QWORK Sweden AB jobb - lediga jobb

QWORK Sweden AB jobb QWORK Sweden AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: QWORK Sweden AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: QWORK Sweden AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Extrajobb som marknadsundersökare!- Solna

 2. Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår- Lidingö

 3. Redovisningsassistent till kund i Solna sökes!- Solna

 4. Logistikassistent till Plantagen- Järfälla

 5. Marknadsundersökare till Östersund under juli- Östersund

 6. Qwork söker arbetare för kortare uppdrag- Jönköping

 7. Systemutvecklare C/C++ till stort IT-företag!- Luleå

 8. Vi söker systemutvecklare!- Luleå

 9. Qwork söker kranförare- Umeå

 10. Qwork söker vågteknker/administratör- Umeå

 11. AD/webbredaktör- Umeå

 12. Lagerarbetare till studentpool- Göteborg

 13. Vi söker studenter som vill jobba extra under sommaren och i höst!- Göteborg

 14. Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren!- Göteborg

 15. Är du vår nästa varuplockare för extraarbete inom dagligvaruhandeln?- Göteborg

 16. Redovisningsassistent till kund i Solna sökes!- Solna

 17. Erfaren fastighetsskötare- Umeå

 18. Javautvecklare- Umeå

 19. Extrajobb som marknadsundersökare!- Solna

 20. Varuplockare sökes!- Luleå

 21. Butiksmedarbetare för extrajobb på Plantagen i Stockholm!- Stockholm

 22. Systemutvecklare C- Umeå

 23. Bemanningsassistent deltid till QWORK- Stockholm

 24. Teamledare för varuplock sökes!- Luleå

 25. Utåtriktade och drivna butikssäljare för extrajobb på MQ!- Stockholm

 26. Marknadsundersökare till uppdrag i Eskilstuna- Eskilstuna

 27. Marknadsundersökare till uppdrag i Mora- Mora

 28. Marknadsundersökare till uppdrag på Gotland- Gotland

 29. Marknadsundersökare till uppdrag i Gävle- Gävle

 30. Marknadsundersökare till uppdrag i Växjö- Växjö

 31. Marknadsundersökare till uppdrag i Gällivare- Gällivare

 32. Marknadsundersökare till uppdrag i Kalix- Kalix

 33. Marknadsundersökare till uppdrag i Helsingborg- Helsingborg

 34. Marknadsundersökare till uppdrag i Skövde- Skövde

 35. Marknadsundersökare till uppdrag i Uddevalla- Uddevalla

 36. Morgonpigga varuplockare sökes!- Umeå

 37. Vill du arbeta deltid/extra i butikslager i centrala Stockholm?- Stockholm

 38. Teamledare till livsmedelsbutik- Karlstad

 39. Maskinoperatör till anrikt industriföretag- Borås

 40. Teamledare till livsmedelsbutik- Göteborg


Mer beskrivning

Extrajobb som marknadsundersökare!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Vill du jobba med att genomföra intervjuer? Tycker du om att tala med människor över telefon? Qwork söker nu dig som vill arbeta extra som marknadsundersökare hos en av våra kunder i Solna. Arbetsbeskrivning Som konsult kommer du vara anställd av oss på Qwork men arbeta ute hos vår kund. Dina arbetsuppgifter innebär att genomföra telefonintervjuer åt olika företag. Uppdraget startar i början av augusti och beräknas pågå till och med slutet av oktober. Arbetet är förlagt på dagtid under vardagar. Din profil Vi söker dig som finns tillgänglig för arbete minst tre dagar per vecka. Du får själv meddela oss vecka för vecka vilka dagar som passar dig att arbeta nästkommande vecka. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att använda telefon och dator som arbetsredskap. Detta är dock inget krav. Du är en driven och prestationsinriktad person som trivs med att ta kontakt med personer över telefon. Vi förutsätter även att du är serviceinriktad och klarar av att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Plats: Solna Kontakt: Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Emelie Sandberg, via vår växel: 08-21 55 60. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vårt företag Qwork är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led.
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare!

Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår
QWORK Sweden AB Kundföretaget Just nu söker vi ytterligare en kundtjänstmedarbetare till Falck räddningskår för ett vikariat på 1,5 år. Falck är nordens största entreprenör i personvårds- och räddningstjänster har under mer än 100 år haft som uppdrag att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer samt att ge snabb och professionell hjälp åt dem som råkat illa ut. Genom alla Falcks affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa folk som en röd tråd. Arbetsbeskrivning Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta ge service till företagets kunder inom områdena Bilbärgning & Assistans, Försäkringar, Larm, Support och säkerhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer därmed bestå av: -Ge service och hjälpa kunder via telefon och mail -Arbeta aktivt med försäljning samt merförsäljning av Falcks produkter -Administrativt arbete samt övriga allmänna kontorsgöromål. -Merförsäljning av Falcks tjänsteombud till befintliga kunder. Din profil Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete och service. Du bör ha god datorvana samt tala svenska och engelska flytande. Som person tror vi även att du trivs i en säljande roll, samt att du alltid sätter kunden i fokus. Du trivs med att arbeta i grupp och är alltid effektiv och noggrann i ditt arbete. Egenskaper som vår kund värdesätter är även att du är positiv, driven och stresstålig. Vi förespråkar kulturellmångfald. Omfattning: Vikariat, 1,5 år Arbetstid: Dagtid Tillträde: Enligt ök Plats: Lidingö Lön: Fast lön enligt avtal Låter detta som en tjänst som kan passa dig? Skicka din ansökan till snarast, vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Falck och det är därför av vikt att du ser långsiktigt på samarbetet. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår

Redovisningsassistent till kund i Solna sökes!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. Qwork söker för kunds räkning en redovisningsekonom till vår kund i Solna. Kunden är ett byggföretag som nu behöver förstärkning på ekonomiavdelningen. Du blir anställd av oss med goda möjligheter att bli överrekryterad till kundföretaget. Arbetsbeskrivning Som redovisningsekonom kommer du att göra avstämningar kring företagets inköpsbonus. Arbetet innebär mycket kontakt med leverantörer samt interna och extrerna kunder. Du kommer också att arbeta med att utveckla och effektivisera rollen. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och inom ekonomifunktionen. Vår kund är en ung och resultatdriven organisation som arbetar med Lean, ständiga förbättringar. Din profil Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av ekonomiarbete och du har troligtvis någon ekonomisk utbildning i grunden. För att passa i rollen måste du ha insikt i redovisning samt förstå resultat- och balansräkning. Som person är du resultatinriktad, driven ansvarsfull och noggrann. Tillträde: omgående Omfattning: heltid måndag-fredag Plats: Solna Kontakt: Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Carin Carlsson, via vår växel: 08-21 55 60. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent till kund i Solna sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent till kund i Solna sökes!

Logistikassistent till Plantagen
QWORK Sweden AB Kundföretaget Plantagen är ett av Nordens ledande inom trädgård och skötsel. De strävar efter att erbjuda ett brett sortiment med utvalda produkter, låga priser och självklart en positiv och tillmötesgående personal! Nu söker vi en Logistikassistent till huvudkontoret i Barkarby. Arbetsbeskrivning Inom Supply Chain finns rollen som Logistikassistent inom Logistikavdelningen. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med logistikflöden från leverantörer till butiker i Sverige, Norge, Finland och Irland. Plantagen Logistik jobbar med en centralisering av befintliga lager i Sverige och Norge till ett gemensamt Nordiskt lager i Trollhättan, Sverige. För att optimera logistikflödena ytterligare söker vi nu en person som kommer att vara spindeln i nätet för våra ingående leveranser där kravet på noggrannhet är viktigt. Du kommer att ha en viktig roll att följa upp dokument och att se till att vårt centrallager har rätt "master data" för att kunna sköta sitt arbete enligt bästa kvalitet och kostnad. Arbetsuppgifterna består av:
 • Tillsammans med övriga inom teamet för Logistik säkerställa att logistikflöden fungerar på ett optimalt sätt
 • Orderadministration och logistikplanering
 • Hantering och uppföljning av leverantörsfakturor och dokument enligt rutiner
 • Säkerställande av inkommande leveranser från våra leverantörer i Asien och Europa
 • Leveransavisering via våra system till vårt Nordiska centrallager
 • Kontakter och gränssnitt mot vår Inköpsavdelning, Ekonomiavdelning och vårt nya centrallager
 • Hantering och orderläggning av påfyllnadsleveranser till lager kan vara aktuellt
 • Tjänsten är till en början ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av Qwork men arbetar hos Plantagen. Möjligheten att bli överrekryterad är mycket stor så vi letar efter dig som ser detta som någonting långsiktigt. Din profil Vi söker dig som:
 • Idag arbetar inom transport och logistik i liknande roll
 • Arbetar systematiskt och är noggrann
 • Har förmågan att identifiera felaktigheter och vara lösningsorienterad på både kort & lång sikt
 • Är en utpräglad lagspelare
 • Har erfarenhet från handels och/eller butiksvärlden är meriterande
 • Är kommunikativ, har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Kunskaper i Visma Business är meriterande
 • Som person är det viktigt att du gillar ständiga förbättringar. Plantagen är ett entreprenörsdrivet företag varför du måste vara kreativ, nyfiken, nytänkande och gilla utmaningar. För att trivas i en ibland hektiska miljö är det viktigt att du är stresstålig och prestigelös. Tillträde i början, alternativt mitten, på augusti. Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Carin Carlsson, via vår växel: 08-21 55 60. Välkommen in med din ansökan! Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis handel, industri IT och administration. Vår vision är att vara det kvalitetsledande bemanningsföretaget för våra kunder och konsulter. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Järfälla
  Publicerad : 07-01
  Sök fler jobb liknande: lediga Logistikassistent till Plantagen jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Logistikassistent till Plantagen

  Marknadsundersökare till Östersund under juli
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Just i Östersundsområdet handlar det om 10 butiker. Uppdraget startar omgående (v28) och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Östersund
  Publicerad : 07-09
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till Östersund under juli jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till Östersund under juli

  Qwork söker arbetare för kortare uppdrag
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Vi söker nu en person med behörighet för hantering av saxlift som vill arbeta med att byta lysrör, glimtändare samt spotlights för ett kortare uppdrag hos vår kund. Vår kund är verksam inom trädgårdsbranschen med cirka 100 butiker runtom i Sverige. Arbetsbeskrivning Du kommer att med hjälp av en saxlift arbeta med att ersätta belysningen i butiken. Tjänsten är tidsbegränsad och arbetet är beräknat att ta cirka 25 arbetstimmar. Väldigt meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Din profil Vi söker dig som är driftig och handlingskraftig samt gillar att arbeta i ett högt tempo . Du är noggrann och flexibel, har en förmåga att ta egna initiativ utifrån givna instruktioner. Stresstålighet är en annan egenskap som vi värdesätter högt. Krav För att vara aktuell för anställning måste du vara minst 18 år samt ha behörighet för hantering av saxliftar . Du bör ha minst ett års arbetslivserfarenhet samt förstå svenska i tal och skrift. Välkommen med din ansökan! Vårt företag QWORK är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Jönköping. Vår vision är att vara det kvalitetsledande bemanningsföretaget och vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare. Vi når målet genom att arbeta med kvalitet i varje led.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Jönköping
  Publicerad : 06-18
  Sök fler jobb liknande: lediga Qwork söker arbetare för kortare uppdrag jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Qwork söker arbetare för kortare uppdrag

  Systemutvecklare C/C++ till stort IT-företag!
  QWORK Sweden AB Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta med utveckling med teknisk inriktning. Arbete sker agilt och du arbetare i effektiva team med avancerad systemutveckling. Vi garanterar att du får utmaningar och även bra stöd under introduktionen på företaget. Arbetet startar i slutet av augusti, sök nu!! Din profil Du har: -Examen i Datateknik, Elektro med datainriktning eller är dataingenjör. -Du är social, kan arbeta bra i team och kan kommunicera bra. -Engelska i tal och skrift är ett krav.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Luleå
  Publicerad : 06-19
  Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare C/C++ till stort IT-företag! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare C/C++ till stort IT-företag!

  Vi söker systemutvecklare!
  QWORK Sweden AB Arbetsbeskrivning Du kommer att få arbeta med Ruby on rails, Perl/python i Unix miljö. Teamen är agila och Ni kommer tillsammans hålla ett högt tempo i utvecklingsprojekten. Du får en handledare och introduktion för att säkerställa att du kommer in i arbetet på bästa sätt. Sök nu då tillsättningen sker direkt efter semester i mitten av augusti. Din profil -Examen i datateknik, elektro med datainriktning eller dataingenjör. -Du är teamspelare, social och kan kommunicera bra. -Engelska i tal och skrift är ett krav.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Luleå
  Publicerad : 06-19
  Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker systemutvecklare! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Vi söker systemutvecklare!

  Qwork söker kranförare
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Vi söker dig som vill arbeta som kranförare på ett av Norrlands största kraftvärmeverk. Arbetsbeskrivning Som kranförare arbetar du med att mixa samt fylla på bränsle i kraftvärmeverket. Arbetet startar i början/mitten av augusti. Tjänsten är på deltid. Din profil Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Du som söker har traversutbildning- SSG, Som person har du lätt för att lära samt en positiv inställning till ditt jobb. Du är ansvarsfull och noggrann samt att du har ett processtänk med en förmåga att se samband. Då arbetsplatsen ligger utanför Umeå är körkort samt tillgång till bil är ett krav. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vårt företag Qwork är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Umeå
  Publicerad : 07-08
  Sök fler jobb liknande: lediga Qwork söker kranförare jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Qwork söker kranförare

  Qwork söker vågteknker/administratör
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Vi söker nu en vågtekniker/administratör för kunds räkning Arbetsbeskrivning Som vågtekninker hjälper du kunder som besöker eller på annat vis kontaktar anläggningen du arbetar på. Tjänsten innefattar administrativt arbete samt att svara i telefon och betjäna kunder. mm. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommels med kunden, dock troligen i mitten/slutet av augusti. Din profil Vi söker dig som har du en kommunikativ förmåga och en positiv inställning till ditt jobb. Du har efrarenhet av kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter. Du är en noggrann person som har ett ordningssinne samt att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra. Då tjänsten är på deltid söker vi dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, Körkort och bil är ett krav. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Vårt företag Qwork är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Umeå
  Publicerad : 07-08
  Sök fler jobb liknande: lediga Qwork söker vågteknker/administratör jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Qwork söker vågteknker/administratör

  AD/webbredaktör
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Just nu söker vi en noggrann och kreativ AD/ webbredaktör till vår kund Vulkan Resors huvudkontor i Umeå. Vulkan Resor är specialiserade på resor för privatpersoner och företag till Island samt ett antal utvalda destinationer. Deras specialitet är resor till Island och inom detta segment anser de sig som den ledande researrangören i norden. De arbetar i nära samarbete med kunden för att skapa reselösningar med ett extra värde och innehåll. Vulkan Resor är verksamma i Sverige, Norge och Danmark. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med all kommunikation på Vulkan Resor. Arbetet med produktinformation (text, bild, video) är centralt i denna tjänst och används såväl i bokningssystemet och på webbplattformen. Att skapa intresse för de resor som Vulkan Resor erbjuder genom marknadsföringskampanjer (DM, nyhetsbrev, annonser) samt verka via sociala medier är andra viktiga delar inom denna tjänst. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av och goda kunskaper i bildbehandling och grafisk formgivning. Du har goda kunskaper i skriftlig kommunikation med erfarenhet av att skriva professionella texter på svenska. Du har även goda kunskaper om målgruppsanpassad kommunikation. Erfarenhet av motsvarande arbete är meriterande samt kunskaper inom norska och danska. Som person har du hög arbetsmoral och jobbar effektivt och med hög kvalitet. Du kan självständigt driva och utveckla ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål och arbetsuppgifter. Tjänsten är en tidbegränsad anställning som sträcker sig från mitten av augusti 2013 till mitten av januari 2014 och omfattar en heltid. Urvalet sker löpande så ansök redan idag! Vårt företag Qwork är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Umeå
  Publicerad : 06-18
  Sök fler jobb liknande: lediga AD/webbredaktör jobb, AD/webbredaktör Umeå, AD/webbredaktör QWORK Sweden AB
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: AD/webbredaktör

  Lagerarbetare till studentpool
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker för kunds räkning lagerarbetare i Göteborg. Vår kund är marknadsledande med att distribuera förbrukningsartiklar till den svenska sjuk- och hälsovården. Tjänsten är heltid från och med 24 juni med inledande introduktion i 14 dagar, för att sedan i höst övergå till extra/vid behov vilket ställer krav på att du som söker är student. Arbetsbeskrivning Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att packa upp inkommande leveranser och plocka orders med truck samt hjälpa till i emballering. Du kommer att jobba heltid under sommaren samt extra vid behov under terminerna. För att söka tjänsten är det ett krav att du är student i minst 1 år till eller ska påbörja studier till hösten. Detta ska stå tydligt i din ansökan för att du ska gå vidare i rekryteringsprocessen. Din profil Som person är du noggrann och effektiv. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och du är mycket prestationsfokuserad. Då uppdraget är extra, vid behov under terminerna, kommer du att ringas in med kort varsel vilket ställer krav på att du är flexibel och kan jobba minst 2-3 dagar i veckan. Du har lagererfarenhet och ett stort plus är även om du har truckkort och kan köra skjutstativtruck. Var snabb in med din ansökan då urvalet sker löpande.Vi ser gärna att du motiverar varför just du skulle passa för denna tjänst och berätta gärna kortfattat vad som gör att du sticker ut från övriga sökande för denna tjänst. Ansökningar kan skickas till josefin.kernell@qwork.se eller göras via vår hemsida www.qwork.se. Vårt företag Qwork är bemanning- och rekryteringsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du vara anställd på ett företag med många utvecklingsmöjligheter? Skicka din ansökan redan idag då urvalet sker löpande! Vi ger alla våra anställda förmåner i form av friskvårdsbidrag. Vi jobar aktivt med coachning så att du får möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Göteborg
  Publicerad : 06-14
  Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare till studentpool jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare till studentpool

  Vi söker studenter som vill jobba extra under sommaren och i höst!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK förser företag med nya medarbetare och därigenom ny kompetens och energi, detta främst inom detaljhandeln. Vi är ett rikstäckande bemanningsföretag och auktoriserade via Almega och branschorganisationen Bemanningsföretagen. Vi är specialister på personaluthyrning och rekrytering. Vi utökar nu våra vikariepooler och söker därför studenter för extraarbete vid behov under sommaren och hösten. Arbetsbeskrivning Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill jobba extra i våra bemanningspooler. Vi har kunder både inom livsmedels- och klädesbranschen i Göteborgsområdet. Som butiksmedarbetare är du ansiktet utåt mot kunderna. För dig kommer kunden alltid först och du brinner för att ge bra service varje dag. Du kommer att få möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer t.ex. att arbeta med uppackning av varor och kassaarbete samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du är en utåtriktad, driftig och handlingskraftig person som gillar högt tempo och att vara kunden behjälplig. Du har en hög arbetsmoral och ställer upp när det behövs. Vi vill att du har möjlighet att jobba minst 2 vardagar/vecka + helger. Du kommer som anställd hos Qwork att ingå i en vikariepool och kommer löpande att bokas in för arbetspass vid sjukdom och annan frånvaro. Du kommer arbeta vid behov och det är viktigt att du är tillgänglig för både dag, kvälls- och helgarbete och kan hoppa in med kort varsel. Vi gör ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag. Ansökan kan skickas till josefin.kernell@qwork.se eller via vår hemsida www.qwork.se. Välkommen med din ansökan! Vårt företag QWORK är bemannings- och rekryteringsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du vara anställd på ett företag med många utvecklingsmöjligheter? Vi ger alla våra anställda förmåner i form av friskvårdsbidrag. Vi jobbar aktivt med coachning så att du får möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Göteborg
  Publicerad : 06-14
  Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker studenter som vill jobba extra under sommaren och i höst! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Vi söker studenter som vill jobba extra under sommaren och i höst!

  Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Vi söker nu ett flertal butiksmedarbetare som vill arbeta extra vid behov hos vår kund i sommar som är verksam i livsmedelsbranschen med närmare 160 butiker runtom i Sverige. Du kommer att ingå i en vikariepool och arbeta i flera av butikerna i Göteborgsområdet. Denna tjänst kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studerar under terminerna. Arbetsbeskrivning Som butiksmedarbetare är du ansiktet utåt mot kunderna. För dig kommer kunden alltid först och du brinner för att ge bra service varje dag. Du kommer att få möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som berör en del av den dagliga driften av butiken, t.ex. packa upp varor, säkerställa färskheten på varorna, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, har gärna tidigare erfarenhet av butiksarbete eller annat servicearbete. Vi söker dig som: - Kan jobba minst 2-4 dagar i veckan - Har en stark servicekänsla - Är mycket flexibel och kan hoppa in med kort varsel - Är van vid att ta ansvar - Tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo - Är stresstålig Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. Du kommer som anställd hos Qwork att ingå i en vikariepool och kommer löpande att bokas in för arbetspass vid behov. Det är därför mycket viktigt att du är tillgänglig för både dag, kvälls- och helgarbete. Välkommen med din ansökan! KRAV För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år samt ha en annan sysselsättning på minst halvtid. Vårt företag QWORK är bemannings- och rekryteringsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du vara anställd på ett företag med många utvecklingsmöjligheter? Skicka din ansökan redan idag då urvalet sker löpande! Vi ger alla våra anställda förmåner i form av friskvårdsbidrag. Vi jobar aktivt med coachning så att du får möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Göteborg
  Publicerad : 05-28
  Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktade butiksmedarbetare sökes inför sommaren!

  Är du vår nästa varuplockare för extraarbete inom dagligvaruhandeln?
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker nu drivna, pigga och ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta med att plocka upp varor och fronta i butik under sommaren. Som Varuplockare är du nyckeln till att det finns varor på butikshyllorna när kunderna kommer för att handla. Arbetsbeskrivning Ditt pass börjar med att hämta burar med varor från butikens lager och därefter så effektivt, snabbt och noggrant som möjligt distribuera dessa varor ut i butiken. Du kommer ingå i ett team men plocket görs självständigt och stor vikt ligger på tempo och driftighet. Din profil Vi söker dig som tycker det är kul att jobba och hålla ett högt tempo. Du är självgående, ligger steget före och har en vilja att prestera och visa framfötterna. Detta arbete kräver att du är morgonpigg då passen startar kl. 06.00 Vi ser gärna att du har arbetat med varuplock tidigare och ett stort plus är om du även har butikserfarenhet eller jobbat inom servicebranschen. Arbetet är extra och vid behov därför ser vi gärna att du kan jobba minst 4-5 dagar i veckan under sommarperioden (mån-lör) och kan hoppa in med kort varsel. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Göteborg
  Publicerad : 05-22
  Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa varuplockare för extraarbete inom dagligvaruhandeln? jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa varuplockare för extraarbete inom dagligvaruhandeln?

  Redovisningsassistent till kund i Solna sökes!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. Qwork söker för kunds räkning en redovisningsekonom till vår kund i Solna. Kunden är ett byggföretag som nu behöver förstärkning på ekonomiavdelningen. Du blir anställd av oss med goda möjligheter att bli överrekryterad till kundföretaget. Arbetsbeskrivning Som redovisningsekonom kommer du att göra avstämningar kring företagets inköpsbonus. Arbetet innebär mycket kontakt med leverantörer samt interna och extrerna kunder. Du kommer också att arbeta med att utveckla och effektivisera rollen. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och inom ekonomifunktionen. Vår kund är en ung och resultatdriven organisation som arbetar med Lean, ständiga förbättringar. Din profil Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av ekonomiarbete och du har troligtvis någon ekonomisk utbildning i grunden. För att passa i rollen måste du ha insikt i redovisning samt förstå resultat- och balansräkning. Som person är du resultatinriktad, driven ansvarsfull och noggrann. Tillträde: omgående Omfattning: heltid måndag-fredag Plats: Solna Kontakt: Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Carin Carlsson, via vår växel: 08-21 55 60. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Solna
  Publicerad : 08-06
  Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsassistent till kund i Solna sökes! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Redovisningsassistent till kund i Solna sökes!

  Erfaren fastighetsskötare
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker en erfaren fastighetsskötare för kunds räkning. Kunden är ett välkänt fastighetsbolag i umeå. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med både fastigheter med lägenheter för privatpersoner samt komersiella fastigheter. Start: Omgående Period: ca 1,5 månad Omfattning: Heltid Krav: Erfarenhet av fastighetsskötsel Körkort: B-kort Din profil Har du erfarenhet av fastighetsskötsel? Är du strukturerad och noggrann? Är du en ansvarstagande lagspelare? Skicka då din ansökan till sara.tidebro@qwork.se idag! Vårt företag Qwork är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Umeå
  Publicerad : 08-07
  Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren fastighetsskötare jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Erfaren fastighetsskötare

  Javautvecklare
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker flera javautvecklare till ett stort internationellt IT-konsultbolag i Umeå. Är du datavetare i början av din karriär? Eller är du erfaren javautvecklare? Vill du arbeta tillsammans med kunniga kollegor och utvecklas tillsammans med den senaste tekniken? Är du den vi söker? Ansök redan idag! Arbetsbeskrivning Just nu söker vi flera engagerade javautvecklare som brinner för IT och teknik. Hos vår kund jobbar du med att skapa långsiktiga och framtidssäkra lösningar. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Din profil Javaprogrammering är ditt stora intresse och du tar dig an små som stora projekt med samma engagemang. Du har en akademisk examen med inriktning på teknisk datavetenskap eller liknande. Du är målmedveten och vill arbeta med att skapa nya och utveckla befintliga lösningar till våra kunder. Du uppskattar att arbeta i projektform och förstår vikten av att hålla tidsramar och deadlines. Troligtvis är du en problemlösare med analytisk förmåga och tar dig gärna an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt. Du skulle beskriva dig som driven, innovativ och arbetsam. För att passa i rollen som utvecklare är din personlighet och ditt driv av största vikt. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag! Frågor om tjänsterna besvaras av Sara Tidebro, 090-12 29 20. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vårt företag Qwork är bemannings- och rekryteringsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Umeå
  Publicerad : 08-08
  Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare jobb, Javautvecklare Umeå, Javautvecklare QWORK Sweden AB
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare

  Extrajobb som marknadsundersökare!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Vill du jobba med att genomföra intervjuer? Tycker du om att tala med människor över telefon? Qwork söker nu dig som vill arbeta extra som marknadsundersökare hos en av våra kunder i Solna. Arbetsbeskrivning Som konsult kommer du vara anställd av oss på Qwork men arbeta ute hos vår kund. Dina arbetsuppgifter innebär att genomföra telefonintervjuer åt olika företag. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå till och med slutet av oktober. Arbetet är förlagt på förmiddagar under vardagar. Din profil Vi söker dig som finns tillgänglig för arbete minst tre dagar per vecka. Du får själv meddela oss vecka för vecka vilka dagar som passar dig att arbeta nästkommande vecka. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att använda telefon och dator som arbetsredskap. Detta är dock inget krav. Du är en driven och prestationsinriktad person som trivs med att ta kontakt med personer över telefon. Vi förutsätter även att du är serviceinriktad och klarar av att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Plats: Solna Kontakt: Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Emelie Sandberg, via vår växel: 08-21 55 60. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vårt företag Qwork är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Solna
  Publicerad : 08-12
  Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare!

  Varuplockare sökes!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget ICA Supermarket Gammelstad är en av de ledande dagligvarubutikerna i Luleå området. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken! Arbetsbeskrivning Att ingå i ett litet effektivt plocklag där vi ansvarar för att butiken är säljklar och snyggt frontad.Ditt pass börjar med att hämta burar med varor från butikens lager och därefter så effektivt, snabbt och noggrant som möjligt distribuera dessa varor ut i butiken. Du kommer ingå i ett team men plocket görs självständigt och stor vikt ligger på ett jämnt och högt arbetstempo samt noggrannhet för att minimera felplock i hyllorna. Du kommer att arbeta ca 3-5 dagar/vecka under vardagar. Din profil Vi söker dig som tycker det är kul att jobba och vill göra en bra prestation varje dag. Du är snabb och har lätt att lära. Det är viktigt att du också är noggrann då varorna ska plockas in i datum ordning, etiketter vända framåt och hyllorna ska vara välfyllda på ett snyggt sätt. Arbetet kräver att du är morgonpigg då passen ofta startar relativt tidigt. Vi ser gärna att du har arbetat med varuplock tidigare och det är ett stort plus om du även har butikserfarenhet och är van att jobba i ett högt tempo. Arbetet är löpande på deltid och vi bedömer tjänsten till ca 35-50% i tjänstgöringsgrad. Lön enligt Handels kollektivavtal. Vårt företag QWORK är ledande på plocklösningar i Sverige. Vi ska vara den självklara partnern för butiker och butikskedjor när det gäller personalintensiva tjänster. Vi arbetar inom dagligvaru- och detaljhandel samt med logistiklösningar inom Handeln. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Luleå
  Publicerad : 08-21
  Sök fler jobb liknande: lediga Varuplockare sökes! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Varuplockare sökes!

  Butiksmedarbetare för extrajobb på Plantagen i Stockholm!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Plantagen är ett av Nordens ledande inom trädgård och skötsel. De strävar efter att erbjuda ett brett sortiment med utvalda produkter, låga priser och självklart en positiv och tillmötesgående personal! Arbetsbeskrivning Just nu söker vi personal som kommer arbeta med både kassa och varuplock, ge service till kunderna och se till att det är ordning i butiken. Som konsult kommer du att vara anställd av oss på Qwork men arbeta ute hos vår kund Plantagen. I rollen som butiksmedarbetare är du butikens ansikte utåt och kundernas främsta kontakt. Du förväntas ge förstaklassig service snabbt, effektivt och med ett leende på läpparna. Då vi samarbetar med flera butiker kopplade till denna butikskedja innebär det att arbetsplatsen kommer variera mellan ett par olika butiker i Stockholmsområdet. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar och inte ser det som ett problem att åka till olika butiker. Din profil Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Ett starkt kundfokus och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter i denna rekrytering. Har du dessutom erfarenhet av- eller ett intresse för växter och trädgårdsskötsel är det en stark merit. Tjänsten är ett extraarbete och vi söker dig som är student, alternativt har något annat deltidsarbete som du vill kombinera denna tjänst med. Arbetsbelastningen kan variera från vecka till vecka men vi önskar att du finns tillgänglig minst tre dagar per vecka. Vill du arbeta i en ljus och trevlig miljö där stämningen är god? Tycker du om att ge service till kunder och träffa många olika typer av människor? Då kan detta vara ett arbete för dig. Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Emelie Sandberg, via vår växel: 08-21 55 60. Välkommen in med din ansökan! Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis handel, industri IT och administration. Vår vision är att vara det kvalitetsledande bemanningsföretaget för våra kunder och konsulter. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Stockholm
  Publicerad : 08-21
  Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare för extrajobb på Plantagen i Stockholm! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare för extrajobb på Plantagen i Stockholm!

  Systemutvecklare C
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker systemutvecklare för kunds räkning. Kunden är ett stort internationellt IT-konsultbolag i Umeå. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi flera C-utvecklare som brinner för IT och teknik. Hos vår kund jobbar du med att skapa långsiktiga och framtidssäkra lösningar. Arbetsuppgifterna består bland annat i radiobasutveckling och inbyggda system. Du kommer ingå i ett arbetsteam som ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är initialt en anställning på Qwork som i förlängningen kan leda till anställning direkt hos kunden, där stora möjligheter ges för fortbildning och vidareutveckling. Din profil Vi söker dig som är nyfiken på, eller trivs i, konsultbranschen och som gillar att ta eget ansvar och gärna delar med sig av dina kunskaper till kund och kollegor.Du har en akademisk examen inom IT, gärna datavetenskap eller liknande med inriktning på programmering. Är du nyutexaminerad med ett gediget programmeringsintresse eller erfaren systemutvecklare med hunger efter den senaste utvecklingenspelar ingen roll. Krav är erfarenhet i C. Erfarenhet av Java är meriterande. Rollen kräver att du har god förmåga att formulera och uttrycka dig på svenska och engelska såväl i skrift som i tal. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag! Frågor om tjänsterna besvaras av Sara Tidebro, 090-12 29 20. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vårt företag Qwork är bemannings- och rekryteringsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Umeå
  Publicerad : 08-27
  Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare C jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare C

  Bemanningsassistent deltid till QWORK
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK söker nu en ny bemanningsassistent på deltid ca 60% till vårt stockholmskontor som har till huvuduppgift att ansvara för att bemanna inkommande uppdrag. Urvalet sker löpande så ansök omgående. Vid frågor om tjänsten kontakta Andreas Wikström via växeln 08-21 55 60. Arbetsbeskrivning Bemanna inkommande beställningar från kunder. Schemalägga konsulter. Konsultuppföljning via telefon. Ta emot alla inkommande samtal, besvara de enklare frågorna från konsulter och jobbsökanden. Handha vår telefonväxel. Bemannings- och rekryteringsadministration såsom anställningsavtal, arbetsgivarintyg mm. Din profil Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat administrativt och via telefon inom ett serviceyrke, som exempelvis receptionist, bokningsadministratör, ekonomiassistent eller liknande. Du har en gymnasieutbildning och eventuellt någon akademislk utbildning men det är inget krav. Du har en extremt serviceminded personlig profil, resultatorienterad och gör det som krävs för att lösa de behov som finns. För att klara rollen krävs också att du har en god arbetsstruktur och arbetar effektivt. Vårt företag QWORK är ett bemannings- och rekryteringsföretag som förser företag med nya medarbetare och därigenom ny kompetens och energi. Vi är ett rikstäckande bemanningsföretag och auktoriserade via Almega och branschorganisationen Bemanningsföretagen. Vi är specialister på personaluthyrning, rekrytering och omställning.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Stockholm
  Publicerad : 08-30
  Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningsassistent deltid till QWORK jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Bemanningsassistent deltid till QWORK

  Teamledare för varuplock sökes!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Vi söker nu till flera ICA butiker driven och hungrig personal! Arbetsbeskrivning Du arbetar till största delen med eget varuplock tillsammans med ditt team. Du kommer attt leda ett team om 2-15 personer och ansvarar för att resultatet blir enligt butikens önskemål. Du får med tiden eget ansvar för att schemalägga, förbättrar plockrutiner, rekrytera nya varuplockare och ansvara för introduktion samt utveckling av medarbetare i teamet. Din profil Vi söker dig som tycker det är kul att jobba och vill göra en bra prestation varje dag. Du är snabb och har lätt att lära. Det är viktigt att du också är noggrann då varorna ska plockas in i datum ordning, etiketter vända framåt och hyllorna ska vara välfyllda på ett snyggt sätt. Arbetet kräver att du är morgonpigg då passen ofta startar relativt tidigt. Du är en naturlig ledare och visar vägen genom eget driv och har lätt att kräva samma prestationer från dina teammedlemmar. Vi ser gärna att du har arbetat med varuplock tidigare och det är ett stort plus om du även har butikserfarenhet och är van att jobba i ett högt tempo. Arbetet är löpande på deltid och vi bedömer tjänsten till ca 50-75% av en heltid. Lön enligt Handels kollektivavtal med lönetillägg för teamledaransvaret. Vårt företag QWORK är ledande på plocklösningar i Sverige. Vi ska vara den självklara partnern för butiker och butikskedjor när det gäller personalintensiva tjänster. Vi arbetar inom dagligvaru- och detaljhandel samt med logistiklösningar inom Handeln. Vår vision är att vara Sveriges bästa bemanningsföretag, där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och jobben. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Luleå
  Publicerad : 08-30
  Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare för varuplock sökes! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Teamledare för varuplock sökes!

  Utåtriktade och drivna butikssäljare för extrajobb på MQ!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Just nu söker vi engagerade säljare till vår kund MQ som är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor. Genom en mix av egna och externa varumärken erbjuder MQ män och kvinnor kläder med hög modegrad i attraktiva butiker. Arbetsbeskrivning Som konsult kommer du vara anställd av oss på Qwork men arbeta ute hos vår kund MQ. Din profil Vi söker dig som är resultatinriktad, flexibel och utåtriktad. Du är en driven och energisk säljare som kan arbeta strukturerat även när tempot är högt. Att du brinner för service och alltid vill göra kunden framgångsrik tar vi för givet. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Tjänsten är ett extraarbete och troligtvis är du student som kan arbeta några dagar i veckan. Då vi samarbetar med flera butiker kopplade till denna butikskedja innebär det att arbetsplatsen kommer variera mellan ett antal butiker i Stockholmsområdet. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är. Det är därför viktigt att du är anpassningsbar. Är du den vi söker? Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Emelie Sandberg, via vår växel: 08-21 55 60. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara det kvalitétsledande bemanningsföretaget för våra kunder och konsulter. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Stockholm
  Publicerad : 09-02
  Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktade och drivna butikssäljare för extrajobb på MQ! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Utåtriktade och drivna butikssäljare för extrajobb på MQ!

  Marknadsundersökare till uppdrag i Eskilstuna
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Eskilstuna
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Eskilstuna jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Eskilstuna

  Marknadsundersökare till uppdrag i Mora
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Mora
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Mora jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Mora

  Marknadsundersökare till uppdrag på Gotland
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Gotland
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag på Gotland jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag på Gotland

  Marknadsundersökare till uppdrag i Gävle
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Gävle
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Gävle jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Gävle

  Marknadsundersökare till uppdrag i Växjö
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Växjö
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Växjö jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Växjö

  Marknadsundersökare till uppdrag i Gällivare
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Gällivare
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Gällivare jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Gällivare

  Marknadsundersökare till uppdrag i Kalix
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Kalix
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Kalix jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Kalix

  Marknadsundersökare till uppdrag i Helsingborg
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Helsingborg
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Helsingborg jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Helsingborg

  Marknadsundersökare till uppdrag i Skövde
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Skövde
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Skövde jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Skövde

  Marknadsundersökare till uppdrag i Uddevalla
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Uddevalla
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Uddevalla jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Uddevalla

  Morgonpigga varuplockare sökes!
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Är du student och vill dryga ut studiekassan? Ta då chansen att arbeta extra som varuplockare! Arbetsbeskrivning Qwork söker nu dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och som vill arbeta extra i matbutiker runt om Umeå. Arbetsuppgifterna är att plocka upp varor på hyllorna och fronta. Arbetstiderna är förlagda på förmiddagen ofta med start kl 6.00 på morgonen. Du får därför gärna vara en morgonmänniska som tar vara på dagen. Vi vill att du har möjlighet att jobba minst 2 pass/vecka. Start: omgående! Din profil Vi söker dig som har butiksvana sedan tidigare, gärna från livsmedelsbutik. Du är effektiv i ditt arbete men ändå noggrann. Kassavana är meriterande. Annan huvudsaklig sysselsättning är ett krav. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Umeå
  Publicerad : 09-03
  Sök fler jobb liknande: lediga Morgonpigga varuplockare sökes! jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Morgonpigga varuplockare sökes!

  Vill du arbeta deltid/extra i butikslager i centrala Stockholm?
  QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK söker nu lagermedarbetare till ett butikslager i centrala Stockholm. Vår kund är en stor modebutikskedja som tillhör en av världens störtsta detaljhandelskoncerner. Arbetsbeskrivning Som lagermedarbetare ser du till att butikskedjans varor hamnar i rätt butik och i rätt kvantiteter. Du kommer att arbeta flexibla tider, såväl dagtid, kvällstid och helger motsvarande ca 25h/v. Då detta är ett extraarbete söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Din profil Vi söker dig som tycker det är kul att jobba och vill göra en bra prestation varje dag. Du är snabb och har lätt att lära. Det är viktigt att du också är noggrann då ingenting får gå fel i lagerhanteringen. Det här en en tjänst för dig som vill få in en fot i detaljhandelsbranschen men inte har så mycket tidigare erfarenhet. Vårt företag Låter detta som någonting för dig? Skicka då in din ansökan omgående, vi arbetar med löpande urval. QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara det kvalitetsledande bemanningsföretaget för våra kunder och konsulter. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Stockholm
  Publicerad : 09-04
  Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta deltid/extra i butikslager i centrala Stockholm? jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta deltid/extra i butikslager i centrala Stockholm?

  Teamledare till livsmedelsbutik
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker nu en organiserad, ansvarsfull och resultatinriktad teamledare som ska arbeta med att strukturera upp arbetet i en grupp bestående av 5-10 varuplockare. Gruppens huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka upp varor och fronta i butik så effektivt som möjligt. Som teamledare är du nyckeln till att gruppens arbete flyter på då din uppgift är att leda och fördela dessa arbetsuppgifter på ett lämpligt sätt. Arbetsbeskrivning Ditt pass börjar med att du räknar antalet burar som ni ska plocka under dagen och därefter fördela ut dessa burar inom arbetsgruppen. Din uppgift är att se till att ni håller er inom tidsramarna under passets gång samt ser till att varorna plockas upp snyggt i hyllorna. Du kommer även ringa in medarbetare vid behov och sköta den dagliga rapporteringen. Mycket av tiden kommer gå åt till att hjälpa gruppen med uppackning av varor ute i butiken, stor vikt ligger på tempo och driftighet. Din profil Vi söker dig som har jobbat med varuplock tidigare och tycker detta arbete är riktigt kul. Du gillar att hålla ett högt tempo och har god simultankapacitet då arbetet kräver att du kan ha många bollar upp i luften samtidigt. Du ligger steget före, är tydlig och rak i din kommunikation samt är inte rädd för att säga till om detta skulle behövas. Ett stor merit är om du har ledarerfarenhet eller haft ansvar över en grupp i tidigare arbeten. Arbetet kräver att du är morgonpigg då passen börjar kl 06.00. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Karlstad
  Publicerad : 09-06
  Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare till livsmedelsbutik jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Teamledare till livsmedelsbutik

  Maskinoperatör till anrikt industriföretag
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker maskinoperatörer för kunds räkning, Vår kund är verksam inom verktygsindustrin och är specialiserade inom tillverkning av mätverktyg med hög kvalité för fackmän och industri. Arbetsbeskrivning Som maskinoperatör kommer du att operera platstillverkade maskiner som hanterar trä av olika slag. Vi ser gärna att du har någon erfaranhet av snickeri- eller träbearbetning samt är väldigt händig och tekniskt lagd. Skiftarbete kan förekomma. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin som maskinoperatör. Vi ser gärna att du har allmän träkunskap och ett stort plus är om du har arbetat som snickare eller med träprodukter tidigare. Du gillar att arbeta i grupp och att hålla ett högt tempo, du är resultatinriktad och har en hög arbetsmoral. Då urval sker löpande var snabb in med din ansökan. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden exempelvis, lager, industri, IT, ekonomi och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Borås
  Publicerad : 09-06
  Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör till anrikt industriföretag jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör till anrikt industriföretag

  Teamledare till livsmedelsbutik
  QWORK Sweden AB Kundföretaget Qwork söker nu en organiserad, ansvarsfull och resultatinriktad teamledare som ska arbeta med att strukturera upp arbetet i en grupp bestående av 5-10 varuplockare. Gruppens huvudsakliga arbetsuppgifter är att plocka upp varor och fronta i butik så effektivt som möjligt. Som teamledare är du nyckeln till att gruppens arbete flyter på då din uppgift är att leda och fördela dessa arbetsuppgifter på ett lämpligt sätt. Arbetsbeskrivning Ditt pass börjar med att du räknar antalet burar som ni ska plocka under dagen och därefter fördela ut dessa burar inom arbetsgruppen. Din uppgift är att se till att ni håller er inom tidsramarna under passets gång samt ser till att varorna plockas upp snyggt i hyllorna. Du kommer även ringa in medarbetare vid behov och sköta den dagliga rapporteringen. Mycket av tiden kommer gå åt till att hjälpa gruppen med uppackning av varor ute i butiken, stor vikt ligger på tempo och driftighet. Din profil Vi söker dig som har jobbat med varuplock tidigare och tycker detta arbete är riktigt kul. Du gillar att hålla ett högt tempo och har god simultankapacitet då arbetet kräver att du kan ha många bollar upp i luften samtidigt. Du ligger steget före, är tydlig och rak i din kommunikation samt är inte rädd för att säga till om detta skulle behövas. Ett stor merit är om du har ledarerfarenhet eller haft ansvar över en grupp i tidigare arbeten. Arbetet kräver att du är morgonpigg då passen börjar kl 06.00. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Göteborg
  Publicerad : 09-06
  Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare till livsmedelsbutik jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Teamledare till livsmedelsbutik


  Sök lediga jobb QWORK Sweden AB

  Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


  Visa


  Söka jobb tips
  © Jobblediga.se