kockar och servispersonal jobb - lediga jobb

kockar och servispersonal jobb kockar och servispersonal jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: kockar och servispersonal. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: kockar och servispersonal. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kockar och servispersonal- Stockholm

  2. kockar och servispersonal- Lidingö

  3. Kockar och servispersonal till El Corazon- Göteborg

  4. Kockar och servispersonal- Lysekil

  5. Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang- Tyresö

  6. Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang- Tyresö

  7. Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang- Tyresö

  8. Kockar och servispersonal till O 'Learys Sturup och Malmö Central- Malmö

  9. Kockar och servispersonal till O ‘Learys Sturup, SSP- Svedala


Mer beskrivning

Kockar och servispersonal
Kort beskrivning av företaget: GLL - GADELIUS, LANEFELT & LUNDQUIST RESTAURANTS GLL RESTAURANTS driver och utvecklar restaurang-, catering- och eventkoncept i egna varumärken och åt externa kunder. Idag består gruppen av Restaurang Bryggan, Långängens Gård och Grill Bruno. Vi expanderar med fler restauranger och söker därför löpande sköna kollegor som vill utvecklas med oss. Vi tror att våra medarbetare är den viktigaste orsaken till framgång och vi sätter därför stor prestige i att ge vår personal bra verktyg och konkurrenskraftiga villkor. Vi hoppas att anställda stannar hos oss länge och därför finns alltid chansen till utmaningar och nya tjänster inom gruppen. Vi vill dessutom ha roligt under tiden! Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu kockar och servispersonal till våra restauranger. Brinner du för att vara med att skapa dynamik och känsla och sätta gästen i fokus så vill vi gärna träffa dig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen. Du vet vad som krävs för att gästernas förväntningar ska överträffas och arbetar bra i team. Du vet dessutom vad som krävs mentalt i en stundtals stressigt miljö och samtidigt hålla skenet uppe. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter i restaurangen. Vår önskan är att du kommer arbeta med oss under många år framöver och vara en del i den framtida expansionen. Beskrivning av kvalifikationer: Vi erbjuder från vår sida en dynamisk arbetsplats där vi har roligt och gillar att arbeta tillsammans. Vi är måna om att skapa verktyg för att du ska trivas och ha en trygg anställning. Lönen kommer att sättas utifrån tidigare erfarenhet och ditt anspråk. Vi söker både extra personal på helger och kvällar samt fast personal. Vi tar löpande in för intervjuer varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Meat Mafia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal

kockar och servispersonal
kockar och servispersonal Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu kockar och servispersonal till Långängens Gård. Brinner du för att vara med att skapa dynamik och känsla och sätta gästen i fokus så vill vi gärna träffa dig. Beskrivning av kvalifikationer: Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen. Du vet vad som krävs för att gästernas förväntningar ska överträffas och arbetar bra i team. Du vet dessutom vad som krävs mentalt i en stundtals stressigt miljö och samtidigt hålla skenet uppe. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter i restaurangen. Vår önskan är att du kommer arbeta med oss under många år framöver och vara en del i den framtida expansionen. Vi erbjuder från vår sida en dynamisk arbetsplats där vi har roligt och gillar att arbeta tillsammans. Vi är måna om att skapa verktyg för att du ska trivas och ha en trygg anställning. Lönen kommer att sättas utifrån tidigare erfarenhet och ditt anspråk. GLL RESTAURANTS driver och utvecklar restaurang-, catering- och eventkoncept i egna varumärken och åt externa kunder. Idag består gruppen av Restaurang Bryggan, Långängens Gård och Grill Bruno. Vi expanderar med fler restauranger och söker därför löpande sköna kollegor som vill utvecklas med oss. Vi tror att våra medarbetare är den viktigaste orsaken till framgång och vi sätter därför stor prestige i att ge vår personal bra verktyg och konkurrenskraftiga villkor. Vi hoppas att anställda stannar hos oss länge och därför finns alltid chansen till utmaningar och nya tjänster inom gruppen. Vi vill dessutom ha roligt under tiden!
Företag: Långängens Gård AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga kockar och servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kockar och servispersonal

Kockar och servispersonal till El Corazon
Serveringspersonal. El Corazon söker servis personal heltid-deltid. Finns även möjlighet att bli tillsvidareanställd. Erfarenhet 3 år fodras, bifoga gärna en bild, maila in ditt Cv på info@elcorazon.se. Kökspersonal El Corazon söker kockar heltid-deltid. Finns även möjlighet att bli tillsvidareanställd. Erfarenhet 5 år fodras, maila in ditt Cv på info@elcorazon.se.
Företag: El Corazon AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal till El Corazon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal till El Corazon

Kockar och servispersonal
Luna Café - Tapasbaren i Lysekil, en äkta tapasrestaurang precis vid infarten till Lysekil. Hos oss kan du njuta av mat i flera timmar, vi tillagar alla dina favoriträtter från det spanska tapas-köket. Här hittar du också våra egna favoriter som t.ex mormors kyckling, ett recept som har gått i arv i Javier familj i generationer... eller Javiers grillade fänkål med jordgubbsås eller dom serranolindade dadlarna eller...ja det finns mycket mer... Luna Café måste upplevas! När du väl hittat hit till vår andalusiska oas kommer du att förstå vad vi menar... Brinner du för mat och dryck? Vi söker nu kockar och servispersonal inför säsongen 2014. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som kock. Du ska vara självgående, engagerad och tycka om att arbeta i högt tempo. Vidare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse, är stresstålig och har möjlighet att arbeta dag-, kvälls- samt helgpass. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och från servering. Vi ser det som en självklarhet att du har god yrkesvana, är stresstålig, serviceminded, ansvarsfull, flexibel och socialt kompetent. Vi vill helt enkelt ge våra kunder god service och gärna med glimten i ögat! Är du den vi söker så tveka inte att kontakta oss. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Luna Café
Ort: Lysekil
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal

Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang
Vi söker nya medarbetare till vår indiska restaurang. Vi söker en servitris7servitör med erfarenhet inom branschen. Meriterande om du har arbetat tidigare på indisk restaurang. En kock med tre års erfarenhet av indisk matlagning utbildning är ett krav. Två tandoori kockar med god erfarenhet Arbetsuppgifterna: Grilla och tillagning av bröd. Välkommen med din ansökan!
Företag: Eden Garden
Ort: Tyresö
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang

Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang
Vi söker nya medarbetare till vår indiska restaurang. Vi söker en servitris7servitör med erfarenhet inom branschen. Meriterande om du har arbetat tidigare på indisk restaurang. En kock med tre års erfarenhet av indisk matlagning utbildning är ett krav. En tandoori kockar med god erfarenhet Arbetsuppgifterna: Grilla och tillagning av bröd. Välkommen med din ansökan!
Företag: Eden Garden
Ort: Tyresö
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang

Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang
Vi söker nya medarbetare till vår indiska restaurang. Vi söker en servitris/servitör med erfarenhet inom branschen. Meriterande om du har arbetat tidigare på indisk restaurang. En kock med tre års erfarenhet av indisk matlagning utbildning är ett krav. En tandoori kock med god erfarenhet Arbetsuppgifterna: Grilla och tillagning av bröd. Välkommen med din ansökan!
Företag: Eden Garden
Ort: Tyresö
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal sökes till indisk restaurang

Kockar och servispersonal till O 'Learys Sturup och Malmö Central
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney. O 'Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 100 sportbarer över hela världen. Att besöka O'Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O 'Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning. Nu söker vi dig som har genuint sport och serviceintresse. Vi söker kockar och servispersonal för enstaka dagar. Till arbetsuppgifterna hör samtliga i en bar, restaurang och kök förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, bordsservering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att driva försäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av bordsservering, samt tidigare erfarenhet. Du har praktisk erfarenhet från barservering och gärna någon form av bartenderutbildning Tjänsterna innebär skiftarbete. Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF. Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Malmö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal till O 'Learys Sturup och Malmö Central jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal till O 'Learys Sturup och Malmö Central

Kockar och servispersonal till O ‘Learys Sturup, SSP
O ‘Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 100 sportbarer över hela världen. Att besöka O'Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O ‘Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning. Nu söker vi dig som har genuint sport och serviceintresse. Vi söker kockar och servispersonal. Till arbetsuppgifterna hör samtliga i en bar, restaurang och kök förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, bordsservering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service. Tjänsterna innebär skiftarbete. Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF. Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu. Om oss SSP is the market leading restaurant company in travel environments with over 30,000 employees. SSP takes care of one million customers every day at 130 airports, 270 rail stations and operates over 2000 units in 30 countries worldwide. We have a broad portfolio of over 300 international, local and franchised brands. These include Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Millies Cookies, O'Learys, Caviar House & Prunier, and the leading Asian brands Ajisen Ramen and Saboten, as well as attractive customized concepts such as the Montreux Jazz Café Geneva and the award-winning Center Bar in Zurich. More information at www.foodtravelexperts.com Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att driva försäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av bordsservering, samt tidigare erfarenhet. Du har praktisk erfarenhet från barservering och gärna någon form av bartenderutbildning Hos oss är alla proffs på rekrytering Hundratals företag rekryterar helt på egen hand i vårt webbaserade rekryteringscenter. Ibland behöver man hjälp med platsannonsering, rekrytering eller search. Då finns våra erfarna rekryteringskonsulter här, bara ett telefonsamtal bort. Välkommen du också!
Företag: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Ort: Svedala
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal till O ‘Learys Sturup, SSP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal till O ‘Learys Sturup, SSP


Sök lediga jobb kockar och servispersonal

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se