RestaurangAssistans AB jobb - lediga jobb

RestaurangAssistans AB jobb RestaurangAssistans AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: RestaurangAssistans AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: RestaurangAssistans AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Hotellstädare- Stockholm

 2. Kock med spetskompetens sökes.- Stockholm

 3. A la carte kock sökes omgående.- Stockholm

 4. A la carte Kallskänka sökes!- Stockholm

 5. HOVMÄSTARE SÖKES TILL HOTELL I STOCKHOLM NORDOST- Stockholm

 6. Juniorkock Sökes- Stockholm

 7. Hotellstädare- Göteborg

 8. Vass kock sökes.- Stockholm

 9. Kallskänka sökes.- Stockholm

 10. Juniorkock/ Kockaspirant sökes.- Stockholm

 11. Vass kock sökes.- Stockholm

 12. Kallskänka sökes.- Stockholm

 13. Vass kock sökes.- Stockholm

 14. Kock i Södertälje- Södertälje

 15. Hotellstädare- Göteborg

 16. Husfru- Göteborg

 17. Vass kock sökes.- Stockholm

 18. Professionella Diskare Sökes- Stockholm

 19. Juniorkock sökes.- Stockholm

 20. SERVIS MED A`LA CARTE OCH FATKOMPETENS SÖKES OMGÅENDE- Stockholm

 21. Vi söker kompetenta kockar- Malmö

 22. Vi rekryterar... Köksmästare- Malmö

 23. Vi rekryterar... Kock- Eslöv

 24. Vi rekryterar... Kock- Lund

 25. Hotellstädare- Göteborg

 26. Kökspersonalansvarig till vårt kontor i Stockholm!- Stockholm

 27. Hotellstädspersonal- Stockholm

 28. VI REKRYTERAR EN STARK SOUSCHEF TILL O´LEARYS.- Södertälje

 29. NYTT ÅR, NYTT JOBB?- Stockholm

 30. VI SÖKER DUKTIGA, ERFARNE HOVMÄSTARE- Stockholm

 31. Vi rekryterar en kock till Svenska Hamburgerköket- Stockholm

 32. VI REKRYTERAR EN SOUSCHEF TILL O´LEARYS.- Södertälje

 33. Serveringspersonal- Göteborg

 34. Vi rekryterar en Restaurangchef till O`Learys- Stockholm

 35. Dalagärde Vandrarhem söker Receptionsansvarig- Göteborg

 36. KOCKAR SÖKES!- Stockholm

 37. JUNIORKOCK SÖKES- Stockholm

 38. Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar- Stockholm

 39. Hotellstädare- Stockholm

 40. Vi söker Restaurangbiträde- Göteborg


Mer beskrivning

Hotellstädare
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker medarbetare inom hotellstäd till de hotell där vi bedriver entreprenad. Vi önskar att att man har minst 1 års erfarenhet av hotellstädning inom Europa Det räcker INTE att man har lokalvårdserfarenhet. Vi söker dig som är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb. Eftersom arbetet innebär dagliga möten med gäster ser vi att man ska kunna kommunicera väl på svenska. Arbetet är förlagt till dagtid och fördelas på såväl vardagar som helger. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellstädare jobb, Hotellstädare Stockholm, Hotellstädare RestaurangAssistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellstädare

Kock med spetskompetens sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt vana vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal med mycket goda förmåner och välbetald ersättning. Kompetens Mycket goda egenskaper inom ala carté.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med spetskompetens sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med spetskompetens sökes.

A la carte kock sökes omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt avtal med MYCKET GOD ersättning. Douglas Lundgren 08 12033919 Kompetens
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga A la carte kock sökes omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: A la carte kock sökes omgående.

A la carte Kallskänka sökes!
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kallskänkor som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal med mycket god ersättning. Heltid / Deltid Tillträde snarast.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga A la carte Kallskänka sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: A la carte Kallskänka sökes!

HOVMÄSTARE SÖKES TILL HOTELL I STOCKHOLM NORDOST
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu en hovmästare heltid för kunds räkning med start den13 augusti 2013. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från hotell och restaurangbranchen och några av dessa i ledande befattning. Vi ser gärna att du har ett gediget mat- och vinintresse och har förmågan att inspirera andra. Är du utbildad sommelier är detta meriterande. Du skall ha stor social kompetens, vara en säljande personlighet och serviceminded ut i fingerspetsarna.Du kommer ha ansvar för schemaläggning av personal, planering och genomföring av konferanser, bröllop, större och mindre middagar och rapportera till närmsta chef. Du är allmänbildad och har förmågan att konversera med alla typer av gäster. Vi sätter höga krav på flexibilitet,och att du lätt kan ta större eller mindre ändringar i vare sig eget arbetschema eller de olika arrangemangen. Känner du att detta passar in på dig? Tveka inte med att skicka in ditt CV idag, intervjuer sker fortlöpande. Körkort och bil är ett krav Lön enligt kollektivavtal och erfarenhet.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga HOVMÄSTARE SÖKES TILL HOTELL I STOCKHOLM NORDOST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HOVMÄSTARE SÖKES TILL HOTELL I STOCKHOLM NORDOST

Juniorkock Sökes
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu söker vi pålitliga och duktiga juniorkockar. Arbetet består av enklare matlagning under ledning i det varma och kalla köket, råkostbufféer och smörgåsar. Du som söker har precis gått ut restaurangskolan 2012 eller 2011 och brinner för ditt yrke. Du ska vara flexibel, serviceinriktad samt stresstålig. Att du är bra på att passa tider är en förutsättning. God ersättning. Lön enligt kollektivavtal.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock Sökes

Hotellstädare
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker medarbetare inom hotellstäd till de hotell där vi bedriver entreprenad. Ett KRAV är att du har minst 1 års erfarenhet av hotellstädning. Det räcker INTE att man har lokalvårdserfarenhet. Vi söker dig som är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb. Eftersom arbetet innebär dagliga möten med gäster ser vi att man ska kunna kommunicera väl på svenska. Arbetet är förlagt till dagtid och fördelas på såväl vardagar som helger. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellstädare jobb, Hotellstädare Göteborg, Hotellstädare RestaurangAssistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellstädare

Vass kock sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo !? Då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt avtal med MYCKET GOD ersättning. Douglas Lundgren 08 12033919 Kompetens
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vass kock sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass kock sökes.

Kallskänka sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kallskänkor som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal med mycket god ersättning. Heltid / Deltid Tillträde snarast.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka sökes.

Juniorkock/ Kockaspirant sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu söker vi pålitliga och duktiga juniorkockar. Arbetet består av enklare matlagning under ledning i det varma och kalla köket på spännande arbetsplatser. Du som söker har precis gått ut restaurangskolan 2013, 2012 eller 2011 och brinner för ditt yrke. Du ska vara flexibel, serviceinriktad samt stresstålig. Att du är bra på att passa tider är en förutsättning. Lön enligt kollektivavtal med god ersättning.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock/ Kockaspirant sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock/ Kockaspirant sökes.

Vass kock sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo !? Då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt avtal med MYCKET GOD ersättning. Douglas Lundgren 08 12033919 Kompetens
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vass kock sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass kock sökes.

Kallskänka sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kallskänkor som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal med mycket god ersättning. Heltid / Deltid Tillträde snarast.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka sökes.

Vass kock sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo !? Då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt avtal med MYCKET GOD ersättning. Douglas Lundgren 08 12033919 Kompetens
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vass kock sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass kock sökes.

Kock i Södertälje
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans Tillgänglighet, flexibilitet och professionalism är tre av de ledord som styrt vår verksamhet sedan starten och gjort oss störst i Sverige inom vår nisch. Som enda bemanningsföretag i Hotell- och Restaurangbranschen är vi idag etablerade i landets tre största städer och vi utför uppdrag rikstäckande. Utöver vår största verksamhetsgren, bemanning, arbetar vi med rekrytering, uppstartskonsultation och entreprenad. Om tjänsten Kock. För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal med god ersättning.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock i Södertälje

Hotellstädare
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker medarbetare inom hotellstäd till de hotell där vi bedriver entreprenad. Ett KRAV är att du har minst 1 års erfarenhet av hotellstädning. Det räcker INTE att man har lokalvårdserfarenhet. Vi söker dig som är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb. Eftersom arbetet innebär dagliga möten med gäster ser vi att man ska kunna kommunicera väl på svenska. Arbetet är förlagt till dagtid och fördelas på såväl vardagar som helger. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellstädare jobb, Hotellstädare Göteborg, Hotellstädare RestaurangAssistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellstädare

Husfru
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Söker du en ny utmaning? Har du en exceptionell känsla för vad som är rent, snyggt och korrekt? Har du lätt för att leda och entusiasmera personer i din omgivning samt har ett öga för detaljer? Restaurangassistans söker Husfru till ett utav våra entreprenadhotell. För att lyckas i rollen måste du ha några års erfarenhet från husfruavdelningen. Du har ett tydligt ledarskap, visar stor ansvarskänsla samt är resultatinriktad. Vidare ska du ha en känsla för god service och ha full kontroll på vad som händer på hotellet för att kunna förutse situationer som kräver din uppmärksamhet. Du har inga problem att prioritera i ditt arbete och är medveten om att medarbetare och gäster är dina största tillgångar. Rollen som husfru är administrativ men innefattar rumsstäd och lokalvård vid behov. Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska språket. Arbetsuppgifter: Leda och driva husfruavdelningen. Resultatansvar. Upprätthålla en kvalitetsnivå som överensstämmer med hotellkedjans riktlinjer. Daglig rapportering till Hotellpersonalansvarig.
Företag: Restaurangassistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Husfru jobb, Husfru Göteborg, Husfru Restaurangassistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Husfru

Vass kock sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo !? Då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt avtal med MYCKET GOD ersättning. Douglas Lundgren 08 12033919 Kompetens
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vass kock sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vass kock sökes.

Professionella Diskare Sökes
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans Om tjänsten Disk (standard) För våra kunders räkning söker vi erfarna diskare som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Vi söker dig som har minst 6 månaders yrkeserfarenhet. Det krävs att du är van av att arbeta i ett högt tempo samt att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Lön enligt avtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Professionella Diskare Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Professionella Diskare Sökes

Juniorkock sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu söker vi pålitliga och duktiga juniorkockar. Arbetet består av enklare matlagning under ledning i det varma och kalla köket på spännande arbetsplatser. Du som söker har precis gått ut restaurangskolan 2013, 2012 eller 2011 och brinner för ditt yrke. Du ska vara flexibel, serviceinriktad samt stresstålig. Att du är bra på att passa tider är en förutsättning. Lön enligt kollektivavtal med god ersättning.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Juniorkock sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Juniorkock sökes.

SERVIS MED A`LA CARTE OCH FATKOMPETENS SÖKES OMGÅENDE
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Är du riktigt duktig på det du gör? Vill du ha nya, roliga utmaningar? Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet efter fullgjord utbildning (eller motsvarande kunskap och erfarenhet) och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar. . Arbetet kan komma att ske inom såväl à la carte restaurang som i bankett varpå vi söker personal som företrädesvis har bägge dessa erfarenheter och helst har fatserveringserfarenhet. Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team. Din arbetsplats varierar och det är en fördel om du tycker om nya utmaningar och kontakter. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Lön enligt kollektivavtal och erfarenhet.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga SERVIS MED A`LA CARTE OCH FATKOMPETENS SÖKES OMGÅENDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVIS MED A`LA CARTE OCH FATKOMPETENS SÖKES OMGÅENDE

Vi söker kompetenta kockar
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker kompetenta kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker kompetenta kockar

Vi rekryterar... Köksmästare
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För kunds räkning rekryterar vi en köksmästare för heltidsanställning. Restaurangen befinner sig mitt i centrala Malmö och har serverat malmöiter och utombys besökare i närmare 20 år. Här satsar man på hög kvalitet i en gemytlig atmosfär skapat av ett professionellt, positivt team. Som kökschef här får du breda arbetsuppgifter med ett tillhörande stort ansvar. Förutom den rent praktiska delen, tillagningen, ingår även de administrativa uppgifterna såsom personalschema, beställningar och inköp, budget, menyplanering, egenkontroll med mera. Som person är du högpresterande, hungrig och professionell i ditt yrkesutövande. Du har vilja, engagemang och drivkraft, är rak i din kommunikation och utövar ett gott ledarskap. För sökande krävs minst 5 års heltidarbete som kock samt ett par år i ledande befattning. Du är HACCP-utbildad och kan din egenkontroll. Att kalkylera köksprocenten hanterar du utan problem. Lättare datakunskaper i Excel och Word är av godo. Kön och nationalitet är egalt då vi eftersöker kompetens och rätt personlighet. Vi ser dock gärna att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Intervjuer sker fortlöpande, sänd gärna din ansökan redan idag. Anställningen beräknas till december – exakt tidpunkt står öppen beroende på ansökandes personliga förutsättningar. FRÅGOR OM ARBETSPLATSEN BESVARAS ENDAST VID ETT EV. INTERVJUTILLFÄLLE!
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi rekryterar... Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi rekryterar... Köksmästare

Vi rekryterar... Kock
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi rekryterar kock till Rönneholms slott I den fagra Ringsjöbygden, i Stehags socken längs med Rönne å ligger vackra Rönneholms slott. I forna tider har slottets ägts av såväl Hövdingen av Skåne som uradelssläkten Laxmand och under större delen av 1900-talet var det ett vårdhem med eget jordbruk och trädgårdsanläggning. Idag drivs det under Nämndemansgårdens flagg och Prokrami Kvinnobehandling, Malins Minne och Nämndemansgården Familjeverksamhet befinner sig här. Köket förser de boende och personal med dagens alla måltider, här förbereds även mat till deras systeranläggning i Blentarp (cook/chillmetoden). Frukost, lunch och middag tillagas med god omsorg och med siktet inställt mot husmanskost. Maten lagas från grunden och halvfabrikat undviks in i det längsta. Köket är öppet 06:00-18:30 sju dagar i veckan och man arbetar efter rullande schema. Därför finns såväl dag-, som ”kvälls”- och helgpass inkluderade. Vi söker efter dig som har restaurangskola eller motsvarande erfarenhet/kunskap i botten och därefter minst tre års erfarenhet som kock. Är din bakgrund från storhushåll (skola/personalmatsal/servicehem/konferensanläggning) eller liknande är det av godo. Kunskaper om och erfarenhet av specialkost är meriterande då detta tillagas dagligen. Att du kan egenkontroll/HACCP ser vi som en självklarhet. Vi söker efter en person som älskar sitt yrke. Du har en glad och positiv inställning, är serviceminded och tycker om mötet med nya människor. Du har lika lätt för att samarbeta som att arbeta självständigt. Viss vana från inköp och planering är önskvärt då det faller på ditt ansvar under kökschefens semester. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, övriga språk är meriterande. Då det inte finns närbelägna kommunikationsmedel är körkort och bil en förutsättning för att kunna söka tjänsten. Pga av arbetsplatsens förutsättningar ser vi gärna kvinnliga sökande samt gärna sökande över 30 år. Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100 % med möjlighet till 75 %. Då såväl Kriminalvården som Socialtjänsten är bland uppdragsgivarna krävs det ett klanderfritt belastningsregisterutdrag. Detta utdrag görs vid intervjutillfället. Anställningsstart är beräknad till 7 januari 2014 med möjlighet till anpassning efter kandidatens förutsättningar. Intervjuer sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi rekryterar... Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi rekryterar... Kock

Vi rekryterar... Kock
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi rekryterar kock till Rönneholms slott I den fagra Ringsjöbygden, i Stehags socken längs med Rönne å ligger vackra Rönneholms slott. I forna tider har slottets ägts av såväl Hövdingen av Skåne som uradelssläkten Laxmand och under större delen av 1900-talet var det ett vårdhem med eget jordbruk och trädgårdsanläggning. Idag drivs det under Nämndemansgårdens flagg och Prokrami Kvinnobehandling, Malins Minne och Nämndemansgården Familjeverksamhet befinner sig här. Köket förser de boende och personal med dagens alla måltider, här förbereds även mat till deras systeranläggning i Blentarp (cook/chillmetoden). Frukost, lunch och middag tillagas med god omsorg och med siktet inställt mot husmanskost. Maten lagas från grunden och halvfabrikat undviks in i det längsta. Köket är öppet 06:00-18:30 sju dagar i veckan och man arbetar efter rullande schema. Därför finns såväl dag-, som ”kvälls”- och helgpass inkluderade. Vi söker efter dig som har restaurangskola eller motsvarande erfarenhet/kunskap i botten och därefter minst tre års erfarenhet som kock. Är din bakgrund från storhushåll (skola/personalmatsal/servicehem/konferensanläggning) eller liknande är det av godo. Kunskaper om och erfarenhet av specialkost är meriterande då detta tillagas dagligen. Att du kan egenkontroll/HACCP ser vi som en självklarhet. Vi söker efter en person som älskar sitt yrke. Du har en glad och positiv inställning, är serviceminded och tycker om mötet med nya människor. Du har lika lätt för att samarbeta som att arbeta självständigt. Viss vana från inköp och planering är önskvärt då det faller på ditt ansvar under kökschefens semester. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, övriga språk är meriterande. Då det inte finns närbelägna kommunikationsmedel är körkort och bil en förutsättning för att kunna söka tjänsten. Pga av arbetsplatsens förutsättningar ser vi gärna kvinnliga sökande samt gärna sökande över 30 år. Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100 % med möjlighet till 75 %. Då såväl Kriminalvården som Socialtjänsten är bland uppdragsgivarna krävs det ett klanderfritt belastningsregisterutdrag. Detta utdrag görs vid intervjutillfället. Anställningsstart är beräknad till 7 januari 2014 med möjlighet till anpassning efter kandidatens förutsättningar. Intervjuer sker fortlöpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Lund
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi rekryterar... Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi rekryterar... Kock

Hotellstädare
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker medarbetare inom hotellstäd till de hotell där vi bedriver entreprenad. Ett KRAV är att du har minst 1 års erfarenhet av hotellstädning. Det räcker INTE att man har lokalvårdserfarenhet. Vi söker dig som är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb. Eftersom arbetet innebär dagliga möten med gäster ser vi att man ska kunna kommunicera väl på svenska. Arbetet är förlagt till dagtid och fördelas på såväl vardagar som helger. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellstädare jobb, Hotellstädare Göteborg, Hotellstädare RestaurangAssistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellstädare

Kökspersonalansvarig till vårt kontor i Stockholm!
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans har med sina 14 år på marknaden vuxit till att bli Sveriges största aktör inom bemanning för hotell och restaurang. Köksområdet har varit aktivt sedan starten och är en av våra starkaste grenar inom verksamheten. Med daglig uthyrning av allt från diskare och köksbiträden till kockar och kallskänkor bemannar vi alla kategorier av kök i Stockholm med omnejd. Grenen har nu blivit så framgångsrik och efterfrågan på kockar vuxit så starkt att vår ansvarige Douglas behöver förstärkning till sitt team – en ansvarig ska bli två. Om tjänsten Som ansvarig för vår personalstyrka inom kök ansvarar du för våra kockar, biträden och diskare inom den dagliga verksamheten. Arbetsuppgifterna är breda och innefattar bl.a. intervjuer och anställning av nya medarbetare, bemanning av personal, uppföljning av utförda jobb, externa rekryteringar samt bibehållandet och förstärkandet av redan goda kundkontakter. RestaurangAssistans målsättning är att våra kunder alltid ska vara tillfredsställda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Därför ställs det höga krav på dig som person. Du som söker ska ha en gedigen erfarenhet från kök där tempo, professionalism och kvalitet varit ledord. Du har minst 10 år i köket bakom dig efter fullgjord utbildning, varav minst 5 år som Souschef eller Köksmästare. Arbetet ställer stora krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Stress behöver vara vardagsmat för dig, diplomati en av dina främsta förmågor och du måste uppskatta och eftertrakta den personliga kontakten mellan människor. Du behöver ha god datorvana och utan problem kunna kommunicera på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. B körkort fordras. Är du rätt person erbjuds du ett stimulerande restaurangjobb, på kontorstid, där du får användning av hela din erfarenhet och möjligheten att växa vidare inom företaget och branschen. Vi erbjuder Månadslön och Heltidsanställning Vi ser fram emot din ansökan, intervjuer sker fortlöpande. Frågor om tjänsten besvaras av James Lorentzon & Christian Forsberg Om RestaurangAssistans
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kökspersonalansvarig till vårt kontor i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökspersonalansvarig till vårt kontor i Stockholm!

Hotellstädspersonal
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu Hotellstädspersonal. -Vi ser att du har tidigare erfarenhet från hotellstäd (minimum 6 månader). -Vi söker dig som är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb. -Eftersom arbetet innebär dagliga möten med gäster ser vi att man ska kunna kommunicera på svenska. -Arbetet är förlagt till dagtid och fördelas på såväl vardagar som helger. -Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellstädspersonal jobb, Hotellstädspersonal Stockholm, Hotellstädspersonal RestaurangAssistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellstädspersonal

VI REKRYTERAR EN STARK SOUSCHEF TILL O´LEARYS.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För kunds räkning rekryterar vi en souschef till populära O´learys. Arbetsplatsen är beläget inom Stockholms kommun. Som souschef är du ansvarig för service kvällstid med starka kockar bakom dig. Du styr köket aktivt från luckan och kvalitetskontrollerar att slutprodukten uppnår O´learys standard och koncept. Kompetens Som yrkesman är du trygg, stolt, stresstålig och innehar hög arbetskapacitet med ambitioner att utvecklas inom koncernen. Du som person är pålitlig, ambitiös och är socialt kompetent. Utbildning Vi ser gärna att du känner till konceptet. Dock inget krav. Du bör ha fullföljt relevant utbildning och du bör jobbat minimum 5 år som kock. Kön och nationalitet är egalt då vi eftersöker kompetens och rätt personlighet. Dock kräver tjänsten att du kommunicerar på flytande svenska i såväl tal som skrift, övriga språk meriterande. Heltid. Fast månadslön enligt avtal. Om RestaurangAssistans Intervjuer sker fortlöpande, sänd gärna din ansökan redan idag.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga VI REKRYTERAR EN STARK SOUSCHEF TILL O´LEARYS. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VI REKRYTERAR EN STARK SOUSCHEF TILL O´LEARYS.

NYTT ÅR, NYTT JOBB?
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Är du riktigt duktig på det du gör? Vill du ha nya, roliga utmaningar? Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet efter fullgjord utbildning (eller motsvarande kunskap och erfarenhet) och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar. . Arbetet kan komma att ske inom såväl à la carte restaurang som i bankett varpå vi söker personal som företrädesvis har bägge dessa erfarenheter och helst har fatserveringserfarenhet. Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team. Din arbetsplats varierar och det är en fördel om du tycker om nya utmaningar och kontakter. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Lön enligt kollektivavtal och erfarenhet.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga NYTT ÅR, NYTT JOBB? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NYTT ÅR, NYTT JOBB?

VI SÖKER DUKTIGA, ERFARNE HOVMÄSTARE
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu en hovmästare heltid för kunds räkning med start den13 augusti 2013. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från hotell och restaurangbranchen och några av dessa i ledande befattning. Vi ser gärna att du har ett gediget mat- och vinintresse och har förmågan att inspirera andra. Är du utbildad sommelier är detta meriterande. Du skall ha stor social kompetens, vara en säljande personlighet och serviceminded ut i fingerspetsarna. Du kommer ha ansvar för schemaläggning av personal, planering och genomföring av konferenser, bröllop, större och mindre middagar och rapportera till närmsta chef. Du är allmänbildad och har förmågan att konversera med alla typer av gäster. Vi ställer höga krav på flexibilitet och att du lätt kan ta större eller mindre ändringar i både eget arbetschema och de olika arrangemangen. Känner du att detta passar in på dig? Tveka inte med att skicka in ditt CV idag, intervjuer sker fortlöpande. Körkort och bil är ett krav Lön enligt kollektivavtal och erfarenhet.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga VI SÖKER DUKTIGA, ERFARNE HOVMÄSTARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VI SÖKER DUKTIGA, ERFARNE HOVMÄSTARE

Vi rekryterar en kock till Svenska Hamburgerköket
RestaurangAssistans AB Om tjänsten Nu rekryterar vi till Svenska Hamburgerköket med samma ägare som Svenska Sushiköket i Midsommarkransen. Båda restaurangerna har ett stort fokus på bra råvaror och att alltid ge gästen bästa servicen. Verksamheten är byggd kring tre honnörsord; service, omsorg och kvalitet. Nu söker vi en vass kock med start så snart som möjligt. Vi söker dig som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften kommer du att trivas här. Att lära ut dina kunskaper till kollegor och hjälpa till ska vara en självklarhet. Vi ser helst att du har 3års yrkeserfarenhet och gärna erfarenhet från restaurangskola eller lärlingsutbildning. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Lön enligt HRF’s kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi rekryterar en kock till Svenska Hamburgerköket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi rekryterar en kock till Svenska Hamburgerköket

VI REKRYTERAR EN SOUSCHEF TILL O´LEARYS.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För kunds räkning rekryterar vi en souschef till populära O´learys. Arbetsplatsen är beläget inom Stockholms kommun. Som souschef är du ansvarig för service kvällstid med starka kockar bakom dig. Du styr köket aktivt från luckan och kvalitetskontrollerar att slutprodukten uppnår O´learys standard och koncept. Kompetens Som yrkesman är du trygg, stolt, stresstålig och innehar hög arbetskapacitet med ambitioner att utvecklas inom koncernen. Du som person är pålitlig, ambitiös och är socialt kompetent. Utbildning Vi ser gärna att du känner till konceptet. Dock inget krav. Du bör ha fullföljt relevant utbildning och du bör jobbat minimum 5 år som kock. Kön och nationalitet är egalt då vi eftersöker kompetens och rätt personlighet. Dock kräver tjänsten att du kommunicerar på flytande svenska i såväl tal som skrift, övriga språk meriterande. Heltid. Fast månadslön enligt avtal. Om RestaurangAssistans Intervjuer sker fortlöpande, sänd gärna din ansökan redan idag.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga VI REKRYTERAR EN SOUSCHEF TILL O´LEARYS. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VI REKRYTERAR EN SOUSCHEF TILL O´LEARYS.

Serveringspersonal
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. RestaurangAssistans är idag inne på sitt trettonde verksamhetsår. Under dessa år har vi vuxit till att bli Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang och vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Entreprenad, konsultation, rekrytering och bemanning är de fyra tjänster vi erbjuder våra cirka 2000 kunder runtom i Sverige. Dessa kunder sträcker sig från förskolor, skolrestauranger, försvarsmakten och personalmatsalar via bankett- och konferensanläggningar, cateringföretag, nattklubbar och privatpersoner till hotell, ambassader och Guide Rouge restauranger. Om tjänsten Är du riktigt duktig på det du gör? Vill du ha nya, roliga utmaningar? Vi söker efter erfaren, motiverad servis med minst 3 års yrkeserfarenhet efter fullgjord utbildning (eller motsvarande kunskap och erfarenhet) och som har en ambition att ge en service som överträffar gästens förväntningar. . Arbetet kan komma att ske inom såväl à la carte restaurang som i bankett varpå vi söker personal som företrädesvis har bägge dessa erfarenheter och helst har fatserveringserfarenhet. Du har hög social kompetens, känner stolthet över ditt yrke och sätter alltid gästen i främsta rummet. Som en av våra medarbetare erbjuder vi ett utvecklande och roligt arbete i ett positivt team. Din arbetsplats varierar och det är en fördel om du tycker om nya utmaningar och kontakter. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag. Lön enligt kollektivavtal och erfarenhet.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Göteborg, Serveringspersonal RestaurangAssistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Vi rekryterar en Restaurangchef till O`Learys
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser. Vi som arbetar på O’Learys strävar alltid efter att möta dina förväntningar - oavsett om du besöker oss med vänner, familjen, affärsbekanta eller på egen hand. Välkommen till O’Learys, välkommen till ”Your Second Livingroom” O’Learys Vällingby består av ett glatt gäng medarbetare som jobbar hårt för att ge sina gäster en fantastisk upplevelse i en sporttokig atmosfär. Nu är det dags att förstärka teamet med en restaurangchef. Som restaurangchef hos oss ansvarar du för såväl personalens motivation och prestation som gästernas helhetsintryck. Du äger vilja, engagemang och drivkraft och har förmågan att förmedla detta till dina medarbetare. Service, kvalitet och upplevelse för gästerna sätter du i främsta rummet. I tjänsten ingår personal-, schema- och löneansvar. Du kommer att arbeta inom angivna ramar och mot uppsatta ekonomiska mål. Tjänsten är till största del förlagd kvällstid och ute i restaurangen – det är ett ”hands on”-ledarskap vi vill ha. Du har gedigen erfarenhet från branschen med minst ett par år i ledande befattning. Äger du ett genuint sportintresse ser vi mycket positivt på detta. Goda kunskaper i Trivec kassasystem är meriterande, STAD-utbildning eller Ansvarsfull Alkoholhantering-utbildning är mycket önskvärt. Kön och nationalitet är egalt då vi eftersöker kompetens och rätt personlighet. Dock kräver tjänsten att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, övriga språk meriterande. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med fast lön efter avtal.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vi rekryterar en Restaurangchef till O`Learys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi rekryterar en Restaurangchef till O`Learys

Dalagärde Vandrarhem söker Receptionsansvarig
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Dalagärde vandrarhem i Göteborg är vackert beläget i parkmiljö 6 km norr om Göteborgs city. Vandrarhemmet har 87 rum fördelade på 220 bäddar. Här finns även vår fina restaurang Dalagärde Kök & Bar. Runt vandrarhemmet finns stora grönområden, perfekt för större grupper och idrottslag. Här finns flera aktiviteter så som utomhuspool, tävlingsgodkänd bangolfbana(minigolf), beachvolleyboll, fotboll och biljard. För den golfintresserade finns det två 18 håls-banor inom 2 km. Nu söker vi ett serviceproffs till vår reception. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för receptionen samt bokningen och du ansvarar för att ge våra gäster bästa tänkbara service. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av receptionsarbete och det är meriterande om du dessutom arbetat med revenue management och marknadsföring. Vi arbetar med Jupiter Hotellsystem, ett windowsbaserat bokningssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som ansvarig för receptionen behöver du ha en stark drivkraft och passion till service, sälj och kvalitet. Du är entusiasmerande och brinner för att leda och utveckla dina medarbetare och receptionen. Du är innovativ och kommer med förslag på hur vandrarhemmet kan utvecklas på bästa sätt. Passar du in på beskrivningen ovan? Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Tillträde snarast. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med varierande arbetstider dag och kväll.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Dalagärde Vandrarhem söker Receptionsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dalagärde Vandrarhem söker Receptionsansvarig

KOCKAR SÖKES!
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu STORSATSAR vi på Kökssidan! För våra kunders räkning söker vi flertal erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo? Då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Lön enligt avtal med god ersättning. Douglas Lundgren 08 12033919 Kompetens
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga KOCKAR SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCKAR SÖKES!

JUNIORKOCK SÖKES
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Nu söker vi pålitliga och duktiga juniorkockar. Arbetet består av enklare matlagning under ledning i det varma och kalla köket på spännande arbetsplatser. Du som söker har precis gått ut restaurangskolan 2013 eller 2012 och brinner för ditt yrke. Du ska vara flexibel, serviceinriktad samt stresstålig. Att du är bra på att passa tider är en förutsättning. Lön enligt kollektivavtal med god ersättning.
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIORKOCK SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIORKOCK SÖKES

Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu efter nattreceptionister med motivation och en ambition att ge en service som överträffar förväntningar. Du har självfallet en mycket god erfarenhet av ditt yrke och trivs med det du gör. Vi arbetar med flera av de större hotellkedjorna, främst större cityhotell, vilket gör att vi kan erbjuda dig såväl variation samt personlig utveckling då du kommer att kunna bredda din kompetens. Det finns även stora möjligheter att bli rekryterad till en av våra kunder. Det är ett krav att du är kunnig i, och har jobbat med, minst ett av de mest förekommande bokningssystemen så som Fidelio, Opera eller Hotsoft samt att du har en generellt god datavana. Körkort är meriterande. Som person skall du vara socialt kompetent, serviceminded och professionell i ditt yrkesutövande och du finner det utmanande att möta nya kollegor, gäster och arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Lön enligt avtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nattreceptionister för enstaka dagar

Hotellstädare
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker medarbetare inom hotellstäd till de hotell där vi bedriver entreprenad. Vi önskar att att man har minst 1 års erfarenhet av hotellstädning inom Europa Det räcker INTE att man har lokalvårdserfarenhet. Vi söker dig som är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb. Eftersom arbetet innebär dagliga möten med gäster ser vi att man ska kunna kommunicera väl på svenska. Arbetet är förlagt till dagtid och fördelas på såväl vardagar som helger. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellstädare jobb, Hotellstädare Stockholm, Hotellstädare RestaurangAssistans AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellstädare

Vi söker Restaurangbiträde
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker förstärkning till vårt team ute hos våra kunder med ett flertal restaurangbiträden. Din arbetsplats kan variera från dag till dag men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Arbetsuppgifterna varierar men handlar om allt från portionering och förberedning/underhåll av salladsbuffé till att stå i kassan, lätt disk, bistå kök, hålla restaurangen ren och prydlig, gå ut med mat, duka upp och duka av bord. Vi söker dig som gått restaurangskola eller har ett par års erfarenhet av restaurang branschen. Du uppskattar kontakten med människor och arbetar på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner. Lön enligt kollektivavtal
Företag: RestaurangAssistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Restaurangbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Restaurangbiträde


Sök lediga jobb RestaurangAssistans AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se