löneadministratör deltid jobb - lediga jobb

löneadministratör deltid jobb löneadministratör deltid jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: löneadministratör deltid. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: löneadministratör deltid. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. löneadministratör deltid- Täby

 2. Löneadministratör deltidsuppdrag- Sollentuna

 3. Löneadministratör deltid- Bromölla

 4. Löneadministratör deltid- Täby

 5. Löneadministratör Deltid- Sundsvall

 6. Löneadministratör deltid- Göteborg

 7. Löneadministratör deltid till stor koncern- Stockholm

 8. Löneadministratör deltid- Linköping

 9. Löneadministratör deltid från omgående- Malmö

 10. Löneadministratör deltid från omgående- Stockholm

 11. Erfaren Löneadministratör deltid- Täby

 12. Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen- Stockholm

 13. Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen- Stockholm

 14. Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen- Stockholm

 15. Veho Bil Sverige söker löneadministratör deltid till Smista/Stockholm- Huddinge

 16. Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad- Ospecificerad arbetsort

 17. Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad- Ospecificerad arbetsort

 18. Erfaren Löneadministratör deltid- Täby

 19. Löneadministratör deltid till företag vid Globen- Stockholm


Mer beskrivning

löneadministratör deltid
Vi söker en erfaren löneadministratör med potential att utvecklas i vårt team. Kansliet AB är ett ungt företag som arbetar både med företag och ett antal av Sveriges större idrottsföreningar enligt mottot -Mer tid till det roliga! Vi arbetar för att hela tiden ligga i framkant och ge våra kunder en total ekonomiservice utöver det vanliga. Vårt unika koncept har medfört att vi snabbt vunnit mark mot de traditionella redovisningsbyråerna. Vårt koncept är helt enkelt unikt. Arbetsuppgifter: Du ansvarar självständigt för att ta hand om och sköta alla löne/personalrelaterade uppgifter för våra kunder som en del av vårt redovisningsteam. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat om ca ett år på deltid 50%. -tiden fördelas över månaden i takt med löneprocessen och med viss möjlighet att förlägga arbetstiden. Vi behöver dig som -Har minst 2 års kvalificerad erfarenhet av och kunskap inom löneadministration, gärna från olika arbetsgivare och branscher. -Är van att självständigt driva hela löneprocessen från nyuppläggning till sedvanlig ekonomirapportering, snabbt, rätt och i tid. -Kan ta en viktig roll i kundrelationen vilket kräver mycket goda egenskaper inom kommunikation och svenskakunskaper. Stort extra plus om du dessutom -Har erfarenhet av att arbetat på löne- och/eller redovisningsbyrå. -Har erfarenhet från flera löne- och ekonomisystem -kunskaper inom redovisning. Välkommen med din ansökan snarast i form av personligt brev inklusive löneanspråk samt CV till info@kansliet.net. Intervjuer kommer ske under augusti och tjänsten kommer tillsättas omgående.
Företag: KANSLIET I SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: löneadministratör deltid

Löneadministratör deltidsuppdrag
Löneadministratör deltidsuppdrag - start omgående Till vår kunds Stockholmskontor söker vi nu en duktig Löneadministratör. Vår kund är ett företag inom byggbranschen. Omfattning: 1 månad med möjlighet till förlängning, deltid 50-70% Plats: Sollentuna Start: Omgående I denna roll arbetar du löpande med administrationen av företagets löner i Hogia. I rollen är det viktigt att du har en helhetsbild av hela löneprocessen och förmågan att stötta kolleger i deras arbete. Förmodligen är du utbildad lönespecialist/löneadministratör och har några års erfarenhet av arbete med lönehantering Som person är du noggrann och har ett organiserat arbetssätt. Du är engagerad i det du gör, är van vid högt tempo och trivs med omväxlande arbetsuppgifter inom löneadministration. Du är serviceminded och har ett trevligt bemötande i kontakten med dina kollegor. Uppdraget är ett konsultuppdrag med start är så snart som möjligt varför intervjuer kommer att hållas fortlöpande. Vid ytterligare frågor om uppdraget kontakta gärna HR Konsulterna Åsmund Michalsen på asmund.michalsen@id-entity.se, 0733-23 21 33 alternativt Niklas Almquist på niklas.almquist@id-entity.se, 0733-640 640. Ansök tjänsten via vår hemsida: http://www.id-entity.positionett.se/assignment.php?id=1423 Vi ser fram emot att höra av dig! ID Entity är ett modernt konsultföretag inom Human Resources. Vi strävar efter att arbeta långsiktigt med våra kunder i olika faser och blir därmed ett kvalificerat bollplank i hela HR processen. ID Entitys konsulter har ett starkt engagemang i sina kunduppdrag och lägger stor vikt vid att arbeta såväl kvalitativt som effektivt och snabbt. Våra främsta kännetecken är Affärsmässighet, Professionalism och Engagemang.
Företag: ID. ENTITY AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltidsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltidsuppdrag

Löneadministratör deltid
Kort beskrivning av företaget: Ifö Sanitär är Nordens största tillverkare av VVS-produkter för badrumsmiljöer. Huvudkontoret ligger i Bromölla liksom tillverkningen av sanitetsporslin. I Mörrum produceras våra duschprodukter. Ifö Sanitär omsätter 1,3 Mkr (2012) och ingår i den internationella koncernen Sanitec. Ifö Sanitär AB har ca 500 anställda. Beskrivning av arbetsuppgifter: Jobbet handlar om att administrera löner för ca 100 anställda, såväl kollektivanställda som tjänstemän. Du kommer även att medverka i utveckling, analys och rationalisering av processer inom hela löneområdet. I arbetet kommer du att ställas inför en del praktiska löneadministrativa situationer där lag- och avtalstolkningar ofta förekommer. En hel del interna men även externa kontakter ingår i vardagen. Du arbetar mycket gentemot chefer i organisationen och stödjer med underlag som exempelvis semesterlistor, övertidsjournaler, frånvarostatistik och övriga underlag inom det löneadministrativa området. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt arbete inom exempelvis en ekonomi- eller löneavdelning. Du bör ha erfarenhet från självständigt administrativt arbete samt arbetsuppgifter som ställer höga krav på analys, logik och integritet. Erfarenhet från löneadministrativt arbete är givetvis meriterande men inget krav. Som person är du prestigelös, har god analysförmåga, är sifferorienterad och stimuleras av ett aktivt, tempofyllt och problemlösande arbete. Du ska vara en lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar då det krävs. För att få veta mer om oss eller jobbet? Kontakta HR-chef Johan Lindgård på telefon 0456-480 32. Säljare av olika rekryteringstjänster - vänligen kontakta inte oss!
Företag: IFÖ SANITÄR AB
Ort: Bromölla
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid

Löneadministratör deltid
Vi söker en löneadministratör med potential att utvecklas i vårt lag. Kansliet AB är ett ungt företag som arbetar både med företag och ett antal av Sveriges större idrottsföreningar enligt mottot -Mer tid till det roliga! Vi arbetar för att hela tiden ligga i framkant och ge våra kunder en total ekonomiservice utöver det vanliga. Arbetsuppgifter: Du assisterar vår löneansvarig för att sköta alla lönerelaterade uppgifter för några av våra kunder som en del av vårt löneteam. Tjänsten är inledningsvis deltid ca 20 timmar per månad. Tiden är förlagd i "lönetider" och med viss möjlighet att anpassa tider. Vi räknar med att tjänsten successivt kommer öka i omfattning i samband med vår fortsatta tillväxt. Vi behöver dig som -Har viss erfarenhet av och kunskap inom löneadministration, gärna från olika arbetsgivare och branscher och tidigare erfarenhet av systemet Visma Lön 300/600. Eventuellt är du mitt uppe i studier till lönespecialist. -Vill kunna driva hela löneprocessen självständigt från nyuppläggning till sedvanlig ekonomirapportering, snabbt, rätt och i tid. -Kan ta en viktig roll i kundrelationen vilket kräver mycket goda egenskaper inom kommunikation och svenskakunskaper. Stort extra plus om du dessutom -Har erfarenhet av att arbetat på löne- och/eller redovisningsbyrå. -Har erfarenhet från flera lönesystem -kunskaper inom redovisning. Välkommen med din ansökan snarast i form av personligt brev inklusive löneanspråk samt CV till info@kansliet.net. Intervjuer kommer ske löpande då tjänsten kommer tillsättas omgående.
Företag: KANSLIET I SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid

Löneadministratör Deltid
Om verksamheten: Dokumentbolaget bedriver konsultverksamhet inom IT, finansiering och administration.Vi har fått ökande förfrågningar om att administrera våra kunders lönerutiner. Du kommer att vara en del av ett team där kvalitet, lagarbete och resultat står i fokus. Arbetsbeskrivning: Som löneadministratör ansvarar du för att löneutbetalningar alltid sker i rätt tid och med mycket hög kvalitet. I arbetsuppgifterna ingår att bereda löner ( inklusive ob-tid, sjuklön, semesterlön, lönetillägg etc), ta emot frågor kring lön från medarbetare och kunder, utfärda arbetsgivarintyg, hantera reseräkningar och sammanställa statistik. Vidare innebär arbetet en regelbunden kontakt med Försäkringskassan och andra myndigheter. Löneberedningen innefattar såväl tjänstemän som kollektivare. Din profil: Krav för tjänsten är att du har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat minst 3 år med löneadministration och är van att självständigt arbeta med hela processen. Du har vana inom arbete med flera olika avtal inom tjänstemanna- och kollektivlöner. Du har även grundförståelse i bokföring. Som person är du noggrann och prestigelös. -Du är strukturerad och har en positiv grundinställning. -Du är en lagspelare som tar ett stort självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. -Du tycker om att ge service. -Du är systemintresserad. -Du tycker om att arbeta med att utveckla befintligt arbetssätt. -Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du som känner igen dig i ovanstående och vill arbeta i ett framgångsrikt serviceföretag med goda möjligheter att utvecklas är välkommen att söka. Tjänsten är till att börja med på 50 % men kan komma att ökas om önskemål finns. Varmt välkommen in med din ansökan! Vi tar enbart emot ansökningar via mail och post, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Företag: DOKUMENTBOLAGET i Norr AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör Deltid

Löneadministratör deltid
Arbetsuppgifter Nu söker vi för kunds räkning en löneadministratör för deltidsuppdrag. Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration och som vill arbeta 50-75%. Företaget är familjeägt med en lång och stabil verksamhet på flera orter i Sverige. Deras kunder är framförallt verksamma i Sverige och Norge. Företaget erbjuder tekniska påbyggnadslösningar för tyngre fordon. Arbetsuppgifterna rör administration av löner enligt gällande lagar, avtal och kollektivavtal. Uppdraget startar omgående och för rätt person finns det möjlighet till fastanställning hos kund. Din bakgrund För att passa för den här tjänsten bör du ha relevant utbildning inom personal/löneadministration samt några års erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Vi förutsätter vidare att du har god datavana och mycket goda kunskaper i MS Office. Om du har erfarenhet av att arbeta i Hogia Lön är det meriterande. Du talar och skriver svenska flytande samt uttrycker dig väl på engelska i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper Du är en person med god kommunikativ förmåga och är van vid att ta stort ansvar. Det är viktigt att du kan arbeta bra självständigt men även fungera i grupp. Vidare är du noggrann, ordningsam och har ett sinne för siffror. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidareanställning /Deltid / Göteborg Tillträdesdag Tjänsten ska tillsättas omgående ochv i går igenom ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt! Information Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal. Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Företag: Lernia Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid

Löneadministratör deltid till stor koncern
Academic Resource söker för kunds räkning en löneadministratör på deltid till ett spännande företag i city. Vår kund är verksam inom restaurang och nöjesindustrin och koncernen är en av Sveriges ledande aktörer inom branschen och sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. För rätt person erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en fartfylld och spännande koncern! Arbetsuppgifter Som löneadministratör kommer du arbeta i en centraliserad funktion mot hela koncernen. Verksamhetschef i respektive bolag är ansvarig för löneregistreringen och godkännandet av medarbetarens löner där din roll är en support- och kontrollfunktion. Du kommer inte att arbeta med lönerna från ax till limpa utan ditt arbete innebär att säkerställa att driftens arbete är korrekt. Löneflödet ligger på omkring 900-1 200 löner, beroende på säsong. Du arbetar i ett nära samarbete med en annan löneadministratör där ni har uppdelat ansvar för olika bolag inom koncernen. Därutöver ansvar du för all kontakt med myndigheter, administrationen kring pensioner och försäkringar samt lönestatistik. Vidare genomför du årsskiftesrutiner och semesterårsskifte. Din profil Vi söker dig som helst har dokumenterad erfarenhet eller/och utbildning inom lön. Du har minst 1-2 års erfarenhet som löneadministratör och gärna från större organisationer. Längre arbetslivserfarenhet är meriterande. Som person är du en god kommunikatör som trivs med många olika kontaktytor, både internt och externt. Du har skinn på näsan och vågar stå upp för din funktion som löneadministratör och de processer, rutiner och deadlines som finns. Vidare är du beslutsam och har en mycket god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att man har drivkraften och effektiviteten i sitt arbete och förstår vikten av ett högt tempo och hög arbetsbelastning under perioder. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Omfattning deltid, 50-75 %. Stämmer du in på profilen? ANSÖKAN: EJ REGISTRERAD?-> FYLL I KONTAKTUPPGIFTER Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: londel1015 Frågor besvaras via mail av ansvarig Rekryterare, Tara Soltani: tara.soltani@academicresource.se REDAN REGISTRERAD?-> MAILA ANSVARIG REKRYTERARE Om du tidigare är registrerad (dvs fyllt i dina kontaktuppgifter) och vill söka en ny tjänst ber vi dig att skicka din ansökan till ansvariga rekryterare direkt. Du fyller i rätt referensnamn för tjänsten i ämnesraden i mailet. Sökord: lön löneadministration administration ekonomi lönekonsult HR deltid
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid till stor koncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid till stor koncern

Löneadministratör deltid
Har du erfarenhet av löneadministration och vill arbeta på deltid i ett stort företag? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för kunds räkning en erfaren löneadministratör för ett kortare uppdrag. Hur ser din arbetsdag ut? Som löneadministratör kommer du att arbeta med löner för kollektivanställda. Du kommer att räkna och kontrollera tidrapporter i pappersform för att sedan föra in informationen i lönesystemet. I din roll som löneadministratör kommer du bland annat att hantera OB och skiftformstillägg samt arbeta i Excel för att göra diverse uträkningar. Vidare rapporterar du till Försäkringskassan, Fora och Collektum. Företaget arbetar i lönesystemet Visma. Vem trivs här? Vi ser att du har arbetat med löner i en kollektivavtalad verksamhet tidigare. Gillar du att ha ordning och reda samt är noggrann i ditt arbetssätt kommer du att lyckas i rollen som löneadministratör. Då uppdraget är under en kortare period krävs det att du är självgående och har arbetat i Visma tidigare. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas 1 december och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du fyller i formuläret nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig Anna Engström på 013-358881. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid

Löneadministratör deltid från omgående
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom Kommun, Landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger vår personal för deras höga kompetens, goda bemötande och flexibilitet. Vi söker nu en erfaren löneadministratör till vårt kontor i centrala Stockholm till en fast deltidstjänst med start från omgående. Du får bereda, sammanställa och betala ut löner för såväl kollektivanställda som tjänstemän. Du kan även få hantera pensioner, administrera reseräkningar och tjänstebilar. Det ingår i din tjänst att säkerställa att lagar och kollektivavtal inom ditt område efterföljs och att de anställda får sin lön i tid. Arbetet kommer att ske i Visma. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av bemanningsföretag och arbetat i Intelliplan tidigare. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss på niclas.cleverling@medcura.se. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare. Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: Medcura AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid från omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid från omgående

Löneadministratör deltid från omgående
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom Kommun, Landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger vår personal för deras höga kompetens, goda bemötande och flexibilitet. Vi söker nu en erfaren löneadministratör till vårt kontor i centrala Stockholm till en fast deltidstjänst med start från omgående. Du får bereda, sammanställa och betala ut löner för såväl kollektivanställda som tjänstemän. Du kan även få hantera pensioner, administrera reseräkningar och tjänstebilar. Det ingår i din tjänst att säkerställa att lagar och kollektivavtal inom ditt område efterföljs och att de anställda får sin lön i tid. Arbetet kommer att ske i Visma. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av bemanningsföretag och arbetat i Intelliplan tidigare. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss på niclas.cleverling@medcura.se. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare. Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: Medcura AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid från omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid från omgående

Erfaren Löneadministratör deltid
Vi söker en löneadministratör med potential att utvecklas i vårt lag. Kansliet AB är ett ungt företag som arbetar både med företag och ett antal av Sveriges större idrottsföreningar enligt mottot -Mer tid till det roliga! Vi arbetar för att hela tiden ligga i framkant och ge våra kunder en total ekonomiservice utöver det vanliga. Arbetsuppgifter: Du kan sköta alla lönerelaterade uppgifter för några av våra kunder som en del av vårt löneteam. Tjänsten är inledningsvis deltid ca 75%. Tiden är förlagd i "lönetider" och med viss möjlighet att anpassa. Vi räknar med att tjänsten successivt kan öka i omfattning i samband med vår fortsatta tillväxt. Vi behöver dig som -Har 5 års erfarenhet av och kunskap inom löneadministration, -Kan driva hela löneprocessen självständigt från nyuppläggning till sedvanlig ekonomirapportering, snabbt, rätt och i tid. -Kan ta en viktig roll i kundrelationen vilket kräver mycket goda egenskaper inom kommunikation och svenskakunskaper. Stort extra plus om du dessutom -Har erfarenhet av att arbetat på löne- och/eller redovisningsbyrå. -Har erfarenhet från flera lönesystem, främst Hogia Lön+ -Har erfarenhet av avtal som teknikinstallation, Almega och Unionen Idrott -kunskaper inom redovisning. Välkommen med din ansökan snarast i form av personligt brev inklusive löneanspråk samt CV till lon@kansliet.net. Intervjuer kommer ske löpande då tjänsten kommer tillsättas omgående.
Företag: KANSLIET I SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör deltid

Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen
Arbetsuppgifter • Som löneadministratör kommer du arbeta i en centraliserad funktion mot hela koncernen. Verksamhetschef i respektive bolag är ansvarig för löneregistreringen och godkännandet av medarbetarens löner där din roll är en support- och kontrollfunktion. • Du kommer inte att arbeta med lönerna från ax till limpa utan ditt arbete innebär att säkerställa att driftens arbete är korrekt. Löneflödet ligger på omkring 900-1 200 löner, beroende på säsong. • Därutöver ansvar du för kontakt med myndigheter, administrationen kring pensioner och försäkringar samt lönestatistik. • Vidare genomför du årsskiftesrutiner och semesterårsskifte. • Löneadministratören genomför utbildning till chefer och medarbetare beträffande lön och lönesystem (Caspeco). • Aktivt besöka alla verksamheter inom Stureplansgruppen och arbeta med utveckling och förbättringar inom avdelningen och regelbundet komma med utvecklings- och förbättringsförslag. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet och utbildning inom lön. Du har minst 3-5 års erfarenhet som löneadministratör och gärna från större organisationer. Längre arbetslivserfarenhet är meriterande. Som person är du en god kommunikatör som trivs med många olika kontaktytor, både internt och externt. Du har skinn på näsan och vågar stå upp för din funktion som löneadministratör och de processer, rutiner och deadlines som finns. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har drivkraften och effektiviteten i ditt arbete och förstår vikten av ett högt tempo och hög arbetsbelastning under perioder samt att du har viss erfarenhet av processförbättringar. Du är van att leverera med förstklassig service och har ett stort ansvarstagande oavsett vem som behöver hjälp. Vidare har du förmågan att se både detaljer och helheten i ditt arbete och kan växla fokus däremellan och avgöra prioriteringsordning för kommande arbete. Du kan driva ditt eget arbete framåt genom att vara självgående, inneha initiativförmåga och modet att prova nya idéer. Stureplansgruppen är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Västerås. Företaget erbjuder unika helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i gästernas livsstils- och nöjesbehov.
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen

Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen
Arbetsuppgifter • Som löneadministratör kommer du arbeta i en centraliserad funktion mot hela koncernen. Verksamhetschef i respektive bolag är ansvarig för löneregistreringen och godkännandet av medarbetarens löner där din roll är en support- och kontrollfunktion. • Du kommer inte att arbeta med lönerna från ax till limpa utan ditt arbete innebär att säkerställa att driftens arbete är korrekt. Löneflödet ligger på omkring 900-1 200 löner, beroende på säsong. • Därutöver ansvar du för kontakt med myndigheter, administrationen kring pensioner och försäkringar samt lönestatistik. • Vidare genomför du årsskiftesrutiner och semesterårsskifte. • Löneadministratören genomför utbildning till chefer och medarbetare beträffande lön och lönesystem (Caspeco). • Aktivt besöka alla verksamheter inom Stureplansgruppen och arbeta med utveckling och förbättringar inom avdelningen och regelbundet komma med utvecklings- och förbättringsförslag. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet och utbildning inom lön. Du har minst 3-5 års erfarenhet som löneadministratör och gärna från större organisationer. Längre arbetslivserfarenhet är meriterande. Som person är du en god kommunikatör som trivs med många olika kontaktytor, både internt och externt. Du har skinn på näsan och vågar stå upp för din funktion som löneadministratör och de processer, rutiner och deadlines som finns. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har drivkraften och effektiviteten i ditt arbete och förstår vikten av ett högt tempo och hög arbetsbelastning under perioder samt att du har viss erfarenhet av processförbättringar. Du är van att leverera med förstklassig service och har ett stort ansvarstagande oavsett vem som behöver hjälp. Vidare har du förmågan att se både detaljer och helheten i ditt arbete och kan växla fokus däremellan och avgöra prioriteringsordning för kommande arbete. Du kan driva ditt eget arbete framåt genom att vara självgående, inneha initiativförmåga och modet att prova nya idéer. Stureplansgruppen är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Västerås. Företaget erbjuder unika helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i gästernas livsstils- och nöjesbehov.
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen

Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen
Academic Resource söker för kunds räkning en löneadministratör till Stureplansgruppen. Vår kund är verksam inom restaurang och nöjesindustrin och koncernen är en av Sveriges ledande aktörer inom branschen och sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. För rätt person erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en spännande koncern! Arbetsuppgifter • Som löneadministratör kommer du arbeta i en centraliserad funktion mot hela koncernen. Verksamhetschef i respektive bolag är ansvarig för löneregistreringen och godkännandet av medarbetarens löner där din roll är en support- och kontrollfunktion. • Du kommer inte att arbeta med lönerna från ax till limpa utan ditt arbete innebär att säkerställa att driftens arbete är korrekt. Löneflödet ligger på omkring 900-1 200 löner, beroende på säsong. • Därutöver ansvar du för kontakt med myndigheter, administrationen kring pensioner och försäkringar samt lönestatistik. • Vidare genomför du årsskiftesrutiner och semesterårsskifte. • Löneadministratören genomför utbildning till chefer och medarbetare beträffande lön och lönesystem (Caspeco). • Aktivt besöka alla verksamheter inom Stureplansgruppen och arbeta med utveckling och förbättringar inom avdelningen och regelbundet komma med utvecklings- och förbättringsförslag. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet och utbildning inom lön. Du har minst 3-5 års erfarenhet som löneadministratör och gärna från större organisationer. Längre arbetslivserfarenhet är meriterande. Som person är du en god kommunikatör som trivs med många olika kontaktytor, både internt och externt. Du har skinn på näsan och vågar stå upp för din funktion som löneadministratör och de processer, rutiner och deadlines som finns. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har drivkraften och effektiviteten i ditt arbete och förstår vikten av ett högt tempo och hög arbetsbelastning under perioder samt att du har viss erfarenhet av processförbättringar. Du är van att leverera med förstklassig service och har ett stort ansvarstagande oavsett vem som behöver hjälp. Vidare har du förmågan att se både detaljer och helheten i ditt arbete och kan växla fokus däremellan och avgöra prioriteringsordning för kommande arbete. Du kan driva ditt eget arbete framåt genom att vara självgående, inneha initiativförmåga och modet att prova nya idéer. Stureplansgruppen är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Västerås. Företaget erbjuder unika helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i gästernas livsstils- och nöjesbehov.
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid till Stureplansgruppen

Veho Bil Sverige söker löneadministratör deltid till Smista/Stockholm
Du kommer att arbeta med: På vår anläggning i Smista kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av hantering av samtliga delar i löneprocessen för arbetare och tjänstemän (Stockholm, Örebro och Karlstad). Vilket då kommer att innefatta lönekörningar, avstämningar, rättelser, sammanställning och uttag av rapporter, anställningsavtal, uppläggning av nyanställda etc.. Du kommer att arbeta i lön- och tidredovisningssystemet AGDA PS. Vem du är: Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av löneadministration. Du har tidigare arbetat i något större lönesystem, som tex AGDA/ Visma. Du är noggrann, strukturerad och arbetar med stor integritet. Då du kommer att ha en servicefunktion gentemot våra chefer och kollegor är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot alla dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil. Vi erbjuder dig: Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt och ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra, accepterar varandras olikheter och har nära till skratt. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Veho Bil Sverige AB ingår i VEHO Oy AB som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och är ca 180 anställda. Vi finns med fullserviceanläggning i Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp. På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster. Vi är nu inne i en spännande och utvecklande fas där vi expanderar och bygger nytt och söker därför fler duktiga och ambitiösa medarbetare till vårt huvudkontor i Smista. Veho Bils vision är att ligga i framkant, upprätthålla och utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Att du delar vårt mål är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Vi satsar vidare och bygger nytt för framtiden! Vill du vara med oss i denna expansion?
Företag: VEHO BIL SVERIGE AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Veho Bil Sverige söker löneadministratör deltid till Smista/Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Veho Bil Sverige söker löneadministratör deltid till Smista/Stockholm

Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad
Vi söker för kunds räkning, ett kreditförmedlingsföretag på Östermalm i Stockholm med ett 100- tal anställda, en löneadministratör ca 1 dag/månad. Din profil / arbetsuppgifter Rollen är att övergripande se över lönerna, då det finns en junior löneadministratör på plats som behöver stöd.. Det är en fördel om du har arbetat i Hogia. Du har minst flera års erfarenhet av att arbeta med löner gärna mer och känner dig mycket trygg i din roll. Övrigt Tjänsten är ett konsultuppdrag ca 1 dag/månad och ska tillsättas snarast före eller efter semestrarna. Kontakta Josephine ivstam för mer information, mejl: josephine.ivstam@sifferverket.se  Omd u tycker att tjänsten passar in på din profil så tveka inte med att skicka in din intresseanmälan så snart som möjligt via länken nedan dvs under annonsen på www.sifferverket.se Vi intervjuar fortlöpande.
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad

Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad
Vi söker för kunds räkning, ett kreditförmedlingsföretag på Östermalm i Stockholm med ett 100- tal anställda, en löneadministratör ca 1 dag/månad. Din profil / arbetsuppgifter Rollen är att övergripande se över lönerna, då det finns en junior löneadministratör på plats som behöver stöd.. Det är en fördel om du har arbetat i Hogia. Du har minst flera års erfarenhet av att arbeta med löner gärna mer och känner dig mycket trygg i din roll. Övrigt Tjänsten är ett konsultuppdrag ca 1 dag/månad och ska tillsättas snarast före eller efter semestrarna. Kontakta Josephine ivstam för mer information, mejl: josephine.ivstam@sifferverket.se  Omd u tycker att tjänsten passar in på din profil så tveka inte med att skicka in din intresseanmälan så snart som möjligt via länken nedan dvs under annonsen på www.sifferverket.se Vi intervjuar fortlöpande.
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultuppdrag löneadministratör deltid 1 dag/månad

Erfaren Löneadministratör deltid
Du kan sköta alla lönerelaterade uppgifter från ax till limpa för ett antal av våra kunder som del av vårt löneteam. Du har kontakt med kunder och myndigheter och är mycket kommunikativ och mån om att hålla en hög servicenivå. Du kommer exempelvis att arbeta med att administrera företagets löner, tolka lagar och avtal samt rapportera statistik. Ditt stora fokus kommer att ligga på löpande löneadministration men du kommer också att få möjlighet att arbeta med övriga administrativa uppgifter som förekommer på en löneavdelning. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat på deltid ca 50-75% fram till 31/3 med goda chanser till förlängning! Hur arbetstiden förläggs är till stor del flexibelt men vi ser gärna att du kan arbeta mer intensivt under lönekörningsperioderna och mindre i de lugna perioderna däremellan. Vi behöver dig som -Har minst 2 års erfarenhet av och kunskap inom löneadministration, -Kan driva hela löneprocessen självständigt, snabbt, rätt och i tid, samt ansvara för delar av lönearbetets sidoprocesser som pensionsrapportering och myndighetskontakter. -Kan ta en viktig roll i kundrelationen vilket kräver mycket goda egenskaper inom kommunikation och svenskakunskaper. Stort extra plus om du dessutom -Har erfarenhet av att arbetat på löne- och/eller redovisningsbyrå. -Har erfarenhet från Hogia Lön Plus -Har kunskaper inom/intresse av lönesystem, försystem och implementering. Vi har precis inlett en större förändringsprocess med fokus på digitalisering, effektivisering och kvalitetssäkring och det finns därför stora möjligheter att få bidra även till det arbetet. Kansliet AB är en extern ekonomiavdelning för ett trettiotal kunder med målet att effektivisera varje kunds ekonomiadministration, så att de får ”Mer tid till det roliga”. Våra kunder är främst idrottsföreningar men vi har även allt fler företag som kunder. Verksamheten är uppdelad i team, där varje team har ansvar för sitt specifika ansvarsområde såsom redovisning, reskontra och lön. Det finns ett gott och nära samarbete mellan teamen. Nu är vi inne i en expansiv fas och söker därför snarast en ny kollega till vårt löneteam.
Företag: KANSLIET I SVERIGE AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör deltid

Löneadministratör deltid till företag vid Globen
För kunds räkning söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 40%, med start snarast möjligt. Uppdraget är initialt 3-6 månader, men goda chanser finns till förlängning. Företaget sitter vid Globen. Ditt uppdrag Vår kund, ett företag inom vård & hälsa, söker nu en självgående löneadministratör som kan stötta deras befintliga löneansvarig ca 2 dagar/vecka. Du kommer att arbeta med hela lönekedjan, varför det är viktigt att du tidigare har erfarenhet av självständigt lönearbete. Då bolaget växer behöver man ytterligare en person som hantera bolagets nu ca 400 löner i Hogia. Samtliga löner är tjänstemannalöner och man följer 3 olika kollektivavtal. Man kommer att tillhöra HR teamet på 2 personer. Det är en lättsam och trevlig stämning på företaget med högt i tak och mycket personer i rörelse. Din bakgrund Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete där du arbetat självständigt med hela lönekedjan. Du har god vana av att tolka olika kollektivavtal och är meriterande ifall du tidigare har arbetat i lönesystemet Hogia, men det är inte ett krav. Som person är du noggrann och strukturerad. Du är självgående i ditt arbete och trygg i din kompetens. Vidare är det viktigt att du är samarbetsorienterad och flexibel, då du kommer att arbeta nära företagets befintliga löneadministratör. När du blir en av oss Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.   Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. Om du vill veta mer Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se ) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se ). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: Wise Professionals
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör deltid till företag vid Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör deltid till företag vid Globen


Sök lediga jobb löneadministratör deltid

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se