kock Sollentuna jobb - lediga jobb

kock Sollentuna jobb kock Sollentuna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: kock Sollentuna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: kock Sollentuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialkostkock Sollentuna- Stockholm

  2. Kock Sollentuna Golfrestaurang- Sollentuna

  3. Kock Sollentuna- Sollentuna


Mer beskrivning

Specialkostkock Sollentuna
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com ISS Mat och dryck söker en erfaren och mångsidig specialkostkock till våra skola och FSK i Sollentuna Kommun Arbetsuppgifter : Tjänsten består i att ansvara i den dagliga produktionen av specialkost. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation. Du skall vara strukturerad och ha planering som en grundläggande bas i ditt dagliga arbete! Du skall själv ha kontroll och kännedom över dem råvarorna som styr specialkosten. Att kunna planera så att barnen får god, varierande och näringsrikt mat samt att du kan hålla många bollar i luften. Du skall även kunna utläsa allergener i en ingrediensförteckning, Känna till vanligt förekommande allergier, intoleranser och överkänslighet samt, kunna handhavandet i köket runt specialkosten. Kvalifikationer: Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad specialkostkock och har branscherfarenhet inom storkök eller stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost. Du besitter god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Vi har krav om erfarenhet av tillagning av mat till skolbarn Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Tjänsten är en tillsvidare anställning med provanställning och fast månadslön Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Specialkostkock Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialkostkock Sollentuna

Kock Sollentuna Golfrestaurang
Vi söker en kock som vill jobba säsong from 18/4 och ca 6 mån, arbetet inkluderar lunch, helg och kväll. Vi vill att du har jobbat några år som kock eller kallskänka, att du är en glad, social och utåtriktad person då du kommer ha mycket kundkontakt. Arbetet kommer att innebära lunch, kväll och helger. Vi vill att du kan prata flytande svenska. En mysig restaurang med familjär stämning som har öppet året runt.
Företag: Wäsby Golfrestaurang
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Sollentuna Golfrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Sollentuna Golfrestaurang

Kock Sollentuna
Stinsvillan i Sollentuna söker en à la cartekock . Tjänsten är på heltid/deltid med start omgående Erfarenhet är ett krav
Företag: Stinsvillan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Sollentuna


Sök lediga jobb kock Sollentuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se