Dig med högskole- eller civilingenjörsutbildning och erfarenhet av mjukvaruutveckling av inbyggda system. Du kan konstruera strukturerad kod i C och C++ samt gärna C#, kan designa tillståndsmaskiner och har erfarenhet av objektorienterad programmering gärna med UML som hjälp. Har du dessutom erfarenhet av Linux och kommunikationsprotokoll är det ett extra plus. Hos i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande samt att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden, där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få Din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Södertälje och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvarukonstruktör - inbyggda system jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvarukonstruktör - inbyggda system

Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mjukvaruutveckling för olika uppdrag för våra kunder. Vi söker dig som.... • är en SW-utvecklare med kunskap inom C/C++. • vill arbeta med systemkonstruktion, utveckling eller provning inom elektroniska system • även har kunskaper inom CAN, MOST eller FlexRay, Matlab/Simulink eller Rhapsody, Test och verifiering m.h.a. Canoe/Canalyzer Din utbildningsbakgrund är en examen som högskole- eller civilingenjör inom data/it/elektronik och du har några års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Uppdragen kommer att genomföras främst i Göteborg men andra orter kan också förekomma. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Södertälje och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innovativ Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare

Catia V5 konstruktör till spännande projekt.
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mekanikkonstruktion för ett specifikt uppdrag för en av våra kunder som kommer att utföras i våra egna lokaler i Göteborg alternativt i Trollhättan. Som mekanikkonstruktör har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning och 3-5 års yrkeserfarenhet av Catia V5 konstruktion inom interiör, exteriör och/eller kaross. Det är meriterande ifall du har kunskaper inom FEM-beräkning i Catia V5. Du gillar problemlösning tar egna initiativ, gillar att jobba i ett projektteam med högt tempo. Har du också erfarenhet av Plastkonstruktion av formsprutat gods, plåtkomponenter, ritnings framtagning, form o läge samt kunskaper i nya material / materialkombinationer är detta erfarenheter som vi värderar högt. När detta uppdrag är levererat och klart kommer du att få delta i andra uppdrag inom kompetensområdet mekanik. Dessa uppdragen kommer att utföras antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Södertälje och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Catia V5 konstruktör till spännande projekt. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Catia V5 konstruktör till spännande projekt.

Catia V5 konstruktör till spännande projekt.
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mekanikkonstruktion för uppdrag främst i Göteborg och Trollhättan. Som mekanikkonstruktör har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning och 3-5 års yrkeserfarenhet av Catia V5 konstruktion inom interiör, exteriör och/eller kaross. Det är meriterande ifall du har kunskaper inom FEM-beräkning i Catia V5. Du gillar problemlösning tar egna initiativ, gillar att jobba i ett projektteam med högt tempo. Har du också erfarenhet av Plastkonstruktion av formsprutat gods, plåtkomponenter, ritnings framtagning, form o läge samt kunskaper i nya material / materialkombinationer är detta erfarenheter som vi värderar högt. Uppdragen kommer att utföras antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Södertälje och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Catia V5 konstruktör till spännande projekt. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Catia V5 konstruktör till spännande projekt.

Erfarna mekanikkonstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi befinner oss i en expansiv fas och flyttar till nya fräscha lokaler i Kungens Kurva. Vi har många intressanta uppdrag på gång för kunder inom flera branscher. Därför behöver vi nu fler duktiga, motiverade och rutinerade medarbetare med erfarenhet av mekanikkonstruktion. Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med minst tre års erfarenhet av mekanisk konstruktion i Catia V5, ProEngineer eller annat 3:D-verktyg. Du får gärna även ha erfarenhet från fordon och/eller verkstadsindustrin. Dessutom bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! Telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna mekanikkonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna mekanikkonstruktörer

SW/HW-konstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi befinner oss i en expansiv fas och flyttar till nya fräscha lokaler i Kungens Kurva. Vi har många intressanta uppdrag på gång för kunder inom flera branscher. Därför behöver vi nu fler duktiga, motiverade och rutinerade medarbetare med erfarenhet av elektronik- och mjukvarukonstruktion. Du är civil- eller högskoleutbildad inom elektronik och/eller data och har minst tre års arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Följande arbetsområden kan vara aktuella i ditt uppdrag : • Programmering, inbyggda system • Hårdvarukonstruktion, inbyggda system • Konstruktionsbeskrivningar • Layoutarbete • Test/Verifieringsarbete Uppdragen innebär programmering och/eller framtagning av kretskort för alla typer av tillämpningar exempelvis: delar i radiobasstationer, handhållna mätinstrument, GPS-mottagare, modern fordonselektronik, motorstyrningselektronik, signalbehandlingskort, mobiltelefoner, industrielektronik etc. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! Telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.   Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga SW/HW-konstruktörer jobb, SW/HW-konstruktörer Stockholm, SW/HW-konstruktörer i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW/HW-konstruktörer

Produktionstekniker sökes!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!För uppdrag främst inom tillverkningssindustrin behöver vi nu fler medarbetare och söker därför dig som vill och har arbetat med produktion och produktutveckling . Din kompetens; • Högskoleutbildning inom maskin, mekanik alt produktionsutveckling, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. • God praktisk och teoretisk kunskap om produktionsprocesser. • Grundläggande kunskaper om metoder och verktyg inom produkt- och processutveckling ex. LEAN. • Erfarenhet, kunskaper om R&D:s/Advanced ME:s arbetssätt, metoder och verktyg. Dina kunskaper; • Kunna ge produkt- och processfeedback, så att kvalitet, mantid, kostnadseffektivitet, etc. uppfylls. • Beskriva och visualisera monteringsmetoder och utfärda process- och kontrollinstruktioner. • Detaljplanera, specificera och beställa utrustning för produktionsupplägg. • Metodiskt arbeta med tidsreducering, processeffektivisering och förbättrade ergonomiska arbetsmetoder. • Kunna bedöma material inför seriebyggnation för att kvalitetssäkra produktionen. • Analysera och verifiera tekniska lösningar. Vi ser helst att du har några års erfarenhet från produktion alternativt produktutveckling. Som person är du social, positiv, ansvarstagande samt tycker om att anta nya utmaningar. På i3tex värdesätter vi också att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker sökes!

Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mjukvara för olika uppdrag för våra kunder. Du är civilingenjör inom data/it/elektronik och har du några års erfarenhet av mjukvaruutveckling så är det självklart meriterande. Du behärskar språk och verktyg/os såsom t.ex. C/C++, Java, C#, .NET, Python, UML, Clearcase och Linux. Du gillar problemlösning och tar gärna initiativ och föreslår relevanta löningar för kunderna. Uppdragen utförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker mjukvaruutvecklare till spännande projekt!

Motorintresserade sökes!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!i3tex är utvald som en strategisk partner till våra västsvenska fordonstillverkare och vår kompetens efterfrågas i fler planerade motorprojekt.Därför behöver vi anställa fler motorintresserade ingenjörer för uppdrag inom följande områden;. • Modellbaserad funktionsutveckling/reglering samt simulering inom motor eller transmission • Diagnos • Provning samt optimering och kalibrering av motor Du har god förståelse av basmotor och/eller efterbehandling, diesel såväl som bensin. Meriterande är om du är förtrogen med verktyg som Inca, ATI Vision samt Matlab/Simulink/TargetLink. Erfarenhet av arbete med HIL-riggar är också meriterande. Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorintresserade sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorintresserade sökes!

Erfaren Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mjukvaruutveckling för olika uppdrag för våra kunder. Vi söker dig som.... • är en erfaren SW-utvecklare med kunskap inom C/C++. • vill arbeta med systemkonstruktion, utveckling eller provning inom elektroniska system • även har djupa kunskaper inom CAN, MOST eller FlexRay, Matlab/Simulink eller Rhapsody, Test och verifiering m.h.a. Canoe/Canalyzer Din utbildningsbakgrund är en examen som högskole- eller civilingenjör inom data/it/elektronik och du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Uppdragen kommer att genomföras främst i Göteborg men andra orter kan också förekomma. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Södertälje och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mjukvaruutvecklare / Mjukvaruprovare

Erfarna mekanikkonstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi befinner oss i en expansiv fas och flyttar till nya fräscha lokaler i Kungens Kurva. Vi har många intressanta uppdrag på gång för kunder inom flera branscher. Därför behöver vi nu fler duktiga, motiverade och rutinerade medarbetare med erfarenhet av mekanikkonstruktion. Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med minst tre års erfarenhet av mekanisk konstruktion i Catia V5, ProEngineer eller annat 3:D-verktyg. Du får gärna även ha erfarenhet från fordon och/eller verkstadsindustrin. Dessutom bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! Telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna mekanikkonstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna mekanikkonstruktörer

SW/HW-konstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi befinner oss i en expansiv fas och flyttar till nya fräscha lokaler i Kungens Kurva. Vi har många intressanta uppdrag på gång för kunder inom flera branscher. Därför behöver vi nu fler duktiga, motiverade och rutinerade medarbetare med erfarenhet av elektronik- och mjukvarukonstruktion. Du är civil- eller högskoleutbildad inom elektronik och/eller data och har minst tre års arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Följande arbetsområden kan vara aktuella i ditt uppdrag : • Programmering, inbyggda system • Hårdvarukonstruktion, inbyggda system • Konstruktionsbeskrivningar • Layoutarbete • Test/Verifieringsarbete Uppdragen innebär programmering och/eller framtagning av kretskort för alla typer av tillämpningar exempelvis: delar i radiobasstationer, handhållna mätinstrument, GPS-mottagare, modern fordonselektronik, motorstyrningselektronik, signalbehandlingskort, mobiltelefoner, industrielektronik etc. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! Telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.   Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga SW/HW-konstruktörer jobb, SW/HW-konstruktörer Stockholm, SW/HW-konstruktörer i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW/HW-konstruktörer

Passionerad mjukvaruarkitekt redo för teknikledarrollen sökes!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi erbjuder dig en konsulttjänst inom mjukvaruutveckling där du dessutom får chansen att utvecklas som teknikledare. Förutom att utföra egna uppdrag för våra kunder håller du dig a-jour med teknikutveckling och trender inom mjukvaruområdet, koordinerar det interna nätverket inom mjukvara och hjälper till med teknikfrågor vid kundbesök och nya affärer. Att bygga komplexa produkter förutsätter kunskap inom områdena arkitektur, design, implementation och kvalitetssäkring. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av att kravsätta och systemera produkter baserade på t.ex. .NET, MFC, Python, UML, och Linux men har också erfarenhet av embedded. Kunskap av utvecklingsmetoder som SCUM och Kanban är också meriterande. Du är civilingenjör inom data/it/elektronik och har sannolikt minst 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Du kan ta helhetsansvar för teknikinnehållet i våra projekt och har förmåga att inspirera och leda mindre team. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Passionerad mjukvaruarkitekt redo för teknikledarrollen sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passionerad mjukvaruarkitekt redo för teknikledarrollen sökes!

Erfaren system/funktionsutvecklare sökes!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker nu konsulter som vill jobba med och utvecklas inom system/funktionsutveckling. Observera att kunskaper och erfarenheter inom system/funktionsutveckling är ett absolut krav för denna tjänst. Kompetens och personliga egenskaper: • Minst ett par års dokumenterad erfarenhet av utveckling av inbyggda system • Praktisk erfarenhet från utvecklingsarbete i flera olika programmeringsspråk såsom C/C++, Java, Python • Kunskap inom signalanalys med Matlab är meriterande • Erfarenhet från modellbaserad utveckling (Simulink, Targetlink) • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska både i tal och skrift • Att kunna arbeta både självständigt och i team   På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren system/funktionsutvecklare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren system/funktionsutvecklare sökes!

Mjukvaruutvecklare & testingenjörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mjukvara, både utveckling och provning, för olika uppdrag för våra kunder. Du är civilingenjör inom data/it/elektronik och brinner för mjukvaruutveckling/provning. All erfarenhet inom mjukvaruutveckling och/eller testning är självklart meriterande. Exempel på kompetensområden som är intressanta för oss är: C/C++, Java, C#, .NET TTCN, Python, PhP, Perl UML, Rhapsody GIT, Clearcase Linux Ethernet/IP nätverk/Mobile Core Scrum, Kanban Du gillar problemlösning och tar gärnainitiativ och föreslår relevanta löningar för kunderna. Uppdragen utförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare & testingenjörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare & testingenjörer

Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex! i3tex är utvald som en strategisk partner till våra västsvenska fordonstillverkare och vår kompetens efterfrågas i flera planerade projekt. Exempel på kompetensområden som är intressanta för oss är: Förbränningsmotorteknik, Efterbehandling,Transmission, Diagnos Funktionsutveckling/reglering, Simulering, HIL/SIL/MIL Kalibrering/datasättning, Provning Matlab, Simulink, TargetLink, Real-Time WS INCA, ATI Vision, GT Power, ETAS ASCMO Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och du sporras av nya miljöer. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive

Elektronikkonstruktörer sökes!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom elektronik för olika uppdrag för våra kunder. Du har en högskole- eller civilingenjör inom elektronik/data och har 3-5 års erfarenhet av · Analog konstruktion · Kraftelektronik · Digital konstruktion · VHDL programmering · Radio- och Mikrovågs-konstruktion Typiska applikationer du arbetat med kan vara avancerade mätinstrument, fordonselektronik och telekomutrustning. Du är en person som gillar problemlösning och tar gärna initiativ och föreslår relevanta löningar för kunderna. Uppdragen utförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Södertälje och Trollhättan.   Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikkonstruktörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikkonstruktörer sökes!

Mekanikkonstruktör
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker omgående förstärkning till i3tex inom mekanikkonstruktion för uppdrag i Göteborg. Som mekanikkonstruktör har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning och 3-5 års yrkeserfarenhet av Catia V5 konstruktion inom interiör, exteriör och/eller kaross. Vi efterfrågar också specifikt Cabling design modulen i V5. Det är även meriterande ifall du har kunskaper inom FEM-beräkning i Catia V5. Du gillar problemlösning tar egna initiativ, gillar att jobba i ett projektteam med högt tempo. Har du också erfarenhet av Plastkonstruktion av formsprutat gods, plåtkomponenter, ritnings framtagning, form o läge samt kunskaper i nya material/materialkombinationer är detta erfarenheter som vi värderar högt. Uppdragen kommer att utföras antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Göteborg, Mekanikkonstruktör i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Mekanikkonstruktör
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker omgående förstärkning till i3tex inom mekanikkonstruktion för uppdrag i Trollhättan. Som mekanikkonstruktör har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning och 3-5 års yrkeserfarenhet av Catia V5 konstruktion inom interiör, exteriör och/eller kaross. Vi efterfrågar också specifikt Cabling design modulen i V5. Det är även meriterande ifall du har kunskaper inom FEM-beräkning i Catia V5. Du gillar problemlösning tar egna initiativ, gillar att jobba i ett projektteam med högt tempo. Har du också erfarenhet av Plastkonstruktion av formsprutat gods, plåtkomponenter, ritnings framtagning, form o läge samt kunskaper i nya material/materialkombinationer är detta erfarenheter som vi värderar högt. Uppdragen kommer att utföras antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör jobb, Mekanikkonstruktör Trollhättan, Mekanikkonstruktör i3tex AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör

Catia V5 konstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!På i3tex utvecklar vi framtidens produkter. Nu har vi fått förfrågningar från våra kunder gällande mekanikkonstruktion främst inom plast, plåt och gjutgods. Vi behöver därför utöka antalet medarbetare för dessa uppdrag. Vi söker dig som har erfarenhet av mekanisk konstruktion och vill utvecklas med oss på i3tex. Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning och erfarenhet av maskinkonstruktion inom Catia V5. Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Catia V5 konstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Catia V5 konstruktörer

Catia V5 konstruktörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!På i3tex utvecklar vi framtidens produkter. Nu har vi fått förfrågningar från våra kunder gällande mekanikkonstruktion främst inom plast, plåt och gjutgods. Vi behöver därför utöka antalet medarbetare för dessa uppdrag. Vi söker dig som har erfarenhet av mekanisk konstruktion och vill utvecklas med oss på i3tex. Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning och erfarenhet av maskinkonstruktion inom Catia V5. Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter.
Företag: i3tex AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Catia V5 konstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Catia V5 konstruktörer

Vill du utveckla nya APPar?
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker nu mjukvaruutvecklare med erfarenhet av APP-utveckling på främst Android- och/eller iOS-plattformen. Din bakgrund är en högskole- eller civilingenjörsexamen inom Data eller IT och bra kunskap om olika programspråk och programmeringsmetoder. Våra projekt inom mjukvara rör allt från programmering i inbyggda system till större distribuerade client/server system Arbetsuppgifterna i dessa projekt kommer förutom APP-utveckling också innefatta andra plattformar. Du bör också behärska svenska i tal och skrift Du har redan gjort några Appar med inslag av både underliggande teknik och grafisk design och behärskar flera språk och verktyg såsom Java, C/C++, C#,.NET, UML. Du gillar problemlösning och tar gärna initiativ och föreslår relevanta löningar. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du utveckla nya APPar? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du utveckla nya APPar?

Motorintresserade sökes!
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!i3tex är utvald som en strategisk partner till våra västsvenska fordonstillverkare och vår kompetens efterfrågas i fler planerade motorprojekt.Därför behöver vi anställa fler motorintresserade ingenjörer för uppdrag inom följande områden;. • Modellbaserad funktionsutveckling/reglering samt simulering inom motor eller transmission • Diagnos • Provning samt optimering och kalibrering av motor Du har god förståelse av basmotor och/eller efterbehandling, diesel såväl som bensin. Meriterande är om du är förtrogen med verktyg som Inca, ATI Vision samt Matlab/Simulink/TargetLink. Erfarenhet av arbete med HIL-riggar är också meriterande. Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion och teknikinformation. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Motorintresserade sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorintresserade sökes!

Mjukvaruutvecklare & testingenjörer
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex!Vi söker förstärkning till i3tex inom mjukvara, både utveckling och provning, för olika uppdrag för våra kunder. Du är civilingenjör inom data/it/elektronik och brinner för mjukvaruutveckling/provning. All erfarenhet inom mjukvaruutveckling och/eller testning är självklart meriterande. Exempel på kompetensområden som är intressanta för oss är: C/C++, Java, C#, .NET TTCN, Python, PhP, Perl UML, Rhapsody GIT, Clearcase Linux Ethernet/IP nätverk/Mobile Core Scrum, Kanban Du gillar problemlösning och tar gärnainitiativ och föreslår relevanta löningar för kunderna. Uppdragen utförs antingen på plats hos kunden eller på våra kontor. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare & testingenjörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare & testingenjörer

Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive
Söker du nya utmaningar? Har du ett brinnande teknikintresse? Vill du jobba med utvecklande och intressanta uppdrag i en innovativ arbetsmiljö? Nu har du chansen att få bli en av oss på i3tex! i3tex är utvald som en strategisk partner till våra västsvenska fordonstillverkare och vår kompetens efterfrågas i flera planerade projekt. Exempel på kompetensområden som är intressanta för oss är: Förbränningsmotorteknik, Efterbehandling,Transmission, Diagnos Funktionsutveckling/reglering, Simulering, HIL/SIL/MIL Kalibrering/datasättning, Provning Matlab, Simulink, TargetLink, Real-Time WS INCA, ATI Vision, GT Power, ETAS ASCMO Som konsult har du lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och du sporras av nya miljöer. På i3tex värdesätter vi att du som konsult har lätt för att samarbeta, kommunicera, vara drivande och att du sporras av nya miljöer. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas inom dagens och morgondagens teknikområden där du får arbeta tillsammans med människor som drivs av ett brinnande teknikintresse. Vi ser fram emot att få din ansökan! i3tex är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder bred kompetens inom mekanikkonstruktion, elektronik, mjukvara, elkonstruktion, kvalité och produktionsutveckling. Vi har kunder inom branscherna fordon, telekom, försvar, verkstad och medicinteknik. i3tex finns i Göteborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm och Trollhättan.
Företag: i3tex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mjukvaruutvecklare & testingenjörer, Automotive


Sök lediga jobb i3tex AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se