sMedia Group jobb - lediga jobb

sMedia Group jobb sMedia Group jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: sMedia Group. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: sMedia Group. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Account Manager- Stockholm

 2. Account manager- Stockholm

 3. Account Manager- Stockholm

 4. Account Manager inom Online Media.- Stockholm

 5. Key Account Manager- Stockholm

 6. Key Account Manager- Stockholm

 7. Key Account Manager- Stockholm

 8. Account manager Online- Stockholm

 9. Account manager Online- Stockholm

 10. Account manager Online- Stockholm

 11. Key Account Manager- Stockholm

 12. Account manager Online- Stockholm

 13. Administrativa uppgifter, kundtjänst.- Stockholm

 14. Account manager- Stockholm

 15. Account Manager till sMedia Group- Stockholm

 16. Key Account Manager för Viivilla.se- Stockholm

 17. Mediesäljare för Vi i Villa Print och Online- Stockholm


Mer beskrivning

Account Manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare tre stycken Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. Du erhåller den utbildning som behövs för att lyckas! ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du sMedia Group ´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja, helst både via telefon och möten. Har du erfarenhet från försäljning inom webb eller mobila tjänster är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du vill utvecklas som säljare. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Account manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare tre stycken Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. Du erhåller den utbildning som behövs för att lyckas! ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du sMedia Group ´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja, helst både via telefon och möten. Har du erfarenhet från försäljning inom webb eller mobila tjänster är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du vill utvecklas som säljare. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden.
Företag: sMedia Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager

Account Manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare tre stycken Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. Du erhåller den utbildning som behövs för att lyckas! ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du sMedia Group´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja, helst både via telefon och möten. Har du erfarenhet från försäljning inom webb eller mobila tjänster är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du vill utvecklas som säljare. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Account Manager inom Online Media.
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare tre stycken Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. Du erhåller den utbildning som behövs för att lyckas! ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du sMedia Group´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha försäljningserfarenhet av digitalmedia och viss förståelse hur Google fungerar. Har du erfarenhet från försäljning inom webb eller mobila tjänster är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du vill utvecklas som säljare. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager inom Online Media. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager inom Online Media.

Key Account Manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare två stycken Key Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. ARBETSUPPGIFTER Som Key Account Manager är du sMedia Group´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Key Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder samt utveckla affärsrelationen med din befintliga kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av redaktionell marknadsföring helst både via telefon och möten. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager

Key Account Manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare två stycken Key Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. ARBETSUPPGIFTER Som Key Account Manager är du sMedia Group´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Key Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder samt utveckla affärsrelationen med din befintliga kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av redaktionell marknadsföring helst både via telefon och möten. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager

Key Account Manager
Redaktionell annonsering är idag ett av de bästa sätten för företag att annonsera med! Det ger inte bara bra resultat utan skapar ett högt förtroende för både produkten och företaget. Vi söker nu 2 Key Account Managers som vill jobba med oss och sälja just redaktionell annonsering med hjälp av både telefon och besök. Vår huvudsakliga produkt är Redaktionell annonsering men vi erbjuder även vår kunder annan annonsering såsom Adwords och Facebook. sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media.  Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik.  Om du känner dig sugen så kommer dina arbetsuppgifter bestå av: Som Key Account Manager är du sMedia Group´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Key Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och möte där du erbjuder dem en skräddarsydd lösning. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder samt utveckla affärsrelationen med din befintliga kunder då det oftast merförsäljning på våra kunder. Vem är du?: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja marknadsföring online både via telefon och möten.  Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. - Du trivs i en miljö där det är högt i tak. - Du är en positiv och utåtriktad person.  - Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. - Du är envis och tävlingsinriktad. - Du trivs med högt tempo är van att jobba mot budget/mål.  Vad får du när du jobbar med oss: Mobiltelefon och Laptop En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor centralt på Kungsgatan. Säljutbildning samt löpande understöd. Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget.  Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak så du påverkar själv hur mycket du vill tjäna! Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett kreativt online företag med positivt företagsklimat. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager

Account manager Online
sMediaGroup söker 3 st hungriga mediasäljare som ska fokusera på att sälja webbannonsering på en av Sveriges största villatidning; Vi i Villa. ARBETSBESKRIVNING Du ansvarar för allt från förarbete med prospektering, analys och strategi till att genomföra hela säljprocessen med försäljning per telefon och offerthantering. Du kommer att ha fullt budget- och resultatansvar för dina kunder och rapporterar ditt arbete direkt till din försäljningschef. VI SÖKER DIG SOM har ambitioner om att utvecklas i en säljande roll och vill utveckla ditt affärssinne vill ta klivet in i en spännande och utmanade säljorganisation tycker om att tävla och mäta dina prestationer med omgivningen Vi tittar mycket på dina ambitioner, tävlingsinstinkt och din energi. Har du säljerfarenhet är det meriterande, men det är din hunger som avgör! Vi förväntar oss att du är en fantasifull och drivande person som inte nöjer dig med att vara lagom och mittimellanpersonen utan är den som heal tiden drivs mot nya mål. Engagemang och resultat belönas med både tävlingsvinster och framtida avancemang i företaget. Du kommer att sitta på ett av de bästa lägena i Stockholm; Kungsgatan 29! Du kommer att få utbildning, coachning och peppning inte bara från din chef utan även från dina kollegor. Du kommer att jobba med en sammansatt gäng av Entreprenörer med högt i tak. Känner du dig sugen på detta så ska du skicka ditt CV till oss omgående! ARBETSTID/VARAKTIGHET Heltid/Provanställning LÖN Fast grundlön + provision
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager Online

Account manager Online
sMedia Group söker 2 st hungriga mediasäljare som ska fokusera på att sälja webbannonser på auktion.viivilla.se Auktion.viivilla.se är en del av viivilla.se och riktar sig mot villaägarna i Sverige genom 110 000 unika besökare/vecka samt riktat e-postutskick till 150 000 medlemmar. Auktionssiten är ett extremt kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sina produkter och tjänster mot en köpstark målgrupp. ARBETSBESKRIVNING Du ansvarar för allt från förarbete med prospektering, analys och strategi till att genomföra hela säljprocessen med försäljning per telefon och offerthantering. Du kommer att ha fullt budget- och resultatansvar för dina kunder och rapporterar ditt arbete direkt till din försäljningschef. VI SÖKER DIG SOM har ambitioner om att utvecklas i en säljande roll och vill utveckla ditt affärssinne vill ta klivet in i en spännande och utmanade säljorganisation tycker om att tävla och mäta dina prestationer med omgivningen Vi tittar mycket på dina ambitioner, tävlingsinstinkt och din energi. Har du säljerfarenhet är det meriterande, men det är din hunger som avgör! Vi förväntar oss att du är en fantasifull och drivande person som inte nöjer dig med att vara lagom och mittimellanpersonen utan är den som hela tiden drivs mot nya mål. Engagemang och resultat belönas med både tävlingsvinster och framtida avancemang i företaget. Du kommer att sitta på ett av de bästa lägena i Stockholm; Kungsgatan 29! Du kommer att få utbildning, coachning och peppning inte bara från din chef utan även från dina kollegor. Du kommer att jobba med en sammansatt gäng av Entreprenörer med högt i tak. Känner du dig sugen på detta så ska du skicka ditt CV till oss omgående!
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager Online

Account manager Online
sMedia Group söker 2 st hungriga mediasäljare som ska fokusera på att sälja webbannonser på auktion.viivilla.se Auktion.viivilla.se är en del av viivilla.se och riktar sig mot villaägarna i Sverige genom 110 000 unika besökare/vecka samt riktat e-postutskick till 150 000 medlemmar. Auktionssiten är ett extremt kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sina produkter och tjänster mot en köpstark målgrupp. ARBETSBESKRIVNING Du ansvarar för allt från förarbete med prospektering, analys och strategi till att genomföra hela säljprocessen med försäljning per telefon och offerthantering. Du kommer att ha fullt budget- och resultatansvar för dina kunder och rapporterar ditt arbete direkt till din försäljningschef. VI SÖKER DIG SOM har ambitioner om att utvecklas i en säljande roll och vill utveckla ditt affärssinne vill ta klivet in i en spännande och utmanade säljorganisation tycker om att tävla och mäta dina prestationer med omgivningen Vi tittar mycket på dina ambitioner, tävlingsinstinkt och din energi. Har du säljerfarenhet är det meriterande, men det är din hunger som avgör! Vi förväntar oss att du är en fantasifull och drivande person som inte nöjer dig med att vara lagom och mittimellanpersonen utan är den som hela tiden drivs mot nya mål. Engagemang och resultat belönas med både tävlingsvinster och framtida avancemang i företaget. Du kommer att sitta på ett av de bästa lägena i Stockholm; Kungsgatan 29! Du kommer att få utbildning, coachning och peppning inte bara från din chef utan även från dina kollegor. Du kommer att jobba med en sammansatt gäng av Entreprenörer med högt i tak. Känner du dig sugen på detta så ska du skicka ditt CV till oss omgående!
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager Online

Key Account Manager
Redaktionell annonsering är idag ett av de bästa sätten för företag att annonsera med! Det ger inte bara bra resultat utan skapar ett högt förtroende för både produkten och företaget. Vi söker nu 2 Key Account Managers som vill jobba med oss och sälja just redaktionell annonsering med hjälp av både telefon och besök. Vår huvudsakliga produkt är Redaktionell annonsering men vi erbjuder även vår kunder annan annonsering såsom Adwords och Facebook. sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media.  Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik.  Om du känner dig sugen så kommer dina arbetsuppgifter bestå av: Som Key Account Manager är du sMedia Group´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Key Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och möte där du erbjuder dem en skräddarsydd lösning. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder samt utveckla affärsrelationen med din befintliga kunder då det oftast merförsäljning på våra kunder. Vem är du?: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja marknadsföring online både via telefon och möten.  Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. - Du trivs i en miljö där det är högt i tak. - Du är en positiv och utåtriktad person.  - Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. - Du är envis och tävlingsinriktad. - Du trivs med högt tempo är van att jobba mot budget/mål.  Vad får du när du jobbar med oss: Mobiltelefon och Laptop En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor centralt på Kungsgatan. Säljutbildning samt löpande understöd. Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget.  Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak så du påverkar själv hur mycket du vill tjäna! Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett kreativt online företag med positivt företagsklimat. Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager

Account manager Online
Vi söker nu flera hungriga annonssäljare som vill bearbeta en rolig, utvecklande och utmanande produkt: auktion.viivilla.se samt viivilla.se Det är en produkt som säljs in till företag som vill marknadsföra sig mot Villaägarna i landet som ger en faktisk effekt från första dagen. Du jobbar självständigt med att hitta dina kunder, säljer in på dom och därmed skapar din egna kundlista som du vårdar ömt. Till din hjälp får du daglig coachning, uppföljning, ris & ros för att du ska kunna utveckla dig i din roll och framgångsrik säljare. Vi ser gärna att du lyft säljtelefon nån gång tidigare! dock ej ett krav. De vi söker är egentligen hungriga säljare som inte är rädda att ta för sig och skapa sin egna lön då vi inte har några tak på den. Vi sitter ruskigt bra till mitt på Kungsgatan med ett stenkast från Stureplan och du kan förvänta dig roliga, orädda kollegor med högt i tak när du jobbar med oss. Vi ser gärna att du skickar ditt CV men framförallt att du slår oss en signal så vi får snacka lite och hitta en tid för en intervju. Väl mött!
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager Online

Administrativa uppgifter, kundtjänst.
Nu söker vi dig som är en driven person som vill vara delaktig i vårt team på sMedia Group. Tjänsten är en tillsvidare anställning heltid med beräknat startdatum 1 nov. Vi behöver nu förstärka vårt team med en person som arbetar på vårt kontor & kundtjänst i centrala Stockholm. Vi söker dig som gillar att jobba med administrativa uppgifter och ta stort eget ansvar. Det kan vara alltifrån att bekräfta order, uppdatera prislistor, lägga upp nya auktioner, producera nyhetsbrev, uppdatera checklistor och även att lägga in och analysera statistik. Du kommer att besvara mail & ha telefonkontakt med våra kunder. I vårt företag är god service ett av våra viktigaste ledord, så att du gillar att möta kunder och alltid ge bästa möjliga service är mycket viktigt. Vi är kända för vårt trevliga bemötande. Din personlighet är viktig för oss! Du är glad, framåt och positiv. Du gillar att arbeta både i team och självständigt. Du är snabb, effektiv och noggrann. Du är en person som gillar ordning och reda. Du är punktlig och vill alltid göra ditt bästa. Vi är ett mycket säljfokuserat företag som söker dig, som precis som oss, drivs av att arbeta mot klara mål. Du är naturligtvis ansvarsfull och van att arbeta i ett högt tempo.
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativa uppgifter, kundtjänst. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativa uppgifter, kundtjänst.

Account manager
Då var det dags att utöka säljstyrkan igen! Vår digitala framgång med auktion.viivilla.se har gjort att vi får fler uppdrag på Viivilla.se och behöver flera säljare som vill ta sig an en spännande produkt tillsammans med oss på sMedia Group. Din roll innefattar arbetsuppgifter som uppsökande försäljning av målgruppsanpassad marknadsföring, utveckla olika koncept tillsammans med kund och kreativa annonseringslösningar. Kontakten sker främst via telefon och e-post, men försäljning kommer även ske i möte hos kund. Du kommer att få ansvar för ett antal befintliga kundkonton, men för att lyckas behöver du också skapa nya kundkontakter. Din profil. Du gillar att göra affärer via telefonen eller möten. Du gillar att tjäna pengar. Du gillar att ha roligt på jobbet. Du gillar att sitta centralt, för det gör vi på Kungsgatan 29. Du gillar att få vara med och utveckla. Du gillar att tävla. sMedia Group erbjuder dig. Vi erbjuder ett tempofyllt och kreativt jobb där du ständigt sätts på prov. Du kommer till en miljö som präglas av framgång, glädje och utveckling. Vi söker dig som vill utvecklas som människa och affärsman/kvinna. Vi ser gärna att du arbetat med försäljning och marknadsföring sedan tidigare. I övrigt är du en resultat- och målinriktad individ med stor egen drivkraft. Gedigen produktutbildning erhålles samt kontinuerlig och uppföljning av resultat. Grundlön + provision, vi har inget lönetak! Du får gärna ringa innan du skickar in ditt CV! Se det som första intervjun ;)
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager

Account Manager till sMedia Group
Tack vare våra framgångar så vill vi förstärka vårt team i Stockholm med ytterligare en Account Manager. Vår försäljningsavdelning består idag av totalt fem Account Managers och en Försäljningschef som brinner för marknadsföring och våra kunder. Vi på sMedia Group går till jobbet varje dag med målet att bygga Sverige bästa företag inom online marknadsföring. Tjänsten Som Account Manager på sMedia Group så kommer du agera rådgivare till framförallt nya kunder men även en del befintliga kunder. Du kommer att förmedla och sälja våra tjänster inom målgruppsanpassad marknadsföring, annonslösningar och utveckla riktade koncept tillsammans med kund. Du kommer i din roll ansvara för att utveckla en egen kundportfölj som du löpandes bearbetar, där du framförallt gör affärer med marknadschefer och VD. Det kommer att krävas en stor portion engagemang och en vilja att lyckas, därför söker vi dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning, är entreprenöriell, är van att hålla en hög aktivitet och har en hög social kompetens. Vi ser även att du behärskar svenska i såväl tal som skrift och har ett genuint intresse för marknadsföring. Erfarenhet inom online marknadsföring är starkt meriterande men inget krav. Vi erbjuder Vi förser dig med en gedigen grundutbildning samt alla redskap du behöver för att klara ditt vardagliga arbete både på kort som lång sikt. Du kommer att komma till ett framgångsrikt företag med en positiv företagskultur och som vill satsa på dig långsiktigt. Du har möjligheten att bli en central person i bolagets utveckling och därför finns möjligheter till optionsprogram för dig som visar på ytterst gott resultat och engagemang. Vårt kontor finns i centrala Stockholm på Kungsgatan mitt i Stockholm, och består idag av ett gäng mycket glada och kompetenta medarbetare som brinner för marknadsföring. Grundläggande anställningsvillkor Omfattning: Heltid, Lön och förmåner: Vi erbjuder attraktiva lönevillkor, grundlön med provision. I tjänsten ingår mobil samt laptop. Utöver det erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Tillträde: Tjänsten tillsätts omgående, med start i januari. Om företaget sMedia Group är ett framgångsrikt företag inom Content- Search- och Social Marketing och har tack vare sina framgångar haft en positiv tillväxt. Smedia Group hjälper företag att få nya kunder via internet, och genom strategier för sociala medier och konvertering skapar sMedia Group relevant trafik som leder till affärer. sMedia Groups personliga engagemang och förmåga att påvisa resultat gör att 70 procent av deras kunder väljer att fortsätter sitt samarbete. Läs mer på: www.smediagroup.se Ansökan I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Aoex. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Cecilia Enfors: Cecilia.enfors@aoex.se +4672 302 36 59 Aoex Aoex Closers delivers key candidates & business drivers to all roles that have some revenue driven function - Primarily within Sales & Business Development. The AOEX Closers employees all have successful backgrounds within Sales/ Business Development, and therefore know the key drivers for successful placements within revenue/ profit driven roles. Aoex Closers measures factors like competence, attitude and personal motivation. Through sector specific tests and interviews they give you a complete picture of the people you want to recruit. Allowing you to right from the start focus on your employee's strengths and form a dynamic sales team. info@aoex.se     Sökord: AM, Key Account Manager, Mediasäljare, Media, Mediaförsäljning, Försäljning, Fältsäljare, utesälj, sökordsoptimering, SEO, SEM, Sökordsoptimering, sökmotorsoptimering, google adwords, Digitalt, webb, Hemsida, säljare, annonsförsäljning, marknadsföring.
Företag: Aoex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till sMedia Group jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till sMedia Group

Key Account Manager för Viivilla.se
Vi i villa är Sveriges största Villatidning som skickas hem till Sveriges drygt 2,1 miljoner villahushåll. Tidningen har funnits i över 60 år och har en stark position som guid i villaägarens vardag. viivilla.se är villaägarnas självklara samlingsplats på nätet. Sajten har drygt 150 000 unika besökare i veckan och ca.200 000 prenumeranter på nyhetsbrevet. sMedia Group har utökat sitt samarbetet med Vi i villa och har nu även ansvar för en del av annonseringen på viivilla.se. Arbetsbeskrivning Du arbetar i ett team som ansvarar för både riksannonseringen i tidningen Vi i villa och de digitala produkterna som finns på viivilla.se samt nyhetsbrevet. Ditt huvudansvar är att sälja digitala annonslösningar till både nya kunder som idag inte annonserar i varken tidningen eller på webben, och till befintliga tidningsannonsörer. Du ansvarar för allt från förarbete med prospektering, analys och strategi till att genomföra hela säljprocessen med försäljning per telefon, kundbesök och offerthantering. Du kommer att ha fullt budget- och resultatansvar för den digitala affären och rapporterar ditt arbete direkt Försäljningschef. Vi söker dig som - har ambitioner att utvecklas i en säljande roll och samtidigt växa och ta en ledande roll i företaget - vill ta klivet vidare i mediebranschen och söker utveckling i en ambitiös miljö - tycker om att tävla och mäta dina prestationer med omgivningen Du har tidigare säljerfarenhet inom media och söker vidare utveckling i din karriär. Din bakgrund är viktig, men det är din hunger som avgör! Vårt samarbete med Vi i villa ställer höga krav på vår förmåga att affärsutveckla och skapa nya digitala produkter. Vi förväntar oss därför att du jobbar för att snabbt utöka ditt ansvar och ta en större roll i samarbetet. Ansökningarna hanteras löpande!
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager för Viivilla.se jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager för Viivilla.se

Mediesäljare för Vi i Villa Print och Online
sMedia Group expanderar och söker nu en driven Mediesäljare. Som säljare representerar du Bonnier och Vi i Villa och dess varumärke. Du kommer att ansvara för att utveckla affärsområdet och att skapa nya affärsmöjligheter i området med syfte att bidra till långsiktiga kundrelationer. I rollen arbetar du med hela försäljningsprocessen, från att etablera kontakt med kund till att utföra säljmöten och att komma till avslut. Tjänsten innebär en möjlighet att arbeta i en roll med mycket eget ansvar. Vi söker en Key Account Manager som är beredd att satsa för att nå en framgångsrik karriär inom försäljning till sMedia Group I en kreativ miljö och i närhet av dina kollegor kommer du på ett självständigt och kreativt sätt göra affärer och alltid med en professionell attityd. Du har minst 3 års erfarenhet av annonsförsäljning sedan tidigare samt minst 2 år av annonsförsäljning på digitala medier. Att ha erfarenhet från bearbetning av mediabyråer är meriterande. ARBETSBESKRIVNING Du ansvarar för allt från förarbete med prospektering, analys och strategi till att genomföra hela säljprocessen med försäljning per telefon, kundbesök och offerthantering. Du kommer att ha fullt budget- och resultatansvar för dina regioner och rapporterar ditt arbete direkt till affärschef och VD. VI SÖKER DIG SOM - har ambitioner att utvecklas i en säljande roll och samtidigt växa med affärsansvar - vill ta klivet vidare i mediebranschen och söker utveckling i en ambitiös miljö - tycker om att tävla och mäta dina prestationer med omgivningen - arbetar långsiktigt i ditt relationsbyggande med dina kunder Du har tidigare säljerfarenhet inom media och söker vidare utveckling i din karriär. Ditt ansvar och din försäljning ska inte stanna vid Vi i Villa. Vi förväntar oss att du snabbt jagar nya affärsmöjligheter och utökat ansvar. Efter uppvisat goda resultat, förväntas du utveckla affären med både fler medarbetare och nya affärsmöjligheter. Det kräver att du är en entreprenör och beredd att arbeta både hårt och mycket. Vi ställer höga krav men ger mycket tillbaka och det är viktigt att vi har roligt på vägen till framgång. Sök tjänsten som Mediesäljare för Vi i Villa Print och Onlinetjänster hos oss på sMedia Group
Företag: SMEDIA GROUP HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mediesäljare för Vi i Villa Print och Online jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediesäljare för Vi i Villa Print och Online


Sök lediga jobb sMedia Group

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se