SWECO AB jobb - lediga jobb

SWECO AB jobb SWECO AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SWECO AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SWECO AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Konsult inom kraftsystemanalys till Stockholm- Stockholm

 2. Byggnadsfysiker sökes till Stockholm- Stockholm

 3. Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå- Luleå

 4. Konsult inom kraftsystemanalys till Umeå- Umeå

 5. Konsult inom kraftsystemanalys till Sundsvall- Sundsvall

 6. Konsult inom kraftsystemanalys till Västerås- Västerås

 7. Konsult inom kraftsystemanalys till Göteborg- Göteborg

 8. Sympatisk CAD- och datasamordnare sökes till Göteborg- Göteborg

 9. GIS-utvecklare sökes till Göteborg- Göteborg

 10. Systemutvecklare inriktad mot webb sökes till Göteborg- Göteborg

 11. IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare sökes till Göteborg- Göteborg

 12. Testledare sökes till Göteborg- Göteborg

 13. Uppdragsledare inom El/Tele- Göteborg

 14. GIS-utvecklare- Norrköping

 15. Systemutvecklare- Norrköping

 16. Java-utvecklare- Norrköping

 17. Senior konsult inom arkitektur och/eller systemutveckling- Jönköping

 18. Senior konsult inom Beslutsstöd- Jönköping

 19. Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser- Stockholm

 20. Vi söker Systemutvecklare- Sundsvall

 21. Konsulter inom IT för Samhällsutveckling- Göteborg

 22. VVS Konstruktör Ventilation, Rör, Sprinkler och Medicinska gaser- Stockholm

 23. Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser- Stockholm

 24. Erfarna ingenjörer inom El och automation- Karlstad

 25. Vi söker den Bästa ledaren- Göteborg

 26. Nyfiken och engagerad systemutvecklare- Karlstad

 27. Testledare- Karlstad

 28. Testledare- Örebro

 29. Systemutvecklare inom Geografisk IT- Malmö

 30. Teknisk Lantmätare- Stockholm

 31. Systemutvecklare med stor drivkraft sökes till Göteborg- Göteborg

 32. IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare- Göteborg

 33. Testare- Örebro

 34. Gruppchef/Bana till Sweco Rails region Mitt- Gävle

 35. Business Coordinator - Sweco International AB- Stockholm

 36. Senior konsult inom beslutsstöd- Jönköping

 37. Senior konsult inom beslutsstöd- Jönköping

 38. Erfaren uppdragsledare inom miljö- Kiruna

 39. Erfaren konsult till Swecos industrikonsulter- Örebro

 40. Konstruktör El/Tele- Göteborg


Mer beskrivning

Konsult inom kraftsystemanalys till Stockholm
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco har idag över 500 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 100 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar och kraftledningar. Verksamhetsområdet har under senaste åren haft en god tillväxt. Huvudparten av vår verksamhet är av lokal eller nationell karaktär. Internationella uppdrag står dock för cirka 20 % av omsättningen och denna andel förväntas växa ytterligare framöver. Sweco ser internationellt, men även nationellt, en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter med inriktning kraftsystemanalys av stam- och regionnät och planerar att stärka verksamheten inom affärsområdet Överföring & Distribution. Vi söker därför en medarbetare med analytisk förmåga, några års erfarenhet av elkraftsbranschen och som vill utvecklas inom kraftsystemanalys. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Systemstudier av statiska och dynamiska förlopp i transmissionsnät med hjälp av PSS/E eller motsvarande programvaror • Anslutningsfrågor kopplat till vindkraft • Utbildning inom ödrift och kraftsystemdynamik • Systemstudier avseende implementering av HVDC-förbindelser • Företräda kunden mot systemleverantörer i tekniska frågor • Anbudsarbete Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva inom affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Önskade kvalifikationer: Vi tror att du har en akademisk examen inom elkraftområdet; civilingenjör eller forskarutbildad. Då flera av våra projekt är i utlandet är goda kunskaper i engelska ett krav. Placeringsorter är främst Göteborg, Stockholm, Västerås, Sundsvall, Umeå eller Luleå. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom kraftsystemanalys till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom kraftsystemanalys till Stockholm

Byggnadsfysiker sökes till Stockholm
Swecos byggkonstruktörer erbjuder byggtekniska konsulttjänster för komplexa industri- och husbyggnadsprojekt. Tjänsteutbudet omfattar hela processen, från förstudie till bygghandlingar. Swecos byggkonstruktörer har en nystartad grupp med specialkompetens inom byggnadsfysik. Gruppen arbetar med fukt-, energi- och inomhusmiljöfrågor i några av Sveriges mest intressanta byggprojekt! Som byggnadsfysiker på Sweco arbetar du bland annat med fuktskadeutredningar, fuktsäkerhetsprojektering, K-projektering av lågenergibyggnader, inomhusmiljöutredningar, beräkning av U-värden och köldbryggor samt som fuktsakkunnig. Byggnadsfysikgruppen har nyligen bildats i Stockholm och består idag av två personer. Gruppen har ett tätt samarbete med Swecos byggkonstruktörer, energianalytiker och miljöutredare och kan därmed erbjuda bred kunskap och god kvalitetssäkring. Idag arbetar byggfysikgruppen med några av Sverige mest intressanta byggprojekt, till exempel Centralstationen i Stockholm, Facebooks serverhall i Luleå, Nationalmuseum i Stockholm samt Nya Karolinska i Solna (NKS), som är ett av Europas största byggprojekt. Utöver dessa större projekt arbetar gruppen även med mindre utredningar och specialistuppdrag över hela Sverige. Som byggnadsfysiker på Sweco är det viktigt att du har en helhetsförståelse för hur en byggnads olika system samverkar med varandra. Samtidigt ska du kunna hantera avancerade byggnadsfysikaliska beräkningar. Vi söker en person som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot husbyggnadsteknik/byggnadsfysik. Vi söker erfarna ingenjörer. Som person är du ansvarstagande och social.  Vill du vara med och bygga upp byggnadsfysikgruppen och arbeta med spännande och utmanande byggprojekt, är du välkommen att ansöka till vår grupp. Du ansöker online med CV och personligt brev. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsfysiker sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsfysiker sökes till Stockholm

Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco har idag över 500 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 100 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar och kraftledningar. Verksamhetsområdet har under senaste åren haft en god tillväxt. Huvudparten av vår verksamhet är av lokal eller nationell karaktär. Internationella uppdrag står dock för cirka 20 % av omsättningen och denna andel förväntas växa ytterligare framöver. Sweco ser internationellt, men även nationellt, en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter med inriktning kraftsystemanalys av stam- och regionnät och planerar att stärka verksamheten inom affärsområdet Överföring & Distribution. Vi söker därför en medarbetare med analytisk förmåga, några års erfarenhet av elkraftsbranschen och som vill utvecklas inom kraftsystemanalys. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Systemstudier av statiska och dynamiska förlopp i transmissionsnät med hjälp av PSS/E eller motsvarande programvaror • Anslutningsfrågor kopplat till vindkraft • Utbildning inom ödrift och kraftsystemdynamik • Systemstudier avseende implementering av HVDC-förbindelser • Företräda kunden mot systemleverantörer i tekniska frågor • Anbudsarbete Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva inom affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Önskade kvalifikationer: Vi tror att du har en akademisk examen inom elkraftområdet; civilingenjör eller forskarutbildad. Då flera av våra projekt är i utlandet är goda kunskaper i engelska ett krav. Placeringsorter är främst Göteborg, Stockholm, Västerås, Sundsvall, Umeå eller Luleå. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom kraftsystemanalys till Luleå

Konsult inom kraftsystemanalys till Umeå
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco har idag över 500 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 100 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar och kraftledningar. Verksamhetsområdet har under senaste åren haft en god tillväxt. Huvudparten av vår verksamhet är av lokal eller nationell karaktär. Internationella uppdrag står dock för cirka 20 % av omsättningen och denna andel förväntas växa ytterligare framöver. Sweco ser internationellt, men även nationellt, en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter med inriktning kraftsystemanalys av stam- och regionnät och planerar att stärka verksamheten inom affärsområdet Överföring & Distribution. Vi söker därför en medarbetare med analytisk förmåga, några års erfarenhet av elkraftsbranschen och som vill utvecklas inom kraftsystemanalys. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Systemstudier av statiska och dynamiska förlopp i transmissionsnät med hjälp av PSS/E eller motsvarande programvaror • Anslutningsfrågor kopplat till vindkraft • Utbildning inom ödrift och kraftsystemdynamik • Systemstudier avseende implementering av HVDC-förbindelser • Företräda kunden mot systemleverantörer i tekniska frågor • Anbudsarbete Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva inom affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Önskade kvalifikationer: Vi tror att du har en akademisk examen inom elkraftområdet; civilingenjör eller forskarutbildad. Då flera av våra projekt är i utlandet är goda kunskaper i engelska ett krav. Placeringsorter är främst Göteborg, Stockholm, Västerås, Sundsvall, Umeå eller Luleå. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom kraftsystemanalys till Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom kraftsystemanalys till Umeå

Konsult inom kraftsystemanalys till Sundsvall
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco har idag över 500 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 100 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar och kraftledningar. Verksamhetsområdet har under senaste åren haft en god tillväxt. Huvudparten av vår verksamhet är av lokal eller nationell karaktär. Internationella uppdrag står dock för cirka 20 % av omsättningen och denna andel förväntas växa ytterligare framöver. Sweco ser internationellt, men även nationellt, en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter med inriktning kraftsystemanalys av stam- och regionnät och planerar att stärka verksamheten inom affärsområdet Överföring & Distribution. Vi söker därför en medarbetare med analytisk förmåga, några års erfarenhet av elkraftsbranschen och som vill utvecklas inom kraftsystemanalys. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Systemstudier av statiska och dynamiska förlopp i transmissionsnät med hjälp av PSS/E eller motsvarande programvaror • Anslutningsfrågor kopplat till vindkraft • Utbildning inom ödrift och kraftsystemdynamik • Systemstudier avseende implementering av HVDC-förbindelser • Företräda kunden mot systemleverantörer i tekniska frågor • Anbudsarbete Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva inom affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Önskade kvalifikationer: Vi tror att du har en akademisk examen inom elkraftområdet; civilingenjör eller forskarutbildad. Då flera av våra projekt är i utlandet är goda kunskaper i engelska ett krav. Placeringsorter är främst Göteborg, Stockholm, Västerås, Sundsvall, Umeå eller Luleå. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom kraftsystemanalys till Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom kraftsystemanalys till Sundsvall

Konsult inom kraftsystemanalys till Västerås
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco har idag över 500 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 100 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar och kraftledningar. Verksamhetsområdet har under senaste åren haft en god tillväxt. Huvudparten av vår verksamhet är av lokal eller nationell karaktär. Internationella uppdrag står dock för cirka 20 % av omsättningen och denna andel förväntas växa ytterligare framöver. Sweco ser internationellt, men även nationellt, en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter med inriktning kraftsystemanalys av stam- och regionnät och planerar att stärka verksamheten inom affärsområdet Överföring & Distribution. Vi söker därför en medarbetare med analytisk förmåga, några års erfarenhet av elkraftsbranschen och som vill utvecklas inom kraftsystemanalys. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Systemstudier av statiska och dynamiska förlopp i transmissionsnät med hjälp av PSS/E eller motsvarande programvaror • Anslutningsfrågor kopplat till vindkraft • Utbildning inom ödrift och kraftsystemdynamik • Systemstudier avseende implementering av HVDC-förbindelser • Företräda kunden mot systemleverantörer i tekniska frågor • Anbudsarbete Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva inom affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Önskade kvalifikationer: Vi tror att du har en akademisk examen inom elkraftområdet; civilingenjör eller forskarutbildad. Då flera av våra projekt är i utlandet är goda kunskaper i engelska ett krav. Placeringsorter är främst Göteborg, Stockholm, Västerås, Sundsvall, Umeå eller Luleå. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom kraftsystemanalys till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom kraftsystemanalys till Västerås

Konsult inom kraftsystemanalys till Göteborg
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Sweco har idag över 500 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 100 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar och kraftledningar. Verksamhetsområdet har under senaste åren haft en god tillväxt. Huvudparten av vår verksamhet är av lokal eller nationell karaktär. Internationella uppdrag står dock för cirka 20 % av omsättningen och denna andel förväntas växa ytterligare framöver. Sweco ser internationellt, men även nationellt, en ökad efterfrågan på elkraftkonsulter med inriktning kraftsystemanalys av stam- och regionnät och planerar att stärka verksamheten inom affärsområdet Överföring & Distribution. Vi söker därför en medarbetare med analytisk förmåga, några års erfarenhet av elkraftsbranschen och som vill utvecklas inom kraftsystemanalys. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Systemstudier av statiska och dynamiska förlopp i transmissionsnät med hjälp av PSS/E eller motsvarande programvaror • Anslutningsfrågor kopplat till vindkraft • Utbildning inom ödrift och kraftsystemdynamik • Systemstudier avseende implementering av HVDC-förbindelser • Företräda kunden mot systemleverantörer i tekniska frågor • Anbudsarbete Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva inom affärsutveckling och ansvarar även för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Önskade kvalifikationer: Vi tror att du har en akademisk examen inom elkraftområdet; civilingenjör eller forskarutbildad. Då flera av våra projekt är i utlandet är goda kunskaper i engelska ett krav. Placeringsorter är främst Göteborg, Stockholm, Västerås, Sundsvall, Umeå eller Luleå. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten. Ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom kraftsystemanalys till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom kraftsystemanalys till Göteborg

Sympatisk CAD- och datasamordnare sökes till Göteborg
Är du lika sympatisk och social som du är kunnig inom CAD- och datasamordning? Syns det att du genuint älskar vad du gör? Vi söker till vårt kontor i Göteborg dig som, utöver detta, har några års erfarenhet av projektering inom t.ex. konstruktion, väg, järnväg, VA eller installation och nu vill jobba med samordning, styrning och effektivisering i större projekt. Swecos konsulter inom geografisk IT ansvarar för samordning av information och data i en rad stora bygg- och infrastrukturprojekt. Som datasamordnare blir du en nyckelperson och länk mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Datasamordnaren ansvarar för att skapa rutiner och arbetsprocesser som syftar till att rätt person har rätt information vid rätt tillfälle. Du skriver styrande dokument samt granskar att levererade handlingar lever upp till kundens krav. Det är därför viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Det underlättar arbetet om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Du har vana att hantera ritningar, modeller, dokument och annan projekteringsrelaterad information. Eftersom BIM och 3D blir allt viktigare i projekten är inblick i dessa frågor också bra. Det är meriterande om du även har erfarenhet av Microstation, IDA och Chaos. Du har förmåga att se helheten i ett projekt och tycker om att planera, strukturera och effektivisera. Du fungerar bra i en grupp och kan även arbeta självständigt. På Sweco får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Vi jobbar idag med datasamordning åt bland annat Trafikverket (t.ex. Västlänken), Nya Karolinska Sjukhuset, Svensk Kärnbränslehantering och Stockholms stad och hoppas att du vill vara med och utveckla nya spännande uppdrag och kunder tillsammans med oss. Alla våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och visioner, vilket innebär att du kommer att ägna aktiv tid åt försäljning och kundkontakt. Vi erbjuder Som arbetsgivare ger Sweco utrymme för nya idéer och inspiration för personer som ser möjligheter i vardagen. På Sweco vill vi att medarbetaren kliver fram och är delaktig i skapandet av den organisation man tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap och det innebär att alla medarbetares fulla potential ska komma till användning. En platt organisation, med samma och mycket information till alla medarbetare, tycker vi är viktigt för att nå framgång. Sweco erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig att få en bra balans mellan yrkesliv och familjeliv och fritid. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss och vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.  Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att starta i slutet av augusti, välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sympatisk CAD- och datasamordnare sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sympatisk CAD- och datasamordnare sökes till Göteborg

GIS-utvecklare sökes till Göteborg
Sweco är Sveriges största oberoende konsultföretag inom IT för samhällsutveckling, med fokus på Geografisk IT. Marknaden är i stark tillväxt och allt fler organisationer upptäcker nyttan med att använda geografisk information i sin verksamhet. Att vara konsult på Sweco innebär att arbeta nära kunden och snabbt se resultatet av dina lösningar som t.ex. när kartsystemet lanseras på Trafikverkets hemsida eller när hundratals användare på Posten får en enklare vardag. Det går bra för oss och vi letar efter fler drivna och engagerade personer som vill utvecklas med oss! Nu söker vi dig som är GIS-utvecklare och som vill arbeta med den senaste tekniken på vårt kontor i Göteborg. Hos oss Vi är leverantörsoberoende och för oss kommer alltid kunden och kundens behov först, tekniken är vår verktygslåda för att lösa problemen. Alla våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och visioner, vilket innebär att du kommer att ägna aktiv tid åt försäljning och kundkontakt. Du bidrar med din kunskap, din kreativitet, dina idéer och ditt engagemang. Resultatet av våra gemensamma insatser blir ett mer hållbart samhälle med smartare energilösningar, effektivare transporter, säkrare vägar, bättre bostäder, renare vatten och resurssnålare produktion. Vi är nyfikna, vi vågar tänka nytt, vi har kompetens och resurser att leda utvecklingen. Vem är du?  Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har kunskaper inom t.ex. FME, ArcGIS, MapInfo, OpenSource, CAD, BIM, 3D, databaser mm. Du får gärna ha en djupare kunskap inom ett specifikt verksamhetsområde där du ser att GIT skulle effektivisera och hjälpa organisationer i deras dagliga arbete. Du kan också vara en driven och duktig utvecklare. Vi söker dig som trivs med att vara entreprenör, skapa kontakter och som verkligen vill utvecklas inom GIT/GIS området. Hos oss finns förutsättningarna för dig att få driva din egen utveckling och att få genomföra ditt drömprojekt! Våra lösningar baseras ofta på Oracle, SQL Server, PostgreSQL, Web Map Service, Web Feature Service, ArcGIS, Silverlight, Google Earth, Geoserver, PostGIS, Open Layers, SharePoint Server, Open Source lösningar, Windows mobile, Android, iPhone m.m. och det är meriterande med kunskaper inom dessa områden. Vi erbjuder Som arbetsgivare ger Sweco utrymme för nya idéer och inspiration för personer som ser möjligheter i vardagen. På Sweco vill vi att medarbetaren kliver fram och är delaktig i skapandet av den organisation man tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap och det innebär att alla medarbetares fulla potential ska komma till användning. En platt organisation, med samma och mycket information till alla medarbetare, tycker vi är viktigt för att nå framgång. Sweco erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig att få en bra balans mellan yrkesliv och familjeliv och fritid. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss och vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att starta i slutet av augusti, välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga GIS-utvecklare sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GIS-utvecklare sökes till Göteborg

Systemutvecklare inriktad mot webb sökes till Göteborg
Det går bra för oss! Det är stor efterfrågan på vår kunskap inom IT för samhällsutveckling - idag finns kartan överallt. Allt fler människor använder dagligen avancerade karttjänster på webben, i bilen och i mobilen. Marknaden för geografisk IT har aldrig varit starkare än nu och den positiva utvecklingen fortsätter. Vi behöver nu utöka vårt team av systemutvecklare och behöver nu dig som har goda referenser och minst 3 års erfarenhet av webbutveckling i Microsoft- eller Javamiljö Hos oss får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Vi strävar efter att sitta tillsammans vilket gör det lätt att dra nytta av varandras kunskaper. Att ha kul tillsammans på jobbet är för oss lika viktigt som att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Vi erbjuder ett jobb i en omväxlande och dynamisk miljö med mycket kundkontakt och stora möjligheter till personlig utveckling. Alla våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och visioner, vilket innebär att du kommer att ägna aktiv tid åt försäljning och kundkontakt. Vi tror att du är: • Intresserad av att lära dig nya saker och alltid ligga i teknikens framkant • Ansvarsfull • Nytänkande och kreativ • Rik på initiativ och gillar att utveckla nya lösningar i nära samarbete med kund Detta ska du kunna: • Java och/eller .NET/C# (MVC 3/4/WebAPI) • JavaScript (inklusive de vanligaste MVC-ramverken samt jQuery) • HTML och CSS Detta är meriterande: • Utveckling av appar för iOS/Android • C, C++, Objective-C • WebGL • Oracle • OpenLayers/Leaflet • Erfarenhet av agila projekt Ansökan:  Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att starta i slutet av augusti, välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inriktad mot webb sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inriktad mot webb sökes till Göteborg

IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare sökes till Göteborg
Sweco är Sveriges största oberoende konsultföretag inom IT för samhällsutveckling och här väntar många nya spännande utmaningar och uppdrag. Geografisk IT är vår styrka och egentligen bara ett sätt att strukturera och analysera information på. Marknaden är i stark tillväxt och allt fler organisationer upptäcker nyttan med att använda geografisk information i sin verksamhet. Hos oss Att vara konsult hos oss inom IT för samhällsutveckling innebär att arbeta nära kunden tillsammans med kompetenta kollegor. Du har stora möjligheter att påverka din vardag. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss är du med och skapar den arbetsmiljö som du tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att du tillsammans med dina kollegor ska ha de bästa möjligheterna att utvecklas och trivas. Sweco erbjuder på detta sätt en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig så att får en bra balans mellan yrkesliv, familjeliv och fritid. Vem är du? Vi söker sig som har flerårig erfarenhet inom systemutveckling eller systemarkitektur och vill arbeta med nya utmaningar. Du brinner för att lära dig nya saker och vill gärna ligga i teknikens framkant. Du tar stort ansvar för ditt arbete och vill vara med och hjälpa oss och våra kunder att uppnå sina mål och visioner. Du har flera års erfarenhet av: • Microsoft.NET eller JAVA • SQL-server, PostgreSQL eller Oracle • IT-/Systemarkitektur, SOA • Agil utveckling, gärna med SCRUM Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att starta i slutet av augusti, välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare sökes till Göteborg

Testledare sökes till Göteborg
Sweco är Sveriges största oberoende konsultföretag inom IT för samhällsutveckling, med fokus på Geografisk IT. Marknaden är i stark tillväxt och allt fler organisationer upptäcker nyttan med att använda geografisk information i sin verksamhet. Att vara konsult på Sweco innebär att arbeta nära kunden och snabbt se resultatet av dina lösningar som t.ex. när kartsystemet lanseras på Trafikverkets hemsida eller när hundratals användare på Posten får en enklare vardag. Nu söker vi en testledare till vårt kontor i Göteborg. Arbetsuppgifter Som testledare ansvarar du för och leder testarbetet, t.ex. genom att bygga upp testrutiner, planera inför test, ta fram testfall, leda personal som utför test och verifiera förväntad funktion eller resultat. Du kommer att arbeta med olika typer av test, såsom prestandatest, acceptanstest, regressionstest, användbarhetstest och tillgänglighetstest. Alla våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och visioner, vilket innebär att du kommer att ägna aktiv tid åt försäljning och kundkontakt. Vem är du?  Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom test och testledning. Du har god kännedom om: • Systemutveckling och IT-arkitektur • Testmetodik • Utvecklings- och driftmiljöer • Standarder inom området (t.ex. tillgänglighet) Det är även meriterande med erfarenhet av: • Både manuell och automatiserad testning • Arbete i agila utvecklingsprojekt Vi erbjuder Som arbetsgivare ger Sweco utrymme för nya idéer och inspiration för personer som ser möjligheter i vardagen. På Sweco vill vi att medarbetaren kliver fram och är delaktig i skapandet av den organisation man tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap och det innebär att alla medarbetares fulla potential ska komma till användning. En platt organisation, med samma och mycket information till alla medarbetare, tycker vi är viktigt för att nå framgång. Sweco erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig att få en bra balans mellan yrkesliv och familjeliv och fritid. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss och vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att starta i slutet av augusti, välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare sökes till Göteborg

Uppdragsledare inom El/Tele
Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. VÄLKOMMEN TILL FLER MÖJLIGHETER! Nu expanderar vi och söker därför erfarna uppdragsledare inom El och/eller Tele där du huvudsakligen kommer att arbeta med att leda och driva projektering, utredning och byggledning inom större och mindre uppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår även att marknadsföra våra tjänster till befintliga och nya kunder. Våra beställare är bl a kommuner, landsting, statliga verk, fastighetsbolag, industribolag och byggbolag med tyngdpunkt på västra Sverige. För att passa som uppdragsledare hos oss tror vi att du har: • relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå, 10 års erfarenhet eller mer av projektering, kunskap i CAD-projektering samt erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen. • ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van vid att ta beslut och att prioritera. • intresse och förmåga att leda en projektgrupp i större projekt eller att arbeta självständigt i mindre projekt, i båda fallen med ansvar för projektets tekniska och ekonomiska resultat. • lätt för att samarbeta över disciplingränser på ett prestigelöst sätt, är engagerad samt skapar och vårdar kundrelationer, då du blir en viktig person för oss och våra kunder. Du kommer till en arbetsplats med mycket stor erfarenhet av hela installationsbranschen. Vi har unika spetskompetenser och arbetar inom alla tänkbara processer. Vi arbetar med den senaste tekniken och ligger i framkant vad gäller hjälpmedel och utvecklingskraft. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, där vi ger medarbetarna möjlighet att fortsätta utvecklas i våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare. Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Uppdragsledare inom El/Tele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppdragsledare inom El/Tele

GIS-utvecklare
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Det går bra för oss! Sweco är Nordens ledande konsult inom miljö, teknik och arkitektur. Resultatet av våra insatser blir ett mer hållbart samhälle med smartare energilösningar, effektivare transporter, säkrare vägar, bättre bostäder, renare vatten och resurssnålare produktion. Våra affärer drivs av den starka urbanisering som sker världen över. Vi är nyfikna, vi vågar tänka nytt, vi har kompetens och resurser att leda utvecklingen. Efterfrågan på våra tjänster ökar snabbt och förutom alla spännande projekt i Sverige bedriver vi verksamhet i hela världen. Till vår verksamhet i Norrköping söker vi nu dig som vill jobba med senaste tekniken vad gäller geografisk IT. Vi förutsätter att du är intresserad av att driva och medverka i GIT-projekt och gillar att skapa affärer. Vi söker dig som trivs med att vara entreprenör, skapa kontakter och som verkligen vill utvecklas inom GIT/GIS området. Du kanske idag är utvecklare inom området som vill gå vidare, eller en erfaren projektledare inom IT som tycker området är intressant. Vi är leverantörsoberoende konsulter som alltid arbetar med senaste teknik. Vår primära utvecklingsmiljö är Visual Studio .NET eller Java beroende på kunden. Våra lösningar baseras bl.a. på Oracle, SQL Server, Web Map Service, Web Feature Service, ArcGIS, Google Earth och SharePoint Portal Server mm. Det är ett stort plus om du också har kunskaper inom GIT. Du kanske har utvecklat i ESRI's programpaket eller med någon Open Source lösning? Du behöver vara en driven och duktig utvecklare som trivs med att ta egna initiativ och som gillar att utveckla lösningar i nära samarbete med våra kunder. Hos oss finns förutsättningarna för dig att få driva din egen utveckling och att få genomföra ditt drömprojekt! Du bidrar med din kunskap, din kreativitet, dina idéer och ditt engagemang. I gengäld får du roliga, omväxlande och utvecklande uppdrag hos Sveriges största teknikkonsultföretag som har världen som arbetsfält och Norden som hemmamarknad. Hos oss finns möjlighet att jobba såväl med den lokala kunden som på den internationella marknaden – du väljer själv! Medarbetarskap och möjligheten att påverka sin egen arbetssituation och personliga utveckling arbetar vi kontinuerligt med i hela organisationen. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig att få en bra balans mellan yrkesliv och familjeliv och fritid. Hållbarhet är ett ledord för oss och miljöaspekten finns alltid med i den utveckling vi bidrar till. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! För att snabbt lära dig mer om oss, kolla in vår film: http://youtu.be/fd9RD9XOnvE Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga GIS-utvecklare jobb, GIS-utvecklare Norrköping, GIS-utvecklare SWECO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GIS-utvecklare

Systemutvecklare
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Det går bra för oss! Sweco är Nordens ledande konsult inom miljö, teknik och arkitektur. Resultatet av våra insatser blir ett mer hållbart samhälle med smartare energilösningar, effektivare transporter, säkrare vägar, bättre bostäder, renare vatten och resurssnålare produktion. Våra affärer drivs av den starka urbanisering som sker världen över. Vi är nyfikna, vi vågar tänka nytt, vi har kompetens och resurser att leda utvecklingen. Efterfrågan på våra tjänster ökar snabbt och förutom alla spännande projekt i Sverige bedriver vi verksamhet i hela världen. Vi söker nu systemutvecklare. Du bör vara intresserad av avancerade databaslösningar kombinerat med webbapplikationer och mobila tillämpningar. Du får gärna vara intresserad av de mer teoretiska områdena inom datalogi då våra lösningar ofta bryter ny mark. Vi är oberoende konsulter som alltid arbetar med senaste tekniken. Vi arbetar mycket med Open Source programvaror. Ett typiskt projekt kan bygga på Java, PostgreSQL, Open Layers och jQuery. Vi förutsätter att du har kompetens och erfarenhet kring detta. Du behöver vara en driven och duktig utvecklare som trivs med att ta egna initiativ och som gillar att utveckla lösningar i nära samarbete med våra kunder. Hos oss finns förutsättningarna för dig att få driva din egen utveckling och att få genomföra ditt drömprojekt! Du bidrar med din kunskap, din kreativitet, dina idéer och ditt engagemang. I gengäld får du roliga, omväxlande och utvecklande uppdrag hos Sveriges största teknikkonsultföretag som har världen som arbetsfält och Norden som hemmamarknad. Hos oss finns möjlighet att jobba såväl med den lokala kunden som på den internationella marknaden – du väljer själv! Medarbetarskap och möjligheten att påverka sin egen arbetssituation och personliga utveckling arbetar vi kontinuerligt med i hela organisationen. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig att få en bra balans mellan yrkesliv och familjeliv och fritid. Hållbarhet är ett ledord för oss och miljöaspekten finns alltid med i den utveckling vi bidrar till. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! För att snabbt lära dig mer om oss, kolla in vår film: http://youtu.be/fd9RD9XOnvE Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare jobb, Systemutvecklare Norrköping, Systemutvecklare SWECO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare

Java-utvecklare
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Vill du hantera stora mängder information och känner ett behov av att strukturera, visualisera och analysera? Vill du jobba med IT för samhällsutveckling och är en duktig Java- och Javascript-utvecklare? Är du en av de som ofta tycker att de webbsidor du besöker skulle kunna ha utformats mycket bättre och saknar relevant information? Vill du prova på livet som affärsdriven konsult i ett växande konsultbolag med inriktning mot en hållbar samhällsutveckling? Då är du helt rätt man eller kvinna för oss! Vi har pågående uppdrag som kräver bra Java kunskaper och då våra befintliga konsulter har fullt upp söker vi efter nya talanger. Det går bra nu helt enkelt! Marknaden för IT för samhällsutveckling har aldrig varit starkare än nu och den positiva utvecklingen fortsätter. Idag finns informationsflöden överallt och allt fler människor använder dagligen avancerade karttjänster på webben och i mobilen. Lär dig mer om Sweco-koncernen, dess olika verksamhetsområden och det område som du vill börja jobba på via nedanstående länkar. http://www.sweco.se/sv/Sweden/Karriar/ http://www.sweco.se/Sweden/Tjanster/IT-for-samhallsutveckling/ http://youtu.be/fd9RD9XOnvE Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Java-utvecklare jobb, Java-utvecklare Norrköping, Java-utvecklare SWECO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java-utvecklare

Senior konsult inom arkitektur och/eller systemutveckling
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Hos oss Att vara konsult hos oss inom IT för samhällsutveckling innebär att arbeta nära kunden tillsammans med kompetenta kollegor. Du har stora möjligheter att påverka din vardag. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss är du med och skapar den arbetsmiljö som du tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att du tillsammans med dina kollegor ska ha de bästa möjligheterna att utvecklas och trivas. Sweco erbjuder på detta sätt en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig så att får en bra balans mellan yrkesliv, familjeliv och fritid. Vem är du? Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom systemutveckling och/eller systemarkitektur och vill arbeta med nya utmaningar. Du brinner för att lära dig nya saker och vill gärna ligga i teknikens framkant. Du tar stort ansvar för ditt arbete och vill vara med och hjälpa oss och våra kunder att uppnå sina mål och visioner. Du har flera års erfarenhet av: • Microsoft.NET eller JAVA • SQL-server, PostgreSQL eller Oracle • IT-/Systemarkitektur, SOA • Agil utveckling, gärna med SCRUM Meriterande: • Erfarenhet av GIS/GIT • Certifiering inom utveckling eller arkitektur • Konsulterfarenhet Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att starta i slutet av augusti, välkommen med din ansökan! OBS: Säljare undanbedes i denna rekryteringsprocess. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Senior konsult inom arkitektur och/eller systemutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior konsult inom arkitektur och/eller systemutveckling

Senior konsult inom Beslutsstöd
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Hos oss Att vara konsult hos oss inom IT för samhällsutveckling innebär att arbeta nära kunden tillsammans med kompetenta kollegor. Du har stora möjligheter att påverka din vardag. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss är du med och skapar den arbetsmiljö som du tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att du tillsammans med dina kollegor ska ha de bästa möjligheterna att utvecklas och trivas. Sweco erbjuder på detta sätt en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig så att du får en bra balans mellan yrkesliv, familjeliv och fritid. Vem är du? Vi söker sig dig med god verksamhetskunskap eller som har flerårig erfarenhet inom beslutstöd, i stora eller små organisationer och vill arbeta med nya utmaningar. Du brinner för att lära dig nya saker och vill gärna ligga i teknikens framkant. Du tar stort ansvar för ditt arbete och vill vara med och hjälpa oss och våra kunder att uppnå sina mål och visioner. Du har flera års erfarenhet av något eller några av följande verktyg: • BI verktyg för Microsoft eller Oracle • Qlickview • Sharepoint • Agil utveckling, gärna med SCRUM Meriterande: • Verksamhetskompetens • Tidigare anställningar inom ekonomi eller tillverkning Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att starta i slutet av augusti, välkommen med din ansökan! OBS: Säljare undanbedes i denna rekryteringsprocess. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Senior konsult inom Beslutsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior konsult inom Beslutsstöd

Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser
Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. VVS-Enheten för Vård, Skola/Omsorg, Bostäder söker Handläggare/Teknikansvarig inom områdena Ventilation, Kyla, Sprinkler och Medicinska Gaser. Då Sweco Systems har fått flera nya vårduppdrag söker vi erfarna handläggare/teknikansvarig inom områdena Ventilation, Kyla, Sprinkler och Medicinska Gaser till vårt kontor i Stockholm där du huvudsakligen kommer att arbeta med att driva projektering och utredning inom större och mindre uppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår även att marknadsföra dig själv samt dina kollegor och övriga Swecobolag till befintliga och nya kunder. Sweco lägger stor vikt vid att varje medarbetare skall skapa kontakter med kunder kontinuerligt såväl externa som interna. Våra beställare är bl.a. statliga verk, kommuner, Stockholms Läns Landsting, fastighetsbolag, industribolag och läkemedelsbolag med tyngdpunkt på Stockholms län. Vi arbetar också i ett antal utlandsprojekt. För att passa som handläggare/teknikansvarig hos oss tror vi att du har:  • relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå, minst 10 års erfarenhet av projektering, kunskap i CAD-projektering samt erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen. • ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van vid att ta beslut och att prioritera. • intresse och förmåga att leda och lära konstruktörer och juniora konstruktörer i större projekt eller att arbeta självständigt i mindre projekt, i båda fallen med ansvar för det tekniska och ekonomiska resultatet. • lätt för att samarbeta över disciplingränser på ett prestigelöst sätt, är engagerad samt skapar och vårdar kundrelationer, då du blir en viktig person för oss och våra kunder. Du kommer till en arbetsplats med mycket stor erfarenhet av hela installationsbranschen. Vi har unika spetskompetenser och arbetar inom alla tänkbara processer. Vi arbetar med den senaste tekniken och ligger i framkant vad gäller hjälpmedel och utvecklingskraft. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, där vi ger medarbetarna möjlighet att fortsätta utvecklas i våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare. Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 7,5 Mdr och har 7800 anställda i 12 länder, varav 3400 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser

Vi söker Systemutvecklare
Är du en driven och erfaren systemutvecklare som vill tänja på gränserna och se vad du går för? Då har vi jobbet för dig. Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter och kreativa entreprenörer som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi ser gärna att du är en erfaren konsult med akademisk utbildning med erfarenhet av JAVA och eller .Net med eller utan erfarenhet av geografisk IT. Andra meriterande erfarenheter är utveckling av Javascript, Sharepoint, Silverlight eller GeoServer. Du ska gilla att göra affärer och jobba aktivt med att uppsöka kunder. Sweco arbetar idag inom ett flertal branscher såsom energi, skog, transport, trafiksäkerhet, infrastruktur, miljö samt inom offentlig sektor. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Intervjuer sker löpande. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Systemutvecklare

Konsulter inom IT för Samhällsutveckling
Swecos konsulter inom IT för Samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera information på ett överskådligt sätt, ofta med kartan och den geografiska positionen som hjälp. Marknaden för geografisk IT har aldrig varit starkare än nu och den positiva utvecklingen fortsätter. Allt fler människor använder dagligen avancerade karttjänster på webben, i bilen och i mobilen. Sweco är Sveriges största oberoende konsultföretag inom geografisk IT och här väntar många nya spännande utmaningar och uppdrag. Det går bra för oss och vi letar efter fler drivna och engagerade personer som vill utvecklas med oss! Vi har utrymme både för dig som är nyexaminerad och dig som har varit ett tag i branschen och vill ta nästa steg. Arbetar du med GIS, geografisk IT, visualisering och är redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill leverera nytta med hjälp av tekniska lösningar. Du får gärna ha en djupare kunskap inom ett specifikt verksamhetsområde där du ser att GIT skulle effektivisera och hjälpa organisationer i deras dagliga arbete. Områden som är meriterande är t.ex. kunskaper inom FME, ArcGIS, MapInfo, OpenSource, CAD, BIM, 3D, databaser m.m. Du är affärsmässig och tycker att det är roligt att ha kundkontakt. Som person är det viktigt att du har stor drivkraft, är kreativ, flexibel och handlingsinriktad. Vi ser även att du motiveras av arbete med försäljning och marknadsutveckling. Swecos konsulter utvecklar verktyg som stödjer flera olika myndigheter och företag i deras dagliga arbete. Genom att kombinera verksamhetskunnande med teknisk kompetens kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar baserad på de plattformar som är mest lämpade för kundens behov. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa lösningarna. Användningsområdena är många och uppdragen kan handla om allt från att öka effektiviteten i transportsektorn och undersöka behovet av kollektivtrafik till att planera skogsavverkning eller hålla reda på vatten- och avloppsledningar. Våra kunder finns inom såväl offentlig sektor som privata bolag inom flera olika branscher såsom energi, skog, transport, infrastruktur och miljö och vi har flera viktiga IT-ramavtal. Titta gärna på filmen som visar exempel på vad vi jobbar med inom IT för Samhällsutveckling: http://youtu.be/nxJdGHr7ikQ Vi är leverantörsoberoende och för oss kommer alltid kunden och kundens behov först, tekniken är vår verktygslåda för att lösa problemen. Konsultrollen på Sweco är fri och vi värdesätter att du vill göra affärer, naturligt engagera dig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Hos oss är täta kundkontakter en självklar del av vardagen. På Sweco får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet är viktigt för oss liksom att ha en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. På Sweco arbetar vi kontinuerligt med personlig utveckling inom hela organisationen och möjligheten att påverka sin egen arbetssituation. Välkommen in med din ansökan till oss så kan vi tillsammans hitta de uppdrag som gör att just du trivs på jobbet. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Konsulter inom IT för Samhällsutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsulter inom IT för Samhällsutveckling

VVS Konstruktör Ventilation, Rör, Sprinkler och Medicinska gaser
Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. Sweco är idag ett av Sveriges mest respekterade konsultföretag inom installationsteknik. Vi växer snabbt och vi är idag fler än 450 medarbetare över hela landet. Expansionen fortsätter och vi söker därför nya kollegor med gedigen erfarenhet. Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med över 9000 kollegor över hela världen. Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för nyutexaminerade likväl som för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Till enheten för Vård och Bostäder söker vi nu 2-4 stycken konstruktörer med kunskap om Ventilation, Rör, Sprinkler och Medicinska gaser Arbetsuppgifterna består i att: • Designa och konstruera VVS-system vid ny- och ombyggnation av fastigheter • Goda kunskap i MagiCad är ett krav • Det är meriterande om du kan Revit samt på marknaden befintliga energiberäkningsprogram • Sweco lägger stor vikt vid att ständigt utbilda vår personal och det är därför viktigt att du tycker det är givande att skapa kontakter med mer erfarna kollegor för att utöka din kunskap Vem är du? Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, t.ex. KY-utbildning eller högre, alternativt har du inhämtat kunskapen på annat sätt. Du skall ha minst 3 års erfarenhet av att jobba som VVS Designer. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga VVS Konstruktör Ventilation, Rör, Sprinkler och Medicinska gaser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS Konstruktör Ventilation, Rör, Sprinkler och Medicinska gaser

Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser
Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. VVS-Enheten för Vård, Skola/Omsorg, Bostäder söker Handläggare/Teknikansvarig inom områdena Ventilation, Kyla, Sprinkler och Medicinska Gaser. Då Sweco Systems har fått flera nya vårduppdrag söker vi erfarna handläggare/teknikansvarig inom områdena Ventilation, Kyla, Sprinkler och Medicinska Gaser till vårt kontor i Stockholm där du huvudsakligen kommer att arbeta med att driva projektering och utredning inom större och mindre uppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår även att marknadsföra dig själv samt dina kollegor och övriga Swecobolag till befintliga och nya kunder. Sweco lägger stor vikt vid att varje medarbetare skall skapa kontakter med kunder kontinuerligt såväl externa som interna. Våra beställare är bl.a. statliga verk, kommuner, Stockholms Läns Landsting, fastighetsbolag, industribolag och läkemedelsbolag med tyngdpunkt på Stockholms län. Vi arbetar också i ett antal utlandsprojekt. För att passa som handläggare/teknikansvarig hos oss tror vi att du har:  • relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå, minst 10 års erfarenhet av projektering, kunskap i CAD-projektering samt erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen. • ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van vid att ta beslut och att prioritera. • intresse och förmåga att leda och lära konstruktörer och juniora konstruktörer i större projekt eller att arbeta självständigt i mindre projekt, i båda fallen med ansvar för det tekniska och ekonomiska resultatet. • lätt för att samarbeta över disciplingränser på ett prestigelöst sätt, är engagerad samt skapar och vårdar kundrelationer, då du blir en viktig person för oss och våra kunder. Du kommer till en arbetsplats med mycket stor erfarenhet av hela installationsbranschen. Vi har unika spetskompetenser och arbetar inom alla tänkbara processer. Vi arbetar med den senaste tekniken och ligger i framkant vad gäller hjälpmedel och utvecklingskraft. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, där vi ger medarbetarna möjlighet att fortsätta utvecklas i våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare. Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka din ansökan så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/Teknikansvarig Vent, Kyla, Sprinkler och Med Gaser

Erfarna ingenjörer inom El och automation
Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering. Vi växer snabbt och är idag ca 200 medarbetare alla helt fokuserade på att leverera konsulttjänster till industrin. Vår samlade kompetens är unik.Expansionen fortsätter och vi söker därför nya kollegor med kortare eller längre erfarenhet. Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med nästan 9000 kollegor över hela världen. Om du ser potentialen i den här tekniken och vill utvecklas med oss ska du ta kontakt nu. Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för nyutexaminerade likväl som för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Du har arbetat i minst fem år och kanske är du redan en erfaren konsult. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, t.ex. som civilingenjör eller högskoleingenjör med eller utan erfarenhet av industri. Andra meriterande erfarenheter är vana av att göra affärer eller leda projekt. Som konsult på Sweco får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare, både stora och små. Vi arbetar idag inom ett flertal branscher såsom t.ex. gruvor, energi, olja och gas, papper och massa, kemi mm. Vi sätter stort värde på att du är intresserad av våra kunders verksamheter. I dessa tjänster är det meriterande om du har erfarenhet av El och/eller processtyrning/automation, elkonstruktion (kraft och process), apparat/skåpkonstruktion, instrumentering, styrsystem, programmering, användargränssnitt. Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för kreativa personer som ser möjligheterna och vill agera. Vi vill att du kliver fram och skapar den organisation du tillhör och verkar i.  Syftet är att alla medarbetares fulla potential skall komma till användning. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Nu expanderar vi ytterligare och vi söker de bästa i branschen. Är det läge för dig att komma över till oss? Kontakta oss för en öppen diskussion. Låt oss höra dina idéer. Utmana oss, vi är öppna för förslag! Ansökan Du ansöker online. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Säljare undanbedes. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna ingenjörer inom El och automation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna ingenjörer inom El och automation

Vi söker den Bästa ledaren
Sweco är ledande inom hållbar Samhällsutveckling. Vi är Sveriges största oberoende konsultföretag inom IT för Samhällsutveckling, här väntar många spännande utmaningar och uppdrag med  vår specialstyrka inom Geografisk IT. Nu laddar vi för att dubbla vårt team. Vår marknad är i stark tillväxt och allt fler organisationer upptäcker nyttan av att använda specialanpassade IT stöd med geografisk information i sin verksamhet. Vi söker därför den mest omtyckta chefen i Västsverige för att leda våra specialistkonsulter under stark tillväxt. En person som vill se sina medarbetare lyckas och utvecklas tillsammans. Sweco har en mycket stark företagskultur med stor trivselanda som vi värnar om och ska bevara. Våra chefer får högsta betyg i vår medarbetarundersökning och vi lever efter en enkel regel  -  Mår Bra, Går Bra! Hos oss finns ingen säljorganisation och här får vi lov att skapa egna affärer tillsamans med våra kunder. Det innebär att man hos oss har alla möjlighet att hitta sina drömuppdrag. Som chef på Sweco är du en  säljledare som  hjälper dina medarbetare att framgångrikt  hitta nya affärer som ger oss tillväxt och bygger vår framtid. Det finns bara ett krav på affären - Att den är lönsam och att vi med vår insats bidrar till Hållbar samhällsutveckling. Som gruppchef ska du även vara med och leverera som specialistkonsult. Vi är en verksamhet som har gedigen erfarenhet av att utveckla lösningar inom GIS med största kundvärde. Vi jobbar nära verksamheten med våra verksamhetsutvecklare och användbarhetsspecialister. Utvecklar i våra Scrumteam lösningar för miljöer med både  Microsoft, Java eller det senaste inom Open source. Våra långsiktiga Partners och kunder finns i våra valda branschsektorer som är Energi, Industrin, Infrastruktur och Bygg & anläggning. Vi söker nu en Gruppchef till Göteborg och nöjer oss endast med den bästa. Är du intresserad vill vi att du är:  Viktigaste • Omtyckt ledare  • Inspirerande förebild  • Affärsdriven personlighet • Person med rätt attityd • IT eller GIS erfaren Viktiga • Konsultativ • Effektiv • Personalvan • Empatisk • Beslutsam  Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi vill att alla kliver fram och skapar den organisation man tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap och här ges alla medarbetare möjlighet att engagera sig. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker den Bästa ledaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker den Bästa ledaren

Nyfiken och engagerad systemutvecklare
Det går bra för oss! Det är stor efterfrågan på vår kompetens och vi behöver utöka vårt team av systemutvecklare. Samhällsbyggnadsbranschen, med lång historik av lösningar inom infrastruktur, energi, vatten, miljö och arkitektur, möter just nu den yngre IT-branschen. IT-stöd utvecklas för att effektivisera processer, hantera stora mängder data och tillgängliggöra information. Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling verkar i mötet mellan samhällsbyggnad och IT.   Som systemutvecklare hos Sweco deltar du i utvecklingen av användbara och hållbara lösningar i tät samverkan med våra kunder. Vi är leverantörsoberoende konsulter som arbetar med många olika tekniker. Vi ligger ofta i framkant och vi ser gärna att du har en teknisk nyfikenhet som driver dig och dina kollegor framåt. Förmodligen har du arbetat några år som konsult i branschen, eller kanske riktigt många år.   Vi vill att du också är nyfiken, ansvarsfull och engagerad.  Du har en hög anpassningsförmåga och trivs med den sanna konsultvardagen där du ena timmen agerar systemutvecklare för att i nästa timma sitta i säljmöte tillsammans med någon kollega.   Som arbetsgivare erbjuder Sweco stor frihet att utveckla egna idéer till konkret kundnytta och lönsamma affärer. Vår marknad är i snabb utveckling vilket innebär att du har stora möjligheter att forma en intressant och utvecklande roll hos oss på Sweco. Vi vill även att du kliver fram och är delaktig i skapandet av den organisation du tillhör och verkar i. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter tillteknisk och personlig utveckling.   Titta gärna på vår film för att lära dig mer om vårt affärsområde IT för samhällsutveckling: http://www.youtube.com/watch?v=nxJdGHr7ikQ   Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken och engagerad systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken och engagerad systemutvecklare

Testledare
Sweco är Sveriges största oberoende konsultföretag inom samhällsutveckling och geografisk IT och erbjuder största möjliga kund- och verksamhetsnytta i varje uppdrag, oberoende av den underliggande tekniken. Användningsområdena är många och uppdragen kan handla om allt från att öka effektiviteten i transportsektorn och undersöka behovet av kollektivtrafik till att planera skogsavverkning eller hålla reda på vatten- och avloppsledningar. Att vara konsult på Sweco innebär att arbeta nära kunden och snabbt se resultatet av dina lösningar som t.ex. när kartsystem lanseras på Trafikverkets webbplats eller när hundratals användare på Posten får en enklare vardag. Våra befintliga kunder finns bl.a. inom energisektorn, industrin, transport- väg- och trafiksektorn, bland kommuner och statliga verk. Sweco söker nu testledare som aktivt vill bidra med kunskap och driva projekt för en mer hållbar samhällsutveckling. Våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder och samhället att uppnå deras mål och visioner. Swecos konsulter ägnar aktivt tid åt försäljning och att ta ledningen om så krävs. Som testledare ansvarar du för och leder testarbetet. T ex genom att leda personal som utför test, planera inför test, skapa testplaner och verifiera förväntad funktion eller resultat. Det är även meriterande om du har erfarenhet av prestandatest och testautomatisering. Vi ser att du har erfarenhet inom test och god kännedom om: Systemutveckling och IT-arkitektur Testmetodik Utvecklings- och driftmiljöer Standarder inom området Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi ser gärna att du kliver fram och skapar den organisation du tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att alla medarbetares fulla potential skall komma till användning. Du har en hög anpassningsförmåga och trivs med den sanna konsultvardagen. Hos oss har du möjligheten att skapa en karriär i en omväxlande och dynamisk miljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. På Sweco kan du själv välja bästa teknikval, vi är leverantörsoberoende och ser enbart på kundnyttan. Vi söker nu till ? Karlstad och Örebro. Du har själv möjlighet att påverka placeringsort. När du ansöker i systemet väljer du vilka eller vilken ort du helst vill jobba på. Vi har ett kontinuerligt behov av medarbetare till dessa tjänster därav den långa ansökningstiden. Till exempel har Sweco nyligen tecknat ramavtal inom test med ytterligare en större myndighet i Örebro och räknar därför med en ökad efterfrågan på regionens resurser. Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare jobb, Testledare Karlstad, Testledare SWECO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare

Testledare
Sweco är Sveriges största oberoende konsultföretag inom IT för samhällsutveckling och erbjuder största möjliga kund- och verksamhetsnytta i varje uppdrag, oberoende av den underliggande tekniken. Användningsområdena är många och uppdragen kan handla om allt från att öka effektiviteten i transportsektorn och undersöka behovet av kollektivtrafik till att planera skogsavverkning eller hålla reda på vatten- och avloppsledningar. Att vara konsult på Sweco innebär att arbeta nära kunden och snabbt se resultatet av dina lösningar som t.ex. när kartsystem lanseras på Trafikverkets webbplats eller när hundratals användare på Posten får en enklare vardag. Våra befintliga kunder finns bl.a. inom energisektorn, industrin, transport- väg- och trafiksektorn, bland kommuner och statliga verk. Sweco söker nu testledare till Örebro, där vi nyligen tecknat ramavtal inom test med ytterligare en stor myndighet. Våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder och samhället att uppnå deras mål och visioner. Swecos konsulter ägnar aktivt tid åt försäljning och att ta ledningen om så krävs. Som testledare ansvarar du för och leder testarbetet. T ex genom att leda personal som utför test, planera inför test, skapa testplaner och verifiera förväntad funktion eller resultat. Det är även meriterande om du har erfarenhet av prestandatest och testautomatisering. Vi ser att du har erfarenhet inom test och god kännedom om: Systemutveckling och IT-arkitektur Testmetodik Utvecklings- och driftmiljöer Standarder inom området Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi ser gärna att du kliver fram och skapar den organisation du tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att alla medarbetares fulla potential skall komma till användning. Du har en hög anpassningsförmåga och trivs med den sanna konsultvardagen. Hos oss har du möjligheten att skapa en karriär i en omväxlande och dynamisk miljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. På Sweco kan du själv välja bästa teknikval, vi är leverantörsoberoende och ser enbart på kundnyttan. Vi har ett kontinuerligt behov av medarbetare till dessa tjänster därav den långa ansökningstiden. Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare jobb, Testledare Örebro, Testledare SWECO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare

Systemutvecklare inom Geografisk IT
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Nu söker vi en kreativ och duktig systemutvecklare som vill jobba med roliga och utmanande uppdrag med fokus på geografisk information och visualisering av data. Du som söker bör: • Ha god förståelse för programmering och problemlösning • Ha lätt för att lära dig • Vilja jobba som konsult • Vilja jobba med geografi och kartor • Vilja jobba med hela kedjan inom systemutveckling • Vilja jobba i och bidra till en positiv arbetskultur Som leverantörsoberoende konsulter arbetar vi med många olika tekniker som t.ex: • JavaScript och HTML5 (med hjälp av ramverk som jQuery, ExtJS, OpenLayers och Leaflet) • .NET (t.ex. EPi-Server och SharePoint) eller Java (t.ex. för drift i Tomcat, Jetty eller annat) • Relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial och SQL Server • Kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer, ArcGIS och QGIS Bland våra kunder hittar du företag och myndigheter som E.ON, Skånetrafiken, Kulturstyrelsen (DK), Stora Enso, Trafikverket, Malmö stad. För att snabbt lära dig mer om vad vi jobbar med kolla in vår film: http://youtu.be/nxJdGHr7ikQ Konsultrollen på Sweco är fri och vi värdesätter att du gör affärer, naturligt engagerar dig i kundens verksamhet, tar ansvar för kundens utmaningar och med nyfikenhet och kontorets samlade kompetens i ryggen levererar värde i varje uppdrag. Hos oss kan ditt entreprenörskap utvecklas och du får mer än gärna träffa din drömkund för att förverkliga ditt drömprojekt. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom Geografisk IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom Geografisk IT

Teknisk Lantmätare
Swecos konsulter inom infrastruktur utreder, planerar och projekterar olika typer av samhällsprojekt. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis tekniska lösningar för vägar, järnvägar, dammar, broar, tunnlar, flygplatser och kraftanläggningar. Vi har behov av att förstärka vår grupp Kart- och Mätningsteknik i Stockholm med en eller flera personer eftersom vi befinner oss i en expansiv fas. Vi söker Dig som har jobbat några år med geodesi, kart-och mätningsteknik i olika sammanhang och har viss erfarenhet av kundkontakter och av att leda uppdrag. Du kommer att arbeta i ledande ställning med kartrelaterad mätningsteknik och geodetiska frågeställningar såsom geodetiskt beställarstöd i olika organisationer, stomnät och referenssystem samt flyg- och terrester laserskanning i större såväl som i mindre uppdrag. Vi lägger stor vikt vid att du är kreativ och att du har grundläggande efterfrågad utbildning och verifierad erfarenhet inom området geodesi/mätningsteknik. Eftersom arbetet innebär många kontakter med kunder, beställare och kollegor ser vi att du är öppen som person och att du har lätt för att samarbeta. Våra projektgrupper består ofta av kolleger både från andra teknikområden och från andra bolag inom koncernen. Det är ett krav att du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Lantmätare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Lantmätare

Systemutvecklare med stor drivkraft sökes till Göteborg
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling säkerställer informationsflödet för samhällsbyggnad med hjälp av IT. Vi arbetar med att ta fram innovativa lösningar för att  strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med kartan som hjälp. Se till exempel http://www.stockholm2070.se Sweco går bra och vi står inför en stark tillväxt, allt fler upptäcker nyttan med geografisk information i sin verksamhet. Vi behöver flera systemutvecklare som vill jobba med roliga och utmanande uppdrag som har fokus på geografisk information och visualisering av data. Som systemutvecklare hos Sweco bidrar du med utveckling av användbara och hållbara lösningar i tät samverkan med våra kunder. Vi är leverantörsoberoende konsulter som arbetar med många olika tekniker. Vi ligger i framkant och vi ser gärna att du har en teknisk nyfikenhet som driver dig och dina kollegor framåt. Titta gärna på vår film för att se mer om vårt affärsområde IT för samhällsutveckling: http://youtu.be/nxJdGHr7ikQ Hos oss får du jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa ett hållbart samhälle. Vi strävar efter att sitta tillsammans för Agilt arbete där vi kan dra nytta av varandras kunskaper. Att ha kul tillsammans på jobbet är för oss lika viktigt som att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges Bästa  arbetsgivare och våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Vi erbjuder ett jobb i en omväxlande och dynamisk miljö med mycket kundkontakt och stora möjligheter till personlig utveckling. Alla våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och visioner, du kommer själv att påverka vad som ska levereras. Hos oss kan ditt entreprenörskap utvecklas och du kan med vårt starka varumärke träffa din drömkund för att förverkliga ditt drömprojekt. Vi vill att du har med dig erfarenhet från delar av nedanstående: • Java och/eller .NET/C# (MVC 3/4/WebAPI) • JavaScript (inklusive de vanligaste MVC-ramverken samt jQuery) • HTML och CSS • Utveckling av appar för iOS/Android • WebGL • Oracle, SQL Server, PostGIS • OpenLayers/Leaflet • Agila projekt Vi söker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare med stor drivkraft sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare med stor drivkraft sökes till Göteborg

IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling säkerställer informationsflödet för samhällsbyggnad med  hjälp av IT. Vi arbetar med att ta fram innovativa lösningar för att  strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med kartan som hjälp. Se till exempel http://www.stockholm2070.se Vårt företag går bra och vi står inför en stark tillväxt, allt fler organisationer upptäcker nyttan med att använda geografisk information i sin verksamhet. Vi behöver flera seniora systemutvecklare och IT-arkitekter som vill jobba med roliga och utmanande uppdrag som har fokus på geografisk information och visualisering av data. Hos oss Att vara konsult hos oss inom IT för samhällsutveckling innebär att du arbetar nära kunden tillsammans med kompetenta kollegor. Du har stora möjligheter att påverka din vardag. Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss är du med och skapar den arbetsmiljö som du tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att du tillsammans med dina kollegor ska ha de bästa möjligheterna att utvecklas och trivas. Sweco erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för en bra balans mellan yrkesliv, familjeliv och fritid. Din roll Vi är leverantörsoberoende konsulter som arbetar med många olika tekniker. Vi ligger ofta i framkant och vi ser gärna att du har en teknisk nyfikenhet som driver dig och dina kollegor framåt. Som IT-arkitekt och systemutvecklare hos Sweco bidrar du i utvecklingen av användbara och hållbara lösningar i tät samverkan med våra kunder. Vi söker dig som är engagerad och nyfiken, har flerårig erfarenhet inom systemutveckling eller systemarkitektur och vill ta dig an nya utmaningar. Du tar stort ansvar för ditt arbete och vill vara med och hjälpa oss och våra kunder att uppnå mål och visioner. Du har flera års erfarenhet av: • Microsoft.NET eller JAVA • SQL-server, PostgreSQL eller Oracle • IT-/Systemarkitektur, SOA • Agil utveckling, gärna med SCRUM Titta gärna på vår film för att se mer om vårt affärsområde IT för samhällsutveckling: http://youtu.be/nxJdGHr7ikQ Hos oss kan ditt entreprenörskap utvecklas och du får mer än gärna träffa din drömkund för att förverkliga ditt drömprojekt.  Vi söker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-arkitekt och Senior Systemutvecklare

Testare
Sweco är Sveriges största oberoende konsultföretag inom IT för samhällsutveckling och erbjuder största möjliga kund- och verksamhetsnytta i varje uppdrag, oberoende av den underliggande tekniken. Användningsområdena är många och uppdragen kan handla om allt från att öka effektiviteten i transportsektorn och undersöka behovet av kollektivtrafik till att planera skogsavverkning eller hålla reda på vatten- och avloppsledningar. Att vara konsult på Sweco innebär att arbeta nära kunden och snabbt se resultatet av dina lösningar som t.ex. när kartsystem lanseras på Trafikverkets webbplats eller när hundratals användare på Posten får en enklare vardag. Våra befintliga kunder finns bl.a. inom energisektorn, industrin, transport- väg- och trafiksektorn, bland kommuner och statliga verk.  Sweco söker nu testare till Örebro, där vi nyligen tecknat ramavtal inom testmed ytterligare en stor myndighet. Framförallt är vi intresserade av dig som tidigare jobbat med testautomatisering och/eller prestandatest. Våra konsulter förväntas att med engagemang och nyfikenhet hjälpa våra kunder och samhället att uppnå deras mål och visioner. Swecos konsulter ägnar aktivt tid åt försäljning och att ta ledningen om så krävs.  Vi ser att du har erfarenhet inom test och god kännedom om: Systemutveckling och testmetodik Utvecklings- och driftmiljöerStandarder inom området  Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem. Vi ser gärna att du kliver fram och skapar den organisation du tillhör och verkar i. Vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att alla medarbetares fulla potential skall komma till användning. Du har en hög anpassningsförmåga och trivs med den sanna konsultvardagen. Hos oss har du möjligheten att skapa en karriär i en omväxlande och dynamisk miljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. På Sweco kan du själv välja bästa teknikval, vi är leverantörsoberoende och ser enbart på kundnyttan. Vi har ett kontinuerligt behov av medarbetare till dessa tjänster därav den långa ansökningstiden. Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Testare jobb, Testare Örebro, Testare SWECO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testare

Gruppchef/Bana till Sweco Rails region Mitt
Swecos konsulter inom infrastruktur utreder, planerar och projekterar olika typer av samhällsprojekt. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis tekniska lösningar för vägar, järnvägar, dammar, broar, tunnlar, flygplatser och kraftanläggningar. Region Mitt med 70 konsulter ansvarar för järnvägsaffärer i Gävleborg, Västernorrland och Jämtland.  Vår personal jobbar i uppdrag över hela landet och i Norge. Vi är idag 7 personer som arbetar med projektering av bana. Vilket innebär spår, kanalisation och banunderbyggnad. Gruppen är väletablerad och arbetar mycket självständigt. Vi finns idag placerade i Borlänge och Gävle. Om rollen Rollen som gruppchef innebär personalansvar, resultatansvar och affärsansvar för banuppdrag. Nivå på förväntat resultat sätts i samråd med regionchef och controller. Du ingår i ledningsgruppen för regionen och förväntas själv arbeta i uppdrag 60% av din arbetstid. Några dagar varje  vecka förväntas du arbeta på kontoret i Gävle. Kvalifikationer och egenskaper: Vi söker dig som brinner för att driva affärer, möta kunder och har ledarerfarenhet från järnvägsbranschen. Du har en utbildning på högskolenivå eller motsvarande och har kunskaper om projektering av järnväg. Som person är du drivande, tycker om att arbeta med människor och ser möjligheter i utmaningar. Vi förväntar oss av dig som gruppchef att du tycker om att få dina medarbetare att växa och stöttar och coachar dem mot framtida utmaningar. Vi vill att du som person är en naturlig ledare som har förmågan att delegera, vara tydlig och ärlig. Sweco Rails är med ca 700 konsulter störst inom järnväg i norden. Vi ansvarar för marknadsbevakning och samtliga uppdrag inom områdena järnväg, spårväg och tunnelbana i hela Sverige, Norge och i Danmark. Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Gävle
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppchef/Bana till Sweco Rails region Mitt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppchef/Bana till Sweco Rails region Mitt

Business Coordinator - Sweco International AB
The Sweco group is the Nordic region's leading provider of consulting services in the fields of engineering, environmental management and architecture. With more than 9 000 employees operating from our permanent establishments in 12 European home markets, we carry out export projects in more than 80 countries every year. Mostly Africa, Eastern Europe and Asia, and for more information, please visit www.swecogroup.com. Sweco International AB is the Sweco Groups export vehicle through which most export business are channelled. Sweco International AB is thus responsible to secure and minimize business risks in our export contracts, create an efficient back-office platform of marketing and sales, legal and commercial formalities, overseas branch administration, foreign currency management et c, support business units with compiling Expression of Interest documents, submitting Proposals and ultimately signing of Contracts. To Sweco International AB´s establishment in Stockholm, we now have a permanent full time opening for an International Business Coordinator, starting March 1st, 2014 or immediately thereafter, with the following Job Description: Reporting to:Managing Director (MD) and President, Sweco International AB Tasks & Responsibilities • § Supporting the MD in daily operations such as Project Economics, Project Administration; • § Participate in producing Expression of Interest documents as well as Proposal documents for our export operations, with own responsibility for parts thereof; • § Supporting the Project Managers in field with administrative and commercial support, when executing their assignments; • § Supporting the subsidiary’s admin. department with preparation of invoices and supporting documents for their export operations; • § Proof reading of commercial documents in foreign languages (English, Spanish or Russian) and other quality controlling activities; • § Responsible for up-keeping of marketing documents, formal commercial documents, formal legal documents, required for running the operations.Requirements • § Bachelors Degree in Business Administration or equivalent; • § Experience of producing professional written English in commercial documents; • § Foreign language mentioned above as mother tongue. Fluent in speaking and writing in one additional language, Swedish or English; • § Experience from international export business from Sweden or overseas business in a country with English/Spanish/Russian spoken language; • § Normal or advanced skills in MicroSoft Office suite and/or other admin software; • § Experience from accounting would be an advantage; • § Experience from consulting/services industry is preferable. The successful candidate will be offered a 1/1 time permanent employment at our head office in Stockholm, Gjörwellsgatan 22, Marieberg. A minimal amount of travelling will be required. Request for clarifications or additional information as well as applications should be addressed to Kaj Möller or Sarah Svärd
Företag: SWECO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Business Coordinator - Sweco International AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Coordinator - Sweco International AB

Senior konsult inom beslutsstöd
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Hos oss Att vara konsult hos oss inom IT för samhällsutveckling innebär att arbeta nära kunden tillsammans med kompetenta kollegor. Du har stora möjligheter att påverka din vardag. Hos oss är du med och skapar den arbetsmiljö som du tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att du tillsammans med dina kollegor ska ha de bästa möjligheterna att utvecklas och trivas. Vi tror på att en blandning av kvinnor och män i alla åldrar med olika bakgrund bidrar till en utvecklande arbetsplats. Sweco erbjuder på detta sätt en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig så att du får en bra balans mellan yrkesliv, familjeliv och fritid och vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vem är du? Vi söker sig dig med god verksamhetskunskap eller som har flerårig erfarenhet inom beslutstöd, i stora eller små organisationer och vill arbeta med nya utmaningar. Du brinner för att lära dig nya saker och vill gärna ligga i teknikens framkant. Du tar stort ansvar för ditt arbete och vill vara med och hjälpa oss och våra kunder att uppnå sina mål och visioner. Erfarenhet av att självständigt skapa nya affärer är meriterande och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har flera års erfarenhet av något eller några av följande verktyg:  • Djup databaskunskap inom Microsoft eller Oracle • BI verktyg för Microsoft eller Oracle • Qlickview • Sharepoint • Agil utveckling, gärna med SCRUM Meriterande:  • Verksamhetskompetens inom ekonomi, skog, tillverkning eller energi • Erfarenhet av Geografisk IT Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan!  Vi undanber oss vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior konsult inom beslutsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior konsult inom beslutsstöd

Senior konsult inom beslutsstöd
Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt, ofta med geografin som hjälp. Lösningarna används inom exempelvis skogs- och energisektorn. Hos oss Att vara konsult hos oss inom IT för samhällsutveckling innebär att arbeta nära kunden tillsammans med kompetenta kollegor. Du har stora möjligheter att påverka din vardag. Hos oss är du med och skapar den arbetsmiljö som du tillhör och verkar i, vi kallar det medarbetarskap. Syftet är att du tillsammans med dina kollegor ska ha de bästa möjligheterna att utvecklas och trivas. Vi tror på att en blandning av kvinnor och män i alla åldrar med olika bakgrund bidrar till en utvecklande arbetsplats. Sweco erbjuder på detta sätt en spännande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. För oss är det också självklart att skapa förutsättningar för dig så att du får en bra balans mellan yrkesliv, familjeliv och fritid och vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vem är du? Vi söker sig dig med god verksamhetskunskap eller som har flerårig erfarenhet inom beslutstöd, i stora eller små organisationer och vill arbeta med nya utmaningar. Du brinner för att lära dig nya saker och vill gärna ligga i teknikens framkant. Du tar stort ansvar för ditt arbete och vill vara med och hjälpa oss och våra kunder att uppnå sina mål och visioner. Erfarenhet av att självständigt skapa nya affärer är meriterande och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har flera års erfarenhet av något eller några av följande verktyg:  • Djup databaskunskap inom Microsoft eller Oracle • BI verktyg för Microsoft eller Oracle • Qlickview • Sharepoint • Agil utveckling, gärna med SCRUM Meriterande:  • Verksamhetskompetens inom ekonomi, skog, tillverkning eller energi • Erfarenhet av Geografisk IT Ansökan Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida. Urvalsprocessen kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan!  Vi undanber oss vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior konsult inom beslutsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior konsult inom beslutsstöd

Erfaren uppdragsledare inom miljö
Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för avloppsrening, avfallshantering och miljökonsekvensbeskrivningar. I Norrbotten sker en mycket intressant och spännande utveckling. Gruvnäringen utökar sin verksamhet, järnvägsnätet byggs ut, nya företag etablerar sig och sist men inte minst, en stad är på väg att flyttas! Denna utveckling medför ett stort behov av miljötjänster, nu och i framtiden. För att möta detta behov behöver vi fler erfarna och drivna miljökonsulter till vårt kontor i Kiruna. Vi söker nu en person med minst 3 års erfarenhet av att arbeta som projektledare för olika utredningar och processer inom miljöområdet. Vi strävar efter en organisation som är utvecklande och flexibel. Det är därför intressant om du är nyfiken på nya utmaningar utifrån vad marknaden visar, eller har erfarenhet av flera kompetensområden. Vi söker dig som med nyfikenhet och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är självgående, drivande och ansvarsfull. Vidare har du en öppen attityd, har lätt att etablera kontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Du kommer att ta en aktiv del i marknadsföringen av våra tjänster till nya och befintliga kunder. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska är ett krav. Egenskaper som vi värdesätter högt är att Du är en lagspelare som är engagerad och nytänkande samt att Du vill ta ansvar för vår gemensamma utveckling. Du tycker om att arbeta i team och bidra med din kunskap. Genom samarbete med både interna och externa kontakter så är du en del av att skapa framtida, hållbara lösningar för våra kunder. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren uppdragsledare inom miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren uppdragsledare inom miljö

Erfaren konsult till Swecos industrikonsulter
Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering. Vi söker en ny medarbetare som känner igen sig i våra värdeord nyfiken, engagerad och ansvarstagande. Du som söker ska ha ett brett kontaktnät inom regionen som du har fått genom minst 10 års branscherfarenhet. Du ska besitta kompetens inom antingen VVS/HVAC, logistik eller produktionsförbättring. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna eftersom du som konsult måste kunna sälja dig själv och skapa goda yrkesmässiga relationer med våra kunder. Detta ställer stora krav på din förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Örebro
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren konsult till Swecos industrikonsulter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren konsult till Swecos industrikonsulter

Konstruktör El/Tele
Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration. VÄLKOMMEN TILL FLER MÖJLIGHETER! Nu expanderar vi igen och söker därför konstruktörer inom kraft-, tele- och säkerhetssystem till vårt Göteborgskontor. Våra beställare är bl a kommuner, landsting, statliga verk, fastighetsbolag, industribolag och byggbolag med tyngdpunkt på västra Sverige. Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation, där stor vikt läggs på personalvård samt att ge medarbetarna möjlighet att få fortsätta utvecklas i våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare. För att arbeta som konstruktör hos oss tror vi att du: • har relevant teknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet från konsultbranschen samt kunskaper i CAD-program. • behärskar projektering av kraft- och belysningssystem och/eller tele- och säkerhetssystem. • arbetar på ett strukturerat sätt, har lätt för att samarbeta över disciplingränserna på ett prestigelöst sätt som gör att du blir en viktig person i våra projekt. Vi vill att du är en positiv, prestigelös och ansvarskännande person som är både drivande och initiativrik. Då vår bransch till övervägande del består av män ser vi gärna kvinnliga sökanden. Vill du vara delaktig i expansionen av elgruppen och är nyfiken på utmaningar, då är du rätt person. Vi intervjuar löpande, skicka därför in din ansökan online så snart som möjligt. Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan! Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Koncernen omsätter cirka 8,8 Mdr och har 9000 anställda i 12 länder, varav 4600 i Sverige. För närvarande genomför Sweco uppdrag i cirka 80 länder runt om i världen. Sweco är medlem på OMX Nordiska Börs i Stockholm.
Företag: SWECO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör El/Tele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör El/Tele


Sök lediga jobb SWECO AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se