inContext Sthm jobb - lediga jobb

inContext Sthm jobb inContext Sthm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: inContext Sthm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: inContext Sthm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Konstruktör som gillar vågsurfa?- Stockholm

 2. Pigg och driven ekonomiassistent- Stockholm

 3. Konstruktör som gillar vågsurfa?- Stockholm

 4. Konstruktör med passion för CATIA- Stockholm

 5. Pigg och driven redovisningsekonom- Stockholm

 6. Pigg och driven redovisningsekonom- Stockholm

 7. Konstruktör som gillar att vågsurfa?- Stockholm

 8. TEKNISK SÄLJARE TILL KONSTRUKTIONSVÄRLDENS VASSA- Stockholm

 9. TEKNISK SÄLJARE TILL VÄXANDE INGENJÖRSFÖRETAG- Stockholm

 10. Trött att jobba på en redovisningsbyrå?- Stockholm

 11. TEKNISK SÄLJARE SOM GILLAR VÅGSURFNING- Stockholm

 12. Konstruktör som gillar att vågsurfa?- Stockholm

 13. Mekatronik och personlig utveckling- Stockholm

 14. KONSULTCHEF till surfande konstruktörer- Stockholm

 15. TEKNISK SÄLJARE till passionerade konstruktörer- Stockholm

 16. Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!- Stockholm

 17. Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!- Stockholm

 18. Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!- Stockholm

 19. Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!- Stockholm

 20. Modern konstruktör, redo för något extra!- Stockholm

 21. Konstruktör med driv- Stockholm

 22. Kunnig kablagekonstruktör till InContext!- Göteborg

 23. Mekanikkonstruktör till inContext AB- Stockholm

 24. Nyexaminerad till inContext AB!- Ospecificerad arbetsort

 25. Provkör din nästa konstruktion på onsdag 27/1!- Stockholm

 26. Konstruktör inom Fiberoptik- Stockholm

 27. Erfaren Mekanikkonstruktör till inContext AB- Stockholm

 28. Konstruktör inom kablage- Örnsköldsvik

 29. Mekanikkonstruktör till inContext AB- Stockholm

 30. Nyexaminerad till inContext AB!- Stockholm

 31. Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB!- Stockholm

 32. Konstruktör inom Fiberoptik- Stockholm

 33. Erfaren Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin- Stockholm

 34. PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext- Stockholm

 35. BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare!- Stockholm

 36. Junior Mekanikkonstruktör till inContext- Stockholm

 37. Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin till- Göteborg

 38. Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB!- Stockholm

 39. PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext- Stockholm

 40. BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare!- Stockholm


Mer beskrivning

Konstruktör som gillar vågsurfa?
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-07-31. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som gillar vågsurfa? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som gillar vågsurfa?

Pigg och driven ekonomiassistent
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en pigg och erfaren ekonomiassistent. Tycker du om att arbeta med siffror och service? Ser du en utmaning i att lösa företagsekonomiska problem? Då är det här jobbet för dig! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att jobba med företagets bokföring, utbetalningar, löner, skatter och underlag för bokslut. Då företaget är ungt och växande kommer du att jobba mycket brett, med allt från ditt specialistområde till mer spontana uppgifter. Du är... ... EKONOMIASSISTENT med några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av bokföring och löner. ... SERVICEVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta med service gentemot våra kunder, våra anställda och våra chefer är det viktigt att du har en vilja till att hjälpa och ser dig själv som motorn för dina uppgifter. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Din chef finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att driva dina uppgifter och ansvara för att de blir gjorda och på ett professionellt vis. ... SPRÅKKUNNIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Du kommer att författa både brev, webbsidor, instruktioner mm. Både på svenska och på engelska. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba självständigt samtidigt som du har ansvar att samordna oss övriga. Din energi kommer att vara ett minst lika viktigt tillskott som din kunskap. ... jobba med siffror, struktur och texter. Du trivs med att jobba noggrant. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi stöttar varandra.. ... utvecklas. Med vår inProcess säkerställer vi att du ständigt utvecklas i den riktning din passion pekar. ... sitta med oss i vår charmiga lokal från 1600-talet mitt i Gamla stan. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, seglingshelg nu i sommar och till hösten tar vi en surfresa på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-09-21. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg och driven ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg och driven ekonomiassistent

Konstruktör som gillar vågsurfa?
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-10-10. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som gillar vågsurfa? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som gillar vågsurfa?

Konstruktör med passion för CATIA
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-10-10. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör med passion för CATIA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör med passion för CATIA

Pigg och driven redovisningsekonom
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en pigg och erfaren redovisningsekonom. Tycker du om att arbeta med siffror och service? Ser du en utmaning i att lösa företagsekonomiska problem? Då är det här jobbet för dig. Din huvudsakliga uppgift... ... blir att på egen hand ansvara för företagets bokföring, utbetalningar, löner, skatter och underlag för bokslut. Då företaget är ungt och växande kommer du att jobba mycket brett, med allt från ditt specialistområde till mer spontana uppgifter. Du är... ... REDOVISNINGSEKONOM med flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet. ... SERVICEVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta med service gentemot våra kunder, våra anställda och våra chefer är det viktigt att du har en vilja till att hjälpa och ser dig själv som motorn för dina uppgifter. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Din chef finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att driva dina uppgifter och ansvara för att de blir gjorda och på ett professionellt vis. ... SPRÅKKUNNIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Du kommer att författa både brev, webbsidor, instruktioner mm. både på svenska och på engelska. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba självständigt samtidigt som du har ansvar att samordna oss övriga. Din energi kommer att vara ett minst lika viktigt tillskott som din kunskap. ... jobba med siffror, struktur och texter. Du trivs med att jobba noggrant. ... utvecklas. Med vår inProcess säkerställer vi att du ständigt utvecklas i den riktning din passion pekar. ... sitta med oss i vår charmiga lokal från 1600-talet mitt i Gamla stan. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, seglingshelg i somras och nu i september åkte vi på en surfresa på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se. Punkterna under "Du är.." ovan är krav för att söka tjänsten och vi blir mycket tacksamma om du kort kan specificera dess punkter. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående, dock senast 2013-10-31. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg och driven redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg och driven redovisningsekonom

Pigg och driven redovisningsekonom
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en pigg och erfaren redovisningsekonom. Tycker du om att arbeta med siffror och service? Ser du en utmaning i att lösa företagsekonomiska problem? Då är det här jobbet för dig. Din huvudsakliga uppgift... ... blir att på egen hand ansvara för företagets bokföring, utbetalningar, löner, skatter och underlag för bokslut. Då företaget är ungt och växande kommer du att jobba mycket brett, med allt från ditt specialistområde till mer spontana uppgifter. Du är... ... REDOVISNINGSEKONOM med flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet. ... SERVICEVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta med service gentemot våra kunder, våra anställda och våra chefer är det viktigt att du har en vilja till att hjälpa och ser dig själv som motorn för dina uppgifter. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Din chef finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att driva dina uppgifter och ansvara för att de blir gjorda och på ett professionellt vis. ... SPRÅKKUNNIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Du kommer att författa både brev, webbsidor, instruktioner mm. både på svenska och på engelska. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba självständigt samtidigt som du har ansvar att samordna oss övriga. Din energi kommer att vara ett minst lika viktigt tillskott som din kunskap. ... jobba med siffror, struktur och texter. Du trivs med att jobba noggrant. ... utvecklas. Med vår inProcess säkerställer vi att du ständigt utvecklas i den riktning din passion pekar. ... sitta med oss i vår charmiga lokal från 1600-talet mitt i Gamla stan. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, seglingshelg i somras och nu i september åkte vi på en surfresa på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se. Punkterna under "Du är.." ovan är krav för att söka tjänsten och vi blir mycket tacksamma om du kort kan specificera dess punkter. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående, dock senast 2013-10-31. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg och driven redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg och driven redovisningsekonom

Konstruktör som gillar att vågsurfa?
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-11-27. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som gillar att vågsurfa? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som gillar att vågsurfa?

TEKNISK SÄLJARE TILL KONSTRUKTIONSVÄRLDENS VASSA
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles, gjort fixturer till jetmotorer i Australien och är en ledande leverantör av kablagelösningar till Scania? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en teknisk säljare som kan utveckla våra affärer och bli en central del av vårt företag. Din huvudsakliga uppgift blir att identifiera potentiella kunder, förstå deras konstruktionsbehov och komma överens med dem om hur inContext kan skapa värde i deras verksamhet. Du kan känna en trygghet i att inte behöva lova bort dig - vi levererar det vi säger så du kommer att kunna stå för vår produkt. Vi har en säljcykelprocess som vi gärna ser att du använder men ännu hellre utvecklar - skriv oss på näsan med dina kunskaper. Du... ... är förmodligen ingenjör eller har någon annan teknisk kunskapsgrund som bas. Det skulle inte förvåna oss om du är en maskiningenjör med inriktning mot konstruktion, god vän med CAD i största allmänhet och CATIA i synnerhet. ... har blick för olika företags (kunders) produktutveckling. Kanske inte alla detaljer, men du kan identifiera de nyckelelement som påverkar helhetsprocessen. Vad vill företaget? Vilken teknik behövs? Vilka flöden finns? Vilka kommunikationsytor, ramverk och kunskaper? Hur är den sociala strukturen uppbyggd? Vem bestämmer? Vem bestämmer egentligen? Sådant här kommer till dig utan större ansträngning. ... kan förstå och kommunicera i vår ände. När kundanalysen är gjord är du lika duktig på att överblicka våra egna processer. Du kommunicerar där behoven finns, kommer till avslut och skriver avtal med kunden. ... pratar Engelska och Svenska på en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. ... tycker det är självklart och naturligt att bli mätt på korsen och tvären. Det första du vill veta när du börjar ett nytt jobb är vad som förväntas av dig - konkret. ... vill vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett högkvalificerat team i ett växande bolag med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. Säljpositionen är en central del i företaget och du förväntas vara en aktiv del i att utveckla bolaget som helhet. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se så snart du tror att vi kan vara det du söker. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-12-20. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti på 0735-31 30 31.
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SÄLJARE TILL KONSTRUKTIONSVÄRLDENS VASSA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SÄLJARE TILL KONSTRUKTIONSVÄRLDENS VASSA

TEKNISK SÄLJARE TILL VÄXANDE INGENJÖRSFÖRETAG
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles, gjort fixturer till jetmotorer i Australien och är en ledande leverantör av kablagelösningar till Scania? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en teknisk säljare som kan utveckla våra affärer och bli en central del av vårt företag. Din huvudsakliga uppgift blir att identifiera potentiella kunder, förstå deras konstruktionsbehov och komma överens med dem om hur inContext kan skapa värde i deras verksamhet. Du kan känna en trygghet i att inte behöva lova bort dig - vi levererar det vi säger så du kommer att kunna stå för vår produkt. Vi har en säljcykelprocess som vi gärna ser att du använder men ännu hellre utvecklar - skriv oss på näsan med dina kunskaper. Du... ... är förmodligen ingenjör eller har någon annan teknisk kunskapsgrund som bas. Det skulle inte förvåna oss om du är en maskiningenjör med inriktning mot konstruktion, god vän med CAD i största allmänhet och CATIA i synnerhet. ... har blick för olika företags (kunders) produktutveckling. Kanske inte alla detaljer, men du kan identifiera de nyckelelement som påverkar helhetsprocessen. Vad vill företaget? Vilken teknik behövs? Vilka flöden finns? Vilka kommunikationsytor, ramverk och kunskaper? Hur är den sociala strukturen uppbyggd? Vem bestämmer? Vem bestämmer egentligen? Sådant här kommer till dig utan större ansträngning. Du kommer ansvara för några av vårt lands främst industriföretag. ... kan förstå och kommunicera i vår ände. När kundanalysen är gjord är du lika duktig på att överblicka våra egna processer. Du kommunicerar där behoven finns, kommer till avslut och skriver avtal med kunden. ... pratar Engelska och Svenska på en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. ... tycker det är självklart och naturligt att bli mätt på korsen och tvären. Det första du vill veta när du börjar ett nytt jobb är vad som förväntas av dig - konkret. ... vill vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett högkvalificerat team i ett växande bolag med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. Under året har vi hunnit med en skidresa, seglingshelg i skärgården och en surfresa till franska rivieran. Säljpositionen är en central del i företaget och du förväntas vara en aktiv del i att utveckla bolaget som helhet. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se så snart du tror att vi kan vara det du söker. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2013-12-20. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti på 0735-31 30 31.
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SÄLJARE TILL VÄXANDE INGENJÖRSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SÄLJARE TILL VÄXANDE INGENJÖRSFÖRETAG

Trött att jobba på en redovisningsbyrå?
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en pigg och erfaren redovisningsekonom. Tycker du om att arbeta med siffror och service? Ser du en utmaning i att lösa företagsekonomiska problem? Då är det här jobbet för dig. Din huvudsakliga uppgift... ... blir att på egen hand ansvara för företagets bokföring, utbetalningar, löner, skatter och underlag för bokslut. Då företaget är ungt och växande kommer du att jobba mycket brett, med allt från ditt specialistområde till mer spontana uppgifter. Du är... ... REDOVISNINGSEKONOM med flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet. ... SERVICEVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta med service gentemot våra kunder, våra anställda och våra chefer är det viktigt att du har en vilja till att hjälpa och ser dig själv som motorn för dina uppgifter. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Din chef finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att driva dina uppgifter och ansvara för att de blir gjorda och på ett professionellt vis. ... SPRÅKKUNNIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Du kommer att författa både brev, webbsidor, instruktioner mm. både på svenska och på engelska. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba självständigt samtidigt som du har ansvar att samordna oss övriga. Din energi kommer att vara ett minst lika viktigt tillskott som din kunskap. ... jobba med siffror, struktur och texter. Du trivs med att jobba noggrant. ... utvecklas. Med vår inProcess säkerställer vi att du ständigt utvecklas i den riktning din passion pekar. ... sitta med oss i vår charmiga lokal från 1600-talet mitt i Gamla stan. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, seglingshelg i somras och nu i september åkte vi på en surfresa på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se. Punkterna under "Du är.." ovan är krav för att söka tjänsten och vi blir mycket tacksamma om du kort kan specificera dess punkter. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående, dock senast 2014-01-28. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Trött att jobba på en redovisningsbyrå? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trött att jobba på en redovisningsbyrå?

TEKNISK SÄLJARE SOM GILLAR VÅGSURFNING
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles, gjort fixturer till jetmotorer i Australien och är en ledande leverantör av kablagelösningar till Scania? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en teknisk säljare som kan utveckla våra affärer och bli en central del av vårt företag. Din huvudsakliga uppgift blir att identifiera potentiella kunder, förstå deras konstruktionsbehov och komma överens med dem om hur inContext kan skapa värde i deras verksamhet. Du kan känna en trygghet i att inte behöva lova bort dig - vi levererar det vi säger så du kommer att kunna stå för vår produkt. Vi har en säljcykelprocess som vi gärna ser att du använder men ännu hellre utvecklar - skriv oss på näsan med dina kunskaper. Du... ... är förmodligen ingenjör eller har någon annan teknisk kunskapsgrund som bas. Det skulle inte förvåna oss om du är en maskiningenjör. ... har blick för olika företags (kunders) produktutveckling. Kanske inte alla detaljer, men du kan identifiera de nyckelelement som påverkar helhetsprocessen. Vad vill företaget? Vilken teknik behövs? Vilka flöden finns? Vilka kommunikationsytor, ramverk och kunskaper? Hur är den sociala strukturen uppbyggd? Vem bestämmer? Vem bestämmer egentligen? Sådant här kommer till dig utan större ansträngning. Du kommer ansvara för några av vårt lands främst industriföretag. ... kan förstå och kommunicera i vår ände. När kundanalysen är gjord är du lika duktig på att överblicka våra egna processer. Du kommunicerar där behoven finns, kommer till avslut och skriver avtal med kunden. ... pratar Engelska och Svenska på en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. ... tycker det är självklart och naturligt att bli mätt på korsen och tvären. Det första du vill veta när du börjar ett nytt jobb är vad som förväntas av dig - konkret. ... vill vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett högkvalificerat team i ett växande bolag med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. Under året har vi hunnit med en skidresa, seglingshelg i skärgården och en surfresa till franska rivieran. Säljpositionen är en central del i företaget och du förväntas vara en aktiv del i att utveckla bolaget som helhet. Din ansökan... ... skickar du till matti@incontext.se så snart du tror att vi kan vara det du söker. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2014-03-15. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti på 0735-31 30 31.
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SÄLJARE SOM GILLAR VÅGSURFNING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SÄLJARE SOM GILLAR VÅGSURFNING

Konstruktör som gillar att vågsurfa?
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2014-05-10. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som gillar att vågsurfa? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som gillar att vågsurfa?

Mekatronik och personlig utveckling
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. Dessutom har vi en coach anställd vars enda uppgift är att få dig att utvecklas! ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2014-07-31. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Mekatronik och personlig utveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekatronik och personlig utveckling

KONSULTCHEF till surfande konstruktörer
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles, gjort fixturer till jetmotorer i Australien och är en ledande leverantör av kablagelösningar till Scania? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en erfaren ledare och teknisk säljare som kan utveckla våra medarbetare och affärer och bli en central del av vårt företag. Du kommer ha en roll både som operativ konsultchef och säljare och du utgår från vårt trevliga kontor i gamla stan i Stockholm. Din huvudsakliga uppgift blir att leda ett antal konsulter i deras arbete hos kund, att utveckla dem till att nå sin fulla potential och att utöka vår kundbas. Vi är ett starkt företag i tillväxtfas och du kommer få en viktig strategisk roll i bolagets utveckling. En stor del av arbetet handlar om att identifiera potentiella kunder, förstå deras konstruktionsbehov och komma överens med dem om hur inContext kan skapa värde i deras verksamhet. Du kan känna en trygghet i att inte behöva lova bort dig - vi levererar det vi säger så du kommer att kunna stå för vår produkt. Vi har en säljcykelprocess som vi gärna ser att du använder men ännu hellre utvecklar - skriv oss på näsan med dina kunskaper. Du... ... är förmodligen ingenjör eller har någon annan teknisk kunskapsgrund som bas. Det skulle inte förvåna oss om du är en maskiningenjör. ... är trött på att jobba på företag där man inte ser individen och där saker bara rullar på i gamla mönster som inte leder någonstans. Och du längtar efter en arbetsplats som kan kombinera trygghet och stabilitet med att ha högt i tak; där du kan vara med och påverka på riktigt. ... är värderingsstyrd och vill jobba på ett modernt företag där allt bottnar i genomtänkta värderingar. Vi tror att genom att vårda våra passioner och relationer kommer livet bli roligare, jobbet mer inspirerande och våra kunder kommer uppleva högra produktivitet. Och för oss är detta inte bara några vackra ord på ett papper, utan något vi lever efter i allt vi gör. ... har blick för olika företags (kunders) produktutveckling. Kanske inte alla detaljer, men du kan identifiera de nyckelelement som påverkar helhetsprocessen. Vad vill företaget? Vilken teknik behövs? Vilka flöden finns? Vilka kommunikationsytor, ramverk och kunskaper? Hur är den sociala strukturen uppbyggd? Vem bestämmer? Vem bestämmer egentligen? Sådant här kommer till dig utan större ansträngning. Du kommer ansvara för några av vårt lands främsta industriföretag. ... älskar utmaningar och tar gärna ett helhetsansvar för delar av verksamheten. ... pratar engelska och svenska på en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. ... tycker det är självklart och naturligt att dina framgångar och resultat mäts på korsen och tvären. Det första du vill veta när du börjar ett nytt jobb är vad som förväntas av dig - konkret. ... vill vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett högkvalificerat team i ett växande bolag med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. Under året har vi hunnit med en skidresa, seglingshelg i skärgården och en surfresa till franska atlantkusten. Positionen är en central del i företaget och du förväntas vara en aktiv del i att utveckla bolaget som helhet.
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga KONSULTCHEF till surfande konstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSULTCHEF till surfande konstruktörer

TEKNISK SÄLJARE till passionerade konstruktörer
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles, gjort fixturer till jetmotorer i Australien och är en ledande leverantör av kablagelösningar till Scania? inContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi en teknisk säljare som kan utveckla våra affärer och bli en central del av vårt företag. Din huvudsakliga uppgift blir att identifiera potentiella kunder, förstå deras konstruktionsbehov och komma överens med dem om hur inContext kan skapa värde i deras verksamhet. Du kan känna en trygghet i att inte behöva lova bort dig - vi levererar det vi säger så du kommer att kunna stå för vår produkt. Vi har en säljcykelprocess som vi gärna ser att du använder men ännu hellre utvecklar - skriv oss på näsan med dina kunskaper. Du... ... är förmodligen ingenjör eller har någon annan teknisk kunskapsgrund som bas. Det skulle inte förvåna oss om du är en maskiningenjör. ... har blick för olika företags (kunders) produktutveckling. Kanske inte alla detaljer, men du kan identifiera de nyckelelement som påverkar helhetsprocessen. Vad vill företaget? Vilken teknik behövs? Vilka flöden finns? Vilka kommunikationsytor, ramverk och kunskaper? Hur är den sociala strukturen uppbyggd? Vem bestämmer? Vem bestämmer egentligen? Sådant här kommer till dig utan större ansträngning. Du kommer ansvara för några av vårt lands främst industriföretag. ... kan förstå och kommunicera i vår ände. När kundanalysen är gjord är du lika duktig på att överblicka våra egna processer. Du kommunicerar där behoven finns, kommer till avslut och skriver avtal med kunden. ... pratar Engelska och Svenska på en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. ... tycker det är självklart och naturligt att bli mätt på korsen och tvären. Det första du vill veta när du börjar ett nytt jobb är vad som förväntas av dig - konkret. ... vill vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett högkvalificerat team i ett växande bolag med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. Under året har vi hunnit med en skidresa, seglingshelg i skärgården och en surfresa till franska atlantkusten. Säljpositionen är en central del i företaget och du förväntas vara en aktiv del i att utveckla bolaget som helhet. Din ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se så snart du tror att vi kan vara det du söker. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2014-07-31. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti på 0735-31 30 31.
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SÄLJARE till passionerade konstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SÄLJARE till passionerade konstruktörer

Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2014-11-15. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!

Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion. Har du några års dokumenterad arbetslivserfarenhet och är god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill... ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss kan du ta rygg på några av Sveriges duktigaste konstruktörer och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... få dokumenterad erfarenhet av att arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! I vintras åkte vi iväg på en skidresa, sommaren började vi med en helg i skärgården för att sen avsluta den med en surfsemester på Franska Rivieran. Din ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se och vi blir jättetacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående dock senast 2014-11-15. Har du frågor eller andra spörsmål är du hjärtligt välkommen att ringa Matti Schvili, kontaktperson för den här rekryteringen, på 0735-31 30 31. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!

Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!
Vill du jobba med ett gäng som tagit fram arbetssätt för att producera yachts på Orust, konstruerat dammsugare tillsammans med BMW i Los Angeles och gjort fixturer till jetmotorer i Australien? InContext stärker den utvecklande industrin med en unik kunskap inom konstruktion. Nu söker vi nya erfarna medarbetare för start omgående till ett av våra projekt! Din huvudsakliga uppgift... ... blir att bidra med kunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt, fylla behovet av konstruktionslösningar i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5, Creo eller NX. Du är... ... MASKININGENJÖR med inriktning mot konstruktion och har 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom konstruktion. Är du god vän med CAD (gärna Catia) är det ett plus. Processer och PLM ... ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk och därför är det viktigt. ... KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Du vill? ... vara en del av ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar roll och får betydelse för hur det går. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock & roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... jobba konsultativt mot kund och i projektform. ... känna en trygghet hos din chef och dina kollegor. Visst, du äger ditt ansvar och det du levererar, men vi hjälps åt. ... utvecklas. Hos oss har du några av Sveriges duktigaste konstruktörer som kollegor och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... arbeta på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin. Dessa finns representerade bland våra kunder. ... ha roligt! Förra sommaren åkte vi på en surfsemester på Franska Rivieran, och den årliga skidresan går den här vintern till Åre. För att skapa ännu bättre teamkänsla gör vi också någon trevlig aktivitet en gång i månaden. Din ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se och vi blir mycket tacksamma om du kort kan specificera dina erfarenheter enligt punkterna under rubriken "Du är..." ovan. Vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Mikael Tysander, på 073-901 30 40. Du kan också maila oss på ovan nämnda adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!

Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!
Vill du jobba på ett framgångsrikt företag med en spännande framtid där de anställda hjälps åt att forma företaget? Hos oss får du chansen att arbeta tillsammans med Sveriges främsta utvecklare av modern avancerad teknik för fordon, utveckla den senaste cloud-tekniken inom telekombranschen eller vara med och ta fram nästa generations teknik för stridsvagnar. Nu söker vi nya erfarna ingenjörer med inriktning mot konstruktion för start så snart som möjligt! Jobbet... ... innebär att du bidrar med expertkunskap och engagemang i våra kunders konstruktionsprojekt och skapar de bästa konstruktionslösningarna i olika faser av deras produktutveckling. Ditt främsta verktyg kommer troligtvis att vara Catia V5, Creo, ProEngineer eller någon av de andra välkända CAD-verktygen. ... blir på uppdrag av några av Sveriges största uppdragsgivare inom utvecklingsindustrin som finns representerade bland våra kunder. ... är konsultativt mot kund och i projektform. Du... ... är lite UTÖVER DET VANLIGA och har mer kapacitet än vad som hittills fått komma till uttryck på din nuvarande arbetsplats. ... är INGENJÖR med inriktning mot MASKINTEKNIK och har 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom konstruktion. Du är god vän med CAD (gärna Catia). ... är ENGELSKSPRÅKIG och håller en nivå som gör att du obehindrat kan kommunicera i en professionell miljö. Flera av våra kunder har engelska som koncernspråk. ... är KUNDVÄNLIG. Eftersom du kommer att arbeta konsultativt mot kund är det viktigt att du kan uppträda på ett professionellt sätt. ... är SJÄLVGÅENDE och har en pigg fattningsförmåga. Ditt inContext-team finns alltid som ett stöd i kulissen men du kommer att slussas in i projekt där du till stor utsträckning måste klara dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och på egen hand hantera stora mängder information. Vi ställer höga krav på dig vad gäller driv, effektivitet och kvalitet i allt du gör och i gengäld erbjuder vi dig en personlig utveckling utöver det vanliga. Nedan kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig. inContext? ... är ett modernt tillväxtföretag där det du gör spelar stor roll och är betydelsefullt. Här är du en del av ett tight, högkvalificerat team med mycket rock n´ roll - inte en liten kugge i ett stort maskineri. ... ger dig möjligheten att utvecklas, både på ett professionellt och personligt sätt. Hos oss har du några av Sveriges duktigaste konstruktörer som kollegor och vi utbildar fortlöpande våra anställda i den interna akademin inCampus. ... har stort fokus på personlig utveckling och alla anställda har ett eget personal mission statement som ligger till grund för att nå kort- och långsiktiga mål. ... har en egen coach anställd som arbetar med att utveckla våra medarbetare i den riktning de själva önskar. ... vill göra ?Life and work more fun, inspiring and productive? och det är något vi lever och andas i allt vi gör. Faktum är att allt vi gör på företaget grundas i våra anställdas passion och vi arbetar med det vi älskar. ... har roligt! I vintras åkte vi till Åre på skidresa och vi har tidigare varit på surfsemester på Franska Rivieran. För att skapa ännu bättre teamkänsla gör vi också någon trevlig aktivitet minst en gång i månaden. Ansökan... ... skickar du till jobb@incontext.se, vårt urval sker löpande så skicka din ansökan omgående. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Mikael Tysander, på 073-901 30 40. Du kan också maila oss på ovan nämnd adress. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör som vill utvecklas. På riktigt!

Modern konstruktör, redo för något extra!
Annonsversion 1 (Passar dig som har sjukt bråttom och inte är öppen för något extra.) * Vi söker: Mekanikkonstruktör med driv och passion * Vi erbjuder: Teknisk utmaning och personlig utveckling ute hos spännande kunder. * Plats: Stockholm, Mälardalen, Göteborg * Vill du veta mer om oss, anmäl dig till vårt frukostseminarium den 23/9! (Mer info längs ner) Annonsversion 2 (Passar dig som vill ha ut mer av livet och är trött på tråkiga platsannonser.) Vi gillar människor. Inte alla, men de flesta. Och vi vill gärna börja gilla dig. Och skulle vi göra det, så vill vi att du börjar gilla oss. Man kan säga att det är precis det hela den här annonsen går ut på. Att få dig att gilla oss, så att vi kan få chansen att börja gilla dig. Fortsätt att läsa och hör av dig om du tycker att vi i varje fall är på rätt väg. Det här tror vi kommer få oss att gilla dig lite extra: Vi vet egentligen inte så mycket om dig (ännu). Men vi vet att du har jobbat som konstruktör i minst 3 år, kanske mycket mer. Vi vet att du kanske är rätt nöjd på din nuvarande arbetsplats, men samtidigt är du trött på att försvinna i mängden och känner någonstans att det kanske vore skönt med ett företag där du kan bli sedd som den du verkligen är. Där du kan få komma till din rätt och där du får förutsättningar att leverera bättre än du någonsin gjort tidigare. För att du VILL. Vi vet också att trevliga kollegor, ansvar och tekniska utmaningarär viktigt för dig och det är vi här för att ge dig! Det finns dock en möjlighet att du inte har yrkeserfarenhet sen tidigare, men då är du istället jäkligt hungrig på att få sätta dina teoretiska kunskaper i praktiken och börja leverera. Du kommer få den utbildning du behöver på plats av våra erfarna medarbetare och du förstår att en stabil grund av erfarenhet inte är något man skapar över en natt, men när du fått den erfarenhet som krävs hjälper vi dig att klättra vidare på din karriärstege. inContext. Ett konsultbolag som sticker ut. Vi växer så att det knakar. Den senaste tiden har vi förberett hela organisationen för att faktiskt kunna göra det. Vi har tagit fram stöttande processer eftersom vi älskar när saker flyter och vi ogillar när man inte lär av sina erfarenheter. Vi har skapat utvecklingsplaner för att alla våra medarbetare ska känna att deras utvecklingsväg är tydlig. Våra säljare har gjort ett fantastiskt jobb att skaffa nya spännande uppdrag, både söder och norr om stan. I November byter vi till rymligare lokaler så att vi får bättre möjligheter att utnyttja vår satellit och öppna dörren för framtida in-houseprojekt. Vi har också byggt upp en stabil ekonomisk grund i företaget så att vi ska vara de sista som viker oss när det blåser hårt. Det är trygghet för oss. Vi skulle kunna skriva att ?vi sätter individen i centrum?, men vi vet att du bara kommer slå bort det som en i raden av alla floskler du läser i platsannonser. Så hur kan vi få dig att förstå att det verkligen är sant hos oss? Vi har en personlig coach anställd i vårt företag som hjälper till att ta fram varje anställds drivkrafter och djupaste värderingar. Det där som ligger bakom alla fasader och materiella ting och är det som är viktigast när allt kommer omkring. Hon är dessutom expert på människors undermedvetna och kan hjälpa var och en att förändra det som inte känns bra. Såna saker tror vi är förmåner som verkligen gör skillnad! Vill du träffa oss snart, kom på vårt frukostseminarium den 23/9! Ring Mikael Tysander för att boka en plats:+4673901304.
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Modern konstruktör, redo för något extra! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modern konstruktör, redo för något extra!

Konstruktör med driv
Konstruktör med stora drömmar? Väx tillsammans med oss! Vi gillar människor och vi vill gärna börja gilla dig. Vi söker: Mekanikkonstruktör med driv och passion Vi erbjuder: Tekniska utmaningar och personlig utveckling hos välkända och spännande kunder inom fordons- och tillverkningsindustrin Plats: Stockholm, Mälardalen, Göteborg Vi växer och har som ambition att bli ännu större! Våra säljare har gjort ett fantastiskt jobb vilket har resulterat i nya spännande uppdrag, både söder och norr om stan. I november bytte vi till rymligare lokaler så att vi får bättre möjligheter att utnyttja vår satellit och öppna dörren för framtida in-houseprojekt. Nu söker vi efter personer som vill växa med oss. Vi vill börja gilla dig! Vi vet ju inte så mycket om dig ännu. Men vi tror att du är en av de där som vill mer vare sig du är erfaren eller nyexaminerad. Som erfaren ser vi gärna att du har en relevant utbildning, t.ex högskole- eller civilingenjör samt praktisk erfarenhet. Vi tror att du är rätt nöjd på din nuvarande arbetsplats, men samtidigt kan du inte låta bli att då och då fundera över framtiden. Kanske har du funderat på nya möjligheter, med större drömmar och mål? Kanske är du trött på att försvinna i mängden och söker ett företag där du kan bli sedd som den du verkligen är. En arbetsplats med trevliga kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar. En plats där du kan få komma till din rätt, där du ges förutsättningar att leverera bättre än du någonsin gjort tidigare. Har du inte yrkeserfarenhet sedan tidigare? Sluta inte läsa för det! Vi söker alltid efter nya, hungriga talanger som inget hellre vill än att få omsätta teoretiska kunskaper i praktiken och börja leverera. Som nyexaminerad erbjuder vi dig en gedigen grund för din framtida karriär baserat på dina egna önskemål, driv och passion. Därför tror vi att du kommer att gilla oss! Själen i vårt företag är att vi utgår från varje medarbetares passion som vi sen vill sätta i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; att vi levererar mer effektivt än alla andra. Men det viktiga är att det sker just i den ordningen. Passion-Relation-Bli bäst. Det är därför vi börjar med att fråga dig vad du brinner för i livet. Med utgångspunkt i ditt svar skapar vi sedan en personlig utvecklingsplan, där din passion sätts i relation till både kollegor och kunder. Vi har också en personlig coach anställd i vårt företag som hjälper till att ta fram varje anställds drivkrafter och djupaste värderingar och att arbeta med dessa. Vi är övertygade om att det här är förmåner som gör verklig skillnad, både för oss och för våra kunder. Är du redo att växa med oss? Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör med driv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör med driv

Kunnig kablagekonstruktör till InContext!
InContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa CATIA V5 konstruktörerna i Sverige. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2015 och ett Superföretag enligt Veckans Affärer. Vi växer och söker nu en kunnig kablagekonstruktör till kund i Göteborg! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Det är meriterande om du har något års relevant erfarenhet inom konstruktion och gärna kunskap inom Catia V5, men vi välkomnar även nyexaminerade som längtar efter att få omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken! För att trivas hos oss är du driven, prestigelös och noggrann. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanade roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätter i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effektivt än alla andra. Är du nyexaminerad erbjuder vi dig en gedigen grund för din framtida karriär baserat på dina egna önskemål, ditt driv och din passion. Så om du precis som vi vill låta din passion vara drivkraften i ditt arbete så är inContext rätt plattform för dig! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0723 28 38 98 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka in din ansökan till jobb@incontext.se snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: inContext Sthm
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kunnig kablagekonstruktör till InContext! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kunnig kablagekonstruktör till InContext!

Mekanikkonstruktör till inContext AB
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu en erfaren Mekanikkonstruktör till kund i Stockholm! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Du har något års relevant erfarenhet inom mekanikkonstruktion och gärna kunskap inom Catia V5. Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande. Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanande roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt än andra. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0723 28 38 98 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör till inContext AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör till inContext AB

Nyexaminerad till inContext AB!
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu nyexaminerade konstruktörer till kund i Stockholm! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Vi välkomnar nyexaminerade som längtar efter att få omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken! För att trivas hos oss är du driven, prestigelös och noggrann. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanade roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt än alla andra. Som nyexaminerad erbjuder vi dig en gedigen grund för din framtida karriär baserat på dina egna önskemål, ditt driv och din passion. Så om du precis som vi vill låta din passion vara drivkraften i ditt arbete så är inContext rätt plattform för dig! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0723 28 38 98 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka in din ansökan till jobb@incontext.se snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen!
Företag: inContext Sthm
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerad till inContext AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerad till inContext AB!

Provkör din nästa konstruktion på onsdag 27/1!
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Idag är vi cirka 35 anställda som utifrån vår passion ämnar att bidra till våra kunders utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Hela vårt passionerade gäng av konstruktörer ska PROVKÖRA vår kunds LASTBILAR och BUSSAR på onsdag 27/1! Två av de som ansöker senast på tisdag 26/1 kommer att få följa med! Vi vill att du, liksom vi, brinner för fordon och konstruktion. Kanske har du arbetat som konstruktör i ett par år men känner att du inte får utvecklas i rätt riktning? Är du dessutom driven, prestigelös och initiativtagande har vi utmanande uppdrag till dig! Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanade roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt åt kunden. Så om du, precis som vi, vill låta din passion vara drivkraften i ditt arbete så är inContext rätt plattform för dig! Ansök genom att skicka ditt CV till jobb@incontext.se eller sms:a LASTBIL till 0739-01 30 60 senast tisdag 26/1 så hör vi av oss med mer information!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Provkör din nästa konstruktion på onsdag 27/1! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Provkör din nästa konstruktion på onsdag 27/1!

Konstruktör inom Fiberoptik
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang. Våra kunder är stora, välkända namn inom tillverknings- och fordonsindustrin. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. För kunds räkning söker vi nu en Konstruktör inom Fiberoptik. Vår kund är en av världens största tillverkare av nätverksutrustning för telefoni, mobil kommunikation och datakommunikation med en stor, internationell kundbas. I Sverige är företaget marknadsledande på fälttjänster vad gäller uppbyggnad och underhållning av infrastruktur för kommunikationsteknologi för till exempel telenät, elnät och fibernät. Huvudkontoret ligger beläget i norrort. I rollen som konstruktör kommer du att få ett helhetsansvar för fiberkablage och elektriskt kablage. Du har ansvar för dokumentationen av kravspecifikationer och kvalitetsansvar gentemot leverantörer. För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av fiberkablage. CAD-kunskap är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du är lättlärd, mycket noggrann och du trivs med största sannolikhet i en roll där du har många kontaktytor med stort eget ansvar. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanade roll där rätt person erbjuds ett helhetsansvar och varierande arbetsuppgifter för vår kunds fiber- och elektriska kablage. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sofia Jonasson, tel 073 901 30 60 alt. sofia.jonasson@incontext.se. Skicka in din ansökan till jobb@incontext.se snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör inom Fiberoptik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör inom Fiberoptik

Erfaren Mekanikkonstruktör till inContext AB
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu en erfaren Mekanikkonstruktör till kund i Stockholm! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Du har minst 5 års relevant erfarenhet inom mekanikkonstruktion och gärna kunskap inom Catia V5. Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande. Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanande roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt än andra. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0739 01 30 70 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör till inContext AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör till inContext AB

Konstruktör inom kablage
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu en erfaren konstruktör till vår kund i Örnsköldsvik! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom elektronik, maskinteknik, eller motsvarande. Du har minst 1-2 års relevant erfarenhet inom konstruktion - och då helst kablage. Meriterande är certifiering inom IP620. Rätt person kommer att komma in i en spännande och utmanande roll där man kommer att ha ett helhetsansvar för att bygga upp och utveckla vår satellitverksamhet mellan vår kund och oss, inContext. Man kommer ha fullt ägandeskap för kablage-delen hos vår kund, vilket bland annat innebär att säkerhetsställa leveranser, konstruktion, ritningar, dokumentation och kravspecifikation. Då man kommer bygga upp verksamheten från grund finns det stora utvecklingsmöjligheter. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sofia Jonasson, tel 073 901 30 60 alt. sofia.jonasson@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör inom kablage jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör inom kablage

Mekanikkonstruktör till inContext AB
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu en erfaren Mekanikkonstruktör till kund i Stockholm! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Du har något års relevant erfarenhet inom mekanikkonstruktion och gärna kunskap inom Catia V5. Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande. Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanande roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt än andra. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0739 01 30 70 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör till inContext AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör till inContext AB

Nyexaminerad till inContext AB!
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu nyexaminerade konstruktörer till kund i Stockholm! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, elektronik eller motsvarande. Vi välkomnar nyexaminerade som längtar efter att få omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken! För att trivas hos oss är du driven, prestigelös och noggrann. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanade roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt än alla andra. Som nyexaminerad erbjuder vi dig en gedigen grund för din framtida karriär baserat på dina egna önskemål, ditt driv och din passion. Så om du precis som vi vill låta din passion vara drivkraften i ditt arbete så är inContext rätt plattform för dig! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0739 01 30 70 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka in din ansökan till jobb@incontext.se snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerad till inContext AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerad till inContext AB!

Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB!
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu nyexaminerade konstruktörer till kund i Stockholm! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, elektronik eller motsvarande. Vi välkomnar nyexaminerade som längtar efter att få omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken! För att trivas hos oss är du driven, prestigelös och noggrann. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanade roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt än alla andra. Som nyexaminerad erbjuder vi dig en gedigen grund för din framtida karriär baserat på dina egna önskemål, ditt driv och din passion. Så om du precis som vi vill låta din passion vara drivkraften i ditt arbete så är inContext rätt plattform för dig! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0739 01 30 70 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka in din ansökan till jobb@incontext.se snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB!

Konstruktör inom Fiberoptik
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang. Våra kunder är stora, välkända namn inom tillverknings- och fordonsindustrin. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. För kunds räkning söker vi nu en Konstruktör inom Fiberoptik. Vår kund är en av världens största tillverkare av nätverksutrustning för telefoni, mobil kommunikation och datakommunikation med en stor, internationell kundbas. I Sverige är företaget marknadsledande på fälttjänster vad gäller uppbyggnad och underhållning av infrastruktur för kommunikationsteknologi för till exempel telenät, elnät och fibernät. Huvudkontoret ligger beläget i norrort. I rollen som konstruktör kommer du att ha ett helhetsansvar för kablage inom fiberoptik. Kommunikation gentemot leverantörer är en stor del av rollen så det är viktigt att man tycker det är roligt med en roll där man har många kontaktytor. Man kommer även att ha ansvar för dokumentation av kravspecifikationer och kvalitetsansvar gentemot leverantörer. För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom elektronik, maskinteknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av fiberkablage. CAD-kunskap är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du är lättlärd, tar egna initiativ och är kommunikativ. Då arbetsuppgifterna varierar från att ha ett kvalitetsansvar till att arbeta med många olika parametrar i kravspecifikationerna ser vi att du är noggrann och strukturerad. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och tekniska utmaningar! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sofia Jonasson, tel 073 901 30 60 alt. sofia.jonasson@incontext.se. Skicka in din ansökan till jobb@incontext.se snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör inom Fiberoptik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör inom Fiberoptik

Erfaren Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Till vår kund inom fordonsindustrin söder om Stockholm söker vi nu erfarna mekanikkonstruktörer. I detta uppdrag kommer man att vara med och påverka nästa generations specialfordon vilket bland annat innebär: - Nyutveckling och konstruktion av synliga designytor där form och funktion har en viktig plats. - Stort fokus på hållfasthet. - Konstruktion och ritning i plast och plåt. Rollen kräver ett högt tempo i en spännande, kreativ miljö med ständiga förändringar och nya utmaningar. Som erfaren konstruktör har du sannolikt minst 3 års erfarenhet av konstruktion i plast och plåt, gärna från fordonsindustrin. Förmodligen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Kunskap inom CATIA är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi gärna att du är framåt, driven och att du har en teknisk kompetens och förståelse som gör att du med lätthet och god insikt kan sätta dig in i ovan uppdrag. Det här är ett spännande och roligt uppdrag för den erfarne konstruktören där man kommer in i en roll och tar stort eget ansvar och där ens erfarenhet och kompetens värdesätts och tas tillvara. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med intressanta och roliga uppdrag där det finns goda möjligheter till vidareutveckling. Vi tycker det är viktigt att våra konsulter trivs hos oss, därför har vi fokuserat på mentorskap och coaching i varje uppdrag. Men vi tycker det är minst lika viktigt att utgå från våra konsulters passion i livet. På inContext är vi övertygade om att när man som anställd får möjlighet att kombinera sin roll med sin passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Gå gärna in på www.incontext.se och läs mer! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sofia Jonasson på 073-780 87 87 alternativt sofia.jonasson@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin

PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Till vår kund inom fordonsindustrin söder om Stockholm söker vi nu Erfaren mekanikkonstruktör Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta med kundanpassade system för bussar, såsom att utveckla nya fästen och stötdämpare samt rördragning för kylsystemet. Rollen innebär stor variation och du kommer ha mycket kontakt med interna arbetsgrupper, inköp och externa leverantörer. Du kommer även ställas inför många roliga utmaningar där du måste tänka kreativt och jobba effektivt för att ta fram nya lösningar på gamla problem. Rollen kräver ett högt tempo i en spännande, kreativ miljö med ständiga förändringar och nya utmaningar. För att lyckas i rollen har du sannolikt ett par års erfarenhet av konstruktion i plast och plåt. Förmodligen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Kunskap inom CATIA är meriterande, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, kreativ och effektiv i ditt arbete. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med intressanta och roliga uppdrag där det finns goda möjligheter till vidareutveckling. Vi tycker det är viktigt att våra konsulter trivs hos oss och därför fokuserar vi på mentorskap och coaching i varje uppdrag. Men vi tycker det är minst lika viktigt att utgå från våra konsulters passion i livet då vi övertygade om att när man som anställd får möjlighet att kombinera sin roll med sin passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Gå gärna in på www.incontext.se och läs mer! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik på 073-901 30 70 alternativt sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext

BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare!
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Till vår kund inom fordonsindustrin söder om Stockholm söker vi nu Äventyrlig Beräkningsingenjör som vill vidare! Vi söker dig som arbetat med tekniska beräkningar i minst ett år och som nu vill ta ett nästa steg, förslagsvis mot mekanikkonstruktion inom fordonsindustrin. Vill du dessutom dela med dig av dina kunskaper och samtidigt utmanas i nya, spännande projekt är du den vi söker! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. För att trivas hos oss är du driven, prestigelös och noggrann samt har ett stort tekniskt intresse. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med intressanta och roliga uppdrag där det finns goda möjligheter till vidareutveckling. Vi tycker det är viktigt att våra konsulter trivs hos oss och därför fokuserar vi på mentorskap och coaching i varje uppdrag. Men vi tycker det är minst lika viktigt att utgå från våra konsulters passion i livet då vi övertygade om att när man som anställd får möjlighet att kombinera sin roll med sin passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Gå gärna in på www.incontext.se och läs mer! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik på 073-901 30 70 alternativt sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare!

Junior Mekanikkonstruktör till inContext
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Till vår kund inom fordonsindustrin söder om Stockholm söker vi nu en junior mekanikkonstruktör! I detta uppdrag kommer man att vara med och påverka nästa generations specialfordon vilket bland annat innebär: - Nyutveckling och konstruktion av synliga designytor där form och funktion har en viktig plats. - Stort fokus på hållfasthet. - Konstruktion och ritning i plast och plåt. Rollen kräver ett högt tempo i en spännande, kreativ miljö med ständiga förändringar och nya utmaningar. Som erfaren konstruktör har du sannolikt minst 6 månaders erfarenhet av konstruktion i plast och plåt, gärna från fordonsindustrin. Förmodligen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Kunskap inom CATIA är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi gärna att du är framåt, driven och att du har en teknisk kompetens och förståelse som gör att du med lätthet och god insikt kan sätta dig in i ovan uppdrag. Det här är ett spännande och roligt uppdrag för den erfarne konstruktören där man kommer in i en roll och tar stort eget ansvar och där ens erfarenhet och kompetens värdesätts och tas tillvara. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med intressanta och roliga uppdrag där det finns goda möjligheter till vidareutveckling. Vi tycker det är viktigt att våra konsulter trivs hos oss, därför har vi fokuserat på mentorskap och coaching i varje uppdrag. Men vi tycker det är minst lika viktigt att utgå från våra konsulters passion i livet. På inContext är vi övertygade om att när man som anställd får möjlighet att kombinera sin roll med sin passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Gå gärna in på www.incontext.se och läs mer! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik på 0739 01 30 70 alternativt sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Mekanikkonstruktör till inContext jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Mekanikkonstruktör till inContext

Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin till
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Till vår internationellt välkända kund inom fordonsindustrin i Göteborg söker vi nu mekanikkonstruktörer. I detta uppdrag kommer man att arbeta i spännande och roliga projekt under en längre tid med mekanikkonstruktion inom chassi för områden som: - Konsoler och inbyggnad av elektronik. - Konstruktion av fästen och montering. - Konstruktion och ritning i plast och plåt. Rollen kräver ett högt tempo i en spännande, kreativ miljö med ständiga förändringar och nya utmaningar. För att lyckas i rollen har du sannolikt ett par års erfarenhet av konstruktion i plast och/eller plåt, gärna från fordonsindustrin. Förmodligen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Kunskap inom CATIA är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi gärna att du är framåt, driven och att du har en teknisk kompetens och förståelse som gör att du med lätthet och god insikt kan sätta dig in i ovan uppdrag. Det här är ett spännande och roligt uppdrag och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vi planerar att bredda vårt team i Göteborg och ser gärna någon som vill komma in och utveckla inContext vidare. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med intressanta och roliga uppdrag där det finns goda möjligheter till vidareutveckling. Vi tycker det är viktigt att våra konsulter trivs hos oss, därför har vi fokuserat på mentorskap och coaching i varje uppdrag. Men vi tycker det är minst lika viktigt att utgå från våra konsulters passion i livet. På inContext är vi övertygade om att när man som anställd får möjlighet att kombinera sin roll med sin passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Gå gärna in på www.incontext.se och läs mer! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sofia Jonasson på 073-780 87 87 alternativt sofia.jonasson@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin till jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikkonstruktör inom Fordonsindustrin till

Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB!
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. Idag är vi cirka 35 konsulter som utifrån vår passion ämnar att bidra till samhällets utveckling. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi växer och söker nu nyexaminerade konstruktörer till kund i Stockholm! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, elektronik eller motsvarande. Vi välkomnar nyexaminerade som längtar efter att få omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken! För att trivas hos oss är du driven, prestigelös och noggrann. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder en arbetsplats med drivna kollegor, stort eget ansvar och tekniska utmaningar! Detta är en rolig och utmanade roll i ett företag under stark tillväxt, där vi utgår från varje medarbetares passion som sätts i relation till både kollegor och kunder, och då sker det magiska; vi levererar mer effekt än alla andra. Som nyexaminerad erbjuder vi dig en gedigen grund för din framtida karriär baserat på dina egna önskemål, ditt driv och din passion. Så om du precis som vi vill låta din passion vara drivkraften i ditt arbete så är inContext rätt plattform för dig! Start omgående. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik, tel 0739 01 30 70 alt. sara.nadbornik@incontext.se. Skicka in din ansökan till jobb@incontext.se snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexaminerade konstruktörer till inContext AB!

PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Till vår kund inom fordonsindustrin söder om Stockholm söker vi nu en Passionerad mekanikkonstruktör Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta med kundanpassade system för bussar, såsom att utveckla nya fästen och stötdämpare samt rördragning för kylsystemet. Rollen innebär stor variation och du kommer ha mycket kontakt med interna arbetsgrupper, inköp och externa leverantörer. Du kommer även ställas inför många roliga utmaningar där du måste tänka kreativt och jobba effektivt för att ta fram nya lösningar på gamla problem. Rollen kräver ett högt tempo i en spännande, kreativ miljö med ständiga förändringar och nya utmaningar. För att lyckas i rollen har du sannolikt minst 6 månaders erfarenhet av konstruktion i plast och plåt. Förmodligen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. Kunskap inom CATIA är meriterande, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, kreativ och effektiv i ditt arbete. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med intressanta och roliga uppdrag där det finns goda möjligheter till vidareutveckling. Vi tycker det är viktigt att våra konsulter trivs hos oss och därför fokuserar vi på mentorskap och coaching i varje uppdrag. Men vi tycker det är minst lika viktigt att utgå från våra konsulters passion i livet då vi övertygade om att när man som anställd får möjlighet att kombinera sin roll med sin passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Gå gärna in på www.incontext.se och läs mer! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik på 073-901 30 70 alternativt sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR till inContext

BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare!
inContext grundades år 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi har sedan starten stärkt den utvecklande industrin med vår kunskap och vårt engagemang och vi arbetar med välkända företag inom tillverknings- och fordonsindustrin. Utöver vår kunskap inom konstruktion följer vi ett kvalitetsprogram för att säkerställa inContexts rykte att ha de erkänt bästa konstruktörerna inom vårt område. År 2015 blev vi benämnda som ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Till vår kund inom fordonsindustrin söder om Stockholm söker vi nu Äventyrlig Beräkningsingenjör som vill vidare! Vi söker dig som arbetat med tekniska beräkningar i minst ett år och som nu vill ta ett nästa steg, förslagsvis mot mekanikkonstruktion inom fordonsindustrin. Vill du dessutom dela med dig av dina kunskaper och samtidigt utmanas i nya, spännande projekt är du den vi söker! För att lyckas i rollen är du civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom maskinteknik, eller motsvarande. För att trivas hos oss är du driven, prestigelös och noggrann samt har ett stort tekniskt intresse. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med intressanta och roliga uppdrag där det finns goda möjligheter till vidareutveckling. Vi tycker det är viktigt att våra konsulter trivs hos oss och därför fokuserar vi på mentorskap och coaching i varje uppdrag. Men vi tycker det är minst lika viktigt att utgå från våra konsulters passion i livet då vi övertygade om att när man som anställd får möjlighet att kombinera sin roll med sin passion så blir resultatet nöjda medarbetare och nöjda kunder. Gå gärna in på www.incontext.se och läs mer! Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Sara Nadbornik på 073-901 30 70 alternativt sara.nadbornik@incontext.se. Skicka din ansökan till jobb@incontext.se snarast, då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen till inContext!
Företag: inContext Sthm
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BERÄKNINGSINGENJÖR som vill vidare!


Sök lediga jobb inContext Sthm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se