kund c_o NÄRA AB jobb - lediga jobb

kund c_o NÄRA AB jobb kund c_o NÄRA AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: kund c_o NÄRA AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: kund c_o NÄRA AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna- Sollentuna

 2. Personlig assistent till 15-åring i Täby- Täby

 3. Personlig assistent till Skarpnäck- Stockholm

 4. Personlig assistent som kan laga persisk mat- Stockholm

 5. Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.- Täby

 6. Personlig assistent till 15-åring i Täby- Täby

 7. Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.- Täby

 8. Personlig assistent som kan laga persisk mat- Stockholm

 9. Extrapersonal personlig assistent, Täby- Täby

 10. Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt- Sollentuna

 11. Deltidstjänst som personlig assistent i Solna!- Solna

 12. Personlig assistent kväll + varannan helg Täby- Täby

 13. Extrapersonal till kvinna i Täby- Täby

 14. Deltidstjänst som personlig assistent i Solna!- Solna

 15. Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt- Sollentuna

 16. Extrapersonal till kvinna i Täby- Täby

 17. Personlig assistentent, deltidstjänst.- Stockholm

 18. Personlig assistent till flicka 11 år- Täby

 19. Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.- Täby

 20. Jag söker en glad och pigg personlig assistent.- Täby

 21. Kvinna i Täby söker personlig assistent- Täby

 22. Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna- Vallentuna

 23. Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna- Vallentuna

 24. Kvinna i Täby söker personlig assistent- Täby

 25. Personlig assistent till man i Vallentuna- Vallentuna

 26. Personlig assistent till flicka 11 år.- Täby

 27. Personlig assistent till en 20-årig tjej i täby- Täby

 28. Kvinna i Täby söker personlig assistent- Täby

 29. Personlig asistent deltid Täby- Täby

 30. Personlig assitentent, deltid samt extra- Täby

 31. Söker personliga assistenter deltid samt extra- Täby

 32. Personlig assistent till flicka 7 år- Sollentuna

 33. Personlig assistent till flicka 12 år- Täby

 34. Personlig assistent till flicka 7 år- Sollentuna

 35. Personlig assistent till flicka 12 år- Täby

 36. 1074 Personlig assistent till ung kille- Danderyd

 37. 1084 Personlig assistent Kista, deltid- Stockholm

 38. Personlig assistent- Täby

 39. 1074 Personlig assistent till ung kille- Danderyd

 40. 1030 Nybliven tonårig söker personlig assistent- Täby


Mer beskrivning

Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna
Vi söker en personlig assistent till en glad flicka på 5 år. Hon har en kromosomavvikelse som gör att hon ligger mycket efter i sin utvecklingen. Hon behöver därför din hjälp med matning, hygien, förflyttning och rätt stimulans. Arbetet kräver att man tål tunga lyft, hon väger drygt 15 kilo. Utöver sitt handikapp är hon en glad flicka som ofta skrattar. Hon gör stora framsteg motoriskt med hjälp av sina hjälpmedel. Hon bor med sin familj i Helenelund, Sollentuna. Vi söker en eller två assistent som kan börja arbeta from augusti. Det är en deltidstjänst med följande tider; 07,00 - 09,00 15,00 - 18,00 Du börjar i Sollentuna och slutar i Täby. Önskvärt är att man kan vara flexibel och ta någon heldag vid tex sjukdom, planeringsdagar och vid aktivitet på helgen. Vi söker nu dig som är barnkär och intresserad av barns utveckling. Har jobbat med barn tidigare. Det viktigaste är att du har de rätta personliga egenskaperna. Du ska vara ansvarstagande, noggrann, lyhörd, flexibel och ha ett stort tålamod. Vi tror att du som söker är tjej, 23 år och uppåt och rökfri, kanske studerande med behov av ett givande extra jobb. Boende i Sollentuna är en fördel. NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi administrerar personlig assistans åt våra SERVICEKUNDER, vilka har valt att vara egna arbetsgivare samt åt HELKUNDER & FLEXKUNDER vilka har valt att NÄRA skall ta arbetsgivaransvaret. Detta är en annons åt en av våra SERVICEKUNDER.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 5 år-Sollentuna

Personlig assistent till 15-åring i Täby
Med start i augusti söker vi nu tre personlig assistenter till Jacob, 15 år. Han är gravt utvecklingsstörd sedan födseln och har epilepsi. Han behöver hjälp med alla sina grundläggande behov. Han kan inte tala, är rullstolsburen, katetriseras och har sondknapp på magen. Om dagarna går Jacob i skolan där assistenten är med. Största delen av fritiden tillbringas med familjen. Jacob och hans syskon har fint samspel och leker gärna tillsammans. Familjen är sportig och aktiv med varm atmosfär i hemmet. Din arbetsplats är där Jacob befinner sig, vilket främst är i skolan och i hemmet, men även vid resor. Som personlig assistent ansvarar du för omvårdnad och tillsyn samt hjälper honom med förflyttning och allt annat som han ska göra och komma ihåg. Det ingår en hel del sjukvårdande uppgifter i arbetet, såsom att hantera CPAP, agera vid kramper, använda inhalator, blanda och ge epilepsimedicin, kateterisera och sondmata. Då du arbetar hemma hos Jacob innebär det att du blir en del av familjens vardag. Tjänsten kräver därför att du är en flexibel och lyhörd person som låter ditt arbete ske i stor samverkan med de andra i familjen. Du som söker denna tjänst måste ha lätt för att lära dig nya moment på kort tid och vara analytisk. Du är pigg och alert och tycker om att arbeta med barn/ungdomar. Du är noggrann, smidig och har lätt för att ta ansvar. Gott omdöme är grundläggande, liksom ordningssinne och god logisk förmåga. För att fungera i arbetet ska du utan problem kunna vistas utomhus oavsett väder och självklart kunna hjälpa Jacob i aktiviteter som sim/badträning och skid/pulkaturer/skridskoåkning med kälke. Du måste ha gått ut gymnasiet och ha fullständiga betyg. Bifoga kopia på ditt slutbetyg i ansökan. Arbetet kräver att du har god kondition och är rökfri. Eftersom Jacob är allergisk mot pälsdjur föredrar vi att du inte har det hemma. Om det finns är det viktigt att du hyser stor respekt för detta och anpassar dig med tex klädbyte inför samtliga arbetstillfällen. Passar beskrivningen in på dig? Maila då ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du söker denna tjänst och hur du är som person. Vi kallar löpande, välkommen redan i dag med din ansökan! Rad 1 - 94% Rullande om 4 veckor, 3 helgdagar ingår Rad 2 - 64% Rullande om 4 veckor, 3 helgdagar ingår Rad 3 - 40% Rullande om 4 veckor, 1 natt och 2 kvällar per vecka Exempel på passtider 7,30 - 15,30, 15,00 -23,00, 15,00-21,15, 16,00-21,00
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 15-åring i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 15-åring i Täby

Personlig assistent till Skarpnäck
Jag är en 67 årig man som bor i Skarpnäck söder om Stockholm med min lilla hund. Mina intressen är varierande men musik, heminredning, konst och naturligtvis min hund ligger mig mycket varmt om hjärtat. Tycker om att fixa i hemmet och är mycket intresserad av teknikprylar. Allt från datorer till gamla radioapparater. Ser gärna att du delar något av mina intressen. I jobbet som assistent hos mig ingår bland annat sedvanliga hushållssysslor samt att hjälpa mig med min hund så därför bör du inte vara allergisk eller hundrädd. Jag behöver någon lugn och stabil person med hjärtat på rätt ställe med mycket humor. Det är även ett stort plus om du tycker om att baka och laga mat. Gärna då svensk husmanskost. Ser helst kvinnliga sökanden mellan ca 25-40 år. Skulle även vara en fördel om du inte bor alltför långt från Skarpnäck. Tjänsten är i första hand extra vid behov. Det kommer även finnas goda möjligheter till extrajobb då en av mina assistenter går på föräldraledighet nu i sommar.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Skarpnäck jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Skarpnäck

Personlig assistent som kan laga persisk mat
Vi söker nu en personlig assistent till en 45-årig man boende i Kista. Arbetspassen är förlagda på vardagar, måndag till fredag, kl 15.00-19.00. Tjänsten är på 20 timmar i veckan. Då vår kund mestadels äter persisk mat är det viktigt för honom att du kan tillaga detta. Vi tror att du är kvinna och över 35 år. Ett plus är om du tidigare har jobbat som personlig assistent och behärskar både svenska och engelska. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är ansvarfull, flexibel och lyhörd för brukarens behov. I dina arbetsuppgifter ingår det att fungera som personlig assistent, där bland annat stöd och personlig omvårdnad ingår i det dagliga arbetet, såsom hjälp med hygien, matsituationer och förflyttningar. Välkommen in med din ansökan NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans Vi administrerar personlig assistans åt SERVICEKUNDER, vilka valt att vara egna arbetsgivare samt åt HELKUNDER vilka valt att NÄRA skall ta arbetsgivaransvaret. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö, utbildning, handledning, personligt bemötande och friskvård. Besök gärna vår hemsida: www.nara.nu för att läsa mer om vad vi kan erbjuda.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent som kan laga persisk mat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent som kan laga persisk mat

Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.
Omgående söker vi en personlig assistenter till vår kund i Täby som är en ung kille på 19 år. Han är multihandikappade, har epilepsi och lindrig allergi. Han behöver hjälp med alla sina grundläggande behov. Du måste behärska det svenska språket till fullo då även hjälper vår kund med kommunikationen. Som personlig assistent ansvarar du för omvårdnad och tillsyn samt hjälper honom med förflyttning och allt annat som han ska göra och komma ihåg. Då du arbetar hemma hos kundens familj som består av föräldrar och två syskon vilket innebär det att du blir en del av familjens vardag. Tjänsten kräver därför att du är en flexibel och lyhörd person som låter ditt arbete ske i stor samverkan med de andra i familjen. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet assistans yrket eller likande arbete. Du kille eller tjej, vi ser gärna att du är mellan ca 19-29 år. Passar beskrivningen in på dig? Maila då ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du söker denna tjänst och hur du är som person. Vi kallar löpande, välkommen redan i dag med din ansökan! Förekommande arbetstider; Tisdagar + Torsdagar 17,00-20,00 Varannan helg lördagar + söndagar 10,00-18,00
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 19-årig kille, Täby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.

Personlig assistent till 15-åring i Täby
Vi söker nu en personlig assistenter till Jacob, 15 år. Han är gravt utvecklingsstörd sedan födseln och har epilepsi. Han behöver hjälp med alla sina grundläggande behov. Han kan inte tala, är rullstolsburen, katetriseras och har sondknapp på magen. Om dagarna går Jacob i skolan där assistenten är med. Största delen av fritiden tillbringas med familjen. Jacob och hans syskon har fint samspel och leker gärna tillsammans. Familjen är sportig och aktiv med varm atmosfär i hemmet. Din arbetsplats är där Jacob befinner sig, vilket främst är i skolan och i hemmet, men även vid resor. Som personlig assistent ansvarar du för omvårdnad och tillsyn samt hjälper honom med förflyttning och allt annat som han ska göra och komma ihåg. Det ingår en hel del sjukvårdande uppgifter i arbetet, såsom att hantera CPAP, agera vid kramper, använda inhalator, blanda och ge epilepsimedicin, kateterisera och sondmata. Då du arbetar hemma hos Jacob innebär det att du blir en del av familjens vardag. Tjänsten kräver därför att du är en flexibel och lyhörd person som låter ditt arbete ske i stor samverkan med de andra i familjen. Du som söker denna tjänst måste ha lätt för att lära dig nya moment på kort tid och vara analytisk. Du är pigg och alert och tycker om att arbeta med barn/ungdomar. Du är noggrann, smidig och har lätt för att ta ansvar. Gott omdöme är grundläggande, liksom ordningssinne och god logisk förmåga. För att fungera i arbetet ska du utan problem kunna vistas utomhus oavsett väder och självklart kunna hjälpa Jacob i aktiviteter som sim/badträning och skid/pulkaturer/skridskoåkning med kälke. Du måste ha gått ut gymnasiet och ha fullständiga betyg. Bifoga kopia på ditt slutbetyg i ansökan. Arbetet kräver att du har god kondition och är rökfri. Eftersom Jacob är allergisk mot pälsdjur föredrar vi att du inte har det hemma. Om det finns är det viktigt att du hyser stor respekt för detta och anpassar dig med tex klädbyte inför samtliga arbetstillfällen. Passar beskrivningen in på dig? Maila då ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du söker denna tjänst och hur du är som person. Vi kallar löpande, välkommen redan i dag med din ansökan! Du kommer att arbeta ca 36 timmar i veckan på ett fast rullande schema. Exempel på passtider 7,30 - 15,30, 15,00 -23,00, 15,00-21,15, 16,00-21,00
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 15-åring i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 15-åring i Täby

Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.
Omgående söker vi en personlig assistenter till vår kund i Täby som är en ung kille på 19 år. Han är multihandikappade, har epilepsi och lindrig allergi. Han behöver hjälp med alla sina grundläggande behov. Du måste behärska det svenska språket till fullo då även hjälper vår kund med kommunikationen. Som personlig assistent ansvarar du för omvårdnad och tillsyn samt hjälper honom med förflyttning och allt annat som han ska göra och komma ihåg. Då du arbetar hemma hos kundens familj som består av föräldrar och två syskon vilket innebär det att du blir en del av familjens vardag. Tjänsten kräver därför att du är en flexibel och lyhörd person som låter ditt arbete ske i stor samverkan med de andra i familjen. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet assistans yrket eller likande arbete. Du kille eller tjej, vi ser gärna att du är mellan ca 19-29 år. Passar beskrivningen in på dig? Maila då ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du söker denna tjänst och hur du är som person. Vi kallar löpande, välkommen redan i dag med din ansökan! Förekommande arbetstider; Tisdagar + Torsdagar 17,00-20,00 Varannan helg lördagar + söndagar 10,00-18,00
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 19-årig kille, Täby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.

Personlig assistent som kan laga persisk mat
Vi söker nu en personlig assistent till en 45-årig man boende i Kista. Arbetspassen är förlagda på vardagar, måndag till fredag, kl 15.00-19.00. Tjänsten är på 20 timmar i veckan. Då vår kund mestadels äter persisk mat är det viktigt för honom att du kan tillaga detta. Vi tror att du är kvinna och över 35 år. Ett plus är om du tidigare har jobbat som personlig assistent och behärskar både svenska och engelska. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är ansvarfull, flexibel och lyhörd för brukarens behov. I dina arbetsuppgifter ingår det att fungera som personlig assistent, där bland annat stöd och personlig omvårdnad ingår i det dagliga arbetet, såsom hjälp med hygien, matsituationer och förflyttningar. Välkommen in med din ansökan NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans Vi administrerar personlig assistans åt SERVICEKUNDER, vilka valt att vara egna arbetsgivare samt åt HELKUNDER vilka valt att NÄRA skall ta arbetsgivaransvaret. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö, utbildning, handledning, personligt bemötande och friskvård. Besök gärna vår hemsida: www.nara.nu för att läsa mer om vad vi kan erbjuda.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent som kan laga persisk mat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent som kan laga persisk mat

Extrapersonal personlig assistent, Täby
Jag är en gladlynt Pensionär på 67 år. Jag är gift med en underbar man, lever ett normalt liv tack vare att jag hittade min man i livet 1986. Vi bor i en lägenhet i Täby men spenderar mycket tid i vår husvagn när vädret tillåter, husvagnen är även den placerad i Täby. Jag har en cp-skada sedan jag föddes som gör att jag har svårt med motoriken, tal och balansen. Jag sitter i vanliga fall i elrullstol men tyvärr går inte det i en husvagn. Jag använder mig av en tracks permobil utomhus! Jag har många intressen, speciellt musik och då framför allt dansmusik. Jag åker gärna långa sträckor för att få dansa. Jag tycker även om att laga mat, baka och att ha det fint runt om kring mig. Så heminredning och shopping är ett stort intresse. Jag umgås gärna med människor och tycker om att skoja och har lätt för skratt. Jag söker dig som är kvinna och rökfri. Viktigt att du inte använder starka dofter på arbetstid då jag har en allergi. Det är viktigt att du tål pälsdjur och du bör också tycka om djur. Jag värdesätter att du är en kvällspigg, ordningsam och noggrann person. Du som söker min tjänst måste inte ha några erfarenheter av att ha jobbat som personlig assistent, men det är ett stort plus om du är stark i armarna. Du får gärna ha liknande intressen som mig. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska både när det gäller tal och skrift på grund av min funktionsnedsättning. Ett annat krav är körkort och bil. Tjänsten är extra vid behov, du ska kunna hoppa in vid sjukdom och semester. Passen är både dag och kvällstid, vardag som helg. Se hit om du tycker detta låter intressant!
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal personlig assistent, Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal personlig assistent, Täby

Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vår kund är en 45-årig gladlynt rörelsehindrar kvinna. Hon är rullstolsburen och kommunicerar med hjälp av symbolspråket bliss. Hennes främsta intressen är målning, musik, promenader, bio, datorarbete, laga mat och baka. Du som söker denna tjänst är en varmhjärtad, social, pålitlig, serviceinriktad kvinna mellan 25-45 år. Du tycker om att arbeta med människor och vill bidra till ett bättre liv för någon som har det svårt. För det mesta arbetar du ensam med din brukare, men också tillsammans med en kollega som ingår i personalgruppen. Du är rök, snus och drogfri. Krav att du talar, förstår och skriver obehindrat vårt svenska språk på grund av kvinnans funktionshinder. För såväl din som din brukares del så är det en fördel om du delar några av din brukares intressen, samt själv bor i Sollentuna eller närliggande kommun. Arbetet är på deltid, cirka 60% med varierande arbetstider, 2-3 arbetspass per vecka. Vaken NATT. Välkommen med din ansökan. Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Ange referens 1012 i rubriken på din ansökan
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt

Deltidstjänst som personlig assistent i Solna!
Vi söker dig som är intresserad att arbeta deltid som personlig assistent hos en 69-årig man med förvärvad hjärnskada. Då brukaren inte har något tal är det viktigt att du är en lyhörd och vaken person som förstår att läsa av och agera på brukarens behov. Du får gärna vara en mogen kvinna med tidigare erfarenhet från vårdyrket Arbetsplatsen ligger i centrala Solna, nära till kommunikationer. Arbetstiden är ca 50 timmar på 4 veckor. Arbetspassen är förlagda dag/kväll/natt. Det är viktigt för oss att du är flexibel och även kan hoppa in extra vid sjukdom och semester. Vi har kollektivavtal. Välkommen med din ansökan som du skickar till lwlwestin@gmail.com!
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidstjänst som personlig assistent i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidstjänst som personlig assistent i Solna!

Personlig assistent kväll + varannan helg Täby
Vi behöver nu förstärka vårat gäng men en assistent till. Du behövs två kvällar i veckan och varannan helg. Vår kund är en ung kille på 19 år. Han är multihandikappad, har epilepsi och lindrig allergi. Han behöver hjälp med alla sina grundläggande behov. Du måste behärska det svenska språket till fullo då du även hjälper vår kund med kommunikationen. Som personlig assistent ansvarar du för omvårdnad och tillsyn samt hjälper honom med förflyttning och allt annat som han ska göra och komma ihåg. Du arbetar hemma hos kundens familj som består av föräldrar och två syskon vilket innebär att du blir en del av familjens vardag. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av assistans yrket eller liknande arbete. Du flexibla, lyhörda kille eller tjej med ålder 19-29 välkommen med din ansökan. Vi kallar löpande så vänta inte! Maila ditt cv och ett personligt brev där du berättar varför du söker och hur du är som person. Två kvällar i veckan 17,00-20,00 Lördag + Söndag varannan vecka 10,00-18,00
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent kväll + varannan helg Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent kväll + varannan helg Täby

Extrapersonal till kvinna i Täby
Söker dig som kan ställa upp enbart som extra när mina ordinarie har semester, är lediga eller sjuka. Jag är boende i Täby och är gift. Jag har två katter så du ska vara djurvän och inte vara allergisk emot pälsdjur. Jag har en cp-skada, sitter i elrullstol inomhus och använder mig av en permobil utomhus. Jag har talsvårigheter och är öppen, social och gladlynt av mig. Mina intressen är många, dans, shopping, hemmet, heminredning, naturen och camping då vi har husvagn. Älskar hemmakvällar och pyssla lite i hemmet. Du som söker denna tjänst ska vara rökfri och parfymfri för jag har allergi. Du bör ha körkort och bil och tycka om att köra bil längre sträckor. Vi åker ibland iväg långt för att dansa. Ser helst att du gillar dansmusik eftersom det är enbart sådan musik. Passen är förlagda dag och kväll, vardag som helg. Passen kan ibland bli långa, då speciellt om vi åker iväg för att dansa. Du ska kunna bra svenska eftersom jag har talsvårigheter. Om du tycker detta låter intressant så skicka in din ansökan till aljas1000@gmail.com.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kvinna i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kvinna i Täby

Deltidstjänst som personlig assistent i Solna!
Vi söker dig som är intresserad att arbeta deltid som personlig assistent hos en 69-årig man med förvärvad hjärnskada. Då brukaren inte har något tal är det viktigt att du är en lyhörd och vaken person som förstår att läsa av och agera på brukarens behov. Du får gärna vara en mogen kvinna med tidigare erfarenhet från vårdyrket Arbetsplatsen ligger i centrala Solna, nära till kommunikationer. Arbetstiden är ca 65 timmar på 4 veckor. Arbetspassen är förlagda dag/kväll/natt. Det är viktigt för oss att du är flexibel och även kan hoppa in extra vid sjukdom och semester. Vi har kollektivavtal. Välkommen med din ansökan som du skickar till lwlwestin@gmail.com!
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Solna
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidstjänst som personlig assistent i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidstjänst som personlig assistent i Solna!

Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vår kund är en 45-årig gladlynt rörelsehindrar kvinna. Hon är rullstolsburen och kommunicerar med hjälp av symbolspråket bliss. Hennes främsta intressen är målning, musik, promenader, bio, datorarbete, laga mat och baka. Du som söker denna tjänst är en varmhjärtad, social, pålitlig, serviceinriktad kvinna mellan 25-45 år. Du tycker om att arbeta med människor och vill bidra till ett bättre liv för någon som har det svårt. För det mesta arbetar du ensam med din brukare, men också tillsammans med en kollega som ingår i personalgruppen. Du är rök, snus och drogfri. Krav att du talar, förstår och skriver obehindrat vårt svenska språk på grund av kvinnans funktionshinder. För såväl din som din brukares del så är det en fördel om du delar några av din brukares intressen, samt själv bor i Sollentuna eller närliggande kommun. Tjänsten utgör vaken natt 10 timmars arbetspass mellan 22.00 till 08.00, du arbetar, ca 10 till 12 pass per månad. Referenser erfordras. Välkommen med din ansökan. Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Ange referens 1012 i rubriken på din ansökan
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig ass till kvinna i Sollentuna-Natt

Extrapersonal till kvinna i Täby
Söker dig som kan ställa upp enbart som extra när mina ordinarie personliga assistenter har semester, är lediga eller sjuka. Jag är boende i Täby och är gift. Jag har två katter så du ska vara djurvän och inte vara allergisk emot pälsdjur. Jag har en cp-skada, sitter i elrullstol inomhus och använder mig av en permobil utomhus. Jag har talsvårigheter och är öppen, social och gladlynt av mig. Mina intressen är många, dans, shopping, hemmet, heminredning, naturen och camping då vi har husvagn. Älskar hemmakvällar och pyssla lite i hemmet. Du som söker denna tjänst ska vara rökfri och parfymfri för jag har allergi. Du bör ha körkort och bil och tycka om att köra bil längre sträckor. Vi åker ibland iväg långt för att dansa. Ser helst att du gillar dansmusik eftersom det är enbart sådan musik. Passen är förlagda dag och kväll, vardag som helg. Passen kan ibland bli långa, då speciellt om vi åker iväg för att dansa. Du ska kunna bra svenska eftersom jag har talsvårigheter. Om du tycker detta låter intressant så skicka in din ansökan till aljas1000@gmail.com.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kvinna i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kvinna i Täby

Personlig assistentent, deltidstjänst.
Vi söker nu en personlig assistent till en 45-årig man boende i Kista. Tjänsten är på deltid. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är ansvarfull, flexibel och lyhörd för brukarens behov. Man, ålder 25-35 år. Det är av stor vikt att du behärskar det persiska språket mycket väl eftersom det är brukarens modersmål. I dina arbetsuppgifter ingår det att fungera som personlig assistent, där bland annat stöd och personlig omvårdnad ingår i det dagliga arbetet, såsom hjälp med hygien, matsituationer och förflyttningar. Välkommen in med din ansökan Ange referens 1084 NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans Vi administrerar personlig assistans åt SERVICEKUNDER, vilka valt att vara egna arbetsgivare samt åt HELKUNDER vilka valt att NÄRA skall ta arbetsgivaransvaret. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö, utbildning, handledning, personligt bemötande och friskvård. Besök gärna vår hemsida: www.nara.nu för att läsa mer om vad vi kan erbjuda.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistentent, deltidstjänst. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistentent, deltidstjänst.

Personlig assistent till flicka 11 år
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vi vill nu fylla ut med ytterligare en glad och positiv personlig assistent till vår dotter, 11 år, som har ett multihandikapp p.g.a. syrebrist under nyföddhetsperioden. Detta gör att hon har stora medicinska behov och kräver tillsyn dygnets alla timmar. Hon vill ha kontinuitet och känna trygghet. Hon behöver hjälp med bl.a. lek, träning, förflyttning, matning och hygien. Du som söker bör tala god svenska, vara rökfri och älska barn. Viktiga personliga egenskaper är engagemang, integritet, noggrannhet, lyhördhet och att kunna hantera akuta situationer. Körkort är ett plus. Din arbetsplats kommer att vara i hemmet, beläget i Täby. Tror du att du är den rätta är du mycket välkommen att skicka en utförlig beskrivning av dig själv och dina erfarenheter. Ange referens 1030 i rubriken.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 11 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 11 år

Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.
Omgående söker vi en personlig assistenter till vår kund i Täby som är en ung kille på 19 år. Han är multihandikappade, har epilepsi och lindrig allergi. Han behöver hjälp med alla sina grundläggande behov. Du måste behärska det svenska språket till fullo då även hjälper vår kund med kommunikationen. Som personlig assistent ansvarar du för omvårdnad och tillsyn samt hjälper honom med förflyttning och allt annat som han ska göra och komma ihåg. Då du arbetar hemma hos kundens familj som består av föräldrar och två syskon vilket innebär det att du blir en del av familjens vardag. Tjänsten kräver därför att du är en flexibel och lyhörd person som låter ditt arbete ske i stor samverkan med de andra i familjen. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet assistans yrket eller likande arbete. Du kille eller tjej, vi ser gärna att du är mellan ca 19-29 år. Passar beskrivningen in på dig? Maila då ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du söker denna tjänst och hur du är som person. Vi kallar löpande, välkommen redan i dag med din ansökan! Förekommande arbetstider; Tisdagar + Torsdagar 16,30-20,00 Varannan helg lördagar + söndagar 10,00-18,00
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 19-årig kille, Täby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 19-årig kille, Täby.

Jag söker en glad och pigg personlig assistent.
Jag är boende i Täby. Jag har en cp-skada och sitter i elrullstol och har talsvårigheter. Jag lever ett normalt och aktivt liv. Jag är social och gladlynt gillar att prata skoja och vara ute i svängen mycket. Nu söker jag endast timvikarier som kan hoppa in med kort varsel när mina ordinarie personliga assistenter är lediga eller sjuka. Du bör tala bra svenska då det kan vara svårt att höra vad jag säger eftersom jag har talsvårigheter. Du som svarar på denna annons ska ha bil och körkort, det kravet finns här i mitt jobb. Du ska också vara kvällspigg för det kan bli sena kvällar ibland. Du skall vara Snus, drog och rökfri. Du kan inte använda parfymer, då jag är mycket allergisk! Du skall vara noggrann i ditt jobb och tycka om att städa laga mat baka. I arbetet som assistent hos mig ingår att hjälpa till med hygien och förflyttningar. Du behöver tycka om djur och inte ha pälsallergi för jag har två katter.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Jag söker en glad och pigg personlig assistent. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jag söker en glad och pigg personlig assistent.

Kvinna i Täby söker personlig assistent
Jag är boende i Täby. Jag har en cp-skada och sitter i elrullstol och har talsvårigheter. Jag lever ett normalt och aktivt liv. Jag är social och gladlynt gillar att prata skoja och vara ute i svängen mycket. När vädret tillåter spenderar jag mycket tid i min husvagn som vi har stående i Täby. Nu söker jag endast timvikarier som kan hoppa in med kort varsel när mina ordinarie personliga assistenter är lediga eller sjuka. Du bör tala bra svenska då det kan vara svårt att höra vad jag säger eftersom jag har talsvårigheter. Du som svarar på denna annons ska ha bil och körkort, det kravet finns här i mitt jobb. Du ska också vara kvällspigg för det kan bli sena kvällar ibland. Du skall vara Snus, drog och rökfri. Du kan inte använda parfymer, då jag är mycket allergisk! Du skall vara noggrann i ditt jobb och tycka om att städa laga mat baka. I arbetet som assistent hos mig ingår att hjälpa till med hygien och förflyttningar. Du behöver tycka om djur och inte ha pälsallergi för jag har två katter.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinna i Täby söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinna i Täby söker personlig assistent

Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna
Vi söker nu två personliga assistenter till en 60 årig kvinna som bor i Vallentuna. Jag som behöver assistans är rullstolsburen. Jag behöver till viss del hjälp med min personliga hygien, samt vid måltider, hjälp med på- och avklädning samt med samtliga hushållssysslor. Du som söker den här tjänsten skall ha lite erfarenhet i yrket som personlig assistent. Jag önskar att du som söker arbete hos mig är intresserad av- och tycker om människor, jag vill att du är en inspirerande person som kan glädja mig i min vardag. Du skall vara lyhörd, stresstålig, noggrann och lugn. Det är viktigt att du respekterar den personliga integriteten. Du bör vara över 30 år och tåla katter då jag själv har två. Meriterande om du behärskar både svenska och finska språket. Du skall ha minst gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning. Vi söker två personer som kan jobba på schemarad enligt nedan. Rad 1, varannan helg 20 timmar per helg + veckorna 27 29 30 31 Heltid Rad 2, varannan helg 20 timmar per helg Tillträde omgående! Välkommen in med din ansökan
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna

Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna
Vi söker nu två personliga assistenter till en 62 årig kvinna som bor i Vallentuna. Jag som behöver assistans är rullstolsburen. Jag behöver till viss del hjälp med min personliga hygien, samt vid måltider, hjälp med på- och avklädning samt med samtliga hushållssysslor. Du som söker den här tjänsten skall ha lite erfarenhet i yrket som personlig assistent. Jag önskar att du som söker arbete hos mig är intresserad av- och tycker om människor, jag vill att du är en inspirerande person som kan glädja mig i min vardag. Du skall vara lyhörd, stresstålig, noggrann och lugn. Det är viktigt att du respekterar den personliga integriteten. Du bör vara över 30 år och tåla katter då jag själv har två. Meriterande om du behärskar både svenska och finska språket. Du skall ha minst gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning. Vi söker två personer som kan jobba på schemarad del eller heltid. Varannan helg ingår. Arbetstider är varierande mellan 06,00 - 20,00. Till sommaren tar Roslagsbanan "semester" och ersättningsbussar sätts in vilket innebär en försämring i kollektivtrafiken. Vi ser gärna att du har bil och körkort alternativ att du bor i omnejd eftersom man börjar så pass tidigt. Tillträde omgående! Välkommen in med din ansökan
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistenter till kvinna i Vallentuna

Kvinna i Täby söker personlig assistent
Jag är boende i Täby. Jag har en cp-skada och sitter i elrullstol och har talsvårigheter. Jag lever ett normalt och aktivt liv. Jag är social och gladlynt gillar att prata skoja och vara ute i svängen mycket. När vädret tillåter spenderar jag mycket tid i min husvagn som vi har stående i Täby. Nu söker jag endast timvikarier som kan hoppa in med kort varsel när mina ordinarie personliga assistenter är lediga eller sjuka. Du bör tala bra svenska då det kan vara svårt att höra vad jag säger eftersom jag har talsvårigheter. Du som svarar på denna annons ska ha bil och körkort, det kravet finns här i mitt jobb. Du ska också vara kvällspigg för det kan bli sena kvällar ibland. Du skall vara Snus, drog och rökfri. Du kan inte använda parfymer, då jag är mycket allergisk! Du skall vara noggrann i ditt jobb och tycka om att städa laga mat baka. I arbetet som assistent hos mig ingår att hjälpa till med hygien och förflyttningar. Du behöver tycka om djur och inte ha pälsallergi för jag har två katter.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinna i Täby söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinna i Täby söker personlig assistent

Personlig assistent till man i Vallentuna
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu flera personliga assistenter. Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en 46-årig sportintresserad man i Vallentuna. Du kommer jobba en del fredagar lördagar och söndagar och vara semestervikarie. Du kommer även att jobba då kunden är på läger eller dylikt. Vi söker dig som är i 30-års åldern och är glad, positiv och intresserad av idrott. Du behöver också ha körkort. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man i Vallentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man i Vallentuna

Personlig assistent till flicka 11 år.
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vi vill nu fylla ut med ytterligare en glad och positiv personlig assistent till vår dotter, 11 år, som har ett multihandikapp p.g.a. syrebrist under nyföddhetsperioden. Detta gör att hon har stora medicinska behov och kräver tillsyn dygnets alla timmar. Hon vill ha kontinuitet och känna trygghet. Hon behöver hjälp med bl.a. lek, träning, förflyttning, matning och hygien. Du som söker bör tala god svenska, vara rökfri och älska barn. Viktiga personliga egenskaper är engagemang, integritet, noggrannhet, lyhördhet och att kunna hantera akuta situationer. Körkort är ett plus. Din arbetsplats kommer att vara i hemmet, beläget i Täby. Tror du att du är den rätta är du mycket välkommen att skicka en utförlig beskrivning av dig själv och dina erfarenheter. Ange referens 1030 i rubriken.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 11 år. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 11 år.

Personlig assistent till en 20-årig tjej i täby
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Jag är en tjej på 20 år som bor med min familj nära Roslagsbanan i Näsby Park, Täby. Jag har flera funktionshinder, bl a CP, och behöver din hjälp som armar och ben i vardagen då jag sitter i rullstol. Jag är glad, busig, charmig och social. Jag älskar att gå, lyssna på och spela musik, bada samt åka buss och tåg. Du skall vara glad, pigg och utåtriktad, men framförallt skall du vara ansvarstagande och självständig. Du bör även vara flexibel och behärska svenska i tal och skrift. Tjänst 1. Två helger i månaden (ca 18t/helg) Tjänst 2. Morgon vardagar (20t/vecka). Det går även att göra tjänst 1 och 2 till en tjänst. Möjlighet till heltidstjänst under december 2014 och januari 2015. Finns även möjlighet att hoppa in extra vid sjukdom och ledigheter.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till en 20-årig tjej i täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till en 20-årig tjej i täby

Kvinna i Täby söker personlig assistent
Jag är boende i Täby. Jag har en cp-skada och sitter i elrullstol och har talsvårigheter. Jag lever ett normalt och aktivt liv. Jag är social och gladlynt gillar att prata skoja och vara ute i svängen mycket. När vädret tillåter spenderar jag mycket tid i min husvagn som vi har stående i Täby. Nu söker jag endast timvikarier som kan hoppa in med kort varsel när mina ordinarie personliga assistenter är lediga eller sjuka. Du bör tala bra svenska då det kan vara svårt att höra vad jag säger eftersom jag har talsvårigheter. Du som svarar på denna annons ska ha bil och körkort, det kravet finns här i mitt jobb. Du ska också vara kvällspigg för det kan bli sena kvällar ibland. Du skall vara Snus, drog och rökfri. Du kan inte använda parfymer, då jag är mycket allergisk! Du skall vara noggrann i ditt jobb och tycka om att städa laga mat baka. I arbetet som assistent hos mig ingår att hjälpa till med hygien och förflyttningar. Du behöver tycka om djur och inte ha pälsallergi för jag har två katter.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinna i Täby söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinna i Täby söker personlig assistent

Personlig asistent deltid Täby
Jag är en kvinna boende i Täby. Jag har en CP-skada, sitter i elrullstol och har talsvårigheter. Jag söker nu dig som är rökfri och doftfri från parfymer. Som kan jobba varje onsdag och även hoppa in extra när mina assistenter är borta. Du ska inte vara allergisk emot pälsdjur då jag har två katter. Du ska vara kattvän då jag har en kattunge på 3 månader som kräver mycket uppmärksamhet. Ser helst att du har bil då jag kan befinna mig på campingen i Täby mellan varven. Tiderna blir ena veckan 8-16 och den andra 13-20.30. Du ska helst bo nära Täby. .
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig asistent deltid Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig asistent deltid Täby

Personlig assitentent, deltid samt extra
Jag är en kvinna boende i Täby. Nu söker jag en person som kan jobba deltid och ta ca 20 timmar/ månad. Jag söker också extra personal som kan hoppa in med kort varsel när mina ordinarie assistenter är sjuka, lediga eller har semester. Du som söker måste vara djurvän och inte ha pälsallergi då jag två katter i mitt hem. Du måste vara helt rökfri och doftfri helt neutral för min allergi. Du måste ha bil och körkort då jag befinner mig på olika ställen ibland. Jag har stora talsvårigheter då det krävs att du har bra svenska både i tal och skrift. Se hit om du tycker det låter intressant så berättar jag mer.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assitentent, deltid samt extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assitentent, deltid samt extra

Söker personliga assistenter deltid samt extra
Du skall vara kvinna mellan 25-35 år Du skall ha bra Svenska i tal och skrift. Arbetstiderna är: Måndag , Tisdag ena veckan 13-20.30 och den andra veckan Måndag ,Tisdag 8-16. Du behöver ha har bil och körkort då jag kan befinna mig i min husvagnen. Du behöver också kunna köra min bil. Du ska vara lugn men ändå gladlynt och ha lätt till skratt. Du skall vara noggrann och flexibel. Du ska vara absolut vara rökfri och fri från starka parfymer då jag är allergisk. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med mig se till att det är städat och fint i mitt hem. Du behöver kunna laga mat och baka. Det är bra om du kan sy enkla saker såsom lägga upp byxor och gardiner. Du skall tycka om att hålla på att pyssla i ett hem. Jag tillbringar tiden mycket i husvagnen och vill gå långa promenader när vädret tillåter. Jag åker också iväg på olika aktiviteter och utflykter där du förväntas åka med. Jag har två katter som jag tar hand om med hjälp av mina assistenter. Det är ett plus om du gillar dansband då jag är mycket ute på dansställen och dansar till olika dansband. Om denna tjänst ser intressant för dig se hit då så berättar jag mer både om mig själv och jobbet. Det är bra om du bor i närheten av Täby då det är där jag bor.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter deltid samt extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter deltid samt extra

Personlig assistent till flicka 7 år
Vi söker en personlig assistent till en glad flicka på 7 år. Hon har en kromosomavvikelse som gör att hon ligger mycket efter i sin utveckling. Hon kan sitta själv och kryper och går utefter möbler. Hon behöver hjälp med matning, hygien och rätt stimulans. Utöver sitt handikapp är hon en glad flicka som ofta skrattar. Hon bor med sin familj i Sollentuna. Vi söker nu en assistent som kan jobba 2 eftermiddagar (15-19) i veckan och vissa söndagar. Din arbetsplats kommer vara i hemmet. Vi söker nu dig som är barnkär och intresserad av barns utveckling. Har jobbat med barn tidigare. Det viktigaste är att du har de rätta personliga egenskaperna. Du ska vara ansvarstagande, noggrann, lyhörd, flexibel och ha ett stort tålamod. Vi tror att du som söker är tjej, 23 år och uppåt och rökfri. Bifoga gärna ett personligt brev.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 7 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 7 år

Personlig assistent till flicka 12 år
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vi vill nu fylla ut med ytterligare en glad och positiv personlig assistent till vår dotter, 12 år, som har ett multihandikapp p.g.a. syrebrist under nyföddhetsperioden. Detta gör att hon har stora medicinska behov och kräver tillsyn dygnets alla timmar. Hon vill ha kontinuitet och känna trygghet. Hon behöver hjälp med bl.a. lek, träning, förflyttning, matning och hygien. Du som söker bör tala god svenska, vara rökfri och älska barn. Viktiga personliga egenskaper är engagemang, integritet, noggrannhet, lyhördhet och att kunna hantera akuta situationer. Körkort är ett plus. Din arbetsplats kommer att vara i hemmet, beläget i Täby. Tror du att du är den rätta är du mycket välkommen att skicka en utförlig beskrivning av dig själv och dina erfarenheter. Ange referens 1030 i rubriken.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 12 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 12 år

Personlig assistent till flicka 7 år
Vi söker en personlig assistent till en glad flicka på 7 år. Hon har en kromosomavvikelse som gör att hon ligger mycket efter i sin utveckling. Hon kan sitta själv och kryper och går utefter möbler. Hon behöver hjälp med matning, hygien och rätt stimulans. Utöver sitt handikapp är hon en glad flicka som ofta skrattar. Hon bor med sin familj i Sollentuna. Vi söker nu en assistent som kan jobba 2 eftermiddagar (15-19) i veckan och vissa söndagar. Din arbetsplats kommer vara i hemmet. Vi söker nu dig som är barnkär och intresserad av barns utveckling. Har jobbat med barn tidigare. Det viktigaste är att du har de rätta personliga egenskaperna. Du ska vara ansvarstagande, noggrann, lyhörd, flexibel och ha ett stort tålamod. Vi tror att du som söker är tjej, 23 år och uppåt och rökfri. Bifoga gärna ett personligt brev.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 7 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 7 år

Personlig assistent till flicka 12 år
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vi vill nu fylla ut med ytterligare en glad och positiv personlig assistent till vår dotter, 12 år, som har ett multihandikapp p.g.a. syrebrist under nyföddhetsperioden. Detta gör att hon har stora medicinska behov och kräver tillsyn dygnets alla timmar. Hon vill ha kontinuitet och känna trygghet. Hon behöver hjälp med bl.a. lek, träning, förflyttning, matning och hygien. Du som söker bör tala god svenska, vara rökfri och älska barn. Viktiga personliga egenskaper är engagemang, integritet, noggrannhet, lyhördhet och att kunna hantera akuta situationer. Körkort är ett plus. Din arbetsplats kommer att vara i hemmet, beläget i Täby. Tror du att du är den rätta är du mycket välkommen att skicka en utförlig beskrivning av dig själv och dina erfarenheter. Ange referens 1030 i rubriken.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka 12 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka 12 år

1074 Personlig assistent till ung kille
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Personlig assistent sökes till en glad 14-årig kille i norrort. Han tycker om att vara aktiv och vistas utomhus och tex. gunga, hoppa studsmatta och sång. Hans funktionsnedsättning är utvecklingsstörning och epilepsi. Han har inget eget tal. Han behöver ständig tillsyn och kan inte lämnas ensam då han kan få anfall. I arbetsuppgifterna ingår att finnas till hands och hjälpa honom med dagliga rutiner som toalettbesök, hygien, matsituationer och olika aktiviteter. Vi söker en person som kan arbeta dagtid och assistera honom när han är i skolan men som också är flexibel att kunna arbeta kvällstid vid behov. Du som söker denna tjänst är trygg i dig själv, ansvarsfull och trivs med att arbeta med yngre personer. Tjänsten är en deltidstjänst på ca: 80 %. Skicka in ansökan med CV och personligt brev redan idag. Vi gör löpande urval. Sista ansökningsdatum 5/7.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga 1074 Personlig assistent till ung kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1074 Personlig assistent till ung kille

1084 Personlig assistent Kista, deltid
NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi sköter administrationen för våra servicekunder hos oss som är egna arbetsgivare. Vi söker nu för en servicekund en personlig assistent. Vår kund är en 46-årig man boende i Kista. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är ansvarfull, flexibel och lyhörd för brukarens behov. Då vår kund nästan enbart äter persisk mat är det mycket viktigt att du kan laga persisk mat. Vi tror att du som söker är kvinna över 30 år och du kan tala både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet och tidigare jobbat som personlig assistent. I dina arbetsuppgifter ingår det att fungera som personlig assistent, där bland annat stöd och personlig omvårdnad ingår i det dagliga arbetet, såsom hjälp med hygien, matsituationer och förflyttningar. Tjänsten är på deltid, 20 timmar per vecka och passen är måndag-fredag mellan kl.15.00-19.00. Välkommen in med din ansökan.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga 1084 Personlig assistent Kista, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1084 Personlig assistent Kista, deltid

Personlig assistent
Yrke: Personlig assistent NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vi vill nu fylla ut med ytterligare en glad och positiv personlig assistent till vår dotter, 12 år, som har ett multihandikapp p.g.a. syrebrist under nyföddhetsperioden. Detta gör att hon har stora medicinska behov och kräver tillsyn dygnets alla timmar. Hon vill ha kontinuitet och känna trygghet. Hon behöver hjälp med bl.a. lek, träning, förflyttning, matning och hygien. Du som söker bör tala god svenska, vara rökfri och älska barn. Viktiga personliga egenskaper är engagemang, integritet, noggrannhet, lyhördhet och att kunna hantera akuta situationer. Körkort är ett plus. Din arbetsplats kommer att vara i hemmet, beläget i Täby. Tror du att du är den rätta är du mycket välkommen att skicka en utförlig beskrivning av dig själv och dina erfarenheter. Ange i vilken omfattning du önskar arbeta i din ansökan. Ange referens 1030 i rubriken.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

1074 Personlig assistent till ung kille
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Personlig assistent sökes till en glad 14-årig kille i norrort. Han tycker om att vara aktiv och vistas utomhus och tex. gunga, hoppa studsmatta och sång. Hans funktionsnedsättning är utvecklingsstörning och epilepsi. Han har inget eget tal. Han behöver ständig tillsyn och kan inte lämnas ensam då han kan få anfall. I arbetsuppgifterna ingår att finnas till hands och hjälpa honom med dagliga rutiner som toalettbesök, hygien, matsituationer och olika aktiviteter. Vi söker en person som kan arbeta dagtid och assistera honom när han är i skolan men som också är flexibel att kunna arbeta kvällstid vid behov. Du som söker denna tjänst är trygg i dig själv, ansvarsfull och trivs med att arbeta med yngre personer. Tjänsten är en deltidstjänst på ca: 80 %. Skicka in ansökan med CV och personligt brev redan idag. Vi gör löpande urval.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga 1074 Personlig assistent till ung kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1074 Personlig assistent till ung kille

1030 Nybliven tonårig söker personlig assistent
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. Vår nu 13-åriga dotter drabbades av syrebrist i samband med förlossningen, detta ledde tyvärr till omfattande hjärnskador som i sin tur lett till behov av mycket hjälp. Vår dotter är en glad tjej när hon inte är störd av något "bus". Hon tycker om att göra och uppleva saker tillsammans med sina assistenter. Om du är kreativ och intresserad av ett utmanande samt lärorikt jobb så är detta något för dig. Du som söker ska tala god svenska, vara positiv, empatisk, ansvarsfull, pålitlig, flexibel och noggrann. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av yrket, du lär dig här. Din arbetsplats kommer att vara i hemmet, beläget i Täby. Starten är omgående. Ange referens 1030 i rubriken.
Företag: kund c/o NÄRA AB
Ort: Täby
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga 1030 Nybliven tonårig söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1030 Nybliven tonårig söker personlig assistent


Sök lediga jobb kund c_o NÄRA AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se