kockar sökes jobb - lediga jobb

kockar sökes jobb kockar sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: kockar sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: kockar sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kockar Sökes- Stockholm

 2. kockar sökes- Stockholm

 3. Sommarkockar Sökes- Stockholm

 4. 2 st kockar sökes- Kalmar

 5. Kockar sökes- Uppsala

 6. Kockar Sökes- Stockholm

 7. Självgående à la carte kockar sökes!- Stockholm

 8. Kockar sökes i Luleå- Luleå

 9. Kockar sökes i Norrköping- Norrköping

 10. Kockar sökes i Stockholm- Stockholm

 11. Kockar sökes i Nyköping- Nyköping

 12. Kockar sökes i Göteborg- Göteborg

 13. Orientaliska kockar sökes- Göteborg

 14. Kockar sökes i Kristianstad- Kristianstad

 15. Kockar sökes till central restaurang i Alingsås- Alingsås

 16. Kockar sökes- Haninge

 17. SUSHIKOCKAR SÖKES- Österåker

 18. 2 kockar sökes till ett Centralasiatisk Kök- Stockholm

 19. Kock/kockar sökes till Harrys i Örebro- Örebro

 20. Kockar sökes för japansk matlagning- Falun

 21. 4 kockar sökes- Gävle

 22. Kockar sökes!!!- Göteborg

 23. ERFARNA KOCKAR SÖKES !- Östhammar

 24. 2 Kockar sökes- Vänersborg

 25. 2 st Kockar sökes- Mora

 26. Två kockar sökes- Skövde

 27. Kockar sökes i Stockholm- Stockholm

 28. Kockar sökes i Gävle- Gävle

 29. Kockar sökes i Malmö- Malmö

 30. Kockar sökes i Kristianstad- Kristianstad

 31. Kockar sökes i Helsingborg- Helsingborg

 32. Kockar sökes i Norrköping- Norrköping

 33. Kockar sökes i Ronneby- Ronneby

 34. Kockar sökes i Falkenberg- Falkenberg

 35. Kockar sökes i Varberg- Varberg

 36. Kockar sökes i Halmstad- Halmstad

 37. Kockar sökes i Ängelholm- Ängelholm

 38. Kockar sökes i Uppsala- Uppsala

 39. Kockar sökes i Sundsvall- Sundsvall

 40. Kockar sökes i Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Kockar Sökes
Kockar sökes omgående från Juli till September Hej vi söker två duktiga kockar som brinner för matlagning till våran a la carte och lunch. Du ska vara noggrann, ordningsam, stresstålig, kunna jobba självständigt, punktlig, samarbetsvillig och älska att laga mat. Vi har högsäsong just nu där vi serverar allt ifrån 100 till 400 luncher per dag och 70 - 170 a la carte per dag. Man jobbar i två team, ett team på lunchen och ett team på a la carten. Jobbar man lunch så jobbar man mellan 07.00 till 16.00 och kvällar mellan 14.00 - 23.00 samt helger mellan 12.00 till 23.00 Du ska inte vara rädd för att jobba, du ska tycka det är kul att jobba. Tiderna är schema lagd under sommaren fram till september sedan finns det chans till förlängd anställning. Du ska kunna flytande svenska och engelska språket båda muntligt och skriftligt. Är detta nått för dig så skicka ett mail till jobb@snapsbar.se så ringer jag upp om det blir aktuellt för en intervju. Anställningen är visstidsanställning vid behov.
Företag: SNAPS BAR & BISTRO
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar Sökes

kockar sökes
Koh phangan på södermalm söker erfarna Thailändska kockar. Ansök via mail eller ring vår köksmästare på nummer 0708537566.
Företag: Restaurang Kohphangan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kockar sökes

Sommarkockar Sökes
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning kockar med erfarenhet av a la carte till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Oavsett om du vill jobba extra några dagar i veckan eller om du vill jobba heltid över sommaren så är du välkommen med din ansökan. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarkockar Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarkockar Sökes

2 st kockar sökes
Vi kommer behöva anställa 2st kockar. 1 ska ha erfarenhet av att laga Thai-mat och den andra ska ha erfarenhet av Vietnamesisk mat. Ansökan skickas med e-post.
Företag: Restaurang Zorbas
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st kockar sökes

Kockar sökes
Kockar sökes Zocalo Svalagallerian Uppsala 75320 Uppsala Stockholm KOCKAR SÖKES! 2013-07-10 1-2 platser Zocalo Uppsala under namnet Zocalo. Vi har under en langre tid jobbat med en förädling och förbättring av vårt koncept och i april slår vi upp portarna och heter då Zocalo - Happy Fresh Mex! Vi har fortfarande våra rötter i det mexikanska köket och serverar mat lagad från grunden med stort fokus på bra råvaror. Vår främsta inspiration kommer från Taqueriorna och gatumaten i Mission District, San Fransisco. Vi lever och verkar efter devisen: Happy Fresh Mex! Med anledning av vårt nya koncept och det faktum att vi under våren kommer att öppna flera nya restauranger så söker vi nu personal. Vi behöver kockar till Zocalo Uppsala i Svalgallerian. Som del i vårt matteam på Zocalo har du ha en väldigt viktig roll i vår organisation. Du har erfarenhet av mycket goda matkunskaper, van att arbeta i ett högt tempo och är drivande och dynamisk. Du är kreativ och älskar den mat du lagar åt Zocalos gäster. Dina arbetsuppgifter innefattar: * * Matlagning * Kvalitetssäkring * Egenkontroll * Hygienronder * Beställningar E-post: simeon@serrano.is Varaktighet Arbetstid/Varaktighet: 50-100% tills vidare/ extra vid behov Lön Enligt avtal Kontaktpersoner Simeon Ruev simeon@serrano.is Publicering 2013-07-10 Tilltträde omgående Heltid/Deltid Schemalagd arbetstid Tillsvidareanställning, extra vid behov. Sista publiceringsdag 2013-08-15 Märk din ansökan med "kock" och maila till simeon@serrano.is
Företag: ZOCALO
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes

Kockar Sökes
The Bishop´s Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns på 39 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr. The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av fatöl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersätts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny. Vi söker nu till vår kommande enhet på Gamla Stan i Stockholm: Kockar Vi söker personer med erfarenhet av köksarbete. Du som kock är delaktig i menyskapandet och utvecklingen av vår matupplevelse. The Bishop's Arms satsar för närvarande på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialitéer utvecklas. Du ska tycka att det är roligt att arbeta i service och med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. The Bishops Arms på Gamla Stan är en del av en kedja vilket kräver att du också är en bra lagspelare. På enheten på vasagatan serverar vi både lunch och middag. Tjänsten är på 100%, tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och har kollektivavtal. Ansökningar och frågor skickas till: Jeanette Höglund gamlastan@bishopsarms.com
Företag: Bishop Scandinavia AB (Gamla Stan)
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar Sökes

Självgående à la carte kockar sökes!
Restaurangbemanning G.C är bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Söker för kunders räkning 1 självgående à la carte kock med 6 års erfarenhet, arbetsplatsen är ett stort hotell i centrala Stockholm. Tjänsten sträcker sig från vecka 33-34 t.om mitten av december 2013. Vi söker även 3 stycken kockar som vill arbeta extra vid behov under samma tid. Detta är en mycket utvecklande arbetsplats, vi betalar över kollektivavtal. väldigt bra villkor för rätt person.
Företag: Restaurang bemanning G.C. HB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående à la carte kockar sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående à la carte kockar sökes!

Kockar sökes i Luleå
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Luleå
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Luleå

Kockar sökes i Norrköping
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Norrköping

Kockar sökes i Stockholm
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Stockholm

Kockar sökes i Nyköping
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Nyköping

Kockar sökes i Göteborg
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Göteborg

Orientaliska kockar sökes
Verksamhetsbeskrivning Orientaliskt restaurang som erbjuder grill, pizza och sallader. Arbetsuppgifter Att laga oreintalisk mat. Utbildning/Erfarenhet Tre års erfarenhet inom orientalisk matlagning.
Företag: Levadura Pizzeria Kommanditbolag
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Orientaliska kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orientaliska kockar sökes

Kockar sökes i Kristianstad
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Kristianstad

Kockar sökes till central restaurang i Alingsås
Restaurang i centrala Alingsås med lunch och a la carte söker kockar med minst tre års yrkesvana. Inriktning mot svensk mat. Vi jobbar mycket med ekologiskt och närproducerat.
Företag: Åkanten
Ort: Alingsås
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes till central restaurang i Alingsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes till central restaurang i Alingsås

Kockar sökes
Tjänsterna kommer att tillsättas på två arbetsplatser; Restaurang Parabolen i Haninge Kommunhuset samt Brown Bull i Nacka Forum.
Företag: Restaurang Parabolen
Ort: Haninge
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes

SUSHIKOCKAR SÖKES
Almas Asiatiska Restaurang är en relativt nyöppnad restaurang som serverar asiatisk mat såsom sushi, wok och dumplings. Vi söker nu två sushikockar med erfarenhet av asiatisk mat såsom wok och tillagning av dumplings. Minst treårs- erfarenhet av arbete som sushikock krävs. Du som söker får gärna tala engelska eller svenska. Omgående tillträde. Välkommen med din ansökan via e-post.
Företag: Alma Brånäs
Ort: Österåker
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga SUSHIKOCKAR SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SUSHIKOCKAR SÖKES

2 kockar sökes till ett Centralasiatisk Kök
Vi söker för kunds räkning två engagerade och matintresserade Kockar till ett kommande sammansvetsat team. Du har erfarenhet av tillagning av uigurisk och uzbekisk mat på väldig hög nivå. Det kommande köket kommer innefatta a la carte, festvåning och take away. Nu har du chansen att vara med och utveckla restaurangverksamheten inom ett nytt spännande matkoncept. ANSVARSOMRÅDEN * Tillredning av à la carte meny, luncher och take away * Tillredning av salladsbufféer, förrätter och desserter * Viss bakning av bröd ingår också i tjänsten KRAV FÖR TJÄNSTEN * Dokumenterad branschutbildning samt minst ett års yrkeserfarenhet * Du som söker är kvalitetsmedveten med en naturlig känsla för service * Du har god samarbetsförmåga och ett brinnande matlagningsintresse * Stresstålig * Möjlighet att arbeta dag-, kvälls- samt helgpass ANSÖKAN * Frågor om tjänsten besvaras av Babor Sadykov, 08-12047701 * Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: SNG BEMANNING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga 2 kockar sökes till ett Centralasiatisk Kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 kockar sökes till ett Centralasiatisk Kök

Kock/kockar sökes till Harrys i Örebro
VI BEHÖVER förstärkning i köket! VI SÖKER DIG som har tempo är kreativ,stresstålig och positiv. DU MÅSTE vara intresserad av att vara med och utvecklas i köket samt vara noggrann i kvalitet. Vi har en restaurangdel " VERANDAN" som vi arbetar med att utveckla och förstärka som À LA CARTE RESTAURANG samt att vi har vår mysiga PUB. Vi arbetar även med KONFERENSER, FESTVÅNING och JULBORD. DU SKA ha utbildning och minst 2 års erfarenhet av att arbeta i kök. Anställningen är tillsvidare på deltid/heltid samt att vi söker dig som även endast vill ha ett extra jobb.
Företag: HARRYS
Ort: Örebro
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kockar sökes till Harrys i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kockar sökes till Harrys i Örebro

Kockar sökes för japansk matlagning
Koi Sushi serverar japansk mat, sallader och bedriver även cateringverksamhet. Koi Sushi söker nu två kockar gärna med erfarenhet av japansk matlagning. Om erfarenhet saknas så utbildar vi dig. Du ska kunna jobba självständigt, kunna tala engelska, ha körkort och tillgång till egen bil.
Företag: Koi Sushi
Ort: Falun
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes för japansk matlagning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes för japansk matlagning

4 kockar sökes
Vi söker nu 4 stycken kockar till vår restaurang. 2 stycken på heltid 2 stycken på deltid Ett krav är att du har erfarenhet och har arbetat med lunch och Ala carte. Arbetstiderna är schemalagda vilket innebär att du arbetar alla typer av skift, dag, kvällar och helger. Ansökan endast via mail; platsannons@hotelcity.nu
Företag: Hotel City Gävle AB
Ort: Gävle
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga 4 kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 4 kockar sökes

Kockar sökes!!!
Söker kockar för hel & deltid till Nya Varvet Studios Nya Varvet Studios är en Hotell & Konferensanläggning beläget precis vid inloppet till Göteborgs Hamn. Vi serverar frukost, dagens lunch, konferenslunch, middagar, beställningar och mycket mer. Minst 5 års yrkeserfarenhet Låter det intressant hör av dig till Stefan Landqvist/Köksmästare stefan.landqvist@nyavarvet.se 0704-552006
Företag: Hotell Nya Varvet Studios AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes!!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes!!!

ERFARNA KOCKAR SÖKES !
JOBBA PÅ MARINA SPORTBAR I ÖSTHAMMAR ! Marina Sportbar söker kockar med utbildning och gärna 2 -3 års yrkeserfarenhet. Vi söker dig som klarar av att arbeta självständigt och vill/kan arbeta under stress. Maila din ansökan till Egemen eller ring Serif ! Boende kan ordnas!
Företag: Marina Sportbar
Ort: Östhammar
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga ERFARNA KOCKAR SÖKES ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFARNA KOCKAR SÖKES !

2 Kockar sökes
Restaurang Ginza söker två heltidskockar inför nyöppnandet Sökes en sushikock och en kock för det kinesiska köket. Du får utbildning på plats men det är meriterande om du har erfarenhet. Det är även meriterande om du kan prata kinesiska. Båda tjänsterna är på heltid med månadslön. Krav, du måste kunna prata engelska. Ansök via mail eller på telefon.
Företag: Nordisk ÄM Sweden AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Kockar sökes

2 st Kockar sökes
Din profil: - Du har lätt för att skaffa dig överblick samt har en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. - Du är kvalitetsmedveten och kompromissar aldrig när det gäller rengöring och hygien. - Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. - Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. - Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket Schemaläggning och kollektivavtalsregler, egenkontroll, rengöring och hygien, varubeställning/mottagning av varor, inventering, ledarskap och arbetsmiljö är självklara delar av ditt ansvarsområde. - Vi som jobbar här är flerspråkiga så att behärska andra språk är meriterande. - %-tjänsten samt lön enligt överenskommelse - Kollektivavtal finns Vi söker 2 st kockar på heltid och deltid för omedelbar anställning. Endast ansökan vi e-post gäller, tack för att du respekterar detta... Den stora antal ansökningar gör att vi inte kommer att hinna svara på alla ansökningar och vi ber om ursäkt för detta.
Företag: Restaurang Masala Fusion
Ort: Mora
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Kockar sökes

Två kockar sökes
Marlons Restaurang söker två kockar för tillsvidareanställning på heltid som har 5-7 års erfarenhet av kockyrket. Vi behöver kockar med erfarenhet inom medelhavsmat (som libanesiskt, arabiskt, marockanskt, syriskt ).
Företag: Marlons Restaurang/Simao Dogan AB
Ort: Skövde
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Två kockar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två kockar sökes

Kockar sökes i Stockholm
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Stockholm

Kockar sökes i Gävle
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Gävle
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Gävle

Kockar sökes i Malmö
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Malmö
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Malmö

Kockar sökes i Kristianstad
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Kristianstad

Kockar sökes i Helsingborg
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Helsingborg

Kockar sökes i Norrköping
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Norrköping

Kockar sökes i Ronneby
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Ronneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Ronneby

Kockar sökes i Falkenberg
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Falkenberg

Kockar sökes i Varberg
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Varberg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Varberg

Kockar sökes i Halmstad
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Halmstad

Kockar sökes i Ängelholm
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Ängelholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Ängelholm

Kockar sökes i Uppsala
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Uppsala

Kockar sökes i Sundsvall
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Sundsvall

Kockar sökes i Göteborg
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Göteborg


Sök lediga jobb kockar sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se